Legfontosabb > Fürdő

Színkombinációk a fürdőszobában: 70 ötlet

A belső kialakításában, még akkor is, ha lehetőséged van saját fantáziád és kreativitás megvalósítására, nem lehet teljesen elégedett az eredménnyel. Ez gyakran előfordul, ha a színpalettát nem gondolták meg megfelelően, és egy bizonyos helyiségben való tartózkodás egy személynek más módon befolyásolja az általa kedvelt módon. A fürdőszobában minden reggel energiát rajzolunk, pihenünk esténként, és ezért kényelmesebbnek kell lennie. Vessünk egy közelebbi pillantást arra, hogy hogyan válasszuk ki a fürdőszoba belsejének színkombinációit!

A belső színek kiválasztásának szabályai

A színek kiválasztását nemcsak az egyéni ízlési preferenciák befolyásolják, hanem számos egyéb tényező is befolyásolja. Különösen figyelembe kell venni, hogy a tér vizuálisan érzékelhető. Senkinek nem titka, hogy a könnyű színek vizuálisan növelik a szobát, míg a sötétek csökkentik.

Szintén emlékezni kell a színskála pszichológiai érzékelésére. Emellett az árnyalatok kiválasztásakor a stilisztikai irányra kell összpontosítani. A stílus fogalma magában foglal bizonyos mintákat a színek kiválasztásában. A fürdőszobai tervezésre általános iránymutatásokat adhat meg.

Ne használjon három különböző színt vagy több mint öt színárnyalatot. Ellenkező esetben a belső tér nem lesz harmonikus. Leggyakrabban csak két tónusba kerülnek, amelyek gyakran vagy kontrasztosak vagy szomszédosak. Mindenesetre az egyik színnek hangsúlyoznia kell egy másik értékét. Azok számára, akik inkább egy színben szeretnének kialakítani, a legjobb megoldás az lenne, ha három árnyalatot használnának, lehetővé téve, hogy kiválassza a fürdőszoba minden részletét.

A megengedett fényerősség meghatározásakor a fürdőszoba mérete alapján kell irányítani. Ne feledje, hogy a legtöbb tipikus apartmanban a szóközöket kiterjesztő élénk színek használata releváns. Ez a fürdőszobák kis területének köszönhető. Ne feledje, hogy az élénk színek segítenek felidézni és felemelni a szellemeket, és egy nyugodt paletta hozzájárul a nyugodt légkörhez.

Pszichológiai felfogás

A tapasztalt tervezők tudják, mennyire fontos a fürdőszobai színséma helyes megválasztása annak érdekében, hogy vizuálisan nagyobb legyen, és kiemelje a szobában lévő ékezeteket. A kényelmes belső kialakításhoz figyelembe kell venni bizonyos funkciókat.

A világos árnyalatok nem csak a teret bővítik, hanem nyugodtabbá válnak, segítenek a szemének a pihenéshez és a pihenéshez. A pasztell gamma az optimális háttér, amely lehetővé teszi a dekoratív elemek számára, hogy előnyösebbekké váljanak.

A sötét színeknek más a hatása, mintha a fényt "lopnák", hanem azért, mert közelebb hozták a szobát. Ez azonban lehetővé teszi, hogy hangulatos, és bizonyos értelemben hangulatos környezetet alkosson. Ne feledje, hogy minél sötétebb a falak és padló díszítésére használt hang, annál nagyobbnak kell lennie a fürdőszobának. Ezenkívül meg kell fontolnia az intenzív világítás telepítését.

Színes kerék

A színek és árnyalatok kombinációjának kiválasztásával figyelembe vehet egy titkot, amelyet sok tervező használ. Bármely helyiség kialakításakor használhatja a színkerék szabályát, amely négy egyszerű képlethez kapcsolódik:

- A két leginkább kompatibilis árnyalat egymással szemben helyezhető el (például narancssárga és kék kombináció lehet).

- Egy ellentétes hármas formája. Válasszon egy olyan fő színt, amelyhez két árnyalatot szeretne hozzáadni a fő hanggal szemben. Például a fő lila, mész és világos sárga mellett kiválaszthatók.

- A klasszikus megoldás három színben. Választhat olyan színeket, amelyek azonos távolságra lesznek. Például piros és kék sárga.

- Analóg Triad Formula. Vegyen fel minden három hangot, ami a következő lesz. Sárga lehet sárga, tiszta sárga és sárga-narancssárga.

Színkombinációk

Mi több lehetőséget kínálunk a népszerű színes megoldásokhoz a fürdőszobában. Ne feledje, hogy mielőtt választaná az egyiket, meg kell határozni, hogy ez a paletta megfelel-e a szoba stílusának.

Fehér fürdőszoba

Az egyetlen szín, amelyet univerzálisnak tartanak, fehér. Ez adja a belső eleganciát és egyszerűséget, valamint ötvözi a többi színt is. Fehér fürdőszoba tágas és világos, ami fontos a kis lakások. Ezenkívül csodálatos háttér a különböző díszítőelemek számára. Ha attól fél, hogy egy szobát steril orvosi rendelőhöz rendelt, használjon más árnyalatokat, mint a tiszta fehér.

Meleg fürdőszoba

A meleg árnyalatok kiválóan alkalmasak a kis méretű kis négyzetek kialakítására, valamint a szabad helyiséggel rendelkező szobák. Az első esetben vizuálisan bővítheti a területet, és jobban megvilágíthatja a fürdőszobát. A második lehetőség lehetővé teszi a meleg színek használatát, hogy kellemes és hangulatos légkört teremtsenek egy nagy szobában.

Gyakran vannak elegáns fürdőszobák bézs és krém, rózsaszín és skarlát, homok és kávé hangok. Jól arany és barna is.

Ne felejtsük el, hogy a világos árnyalatok segítenek a tisztaság megőrzésében és elrejteni a különböző válásokat, amelyeket a legpontosabb tulajdonosok sem tudnak elkerülni. Ha kívánja, kombinálhatja a hangokat, és színes színekkel kombinálhatja a sötét és világos árnyalatokat.

Fürdőszoba hideg hangok

Ez egy közös lehetőség a fürdőszobai tervezéshez. Gyakran kék és kék fürdőszobát, valamint hűvös szürke árnyalatokat találhat. Ezeket a színeket néha fehér színnel kombinálják, ami a szoba frissességét biztosítja. Ebben az esetben használjon világos árnyalatokat, ha lehetséges, mert a sötétszürke és a kék kellemetlen érzést okozhat. Ha például a kék fényárnyalatokat veszi, akkor tiszta vízhez kapcsolódik, és frissnek érezhető.

A zöld szín természetes és természetes. Annak ellenére, hogy a belső tér használható a hűvös zöld színekben, segítenek kikapcsolódni, valamint vörös vagy narancs színnel kombinálva - frissíteni és javítani a hangulatot.

A hideg árnyalatok színes ékezetekkel és fényes kiegészítőkkel, különböző dekoratív részletekkel hígíthatók. Így a fürdőszoba még meleg és barátságos lesz.

Kontraszt fürdőszoba

Az egyik legkeresettebb színkombináció fekete, fehér. Első pillantásra úgy tűnik, hogy a két teljesen ellentétes színű, hangulatos szoba használata nem lehetséges. De éppen a nagy kontraszt a fekete-fehér, hogy ad kellemes hatása, és segít létrehozni egy stílusos belső. Fontos azonban helyesen használni.

Ha a fehér a fekete fölött áll, akkor ez hozzájárul a szoba vizuális bővítéséhez. Ennek megfelelően, ha jobban szereted a feketét, és a fehér háttérbe szorul, akkor a fürdőszoba vizuálisan kevésbé fog kinézni.

A fehér és a fekete kombinációja stílusos és szigorú, ugyanakkor hangulatos hangulatot teremt. Ez a legjobb lehetőség azok számára, akik mindenekelőtt saját egyéniségüket szeretnék kifejezni. A pszichológusok szempontjából a fehér eleganciát és tisztaságot jelent, a fekete pedig szorongást és ürességet jelent, ezért vigyázzon a befejeződések és a vízvezeték kiválasztásakor. Fontos, hogy ne csak a steril helyiséget teremtsük meg, hanem az elnyomó légkört is.

A színek kombinációja a fürdőszobában - fotó

A megfelelő kombinációk elemzése a fürdőszoba belsejében nem végezhet kísérleteket. A gyakorlati alkalmazásban különböző színes megoldások különböznek a számítógépes vizualizálás eredményeitől. Annak érdekében, hogy megtudja, hogyan valósulnak meg a különböző textúrák és árnyékok kombinációi, meg kell nézni a fotókat, amelyek valós körülmények között készültek. Számos különböző lehetőséget választottunk Önnek a fürdőszoba tervezéséhez, amelyek között megtalálhatja az optimális színes megoldást!

Bézs fürdőszoba - otthona melegsége és kényelme

Ha hangulatos és otthonos légkört szeretne létrehozni a fürdőszobában, figyelmet kell fordítania a klasszikus, klasszikus opciónak nevezett bézs színre.

A bézs pszichológiai hatása

A bézs árnyalatok segítenek megbirkózni az agresszióval, idegességgel és pihentető légkört teremtve a fürdőszobában. Ez a szín pozitív hatást gyakorol az ember hangulatára, mivel ez nyugalomhoz és nyugalomhoz kapcsolódik.

A bézs árnyalatokat a klasszikus ízlésű emberek választják ki, akiknek először a családi komfort érkezik. Ez a szín árnyalatai jó hangulatot hoznak, örömet szereznek, és emlékeztetnek a nyári pihenésre.

nyalánkság

A fürdőszobában a belső szín fő színének kiválasztásakor az egyik legjobb megoldás bézs, mivel semleges, és mindkettőnek használható, és kiegészíti a többi színt.

Sokan úgy vélik, hogy a bézs nem túl fényes és ezért nem kifejezett, de ez az ítélet nem nevezhető tisztességesnek, mivel a bézs színárnyalat palettája sokszínűségét feltűnővé teszi, és mindegyik tökéletesen összeillik egymással és más színekkel.

Annak a ténynek köszönhetően, hogy a bézs meleg árnyéknak számít, még egy kis szoba tágasnak és fényteljesnek tűnik. Általában ez a szín nagyon kellemes a szem számára, és a bézs árnyalatai a legalkalmasabbak a kényelmes és kényelmes fürdő kialakításához.

Olvasson többet a kis fürdőszoba tervezéséről szóló cikkünkben.

ellenérvek

A bézs színek hátrányai közé tartozik az a tény, hogy bélyegek. Ezért a fürdőszoba tisztítása gyakran lesz.

Sokan úgy vélik, hogy a bézs színek belsõ díszítéséhez használják a legelterjedtebb verziót, ám ez a hátrány könnyen orvosolható, ha más színes árnyalatokkal verte meg a bézs színt.

Színkombinációk

A bézs szinte bármilyen színnel megy, a legvilágosabbtól a legsötétebbig. Például egy fürdőszobához választhatod a fehér és a bézs egyik legszebb kombinációját. Ez a lehetőség kibővíti a helyet, és fényt tölt.

Bővebben a fehér fürdőszobánkról szóló cikkünkben.

Ha bézs színt választott, csak a bézs árnyalatai díszíthetik a belső teret, így klasszikus belső térként vagy más színekkel kombinálva világos és szokatlan megjelenést hozhatnak létre.

A világos árnyalatú bézs színekkel friss és romantikus belső teret hozhat létre, amely felkeltheti a fiatal lányokat és a romantikus gondolkodású nőket. És ha a sötét színű bézs árnyalatokat hígítja, például bézsbarna vagy homokos, akkor a fürdőszoba teljesen más lesz - klasszikusan és szigorúan.

Olvassa el a barna fürdőszobában található cikket.

Ezen kívül, az érdekes kombinációja bézs kék. A két szín kombinációja a fürdőszobában áteresztő és könnyű. A kék szín a szoba klasszikus designját hangsúlyozza.

Kék biztosítja a fürdőszobai vitalitást, a szoba unalmas.

Olvassa el ezt a kombinációt cikkünkben a kék fürdőszobában.

A szürke-bézs színek belseje is jól néz ki, gazdag szürke árnyalat segítségével további hangsúlyt hozhat a fürdőszobában. A hűvös szürke a bézs meleg tónusát hangsúlyozza.

Szintén jól illik a színek, mint a rózsaszín, az őszibarack, az ezüst és még a skarlát.

Úgy gondolják, hogy elkerüljék a világos zöld és kék árnyalatok kombinációját, amely a pasztell árnyalatok hátterében túlságosan pretenciálisnak és durvanak tűnik.

Kombináljon fekete színnel

Ha szeretné használni a feketét a belső térben, attól tart, hogy ez az árnyék túl vaskos és nehéz, akkor próbálja meg kombinálni a bézs színnel, ami segít enyhíteni a fekete színt.

A fürdőszoba jelenléte a fürdőszobában kiváló megoldás lehet, ha ezt a színt a domináns bézs árnyalatok kiegészítéseként adja. Az általános bézs háttérben fekete részletek nagyon hatásosnak tűnnek.

Kombinálás barnával

Két természetes árnyalatú, bézs és barna színű kombináció használata a fürdőszobában lehetővé teszi, hogy meleg és hangulatos légkört teremtsen. Lényegében ez a két szín hasonlónak tűnik, és ezek kombinációja segít a fürdőszobának új fényben való megjelenítésében.

A szoba, ahol a bézs és a barna kombinációját használják, stílusosnak és nemesnek tűnik, ez egy univerzális kombináció, gyakorlatilag olyan, mint egy fehér-bézs belső. Általában a barna a bizalom és a stabilitás szimbóluma, és a bézs árnyalatokkal kombinálva a legjobb a klasszikus stílusú fürdőszoba kialakításához.

Olvassa el a barna-bézs fürdővel kapcsolatos cikkünket is.

csempe

A boltba való bejutás során megbizonyosodhat arról, hogy a boltokban bemutatott csempe nagyobbik fele bézs vagy barna árnyalatú. A bézs ugyanolyan színű, mint mindig nemes. A preferenciáktól függően kiválaszthatja a fényes vagy matt lapokat, valamint kombinálhatja más anyagokkal, például dekoratív kővel vagy tapétával.

Amikor kiválasztunk egy bézs csempe díszítésére a padló vagy falak a fürdőszobában, meg kell figyelni néhány fontos pontot, amely segít a belső jobb:

 • ne használjon fehér ragasztót az ízületekhez, jobb krémszín vagy elefántcsont kiválasztása;
 • A bézs kerámiák tökéletesek a padló számára, mivel vízzel nem lehet észrevenni a vízcseppeket, ami különösen fontos a fürdőszobában;
 • Mozgás létrehozásához próbálja meg használni a különböző bézs árnyalatokat. A kaotikus módon történő elrendezés csak különleges stílust ad a szobának.

Érdemes megjegyezni, hogy minél kisebb a fürdőszobai hely, annál nagyobb helyet kell bézs burkolattal lefedni, ami vizuálisan megnöveli a helyiség méretét.

Mozaik használat

A bézs színt és a mozaikdíszeket nagyon jól kombinálja. Például díszítheti a falakat fényes bézs csempe és hígítani őket mozaik elemek halvány zöld színű. Ez a lehetőség a fürdőszobát a természetes természetesség és a melegség aurájává teszi.

Ha a fürdőszobát a keleti szellemben kívánja díszíteni, akkor egy általános bézs tónusú világos bézs színű mozaik keletkezik keleti stílusban a fürdőszobában.

A fürdőszobát napfény és nyári melegséggel töltheti meg, próbáljon meg egy mozaikos aranyszínű homokot a padlón. Ez hígítja a monotonságot, és megadja a belső szerkezetet és a mélységet.

Szoba dekoráció

A falak, a padló és a mennyezet tervezésénél figyelembe kell venni azt a tényt, hogy a fürdőszobában lévő bézs színt dekoratív elemekkel és színekkel kell támogatni, amelyek harmonikusan kiegészítik a bézs árnyalatokat.

Például krémszínű műanyag panelek tökéletesek a mennyezethez. Ez a lehetőség kiváló minőségű és praktikus, valamint költséghatékony. Ezen lehetőség mellett lehetőség van feszített mennyezetek, pl. Az elefántcsont árnyalata aranysűrűséggel, amelyek a háttérvilágítás bekapcsolásakor mágikus ragyogást hoznak létre.

Egy kis fürdőszobához érdemes tükrözött mennyezetet használni, amely nem csak vizuálisan növeli a helyet, hanem frissíti és díszíti a belső teret. Erről többet olvashat a tükrözött mennyezetről szóló cikkünkben.

A faldíszítés klasszikus változata egy ilyen technika - a falak alsó részét sötét árnyalatú bézs árnyalattal díszítik, és a világos bézs a mennyezet többi része. Nagyon gyakori, hogy a padlóhoz sötét bézs színt használnak, és világos bézs színű, sötét beige betétekkel a falakhoz.

A betétek függőleges csíkok formájában vagy egy kis panelben készülhetnek a fürdőszoba egyik falán.

világítás

Próbáld meggyőződni arról, hogy a fürdőszobában elhelyezett világítás elég világos, ez a szoba hangerejét adja. Jobb választani fénycsöveket matt diffúzorral, ami nem vakítja a szemét.

A süllyesztett mennyezeti lámpák segítségével könnyedén és egyszerűen egyszerűen és világosabbá teheti a fürdőszobát, és hangsúlyt fektethet például a fürdőszobába vagy mosogatóba, kis reflektorral.

De ne felejtsük el, hogy magas páratartalom esetén a világítóberendezések használata biztonságos legyen, ezért a legjobb választani a csökkentett feszültségű lámpák és a lehetséges vízbefolyásolás elleni védelmet.

bútor

A bézs színben készült fürdőszobában a legorganikusabb bútorok természetes fából vagy furnérból készülnek, mind sötét, mind világos árnyalatokkal. Az ajtók, ebben az esetben, lehet krém vagy fehér.

A fából készült bútorok mellett a fehér bútorok szépen kombinálhatók a bézs színnel, így a belső tér a tulajdonos jó ízléséről beszél. Ha azt tervezi, hogy díszíti a falak vagy a padlólapok a kő alatt, akkor üveg vagy fém bútorok, ebben az esetben a szoba készül a high-tech stílusban.

Tartozékok és vízvezeték

Hozzáadhat egy bézs stílusú fürdőszobát tartozékokkal, amelyeket fehér vagy bézs színben kell választani. Annak érdekében, hogy néhány színes ékezetet adjon a bézs méretarányhoz, kiválaszthatja a törülközőt, a fürdőszobai függönyöket és a harmonikus hangok kiegészítőit, amelyek hígítják a monotonságot.

Fából készült kiegészítők, amelyek tökéletesen illenek a bézs méretarányhoz. A szokatlan lámpához vagy nagy tükörhöz egy gyönyörű keretben hozzáadhat egy végső hangsúlyt a belső térbe. Bármilyen színt csinál, de célszerű elkerülni a fényes sárga tartozékokat.

A higiéniai eljárásokhoz való választás tekintetében előnyös egy fehér fürdő, zuhanyzó és WC kiválasztása, mivel a bézs színű fürdőszobák nem a legjobb megoldás a vízvezetékek színével kapcsolatos kísérletekhez. Opcionálisan a mesterséges vagy valódi márványból készült vízvezeték könnyen helyettesítheti a fehéret, és ugyanakkor tökéletesen illeszkedik a bézs belső térbe.

tippek

A fa padlót jól kombinálják a bézs falakkal, de lehetőleg azokkal a faanyagokkal, amelyek ellenállnak a nedvességnek. A kivitelezéshez több fából készült polc vagy fából készült tartozék is használható.

Bézs fürdőszoba - finom árnyalat egy elegáns belső térben, 76 fotóval!

A bézs színű fürdőszobák semlegesek színes hatásukban egy személynél, nem izgatják vagy irritálják.

A bézs színű fürdőszoba pihentetést nyújt nyugodt légkörben. A bézs fürdőszoba klasszikus az ilyen szobák kialakításában.

Pozitív és negatív szempontok bézs fürdőszoba

A bézs színű fürdőszoba kialakításának kétségtelen előnye a semlegesség.

A bézs árnyalat csodálatos hátteret jelent a világosabb és erősebb színekben. A világos árnyalatú bézs is vizuálisan bővíti a térséget, és fényesebbé teszi.

A fürdőszobában a bézs színek egyik fontos előnye az ilyen helyiségek bútorainak és tartozékainak egyszerű kiválasztása. A bézs színe bármilyen stílusban használható a belső térben.

Néhány árnyalatú bézs a szobák kialakításában unalmasnak tűnhet, de ha részletesebb színeket ad hozzá, a fürdőszoba nagyon érdekes lesz.

A világos színű fürdőszobák egyértelmű hátránya az, hogy ezeket a helyiségeket gyakrabban kell tisztítani, mivel a kisebb szennyeződés a világos háttéren is látható.

A bézs és más színek kombinációja

A bézs szín nagyon önellátó. De mindezzel a bézs fürdőszoba kialakítása tetszés szerint megváltoztatható, pl. Fényes panelek hozzáadásával vagy fényes részletekkel való összpontosítással.

A bézs szín fehéren jól megy. Ha megnézi a fehér színű, bézs fürdőszobák fotóját, akkor láthatja, hogyan növekszik a szobák helyisége.

Ha elfogadjuk a bézs és a barna kombinációját, meglehetősen klasszikus belső tér alakul ki. Mivel a barna és a bézs csendes színek, ezek kombinációja meglehetősen gyakori.

De szem előtt kell tartani, hogy sötét árnyalatú barna és fekete színben nem lehet túlzni, mivel a fürdőszoba azonnal kisebbnek tűnik, és a falak nyomást gyakorolnak a személyre.

Ilyen esetekben a bézs háttérként kell venni, és a sötét színeket csak a fő belső szín kiegészítéseként szabad használni.

A bézs fürdőszoba kék árnyalata jól illeszkedik. Ezeknek a színeknek a természetes kombinációja miatt a fürdő a tengerhullámok és a homok akcentussal rendelkezik. A kék szín teszi a fürdőszobát könnyűvé.

Ha a fürdőszobában szürke és bézs árnyalatot kombinál, akkor ebben az esetben a háttér csak szürkévé válik, árnyékolja a bézs szín természetes lágyságát.

A világos kék vagy zöld tónusok kombinációja kissé durva. De az őszibarack, rózsaszín vagy ezüst tökéletesen kiegészíti a bézs fürdőszobát.

Az árnyalatok a bézs fürdőszoba kialakításában

Annak érdekében, hogy a fürdőszobádban egyedülálló legyen, néhány egyszerű trükköt figyelembe kell venni.

Ezek közül az első technikát egy lépcsőzetesen helyezik el. És nagyon jól a fény és a sötét árnyalatok váltakozása.

A második egyszerű módszer, hogy díszítse a fürdőszoba falak különböző árnyalatú csempe - sötét a padlón és világos bézs a mennyezeten.

A sötét panel világos háttérrel a falon a falakon egyaránt szép és szép.

Fürdőszobabútor bézs színben

Leggyakrabban a fürdőszobák befejeztével ugyanazt a gyártót ugyanabból a gyűjteményből készítik. Ebben az esetben jobb, ha a padlón sötétebb árnyalatú matt lapokat helyezünk.

Először is, a matt felület nem csúszik, ami különösen fontos a fürdőszobák számára, másrészt nem törli ki, és nem látható kopasz foltok.

A fényes burkolólapokat általában a falra helyezzük, mivel fényesebb, lédúsabb, könnyű mosni.

A bársonyos árnyalatú, harmonikus fürdőszobai tervezéshez egy sötétebb árnyalatú fényes csempe a falakhoz világos bézs színnel kombinálva, egyfajta dekoráció panel és egyfajta padlóburkolat elegendő.

Figyelembe kell venni, hogy a bézs padlón szinte nincs vízcsepp.

Az ízületek kitöltése a csempe bézs a fürdőszobában nem kívánatos fehér habarcs. A legjobb színek ilyen célokra olvadt tej vagy elefántcsont.

A modern tervezők gyakorlatilag nem használják a határokat a fürdőszobák tervezésénél, mivel a harmónia és a vízszintes helyiség világos elválasztása azonnal elveszett a bézs fürdőszoba belsejének dekorációja után.

Ha sötét és világos színek kombinációját szeretné használni a falakon, akkor ebben az esetben jobb egy határ nélküli átmenetet használni, vagy használnia a határokat abban a csempeben, kifejezett mintázat és megkönnyebbülés nélkül.

Fürdőszobabútor bézs színben

Nagyon gyakran a fürdőszobában szeretne visszavonulni és pihenni egy nehéz napi munka után. Ezért ebben a szobában van szüksége a leginkább hangulatos légkör kialakítására, kényelmes belső tér kialakítására.

Csak ezekre a célokra a bézs hangok kiválóak, amelyek képesek a stresszt és az agressziót enyhíteni, nyugodni és pihenni. Ebben az esetben egy ilyen színes megoldás klasszikusnak tekinthető, amely harmonikusan illeszkedik bármilyen designhoz.

Milyen más színek sikeresen kombinálhatók bézs színnel? Mely anyagot válasszon és kiegészítőket? Beszéljétek meg ezt tovább.

Mi a jó bézs szín a fürdőszobában

A bézs pozitív érzékelése régóta ismert. Nagyszerű a komfort és kényelem megteremtéséhez minden szobában, és minél jobban néz ki a fürdőszobában.

Ezenkívül ez a szín pihentető hatású, nyugtató és nyugtató. Ugyanakkor felemelő, örömet és nyári frissességet hoz.

Ez egy meleg hang, így a fürdőszobát világos és tágasabbá teszi. Semleges színű is, és ez számos más árnyalattal kombinálható, mind a fő szín, mind pedig a többi.

Ezenkívül a bézs szín minden olyan stílushoz alkalmazható, amelyet nem a fürdőszobában választanál.

Az árnyalatok palettája meglehetősen változatos, ezért többet is használhat kombinációban, vagy barna, zöld, sárga, oliva és egyéb színeket is használhat, amelyek nagyszerűek ebben a palettában.

Ezért semmiképpen sem lesz unalmas és kimondatlan, bár sokan úgy gondolják. Az egyetlen hátránya a bézs színű, ezért gyakrabban kell tisztítani a fürdőszobát.

Bézs színű

csempe

A falak befejezéséhez a legsikeresebb megoldás a kerámia csempe. Továbbá a piacon nagy mennyiségben bézs színben jelenik meg. Mindig elegánsnak tűnik, de ugyanakkor visszatartva, ízléssel.

A bézs csempe választásakor bizonyos szabályokat is követnie kell:

 • Fehér habarcs a bézs csempe közötti ízületekhez nem fog működni, választani kell az elefántcsontot vagy a krémet;
 • A bézs csempe nem csak a falakhoz, hanem a velük és a padlóhoz is használható. Nem lesz túl könnyű, de éppen ellenkezőleg, elrejti a víz nyomai;
 • Ha különböző árnyalatú bézs színű csempéket használ, az az benyomás, hogy ez mozaik. Ráadásul az aszimmetria eléggé megfelelő lesz, báj és eredetiség lesz;
 • Kis fürdőszobák esetén jobb választani a világosabb színeket, és egy nagyobb helyiségben sötétebbé tenni.

mozaik

A bézs fürdőszoba moszsai tökéletesen illeszkednek. Ez a lehetőség különleges légkört teremt. Például, ha a legtermészetesebb és természetes palettát szeretné, akkor nagy bézs zöld mozaikot fog kinézni. Az ilyen fürdőszobát feltöltik tavaszi meleg.

A keleti légkör segíteni fog egy bézs színű mozaikot a bézs háttéren. Továbbra is hozzá kell adnia a habot a fürdőszobához és az aroma gyertyákhoz, és csodálatos, hangulatos gyógyfürdőben találja magát.

Arany homok mozaik melegíti a fürdőszobát meleg és napfényes. A szoba szerkezete sokkal érdekesebb és mélyebb lesz.

bútor

A bézs fürdőszoba legjobb megoldása lenne a fából készült bútorok. Világos és sötét lehet. Jobb lenne, ha sötétebb bútorokat választasz a könnyű falaknál, és fordítva a sötét falakhoz könnyebb bútorokat választasz. Ez a választás a legtermészetesebb, és jól illeszkedik a belső térbe.

Ajtók is használhatók fából, hogy megfeleljen az összes bútor. Kombinálhatja őket falakkal és festékkel ugyanabban a bézs színben. Ezeket fehérben lehet elvégezni. Ugyanakkor jobb használni a fehér bútorokat. Az ilyen belső tér kiváló lesz, beszélni és jó ízlést szerezni a tulajdonosnak.

Vízvezeték és tartozékok

Semmi esetre sem ajánlott bézs színű szaniteráruk kiválasztását. Előadható ilyen fürdőszoba nehéz hívni. A legjobb az egészben, ezek a tételek fehérek. Emellett a márvány vagy kő vízvezetéke még drágábbnak és ízlésesebbnek tűnik.

A tartozékokat fehér színben vagy telített bézs színben kell kiválasztani. Ugyanakkor jól néz ki, ha a fürdőköpenyek, függönyök, törölközők rózsaszínűek, őszibarackok vagy más színek, amelyek higítanak monotonságot. A legfontosabb dolog elkerülni a sárga. A bézs palettán csak nem illik bele.

A fából készült bútorokkal együtt a fa kiegészítők kiváló megoldást jelentenek. Mint akcentus, kiválaszthatja az eredeti lámpákat, nagy tükröket, amelyek egy gyönyörű, gyönyörű keretben vannak.

Mennyezeti anyagok

A bézs fürdőszoba valószínűleg nem illeszkedik a szokásos mészkőbe. Finomított kép csak akkor fog működni.

Ebben az esetben a következő lehetőségek nagyok:

 • Festés krémszínnel;
 • Tükör mennyezet;
 • Csuklós panelek.

A tükör mennyezet a legalkalmasabb egy kis helyiségben. Ez nem csak az egyik gyönyörű design megoldás. Az ilyen anyag kiterjeszti a helyet, könnyűvé teszi a frissséget.

A műanyag csuklós panelek tökéletesek minden bézs fürdőszoba számára. Emellett nedvességállóak és elég hosszú ideig tartanak. A szín a bézs palettából választható.

Ha a választás a festményre esik, akkor a szabványos fehér szín helyett inkább a krém vagy a könnyű kávé kiválasztása szükséges. Ezek a hangok bármilyen más színű bézs falhoz alkalmazhatók.

világítás

A világítás nagyon fontos a fürdőszobában. Világosnak kell lenni, hogy a szoba térfogatát adja. Az izzóknak átlátszatlannak kell lenniük, nehogy megvakítsa a szemét.

A nagy csillárok jobbak, hogy ne használják itt, hanem válasszon reflektorfényt. A részegységek, például a fürdőszobák kijelöléséhez reflektorokat használhat.

A színek kombinációja bézs színnel

Maga a bézs szín önmagában is elegendő, így a fürdőszobában ez a szín teljesen elkészíthető, és csak néhány fényes tartozékot használ a belső tér felújításához.

Ha további színeket használ, a formatervezést fel lehet tölteni váratlan élénk színekkel, eredetibbé válnak.

A bézs szín kombinálható mind meleg, mind hideg árnyalattal, mert univerzális. Romantikus belső tér létrehozása világos színekkel. A klasszikus kombináció fehér színű bézs. Ezenkívül ez a megoldás kiterjesztheti a teret. A sötét színek szigorúbbak lesznek a belső térben.

barna

Az egyik legsikeresebb és leggyakoribb kombináció egy bézs-barna fürdőszoba. Ez egy természetes paletta, ami szigorú klasszikus belső teret teremt.

Egy ilyen szoba nemesnek tűnik, míg a színoldat semleges és nem sürget. A barna árnyalatok nyugtató hatással is bírnak, amelyre biztonságot nyújtanak.

Nagyon szép, ha a falak és a padló világos bézs színekkel készül, a bútorok és kiegészítők pedig barna színben választhatók, a fából készült anyagok különösen természetesek és elegánsak.

Fehér színű

A kis fürdőszoba tökéletes kombinációja fehér-bézs színű lesz. E döntés miatt a tér vizuálisan növekszik, bővül.

Ez egy igazi klasszikus, hogy a jó ízűek. Ezenkívül a fehér vízvezeték választása nagyon nagy, és nem nehéz megtalálni a szükséges részleteket.

fekete

Nagyon szép, de a bézs és a fekete design szigorúan néz ki. Az ilyen belső tér elegáns és kifinomult lesz. Jobb, ha meleg bézs tónust használsz, mivel a fekete a nehéz és a sötét színekre utal, ami a belsőséget túlságosan durva és arctalan.

A meleg bézs lágyítja és frissíti a belsejét. Javasoljuk a bézs háttér használatát, és csak az egyes részek fekete színben való megjelenítését.

Egyéb lehetséges kombinációk

Levegő és könnyű teszi a fürdőszobát kékkel kombinálva. Egy ilyen szoba nem lesz unalmas, de érdekesé teszi a belső látványt, amely a tengeri szellőt idézi.

Szürke-bézs paletta is jól néz ki. Lehetséges, hogy a telített szürke színt hozza létre, melynek köszönhetően különleges hangulatot teremt. A hideg szürkét meleg bézs színnel kell hígítani. Ez a design nyugtató, kényelmes lesz.

Amellett, hogy a fenti színek bézs fog kinézni nagy színek, mint a rózsaszín, kávé, elefántcsont, őszibarack, ezüst, rózsaszín.

Semmi esetre sem ajánlott világos kék és zöld színek használata. A sárga tónusok szintén nem megfelelőek.

Tippek a fürdőszobának bézs színben történő díszítésére

A fürdőszoba tervezésénél, függetlenül a helyiség méretétől, fontos, hogy a belső tér gondos, harmonikus és ugyanolyan stílusban készüljön.

A bézs színű fürdőszobában a következő szabályokat kell betartani:

 • Ha a falakat, a padlót és a mennyezetet bézs színnel készítik, akkor el kell választania az oszlopokat (alaplapok), hogy ne merjenek bele egybe.
 • A monotónia túl unalmasnak tűnik, ezért más színű bézs színnel kell hígítani, vagy más színt kell használni a választott beltérnek megfelelően.
 • A mozaik jobban használható a padlóhoz, nem a falakhoz. Ez megkönnyíti a zavartság és a kényelmetlenség érzését, a falak lélegzetelállítóbbá tételét.
 • A vízszintes burkolólapok lecsökkentik a helyiséget, ezért jobb, ha függőleges vagy átlós fekvést alkalmazunk.
 • A bézs fürdőszoba zónákra oszlik, a világítással.
 • A falak vizuális terjeszkedéséhez bézs csempe kell, hogy legyen, fényes kis mintával. Ez létrehozza a távolság illúzióját.

A bézs fürdőszobát mindig érdekes ékezetek hozzáadásával lehet eredetivé tenni. Ugyanakkor ez a szín lehetővé teszi, hogy pihenjen, kényelmet és komfortot nyújtson. Meglepően vonzó és alkalmas minden választott stílusnak sokoldalúsága miatt.

Bézs fürdőszoba (59 fotó): univerzális design

A bézs színben díszített fürdőszobában mind rajongók, mind ellenfelek is vannak. Fő előnye az egyetemesség. A bézs háttéren sok más szín is előnyösnek tűnik, és a kombinációk nyitott térsége valóban végtelen. A bézs a barna, fehér, rózsaszín és kék árnyalatú sötét árnyalatokkal néz ki. Az ilyen kombinációk elegánsnak, arisztokrata és elegánsnak tűnnek, de nem bosszantóak, nem idegesek, nyugtatók.

A bézs színű fürdőszoba élénk klasszikus a belsőépítészet területén. Ez az a hely, ahol teljesen kikapcsolódni és energiával tölteni. Egy kis szoba vizuálisan fog kinézni, és egy nagy súlytalan és levegős lesz.

Azonban a fényes és fülbemászó design szerelmeseinek szemszögéből a szürke-bézs beltéri egy standard lehetőség. Talán ez igaz. Azonban ez a szín tele van olyan végtelen lehetőségekkel, amelyeket biztonságosan mondhatunk: a bézs fürdőszobát soha nem fogják unatkozni, és a beltérben mindig élénk színeket lehet bevinni a kontrasztos színek elkapható részleteinek formájában.

Például, ha a padló, a mennyezet és a kerámia csempe a falakon, valamint a mosogató nemes krémszínű, akkor játszhatsz árnyalatú bútorokkal és tartozékokkal: vedd fel a fényes függönyt, vásárolj rózsaszín vagy fehér és kék szőnyeget, barna polcot. Egy érdekes tervezési lehetőség absztrakt mozaik kis textíliákból.

Játssz barna színnel

A helyiség kialakításának egyik legjobb kombinációja a bézs és a barna belső kombinációja. Ez a szövetség mindig divatos, mivel kellemes a szem számára, és nemes és nyugodtnak látszik. Például világosbarna padlót készíthet, míg a falak és a mennyezet színe bézs színű (a különböző színű bézs árnyalatú csempe kombinációja használható a falakon, valamint a mozaik használatával). By the way, a fehér mennyezet tűnhet durva, ideális - egy világos bézs árnyalatú.

A bútorok kiválasztása barna árnyékban - meglehetősen egyszerű feladat. Az ilyen háttér miatt a természetes fa és a barna műanyag elemek látványosnak tűnnek. A világosbarna függöny hozzáadja a természetes árnyalatok belső nemes hangjegyeit, és a szőnyeg sötét színe még szilárdabbá teszi a képet.

Más árnyalatokat használunk

A szürkék, rózsaszín és világos rózsaszín árnyalat elemei ideálisan illenek a bézs szín belsejébe. Egy váratlan, de kellemes kombináció zölden kapható.

Például egy világos zöld függöny vagy egy tavaszi zöld szőnyeg hígítja a finom szürke-bézs színt, és fényesebbé és ünnepessé válik a háttérben. A kék foltok (absztrakt mozaikok, keretek, függönyök, mosogató elemek egyedi elemei) lágyságot és mélységet adnak hozzá. A szürke-bézs csempe fehér és rózsaszín részletekkel kombinálható.

A padló általában sötétebb a falaknál, például sötétszürke, de friss ötletek is lehetségesek. Például szürke-bézs csempe a padlóhoz, de más árnyalatú vagy más textúrájú. Az őszibarack szőnyeg arisztokratikusabb és titokzatosabb lesz. A szőnyeg elefántcsont színe gyönyörűnek tűnik - különösen a sötét színű padló számára. A világos csempeburkolatú padlóhoz sötétebb árnyékszőnyeg, például kávéfesték szükséges.

A mosogató az egyik legfontosabb szerepet játszik a fürdőszoba kialakításában. A bézs fürdőszobában a tiszta fehér mosogató nem megfelelő, jobb kerámiamegtakarítást választani krém, világos bézs, tejfehér és kávé árnyalatokban.

A fémhéj lehetősége lehetséges, de ebben az esetben a fém színe fontos szerepet játszik. Egy jó lehetőség egy bronz vagy ezüst mosogató.

Az árnyalatok, amelyek a tökéletes színkombinációt a bézs színekkel alkotják:

 • fehér;
 • barna;
 • kávé;
 • elefántcsontszínű;
 • rózsaszín;
 • szürke;
 • kék;
 • ezüst;
 • őszibarack;
 • bronz.

A klasszikus kialakítás lehetősége az, hogy sima átmenetet hoz létre, amikor csempével rendelkező falakat helyez. A sötét bézs színt a fal alján helyezik el, minden további sorban világos árnyalatú csempe van. A felső szalag, amely a falat koronázza, világos bézs vagy tejszerű színű.

Kiegészítjük a belső térben érdekes tartozékokat és ékezeteket

A finom bézs színek társas színeket igényelnek. A fürdőszobában megnyerő elem - a falon egy mozaik. A mozaik kis méretű csempebőrből készülhet különböző színű bézs árnyalatokból: tejszerű, krémes és kávészínű színekből.

Ezen kívül az absztrakt mozaik is ellentétes részletek - rózsaszín, kék, kávé és tejszínes csempe. Sok lehetőség! Ebben az esetben a szőnyegnek és a függönynek nem szabad kiállnia, hogy megakadályozza a belső tér változatosságát. A bútoroknak eléggé semlegeseknek kell lenniük: a fürdőszobában a mozaik a legszembetűnőbb.

Úgy döntött, hogy létrehoz egy mozaikot? Tájékoztatásunk: csak a bézs különböző árnyalatainak elemeit rendeld kaotikus sorrendben! Egy ilyen egyszerű lehetőség elegánsvá teszi a szobát.

Nem mindenki tudja, hogy a mozaikot a padlón lehet elhelyezni! Ebben az esetben legjobb a barna és bézs színárnyalatokkal kísérletezni.

Kiválasztunk anyagokat a mennyezetre

A bézs fürdőszobában a mennyezetre vonatkozó anyag kiválasztása a legfontosabb. Egy egyszerű mázolás elrontja a kifinomult képet, így számos lehetőség létezik:

 • tükrözött mennyezet;
 • festés krémszín;
 • csuklós panel bézs árnyalatú.

Ha a fürdőszoba mérete korlátozott, akkor figyeljen a tükrözött mennyezetre. Ez egy gyönyörű design megoldás, amely kiterjeszti a teret, és könnyű, friss és érzékeny a fürdőszobába.

Kiválaszthatja a mennyezet hagyományos festését, de ebben az esetben érdemes a fehér festéket bézs színrendszerrel hígítani.

A legegyszerűbb és legegyszerűbb megoldás a csuklós műanyag panelek használata. Színük függ a falak és a padló kialakításakor alkalmazott árnyalatoktól, de mindenképpen a krém vagy a könnyű kávés szín megfelelő lesz, tökéletesen kombinálható a belső térrel.

Mi legyen a világítás? Először is, éles, csillogó lehetőségek vannak kizárva. Tompított, puha fény teszi a fürdőszobai kép fényét, gyengéd. Ehhez ügyeljen a matt izzóval ellátott izzóra.

Hosszú élõ természetes anyagok!

Természetes fa és természetes kő kedvelt a bézs fürdőszoba kialakításában. A természetes fából készült bútorok természetesnek és gyönyörűnek tűnnek.

Ha a szoba tágas, akkor egy fapadlót vásárolhat, és egy bársony vagy tölgyfa szekrény mindig a helyén lesz, bármilyen méretű fürdőszobában. Egy másik ötlet egy fehér vagy tejjel. A természetes kőből készült padló hozzá egy hangulatos és csodálatos fürdőszobát.

Bézs fürdőszoba - 70 fotó meleg és kényelmes fürdőszobai design

A bézs fürdőszoba design klasszikus. Fő előnye az egyetemesség. Itt nem kell csak egy színre korlátozódnia, mert a bézs színekkel és befejező anyagokkal kombinálva. A bézs fürdőszobájának fotóit nem fogod közömbösnek lenni, és felveszi a tervezési ötletedet.

A bézs hatása a személyre

A bézs szín segít relaxálni és nyugodni. Ez a szín érzelmileg közel áll a romantikusokhoz és azokhoz, akik szeretettel és kényelemmel szeretnék otthont tartani otthonuknak. Kemény nap után érzi, hogy a negatív érzelmek hogyan olvadnak el a bézs és krémszínű árnyalatú környezetben.

A bézs színpaletta teljes mértékben felhasználható elsődleges színként. Fontos előnyt jelent, hogy a bézs vizuálisan növeli a szobát, így világos és tágas.

Hátrányok bézs

A legtöbb ember úgy véli, hogy a bézs belsőépítészet közönséges, de a bézs klasszikus, és a klasszikus már mindig divatos.

Csak egy hátrány van, de ez nem jelentős. Ez a szín márka. A szabad szemmel foltokat és foltokat látnak a vízből, ezért a fürdőszobában végzett tisztítást a lehető leggyakrabban kell végrehajtani.

A bézs és más színek kombinációja

Ez a szín tökéletes összhangban van a különböző színekkel, úgy gondoljuk, hogy a legjobb lehetőségek.

A bézs hígítása világos színekben megengedett, ennek a technikának köszönhetően a fürdőben nyugodt légkör alakítható ki, a búza, a mandula, a homok és a karamell árnyalatok megfelelőek. A luxuskivitelű, bézs - fehér kombinációnak köszönhetően igazán királyi hangulatot teremt.

A frissesség jegyében a bézs és a menta kék színeit kombinálhatja. Akkor is jó citrom, rózsaszín, fémes, sőt skarlát színű lesz, váratlan és nagyon kellemes kombinációkat kap.

A népszerűség csúcsán most sötét érzés van, míg a fürdőszoba nem lesz sötét és sötét, mivel csak a részleteket kell sötét színben készíteni. A bézs, a fekete és a csokoládé árnyalatok összetétele nem hagyhat senki sem közömbös.

Kerámia burkolólapok

Ma a bevásárlóközpontok és az építési szupermarketek széles választékot kínálnak a bézs csempéknek. A bézs csempe mindig gyönyörű, stílusos, hangulatos, de figyelembe kell vennie a használatának jellemzőit:

 • A fugázás nem lehet fehér, de tejszerű
 • A fehér lapokkal díszített falak jelentősen növelik a helyiség méretét.

Vízszintes vonalakkal, függőleges csíkokkal, külön falpanelekkel van ellátva. Egy jó lehetőség egy padló, amelyet a sakktáblán találnak.

Bézs mozaik

A fürdőszobában lévő falak bézs csempe díszítéssel, zöld és kék mozaikokkal hígíthatók. Ha a keleti stílusú rajongó vagy, akkor csatlakoztassa a fehér cserépet egy bézs vagy szürke mozaik mintával.

A bézs mozaikok nemcsak a falakon, hanem a padlón is megmutathatják a mintákat. Arany mozaik a padlón hozzá fogja adni a szétszórt homok hatását, ami teljesen eredetinek tűnik.

Amikor befejezi a bézs fürdőszobát, emlékeznie kell arra, hogy színes dekor elemekkel kell rendelkeznie. Befejezési lehetőségek műanyag panelek, stretch mennyezetek, gipszkarton. A tükörnyújtó mennyezetek vizuálisan növelik a helyiséget. A mennyezetre krémes műanyag panelek állíthatók elő. Leggyakrabban a befejeződés barna padló és bézs falak kombinációját alkalmazza.

Világítási megoldás

A világításnak elég világosnak kell lennie. Jobb lámpák világos fényszórását választani, de lámpákat is felvehet, ugyanakkor szem előtt tartva a biztonságot, mert mindig nedves a fürdőszobában.

bútor

A fürdőszobában színes bézs, bármilyen színű bútorokat felvehet. Jobb választani egy fénykészletet, például fehér. Szintén alkalmas üveg és fém bútorok. Kiváló lehetőség a fából készült bútorok.

Az eredeti formájú fából készült kiegészítők, tükrök és lámpák nagyszerűen fognak kinézni. Bizonyos részletek világosak lehetnek, például törülközők és függönyök gazdag színekkel. Ne felejtsük el, hogy az élénk színek apró részleteit árnyalatokkal kombinálják egymással.

Fürdőszobabútor bézs színben: finomítás és kényelem (+53 fotó)

A bézs dizájn klasszikusnak számít, amelyben nincs fényes elem. Ezért, ha egy kényelmes és kényelmes légkört szeretne létrehozni a fürdőszobában, akkor figyeljen erre az árnyékra.

Miután átnézte a kész fürdőszoba belső terének fényképét a cikk végén, felveszi a tervezési ötletét.

A szín pszichológiai hatásai

A színséma egy relaxációs légkört teremt a fürdőszobában, lehetővé teszi az idegesség és az agresszió leküzdését.

Kedvelik a bézs színű fürdőszobát, olyan embereket, akik klasszikus ízekkel vannak ellátva, és a családi kényelem számukra mindenek felett. Különösen, ennek a színnek a hangjai jó hangulatot idézhetnek elő és tarthatnak fenn, örömet nyújthatnak és emlékezhetnek a többiekre.

Pozitív pillanatok a tervezésben

A bézs színséma jól használható alapszínként, valamint egy alap, amely kiegészíti más színeket, mivel semleges. Ezért a választás a domináns színe a belső a fürdőszoba, a bézs - az egyik legjobb döntés.

Fürdőszobabútor bézs színben, fotó

Véleményünk szerint a bézs színű fürdőszoba kialakítása nem túl fülbemászó, és ezért nem kifejező jellegű. De egy ilyen érvelés nem nevezhető igaznak. A bézs árnyalatú színskála meglepő a palettájával, ugyanakkor a hangok és a félhangok tökéletesen össze vannak hangolva egymással és különböző színekkel.

Negatív oldalak

A legtöbb ember úgy gondolja, hogy a barna és bézs fürdőszoba kialakítása közönséges lehetőség. Ez nagyon egyszerűen módosítható kombinálva a különböző érdekes színekkel, így élénkebb ékezeteket hoz a padlón világos szőnyeg formájában, a gazdag színek és az eredeti lámpák törülközeivel.

Természetesen a bézs fürdőszoba nagyon piszkos lesz, és nyilvánvalóan mínusznak számít. A tisztítás ott lesz elég gyakran.

Bézs kombinációk más színekkel

A bézs nagyszerűen kombinálható a különböző színekkel, de vannak olyan kombinációk, amelyek a legjobbak.

A bézs színét könnyű meleg tónusokkal lehet hígítani, ezáltal romantikus hangulatot teremtve. Ebben az esetben megfelelõ rózsaszín, barack-, krém- és ezüst árnyalatokat.

A sötét opciók azoknak szólnak, akik inkább a belső teret súlyoznak, és továbbra is a belső tér klasszikusainak támogatói maradnak.

Fürdő bézs színben, fotó

Egy érdekes kombináció a bézs és a kék kombinációja lesz. Ezzel a párral könnyedséggel, tágas és tágas érzést kelthet a szobában, míg a klasszikus design nem fog elveszni.

Egy másik elegáns kombináció szürke bézs. A gazdag, komplementer szürke szín segít a szükséges elemek árnyékolásában. A szoba nem fog hidegnek lenni, mivel a meleg bézs hígítja a szürkét.

De a legjobb a kék és zöld használatának elhagyása minden értelmezésben egy bézs fürdőszobában. Ezeknek a finom színeknek a hátterében nagyon keménynek és helytelennek tűnnek.

Fürdőszoba barna és bézs tónusú, fotó

A legmodernebb lehetőségek a bézs fekete vagy barna kombinációk.

Ne félj, hogy a szoba komor és nehéz lesz. A világos tónus lágyul és az összbenyomás pozitív lesz. Ráadásul a szoba ebben az esetben nem tűnik kicsinek.

A barna bátran alkalmazható, mert a bézs színű, az egyik természetes árnyalat, és a hangulat mindkettővel kényelmes és kényelmes.

Ismeretes, hogy a barna a bizalom szimbóluma, ezért a bézs kombinációja hangsúlyozza a lakások szilárdságát és ízléseit.

Tudja meg, mi legyen a kis méretű fürdőszoba modern kialakítása, a képek segítenek kiválasztani a színsémát, a készülékek, a bútorok és a szaniterek elhelyezkedését.

Ebben a cikkben a kis fürdőszobában lévő sarok zuhanyzók képeit láthatja.

Kerámia burkolólapok

Miután tanulmányozta a boltokban bemutatott csempék körét, biztos lehet mondani, hogy legtöbbjük barna vagy bézs színű. A világosbarna mindig szilárdnak tűnik, és a személyes kívánságoktól függően választhat matt vagy fényes felületet. Különböző anyagokkal is kombinálható, például vízálló tapéta, dekoratív kő.

Bézs csempe a fürdőszobában, fotó

Amikor kiválasztunk egy fürdőszobát, hogy díszítse a falak és a padló egy bézs csempe, akkor kövesse ezeket az ajánlásokat és fontos pontokat, hogy javítsa a létrehozott belső tér:

 • az ízületek fuga nem lehet fehér, lehetőleg tejszerű vagy krémes;
 • a világosbarna színű padlózat kerámiája ideális, hiszen nincs rajta csepegés és csepp víz;
 • Ha a falakat mozaikokkal kívánja díszíteni, akkor biztonságosan kombinálhat különböző színű bézs árnyalatokat.

Mozaik alkalmazás

A bézs szín tökéletesen illeszkedik a mozaik dekorációhoz. Például a falakat fényes, világosbarna csempe díszítheti, és világos zöld színt helyez el. Azonban ezeknek az ékezeteknek nem lehetnek sokak: használjon zöldeket kis foltokban. Ebben a megvalósításban a fürdőszoba megtalálja a természetes természetesség és a melegség hangulatát.

Ha a fürdőszobát keleti stílusban kívánja díszíteni, akkor mozaikot kell felvennie egy színes palettán egy általános bézs háttéren.

A mozaikszerkezeteket a padlón lehet elhelyezni. Szükséges egy homokszínű árnyékot venni egy aranysárga színnel. Ez lehetőséget nyújt arra, hogy nyári melegben és napfényben kitöltse a szobát, higgadt a monotónia. Az ilyen fürdőszoba belseje megszerezni fogja a textúrát és a mélységet.

dekoráció

A bézs és a barna színű fürdőszobai belső kialakításánál figyelembe kell venni, hogy a padló, a falak és a mennyezet kialakítása a dekor színtartó elemeit igényli, amelyek arányosan kiegészítik a teljes palettát.

Fürdőszoba bézs és barna, fotó

Például, minőségi, praktikus és költségkeret-lehetőség - krémbevonatú műanyag panelek, a mennyezetre bélelve. Szintetikus mennyezeteket is készíthet tejszínes, aranyszínű metszetben. Amikor a háttérvilágítás be van kapcsolva, egyedi tündérhatás jön létre.

A klasszikus tervezési módszerben a következő technikát alkalmazzák: a fal alsó részét sötét bézs színsémával díszítik, a többi pedig a felső, éppen ellenkezőleg, világos.

Rengeteg esetben opcióként használják, amikor a sötét bézs a padlóhoz van tervezve, és a falak világos bézs színűek, sötét betétekkel.

A betétek függőleges csíkok formájában vagy panelek formájában készülhetnek a fürdőszoba egyik falán.

Kiváló szépségű fényképek a feszített mennyezetekről a fürdőszobában - a színek széles választéka, a felület fényes és matt textúrája, különböző változatokban világító fények.

Itt találhatók a wengén leginkább harmonikus kombinációi, a színek egyéb színei.

Lásd a példát a mesterséges kő használatáról a fürdőszobában a fotón: http://prostilno.ru/otdelka/kamen/iskusstvennyj-v-interere.html

világítás

Ha helyet és szabad helyet kíván hozzáadni, elég világosnak kell lennie a világításnak. Ehhez válasszuk a matt izzókat, hogy ne vakítsuk le a szemet.

A spotlámpák segítségével könnyedén készítheti a fürdőszobát világosabb és elegáns helyiségben. Például a mosdó vagy a fürdőszobát dekoratív reflektorral hangsúlyozzák - irányított fényű lámpával.

Alacsony feszültségű lámpák megvásárlásához, valamint a nedvességtől való védelemhez szükséges.

bútor

A bézs fürdőszobában elég könnyű választani a legorganikusabb tervezésű bútorokat. A legjobb megoldások a furnérból vagy természetes fából készült termékek. Az ajtók színét a bútorok alatt kell kiválasztani.

Előnyben kell részesíteni a bútorok világos árnyalatait. Jól néz ki ebben a szobában design fehér szín. Telepítsen egy káprázatos fehér fülhallgatót, és bárki, aki belépett, értékelni fogja az ízlését a tulajdonosként. Egy másik lehetőség - üvegből és fémből készült bútorok. Meg kell vásárolni abban az esetben, ha azt tervezi, hogy a szobát a high-tech stílusban.

tartozékok

A bézs színű fürdőszobát kiegészítheti különféle kiegészítők. Ezeket bútorokkal kell kombinálni, de nem mindig. Élesbb elemeket készíthet a semleges kialakítás megváltoztatásához, fényes, pozitív színeket ad hozzá. Ebben az esetben a bézs csempe alatt szép fürdőszobai függönyöket választhatsz, élénkebb színeket és egyéb apró törölközőket vásárolhatsz meg, amellyel a monotónia hígítható, mint a képen:

Ön is a dekor elemeként egyedülálló keretet választhat egy tükör számára, egy elegáns alakú lámpát. Ami magát a vízvezetéket illeti, ne kísérelje meg azt egy bézs barna fürdőszobában: jobb, ha a klasszikusokat vagy márványokat előnyben részesítené.

Néhány tipp

Azok, akik már maguk is úgy döntöttek, hogy a fürdőszoba designja bézs színű lesz, ismernie kell azokat a trükköket, amelyekkel a helyiségben kiemelhet.

Egy ilyen színű kialakításban nagyszerű fapadló, ugyanabból az anyagból vagy más elemekből álló polcok.

A bézs színű szoba nem tűnhet unalmasnak, ezért a javítás elvégzése előtt fontos minden részletet megfontolni. A fürdőszobában egyéb színeknek is jelen kell lenni: ez segít elkerülni a nemkívánatosságot.

Ugyanaz a megjelenés és az eredeti elemek, amelyek ritkán találhatók. Például egy vékony lábú mosdókagyló, természetes kőből díszített vagy mozaikos bélésű tükör lehet.

A bézs csempe hígítható dekoratív vakolattal. Kísérleteket végezhet szokatlan textúrájú anyagokkal.

Mindenesetre a bézs szín nem csak egy semleges lehetőség azok számára, akik nem tudják, hogyan szeretnék látni egy fürdőszobai tervezést, hanem a legjobb megoldás, amikor egy univerzális belső teret hoznak létre, amely sok év múlva a divatban lesz.