Legfontosabb > Csapok

Csempe egy kis fürdőszobához

A fürdőszoba legnépszerűbb alapanyaga a kerámia csempe, mert Gyakorlati, szerény gondozás és nedvességállóság. A csempe széles skálája különböző méretű és színű termékeket tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a helyiség legmegfelelőbb anyagának kiválasztását geometriai jellemzői alapján. Különös bonyolultságúak a kis fürdőszobák, mert számukra gondosabban, színes és méretű csempéket kell választaniuk a tér vizuális kiterjesztése érdekében.

Figyelem - a színre

Ha kis helyiségekkel díszítik a szobákat, próbáljon vizuálisan kinagyítani őket, ezért ajánlott világos tónust használni. De meg kell jegyezni, hogy a falak és a padlóburkolat csak fehér kerámia burkolattal lenne helytálló, mert Ez az egészségügyi intézménnyel való egyesülést eredményez. Ráadásul ez a megoldás nem nyújtja a tér kiterjesztésének hatását, hanem egyszerűen megnöveli a fürdőszoba megvilágítását.

Legjobb a fehér csempe más színű anyagok használatával:

 • világoskék vagy kék;
 • lassú zöld vagy világoszöld;
 • világos sárga vagy sápadt citrom;
 • őszibarack;
 • levendula;
 • homok;
 • terrakotta;
 • gyöngyház szürke.

A fürdőszoba kis méretének ellenére a fénycsempe mellett a sötét is használható, ha a megfelelő árnyalatokat választja. Például a némított sötétkék elemek, vagy a Marsala színei adják a belső mélységet, ugyanakkor nem befolyásolják hátrányosan a szoba geometriáját. Fontos megjegyezni, hogy a lime scurf látható lesz a sötét csempe, ezért alaposabb ellátást igényel.

A fényes foltok segítenek élénkíteni a fürdő világos belső részét, és a csempe nemcsak egyszólamú, hanem egy minta is lehet. A legjobb, ha egy ilyen befejező anyagot határoznak meg, több függőleges csíkot, vagy akár kontrasztelemeket kaotikus módon jelölnek ki.

Színkombinációk

A kis fürdőszoba harmonikus belsejének kialakításához meg kell választania a befejező anyagok színének megfelelő kombinációját.

Minden árnyalat 3 kategóriába sorolható:

 • hideg - kék, világos lila, oliva;
 • meleg barack, homok, bézs, világos sárga;
 • semleges - világosszürke, fehér, lila, rózsaszín.

Nem ajánlott meleg és hideg hangot összekeverni a szobában, de semleges színekkel hígítható. Amikor a fürdőszobát két színű csempe díszítésére tervezik, fontos, hogy azokat úgy válasszák ki, hogy ne ütköznek egymással, hanem kiegészítik egymást. Ezenkívül a legvilágosabb árnyalatnak dominánsnak kell lennie, ezért a helyiség legnagyobb részét be kell vetni.

A leghasznosabb kombinációk a következők:

 • kék és cián;
 • rózsaszín és halvány lila;
 • fehér és világosszürke;
 • bézs és elefántcsont.

A nagyon kis fürdőszobákhoz ugyanolyan színű kerámialapokat kell választani, de különböző árnyalatokban. A könnyebb anyagokat a kisebb falakon, a sötét falakon - a nagyobbakon átkoztatják. Így vizuálisan megváltoztathatja a hely geometriáját. A tér növelése érdekében javasoljuk a sötét árnyalatokkal bevont vízszintes vonalak használatát is, és a mennyezetek magasabb megjelenítéséhez a vonalaknak függőlegesnek kell lenniük.

Van egy nagy csempe megfelelő egy kis fürdőszobában?

Amikor egy kisméretű fürdőszobát befejező csempe kiválasztásakor ügyelni kell arra, hogy ne csak színét, hanem méretét is figyeljék. Sok fogyasztó úgy véli, hogy ebben az esetben a nagy elemek nem megfelelőek, de a tervezők szerint egy nagy csempe jól használható a fürdőszoba belsejében.

A nagy csempe helyes elhelyezése lehetővé teszi, hogy vizuálisan bővítse a helyiséget, de nem szabad az egész falat átlapolni. Sokkal jobb lenne, ha nagy négyzetek vagy téglalapok függőleges csíkjára hasonlítanak, például egy nagy falon. Ami a padlót illeti, egy hatalmas csempe idegen döntés lenne meg kell vágni.

A padló és a falak felületének optimális méretezése közepes, 20x20 és 20x30 cm, a csempe választása a szoba geometriai tulajdonságaitól függ. Ha a fürdőszoba téglalap alakú, akkor ajánlatos 20x30 cm-es méretű és 20x20 cm-es négyzet alakú termékeket használni, a tapasztalt kézművesek azt mondják, hogy a helyesen megválasztott méretű és alakú csempe nagyobb teret nyújt, mint jó színséma kiválasztásakor.

dekoráció

Bármelyik belső térben jelen kell lennie a díszítő elemeknek, amelyek élettelenítik a formatervezést, és teljességet biztosítanak.

A fürdőszobában ez a feladat a következő anyagok felhasználásával hajtható végre:

 • cserép megkönnyebbüléssel - természetes kőből, téglából, anyagból készült vásznat utánozhat;
 • mozaikos, kontrasztos színű vagy üveg, fém és tükör részletekkel;
 • Csempe minta - külön használhatók, és díszítő csíkokat készítenek;
 • tükörkészítmények - ezeket kis mennyiségben kell használni, és semmiképpen sem szabad az egész falat koptatni;
 • fugázás - nemcsak tisztának, hanem a csempe színének is meg kell egyeznie;
 • A dekoratív frizura vagy a határok széles körben használatos elemek, amelyek a belső térbe néznek.

A dekoráció kiválasztásakor figyelembe kell venni a fő kerámia burkolat színskálait, mivel Ki kell egészítenie a tervezést, és nem szabad megszabadulni az általános koncepciótól. A ragyogó arany és ezüst részek vonzónak tűnnek, de túlságosan nagy számban elrontják az átfogó képet.

Tippek a választáshoz

Kiváló kerámia csempe kiválasztása kis méretű fürdőszobák véglegesítésére nem könnyű feladat, különösen, ha a fogyasztó korábban nem végzett javításokat.

Mielőtt befejező anyagokat vásárolna, ajánlott megismerkedni tapasztalt kézművesek és tervezők tanácsával:

1. A helyiségek többségének fényes burkolólapokkal kell szembenéznie, hogy vizuálisan megnövelje a helyet. Ha van vágy a sötét árnyalatok használatára, akkor a falak vagy a padló aljait kell használni.

Fürdőszobai csempe

Kerámia fürdőszoba csempe

A fürdőszoba csempe választása nem bátorítja a várakozást. Az induláshoz vizsgálja meg a befejező anyagok piacát. Próbáljon ki kiemelkedő gyártókat: komolyan veszi komolyan egy olyan koncepciót, mint a reputációs kockázatok, és szorosan ellenőrzi az általuk termelt termékeket, és ez garantálja, hogy a vásárolt csemege hosszú ideig tart.

Legalábbis általánosságban nem bántalmazza a csempe alapvető teljesítményjellemzőit, legalább azt, hogy a fürdőszoba padlóburkolata eltérjen a falburkolatoktól. Elemezze a költséghelyzetet, nézze meg, milyen márkákat, hol és mennyit költenek, eldöntheti, hogy a fürdőszoba csempe ára milyen mértékben felel meg Önnek.

Mennyit kell lógni?

Jobb a kerámia burkolólapok megvásárlása bizonyos mértékig, mivel még a legszigorúbb előzetes számítások sem veszik figyelembe a nem nyilvánvaló építési hibákat és a csempe olyan hibáit, amelyek alig láthatók a szemnek. Az elemi emberi tényezőt nem lehet lecsökkenteni: valami elromlik, valami feltörődik a vágáskor. Eközben a különböző tételekből származó csempe színe kissé eltérhet. Az a kockázat, hogy a különbség észrevehető, őszintén szólva, kicsi, de még mindig ott van, ezért jobb, ha egy fürdőszobát vásárolt egy tartalékkal, de ugyanaz a garancia.

A tartalékalap kialakításához elegendő az elméleti szükséglet 10% -a, és ha nagy méretű területeket szokásos geometriával végzünk, akkor 3-5% -kal elég lehet.

Lehetőség van katalógus kiválasztására a katalógus szerint?

Természetesen nem szabad elhanyagolni a lehetőséget, hogy láthassa a csempe élét, érintse meg. De ha az idő súlyosan hiányzik, megengedhető a virtuális ismeretség korlátozása. A weboldalunkon feltüntetett elektronikus katalógus tele van, rendszeresen aktualizálódik, ezért állandóan releváns, és ideális lehetőséget kínál egy olcsó mosdócserepet vásárolni. A legpontosabb színvisszaadást biztosítjuk, így a "képernyőn" csempe gyakorlatilag nem különbözött az "élettől".

Nagyméretű kerámia burkolatok: gyönyörű példák a belső térben

A javítások során az uralkodó fogyasztók száma kerámia burkolólapként választja meg a felületet, felismerve a funkcionalitást és a megjelenést. A burkolat megfelelő megválasztása - a jól kivitelezett befejező munkák ígérete a szobában. Tekintsünk egy nem szabványos, de látványos változatot a kerámia burkolólapokról - nagy méretűek. Gyakran nem használják a javításhoz, az ezzel való munkavégzéshez különleges megközelítésre van szükség. Mindazonáltal a csempe nagyon előnyösnek tűnik.

Mely gyártók jobbak?

Mindegyik vevő elkerülhetetlenül ezt a kérdést érinti a csempe kiválasztásakor. Szerencsére nincs sok gyártó, de az egyetlen ideális nem létezik.

Mindig elégedett lesz és elégedetlen a színskálával, anyagokkal, méretekkel és anyagminőséggel.

Napjainkban számos vezető termelő ország van:

 • Évtizedek óta Spanyolországot vitathatatlanul vezetőnek tartják a kerámiagyártásban. A fő előnyök a szépség és a kiváló minőségű termékek.

A következő vállalatok a legismertebbek:

 • Az olaszok által készített termékek elkápráztatják kegyelmük, kifinomultságuk és harmóniájuk. A mesterművek alapjaként Ukrajnából exportált fehér agyagot használnak.

A legnépszerűbb vállalatok közé tartozik:

 • Franciaország (Franciaország Alfa, Cerabati), Portugália (Kerion Mosaics és Gresart) lenyűgözte az elegáns modelleket. Törökország már régóta híres híres hamam és csempe, furnér nemzeti fürdő (VitrA Arkitekt, Kaleseramik). Népszerű mozaik lehetőségek Kínából (Natural Mosaic, Fiorano, New Zhong). A spanyol és az olasz minőségben versenyezhetnek német gyártók (Steuler, Agrob Buchtal, Boizenburg).
 • A Kerama Marazzi egy orosz gyártó, amely különböző csempegyűjteményeket kínál, amelyek inkább egy világ atlaszhoz hasonlítanak. Itt és Anglia Franciaországgal, Indiával, Olaszországgal és Skandináv országokkal, kerámiával megtestesítve minden olyan tulajdonsággal, amely benne rejlik.
 • A CISAN széles körben elterjedt. A vállalat több mint 40 gyűjteményt kínál a költségvetés és a luxuscsempék számára.

Különlegességek

A kerámia csempe egyik fontos jellemzője a formája: a termék formája és mérete. A modern gyártók különböző méretű kerámiákat gyártanak - a minimálistól a nagy méretig. A választás során tisztában kell lenni azzal, hogy gyakran a címkén feltüntetett csempe méretei hibásak. Ez nem házasság, hanem az agyag, amelyből készült a kerámia. Mint tudják, égetés közben ez az anyag képes kicsit megváltoztatni méretét.

A nemzetközi szabványok szerint 5-7 mm-es hiba lehetséges, és ez a különbség még a vezető olasz vagy spanyol modelleknél is megtalálható. A tényleges méretet kalibernek nevezik, és a jelölés mellett látható a csomagoláson.

Elmúltak azok a napok, amikor a 20x20-as és a 30x30 cm méretű lapok mindenhol és mindenhol uraltak. Az elmúlt 15 évben a kerámia burkolólapok világában gyökereződött egy újabb trend: annál jobb, annál jobb. Így a csempe mérete lassan, de biztosan elkezdett növekedni. Eleinte nagyméretű bevásárlóközpontok befejezésére tervezték, és a mérete 60x60 cm volt. 2007 után a nagyméretű csempék iránti kereslet növekedett, és magánházaknak és lakásoknak kezdett termelni. Minden egyes öntisztelő gyár úgy vélte, kötelessége, hogy legalább néhány sort nagyméretű modellekbe soroljon be.

Napjainkban a 30x30-as méret már nem releváns, ennek a formátumnak a csempei már számos gyárban megszűnnek. A legnépszerűbb méretek 30x90 és 40x80 cm.

A nagy cserépméretek fő előnyei:

 • a nagy méret a vizuálisan növeli a helyiséget a sokkal kisebb varrások miatt;
 • hasonló csempe sokkal kedvezőbb árú, mint a természetes kőlapok, és a belső megjelenése éppen olyan jó;
 • sokkal könnyebb elhelyezni, és az anyagi fogyasztás sokkal kevesebb;
 • különböző felületeken bonyolult alakzatokat hozhat létre, szokatlan vizuális hatásokat teremtve;
 • a legtöbb környezetbarát;
 • tartós;
 • tűzálló;
 • különböző vegyszerekkel szemben ellenálló;
 • csempézett anyag nem vezet elektromos áramot;
 • könnyen kezelhető.

Nagyméretű kerámia csempe a konyha, fürdőszoba, nappali, irodák, irodák befejezéséhez használható. Felszedték a padlóra és a falakat.

Az ilyen anyagokkal való munka természetesen saját tulajdonságokkal rendelkezik. Először is, a formázás különösen nehéz feladat, képzettséget igényel. Másodszor, a háló súlya miatt speciális rögzítőelem szükséges a rögzítéshez. Megfelelően rugalmasnak és megbízhatónak kell lennie. Harmadszor, a felületet, amelyen a csempe lefektetésre kerül, tökéletesen pontosítani kell, mivel minden durvaság azonnal észrevehető. Ráadásul az ilyen termékek nem szeretik a túl magas páratartalmat.

Színes megoldások

A színséma jelentősen befolyásolja a szoba általános megjelenését. Nem lehet mérgező, irritálja a szemet. Fontos feltétel, hogy a kényelmes helyiséget fel kell szerelni, hogy ott legyen az érzés és nyugalom. Ezzel a helyesen választott színes megoldást alkalmazza.

 • A fehér semleges, sokoldalú szín. Elég unalmasnak tűnhet, de ez az árnyékosság képes a vizuálisan kis teret kibővíteni. Ezenkívül a fehér csempe tökéletesen illeszkedik más árnyalatokhoz és textúrákhoz. Kerülje a kórházi fehérséget, krémes, tejfehér árnyalatok kiválasztásával.
 • Fekete - az előző ponttal ellentétes, vizuálisan csökkenti a helyet, sötétebbé teszi. Nagyméretű helyiségekben, valamint olyan esetekben is alkalmazható, ahol a tervezés megkívánja.
 • A kék, zöld, kék a hideg érzését hozza létre. A fürdőszobában megfelelőbbnek tűnnek, de képesek bármilyen belső tér díszítésére.
 • Pasztell színek. A meleg és hideg árnyalatú színek csillognak, és stílusos kereteket hoznak létre. Tökéletes kombinációja pasztell fényes, ha azonos színűek.
 • A fa és a márvány tiszteletet ad.
 • A lédús és világos (piros, türkizkék, kék, narancssárga) jó ékezetek létrehozásához.

A konyha számára

A konyha minden nő "privát irodája", a többi családtag pedig sok időt tölt. A maximális kényelemért érdemes figyelni egy burkolólap burkolatára, hiszen minden előnye (tartóssága, erőssége, környezetbarát, könnyű karbantartása, esztétikája) ideálisan megfelel a helyiség összes funkcionális követelményeinek. A csempe két fő típusból áll: matt és fényes (csiszolt).

A választás során szem előtt kell tartani, hogy a polírozott, bár tartós, meglehetősen alacsony súrlódású, könnyen lecsúszhat. A matt csempe nem csúszik, de alacsonyabb nedvességállósággal rendelkezik.

Válasszon világos árnyalatokat. A fehér szín univerzális, alkalmas bármilyen formatervezésre. A csempével borított konyha falának részét egy köténynek hívják. Megvédi a falakat a legnagyobb külső negatív hatásoktól (víz, zsír, korom). A kötény legjobb választani szélesvásznú porcelán. A fugázás célja, hogy vegye fel a gombaölő töltőanyagokat. A népszerű 10x10-es méret utánozni a gyártók a trükket: létrehoznak egy nagy cserépet, melynek hornyai vannak az ízületeknél.

A fürdőszobában

A nagy csempe tökéletesen illeszkedik a fürdő minimalizmusába. A nagy formátumú anyag képes egy nagy területet lefedni, minimális számú varrással, és így csökkenti a nedvesség behatolását. Általában a 40x40 cm-től 300x60 cm-ig terjedő burkolólapokat kell használni. Egy kis csempe egy kis szobában, éppen ellenkezőleg, szűkíti a szobát, de a fürdő belseje klasszikus stílusban tökéletesen hangsúlyozza. Például az olasz cég Fap fürdőszobájában lévő sötét csempe olyan szép és drága.

Nagyméretű csempék elhelyezése a fürdőszobában problémás. A falak vagy a padlózat előkészített felületeinek tökéletesen simaaknak kell lenniük, és a lemezekkel való munkát nagyon óvatosan kell elvégezni, mivel a nagyméretű csempe a szokásosnál vékonyabb, törékenyebb, de sokkal nehezebb. Ha 4x4-es vagy 6x6 méteres óriásokról beszélünk, akkor legalább két emberre van szükség a lapok szállításához, és speciális hordozást használjon.

Gyönyörű belső megoldások

A kerámiagyártás vezetői az olaszok. Nem vitatható az elsődleges a nagy formátumú csempék gyártásában. Egyszerűen lenyűgöző falfestészet az olasz Fiandre cégtől, 1,5x3 méteres méretben.

A nagy csempe az éttermek, szállodák, SPA-szalonok belseje luxusjának hangsúlyozására szolgál.

Nagy fürdőszoba csempe

A nagy cserép mindig gyönyörűbb, mint egy kis cserép. Amikor a falra fektetik, kevesebb varrás keletkezik, és maga a fal egy egésznek tűnik. Az a sztereotípia, amelyet egy nagy csempe csak nagy fürdőszobákban lehet elhelyezni, elavult, Európában például nagyméretű csempe van elhelyezve minden szobában. Ha van egy nagy fürdőszobája - győződjön meg róla, hogy egy nagy csempe. Ha van egy kis fürdőszobája, akkor jobb, ha egy könnyű csempe nagy méretű, mint egy kis méretű sötét csempe.

Nagyméretű cserép a fürdőszobában, a Santa Ceramics üzleteiben

Az alábbiakban látható nagyméretű cserépedényt bármely Santa Ceramics üzletben megvásárolhatja. A legtöbb csempe szállítható Moszkvából egy raktárból, a többi pedig 30-45 napon belül kerül megrendelésre.

Nagy méretű orosz cserép fehér márvány alatt, új 2018

Ár: 2120 rubel / négyzet. méter

Származási hely: Oroszország

Raktáron

Csempe mérete: 25x75 cm, 30x60 cm

Az orosz kollekció Charme Extra 2018-ban jelent meg a piacon. A gyár kerámia burkolólapokat állít elő a természetes márvány árnyalatában és a kerámia gránit hat színében. Az Italon gyár tervezői a padló- és falburkolatok díszítéséhez fali kerámia gránitot ajánlanak. A csempe fényes fényessége kiterjed a fényes fényű fényes fényűre. A csempe árkategóriája a falakra és a padlóra egy csempe használatát teszi lehetővé a költségvetési alternatívák keresése nélkül. A gyár szállítási ideje nem haladja meg a 3-4 napot az importálási lehetőségekhez képest.

Nagy cserép Carrara márványra, új 2018

Ár: 2120 rubel / négyzet. méter

Származási hely: Oroszország

Raktáron

Csempe mérete: 25x75 cm, 30x60 cm

Csempe felület 25x75 cm: fényes

A márványozott csempe klasszikus és modern belső kialakításra alkalmas. A Charme Extra nagy formátumú csempei tervezői bemutatják a design-opciót egy ultramodern fürdőszoba márvány kivitelben. Az ilyen belső terek harmonikusan illeszkednek a falak díszei geometriai vonalak Golden Line, amely nem fél a víz és a mész. A minimalista stílus hangsúlyozza a vízszintes csempe burkolást, amely a végleges helyesbítés miatt zökkenőmentes és szilárd. A cserép vastagsága 8,5 mm. A falak sorozata 20% -ban újrahasznosított nyersanyagokból készül, amely megfelel az európai környezetvédelmi normáknak.

Zökkenőmentes csempe a nagy méretek alatt bézs márvány

Ár: 2120 rubel / négyzet. méter

Származási hely: Oroszország

Raktáron

Csempe felület 25x75 cm: fényes

Porcelán kőzet felület 30x60: patinált

A Charme Extra kollekció zökkenőmentes márványburkolatnak felel meg a padlónak és a falaknak Corinthian Beige bézs márvány alatt. A gyűjtemény kerámia burkolólapokat és nagy méretű porcelán kőtáblákat gyárt, amelyek alkalmasak a tágas fürdőszoba, SPA és wellness létesítmények falain való elhelyezésére. A falakhoz kétféle díszítő csempe található, márványburkolatú és aranyozással. A Tile Charme Extra a modern trendek és a klasszikus lakások minimalista belső díszítéséhez alkalmas. A minimalizmus szerelmeseinek keramikus mozaikja van az Arcadia Mosaic rácson. A klasszikusok elkészítéséhez ajánljuk a falak listáját, a kereteket, a lábazatokat és az összekötő elemeket.

Vicces csempe művészet groteszk a fürdőszobában, új 2018

Ár: 6 637,90 rubel / négyzet. méter

Származási hely: Spanyolország

Rendelésre szállítva

Csempe mérete: 29,75x99,55 cm

Csempe felület: matt

Luxus osztály gyűjteménye művészi groteszk és szórakoztató iróniával. A nagy formátumú csempék három változatban állnak rendelkezésre: sima felület, 3D-s csempe texturálással, aranyos nyomatok bulldogok és kaktuszok formájában. A gyümölcsös művészi rajzok a digitális technológián alapulnak. Ez a festési módszer gazdag színeket, tisztaságot és grafikus vonalakat eredményez. A Glimpse kollekció stílusos díszítésre alkalmas: minimalizmus, op-art és pop art, sőt giccs.

Nagy formátumú, pop art stílusban készült csempe Spanyolországból, 2018-as újdonság

Ár: 8 198,36 rubel / négyzet. méter

Származási hely: Spanyolország

Rendelésre szállítva

Csempe mérete: 29,75x99,55 cm

Csempe felület: matt

A csempetervezést az Aparici Ceramicas művészeti gyár tervezőcsapata fejlesztette ki. A kaktuszokkal díszített csempék gyerekek és felnőttek számára igyekszenek egy gyermek fürdőszobájának kialakítását, vagy a pop és az op-art stílusát. E méretű csempe könnyű és 0,74 mm vastagságú. A kaktusz csempe egy sima fehér alaplemezzel és egy domború 3D felületű csempével kombinálódik. A padlóburkolatok díszítéséhez ajánlott a Sao Luis padlógyűjtemény díszcseréje, vagy monokróm monokróm csempe az Aparici gyáratartományból: Semleges, Szivárvány, Sincro.

Nagy formátumú, 3D felületű csempe, új 2018

Ár: 4 070,48 rubel / négyzetméter. méter

Származási hely: Spanyolország

Rendelésre szállítva

Csempe mérete: 29,75x99,55 cm

Csempe felület: matt

A Glimpse white nagyformátumú csempe ötféle változatban áll rendelkezésre: sima és 3D-s felület: a francia halszálkás vagy Arc-kagyló, a dobozdoboz hatása után, a Gilt kockák, a hullámos csempe és az Atomic örvénymintázat utánzata. Az ilyen utánzatok alkalmasak a legmodernebb belső kialakításra, és az Aparici Ceramicas választék dísztárgyakkal kombinálva kerülnek padlógyűjtésre. Ezenkívül a hófehér csempe a minimalista skandináv belső térben kerül felhasználásra, így a fa alatt padlólapokkal kombinálható.

A nagy cserépkályhák gyűjteménye a terrakotta alá tartozó fürdőszoba felé, új

Ár: 4 035,22 rubel / négyzetméter. méter

Származási hely: Spanyolország

Rendelésre szállítva

Csempe mérete: 50x100 cm

Csempefelület: matt, csúszásgátló

A 2018-as új gyűjtemény egy régi spanyol cotto felületét imitálja - a kerámia burkolólapot. A csempe porcelán kőből készül, és alkalmas fal- és padlófelhasználásra. A gyűjtő oldalsó széleit levágják, így a falakon lévő csempék szervesnek és súlytalannak tűnnek. A gyűjteményt a kerámia gránitmozaik egészíti ki a háttércsempe három árnyalatában. A hagyományos belső tér rajongói számára a gyűjtemény országos és Provence bútorokhoz ajánlott. A kreatív kísérlet szerelmesei számára a gyár ajánlja a csempe kombinációját a szemközti, ellentétes gyűjteményekkel: hófehér, sima Glimpse vagy Montblanc.

Nagyméretű cserép az ipari utánzatokhoz, új 2017

Ár: 3 185,70 rubelt tartalmaz

Származási hely: Spanyolország

Raktáron

Csempe mérete: 25,2x75,9 cm

Csempe felület: matt

Az Aparici Ceramicas újrahasznosított kerámiacsempékének új 2017-es gyűjteménye részt vett a Valencia Cevisama kerámiagyártóinak legújabb kiállításán. A csempe modern stílusban és nagy formátumban készült, kreatív kivitelben. Háttércserép - alapozott beton utánzata. Díszítő díszek - Ornato tervezői sorozat nagy formátumú dísztárgyakkal a modern művészet és az utcai művészet elemeivel. A világos poszterek és művészeti berendezések 18 változatában kapható. A csempe három szürke árnyalatban áll rendelkezésre: Ivory, Vison és Gray. A nagy hosszúkás formátum miatt függőlegesen és vízszintesen is elhelyezhető. Ugyanakkor a függőleges elrendezés vizuálisan növeli a helyiség magasságát, a vízszintes pedig a teret kibővíti.

Nagy, fehér burkolólapok

Ár: 4 346,00 rubel / négyzetméter M. méter

Származási hely: Olaszország

A megrendelést nagy méretben szállítják, 40x80 cm méretben van raktáron

Csempe mérete: 50x110 cm, 40x80 cm

Felület: matt

A modern, 3D-s felületű csempe különbözik a megszilárdult széltől, amely lehetővé teszi a minimális varrással rendelkező csempe beillesztését, amely egy falon egy csempe egységet kölcsönöz. új 2015

Olasz cserép alatt fehér márvány nagy méretű fürdőszoba

Ár: 3 525,18 rubel / négyzetméter. méter

Származási hely: Olaszország

Raktáron

A csempe mérete: 50x110 cm, 30,5x91,5 cm, 30,5x56 cm

Felület: fényes

Gyönyörű olasz csempe fehér Carrara kalakatta márvány alatt, melyet először 2016-ban, 50x110 cm formában szabadítottak fel. A világ egyik legnagyobb kerámialapja, az Atlas Concorde.

Nagy cementcserép

Ár: rubel / négyzet. méter

Származási hely: Spanyolország

Rendelésre szállítva

Csempe mérete: 29,75x89,46 cm

Felület: matt

Nagyméretű kerámia csempe a modern belső térben. A textúrázott bronz, arany vagy ezüst A neutrális betétek díszítésként kaphatók a gyűjteményben.

Nagy fürdőszoba csempe virágokkal, eladó

Ár: 7 973,68 rubel egy készlethez.

Származási hely: Olaszország

Raktáron

A kerámia lapok mérete: 30,5x91,5 cm

Illessze be a rózsákat: 61x91,5 cm

Felület: fényes

Különleges áron adjuk el a népszerű Ambition gyűjtemény utolsó maradványait. 23 méteres háttércserép, 11 méter mozaik és 23 készlet dísze rózsákkal. A teljes felvétel megvásárlása akár 50% -kal is. Tudjon meg többet a + 7 495 737 48 32 telefonszámon

Nagyméretű design fürdőszoba csempe

Ár: 4 331,24 rubel / négyzetméter M. méter

Származási hely: Spanyolország

Raktáron

Csempe mérete: 50x100 cm, 100x100 cm

Felület: matt

Az egyik legnépszerűbb porcelán csempe gyűjtemény a fürdőszobában. A sorozat egyes lapjai egyediek és különböző mintázatok. A szőnyeg kékeszöld és bézs színben kapható, mind padlón, mind falon. Ezenkívül a gyűjteménynek arany festett díszei is vannak.

Nagy márvány fürdőszoba csempe

Ár: 4 179,54 rubel / négyzetméter. méter

Származási hely: Olaszország

Rendelésre szállítva

A csempe mérete: 50x110 cm, 30,5x91,5 cm, 40x80 cm

Felület: fényes

Exkluzív olasz márványlapok, három nagy méretben. A vezető olasz gyár Atlas Concorde prémium gyűjteménye. A gyűjtemény mozaikot állít elő a rácson, kereteken, szegélyeken és lábazaton. A csempe minimális varrással fektethető a megjavított élnek köszönhetően.

Márvány fürdőszoba csempe nagy méretben

Ár: 3 525,18 rubel / négyzetméter. méter

Származási hely: Olaszország

Raktáron

Csempe mérete: 30,5x56 cm, 30,5x91,5 cm

Felület: fényes

Népszerű Marble Atlas Concorde márvány kerámia csempe. Ez segít a modern és a klasszikus belső kialakításában. A gyűjtemény gazdagon díszít, háromféle mozaikot, betétet és függönyrudat használhat a dekorációhoz. Emellett a gyár porcelán kőburkolatú padlóburkolatot gyárt a falak színében.

Fehér 3D nagy csempe a fürdőszobában

Ár: 4 144,28 rubel / négyzetméter. méter

Származási hely: Olaszország

Raktáron

Csempe mérete: 40x80 cm

Felület: matt, dombornyomásos

A csempe neve Diamond - a vágott gyémántok tiszteletére. A csempe tökéletesen illeszkedik a falra, egyetlen egységbe. Használható dekoráció nélkül, mivel gyönyörűnek tűnik a fény és az árnyék hatásának köszönhetően.

Nagyméretű, márványozott fürdőszoba csempe

Ár: 4 179,54 rubel / négyzetméter. méter

Származási hely: Olaszország

Rendelésre szállítva

A csempe mérete: 50x110 cm, 30,5x91,5 cm, 40x80 cm

Felület: fényes

Új, 2016-ban 50x110 cm-es formátumban, a márványozott csempe jobban néz ki, minél nagyobb a csempe, ezért azt javasoljuk, hogy a gyűjtemény legnagyobb csempe méretét ajánljuk. A sorozatot a kiváló minőségű digitális nyomtatás jellemzi, melynek köszönhetően a márvány utánzata a legmagasabb szintű.

Nagy fürdőszoba csempe LOFT stílusban

Ár: 5 765,42 rubel / négyzetméter M. méter

Származási hely: Spanyolország

Rendelésre szállítva

Csempe mérete: 44,63x119,3 cm

Felület: matt

A Cersaie 2016-os legújabb kiállítás új gyűjteménye, amely a modern, modern városi elegancia modern formájú nagy formátumú falburkolatainak sorozatát folytatja. A gyűjtemény ötvözi a legújabb modern trendeket: beton felület, geometria, nagy formák és fémezett felületek. A modern ipari stílus egyszerűen elképzelhetetlen a Jacquard kollekció nélkül. A meglehetősen nagy méret ellenére a sorozat kis csempevastagsággal készül - mindössze 0,74 cm, ami nagyban megkönnyíti a falon való fektetést és a rakodást. Nincs szükség különleges ragasztókészítmény kiválasztására.

Kerámia csempe nagy színekkel a fürdőszobában

Ár: 4 477,20 rubel / négyzetméter. méter

Származási hely: Spanyolország

Raktáron

Csempe mérete: 31,6x95,3 cm

Felület: fényes

Kiváló választás, ha a fürdő egész falát nagy virágokból álló panelek formájában kell rendezni. A sorozat mély, meleg márványvénákat tartalmaz. Jelenleg a gyűjteményre külön cselekvés van, részletek megtanulása telefonon + 7 (495) 737 48 32

Nagy Tiffany Fürdőszobai Csempe

Ár: 3 280,00 rubel / négyzet. méter

Származási hely: Olaszország

40x80 cm méretben kapható

Csempe mérete: 50x110 cm, 40x80 cm

Felület: fényes

A fő olasz Atlas Concorde gyárának 2015-2016-os szezonja a híres Tiffany ékszerház stílusában. A tervezők igyekeztek a legendás türkiz színt ömlesztve továbbítani, hogy minden nap ünnepi hangulatot teremtsenek a fürdőszobában. A sorozat meglepően gyönyörű, hatalmas, hatszögletű mozaikot (24 karat), mozaikos mozaikot gyárt, hasonlóan az esőhöz, szegélyekhez, sarokelemekhez és sarokelemekhez.

Nagy fürdőszoba csempe

Ár: 6 472,26 rubel / négyzetméter. méter

Származási hely: Olaszország

40x80 cm méretben kapható

A csempe mérete: 50x110 cm, 40x80 cm,

Felület: fényes

A cserépedény másik árnyalata, a kávébab-léptékben készült. Tökéletes fürdőszoba modern stílusban. A sorozatot megkülönböztetik egy korrigált él, ami minimális varrással megkönnyíti a megmunkálást. A díszítésekhez használhatunk egy mozaikot a rácson és a tricolor betéteken, egy modern kompozícióba szerelve.

Csempe egy nagy fürdőszobában under onyx luxus

Ár: 10 971,6 rubel a negyedévben. méter

Származási hely: Olaszország

Raktáron

Az onyx csempe mérete: 6 mm - 80x80 cm, 80x240 cm, 160x320 cm, 120x240 cm, 120x120 cm, 60x120 cm; 10 mm vastag - 80x80 cm, 80x180 cm és 60x120 cm

Porcelán kőfelület: fényes

A Rex gyár tervezői javasolják, hogy a gyűjteményt egyetlen falra és padlóra tervezték. A csempe fényes felülete az onyx felület illúzióját hozza létre. Az ultra-keskeny csempe minimalizálja a varratokat. A csempe nem fél a páratartalom és a hőmérséklet változásától. A felső réteg nem reped, és nem jelent craquelure-t. Ezen kívül a csempe ajánlott dekorációs betűkészletek a gyógy-és wellness központok. A tervezők 4 típusú mozaikot fejlesztettek ki, hogy külön helyiségeket hozzanak létre a szobában.

Szürke fürdőszoba csempe nagybetonhoz

Ár: 5 659,64 rubel / négyzetméter. méter

Származási hely: Spanyolország

Rendelésre szállítva

Csempe mérete: 29,75x89,46 cm

Felület: matt

A Mixing kollekció szokatlan geometriai dekorációval rendelkezik egy 3D-s mintával, amelyet egy valódi háromdimenziós textúra és egy hamis alak kombinál. A gyűjtemény kiemelkedőbbnek tűnik. ami valójában, így megkönnyíti a tisztítást. Kiváló megoldás a designer fürdőszobák számára.

Nagy tégla papagájokkal és flamingókkal

Ár: 5,052,02 rubel / m2 méter

Származási hely: Spanyolország

Rendelésre szállítva

Csempe mérete: 44,63x119,3 cm

Felület: matt

Az Aparici gyár tervezőinek új gyűjteménye olyan, mint egy egzotikus országba vezető út, trópusi bozót és örökzöld dzsungel. A háttér csempe egyetlen hófehér színben készült, amelyet művészeti vászonként használnak világos tervezési kísérletekhez. A dekoratív paletta négyféle, teljes hosszúságú fényes vázlatot tartalmaz, trópusi témákkal, amelyek különösen látványosak a csempe nagy méreténél. A csempe oldalszéleit helyreállítják, aminek köszönhetően a csempe gyakorlatilag varrás nélkül is elhelyezhető, a felület monolitikus és esztétikusabbnak tűnik. A díszítő betéteket teljes panelekben lehet összegyűjteni, vagy a kaotikus fényes patchworkként használni a modern művészet, pop art stílusában.

Új, nagy méretű gyűjtemény a keleti stílusban a fürdőszobában

Ár: 5 501,38 rubel / négyzetméter. méter

Származási hely: Spanyolország

Rendelésre szállítva

Csempe mérete: 44,63x119,3 cm

Felület: fényes

A kollekció az európai esztétikát és a keleti ízt egy látványos, eklektikus, lenyűgöző és fényűző módon ötvözi. Az egész gyűjtemény egy sor nagyformátumú újdonsággal folytatódik, melynek kicsi és könnyű vastagsága 0,74 cm, a háttér csempe hasonlít az Alpok nyugati lejtőinek hófödte hegyeire, és egy sor díszítő elem valódi kirándulás a Perzsiában és Indiában. A becsült költségvetéstől függően a design kiegészíthető térfogat-térrel karamell betétekkel, melyet Teide bambusz köteg vagy Forbo zigzag felülettel nyomtathat. A gyűjtemény stílusa bővelkedik aranyból vagy ezüstből. Hófehér háttér csempe esetén megfelelő padlólap szükséges. Az Aparici Factory egy sor monokromatikus Neutrát ajánlja, különösen a Neutral Blanco Natural völgy virágzó liliomjának színét.

Nagyméretű burkolólapok a különböző fajták kőburkolata alatt

Ár: 5 765,42 rubel / négyzetméter M. méter

Származási hely: Spanyolország

Rendelésre szállítva

Csempe mérete: 44,63x119,3 cm

Felület: matt, fényes

A világhírű Cersaie 2016-os kiállításon először bemutatták a nagy formátumú Marbox újdonságot. A gyűjtemény háromféle természetes kőből készül: drága Carrara márvány, tufa és kígyó. A gyűjtemény dekoratív kiegészítéseként egy murton mozaikot kínál travertin vagy márvány alatt hosszúkás csíkok formájában. A Marbox Calacatta fényes tükörrel borított mészkőfelülete vizuálisan bővíti a helyet, fényt töltve, míg a Marbox Travertine és a Serpentine a természetes szikla melegségével és kényelmével töltődik fel, gondosan kezelve színes réteges mintával és apró, irizáló frakciók szétszórásával.

Nagy falak csempe virágokkal

Ár: 4 917,54 rubel / négyzetméter. méter

Származási hely: Olaszország

Raktáron

Csempe mérete: 40x80 cm

Felület: fényes

A keserű csokoládé színei, a csempe és a mozaik mozaikjai nemesbarna árnyalatai ezt a gyűjteményt népszerűsítik a fürdőszobák díszítésére, amelyeket különböző neműek és korosztályok használnak. A csempe tökéletesen ötvözött fehér mosdókkal és fürdőszobai berendezési tárgyakkal, fapadlókkal és bármilyen üvegfelületekkel.

Nagyméretű kerámia csempe a fürdőszobában

Ár: 6 687,10 rubel / négyzetméter M. méter

Származási hely: Olaszország

Rendelésre szállítva

Csempe mérete: 40x80 cm, 20x80 cm

Felület: fényes

A Magnifique kollekció cseresznye árnyalatát az Atlas Concorde gyár olasz tervezői hozták létre, különösen az orosz piacon. A kiegyenlített perem sorozata egy mozaik a rácson és egy panel színes virágok formájában. A Magnitique kollekciót úgy tervezték, hogy lenyűgözze a színek mélységét, a minőségi mázzal és minden nap a vidámságot.

Bézs csempe a kő alatt egy nagy fürdőszobában

Ár: 4 179,54 rubel / négyzetméter. méter

Származási hely: Olaszország

Rendelésre szállítva

Csempe mérete: 30,5x91,5 cm, 40x80 cm

Felület: fényes

Ez a bézs csempe imitálja a római travertint csíkkal - csíkos. A bézs és a barna klasszikus kombinációja helyett az Atlas Concorde gyár azt ajánlja, hogy ezt a csempe fekete márványlapokkal kombinálja. Így a belső tér szokatlanabbá és modernabbá válik. A gyár emellett matt és fényes porcelán csempeit is gyártja a padlóhoz, hangzással illeszkedve a falak színéhez.

Falcsempék nagy fürdőszobákhoz

Ár: 4 917,54 rubel / négyzetméter. méter

Származási hely: Olaszország

Raktáron

Csempe mérete: 40x80 cm

Felület: fényes

Ez a gyűjtemény klasszikus bézs-barna gamma a legtöbb fürdőhely befejezésére alkalmas. A csempe széleit helyesbítik, minimális varrással engedik le. A sorozat díszeiben gazdag, és alkalmas a tervezési munkálatokra a tér elrendezésével, a függőleges felületek kiemelésével és az egyenetlen kerek falak befejezésével, köszönhetően a mozaiknak és a díszítőelemeknek, amelyek átmennek egymásnak, és paneleket alkotnak.

Piros matt, nagy cserép

Ár: 4 936,40 rubel / négyzetméter. méter

Származási hely: Olaszország

Rendelésre szállítva

Vörös csempe mérete: 40x80 cm

Felület: matt

A szatínált csempe utánzatot adó vakolat hat színben kapható. A sorozat téglaszerű csempe, városi városi stílus díszítése és dombornyomott csempe gyártására alkalmas. A csempe minimalizálható.

Nagyméretű domborművek a fürdőszobában

Ár: 5 653,90 rubel / négyzetméter. méter

Származási hely: Spanyolország

Rendelésre szállítva

Csempe mérete: 29,75x89,46 cm

Felület: fényes sima és fényes dombornyomású

A gyűjtemény hatalmas összetételű, köztük 7 árnyalatú háttérlap, dombornyomott háttércsempe, arany és ezüst betétek, hullámos háromdimenziós csempe, virágdekorok és mozaik a rácson. Ideális választás designer fürdőszoba kialakításához.

A nagy méretű cementcserép csempe alatt

Ár: rubel / négyzet. méter

Származási hely: Spanyolország

Rendelésre szállítva

Csempe mérete: 29,75X89,46 cm

Csempefelület: matt, dombornyomásos

A legnagyobb spanyol gyár Aparici - fali kerámia csempék csodálatos újdonsága a cement alatt, hullámos mintázattal. Kombinálja a visszafogást és a szokatlan kreativitást. A spanyol Cevisama kiállítás egyik legérdekesebb formatervezése.

Nagy csempe finomszemcsés márvány öntéssel

Ár: 3 981,10 rubel / négyzetméter. méter

Származási hely: Olaszország

Rendelésre szállítva

Csempe mérete: 40x80 cm, 50x110 cm

Felület: fényes

A meleg krém talán az egyik legnépszerűbb és legkedveltebb design a fürdőszobában. A fényes, tejszerű termékcsalád kifejezett fényességgel kombinálva lenyűgözően és vizuálisan bővíti a szobát. A padlón a geometriai övezetek modern hangsúlyt fűznek a belső térre, és a hagyományos olasz palota márvány szépsége elegáns és elegáns. A gyűjteményben hat árnyalat van, mindegyiknek van egy saját mozaikja, amelyet a rácson kell kiszerelni, 1,3x1,3 cm-es kicsi és szép fényes gyöngyház kockák formájában. A mozaik mindig lenyűgözőnek tűnik, célszerű különálló csíkokra vágni, mozaikhatárok formájában.

Nagy méretű varrat nélküli csempe új gyűjteménye

Ár: 3 981,10 rubel / négyzetméter. méter

Származási hely: Olaszország

Rendelésre szállítva

Csempe mérete: 40x80 cm, 50x110 cm

Felület: fényes

A Terrazzo Blue speciális smaragdzöld árnyalata tökéletesen frissíti a fürdőszobát, így egyedülálló stílusa a hagyományos olasz palotának. A felület teljesen monolitikusnak tűnik a vágott élek és a speciális radarpolírozási technika miatt. Könnyű lemosni az ilyen felületet, és ne féljen a mély fényt károsítani. A csempe hosszú ideig szolgál majd, és még több mint egy évtized után sem veszíti el tiszta szépségét. A sorozat kiegészül egy fényes fényes mozaik gyöngyház kockákkal, amelyek hatékonyan díszítik a zuhanyzóterületet, a fürdőkádat, a lejtős szilvákat, a sugárt és más felületeket, amelyek nehezen kezelhetők nagy csempékkel.

Fekete-fehér luxus nagyméretű csempe

Ár: 3 981,10 rubel / négyzetméter. méter

Származási hely: Olaszország

Rendelésre szállítva

Csempe mérete: 40x80 cm, 50x110 cm

Felület: fényes

Prémium osztályú gyűjtemény az érzékeny ízekhez az olasz klasszikusok kedvelői és a belső kerámiák minősége miatt. Speciális felületkezelés - radarképalkotás - olyan kerámia burkolólapok szépségét mutatja be, amelyek utánozzák a nemes patríkok házainak fényűző márvány bevonatait. A víz alatti polírozó technológia óriási mélységet és fényt biztosít. Két modern méret kombinálva a változatos színpalettával lehetővé teszi egyedi belső kialakítását, mintha márványból faragották volna. A kerámia burkolólapok gyártásakor az olasz hagyományokat nemzedékről nemzedékre adták át, és a terazzier mesterek különleges figyelmet és szeretetet tároltak.

Szürke csempe a stilizált mesterséges nagy kő alatt

Ár: 3 981,10 rubel / négyzetméter. méter

Származási hely: Olaszország

Rendelésre szállítva

Csempe mérete: 50x110 cm, 40x80 cm,

Felület: fényes

A modern formatervező kő szépsége fehér agyag falburkoló lapokból áll - a jelenlegi 2016-os legújabb Atlas Concorde újdonsága. A felület teljesen monolitikus, az oldalélek végleges helyesbítésének köszönhetően. A fehér-szürke skála a legkisebb foltok márvány forgácsok univerzálisan illeszkedik bármilyen stílust.

Nagy fürdőszoba csempe

Ár: 4 535,42 rubel / négyzetméter M. méter

Származási hely: Olaszország

Rendelésre szállítva

Csempe mérete: 40X80 cm

Csempefelület: matt, dombornyomásos

A laconic Brave kollekciót a német piacra bocsátják, a kőből készült csempe iránti szeretet és a dekorok hiánya miatt. Ezért a sorozat tökéletes az északi jellegű fürdőszobák tulajdonosai számára. A csodálatos 3D-s csempe segít megvédeni a külön zónákat a fürdőszobában, ráadásul a gyűjtemény tökéletesen ötvözik az üveg és a modern anyagok.

Kerámia csempe travertin alatt egy nagy fürdőszobában

Ár: 4 179,54 rubel / négyzetméter. méter

Származási hely: Olaszország

Rendelésre szállítva

Csempe mérete: 30,5x91,5 cm, 40x80 cm

Felület: fényes

Ha fáradt a márvány és onyx, de szeretné díszíteni a fürdőszobát, hogy nem válik elavult évtizedekben, válasszon travertin. A Marvel Pro kőlapok gazdag gyűjteménye, két mozaikváltozattal és hatalmas díszítőelemekkel (háromdimenziós hullámcsempe, háromszínű 3d-s díszítőelemek stb.) Segít egy modern stílusú fürdőszoba kialakításában, amely hosszú évekig szolgál majd.

Nagy fürdőszoba csempe

Ár: rubel / négyzet. méter

Származási hely: Spanyolország

Rendelésre szállítva

Csempe mérete: 31, 6X95.3 cm

Csempe felület: matt

Minimalisztikus csempe a textilszövet alatt, porcelán kő és falburkolat formájában kapható (az árnyalatok ugyanazok). Tökéletesen létrehoz egy semleges díszítő bázist a kontrasztos bútorok és a vízvezetékek számára.

A legnagyobb spanyol Aparici gyár terméke.

Nagyméretű formatervezett csempe modern stílusban, új 2017-ben

Ár: 6 013,88 rubel / négyzetméter. méter

Származási hely: Spanyolország

Raktáron

Csempe mérete: 44,63x119,3 cm

Csempe felület: matt

Luxus csempe nagy méretű fekete-fehér márványban

Ár: rubel / négyzet. méter

Származási hely: Spanyolország

Rendelésre szállítva

Csempe mérete: 25,1x75,6 cm

Csempe felület: fényes

A Tolstoi a végrehajtó osztály gyűjteménye, fekete és fehér márvány népszerű utánzata. A fehér márvány csempe két változatban készül: a Marmi és a Statuario Statuario márvány klasszikus márványminta. A színek alapvető palettáját a bézs elefántcsont és arany arany csempék egészítik ki. A dekoratív elemek palettája a következő: Marquina csempe, kontrasztos virágmintával, Tolstoi márvány hatása díszíti, egy sor vonalzó betéteket, hogy klasszikus hangulatot alkosson. A gyűjteményhez arany és ezüst bevonattal ellátott, teljes hosszúságú betétek készültek, amelyek PVD technológiának köszönhetően a fémrészecskék levegő nélküli helyre történő felhordására használhatók.

Prémium méretű, nagy márványlapok, új 2017

Ár: rubel / négyzet. méter

Származási hely: Spanyolország

Rendelésre szállítva

Csempe mérete: 44,63x119,3 cm

Csempe felület: fényes

A Monaco kollekció 0,78 cm vékonyabb formában kapható, a színpaletta Ivory és türkizkék téglából készült. A dizájner díszes elemekkel díszített klasszikus stílusban: megkönnyebbülés a la boiserie Decor és sima a klasszikus frizurával. Minden árnyalat mozaikot állít elő, többszínű márvány kockákkal és Corner dokkoló elemekkel. A sarokelemek segítenek a csempézett ízület pontos elrendezésében a sarkokban, anélkül, hogy a csempék nehezen lemossák őket, ami néha kellemetlen zsetont hagy a mázakon. A csempék oldaléleit helyreállítják, így létrehozza a monolitikus márványozás érzését.

Nagy méretű tervezőcsempe a szövet alatt, új 2017

Ár: 4 866,70 rubel / négyzetméter. méter

Származási hely: Spanyolország

Rendelésre szállítva

Csempe mérete: 29,75x99,55 cm

Csempe felület: matt

Kék fürdőszoba csempe nagy méretű, új 2017

Ár: 3 983,56 rubel / négyzetméter. méter

Származási hely: Olaszország

Raktáron

Csempe mérete: 40x80 cm

Csempe felület: matt

Olasz új nagy színes fürdő krém

Ár: 3 899,92 rubel / négyzetméter. méter

Származási hely: Olaszország

Raktáron

Csempe mérete: 40x80 cm

Csempe felület: matt

Zsíros színű csempe a nagy fürdőszoba falakhoz

Ár: 3 983,56 rubel / négyzetméter. méter

Származási hely: Olaszország

Raktáron

Csempe mérete: 40x80 cm

Csempe felület: matt

Új 2017 malachit színes nagy gyűjtemény

Ár: 3 983,56 rubel / négyzetméter. méter

Származási hely: Olaszország

Raktáron

Csempe mérete: 40x80 cm

Csempe felület: matt

Nagy cserép a kő alatt a fürdőszobában

Ár: 5 662,92 rubel / négyzetméter. méter

Származási hely: Spanyolország

Rendelésre szállítva

Csempe mérete: 29,75x89,46 cm

Felület: fényes

Népszerű spanyol cserép onyx, a spanyol kerámiaipar vezetőjétől. A klasszikus díszítésnek köszönhetően panelek és arany ékszerek segítenek a belső tér kialakításában egy klasszikus stílusban.

Hol és hogyan vásárolhat meg egy nagy cserépet a fürdőszobában?

Nagyméretű csempeeket vásárolhat bármelyik Santa Kerámiában. Minden üzletünk elfogadja a készpénzt, a nem készpénzes átutalásokat és a bankkártyákat. A helyszínen egy kártyával is megrendelheti a megrendelést, egyszerűen a + 7 495 737 48 32 telefonszámon és a számla kiállításánál. A megrendelést a raktárból a fizetés napján hétfőtől szombatig felveheti. és megrendelheti is Moszkvában. Szállítás Oroszország más városaiba hétköznapokon, az időszak 3 munkanapról egy hétre, a város távolságától függően.

Az összes üzletben történő vásárláskor ingyenes 3D-s vizualizációt kaphat a fürdőszobai projektről az Ön által kiválasztott katalógusból.