Legfontosabb > Tervezés

Költségvetés DIY javítás fürdőszoba

A fürdőszoba saját kezével történő költségvetésének megszervezése megvalósítható feladat. A befejező anyagok kiválasztásának helyes stratégiája és a munka előrehaladásának világos elgondolása lehetővé teszi még egy szerény költségvetéssel, hogy egy fürdőszobát átalakítson anélkül, hogy feláldozná a minőséget.

Folyamatok szervezése

Az illetékes tervezés az első lépés a sikeres befejezés felé. A fürdőszobában végzett munkák nagy része költség-javítással kézzel elvégezhető. A régi bevonatok eltávolítása, a vízelvezetés vagy a festés megszüntetése akár egy kezdő mester is elvégezhető.

De ha nincs elegendő tapasztalat a falak falával szemben, akkor gondoljon arra, hogy szakembereket hívjon fel a fürdőszobai felújítás területére. Ne túlbecsülje erősségeit és képességeit. Néha a saját hibáinak feldolgozása drágább, mint a varázsló felkérése a kezdetektől.

Amikor a fürdőszoba javítási munkái elosztásra kerülnek, a befejező anyagok kiválasztására kerülnek. Jobb lesz megtagadni a jól ismert importált márkákat. A költségek jelentős része a márka díja, ami feleslegessé válik a költségvetési javítási lehetőséggel. A kínai áruk olcsósága szintén nem a legjobb megoldás.

Ez vonatkozik a fürdőszoba és a vízvezeték mindkét befejező anyagára. Az elfogadható költség és a jó minőség kombinációja a kínált termékek megkülönböztető jellemzője.

A technikai folyamatnak való megfelelés fontos feltétele a minőségi eredménynek a saját kezeivel történő költségvetési javítások elvégzése során. Ha a munka bármely szakaszában kétségek merülnek fel, figyelj a szakemberek ajánlására, az improvizáció nem megfelelő.

A fürdőszoba felújítása időnként automatikusan növeli a javítás becslését, így nem szükséges a költségvetési lehetőségről beszélni. Hagyja el a gondolatait, hogy a falakat vagy a vízvezetéket egy másik helyre mozgassa, amíg jobb idők járnak, amikor nincsenek pénzügyi korlátozások.

A régi bélés eltávolítására irányuló előkészítő munka mennyisége az új anyagok kiválasztásától függ. Néha ez a szakasz elkerülhető. A csővezeték kötelező leszerelése szükséges, ha a terveket kicserélik.

Fal dekoráció

A gazdaságos fürdőszobai felújítás több falfelületet is magában foglal:

 • festés;
 • PVC panelek beszerelése;
 • tapétázással, öntapadó fóliával;
 • csempézett csempe a költségvetési szegmensből.

Minden módszer kétségtelen előnyökkel és néhány negatív ponttal rendelkezik.

színezés

A falak falakkal való bevonása a gazdaságban a legegyszerűbb és alacsony költség miatt a befejezéshez vezet. Kompetens megközelítés a festékek kiválasztásához és a falak kiváló minőségű előkészítéséhez - a sikeres út kezdetéhez.

A nagyobb hatékonyságot a projekt jellemzi, ahol a mosogató és a fürdő közelében lévő területek olcsó burkolatú vagy nedvességálló PVC panelekkel vannak bevonva.

A nedvességállóság és az antibakteriális tulajdonságok kötelezőek a festék megvásárlásakor, különben nem lehet elkerülni a gombafejlődést és a burkolat peelingjét a fürdőszobában. A költséghatékonyság hátterében álló nagy teljesítményű jellemzők festékekkel rendelkeznek:

A kausztikus szag hiánya a víz-emulziós készítmények határozott pluszja, és a szilikon festékek tökéletesen ellátják a hidro-barrier funkcióját. Jobb az olajkeverékek használatának megtagadása. A javítás után rövid idő után a fürdőszoba falai megrepednek.

A fürdőszoba gazdaságos javításakor nem szabad megfeledkezni arról, hogy a vonzó, fényes hatású festékek a falak bármilyen rendellenességét hangsúlyozzák, és minden hibát jobban láthatóvá tesznek. Ezért szükséges a falak gondos igazítása. Plusz fényes - a kis fürdőszoba vizuális térének növelésére való képesség.

Gyakran a javítás során a falak a fürdőszoba meg kell távolítani a régi festék bevonat. Ez többféleképpen is megvalósítható:

 • egy speciális fúvókával fúrógépet kell alkalmazni;
 • megvásárolja a festékeltávolítót, ehhez simító és kaparó szükséges;
 • használja a termikus módszereket, ha a régi bevonatot egy épület hajszárítóval vagy égővel melegítik, és a duzzadt festéket spatulával tisztítják.

Természetesen az eltávolítási folyamat végén és a festés kezdetét megelőzően az egész intézkedéscsomó teljesül: repedések lezárása, kiemelkedések eltávolítása, alapozás.

A fotó fürdőszoba egy költségvetési javítás csináld magad:

PVC panelek

Javítás a fürdőszoba falak lehet PVC panelek. A költségek tekintetében kicsit többet költ a festék megvásárlására, de a módszer két különböző előnnyel jár:

 • A fürdőszoba megjelenése a költségvetés javítása után PVC panelek használatával, a tervezés szempontjából, összehasonlíthatatlanul jobb.
 • A falak alapos felületi felkészítése nem szükséges.

A panelek telepítésének folyamata nem tartalmaz bonyolult lépéseket és önmagában is elérhető. Az anyag szükségességének kiszámítása után a ládák alakulnak ki. E célból műanyag profilokat használnak a klipszekkel. A fürdőszoba gazdaságos javításra alkalmas és fa lécek. Az antiszeptikumokkal való előimpregnálás megvédi a léceket a megnövelt nedvességtől.

beillesztés tapéta

Van joga van létezni, és lehetőség van a javítás a fürdőszoba tapéta, a fő dolog -, hogy válasszon nedvességálló termékek. A munkálatok gyors ütemben zajlanak, nem minden esetben szükséges a régi bevonat eltávolítása. Három fő típus háttérképet terveztek a fürdőszobában:

 • Nem szőtt alapú vinil. Az ár meglehetősen magas, a javításhoz speciális ragasztót kell vásárolnia, ami nem mindig ajánlott egy gazdaságprojektben. De a nagy teljesítmény a népszerűség alapja a fogyasztók körében.
 • Mosható. A vinil példányokhoz képest kevésbé praktikus, a termék ára alacsonyabb.

Az önkötés magas színvonalú és vonzó megjelenése 3 negatív pontot tartalmaz:

 • A termék meglehetősen magas költsége, ami esetleg nem illeszkedik a költségvetés javítási költségvetéséhez.
 • A fürdőszoba falai gondos előkészítést igényelnek, mivel az öntapadó tapéta alatt minden hiba rendkívül érezhető.
 • Nagyon nehéz pályázati eljárás. A fáradságos folyamat sokkal több időt vesz igénybe, mint a szabványos beillesztés.

Következő a kép egy fürdőház javítás:

cserepezés

Költségvetési javítás azt is jelenti, hogy a csempe a falburkolat. A legfontosabb dolog -, hogy válasszon egy olcsó termék tisztességes minőségű. A megoldás előnyei:

 • a szélsőséges hőmérsékletnek ellenálló anyag;
 • nem fél a magas páratartalomtól, tartósan érintkezik a vízzel;
 • jól mossa;
 • ellenáll a mechanikai sérülésnek.

A következő negatív pontok akadályozhatják a fürdőszobában történő használatot a költségvetési javítások során:

 • emellett szükséges a keverék megvásárlásához a falon való rögzítésre és a fugázó varratra;
 • régi festékkel ellátott falakat kell előkészíteni, a bevonatot el kell távolítani;
 • a folyamat bizonyos élményt igényel, és nem mindenki képes megtenni önmagában, a mester meghívója növeli a javítás becslését;
 • több időt vesz igénybe, mint a tapétázással vagy festéssel.

A legjobb megoldás, ha a fürdőszobát a költségvetés projektjével végezzük el, a szembenézés kombinációja. A fürdőkád és a mosogató közelében lévő területet csempe díszíti, és azok számára, akik kevésbé vannak kitéve a víznek, egyszerűbb és gazdaságosabb bevonási módot választanak.

Mennyezeti kivitelezés

A költségvetésben szereplő munka mennyisége befejeződik a kezdeti állapotától függően. A sima felület elegendő ahhoz, hogy vízalapú festékkel vagy fehérítsen. A tétlen és gyors folyamat a hatalom, hogy csináld magad. Javasoljuk, hogy távolítsa el a jelentős görbületet, vagy maszkolja a felfüggesztett szerkezetű fürdőszobai kommunikációt. Rack és PVC elemek alkalmasak anyagként.

A választás fő előnyei:

 • megfizethető árszegmens;
 • egyszerű bélés eljárás;
 • nem igényel tökéletes felkészítést a fürdőszobai mennyezet felületére;
 • sikeresen maszkolja a vezetékeket és csöveket;
 • a beépített lámpák beépítésének lehetősége.

A költségvetés javításának eredményét a fotó tartalmazza:

Padlóburkolat

A befejező lehetőség a javítás becslésétől és a régi fürdőszobai padló állapotától függ. Néha csak elég frissíteni a csempe megjelenését. Ehhez el kell távolítania a csemperagasztó fugákat, és ki kell választania egy új, amely megegyezik a csempe színével.

Nagyon egyszerű és olcsó a linóleum megkötése, de ez az intézkedés ideiglenes lesz. A fürdőben megnövekedett páratartalom a penészesedés kialakulását idézi elő a linóleumon.

A fürdőszoba javításának legnagyobb gyakorlati szempontja a csempe, még akkor is, ha a költségvetés értéke. A burkolást a régi csempék szétszerelése nélkül végezzük. A munka és az idő költsége kapcsolót igényel. A fürdőszoba padlójának javításához válasszon egy durva textúrájú cserépet, hogy elkerülje a csúszást és ne okozzon sérülést.

A rendkívül korlátozott költségvetés mellett a legkedvezőbb választási lehetőség a nagyméretű gumitömlő megvásárlása, amely a fürdőszoba padlójának maximális szabad területét fedezi. Gyakran megváltoztatható, mint bármelyik helyhez kötött fedél, és frissen néz ki a belsejében, minimális költséggel.

A vízvezeték kiválasztásának nyomait

A vízvezeték-csere cseréje költségvetési javítás esetén nem mindig történik meg. Néha megállnak a fürdő helyreállítási opciónál. Frissítésre több lehetőség van:

 • A belső felületet kétkomponensű poliészter zománcgal kezeljük. A legtöbb költségvetési vétel.
 • A nagyobb tartósságot és költségeket a folyékony akril helyreállítása jellemzi.
 • Néha mindkét módszer elfogadhatatlan a fürdő rossz állapota miatt. Az akril fül mentesíti a helyzetet, melynek rögzítése tömítőanyaggal történik.

Mindegyik módszer még mindig pénzügyi költségeket jelent, bár összehasonlíthatatlanul alacsonyabbak lesznek, mint egy új csésze vásárlása.

Ha a költségcsökkentés a fürdőszobában új vízvezeték beszerelést igényel, vegye figyelembe az alábbi lehetőségeket:

 • Akril tartály. Az árszegmens alján található. Az egyszerű telepítés és az egyszerű karbantartás a fürdőszobai termék legfontosabb előnyei. A fő negatív jellemzők a mechanikai károsodás előtti rövid élettartam és instabilitás.
 • A vasöntvényt a nagyobb gyakorlatiasság jellemzi. Az akrilértékek feletti költségek.
 • Az acél és az öntöttvas termékek közötti acél fürdők jellemzőik.
 • Ha a fürdő fürdőszobájában való jelenléte nem számít, akkor gondoskodhat a zuhany felszereléséről. De a javítás már túlmutat a költségvetésben.

A fürdőszobai mosogató helyének cseréjekor a felszerelést a horgokon vagy a lábon kell kiválasztani. Az első lehetőség több költségvetés, a másiknak több esztétikája van, mivel sikeresen elrejti a kommunikációt. A vízvezeték megválasztásának árnyalatait és a hazai gyártók preferenciáját említik az első részben.

következtetés

A költségvetés javítása után a kis kisbabák képesek díszíteni a fürdőszobát. Az eredeti függöny, díszítő matricák és új kiegészítők élénkítik a szoba kialakítását. A kommunikáció nem marad nyitva, még a legdrágább fürdőszobai javítás eredményét is elrontja. A költségvetés módja gyorsan elrejteni a funkcionális elemeit a helyzet -, hogy egy műanyag doboz. Az idő és a költségek egy kicsit el fognak érni, de az eredmény nyilvánvaló lesz.

7 módja a mentés közben a fürdőszoba javítása

Ha korábban az új lakások fiatal tulajdonosai a fürdőszobákban és drága vízvezetékben csillogó csempékkel csábítottak, akkor a samostroya mai mesterei gratulálhatnak: a belső divatmódban az egyszerűség és a kényelem határozza meg a hangot, és ami a legfontosabb - ésszerű megközelítés. A munka, a felszerelés, a dekoráció, sőt a dekorációval ellátott bútorok is csökkenthetik a kis fürdőszoba és fürdőszoba (vagy kombinált fürdőszoba) javításának költségeit.

1. kiadási tétel: mentse a munkát

Általánosságban elmondható, hogy ez a cikk mindent és mindent megtakarít - megpróbálja elvégezni a javítási munkákat drága szakemberek bevonása nélkül. Bár néha szakszerűtlen javítás költséges lehet.

Óvatosan tanulmányozza fürdőszobájának állapotát: ha csővezetékeket és elektromos berendezéseket kell cserélni, vízvezeték- és lefolyópontokat kell átszállítania, és soha nem találkozott ezzel, akkor jobb, ha tapasztalt munkavállalóknak megfelelő ajánlásokat talál.

Vegye át a régi bevonatok szétszerelését, a mennyezetek és falak festését, a tapétázást, és talán a csapokat és a zuhanyfejeket is. De a kerámia burkolólapok elhelyezése, a vízvezeték-kommunikáció és a szerelés - ez egy nehéz ügy, amely különös figyelmet és külön fizetést érdemel.

Ha Ön, ahogy azt mondják, elektromos vagy hidraulikus munkákban "kutyát evett", vagy fejlett ismerőseivel, rokonainkkal, kollégáival és barátaival rendelkezésére áll, nyugodtan vállalhatja magának és segítséget kérhet. Költségvetési javítás kombinál!

2. kiadási tétel: mentse a csöveket és a vízvezetéket

Kombinált fürdőszoba nem büszkélkedhet egy nagy területen. És a fürdőszoba tulajdonosa, a forgatókönyvünkben, nem büszkélkedhet egy nagy költségvetéssel. Mentés és négyzetcentiméter, és több ezer rubel segít a választás mellett a zuhanyfülke - ez olcsóbb, mint egy fürdő. Különösen a szükséges (kicsi!) Méretek. És további lehetőségek, például világítás, zene, aromaterápiás zsetonok és egyéb "csuklópántok" nélkül.

Vízvezeték, elvileg jobb választani a hazai. Az orosz ajánlatok, mint általában, sokkal olcsóbbak, mint az importáltak - csak meg kell tanulnod a piacot. Természetesen ez nem akkor történik meg, amikor a bútorokat kivonják, és a burkolólapot leütötték, hanem az anyagok és komponensek kiválasztásánál - és a költségvetés ellenőrzésén.

Ha szükséges a csövek cseréje, válassza a fém-műanyagot (de győződjön meg róla, hogy megvásárolja az összes csatlakozót és adaptert a csövekhez!). A jövőben könnyebb a műanyag csövek cseréje, és tisztítás, ha a lefolyó eltömődött.

3. kiadási tétel: csökkenti a padló befejezésének költségeit

A padló a fürdőszoba és a fürdőszoba javításának legdrágább és leghosszabb szakasza. Ezért, ha mindent meg kell változtatnod, akkor a legolcsóbb megoldás a régi bevonat eltávolítása, vízszigetelő bevonat alkalmazása és a padló önterülő cementkeverékkel történő feltöltése.

A kerámia burkolólapokat általában a padló tetejére helyezzük. Ha ön képes rá, hogy egyenletesen és biztonságosan helyezkedjen el, akkor félelem és kétség nélkül megy a telepítéshez. Cserép a legjobb választani a régi gyűjtemények, jelentős kedvezményt.

Ha nem tudsz megbirkózni egy mester nélkül, és nincs extra pénz az ilyen segítségért, akkor az esztrich elhagyhatja az összes befejeződést, és csak egy fürdőtáblát helyezhet fel. Vagy használjon csempe PVC vagy gumi - ez olcsó, akkor könnyen alkalmazni egy bevonat még a kezdők számára.

4. kiadási tétel: válassza ki a falak és a mennyezet költségvetési anyagát

Kedvezőbb a mennyezet vízzel szemben ellenálló vízbázisú festékkel történő festése: a környezetbarát, páraáteresztő és mosható bevonat olcsóbb lesz. Különösen akkor, ha figyelembe vesszük, hogy egy literes doboz elegendő egy standard kombinált fürdőszobához (a festék megőrzéséhez, ne felejtsd el tisztítani és felszínre emelni a felületet!).

Felkészülés a falak befejezésére, gondosan nézze meg, mit nem tud megváltoztatni. Ha a "nedves" területeken lévő csempe jó állapotban van, ragasztja a falak többi részét mosható tapéta segítségével - ez egy olcsó választás, a tapéta mellett nincs szükség összehangolásra, de általában nagyon hatásosnak tűnik.

Szüksége van feltétlenül eltávolítani a régi cserépet? Használjon műanyagot falburkolatokhoz a zuhanytálcában. Kiválaszthatja a fa vagy a kő textúráját - és a legkevésbé a legérdekesebb eredményhez juthat.

A PVC-paneleket a "tövis-horony" rendszerhez rögzítik a fém vagy műanyag burkolathoz, ha a falak simaak, akkor a folyékony szöget közvetlenül a falra kell helyezni. Ne felejtsük el az ízületek tömítését és a fal és a fürdőszoba közötti tömítést egy öntapadó taposóval lezárni.

Minden befejező anyag vásárlása nagy hálózatokon, értékesítéskor. Nem bűn, hogy jobban megnézzük a markdowns ajánlatokat - a házassági arány általában kicsi, és az előny jelentős lehet.

5. kiadási tétel: a lámpákon elmentve

Ha ipari formatervezésre vagy retroregisztrációra alkalmas, válasszon szabadtéri vízálló lámpákat vagy ipari padokat és szuszpenziókat (amelyek nedves helyiségekhez alkalmasak). A belföldi termelésű ón árnyékolást vagy fémrácsot kínáló lámpák nevetséges pénzt kaptak, de stílusosak és váratlanok voltak. A fiatal orosz építészek egy példája a felhasználásnak.

6. kiadási tétel: megfizethető bútorok és berendezések keresése

A divat fényében az elegáns egyszerűség és az artlessness (skandináv stílus vagy padlás) - feszes sárgaréz horgok helyett drága fűtött törülköző sínek a falakon.

Cserélje ki a fényes készletet tükörrel és háttérvilágítással egy rackbe (talán még a saját terméke is). Vagy egy régi fiókos fiókot helyezzen a mosogató alá (ügyeljen arra, hogy a fát egy nedvességálló kompozícióval dolgozzon fel!). A háztartási "tárolórendszerek" nagyon népszerűek - például üvegedényekből.

Költségvetési javítás a fürdőszobában - 6 lépés, amely lehetővé teszi, hogy megfeleljen a 7500 rubelt

Saját tapasztalataimból tudom, hogy azok, akik úgy döntenek, hogy költséghatékony javításokat végeznek a fürdőszobában, gyakran többet költenek, mint azok, akik nem kímélik meg a megtakarításokat. Ennek oka számos tényező: a rossz minőségű anyagok használatától a szakképzetlen munkavállalók felvételéig. Megosztom a munkatapasztalatomat, és elmondom, hogyan lehet eleget tenni a minimális költségvetésnek és kiváló eredményt elérni.

A képen: a fürdőszoba javításának költségvetési változata nagyon stílusos és eredeti lehet.

Munkafolyamat leírása

Ahhoz, hogy megértsük a témakör minden aspektusát, konkrét példával magyarázom meg. Tehát:

 • standard szoba a P-44 sorozat kilenc emeletes épületében;
 • a szoba mérete 1,7 és 1,7 méter, a mennyezet magassága 2,64 méter.

Figyelembe fogjuk venni, mennyibe kerül, hogy befejezzük a vízvezetéket, nem fogok érintkezni, mert leggyakrabban, ha a javítást a lehető leghatékonyabban végezzük, akkor ezek az elemek nem változnak.

Abban az esetben, ha menteni kell, egy kis terület még egy plusz.

1. szakasz - kompetens folyamatszervezés

Ha meg szeretné menteni a javításokat, ezeknek a szabályoknak alapvetőnek kell lenniük az Ön számára:

Egy másik nagyon fontos ajánlás, amely közvetlenül befolyásolja a projekt költségeit, olyan anyagok használata, amelyek könnyen használhatóak és megfelelően csomagolhatók vagy csatolhatók. Sokszor befejezte a javítást azok számára, akik túlbecsülték erejüket, és miután elvégezték a javítás egy kis részét, rájöttem, hogy nem fogom elsajátítani. Akkor természetesen sok pénzt kell fizetnie az építő fizetésére.

Készülj fel arra a tényre, hogy sok időt kell eltöltenie, és a televízió mögött lévő hangulatos csendes estek helyett le kell vágnia, le kell raknia, fel kell rakódnia, összecsukható, látnia, rögzíteni és így tovább. Nincs ingyenes sajt a mousepadban, akkor meg kell fizetnie a megtakarításokat az idejével, de ha minden tippet használsz ebből a cikkből, a költségek minimálisak.

Mielőtt a fürdőszoba gyönyörűvé és szépvé válik, keményen kell dolgoznia

Előre kell terveznie egy munkatervet, hogy gazdaságos javítást végezzen a saját kezéből, mindenképpen világosan meg kell terveznie az egyes lépéseket, és pontosan kiszámolja az anyagokat, nehogy túl sokat kapjon. Olvassa el az alábbi szakaszokat, és ezek alapján könnyedén készíthet egy világos tervet.

2. fokozat - minden szükséges megszerzése

Megmondom, hogy egy egyszerű becslés készül a fürdőhely javítására - a mintát a szobájához igazíthatja, hogy elvégezhesse az összes számítást. A becslések a szükséges anyagok listája, feltüntetve azok mennyiségét és költségeit, mivel önállóan végezzük a munkát, nincs értelme beszámítani a költségeiket, hacsak nem adunk anyagi ösztönzőket a sikeresen befejezett projekthez.

A költségek kiszámítása a helyiségek egyes részeihez történik, mindegyiküket figyelembe vesszük, és a padlóról indulunk. A linóleumot a padlóra kell fektetni, derítsük ki, hogyan válasszuk ki:

 • Mivel nedves a beltérben, szükség van a bázis vagy PVC alapon történő megvásárlására, mivel nem fél a nedvességtől, és nincs benne penge vagy gomba.
 • A fürdőszoba mérete 1.7h1.7, területe 2.89 négyzetméter, de senki sem vágja le az anyagot méretünknek megfelelően, hanem futóórákban értékesítik. Esetünkben az optimális szélesség 2 méter, hiszen a legkevesebb hulladékot kapja, 2 futó méterre van szükségünk, vagyis négy négyzet;

Csak az első 2 lehetőség alkalmas számunkra, a fürdőben lévő nemezek nem alkalmasak.

 • Miután felhívtam az összes kereskedelem tárgyát, találtam egy változatot PVC-alapon, ami 224 rubel / négyzetméter. Vizsgálatánál meggyőződésem volt, hogy a felület erős és sérülékennyé vált, a hordozó rugalmas volt, az anyag rugalmas volt. Ennek eredményeképpen négy négyzetre 896 rubelt fizettem;
 • A padló és a falak ízületekhez rendezettek voltak, szükségük volt egy alaplemezre, egy műanyag "Comfort" -ot találtam 2,5 méter hosszú, 56 rubelre. Három falat kell lezárnunk, a negyedikben pedig egy 60 cm széles, 8 cm-es ajtó van, vagyis a nyílás 76 cm, a nyílás nem a sarokban van, tehát egyrészt 20 cm lábazattal, a másik 76 cm-re van elég a falakhoz vezető tárgyakból származó hulladék;

A linóleum alatt egy jó műanyag alaplap.

 • Ennek eredményeképpen 3 db, 56 rubel szegélylécet kell vásárolnia, mindegyikből 4 belső sarka van, mindegyikből 35 rubel, és két dugó - jobbra és balra az ajtókerethez való csatlakozáshoz - 27 rubelt költenek. Az összes eredmény hozzáadásával kapunk (56x3) + (35x4) + (27x2) = 362 rubelt;

Az összetevőkből két dugó és négy belső sarok van

 • Az alaplemez rögzítéséhez folyékony körmöket használunk, kényelmes 200 ml-es csövet vásároltam 104 rubelre.

A folyékony szögek erősen rögzítik a műanyagot, és nem félnek a nedvességtől

Most összegezzük a kiadásokat: 896 + 362 + 104 = 1362 rubelt költem a padlóra a befejező anyagokra, ha összehasonlítjuk őket rendszeres projektekkel, akkor az összeg többször kevesebb.

A mennyezetet egy gitttel felszínezzük, és fehér színű nedvességálló festékkel festjük, így a következő anyagokra lesz szükségünk:

 • A felület szintjének meghatározásához a "Vetonit VH" készítményt használom, amelyet nedves területeken való használatra szánnak, és megbízható eredményt biztosít. A mennyezet nem volt jelentős szabálytalanságokkal, ezért egy 20 kg-os zsák, amely 456 rubelbe kerül, elegendő;

A "Vetonit" összetétele nagyon jó minőségű, ezért azt javasoljuk, hogy használja őket

 • A festéshez nedves helyiségekhez festékre van szükség, az opciót latex alapon választottam. A kompozíciót 2-3 rétegben kell alkalmazni, ezért 3 kg-os csomagot vettem, amelyre 190 rubelt fizettem;

A mennyezeti festéknek nedvességállónak kell lennie.

 • A felületkezeléshez és annak megerősítéséhez egy primerre van szükség, a Tikkurila termékeket 900 ml-es mennyiséggel vásároltam 124 rubelre, ami eléggé megfelel a céloknak.

Most összefoglaljuk a költségeket: 456 + 190 + 124 = 770 rubel, a mennyezetre van szükségünk.

Megfordulunk a legdrágább részhez - a falakhoz, számomra 250 mm szélességű és 2,7 méter hosszú PVC paneleket választottam - kevesebb hulladék lesz. Ez az anyag nem fél a nedvességtől, könnyen mosható, ezért jól illik a fürdéshez.

Meg fogjuk érteni, hogy mi kell a munkához:

PVC panelek - olcsó és megbízható megoldás

 • A 250 mm-es szélességű panelek számának kiszámításához szükséges a falak hosszának megosztása ezzel a mutatóval. De nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy az egyik felületen 700x2100 méretű nyílás van, egyik oldalán egy panel lesz, másik oldalán három, az ajtók fölött pedig három darab 540 mm hosszú, azaz egy darabot vágunk. Tehát az ajtó falán 4 teljes panelre van szükségünk, emlékezz erre a számra és továbblépjünk;
 • A fal hossza 170 cm-re osztva 25 cm-rel, kapunk 7 panelet, ezt az eredményt megszorozzuk 3-mal és 21 darabot kapunk. Hozzáadunk 4 panelet a fenti tételből, és 25 elemet kapunk - annyira szükséges a falak falához. Megtaláltam a termékeket 127 rubelre, a végső kiadások összege 3175 rubel;
 • A telepítéshez összetevőkre lesz szükségünk, először is belső sarkok, ezek az elemek 3 méteres darabokban kerülnek értékesítésre és 50 rubel értékűek. 4 darabra van szükségünk, vagyis a költségek 200 rubel;
 • Felülről, a nyílás peremén belül és attól függően elhatároztam, hogy egy 3 méteres darabon belül eladja a kiindulási profilt, 4 elemre van szüksége, az ajtónyílás kereténél 2 elem van, az alján csatlakozhat és darabokat, mivel ez a rész zárva lesz a lábazattal, de még mindig szüksége lesz 1 egész darab. Összesen 7 indítócsíkra van szükség, a költségek 45 rubel áron 315 rubel;
 • A paneleket egy 25x50 mm-es sávba rögzítjük, vízszintesen 30 cm-es lépcsőkben helyezik el úgy, hogy a felület erős és ne sápadjon. 264 cm magassággal 9 sorozatot kell rögzíteni, 9x1.7 = 15,3 méteres futóórákban számolni, 3 teljes falral megszorozni és kb. 46 métert kell elérni;

A 25x50 mm-es sáv olyan, amire szükségünk van

 • Az anyag ajtó falán kevesebb lesz, 3 db 170 cm hosszú, 6 darab, 80 cm hosszú és 6 darab, kb. 20 cm hosszú, továbbá a függőleges csíkokat a nyílás mentén kell szögelni, 2 db 210 cm-es egységet a biztonságos keretezéshez. Ennek eredményeként a következő eredményt kapjuk (170x3) + (80x6) + (20x6) + (210x2) = 1530 cm, vagy azonos 15,3 méter;
 • Összefoglalva az összes számot, kapunk 61,3 méter, a bár eladott darab 3 méter, azaz van szükség 21 db. Ilyen fajta fűrészárunk darabonként 40 rubelt fizet, azaz 840 rubelt töltöttem a teljes mennyiségre;
 • Minden elemet egy tűzővel rögzítek, szükségem lesz egy zárójelre, egy 1000 db-os csomag ára 45 rubel, és ez elég a munkához.

A tűzőkapcsok olcsó és megbízható módon rögzítik a PVC paneleket.

 • A sávot gyors telepítésű 6h50 csavarokkal rögzítik, körülbelül 200 db-ra kerülnek minden falukra, 25 rubel áron, a kiadások összege 500 rubel.

Minden költséget számolunk: 3175 + 200 + 315 + 840 + 45 + 500 = 5075 rubel.

Az egyértelműség érdekében megmutatom az összes eredményt a pivot táblában:

Amint látja, a saját kezemmel történő fürdőszobai javítás nem fikció vagy mese, és nem a legolcsóbb készítményeket és anyagokat használtam fel, minden, amit szerzett, jó minőségű és vonzó megjelenésű.

3. lépcső - régi bevonatok lebontása

A régi csempe eltávolítása vagy a kopott padlóburkolat eltávolítása nélkül nem végezhet munkát. Természetesen, ha jó állapotban van egy padló vagy mennyezet, akkor érdemes elhagyni őket. Ha például a padlón lévő csempe normálisnak tűnik, akkor felfrissítheti a felületet a régi fúga eltávolításával, és új összetételű betöltéssel. Ugyanez vonatkozik a mennyezetre is: ha sima, eltávolíthatja a régi bevonatot és újra festheti.

De a gyakorlatban ez a leggyakrabban így fordul elő, akkor mind a padlót, mind a falakat és a mennyezetet meg kell tennie, úgyhogy csak egy ilyen opciót fogok megfontolni, mielőtt költségvetés-javítást végeznék, akkor izzadnia kell a régi bevonatok maradványainak eltávolításához.

Ezek a művek jönnek:

 • A mennyezetre leggyakrabban a régi meszelés vagy festék, amely az idő múlik. Néha sok réteg van a felületen, és eltávolítani őket, sok időt kell eltölteni. Én egy kaparót használok, de használhatsz egy spatulát, egy kést és bármilyen más eszközt, amely kényelmes az Ön számára, a legfontosabb az, hogy eltávolíthatja a régi bevonatot;

Az öregfestés és a vízbázisú festék sokkal könnyebbé válik, ha a felületet jól nedvesítik és 20-30 percig hagyják.

A mennyezetet a betonlapra kell tisztítani

 • Ami a falakat illeti, akkor lehetnek sok réteg festék és fehérítő, vagy egy régi csempe. A kompozíciókat a fent leírtak szerint súrolják, de a csempékkel kell bajlódni, a munkához a legjobb, ha egy speciális lapátot használnak. Ha nincs elektromos kéziszerszám, akkor régi módon kell dolgoznia - kalapáccsal és vésővel, a munka fárasztó, de valahogy meg kell csinálni;

Néha egy régi cserépet olyan szorosan tartanak, hogy csak darabokban tört ki.

 • Végül a padlófelület elkészül, az én esetemben linóleum feküdt ott, így a munka egyszerű volt: eltávolítottam a régi bevonatot, és egy sima felületet kaptam, teljesen készen áll a munkára. Ha van egy régi csempe, akkor bontsd le eltávolításával a felületről, ugyanazokat az eszközöket használják a munka, mint a fenti bekezdésben.

A padlót fel kell szabadítani a régi bevonatokból is.

Természetesen a helyiségből ki kell venni az összes felesleget, csak a felkészült falak maradhatnak.

4. lépés - mennyezeti felület

A fürdő ezen részéből ajánlom a munkát azzal az egyszerű oknál fogva, hogy nagy mennyiségű por keletkezik a folyamat során, és a gitt leeshet. Az a befejező lehetőség, amelyet úgy vélem, a leginkább költséghatékony - a saját kezeiddel kiváló eredményt érhetsz el azért, mert a plafon mennyisége kicsi, és még a tapasztalat hiánya miatt sem nehéz tökéletesen illeszkedni.

A munkamódszerek így néz ki:

 • Először ellenőrizni kell a síkszintet vagy a sík sávot, hogy megnézze, milyen szabálytalanságokat szeretnél javítani;
 • A felületet erősítéssel és eltávolítással alapozóval kell kezelni, a készítményt ecsettel kell felhordani és kb. Egy órán keresztül szárítani;
 • Ezután elkészül a kompozíció, néhány óráig megtartja a plaszticitást, így egyszerre azt tanácsolom, hogy ne tegyen több mint 5 literet, a munka sebessége kicsi, ezért alig költhet többet. A kompozíció keverékének minden jellemzője a csomagoláson látható, így a munka ezen részével kapcsolatos problémák nem merülhetnek fel;

Készítsen egy kis mennyiségű kompozíciót, hogy legyen ideje költeni.

 • Az első rétegnek ki kell küszöbölnie minden jelentős szabálytalanságot, ha nincsenek ott, akkor csak csípje meg az egész felületet, egyfajta bázist hozzon létre, ne aggódjon a válások miatt, akkor megszűnik. Száradás után a felület könnyen leválasztható egy spatulával, majd újra kell ellenőriznie a szintet;
 • A második rétegnek illeszkednie kell a mennyezethez, óvatosan kell elvégeznie a munkát, lehet, hogy csomópontok vannak a felületen, de a lyukaknak nem szabad maradniuk, mivel nem távolíthatók el. Végső megoldásként harmadszor járhat, ha a mennyezet egyenetlen, és nagy különbségeket kell rajzolnia;

A legfontosabb az, hogy gondosan dolgozzanak és ne rohanjanak.

 • Száradás után a legöndebesebb részt kell készíteni - a felületet be kell fektetni, légzőkészüléket és védőszemüveget kell felszedni, mert az őrlés során a por a szemébe jut, és belép a légzőrendszerbe. A sík szabályozásához használjon egyszerű technikát: tartsa a villanykörtét a felület közelében, tökéletesen mutatja az összes szabálytalanságot, és lehetővé teszi, hogy egyszerre egyenesen szintetizáljon a felület;
 • A munka befejezése után a felületet ecsettel vagy seprűvel tisztítják, majd festeni lehet. A munkát 2-3 rétegben végezzük, mind ecsetet, mind görgőt használhatunk, mindegyik a kényelemtől függ. Minden további réteget az előző teljes száradása után alkalmaznak.

Hengeres festésnél a munka sebessége magasabb lesz

5. lépés - padlóburkolat

Amikor figyelembe vesszük, hogyan lehet gazdaságosan a talajt, a linóleum mindig kilép a versenyből, nem csak az alacsony ár miatt, hanem a bevonat megbízhatósága és tartóssága is. A fürdőszobában ez a bevonat nagyon egyszerű:

 • A felületet por és törmelék tisztítja, nedves ruhával lehet törölni, hogy a lehető legtisztább legyen;
 • Ezenkívül az anyag elterjedt, falon halad, ezért pontosan meg kell találni, majd felesleges vagy felesleges anyagot vágnak le egy késsel vagy más éles késsel. Tegye ezt óvatosan, mert nem valószínű, hogy ragasztja el azt, amit tévedésből elvágtak;

Nagyon kényelmes vágni a sarkon - így egyértelmű lesz a mérföldkő

 • Nincsenek olyan csuklóink, amelyek egyszerűsítik a folyamatot, az egyetlen dolog az, hogy az ajtóban esetleg meg kell erősíteni az anyagot, ezért fémpor lehet.

A nyílásban lévő csatlakozó folyékony körmökkel ragasztható, és lezárhatja a sávot

Annak a ténynek köszönhetően, hogy a helyiség területe kicsi, plusz egy fürdőkád van a felületen, nincs szükség a linóleum ragasztására, ha erősíteni szeretné a bevonatot, használhat kétoldalas szalagot. A lábazatot később rögzítik, ebben a szakaszban teljesnek tekinthető.

№6 színpad - fal dekoráció

Először egy folyamatdiagramot mutatunk be, és az egyes szakaszok alatt részletesen ismertetjük:

A folyamat egyszerű, és nem igényel különleges képességeket.

 • A keret szintre van állítva, amikor az alatta lévő rögzítőelemek segítségével zsetont és fafát is csatolhat az ideális síkhoz. Egy lyukat fúrt a rúd, majd egy lyukat a falban fúrt keresztül rajta, és egy gyors-illeszkedő dugó van csatlakoztatva. A szó szoros értelmében mindössze 10 perc alatt kaphatja meg a kezét, így a folyamat gyors lesz;

Ne felejtsd el folyamatosan ellenőrizni a tervező síkot

 • Ezután a sarkok a sarkokhoz csatlakoznak, és a kezdő profil a felső és az alsó részen, valamint a nyílás peremén helyezkedik el. A legfontosabb az, hogy pontosan vágjuk a rudat az ízületekbe, hogy minden rendben legyen. A rögzítés tűzővel történik, nagyon gyors és nagyon megbízható;
 • A panel be van helyezve a felső és az alsó vezetőkbe, és egy sarokba van behelyezve, majd rögzítésre kerül a rúdra. A munkát úgy végezzük, hogy az egész fal befejeződik, az utolsó csíkot úgy vágják le, hogy 3-4 mm-rel szélesebb legyen, a sarok vagy a kezdő profil kissé meghajlott, és az elem helyén van. A műanyag jól kanyarodik, de nem szabad nagyon lelkesedni, mindent rendesen csinálni.

A paneleket behelyezzük a nyílásokba és rögzítjük.

A falak befejezése után a műanyag lábazat ragasztható, ne felejtsd el a sarokokat és a dugókat úgy elhelyezni, hogy minden elem illeszkedjen tökéletesen.

Ez egy egyszerű példa arra, hogy hogyan készítsünk olcsó javításokat a fürdőszobában, még akkor is, ha 1-2 ezer darabot költenek, de a költségek mégsem hasonlíthatók össze azokkal, amelyeket standard anyagokkal és bérbeadókkal kellene felhozni.

következtetés

A fürdőszoba átalakítása, miközben több mint 7 ezer embert költ, meglehetősen valódi, és konkrét példával megmutattam. Megpróbáltam mindent elmesélni részletesen, hogy megértsük a témát, és a videó ebben a cikkben is élénken mutat néhány fontos pontot, hogy jobban megérts néhány árnyalatot. Ha bármilyen kérdése van - írja meg az alábbi megjegyzéseket.

Üdvözlünk! Javításokat akarok tenni a fürdőszobában és a WC-ben. most van egy csempe. Szeretném eltávolítani, és a falakat PVC burkolattal lehúzni. Hogyan válasszuk ki a megfelelő panelt?

Natalia, a fürdőszobában jobb a PVC panelek további nedvességállósága, amelyet speciális bevonat biztosít és a különleges felületi struktúra miatt. A panelek kiválasztásakor ne "adja be" a képek vonzerejét és az anyagok túlzott reklámozását, hanem inkább olvassa el a minőségi és megfelelőségi tanúsítványokat.

Felhívjuk a figyelmet a terméken belüli merevítők számára. Minél többet, annál stabilabb és erősebb a nyomástartó panel.

A panel látható alapját feltétlenül egyenletesen kell festeni, nincsenek külső foltok, csepegtetők és más szennyeződések. Természetesen nem lehet semmilyen karcolás, beszorulás, lyuk repedés és egyéb fizikai hibák a felületen. És a védőfilm jelenléte nagyon örül.

Az összes beszerzett panelre támaszkodva szilárdnak kell lennie, anélkül, hogy rosszul festett és elkenődött területek lennének. Szükség van egy tétel beszerzésére, akkor lehetetlen megvásárolni - még ugyanabból a cikkből is, a különböző tételekben lévő megjelenés árnyékban eltérhet.

Nézze meg, hogyan illeszkednek egymáshoz a két panel. A varrás teljes hiánya vagy a csomópontban lévő zárban lévő nagyon finom hézag egy szilárd fal érzését jelzi, és azt mutatja, hogy jó minőségű anyaga van, amelynek geometriája nem sérült meg. Nem szükséges olyan anyagokat felvenni, amelyek másként vannak feltüntetve az összekötő ponton: kezdetben 1 milliméter, és a végén négy.

Az egyenetlen, hullámos felület, amelyen merevítő bordák is láthatók, egyértelmű jel, hogy rossz minőségű, hibás termékkel rendelkezik, amelyet meg kell tagadnia.

Barkács WC javítás (35 ötlet fotókkal)

A fürdő belső térének újjáélesztéséhez sokféleképpen lehet. A WC-k javításával érdekes részleteket adhat a saját kezével. Ebben a cikkben néhány olyan átalakítási módról beszélünk, amely segít a tértervezésben.

Hol kapsz ötleteket?

Ha kizárólag az ötletekről beszélünk, nézzünk minél több képet. A javítás megkezdése előtt kívánatos a végeredmény pontos ábrázolása Bár némelyik mindig változik. Ha a WC már felkészült a javításra, használhatja a következő tervet.

 1. Döntünk a falak díszítéséről (műanyag panelek, PVC, tapéta vagy cserép)
 2. A csövek elrejtésének módja
 3. Döntsd el, hogy szükséged lesz egy szekrényre, ahol elhelyezni fog
 4. WC kiválasztása
 5. Megnézzük a jelenlegi év dekorációjának tendenciáit.

Ezek a fő szakaszok. Mindegyikről fotós példákkal olvashat ide - használja a típustáblát a gyors navigációhoz. És most - jó ötletek, mint ilyen, így tanulni valamit érdekes és hasznos.

képek

Igen, igen, képek. Sokan azt mondhatják, hogy ez a javítási ötlet igencsak így van. De mindazonáltal a gyakorlatnak is meg kell történnie. A klasszikus design opció egy aranyszínű keret a vörös fal háttérén.

Minden stílusban kiválaszthatja a helyes képet, amely hatékonyan díszíti a szobát. A termék keretének meg kell felelnie az általános koncepciónak is.

A fal hangja továbbra is a képen folytatódik.

A fehér, hatalmas keret hangsúlyozza az aktív hátteret, és a vízvezeték színével kombinálódik.

A falon lévő növényi motívumok visszhangozzák a díszítő virágokat.

A világos minta színével harmonizál a textilekkel és a lógó kosarakkal.

csillárok

A gyakorlat azt mutatja, hogy a leginkább a WC-ben, beépített lámpáknál vagy valami észrevehetetlenül megtenni. De a tervezés ellentétes részét megvilágíthatja! A modern design fehér csillárja a padló árnyékában, a WC-ben és a mosogatóval kombinálódik a fa textúra hátterében.

A csillár elég masszív ahhoz a fürdőszobához, és vonzza a figyelmet. Hagyd el a vicceket!

Objektum dekoráció

Design az újév stílusában. A fülke feltöltése megváltoztatható, a hangulattól függően.

Egy egyszerű összetétel a háttérben fából készült dies - a koszorút a szárított virágok és a dekoráció formájában szárított hal. Az ötlet könnyű megtestesíteni az életet, és végrehajtása saját kezével nem veszi el az erőket egyáltalán.

Antik formák kiegészítik a márvány falakat.

Piros és fehér belső stílus az országban a Valentin-napig. Ez a design mindenkinek képes lesz.

A gyertyák az esti fényt helyettesíthetik.

A stilizált madár hangsugárzása és a lámpák szerves formái sértik a belső tér súlyosságát.

Nyitott polcok

A nyitott polcok csak akkor látszanak látványosak, ha a sorrend uralkodik rájuk.

A polcok fából készült textúrája az anyag szekrényekkel kombinálva van. A három elsődleges szín egyformán jól néz ki.

Tágas polc a szerelődoboz felső oldalát képezi.

Szín és stílus

Egy kis fürdőszobában, vagy egy világos díszített falú szobában, kerülje a bútorok zűrzavarát, válassza ki a vízvezeték lakonikus formáját.

A függesztett toalett a telepítéssel kompakt formában, felesleges részletek nélkül.

Válasszon vízvezetéket egy tartományban, különösen, ha a szoba miniatűr.

Aktív mintázat kiválasztása a falakhoz, a WC-ben a falra szerelhető szekrényeket dobja ki.

Függő wc beépítéssel a fürdőszobában 0,7 négyzetméter. m.

A minimális elemek a kombinált fürdőszoba terület 1 négyzetméter. Ez volt a javítás legfontosabb ötlete: mindent egyszerűen, tömören, és ami a legfontosabb - egyszerűen és saját kezünkkel csinálunk. A csempegyűjteményeket már régóta a szalonok tervezői választották ki.

Szokatlan vízvezeték

Nem, igazán. A modern időkben bármi megtalálható a piacon. Tehát miért javítás közben nem megközelítik a fürdőszobai berendezések kreatív kiválasztását? A szivárgás fekete gyűjteménye szokatlanul néz ki, és a hely befejeződésével kombinálódik. A belső teret egy fekete keretben és egy látványos váza is kiegészíti. A vázában lévő csévélő ágak alakja hasonló a vízmelegítőhöz.

WC és mosdó csonka és fordított kúp formájában. A tenger mólójának perspektívája és a belsejében lévő vízvezeték futurisztikus alakja érdekes és stílusos.

Plumbing vintage stílusban.

A tükör megtévesztése

A tükörképek torzítják az igazi geometria észlelését. Ez nem a legnépszerűbb módszer a WC-k saját kezű javításával, sokan egyszerűen nem fogadják el ezt a gondolatot egy ilyen hangulatos szobában. De ez a hatás lehetővé teszi, hogy vizuálisan bővítse a kistérségek határait.

A tükör a szobát nem olyan keskeny (vizuálisan).

Tarifa "Gazdaság"

Néha sok honfitársainknak nincs szükség drága csere csővezetékekre, szennyvíz- és vízellátó rendszerekre, vízvezeték szerelvényekre és csomópontokra a fürdőszoba javítása során. Gyakran elég egyszerűen egy kisebb méretű fürdőszobai felújítást készíteni Moszkvában gazdaságilag, amely lehetővé teszi, hogy frissítse a designt, és új szép és modern megjelenést biztosítson a szobának. Ebben az esetben a legmegfelelőbb megoldás az, ha kapcsolatba lépünk cégünkkel, a Mastersanuzlov céggel, amely néhány éven át elfogadható áron sikeresen elvégezte a minőségi és alacsony költségű fürdőszobai felújításokat.

Értékeljük munkánkat

GAZDASÁG fürdőszoba javítás - olcsó Moszkvában. A legolcsóbb és a költségvetés javítása.

A javítás megbízhatósága, időigényes

Ügyfeleinknek segítséget kérünk, figyelmesen meghallgatjuk az ügyfelek kívánságait, majd a legkedvezőbb és időigényes tervezési megoldásokat kínáljuk. A feladat teljes felelősséggel való megközelítésével szakembereink egyedileg értékelik a munka összetettségét, aminek eredményeképpen a fürdőszoba költséghatékony javítása igen kedvező. Sok ember számára a szervezetünk valódi üdvösséggé válik, mivel garantáltan képesek vagyunk a fürdőszobát kényelmes, szép és praktikus helyiségbe állítani.

Számítsa ki a javítás költségeit vagy hívja Moszkvában - +7 (495) 975-79-48

Válassza ki a javítás helyének típusát a "Gazdaság" arány szerint:

44319 rubel működik. *

24 479 rubel működik. *

Működik 51331 dörzsölésből. *

Működik 67778 dörzsölésből. *

Számos befejező anyag a hazai piacon valóban nem túl drága, ennek egyik példája a kényelmes és praktikus PVC panelek. Jó ellenállása a nedvesség, a hőmérsékletváltozás, a kondenzátum és egyéb tényezők agresszív hatásainak köszönhetően biztosak lehetnek a tartósságukban. Ezért a PVC panelek fürdőszobájának legolcsóbb javítása a PVC panelek befejeződése, melyet szín, textúra, minta, szélesség és egyéb jellemzők választanak ki.

Gazdaságos munkaminőség

Mesterünk, sokéves gyakorlati munkájuk mögött, a lehető legrövidebb időn belül megbirkózik a feladattal, mivel a fürdő legolcsóbb javítása nem igényel cement-homok- és gipsz-megoldásokat. Ennek eredményeképpen a munka gyors és pontos, így nincs szennyeződés és törmelék. Sőt, nagyon tiszteljük ügyfeleinket, és figyelemmel kísérjük saját hírnevünket, amelynek eredményeképpen a tisztaságot hagyjuk. Kiváló készséggel rendelkezünk a legkülönbözőbb munkák elvégzéséhez, szakértőink képesek lesznek önterülő padlóra, kerámia vagy márvány burkolólapok készítésére, vízvezeték szerelvények vagy szelepek felszerelésére.

Hasznos tippek a valódi szakemberektől

Fontos megérteni, hogy a csempe, a műanyag panelek és a gipszkarton minden fontos árnyalatának és technikai jellemzőinek nagyszerű tapasztalata, valamint kiváló ismerete lehetővé teszi szakembereink számára, hogy hasznos ajánlásokat és tanácsokat nyújtsanak. By the way, minden tulajdonos, akik megyek elvégezni olcsó fürdőszoba javításokat Moszkvában tudnia kell a jellemzői és különbségek ezek vagy más befejező anyagok, így a tudásunk és a tapasztalatunk lehet nagyon hasznos. A kis titkok ismerete lehetővé teszi a kollektorok hangjainak lehető legnagyobb mértékű csökkentését, így biztosítva a csatornacsatornák kellemetlen szaga hiányát, ezért ésszerűen használjon minden centiméter hasznos alapterületet.

Végül nyugodtan megállapíthatja, hogy meglehetősen olcsó fürdőszobai felújításra van lehetőség, de ehhez segítségre van szüksége valódi szakemberektől. A fürdőszobai felújítás vezetőinek, akik szervezetünkben dolgoznak, nem csak képzett szakemberek az építési és befejező munkák területén, hanem nagyon felelősségteljes emberek is, akik teljes minőségbiztosítást nyújtanak az elvégzett munka számára.

Alacsony költségű WC-javítás valós

A ház építésétől függetlenül a WC-szoba javítása komoly előkészítést igényel. És ez nem csak a készpénzes költségekre vonatkozik, hanem a tervezésre is. Mi, szakértőként, akik jól ismerik ezeket a dolgokat, készek vagyunk elmondani Önöket, hogy milyen titokban tartják a fürdőszoba és a WC helyesbítését. A lényeg az anyag kiválasztása, pénzt kell pénzt megtakarítani.

Az online fürdőszobai számológép segít kiszámolni a munkaterhelés hozzávetőleges költségét az anyagokkal.

A fő helyiségei a javítás a WC-szoba

Javasoljuk, hogy megrendelje ezt a szolgáltatást tőlünk, mert az építőipar területén sok időt dolgozunk, hogy nehéz helyzetekből is kiválasszunk egy utat. Mindez egy tiszta cselekvési terv kidolgozásával kezdődik, a tulajdonosokkal együtt, szakembereink részletesen leírják mindazt, amire szükségük van. Ennek alapján megbecsülik a becslést, és előirányozza a munka során felmerülő előre nem látható költségeket is.

A vécé javítására szolgáló költségvetési opció kiválasztásával biztonságosan számíthat arra, hogy a szakértői csoport leszereli a régi WC-t és a felületet. A munkálatok komplexumai között szerepel a falak burkolása műanyag panelekkel és a padló kerámia burkolattal, valamint a mennyezet felszerelése. Csatlakoztassa a lámpákat, a WC-ket, a tartozékokat. Ami a költségvetés javítását kombinált fürdő és WC, akkor többe kerül, mert egy másik területről és a munkaerőköltségekről beszélünk. Ebben az esetben a fürdőkád, csaptelepek és mosdók alatt lévő műanyag képernyők beépítése a munkák fő listájához történik. A mi részünkre garantáljuk, hogy pénzét a minőség romlása nélkül menteni fogják. Mindig mielőtt elvégeznénk bármilyen munkát, cégünk megállapodást köt az ügyféllel, amely garantálja az összes szükséges tevékenység végrehajtását, a határidők betartását.

Biztonság a WC-javítás során

A szakemberekhez való felkérés mindig jobb, mint magának a javításnak, különösen azoknak, akik nem hisznek a saját képességeikben, és egyszerűen félnek attól, hogy nem tudják befejezni a megkezdett munkát. Mesterünk a kiszámíthatatlan helyzetek elkerülése érdekében mindig be kell tartania a biztonsági intézkedéseket:

 • először is a lehető legtisztább gondossággal kövessék az anyagok és eszközök használatának biztonságosságára vonatkozó utasításokat és ajánlásokat, amelyek nélkül működni kell;
 • Másodszor, a mesterek tudják, hogyan kell vezetõ elemeket használni. Például, mielőtt a lakás teljesen ki van kapcsolva, minden elektromos berendezés leválik;
 • harmadszor, a szennyvíz- és vízvezeték-berendezések szétszerelése magas színvonalon történik. Ugyanez vonatkozik az elülső és a szerelési munkák kivitelezésére is.

Mesterünk minden lépést tervez, ami miatt a határidők betartása biztosított.

A WC-szoba javításának költségeit befolyásoló tényezők

Ha még mindig eldöntötte a javítás típusát, vagy nem tudja elfogadni mérőinket, használhatja az online számológépet. Közvetlenül a helyszínen kiszámíthatja a költségvetés WC-javításának becsült árát. Először is válassza ki a fürdőszoba típusát, például külön, majd jelezze a szoba hosszát és szélességét, teljes területét automatikusan figyelembe veszik. Meghatározzuk a mennyezet típusát, nyújtunk egy szalagot vagy szalagot, a falburkolat lehet kerámia vagy PVC panel. Ami a padlót illeti, 3D-s töltőberendezéssel vagy csempézett. Ha ez külön WC, válassza ki a WC-típusot, ha össze, majd a fürdő típusát.

Mesterünk még mindig gondoskodik a vízvezeték szerelvényekről, ha szüksége van erre a szolgáltatásra, majd válassza ki a megfelelő opciót (polipropilén, Rehau). Ezzel befejeződik a főbb pontok, még mindig szükség van egy kullancs, ha szükséges számítás durva anyagok, cserélve az ajtót, meleg padló. Az így megjelenített összeg hozzávetőleges, ezért javasoljuk, hogy hagyjon fel kérelmet a webhelyen, hogy egy szakember kapcsolatba lépjen Önnel, és részletesen megismerje a kérdéses kérdést.

Olcsó fürdőszoba javítás

Nehéz időkben az emberek gyakran nem rendelkeznek pénzügyi erőforrásokkal. De javításra van szükség. És lehetőleg úgy, hogy a fürdőszobában tisztességes megjelenés volt, és ugyanakkor öt-hét évig szolgált. Ilyen helyzetekben hasznos lesz megtudni, mennyire olcsó a fürdőszoba javítása, miután elköltött egy minimális pénzt.

Önjavító fürdőszoba: hogyan kell felvenni a költségvetési anyagokat

Ma az ipar különböző árkategóriájú építőanyagokat állít elő, amelyek nagyon különböző gazdagságú fogyasztók számára készültek. Ezek lehetnek gazdaságos, standard és elit osztályok. Az értékesítés nagyon olcsó anyagok, de előnye csak alacsony áron. Az ilyen termékek minősége és megjelenése nem tartalmaz vizet.

Számos munkát önállóan lehet elvégezni, anélkül, hogy szakembereket vonzana. Például egy műanyag dobozban lévő mennyezeti bélés nem igényel különleges képességeket. A vízvezeték-szerelés szintén nem nehéz. WC, kád, mosdó - mindez függetlenül felszerelhető. Fontos, hogy ne siessen, gondosan tanulmányozza a választékot, kiszámolja az elvégzett munka minden szakaszát, majd sikeres eredményt biztosít.

Ami az építőanyagokat illeti, jobb választani a gazdaságos termékeket és a szabványos árszegmenst. Mindkét típusú anyag nem különbözik a minőségben. Ugyanaz a gyártó hasonló termékeket állíthat elő különböző védjegyek alatt. Az első a szabványos osztály árucikkének tekintendő, a második - gazdaságos lehetőség, és csak értékben térnek el egymástól. A nemzetközi szabványok bizonyos minőségi kritériumokat írnak elő, például a fagyásgátló habarcs sűrűsége nem lehet alacsonyabb, mint egy bizonyos küszöbérték. A gazdaságos anyagok esetében ez a szám közelebb áll az alacsonyabb értékhez. Ez a nyilatkozat a fogyóeszközökre érvényes.

Ami a befejező anyagokat, a vízvezeték szerelvényeket és egyéb dolgokat illeti, az alacsony ár egyáltalán nem azonos a rossz minőségűekkel. Csak azokat a terheket kell figyelembe venni, amelyekre a terméket alávetik. Például a padlóburkolatnak erősebbnek kell lennie, mint a falazólapok. A megfelelő kiválasztása és telepítése csempe a fürdőszobában tarthat több mint tizenöt éve.

Ha úgy döntött, hogy egy költségkeret javítását elvégzi egy fürdőszobában, annak a fényképnek a képe, amely e cikk galériájában látható, nem vásárolhat elit osztályokból álló építőanyagokat. Minőségük nem magasabb, mint a költségvetési termékeké, és csak az esztétikájuk előnyeit élvezik.

A költséghatékony javításra való képesség

Annak érdekében, hogy az elvégzett munka eredménye megfeleljen az Ön igényeinek, gondosan meg kell dolgozni az előzetes tervezetet, alaposan meg kell fontolnia a lehetséges befejezőket, és a legmegfelelőbbet választania kell az Ön számára.

A költségek nagy része a következő elemek elkészítéséhez:

 • az elvégzett munka ára;
 • az építőanyagok és a szállítási szolgáltatások költségeit.

Így reálisan csökkenthető a javítás költsége, és mindkét ponton megtakarítható. Ha alaposan megvizsgálja, hogyan lehet a saját kezűleg költséghatékony javításokat készíteni a fürdőszobában, akkor arra a következtetésre juthat, hogy a legtöbb munkát meglehetősen könnyen elvégezheti, ami jelentősen csökkenti a költségeket.

Jól érdemes a szakemberek segítségét igénybe venni csak olyan nehéz pillanatokban, mint a villamos energia, a vízellátás és a burkolólapok elhelyezése. Nagyon fontos, hogy az elektromos mérnöki munkát szakemberek végezzék.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kábelnek szilárdnak és jól szigeteltnek kell lennie. Csak egy darabból álló huzal szegmensek használhatók, és az elosztó dobozt kizárólag a fürdőszobán kívül kell elhelyezni.

Hasznos költségcsökkentési tippek

A kérdés, hogy hogyan lehet olcsó javításokat a fürdőszobában a saját kezével aggódik sok tulajdonos. Annak érdekében, hogy a gazdaságosság és a helyiségterv minősége legyen kiemelten fontos, kövesse az alábbi ajánlásokat:

 1. Maga a munka elvégzése. A javítás nagy része kívánatos önállóan, hiszen a szakemberek árai meghaladhatják az anyagok költségeit. Minden bontási munkát önmagában a legjobb.
 2. Saját eszközzel. A javítás tervezési jellemzőit úgy kell megfontolni, hogy minimalizálják a bontási munkát. A feladat megkönnyítése és felgyorsítása segíti az alapvető eszközöket. Ezenkívül jelentősen csökkenti a pénzügyi költségeket. Javasoljuk, hogy legalább a minimális készletet kapjuk, amely tartalmaz egy fúrógépet (célszerűen egy kalapácsot), egy perforátort bitekkel, egy leválasztható csiszolót, fém- és betonlemezekkel.
 3. Gazdasági anyagok. Jelentősen menteni a beszerzési költségvetési építési anyagok. De vannak olyan dolgok, amelyekre nem szabad menteni, mivel az utólagos csere többet jelenthet, mint az eredeti minőségi termékek vásárlása. De egyes esetekben ésszerűen csökkentheti a költségeket.

A fürdőszoba javításának költségeinek csökkentése

Ha a fürdőszobában olcsó és hatékony javításokra van szükség, fordítsanak különös figyelmet a meggondolatlan költségtervezésre. Részletes becslések segítenek pénzt megtakarítani. Szükséges a piac árpolitikájának alapos összehasonlító elemzése. Ráadásul az interneten általában több anyagot is megvásárolhatsz jelentős árengedményben, különösen, ha ömlesztve vásárolsz.

A fúró belső kialakításának és a felület statikájának diverzifikálásához a szakértők javasolják, hogy olyan olcsó kiegészítőket és apró tárgyakat vásároljanak, amelyek hozzáadják a szoba kényelmét. Polcok, horgok, szappantartályok, gumi szőnyegek, függönyök és egyéb díszítőelemek könnyedén és dekorálhatóak.

Nem szükséges vásárolni építőanyagokat és berendezéseket a jól ismert gyártóktól, hiszen a névért fizetni kell. A márka a priori drágább. Sokkal jövedelmezőbb lesz a hazai vállalatok által gyártott építőanyagok beszerzése, valamint a legközelebbi szomszédaink - Lengyelország, Csehország és Finnország - előállítása. Ezek minősége, minősített termékek. Természetesen nem beszélünk Kínából származó árukról az alacsonyabb árszegmensben. Azonban termékeik átlagos költsége meglehetősen jó. Ne felejtsd el, hogy a gazdaság kedvéért nem tudod feláldozni a minőséget és az esztétikát.

Megtakarítjuk a mennyezet javítását

Ahhoz, hogy díszítse a fürdőszoba eredeti és szokatlan belső terét, ugyanakkor pénzt takarítson meg, először figyelmet kell fordítania a mennyezet felső határának olcsó megoldására.

A feszítőszerkezetek vonzónak és gazdagnak tűnnek, de kiemelkedőek a magas költségekért. A műanyag panelek megjelenése azonban nem rosszabb. A felfüggesztett rendszerek egyik fontos előnye, hogy segítségével a mennyezeten lévő szabálytalanságok könnyen kiegyenlíthetők. Ezenkívül ez a fajta kivitel lehetővé teszi többszintű struktúrák létrehozását. A PVC burkolat nedvességálló anyagokra utal, vagyis nem lehet félni az áradástól. Könnyű az elektromos kábelt elhelyezni a rack-mennyezeten belül és felszerelni a világítást. Az ilyen rendszer ára meglehetősen költséghatékony. A fürdőszoba javításának gazdaságos lehetőségei, amelyek fényképmintái bemutatják az ilyen intézkedések megvalósíthatóságát, az alábbiakban találhatók.

Ha a mennyezet csak kisebb szabálytalanságokkal rendelkezik, egyszerűen festhető. Ehhez távolítsa el a régi felső réteget, a rágóhabot, a homokot minden rendellenességről, és kezelje egy primerrel. Ezután a festéket több rétegben alkalmazzák. Ez a kivitel nagyon olcsó, és nagyon vonzónak tűnik.

Alacsony költségű padlóburkolat

A fürdőszoba sajátossága folyamatosan magas nedvességtartalommal és elégtelen légcserével. Ezért a padlónak ellenállnia kell a nedvességnek és a kopásnak. A kerámia burkolólap legjobban megfelel ezeknek a követelményeknek. Ha figyelembe vesszük a költségkeret lehetőségét a fürdőszoba befejezéséhez, ne vásárolj meg drága csempe elit osztályokat - ez teljesen lehetséges a hazai társaival. Hazánkban az ipar számos ilyen anyagot termel, amelyek költsége kellemesen meglep. Ezenkívül az értékesítést és az értékesítést gyakran a piacokon és a boltokban tárolják, ahol jelentős árengedményt kaphatnak.

Van még olcsóbb lehetőség a padló befejezésére, mint például a linóleum. A piac széles skáláját kínálja különböző színű bevonatok és textúrák. Vannak még PVC-linóleum vízálló fajtái is. Ennek az anyagnak az a fő előnye, hogy szó szerint néhány óra alatt le lehet állítani. A linóleum nem igényli a ragasztást - lenyomva a lábazattal, sima lesz, és szintbe kerül.

Fal dekorációs lehetőségek

Az ár és a minőség tekintetében optimális, a falfelületek díszítésének lehetősége hazai csempe, amelyet a piac vagy a raktár maradványaiból lehet megvásárolni. A diszkontált termék megvásárlása a költség ötven százalékát vagy még többet takaríthat meg.

A sima csempe díszítve frizekkel vagy dekoratív betétekkel, elég tisztességesnek tűnik. És az ár kijön, és mindenesetre vonzó.

A fürdőszobában végzett olcsó javítások, amelyek fotómintáját a cikk galériájában mutatják be, a falakat PVC panelekkel borítják. A hazai és külföldi minták óriási választékot érdemelnek. A műanyag bélés különböző színekben és textúrákban készül. A panelek, márvány vagy fa utánzatok is vannak.

A szakemberek javasolják a kültéri használatra szánt anyagok kiválasztását, mivel a műanyag, amelyből készültek, sokkal vastagabb és erősebb, és így sokkal hosszabb ideig tart. A PVC paneleket egyszerűen telepítheti. Az ilyen munka nem igényel speciális készségeket, és nagyon kevés időt vesz igénybe.

A helyes megközelítéssel, ésszerű tervezéssel és jól megírt becslésekkel meglehetősen lehetséges a fürdőszoba költséghatékony javítását elvégezni. Jelentősen csökkenti a pénzügyi költségeket, segít az építőanyagok ésszerű kiválasztásában és a munka maximális részének független megvalósításában. Ha követitek a szakértők ajánlásait, a gyönyörű belső tér a vendégek csodálatát idézi elő, és több mint egy tucat évet fog örülni.