Legfontosabb > Tartozékok

Nagy fürdőszoba - a legkisebb részletekre gondolunk.

Nem számít, milyen nagy vagy kicsi a fürdőszoba, a design kell kifogástalan. Azok a személyek, akiknek a tevékenysége semmi köze a belsőépítészethez, bízik benne, hogy a nagy fürdőszoba kialakítása nem nehéz. De a gyakorlatban ez messze az ügytől.

A nagy fürdőszobákban a kényelmes szállás egyik feltétele a megfelelő övezetezés, valamint a bútorok és a vízvezeték elhelyezése. A legfontosabb dolog megtalálni azt a szélhatárt, amely nem teremt túlságosan kopott vagy túl üres helyet. Az ilyen harmónia elérése nem olyan egyszerű, amilyennek első pillantásra tűnhet.

A szoba elrendezése

A szoba elrendezése mindig a technikai részből indul.

Telepíteni kell:

Itt fontos szerepet játszik nemcsak a megjelenés, hanem egy biztonságos helyszín is.

A következő lépés az, hogy vázolja a helyét a WC, bidé, mosogató, fürdőszoba maga. Egy nagy szobában könnyebb elérni a kívánt eredményt, és több lehetőséget is megpróbálhatsz.

Tanácsos a helyiséget több zónába osztani, ahol:

 • fürdő lesz a dobogóra
 • bidé és WC - az eredeti képernyő vagy partíció mögött
 • A mosási területet szemantikai tényezők jelzik

Amikor nagyméretű fürdőszoba területre tervezel, akkor el kell döntenie egy olyan színsémát, amelyet hosszú ideig szeretnél látni. Előnyösek azok a színek, amelyekben nyugodtnak és magabiztosnak érzi magát.

E tekintetben a legérdekesebb kombináció a kombináció:

A szoba nagyon elegáns, ha sötét színekkel díszített:

A fürdőszoba belsejében jó lehet a szín kontrasztja.

Ez a kombináció csendes fehér szín és izgalmas vörös. Milyen színt választasz a fürdőszobában, attól függően, hogy milyen stílussal kerül sor.

stílusok

A stílusos megoldás a modern fürdőszobákban sok egyedi, egymástól elkülönülő, gyönyörű stílusban gazdag. A nagy szobák nagyszerű megjelenést mutatnak mind a történelmi stílusok, mint a rómaiak, mind a modern, például a csúcstechnika kialakításában.

A divatos belsőépítészek szorgalmasan terjesztenek ilyen stílusokat:

Minden alkalommal új és új alkalmazások.

Most nagyon nehéz egyetlen stílust használni.

A legjobb megoldás az, ha az egyik stílust használjuk az improvizáció alapjául más stílusok keverékéből.

Most az eklektika a divat, vagyis a stílusok keveréke. De még mindig vannak releváns, a legelterjedtebb stílusok a belső térben

nevezetesen:

klasszikus

Ebben a stílusban sok fürdőszoba van, amelyek mindig a divatban maradnak. Egy ilyen fürdőszoba könnyen hangsúlyozni az állapotát, tiszteletre. Mind a görög klasszicizmus, mind a birodalmi stílus megfelelő.

A klasszicizmus jellegzetes jelei:

 • oszlop
 • Meander Pattern
 • öntvény
 • szüreti díszek

A szimpatikus szimmetria bemutatja a hagyományt a stílus kiválasztásában.

barokk

Ezt a stílust klasszikusnak nevezhetjük a bírósági bűbájjal kombinálva.

Stílus jellemzői:

 • palota luxus
 • színpadiasság
 • fényesség
 • ékszer redundancia
 • buja dekorációk
 • telített színek, amelyek nemes eredetű gazdag anyagokat utánozzák

Gyakran jelen vannak medálok, különböző panelek, dísztárgyak.

Öko stílus

Nagyon szeret. Ez az egyszerű, tiszta és őszinte design közelebb visz a természethez. Természetesen a tervezés csak természetes anyagokat használhat. A modern világban számos olyan természetes anyag analógja van, amelyeket kívülről nagyon nehéz megkülönböztetni, és sokkal olcsóbbak.

A bútorok és a tartozékok formái természetesen hasonlítanak a természetre. A szőnyeg egy füves rét formájában és egy kis vízesésű mosdóval kiválóan kiegészíti az ökológiai fürdőt.

Country zene

Ő az öko stílus legközelebbi testvére, a természet és a falusi élet ihlette. A legfontosabb dolog - egyszerűség és természetesség. Ilyen belső, terjedelmes gyertyatartók, kovácsolt csapok, medencére vagy fahordókra emlékeztető mosdókagylók megfelelőnek tűnnek.

Az országstílus színkombinációi:

 • bézs
 • zöld
 • barna zöld és piros csíkkal.

minimalizmus

Ez a stílus a fürdőszobában mindig releváns. A stílus grafikai világossága nem hagyja abba a csodálatot. A monokróm és a természetes anyag jelenléte nem marad egyedül. A mennyezeten található átlátszó zuhanyzók vagy zuhanyzók ideálisak egy ilyen fürdőszobában.

bútor

A bútorok kiválasztása során a legfontosabb, hogy meggyőződjön arról, hogy ez egybeesik a vízvezeték színével és stílusával.

A tágas fürdőszoba tartalmazza a belső tételek nagy listáját:

 • jacuzzi vagy kád
 • WC-tál
 • héj
 • zuhanykabin
 • bidé

Egy tágas szobában egy dupla mosogató masszív munkalapkal fog kinézni. A kifogástalan kovácsolt lábak fürdőszobája szintén lehet díszítő elem.

Válasszon egy tágas ruhásszekrényt vagy szekrényt, amelyben minden szükséges dolgot elhelyezhet. A szekrényajtók tükrözhetők. A nagyméretű fürdőszobában puha bútorok találhatók.

A szék vagy a pouf jó kiegészítő lesz, ami kényelmet nyújt. A fonott székek könnyedséget adnak a designnak. Sok szőnyeg melegséget és kényelmet fog hozni, megóvva a csúszást.

Fal dekoráció

Felületek és falak készítésénél is el kell gondolkodnod, mi a legjobb az ügyedben. Ha a hely elég nagy, a kerámia lapok tökéletesek. A fürdőszobához szükséges jellemzőkkel rendelkezik.

nevezetesen:

 • vízzáródás
 • tartósság
 • higiénia
 • széles színtartományban

A mennyezeteket feszítõszerkezetekkel vagy mennyezeti panelekkel lehet díszíteni. A drága fürdőszobákban, a művészi mozaikok, a márvány, a speciális vízálló feldolgozású fa, az üvegeket gyakran használják a falak befejezéséhez.

világítás

A fürdőszoba fő szabálya az, hogy nem szabad megvilágításba helyezni. A fény hiánya súlyosan érintheti a helyiséget, akár jól megtervezve. Egy nagy fürdőszobában megengedheti magának, hogy fényűző csillárokat vagy nagy mennyezeti lámpákat használjon.

Harmónia az egyik stílus kiválasztásakor nemcsak a fürdőszobában és a fürdőszobában lévő világítótestek között, hanem a ház többi szobájában is. Csak akkor tudsz büszkélkedni kiváló íze.

Ha a fürdőszobában lévő bútorok túlságosan bonyolultak, jobb tömör lámpákat és lámpákat, kis csillárokat használni.

Ha a bútorok nagyon egyszerű formák és szerénynek látszik, akkor a gyönyörű csillárok és árnyalatok is a figyelem középpontjába kerülhetnek.

A fürdõt fényszórókkal is kiemelheti, amennyiben minden fény megfelel a biztonsági elõírásoknak.

Semmi esetre sem szabad a lámpát a tükör fölé helyezni, az arckifejezést torzítani, ami megnehezíti a smink vagy borotválkozás alkalmazását.

A fürdőszobában valamiféle romantika miatt a mesterséges fény jó helyettesíti a gyertyákat. Gyönyörű kovácsoltvas gyertyatartókba helyezhetők, és a falakról lóghatnak.

Windows és tükrök

A nagy fürdőszobákban szinte mindig vannak ablakok, és nagyon nagy méretűek.

Az ilyen helyiségnek számos előnye van Ez lehetővé teszi, hogy:

 • teljesítik a legszokatlanabb tervezési ötleteket
 • villamos energiát takarítanak meg napközben
 • élvezze a nézetet az ablakból, miközben eljárásokat készít

Az ablakra olyan edényeket lehet elhelyezni, amelyek tökéletesen illeszkednek a fürdőszobába. Az ablak bezárásához eredeti függönyöket is készíthet az általános stílusban vagy a klasszikus vakoknál.

A fürdőszobában lévő tükör alapvető elem. A szoba kifinomultságát növeli. A nagyméretű tükör magas szintű kényelmet biztosít, és lehetővé teszi, hogy teljes növekedésben lássa magát. A szoba látszólag könnyebb. A fürdőszobai tükröket gyakran polcokkal vagy kis szekrényekkel egészítik ki a kis tárgyak, bőr- és testápolás céljából. A tükör fényekkel nagyon divatos a belső térben, de aztán el kell távolítani a vízről.

Megtalálhatja a legjobb fürdőszobai terveket egy másik cikkben, számos érdekes ötletet talál.

textil

Most nagyon népszerű, hogy nagy mennyiségű textil van a fürdőszobában. A fürdőszoba, a szőnyegek, a függönyök az ablakokon, a törülközők - a fürdőszobák szürke és unalmas lenne. Már a javítás végén meg kell próbálnod megérteni, hogy mi hiányzik a belső kialakításhoz, és milyen kiegészítőket kell hozzáadni a kényelem érdekében.

A modern piacon óriási választékot kínáltak a fürdőszobai függönyöknek. A szövetfüggöny az egyik legkényelmesebb, mert könnyen mosható. Vannak divatos függönyök is, amelyeket mágnesekre szerelnek, így kényelmesen eltávolíthatók bármely kívánt pillanatban.

Kihúzódva a fürdőszobából, mindig valami meleg és száraz érzést érezni a lábad alatt. Különböző padlószőnyegek segítenek megtalálni a kiutat. Ezek teljesen különböző textúrák lehetnek - a frottól a bőrig. A törölközőt 100% pamutból kell megvásárolni. Ez hosszabb ideig jó formában tartja őket.

A nagy fürdőszobának komoly megközelítésre van szüksége a formatervezéshez, a belső térnek eredetinek, holisztikusnak és harmonikusnak kell lennie, így a helyiségben való tartózkodás kedvező hangulatot és pozitív érzelmeket vált ki.

Nagy fürdőszoba - design és 100 belső kép

Minden egyes személy számára a nagy terem fogalmát az adott paraméterek képviselik. A nagyméretű fürdőszoba, amelyről megvitatják, 50 vagy több m². Más körülmények között feltételezhető, hogy kisebb helyiség nagyobbnak tekinthető.

A nagy fürdőszobában korlátlan lehetőségek állnak rendelkezésre az egyedi tervezési projektek létrehozásához. A legfontosabb dolog nem túlterhelni a szobát, nehogy vizuálisan zavarja az átfogó képet.

Helyezni ezeket vagy más részleteket és elemeit a belső kell alapulnia a helyét a kommunikáció és a többi funkció a szobában.

Jelentős területe ellenére a nagyméretű fürdőszobák kialakításának nagyon praktikusnak kell lennie, vagyis a fő hangsúly még mindig a helyiség funkcionalitása. Nagyon gondosan kell kiválasztani a vízvezeték elemeket, magát a fürdőt, a tükörfelületet és még sok minden más, mivel minden részlet elegánsan néz ki.

Színpaletta kiválasztása

A fürdő kialakításában fontos lépés a színek kiválasztása. Belülük nem lehet több, mint 4. A helyes megközelítéssel és teljes felelősséggel díszített fürdőszoba hatással van tulajdonosainak érzelmi hangulatára, és minden nap pozitív hozzáállást képes fenntartani.

Nagy területeken nem korlátozhatja magát a színpaletta kiválasztásában. Itt mind a meleg meleg színek, mind a fényes, merész és telített árnyalatok használata megfelelő.

A választás ebben az esetben csak a személy preferenciáitól és a szoba egyes jellemzőitől függ. Végül is a megfelelően megválasztott színes megoldások elrejthetik az összes hiányosságot, és előnyösen kihangsúlyozzák az előnyöket.

A könnyű árnyalatok vizuálisan növelik a fürdőszoba méretét, a horizont irányába mutató vonalak hozzáadhatják a helyiség szélességét, és a függőleges csíkok magasabbra teszik.

Növeli továbbá a szoba magasságát fényes vagy tükrözött mennyezeti felületek. Míg a meleg és a gazdag, élénk színek kisebbek a kényelmesebb kényelem mellett.

Fürdőszobai stílus

A választott stílus kiválasztása a nagyméretű fürdőszobát csak a személyes preferenciák vezethetik. Itt a minimalizmus, a barokk luxus, a modern hi-kek és a Provence melegsége is súlyosnak tűnik.

Ön egy nagy fürdőszobát tervezhet magának, egy másik lehetőséget kereshet a szakemberek segítségére. Ha egy stilisztikai irányba élsz, akkor nehéz, akkor próbáld össze néhány irányt egy koncepcióba.

Mivel a fürdőszoba egy szállodai szoba, nem feltétlenül szükséges ugyanabban a stílusban megszervezni, mint az egész lakásban.

Miután kiválasztotta a szoba stílusát, meg kell fontolnia, hogy milyen kiegészítőkkel töltheti be a szobát, hol és milyen szanitereket kell elhelyezni, milyen finomanyagok jobban megfelelnek a fürdőszobának.

A nagy fürdőszobai csempe nagyon praktikus anyag lesz, a nagy méretű falakon kívül csempék segítségével egyedi mintát vagy képet hozhat létre, amely az egész terem hangsúlyozásává válik.

Vízszerelési berendezések

A különböző stílushoz készült szaniterek hatalmas választékának köszönhetően ma minden fürdőszobát kiváló minőségű és elegáns szaniterárukkal felszerelhet.

A gyártók gyűjteményében megtalálhatóak a régi kádak, a retro lógó kifolyó tartályok és az ultramodern szerelvényes WC-modellek távvezérlővel és számos funkcióval.

Hozzáadhatja a chic jacuzzi koncepciót, vagy egy régi fürdőszobát a szoba közepén, a masszázs szerelmesei itt egy tusoló kabinat helyezhetnek el számos funkcióval és lehetőséggel.

Fürdőszoba bútorok szervezése

Bútorelemek kiválasztásakor a fürdőszobában a legfontosabb dolog nem túlterhelni a szobát, csak a legfontosabbakat választva.

A fürdőszoba vagy a zuhany mellett egy dupla mosogató, a munkalap és a szekrény is jó választás lehet. Helyezze el az ajtó előtt.

A szoba másik fontos eleme a WC és a modern bidé. A partíciót el kell választani a közös helytől. Meg kell választani egy kényelmes modellt, hasonló stílusban a fürdőszobában.

A következő elemek kiegészítik a fürdőszobát:

 • szekrények az összes tartozék tárolásához;
 • nyitott polcok;
 • piszkos ágynemű dobozok;
 • állványok lógó ruhákhoz.

A nagyméretű fürdőszoba fotója azt mutatja, hogy az összes bútorelemet és az összes vízvezetéket ugyanabban a stílusban kell kiválasztani. Ez teszi a fürdőszoba képét.

Nagyméretű fürdőszoba kialakítása - a tervezés és a dekoráció jellemzői

A fürdőszobában lakásban vagy magánházban mindig kellemes egy tágas szobával foglalkozni. A szűkület nem korlátozza a kreatív gondolatmenetet, nagyszerű lehetőségek vannak a vízvezeték és a dekoráció kiválasztásában.

Azonban a nagyméretű fürdőszobás konyha kialakítása sok árnyalatot tartalmaz. Fontos, hogy figyelembe vegye őket, nehogy "pite" vagy unalmas üres hely legyen. Gondoskodjunk fokozatosan az ilyen fürdőszobák teljes "töltésének" megfelelő kiválasztásáról, valamint a klasszikus és modern fürdőszoba tervezéséről.

Nagyméretű fürdőszoba tervezés: design tippek

Szóval, mit kell figyelembe venni, amikor gondolkodunk egy nagyméretű fürdőszobában?

Először is eldöntsd, melyik funkcionális "szigetekre" van szükség a fürdő területén, és hol találhatók. Ez általában:

 • vízkezelési zónát, ahol kádat vagy zuhanyt telepítenek (vagy mindkettőt);
 • öltözőterület lógó ruhadarabbal;
 • WC-részleg WC-vel és esetleg bidével.

Ne felejtsd el a mosogatót, a tükröket és a bútorokat. Szüksége van törülközőállványokra, szekrényekre vagy polcokra kozmetikumok, személyes higiéniai cikkek és tisztítószerek tárolására.

A nagy fürdőszobának van egy másik nagy előnye is: van egy kényelmes ülősarok helyszíne. A kényelmes karosszék, elegáns lámpák és egy gyönyörű asztal a kozmetikai eljárásokhoz egy otthoni gyógyfürdő hangulatát teremtik.

Ügyeljen arra, hogy fontolja meg a helyiségek fülkék, ajtók, lépcsők és egyéb jellemzői a szobában. Ilyen elemek zónaregmentálóként szolgálhatnak. Például, egy fülke, akkor megszervezi a zuhanyzó vagy a WC.

Talán egyes területeken szükség lesz egy könnyű túlméretezett akadály felállítására. A WC-vel kombinált nagy fürdőszoba kialakítása a WC-tál dekoratív gipszkarton válaszfalának elválasztását javasolja.

A beépített vízvezeték tervezéséhez hamis falat kell készíteni, ahol a telepítés rejtve lesz.

Hogyan kezeljük a kommunikációt? Ha a fürdőszobát a kész helyiségben tervezik, könnyebb beállítani a vízvezeték elhelyezését a már elvégzett rendszer alatt. Végül is az új csövek lebontása és elhelyezése óvatos vállalkozás, és jelentős pénzügyi kiadásokat igényel.

Ha egy beépített magánházban lévő fürdőszoba tervezéséről beszélünk, felejtsd el a korlátokat. Végtére is, a kommunikáció azonnal eljut a megfelelő pontokhoz.

Tipp: Ne túld meg, töltsön egy nagy szobát bútorokkal és felszereléssel. Próbálja megtartani a fő értékét - nyitott helyet.

Nagyméretű modern fürdőszobák kialakítása: vízvezeték- és lakástextília választéka

épületgépészeti

A fürdőszobai szerelvények nagyon kevés lehetőség. A nagy fürdőszobában bármilyen fürdőkád, beleértve a jakuzzit is. Ahelyett, hogy (vagy vele) lehetséges zuhanyozni. Nagyméretű fürdőszoba zuhanyzóval nagyon népszerű. Végül is a modern fülkék számos kiegészítő funkcióval rendelkeznek. Itt bejuthat a vízesés turbulens folyóihoz, egy "trópusi" zuhanyzóhoz, a hidromasszázs üzemmódba és így tovább.

A mosogató lehet egy vagy két. A második lehetőség sokkal kényelmesebb a család számára.

A modern mosdómodellek álló és felfüggesztettek, és nem támaszkodnak a padlóra. Bidé választani egy komplett WC-vel, hogy megfeleljen a design.

A befejező anyagok

Az anyagok kiválasztása a fürdőszoba befejezéséhez, ne felejtse el a szoba sajátosságait és mikroklímáját. A magas páratartalom és a hőmérséklet ingadozása gyors romláshoz vezethet. Ezért először előnyben kell részesíteni a kiváló minőségű nedvességálló anyagokat.

Lehet, hogy szüksége lehet:

 • a kerámia csempe a műszaki paraméterek és a változatos tervezés miatt ideális megoldás sok projekt esetében;
 • porcelán kő - magas tartósságú és szilárdságú anyag, kiváló padlóburkoláshoz;
 • Mozaik - egy különleges dekoratív anyag, amely elrejti a falak bármilyen szabálytalanságát. Megvásárolható egy mozaikos minta, amely látványos akcentussal lesz egy nagy fürdőszobában. A mozaik alkalmas speciális formájú, nem szabványos elemek (rések, kiugrások stb.) Befejezésére. Gyakran használják bizonyos területek kialakításához: mosogatók, munkalapok stb.;
 • A márvány nagyon megbízható anyag, nagyméretű, arisztokráciai és luxuskivitelű fürdőszobát tervez;
 • texturált vakolat és festék;
 • PVC panelek és fa. A faburkolatok mind töredékesek, mind a padló, a falak vagy a mennyezet teljes burkolatánál használhatók. A szoba "meleg" lesz.

A teljes fürdőszoba színpaletta nem korlátozott. Világos és sötét színekben is díszíthető, valamint kombinációjukat. A színek kiválasztásánál a személyes preferenciák és a választott stílus jellemzői támaszkodnak. Például a Provence nem szereti a nehéz sötét színeket, a klasszikusokat - fényes neonszíneket stb.

Nagy fürdőszoba ablakokkal

Elmúltak azok a napok, amikor a fürdőszobában úgy döntöttek, hogy csak egy sötét szekrényt irányítanak ablak nélkül. Most, még a tipikus épületházakban is, ezt a szabályt egyre inkább megsértik. De egy magánházban, hogy megfosztják magukat egy fürdőszobai ablakból, szinte bűncselekmény.

Bíró maga:

 • az ablak csökkenti az energiaköltségeket, mert a nap folyamán nem kell bekapcsolnia a fürdőszobában lévő fényeket;
 • Ön képes lesz szellőztetni a szobát, és ezzel foglalkozik nedvesség;
 • a természetes fény teszi kényelmesebbé és lakhatóbbá a szobát, sokkal szebb lesz benne;
 • Kiegészítheti a nagy fürdőszobát élő növényekkel. A meleg vízben, a pálmafák vagy szörnyek zöldjének csodálatossága miatt a nyári szezonban, a naptári szezontól függetlenül. A virágzó beltéri növények vagy a kedvenc virága virágcsokora finom légkört teremt, az aromaterápia egyik elemévé válik, és vegyen részt a vegyi levegő frissítőkkel.

Ablakformák kulcsszerepet játszhatnak a fürdőszoba kialakításában. Például a kerek ablakok az ajtóhálózat szerves elemévé válnak, és a nem szabványos ablakok minden modern beltér "kiemelésé" válnak.

Lehetőség van az ablak díszítésére akár lakonikus redőnyökkel, akár redőnyökkel, vagy textilfüggönyökkel (a Provence vagy az Ország stílusok elképzelhetetlenek nélkülük).

Ha az ablak alacsony, az adatvédelem matt vagy ólomüveget fog hozzáadni. Egy különleges öntapadó film egy drága ólomüveg ablak demokratikus utánzása lesz. A művészi tehetség és az üvegfestékek segítségével az ablakot egy egyedi művészeti tárgyakká alakíthatja.

Tipp: Ebben a helyiségben gondosan kell gondolnod a vízvezeték helyét. Jobb, ha nem fürödni vagy zuhanyozni közvetlenül az ablakon, mert télen lehet hideg is és a szomszédos fal.

Fürdőszoba kialakítás nagy tükörrel

A kis helyiségekkel ellentétben, egy nagy fürdőszobában a tükör nem játszik szerepet egy térkiemelőben. A funkció elsősorban díszítő jellegű, és a belső stílusának megfelelően kell megtervezni.

Különleges tükrök, amelyek lehetővé teszik, hogy díszítse a fürdőszobát nagyméretű tükörképekkel, tükörlapokkal vagy mozaikokkal.

A fürdőszoba teljes felületének felszerelése tükrökkel nem érdemes: eltorzítja a belső térséget, és átgondolja őrült labirintusait. A hatás érdekében elegendő egy tükörfal. Az eredeti tükör és kerámia csempe kombinációjának tűnhet, ami egy bizonyos ünnepséget jelent a fürdőszoba belsejében.

Tipp: Az életét könnyebbé tegye úgy, hogy a tükörfelületet a vízforrásoktól távol helyezi el, hogy ne permetezzenek rá. Ellenkező esetben a perfekcionisták veszélyeztetik a falak dörzsölését a vízkezelés után.

Használjon nagy tükör a mennyezet felületén. A lépés elég merész, de teljesen indokolt. A tükrös mennyezet hangsúlyozza a falburkolat kifejezését, és tükrözi a tér mélységét. Talán a felület tisztítása nem túl kényelmes, de gyakran nem szükséges.

Klasszikus és modern kialakítású nagy fürdőszoba.

Klasszikus fürdőszoba design

A klasszikusok elegáns, kifinomult és fenséges stílust viselnek, magukban arisztokratikus szellemet és tiszteletet hordoznak. A klasszikus stílusú fürdőszobákban stukkó elemeket, csillárok csuklyákat, mennyezeti díszléceket és egyéb félig antik részleteket tartalmaznak. Fókuszban a római kifejezésekre!

Itt van a helye a márvány, kerámia burkolólapok követésével kő és porcelán. A mennyezetek fehérre festettek, festettek vagy vakolatosak. Fedje le a padlót kővel, csempével, porcelán kővel vagy nedvességálló lemezzel.

A vízvezetéknek meg kell egyeznie a stílusgal. Kell egy klasszikus fürdő - ovális vagy téglalap alakú, hosszúkás alak, mindig a lábakon. Ugyanaz a forma jellemző a mosogató számára. A zuhany nem ajánlott, de lehetséges. Nem kell túl sok futurizmus, csak négyszögletes, beillesztve a sarokba vagy a hátsó falhoz.

Használjon tisztességes bútorokat természetes anyagokból és fanyar kiegészítőket az ókorban. A római ablakok ideálisak az ablakok számára.

Tipp: Nagyon fontos, hogy lágy színeket készítsenek beltérben éles kontrasztok nélkül.

Modern design nagy fürdőszoba

A fürdőszoba modern kialakításában különböző stilisztikai irányok lehetségesek. Az egyik vezető modern trend a minimalizmus. Feltételezi, hogy csak a szükséges vízvezetékek és bútorok állnak rendelkezésre, minden szigorú tömör formában. Kedvenc fürdőszoba dekorációs anyagok tükrök, üveg és krómozott fém.

Azoknak, akiknek gyakorlati minimalizmusai vannak, biztos színekkel és szokatlan formákkal tud játszani, mert a nagyméretű fürdőszoba lehetővé teszi. De ne felejtsük el: az expresszív belső tér nem járul hozzá a pihenéshez.

A nagyméretű fürdőszoba kialakítása nem korlátozza Önt a szükségszerű merev keretekre. Keressen egy olyan stílust, amely összhangban van a lelkével, és hozzon létre magának a kényelem területét!

Nagy fürdőszoba belső - felszerelés, stílus és dekoráció.

A nagy fürdőszoba belsejét a díszítők díszítik, figyelembe véve a funkciók elválasztását, például egy külön zuhanytartományt és egy gyönyörű fürdőhelyet, amely leggyakrabban a szoba közepén áll, anélkül, hogy a falhoz lenne kötve. Az ilyen belső tér látható a hollywoodi filmekben.

Mi teszi az elit fürdőszoba tervezését?

 • Ha a fürdőszobának van egy ablaka, úgy tekinthető teljes értékű helyiségnek, amely különös megközelítést igényel az anyagok és berendezések kiválasztásában.
 • A fényfüggönyök, érdekes lámpák és kárpitozott bútorok itt is megengedettek.
 • A luxusban drága belső preferenciát kap a tervezői bútorok, beleértve a fürdőszobát is.
 • Nagy figyelmet fordítanak olyan berendezésekre, amelyek a fürdőszobát otthoni fürdővé alakíthatják.

Luxus belső az egyszerű különbözik nem csak a bútorok és anyagok ára. Először is, ez egy átgondolt és egyedülálló design kifinomult kényelem, amely csak nagyon gazdag emberek engedhetik meg maguknak.

Részletek, amelyek kényelmet nyújtanak a fürdőszobában

A nagy fürdőszoba kialakítása olyan részegységeket tartalmaz, amelyek általában lehetővé teszik számunkra, hogy meghatározzuk a szintjét.

 • Tágas méretek (minimális, 12 m², optimálisan - 18-20), annak érdekében, hogy gondoskodjanak az összes szükséges felszerelésről, szekrények, kárpitozott bútorok és helytakarékos szabad mozgás;
 • Zónákba osztás - fürdő zóna, zárt zuhanyzó, WC.
  Mivel az elit lakásokban vagy házakban több fürdőszoba is van, a WC és a fürdőszoba egy helyiségben nem okoz kellemetlenséget a háztartás számára;
 • Az átgondolt stílussal kapcsolatos regisztrálási sorok, amelyek a fürdőszobai berendezések formáira, valamint a csempe és a bútorok, valamint a dekoráció, például a szoba közepén álló fürdőkádra vonatkoznak;
 • Drága befejező anyagok.
  Itt a mesterséges asztallap vagy a fal, amelyet teljesen természetes kőből készítettek, a legmegfelelőbb időben lenne megfelelő;
 • A vízvezeték ismert és elismert márkák, nincs értelme megemlíteni a minőséget - természetesen csak kivételes lehet. Hogyan lehet megérteni, hogy a vízvezeték nem mentette meg? A wc mellett a WC-ben egy bidé és egy higiénikus zuhany található;
 • Egy elit házban a fürdőszoba nem egy fürdőszoba, hanem egyenlő terem, ezért díszítésre is van szüksége - látványos függönyökkel, itt egy csillár megfelelő lesz;
 • Ha ez a lakás tervezési döntése alapján lehetséges (és kötelező egy magánház esetében) - egy nagy ablak jelenléte, a természetes fény beáramlása vizuális kényelmet biztosít napközben és megszünteti a benyomást.

Otthoni fürdő a fürdőszobában

A nagy fürdőszoba belseje sok további technikai eszközt tartalmaz a pihenéshez és a hangzás újbóli megőrzéséhez, így a fürdőszobában otthoni fürdővé válik.

A modern vízvezetékgyártók lehetőségei végtelenek.

 • A tágas fürdőszoba belseje további kényelmet nyújt a padlófűtés és a volumetrikus törölközőmelegítők, fűtött törölközők és ruhák segítségével.
 • Gőzgenerátorok, hangrendszerek és krómterápia - a zuhany alatt lehetővé teszi, hogy az összes érzéket élvezhesse.
 • A vízkeringés - a hidromasszázs, amelyet honfitársaink nagyon szeretnek - már nem a fürdõszobai tulajdon, hanem a szaniterek szinte mindenfajta szekrénybe helyezve, valahol a gyönyörû kényelemért, de valahol a vizuális hatásért.
 • Az otthoni szauna - azok számára, akik értékelik ezt a fajta pihenést, nem csak a rehabilitáció tulajdonosát élvezik, hanem a vendégek örömét is biztosítják.

A fürdőszoba stílusa és dekorációja

A francia barokk stílusú fürdőszobában a középpont egy masszív oroszlánfülkék önálló kádja, a bútorok látványos arany vagy bronz részletekkel díszítettek.

A régi stílusú stílusú természetes fából és rézcsapokból áll, míg a falak klasszikus tapétával vannak díszítve. A hagyományos stílusoknál a fürdőt a szoba közepén egy talapzaton lehet elhelyezni.

A római stílusú fürdőszobában a rotundákhoz hasonló oszlopokkal rendelkező portálok épülnek, és a díszítésben gyakran jelenik meg velencei vakolat.

Az erotika és a boldogság fürdőszobai elemeit hozza, a fő hangsúly itt a jellegzetes építészeti formákra és a csempe mintára.

Japánból származik, de a fürdőszoba eltér az előző stílustól. Gyakran itt vannak high-tech elemek, és a színtartomány nem semleges, de akromatikus vagy sötét barna árnyalatú wengén és csokoládén. A zuhanyzókban lévő válaszfalak legtöbbször üvegben készülnek. A fürdőszobai stílust a tágas apartmanok magas mennyezettel rendelkező városi lakosai teszik ki.

A minimalizmus teljes ellentéte. Minden itt fényes és fényes, finom színárnyalatokkal, és a textúrákkal érdemes megérinteni, általában tükröződik a csillogó fürdőszobákban.

12 tény a vízvezeték-szerelésről és a fürdőszobai dekorációról, amit tudni akar

Természetesen a nagyméretű fürdőszobai és töltőberendezések tervezését általában a szakemberek fejlesztik. És mint ügyfél, csak a legfontosabb dolgokat mondjuk el.

 • A fürdők gyakran itt központi helyet foglalnak el, ezért megfelelően kell nézniük, lépések vezethetnek hozzá, vagy a pódium bővíthető úgy, hogy a fürdő hasonlít egy medencére.
 • Jobb, ha zuhanycsészet választasz, csak ritkán használhatod fürdőkáddal, csak kipróbálhatod a minimalista opciót - egy zuhanytálca egy lapos padló nélkül, külön edényrendszer nélkül.
 • A klasszikus stílusú mosdó és bidé meglehetősen visszafogott formák, melynek egyetlen dekorációja látványos keverők, a modern stílus pedig különösen előnyös az eredeti tervezőmodellek segítségével, a tetőszerelvények szerelvényekkel történő felszerelése divatos és tömör;
 • A szivárgás színe - szinte minden tiszteletre méltó gyártó inkább a fehér színt választja, és a színes eltérések kizárása érdekében jobb választani egy modellt egy gyűjteménytől, két kivétel a világos dizájner jacuzzi (vörös, fekete, lila), a legjobb a semleges környezetben, a második kivétel fából készült betűtípusok keleti stílusban.
 • Ami a mosdót illeti, a beépített modellt előnyben kell részesíteni a mosogató rögzítésével egy gyönyörű, látványos munkalapra, nem pedig egy kész moydodyrre, különösen 2 főre, egy márvány munkalap megfelelő a klasszikus stílusokhoz és egy Corian a modern stílusokhoz.
 • A bútorok, valamint a vízvezetékszerelést kívánatos egy kollekcióból vásárolni, kivéve a széket, a masszázságyat vagy a canape-t, amely egy rekreációs területen helyezhető el;
  A luxus fürdőszoba zónáinak díszítő válaszfalai logikusak és látványosak, edzett üvegből vagy gipszkartonból rendelhetők, ez utóbbi lehetőség különösen lenyűgöző, ha kiegészítik a fülkék, a polcok és a világítás.
 • A befejező anyagok a fürdőszobai belső tér stílusát legjobban támogatják, a mozaikcserép, a fehér agyag, az üveg és a természetes márvány ideális, a falak a vízzel párhuzamosan díszítő tapétával, dekoratív vakolattal vagy mesterséges kővel díszíthetőek; ne felejtse el használni a fát a díszítésben, mivel a hely nagy területe és az állandó szellőzés miatt az anyagnak nincs ideje nedvesíteni.
 • Az olaszországi, németországi és svájci cégeket a szaniterek és a fürdőszobai bútorok legelismertebb gyártójaként ismerik el;
 • A nagy fürdőszobában lévő világításnak változatosnak kell lennie annak érdekében, hogy tetszés szerint megváltoztassa, a mennyezet általános megvilágításán és a mosogató tükörén kívül még sok lehetőség van: "csillagos ég", háttérvilágítású világítás, víz és padló világítása és krómterápiás rendszer a zuhany alatt..
 • Számos tervező sok tükörrel tölti be az elit fürdőszobát, de fontos, hogy tudjátok: csak ez a mennyiség releváns, mennyire szeretné látni tükröződését.

És néhány szó a részletekről - a kellemes kis dolgokról, amelyekről biztosan kitölti ezt a szobát időről időre: ne felejtsd el a luxus harmóniáját a luxus luxus fürdőszobád stílusával és színpalettájával.

Mi a legjobb módja annak, hogy egy nagy fürdő design - magad vagy egy tervező?

Ha a fürdőszoba belseje jelentős beruházást igényel, hogy tetszeni tudja a designt, kényelmes és egyedi, akkor a legjobb, ha segítséget szeretne a tervezőtől.

 • Először is, kiválaszthatja a különböző gyártók bútorainak és anyagainak teljes választékát, azonban a belső tér harmonikus és ízléses lesz.
 • Másodszor, a tervező gondoskodik a belső tér műszaki feltöltéséről, beleértve a fürdőszobát is, például tervezi a világítási forgatókönyveket a különböző funkciókhoz és a napszakhoz.
 • Ezenkívül a tervező segít megmenteni a javításokat, és az egész folyamatot a mérésekről a függönyök végleges felfüggesztésére szervezi.

Szakembereink segítenek a fürdő igazi elit belső kialakításának megvalósításában, és megmondják, hogyan fektessenek be pénzt a javításba.

Nagy fürdőszobai belsőépítészet: az elrendezés, a design és a fotó jellemzői

A nagy terület nagyszerű lehetőségeket nyújt mind a tervezés, a tervezés, mind a dekoráció vagy dekoráció választása szempontjából. Meg lehet mondani, hogy a nagyméretű fürdő designja csak a képzelőerő és a pénzügyi lehetőségek miatt korlátozott, amint azt számos, a tervezési munkákról készített fotók és vázlatok bizonyítják.

De közben egy tágas fürdő designja is nehézségekbe ütközik. A helyiséget úgy kell elhelyezni, hogy ne legyen túl üres vagy hideg. A fürdőszobai tervezés nem csak a bútorokkal és a berendezési tárgyakkal való ellátást jelenti, de valójában nincs sok tehetségre szükség. A javítás után a fürdőnek gyönyörűnek, kényelmesnek és kényelmesebbnek kell lennie.

Tervezési tippek

A nagy fürdőszobában való tervezés egy funkcionális területek feltételes megoszlásával kezdődik. Minden egyes esetben számuk változó a tulajdonosok szükségleteitől, a fürdőszoba méretétől és a gyakorlati elemek sokaságától függően:

 • öltöző;
 • hely a vízkezeléshez;
 • WC-részleg, ha kombinált fürdőszoba;
 • munkahely. Itt elhelyezhető tükör, mosdókagyló, szekrény, polc, esetleg egy szék egy kis asztallal kozmetikai eljárásokhoz.

A nagy fürdőszoba színe

A személyes preferenciákon kívül nincs külön korlátozás. A tágas szobában könnyű, sötét árnyalatokat használhat, és kontrasztos színeket kombinálhat. Az egyetlen dolog, amit meg lehet jegyezni, nem ajánlott több mint 3-4 primer színt használni, ez a hely hozzájárulhat a pihenéshez, és nem a szemmel.

Milyen stílust választani

Egy másik kétségtelen előnyt jelent: egy nagy fürdőt bármilyen stílusban díszíthetünk, a pompás barokktól kezdve a lakonikus minimalizmusig. Végül meghatározzák a stílus, segítenek fotók belső terek a galériából.

 • Kiválasztása klasszikus stílusú, a WC jobban kiosztani egy külön szobában. WC nélkül a klasszikus még arisztokratikusabb lesz. A tömeges, gravitációs, aranyozott, kontrasztos színek, durva drapériák, stukkó, fából készült bútorok, kandeláberek és kristályok - ezek azok az elemek, amelyek nélkül a klasszikusok lehetetlenek vagy hiányosak.
 • A modern stílusokat (fúzió, minimalizmus) az emberek kedvelik, akik számára fontos, hogy lépést tartsanak az idővel. A minimalizmust a díszítő élvezetek hiánya jellemzi. Sokkal nehezebb a fúzió teljesítményében - klasszicizmus, országos és modern egy palackban.
 • Az etnikai stílusok közé tartozik a japán, afrikai, indiai, keleti. Mindegyikben szokásos, hogy csak természetes anyagokat használjon egy jellemző színtartományban. Kiegészíti a dekorációt a választott korszaknak vagy kultúrának megfelelő díszítőelemekkel.
 • Az ország vagy ország stílusa kő, fa, tégla, nagy négyzet és pamut függöny, mint egy nagymama egy faluban. A színek főleg ágyban vannak. Teljes fonott kosár stílus, puha fény és szőnyeg.

Vízellátás nagy fürdőszobához

A belső tér és a stílus jellemzőitől függően a kád lehet akril, öntöttvas, fából, bronzból vagy akár üvegből - sok lehetőség van. Ugyanez a szín. Ma a vízvezeték nem csak a hagyományos fehérben és árnyékában jelenik meg, hanem minden más színben is, amelyet az ügyfél kíván. Ahelyett, hogy a szokásos fürdőkádra gondolna, egy jacuzzi telepítésére gondol, amely jobb a központban.

A tágas, királyi stílusú fürdőszoba megfelelő előkészületet teremt. Még praktikusabb belsővel lesz ellátva egy zuhanyzóval, amely egy funkcionális területen található fürdőszobával rendelkezik. A fürdőszobában, WC-vel kombinálva, a wc mellett van egy hely egy bidé számára. A rendszeres mosogató helyettesíthető dupla.

A befejező anyag kiválasztása

A funkcionális és segédszegmensek meghatározása után közvetlenül a megfelelő befejező anyagok kiválasztására lehet választani.

 • Kerámia burkolólapok - ideális a fürdőszoba minden műszaki paramétere, és egy hatalmas tartomány lehetővé teszi, hogy gondoskodjon a kiválasztott stílus. A kerámiák más anyagokkal is kombinálhatók. Például csak az egyes falak felületét fedi le: egy kötényt a mosogató körül, egy falat egy fürdőkád vagy egy zuhanykabin közelében, a többiet festett vagy texturált vakolattal borították.
 • A kőzetgyűrű megkülönböztető ereje és tartóssága miatt növekvő népszerűségnek örvend. Főleg padlóburkolatokhoz használják. De egy tágas fürdőszobában, még a falakon is, nem tűnik túl nagy méretűnek. Tökéletesen hangsúlyozza a klasszikusok súlyosságát és hidegségét.
 • Mozaik - lehetővé teszi, hogy gyönyörűen nyírja le az ívelt felületeket, réseket és egyéb nem szabványos elemeket. A mozaikot az egyes zónák vagy szakaszok keretezésére is használják, például díszítik a falfelületet a tükör körül, körvonalak a kötény körvonalai, díszítik a mosogatót vagy a padlót. Emellett a mozaik készen kész panelek formájában készül, amelyek minden helyiségben méltó dekorációvá válnak.
 • Marble - megbízhatóbb, tartósabb és esztétikailag vonzó dekorációs anyagot nehéz megtalálni. De nem minden költségvetés engedheti meg magának természetes kő.
 • Színezés és texturált vakolat. Lehetséges, hogy a festett felületeket szinte bármilyen más anyaggal ötvözzük, nagyon érdekes a kerámiával vagy a faelemmel kombinálni.
  • A fát általában csak szerkezeti elemek készítéséhez használják, amelyek bútorokat, díszítő tárgyakat vagy egyedi felületeket mutatnak. A fa jelenléte a belső térben mindig a természetes melegség és az otthoni kényelem légköréhez vezet.

Tipp A tágas fürdőszobában nem csak a különböző befejező anyagok kombinációja megengedett, hanem a színek és árnyalatok kontrasztos keveréke is.

Nagy fürdőszoba - belsőépítészeti fotók

Nagy fürdőszoba belseje - fénykép 76

Nagy fürdőszobai belsőépítészet - fotó 87

Nagy fürdőszoba - fénykép 76

Nagy fürdőszobai belső tér - fénykép 84

Nagy fürdőszoba kialakítása - fénykép 74

Nagy fürdőszoba - foto 75

Nagyméretű fürdőszoba javítása - fénykép 30

Nagy fürdőszoba felújítása - fénykép 23

Javítás nagy fürdőszobával - fénykép 77

Nagyméretű fürdőszoba felújítása - fénykép 76

Nagy fürdőszobai belsőépítészet - fénykép 88

Nagy fürdőszoba - fénykép 78

Nagy fürdőszoba - fénykép 77

Javítás nagy fürdőszobával - fénykép 29

Javítás nagy fürdőszobával - fénykép 28

Nagy fürdőszoba kialakítása - foto 31

Nagyméretű fürdőszoba kialakítás - fénykép 23

Nagy fürdőszoba kialakítása - fénykép 27

Nagy fürdőszoba kialakítása - fénykép 32

Nagyméretű fürdőszoba javítása - foto 31

Nagy fürdőszoba - foto 73

Nagy fürdőszoba - fénykép 66

Nagyméretű fürdőszoba felújítása - fénykép 59

Nagy fürdőszoba design - 61. kép

Nagy fürdőszoba - fénykép 58

Nagy fürdőszoba - fénykép 72

Javítás nagy fürdőszobával - fénykép 48

Nagy fürdőszobai belsőépítészet - 68. kép

Nagy fürdőszoba design - 56. kép

Nagy fürdőszoba felújítása - fénykép 50

Nagy fürdőszoba kialakítása - fénykép 57

Nagy fürdőszobai belsőépítészet - fotó 63

Egy nagy fürdőszoba belseje - fénykép 19

Nagy fürdőszoba felújítása - fénykép 20

Nagy fürdőszobai belsőépítészet - fotó 67

Javítás nagy fürdőszobával - foto 24

A nagy fürdőszoba belseje - fénykép 22

Nagy fürdőszoba - foto 31

Egy nagy fürdőszoba belseje - fénykép 21

Nagy fürdőszobai belsőépítészet - fénykép 28

Nagy fürdőszoba kialakítása - fénykép 26

Nagy fürdőszoba belső - fénykép 37

Nagy fürdőszoba belső - fénykép 32

Nagy fürdőszobai belsőépítészet - fénykép 31

Nagy fürdőszoba - foto 34

Nagyméretű fürdőszoba kialakítás - fénykép 71

Nagy fürdőszoba belső - fénykép 86

Nagy fürdőszoba belső - fotó 30

A webhely ezen része teljesen a nagy fürdőszobákra vonatkozik. A nagy fürdőszoba nagyon jó, mert rengeteg hely van a képzelet számára. Ön nem korlátozza a keret egy kis és kényelmetlen elrendezés, és nem kell gondolni, hogyan lehet megtakarítani a szabad helyet. Azonban a kérdés hátterében is van jelen - hogyan lehet egy nagy fürdőszobát úgy rendezni, hogy ne legyen túl üres? Itt megpróbálunk segíteni!

Nagy fürdőszoba: a design jellemzői

A nagyméretű fürdőszobában való megjelenéshez természetesen meg kell határoznia a méretét. Tekintve, hogy mindenkinek megvannak a maga véleménye ebben a kérdésben, azonnal elmagyarázzuk: ez több mint 50 négyzetméter területről szól. Ugyanakkor ez a kijelentés semmiképpen sem tekinthető abszolútnak. Lehet, hogy egy nagy fürdőszobát sokkal kisebbnek lehet tekinteni, mindez az életkörülményektől és a személyes ízlésektől függ.

Milyen tulajdonságai vannak a nagy fürdőszobának?

A nagyméretű fürdőszoba lehetővé teszi a legrangosabb projektek megvalósítását, és különösen fontos, hogy elkerüljék az objektumok zűrzavarát - ez megzavarhatja a szoba vizuális érzékelését. Csak a belső részletek szabad elhelyezésével segít megőrizni a tágasságot és a szabadságtól való érzést, amely egy nagy térre jellemző. A vízvezeték-felszerelés helyének megválasztásának alapja lehet a kommunikáció helye.

A nagyméretű fürdőszoba kialakítása a bútorok szinte korlátlan lehetőségein túl gyakorlatias megközelítésre is kötelezhető - a fürdőszoba kialakítását a funkcionalitás elve alá kell helyezni. Nagyméretű tükrök, nagyméretű fürdőkád különleges kialakítással és különféle vízvezeték szerelvények - ezek a tárgyak különösen elegánsak egy nagy területen, ezért különösen a bútorok kiválasztásánál kell leginkább felelősnek lenniük. A luxus itt eléggé megfelelő - a szoba mérete lehetővé teszi, hogy a kiválasztott stílusnak megfelelően alakítsa ki, és ne töltse fel az extra bútorokat és kiegészítőket.

A színes megoldások kiválasztása az általános kialakítás legfontosabb része, az elsődleges színek száma nem haladhatja meg a négyet. Számos katalógusban láthatja, hogy a nagyméretű fürdőszobák mennyire díszítettek - ez a kép teljes képet ad a tárgyak elhelyezéséről, a szoba dekorációjáról és a belső színpalettáról.

A nagyméretű, luxus stílusban kialakított, modern stílusban berendezett fürdőszoba nagymértékben befolyásolhatja az érzelmi hangulatot, nap mint nap fenntartja a jó hangulatot, így egyszerűen élvezheti az ideális kényelmet. Ezért minden erőfeszítést meg kell tennie, hogy ebben a házban egyedülálló paradicsomot hozzon létre.

Fontos, hogy a fürdőszoba belső kialakításánál figyelembe vegyék a praktikum és az esztétika és az ergonómia követelményeit. Ezt követően a főbb tervezési és műszaki megoldásokról beszélünk a legszilárdabb eredmények elérése érdekében.

A modern lakások és magánházak projektjeiben egyre nagyobb lehetőségek nyílnak arra, hogy megtalálják a lehetőségeket, ahol nagyméretű fürdőszobát képviselnek (design, fotók a honlapunkon). Számos belsőépítészeti projektet használva kialakíthatja és végrehajthatja a saját fürdőszobai változatát, amely teljes mértékben megfelel egy adott helyiség méretének és beállításának. Meg kell jegyezni, hogy a független kreativitás nemcsak izgalmas gyakorlat, hanem az eredeti gyakorlati eredmények is. A nagy fürdőszoba hatalmas platform a kreativitás, a képzelet fejlesztése és a terveink megvalósítása számára. A kis helyiségtől eltérően itt semmi probléma nincs, hogyan kell a szükséges felszerelést és bútorokat elhelyezni egy kis területen, maximális hatékonysággal.

Stílus döntések

Ebben a kérdésben minden a személyes választáson és preferenciákon múlik. Gondolja, melyik stílus közelebb van hozzád. Luxus barokk, mérsékelt klasszikusok, a minimalizmus súlyossága? Van kétség - ismét visszatér a meglévő javaslatok és a fejlesztők a tervezők. Ez segít abban, hogy az egyik javasolt opció mellett maradjon. Az információ bõsége és a fürdõszoba nagymérete teszi lehetõvé a választást. Ebben az esetben könnyebb meghatározni a színsémát, anélkül, hogy bármire korlátoznád magad. Egy nagy helyiségben mind a nyugodt világos színek, mind a színes paletta színe tökéletes, a kis szobáktól eltérően, ahol jobb, ha világos színspektrumot használnak, amely vizuálisan kiterjeszti a teret. A kis fürdőhely jelentősen korlátozza a tervező fantáziáját, és egy nagy terület kialakításakor jelentős lehetőségek nyílnak meg a művész számára.

A luxus barokk belső terek és a minimalizmus súlyossága tökéletesnek tűnnek a nagy fürdőszobában - a lakás tulajdonosainak saját választást kell választaniuk. Kedvenc klasszikusok, modern, art deco, hi-tech, keleti luxus - a fürdőszobát bármelyik stílusban díszítheti, és ha szeretné, egyeseket is össze lehet kapcsolni. A fürdőszoba egy külön világ, szinte teljesen bezárva a kíváncsiskodó szemeket, így nincs szükség a lakás általános stílusának megismételésére. Ha kívánja, kiválaszthatja a fürdőszobához kedvelt különleges stílust.

A stílus megoldásának kiválasztásakor ügyelnie kell a helyiség konfigurációjára, az egészségügyi berendezések kényelmes elhelyezkedésére, a közelben lévő, a házban elérhető kommunikációra. A választott formatervezésnek megfelelően bútorokat és dekorációs elemeket kell kiválasztani - befejező és néző anyagokat, lámpákat, tükröket, díszeket stb.

A szín harmóniája

A színoldat kiválasztása sok tényezőtől függ, beleértve a személyes preferenciákat, a fürdőszoba jellemzőit és konfigurációját. A megfelelően kiválasztott színek és árnyalatok segítenek kiemelni az előnyöket és kiegyenlíteni a helyiség hátrányait. Világos színekben (fehér, szürke, kék) díszítve a szoba tágasabb lesz. A vízszintes vonalak vizuálisan elterjednek, a széles, függőleges vonalak segítenek abban, hogy magasabbak legyenek. Látszólag növeli a magasság segít a fényes és a tükrözött mennyezet. De a meleg és élénk színek "csökkentik" a szobát, így kényelmesebbé teszik.

Érdemes figyelni a falak tükörének helyére: megfelelő helyszínnel látják el a helyiséget, ami különösen fontos, ha a mérete kicsi.

épületgépészeti

A gyártók által gyártott vízvezetékgyűjtő készletek közül ma már választani lehet a különböző stílusokból álló lehetőségeket a modern modernektől a sok szeretettől. A társaságok katalógusában láthatja a modern pezsgőfürdőt és a nagy fürdőket (a képek formájukat és méretüket), a régi kádak pontos reprodukciói a hajlított bronzlábakon, az elektronikus távvezérlővel ellátott WC-tálak és az ősi felső tartályukkal ellátott társaik stb. A bemutatott különféle stílusok lehetővé teszik a helyiségnek a kiválasztott stílus irányának megfelelő elrendezését.

A nagy kényelmes fürdőkád mellett egy nagy fürdőszobát is fel lehet szerelni egy modern, hidromasszázs zuhanysarokkal, zuhanyzókkal, esőzuhannyal, vezérlőrendszerekkel, állítható vízellátással és öntisztító móddal.

Teljes készlet

Nagyon fontos a helyes bútorok. A fürdőszoba feltöltésekor fontos, hogy megakadályozza a bútorok túltelítettségét, elegendő választani a legszükségesebb elemeket. Tehát sikeres lehet a kettős mosogató és a masszív márvány asztallap, tükörrel és házzal szemben álló ajtó választása. A hely lehetővé teszi, hogy egy nagy retro fürdőt helyezzen el a szoba közepén, amely a teljes összetétel középpontjává válik. Ezenkívül a hidromasszázs szerelmesei számára modern zuhanyzó is felszerelhető. A raklap nélküli fülkék átlátszó vagy matt üvegcsuklóval vagy tolóajtókkal, különösen elegánsak.

A mosdó és a bidé külön területet határozhat meg, elválasztva őket egy partícióval. Felfüggesztett modellek a falon belül elhelyezkedő installációkkal könnyen kezelhetők és karbantarthatók. A retro stílushoz tipikusabbak a fali tartályt tartalmazó WC-tálak.

A kényelmes bútorok kényelmesebbé és funkcionálisabbá teszik a szobát, így:

 • lógó és álló szekrények ágyneműkhöz és piperecikkekhez;
 • nyitott dekoratív polcok;
 • használt ruhaszekrények;
 • állványok ruhadarabbal;
 • fényvisszaverő tükrök stb.

A fürdőszobában végzett vízkezelés után a lágy szék és az ottománok relaxációs területe megfelelő. Itt telepíthető könnyű fonott hintaszékek. Minden bútornak ugyanolyan stílusban kell megfelelnie a szaniter felszerelésekkel - ez a kompozíció végső teljességét adja.