Legfontosabb > Dekoráció

Bézs csempe a fürdőszobában: kortárs klasszikusok a lakberendezésben

Kerámia csempe a legnépszerűbb anyag a fürdőszoba befejezéséhez. A csemegek színeinek és témáinak hatalmas változatossága körében a bézs kollekciók különösen népszerűek. Ez a szín a szükséges kényelmes légkört teremt a szobában, és ideális a legtöbb stilisztikai stílushoz.

Színhatás

Mielőtt megvizsgálná a bézs csempe szerepét a fürdő belsejében, meg kell mondani néhány szót a színről és annak pszichológiai hatásáról. A bézs színei békében és nyugalomban hangzanak el. Ez az otthoni kényelem és a melegség. Ezt a befejezést gyakran érzékeny és romantikus emberek választják.

Tervezési szempontból a szín vizuálisan bővíti a teret, és fényt tölt fel a helyiségben. A paletta többi részével való sikeres kombinációnak köszönhetően a hangzás klasszikusnak mondható. A bézs színei a kemény munkanap után lazíthatnak és lazíthatnak. Ez a hatás egy fürdőszobai felületet eredményez. A szín elsődleges vagy másodlagos. Szezonról-szezonra, továbbra is releváns és divatos.

előnyök

A fürdőszobai csempe bézs színnel rendelkezik bizonyos előnyökkel, amelyeket ismernie kell. A dekorációval és javítással foglalkozó szakemberek számos fontos előnnyel rendelkeznek.

Vizuális hatás

A fürdőszoba jellemzően korlátozott méretű. Szükséges, hogy tágasabb és nagyobb legyen. Ha a fehér csempe nem illik, válassza a bézs tónusokat. A világos színek megkönnyítik a légkört és a frissességet.

Kombinációja

A szín klasszikus és sokoldalú a többi árnyalatú jótékony és harmonikus kombináció miatt. A világos színek és a semleges paletta tökéletesen kiegészítik a domináns bézs színt.

gyakorlatiasság

Bézs csempe gondozása csak a textúrától függetlenül (matt vagy fényes). A háztartási vegyi anyagok használata nélkül rendszeres nedves tisztítás lesz elegendő.

hiányosságokat

A klasszikus színű befejező anyagnak hátrányai vannak. Bézs - bélyegzett szín. Foltok, jelek, foltok és más szennyeződések (különösen a fényes felületen) láthatóak lesznek rajta. A befejező anyag szépségének megőrzése érdekében rendszeresen tisztítania kell. A színtelítettség túlságosan telített lehet, hogy a dekoráció monoton és unalmas.

A használat jellemzői

Vannak szabályok a bézs csempe megfelelő használatához. Ha csempével dolgozik, a fugázás elengedhetetlen. A megfelelő szín kiválasztása fontos szempont a stílusos és tiszta formatervezéshez. Ajánlott a szabványos fehér megoldás elvetése, különben különös hangsúlyt fektet a célra. Ideális - "elefántcsont" vagy krém. Próbáljon színt a lehető legközelebb kiválasztani a befejező anyaghoz.

Sötét habarcs is megfelelő. A leggyakoribb színek: gazdag bézs, barna, sötétbarna. A könnyű habarcs gyorsan piszkos. Fehér összetétel - a leginkább praktikus lehetőség. A varrások tökéletes állapotban tartásához sok időt és energiát kell eltöltenie.

A fényes csempe klasszikus és modern díszítéssel használható. A sima textúra a hangulatot frissesség, sőt hideg jegyében adta. Ha az ellentétes hatásra van szüksége, hogy meleg és hangulatos légkört hozzon létre, válasszon matt felületű anyagot. A textúrák kombinációja megengedett.

Fürdőszobabútor bézs színben

Nagyon gyakran a fürdőszobában szeretne visszavonulni és pihenni egy nehéz napi munka után. Ezért ebben a szobában van szüksége a leginkább hangulatos légkör kialakítására, kényelmes belső tér kialakítására.

Csak ezekre a célokra a bézs hangok kiválóak, amelyek képesek a stresszt és az agressziót enyhíteni, nyugodni és pihenni. Ebben az esetben egy ilyen színes megoldás klasszikusnak tekinthető, amely harmonikusan illeszkedik bármilyen designhoz.

Milyen más színek sikeresen kombinálhatók bézs színnel? Mely anyagot válasszon és kiegészítőket? Beszéljétek meg ezt tovább.

Mi a jó bézs szín a fürdőszobában

A bézs pozitív érzékelése régóta ismert. Nagyszerű a komfort és kényelem megteremtéséhez minden szobában, és minél jobban néz ki a fürdőszobában.

Ezenkívül ez a szín pihentető hatású, nyugtató és nyugtató. Ugyanakkor felemelő, örömet és nyári frissességet hoz.

Ez egy meleg hang, így a fürdőszobát világos és tágasabbá teszi. Semleges színű is, és ez számos más árnyalattal kombinálható, mind a fő szín, mind pedig a többi.

Ezenkívül a bézs szín minden olyan stílushoz alkalmazható, amelyet nem a fürdőszobában választanál.

Az árnyalatok palettája meglehetősen változatos, ezért többet is használhat kombinációban, vagy barna, zöld, sárga, oliva és egyéb színeket is használhat, amelyek nagyszerűek ebben a palettában.

Ezért semmiképpen sem lesz unalmas és kimondatlan, bár sokan úgy gondolják. Az egyetlen hátránya a bézs színű, ezért gyakrabban kell tisztítani a fürdőszobát.

Bézs színű

csempe

A falak befejezéséhez a legsikeresebb megoldás a kerámia csempe. Továbbá a piacon nagy mennyiségben bézs színben jelenik meg. Mindig elegánsnak tűnik, de ugyanakkor visszatartva, ízléssel.

A bézs csempe választásakor bizonyos szabályokat is követnie kell:

 • Fehér habarcs a bézs csempe közötti ízületekhez nem fog működni, választani kell az elefántcsontot vagy a krémet;
 • A bézs csempe nem csak a falakhoz, hanem a velük és a padlóhoz is használható. Nem lesz túl könnyű, de éppen ellenkezőleg, elrejti a víz nyomai;
 • Ha különböző árnyalatú bézs színű csempéket használ, az az benyomás, hogy ez mozaik. Ráadásul az aszimmetria eléggé megfelelő lesz, báj és eredetiség lesz;
 • Kis fürdőszobák esetén jobb választani a világosabb színeket, és egy nagyobb helyiségben sötétebbé tenni.

mozaik

A bézs fürdőszoba moszsai tökéletesen illeszkednek. Ez a lehetőség különleges légkört teremt. Például, ha a legtermészetesebb és természetes palettát szeretné, akkor nagy bézs zöld mozaikot fog kinézni. Az ilyen fürdőszobát feltöltik tavaszi meleg.

A keleti légkör segíteni fog egy bézs színű mozaikot a bézs háttéren. Továbbra is hozzá kell adnia a habot a fürdőszobához és az aroma gyertyákhoz, és csodálatos, hangulatos gyógyfürdőben találja magát.

Arany homok mozaik melegíti a fürdőszobát meleg és napfényes. A szoba szerkezete sokkal érdekesebb és mélyebb lesz.

bútor

A bézs fürdőszoba legjobb megoldása lenne a fából készült bútorok. Világos és sötét lehet. Jobb lenne, ha sötétebb bútorokat választasz a könnyű falaknál, és fordítva a sötét falakhoz könnyebb bútorokat választasz. Ez a választás a legtermészetesebb, és jól illeszkedik a belső térbe.

Ajtók is használhatók fából, hogy megfeleljen az összes bútor. Kombinálhatja őket falakkal és festékkel ugyanabban a bézs színben. Ezeket fehérben lehet elvégezni. Ugyanakkor jobb használni a fehér bútorokat. Az ilyen belső tér kiváló lesz, beszélni és jó ízlést szerezni a tulajdonosnak.

Vízvezeték és tartozékok

Semmi esetre sem ajánlott bézs színű szaniteráruk kiválasztását. Előadható ilyen fürdőszoba nehéz hívni. A legjobb az egészben, ezek a tételek fehérek. Emellett a márvány vagy kő vízvezetéke még drágábbnak és ízlésesebbnek tűnik.

A tartozékokat fehér színben vagy telített bézs színben kell kiválasztani. Ugyanakkor jól néz ki, ha a fürdőköpenyek, függönyök, törölközők rózsaszínűek, őszibarackok vagy más színek, amelyek higítanak monotonságot. A legfontosabb dolog elkerülni a sárga. A bézs palettán csak nem illik bele.

A fából készült bútorokkal együtt a fa kiegészítők kiváló megoldást jelentenek. Mint akcentus, kiválaszthatja az eredeti lámpákat, nagy tükröket, amelyek egy gyönyörű, gyönyörű keretben vannak.

Mennyezeti anyagok

A bézs fürdőszoba valószínűleg nem illeszkedik a szokásos mészkőbe. Finomított kép csak akkor fog működni.

Ebben az esetben a következő lehetőségek nagyok:

 • Festés krémszínnel;
 • Tükör mennyezet;
 • Csuklós panelek.

A tükör mennyezet a legalkalmasabb egy kis helyiségben. Ez nem csak az egyik gyönyörű design megoldás. Az ilyen anyag kiterjeszti a helyet, könnyűvé teszi a frissséget.

A műanyag csuklós panelek tökéletesek minden bézs fürdőszoba számára. Emellett nedvességállóak és elég hosszú ideig tartanak. A szín a bézs palettából választható.

Ha a választás a festményre esik, akkor a szabványos fehér szín helyett inkább a krém vagy a könnyű kávé kiválasztása szükséges. Ezek a hangok bármilyen más színű bézs falhoz alkalmazhatók.

világítás

A világítás nagyon fontos a fürdőszobában. Világosnak kell lenni, hogy a szoba térfogatát adja. Az izzóknak átlátszatlannak kell lenniük, nehogy megvakítsa a szemét.

A nagy csillárok jobbak, hogy ne használják itt, hanem válasszon reflektorfényt. A részegységek, például a fürdőszobák kijelöléséhez reflektorokat használhat.

A színek kombinációja bézs színnel

Maga a bézs szín önmagában is elegendő, így a fürdőszobában ez a szín teljesen elkészíthető, és csak néhány fényes tartozékot használ a belső tér felújításához.

Ha további színeket használ, a formatervezést fel lehet tölteni váratlan élénk színekkel, eredetibbé válnak.

A bézs szín kombinálható mind meleg, mind hideg árnyalattal, mert univerzális. Romantikus belső tér létrehozása világos színekkel. A klasszikus kombináció fehér színű bézs. Ezenkívül ez a megoldás kiterjesztheti a teret. A sötét színek szigorúbbak lesznek a belső térben.

barna

Az egyik legsikeresebb és leggyakoribb kombináció egy bézs-barna fürdőszoba. Ez egy természetes paletta, ami szigorú klasszikus belső teret teremt.

Egy ilyen szoba nemesnek tűnik, míg a színoldat semleges és nem sürget. A barna árnyalatok nyugtató hatással is bírnak, amelyre biztonságot nyújtanak.

Nagyon szép, ha a falak és a padló világos bézs színekkel készül, a bútorok és kiegészítők pedig barna színben választhatók, a fából készült anyagok különösen természetesek és elegánsak.

Fehér színű

A kis fürdőszoba tökéletes kombinációja fehér-bézs színű lesz. E döntés miatt a tér vizuálisan növekszik, bővül.

Ez egy igazi klasszikus, hogy a jó ízűek. Ezenkívül a fehér vízvezeték választása nagyon nagy, és nem nehéz megtalálni a szükséges részleteket.

fekete

Nagyon szép, de a bézs és a fekete design szigorúan néz ki. Az ilyen belső tér elegáns és kifinomult lesz. Jobb, ha meleg bézs tónust használsz, mivel a fekete a nehéz és a sötét színekre utal, ami a belsőséget túlságosan durva és arctalan.

A meleg bézs lágyítja és frissíti a belsejét. Javasoljuk a bézs háttér használatát, és csak az egyes részek fekete színben való megjelenítését.

Egyéb lehetséges kombinációk

Levegő és könnyű teszi a fürdőszobát kékkel kombinálva. Egy ilyen szoba nem lesz unalmas, de érdekesé teszi a belső látványt, amely a tengeri szellőt idézi.

Szürke-bézs paletta is jól néz ki. Lehetséges, hogy a telített szürke színt hozza létre, melynek köszönhetően különleges hangulatot teremt. A hideg szürkét meleg bézs színnel kell hígítani. Ez a design nyugtató, kényelmes lesz.

Amellett, hogy a fenti színek bézs fog kinézni nagy színek, mint a rózsaszín, kávé, elefántcsont, őszibarack, ezüst, rózsaszín.

Semmi esetre sem ajánlott világos kék és zöld színek használata. A sárga tónusok szintén nem megfelelőek.

Tippek a fürdőszobának bézs színben történő díszítésére

A fürdőszoba tervezésénél, függetlenül a helyiség méretétől, fontos, hogy a belső tér gondos, harmonikus és ugyanolyan stílusban készüljön.

A bézs színű fürdőszobában a következő szabályokat kell betartani:

 • Ha a falakat, a padlót és a mennyezetet bézs színnel készítik, akkor el kell választania az oszlopokat (alaplapok), hogy ne merjenek bele egybe.
 • A monotónia túl unalmasnak tűnik, ezért más színű bézs színnel kell hígítani, vagy más színt kell használni a választott beltérnek megfelelően.
 • A mozaik jobban használható a padlóhoz, nem a falakhoz. Ez megkönnyíti a zavartság és a kényelmetlenség érzését, a falak lélegzetelállítóbbá tételét.
 • A vízszintes burkolólapok lecsökkentik a helyiséget, ezért jobb, ha függőleges vagy átlós fekvést alkalmazunk.
 • A bézs fürdőszoba zónákra oszlik, a világítással.
 • A falak vizuális terjeszkedéséhez bézs csempe kell, hogy legyen, fényes kis mintával. Ez létrehozza a távolság illúzióját.

A bézs fürdőszobát mindig érdekes ékezetek hozzáadásával lehet eredetivé tenni. Ugyanakkor ez a szín lehetővé teszi, hogy pihenjen, kényelmet és komfortot nyújtson. Meglepően vonzó és alkalmas minden választott stílusnak sokoldalúsága miatt.

Barna fürdőszoba - hangulatos és pihentető design (50 fotó)

Ha az egyszerűségre, a természetességre törekedsz, de ugyanakkor elegáns és eredeti belsővel szeretne, akkor a barna fürdőszoba tökéletes megoldás lesz.

A csokoládéból a bézs-barna színárnyalatai megnyugtatóan hatnak az emberre, gátolják az ébredést, pihenést biztosítanak a szemnek és az idegrendszernek, ami egy kemény munkanap után nélkülözhetetlen. Ráadásul a barna, mint a természeti természettömeg reprezentatívja, a terem harmóniáját és egyensúlyát biztosítja.

Előnyei és hátrányai a barna belső

Régóta bebizonyosodik, hogy a szín közvetlen hatást gyakorol egy személyre, és egyedi tulajdonságokkal rendelkezik, amelyeknek az illetékes felhasználása segít létrehozni egy eredeti dizájnt és elrejteni a szoba hibáit.

Mik a barna fürdőszoba előnyei és hátrányai?

 • A természetes fa hangzását kedvező pozitív érvek között a kortárs művészek a következőket jegyezik fel:
 • a relaxáció és a biztonság hatása, a nyugodt és lelki harmónia légköre;
 • a fahéj spektruma bútorai és tartozékai nemességet és otthoni kényelmet biztosítanak a térnek;
 • a színárnyalatok semlegessége és természetessége nem ösztönzi a fáradtságérzetet;
 • kedves a szem;
 • alacsony szennyezettség.

A divattervezők hátrányai a következők:

 • csak a barna árnyalatai teszik sötétvé és kényelmetlenül a szobát;
 • a természetes fa színe túlzott használata a fürdőszobai tervezésben vizuálisan csökkenti a helyet.

Csempe titkai

A barna árnyalatú fürdőszobák lehetővé teszik a természetességre való összpontosítást, ezért a burkolatok megválasztásakor előnyben kell részesíteni egy olyan anyagot, amely kő vagy fából készült.

Annak érdekében, hogy ne kapjon sötét és borús szobát, gondosan használjon monofonikus mintákat. A tervezők javasolják, hogy egy semleges barna burkolatot válasszanak fényes kivitelben, és egy mozaikkal kombinálják.

A népszerű megoldás a csempe, amely maximálisan hasonlít a természetes faanyag textúrájához és színéhez. A fürdőszoba otthonos, csendes és meleg. Alkalmas modern és klasszikus belső kialakításra.

A kő alatt lévő burkolólapok nem kevésbé lenyűgözőek lesznek, hozzáadva a hidegséget, a frissességet és a nagyságot. Ez egy ideális lehetőség a hűvös hangok és a csillogó árnyalatok rajongói számára.

A barna és más árnyalatok kombinációja

A barna színsémát sikeresen kombinálják a spektrum szinte valamennyi hangszínével.

A harmonikus és praktikus belsőépítészetet a színek helyes kombinálásával kapja meg, amit a barna fürdőszobák különböző képei is megerősítenek. Ezenkívül lehetővé teszi, hogy elrejtse a fürdő gyakori hiányát - egy kis terület, mivel a barna és más árnyalatok kombinációja vizuálisan növeli a szoba térfogatát és magasságát.

Tekintsük a legnépszerűbb és divatosabb kombinációkat:

Barna és fehér - egy univerzális klasszikus plexus, amely ünnepi. Miután ebbe a gamma-nak padlót cserélt a sakktábla sorrendjében, friss és könnyű szobát készít.

Barna és bézs - harmónia és stílus, kifinomultság és nemesség. Ez a színes duó vizuálisan korrigálja a helyet, tágasvá teszi a fürdőszobát. A leggyakrabban használt klasszikus design - könnyű felső / sötét alsó, megengedett vízszintes területszínezés.

A sötét barna és a tejes kávé árnyalata könnyedséggel és jó formában marad. A sötétbarna fürdőszoba harmonikus és nyugodtnak tűnik.

A barna és barack szimbiózis univerzális megoldás az eredeti dizájn szerelmeseinek, melyet a melegség és a természetesség jellemez.

Divatos trend volt a három szín kombinációja a szoba kialakításában, ami a barna és a fényes árnyalatok kombinációját jelenti egy pasztell "híd" alkalmazásával.

Sok más színkombináció közül választhat fény / sötétbarna színben. A fahéj színének harmonikus kombinációja sok természetes árnyalattal sok fantáziát kölcsönöz.

Fontos, hogy sikeresen kiválaszthassuk a természetes fák és a társhangok fő színeinek árnyalatait. A barna rózsaszín, türkizkék, kék, piros, narancssárga és más színek kombinációja nagyon szépnek tűnik. Az egyetlen szín, amelyet nem ajánlott barna színnel kombinálni, sárga.

Hogyan válasszuk ki a fürdőszoba világítás

Különös figyelmet kell fordítani a barna fürdő világítási rendszerére. A lámpatestek fő funkciója, hogy elegendő fényt biztosítsanak, ezért a dekorátorok a fényforrás közepén elhelyezett főkapcsolót ajánlják, a lámpák helyi többszintű elhelyezésére összpontosítva.

Fel lehet szerelni a fali lámpákat, győződjön meg róla, hogy kiemeli a tükröt. A mennyezetbe beépített halogén reflektorok, a modern világítóberendezések irányítják a sugarakat, megvilágítják és kiemelik a kívánt területeket. A falakon való diszpergálás vizuálisan kiterjeszti a terem határait.

A fürdő felszerelésénél ne felejtse el a biztonságot, védje meg a vezetékeket a nedvességtől.

Kis helyiségek esetén a csillogó csillogás fényes fényt tesz; a tágas - homályos, pihentető romantikus szürkületet teremtve.

Bútor és kiegészítők választéka

Amikor barna árnyalatú fürdőszobai tervezést választ, kövesse a fent említett szabályokat a fő hang és a színspektrum kombinálásához.

Ha a falak fahéjas árnyalatúak és természetes fából készültek, akkor a világos bútorok jobbak lesznek. Az ideális választás fehér. Egy másik esetben a bútor tökéletesen illeszkedik a stilizált fa árnyalataihoz. A tervezőknek tanácsos műanyagot vagy üveganyagot használni.

A fürdőkád és háztartási készülékek barna színű fürdőkádakhoz a kívánt preferenciák alapján válogathatnak, klasszikus fehér vagy bézs színben, hagyományos krómozott és fém árnyalatokkal.

A fürdő díszítésében a fahéjfesték fantázia lehet a tartozékok kiválasztásában. Nem csak dekoratív elemek, hanem funkcionális tárgyak is lehetnek. Eredeti törülközők, szőnyegek, személyes higiéniai cikkek, alátétek, valamint panelek, virágdíszek, képek harmonikusan illeszkednek a belső térbe.

A barna fürdőszoba nagyszerű lehetőségeket kínál a divatos design ötletek megtestesítője számára, lehetővé téve a különböző stílusok használatát.

Design elegáns fürdőszoba barna és bézs színekkel: a belsőépítészet árnyalatai

A barna és bézs árnyalatú belső tér klasszikus megoldás a fürdőszoba számára, puha és elegáns. Ezek a hangok tele vannak serenity és kényelem, ezért ideális hely, amelynek fő célja a magány és a pihenés. Annak érdekében, hogy a barna-bézs színű fürdőszobai designt sikeresen rendezzék, és egy valóban kényelmes belső teret kapjanak, amely csak a fotón való valósággá vált, néhány árnyalatot kell átgondolnia: árnyalatok, befejező lehetőségek, bútorok és vízvezetékek választéka. Hogyan lehet dönteni mindezen tényezőkről?

Színkombinációk

Bár a bézs és a barna önmagában is nagyon önellátó színek, nem kívánatos, hogy azokat kizárólag a fürdőszobában használják. Ezenkívül jobb, ha nem csak egymással, hanem más árnyalatokkal is keveredik. Figyelemre méltó néhány elegáns színkombináció a fürdőszobában:

 • Bézs és barna - hagyományos és még egy kicsit szigorú lehetőség, amely alkalmas a klasszikusok szerelmeseinek. Az árnyalatok aránya a fürdőszoba méretétől függ: ha a szoba kicsi, akkor használjon több bézs, és ha tágas, barna.
 • bézs, barna és fekete - az elegáns fekete elemek elegánsan árnyalják a bézs-barna hátteret, különös tekintettel a fürdő egyes funkcionális területeire. A legfontosabb dolog nem túlzás az ékezetekkel, hogy a tér ne legyen komor.
 • Bézs, barna és zöld - első pillantásra a nem túl kompatíbilis színek látványos triót hoznak létre: a lágy bézs háttérképként, gazdag barna és energikus zöld színben - színes ékezetekként.
 • bézs, barna és szürke - a hideg szürke szín kiemeli a bézs-barna duett melegét. Különösen vonzó a fürdőszoba megjelenés árnyalatai ezüst színű.

Finishing Variations

Annak érdekében, hogy a fürdőszoba barna-bézs beltéri látványa nagyon látványos legyen, fontos kiválasztani a megfelelő dekorációs anyagokat.

 1. A falak. A legjobb megoldás a bézs kerámia csempe. Válasszon olyan termékeket, amelyek matt felületűek - természetesebbnek tűnnek. A bézs csempe nem csak vonzó, hanem nagyon praktikus is - nincs csepegés és vízcsepp rajta.

Tanács. Ha van egy kis fürdőszoba az Ön rendelkezésére, használjon tükrözött mennyezetet - ez nem csak a bézs-barna színt hangsúlyozza, hanem vizuálisan kiterjeszti a teret.

Bútor és vízvezeték

A barna és bézs színű fürdőszobák díszítésére nem kevésbé fontos eljárás a bútorok és a vízvezeték választéka - a szoba fő funkcionális része.

A leginkább harmonikusan a bézs-barna háttérben fából készült bútorok fognak kinézni. És mind a világos, mind a sötét árnyalatok. A zöld, fehér vagy szürke furnér bevonattal ellátott termékeket is használhatja. És a bézs-barna fürdők a high-tech stílusú üveg bútor tökéletes. A legfontosabb az, hogy nagyon könnyűvé tegyük.

Ami a vízvezetéket illeti, jobb választani a hagyományos fehér készülékeket, mivel a bézsbarna termek nem a legmegfelelőbb hely a világos mosdók, zuhanyzók, fürdők és WC-tálak kísérleteihez. Szintén jó választás - vízvezeték világos bézs, tejszín, tej, árnyalatok.

A barna és bézs árnyalatú fürdőszobák a kifinomultság és a nyugalom személyisége, ezért jobb itt tartózkodni a rögtönzött sikoltozástól - miközben ilyen szobát készítenek, a természetességet és a kényelmet fogják irányítani.

Barna csempe a fürdőszobában: fotó bézs fürdőszoba / Zonavannoi.Ru

A barna az egyik legszélesebb változat az egész spektrumban. A helyiségek díszítéséhez olyan gyakran használják a klasszikus fehér és fekete színt, de a lakóépületekhez, a kényelemhez és a melegséghez is. Sok barna árnyalat lehetővé teszi, hogy kiválassza a megfelelő lehetőséget egy adott helyiségben. Szilárd szekrényeknél ezek a drágakövek sötét árnyalatai, a hálószobában vagy az óvodában - könnyű fából készült bútorok, valamint bézs falak, a konyha - kávéfestékek, amelyek eszméletlen italra gondolnak. És mi van a fürdőszobával?

 • Barna fürdőszoba csempe
 • Barna árnyalatok
 • A barna csempe típusai
 • Alternatív megoldások
 • Kombináció más színekkel
 • stílusok
  • A vízvezeték megválasztása
  • világítás
  • tartozékok

Barna fürdőszoba csempe

Sokan hozzászoktak a fürdőszobához hideg színekben: kék, kék, fehér, oliva, pasztell. Ez abból a tényből ered, hogy ez a szoba egyébként hidegséggel, frissességgel és vízzel társul. De miért nem játszani a kontraszton? Sőt, ez a megoldás előnyei:

 • A pszichológia szempontjából a barna szín nyugodt, pihentető és pihentető. A fürdőszobában ez az, amire szüksége van;
 • barna felület nem könnyen szennyezett, nem olyan észrevehető szárított víz vagy mosószer foltok;
 • Ha van vágy a fa felületének utánzatára, a barna szín nem kerülhető el;
 • ilyen színes megoldás nem valószínű, hogy gyorsan unatkozni, ellentétben a fényes design megoldásokkal, de eredetibbnek tűnik, mint a klasszikus változatok.

Barna bézs csempe a fürdőszobában

A barna színt a helyiségben megfelelően kell használni, és az árnyalatokat ki kell választani, összpontosítva a teljes dizájnra, a szoba méretére és a saját érzéseire. A kis fürdőszobában jobb, ha azonnal elhagyja a sötétbarna felületet, különösen akkor, ha ez az árnyék lesz a fő. A sötét szín vizuálisan csökkenti a már korlátozott területet, és pszichológiailag nehéz lesz itt lenni. Ha csokoládéárnyékot szeretne használni, akkor jobb, ha dekoratív betéteket használnak világos háttéren. Maga a háttér ilyen esetekben bézs, homokos, okker.

Maga a barna szín meleg, ami érdekes kontrasztot teremt a csempe hideg felületével és a fém vízvezeték elemekkel. A padlón megfelelően kiválasztott csempék segítségével utánozhatja a homokot, és könnyű homokkal vagy búzaszínű árnyalattal díszítheti a falakat, és a szobát egy nappal töltött helyiségbe fordítja. A bézs fürdőszoba a fehér fürdőszoba vonzóbb és kényelmes változata. Nem gátolja a sterilitását, hanem éppen ellenkezőleg, fényt és hőforrást ad.

Ha a tervezési megoldás magában foglalja a sötét árnyalatú barna árnyékolás használatát a fal teljes felületének befejezéséhez, akkor nagyon óvatosan kell választania ezt az árnyalatot. A szép szobában a kép az életben átalakulhat egy eléggé komor szobába, ahol nem akarja, hogy pihenjen, vagy maradjon tovább. A sötét háttér megfelelő a kontrasztos vízvezetékek, bútorok és kiegészítők jelenlétében, amelyek ugyanakkor előtérbe kerülnek, és összhangban kell lenniük egymással.

Barna árnyalatok

Valószínűleg nincs olyan szín, amelyen olyan sok különböző árnyalat van. Mindenki saját társulattal rendelkezik: a gyermekkori édes kakaó, a kávébab, a csokoládé, a sötét méz, a fa, a homok, a búzamezők és még sok más szaga. A barna különböző árnyalatoknak nevezhető: a világos bézstől a sötét csokoládéig. Ez arany és sötét narancs, majdnem fehér és majdnem fekete, de mindig egy csepp hő és nap benne. Még az árnyalatok neve is tele van hővel: "méz", "búza", "réz", "homok" stb.

Bézs csempe a fürdőszobában

A falak és a padlók befejezéséhez szükséges fürdőszobákat leggyakrabban a következő árnyalatok használják:

 • A természetes fát fafestékként vagy faburkolat esetén használják. Tökéletes a vidéki stílusú szobákban, eco, Provence;
 • A wenge heterogén árnyalata az egyik fafajnak, amelyet a vöröses-rózsaszín vénák jelenléte jellemez. A színek érdekes kombinációja lehetővé teszi a belső tér díszítését eredeti módon vörös kiegészítők használatával;
 • tejcsokoládé, amely kedvenc csemegéhez kapcsolódik, és meleg és hangulatos légkört teremt hideg fürdőszobában;
 • a tejes kávé nem kevésbé olyan "ízletes" árnyalat, amely nem rosszabb, mint az a név, amely a nevet adta.

A barna színárnyalatok befejezése gyakran sötét és világos árnyalatok kombinációját jelenti. A kompetens tervezési projekt képes lesz vizuálisan bővíteni a falakat, emelni a mennyezetet és fényt tölteni a helyiségben. Az opciók kombinációja számos: fényes felület a tetején és a sötétben alul, egy szoba kontrasztos zónákra osztva, világos háttér sötét dekoratív ékezetekkel, hogy ékezeteket teremtsen a vízvezeték, a bútorok, a tükrök és még sokan mások számára. Mindenesetre a barna és a bézs kombinációja egyfajta klasszikus.

Stílusos fürdőszobai belső tér

A fürdőszobában lévő bézs csempe, melynek használati példáit a weboldalunkon értékelhetjük, saját tulajdonságokkal is rendelkezik. Gyakran alkalmazzák nemcsak egy monoton mázzal, hanem egy megfelelő textúrájú kő vagy fa felület rajzolásával. Kiváló tervezési megoldás - a színes nyújtás világosból sötét árnyalatú, 3-4 tonna. A bézs fő árnyalatai: elefántcsont, vanília, tejszerű, sötét krém, sápadt homok, könnyű búza, kávé és világosbarna.

A barna csempe típusai

A kerámia burkolólapok és a falak barnás színűek lehetnek monokromatikusak és simaak, texturáltak, kő vagy fafelületek utánozhatók. Természetesen a design és a textúra kiválasztása a designtól függ, de van néhány általános szabály a barna csempe megfelelő kiválasztásához és kombinációjához:

 • kő utánzása, texturált csempe vagy csempe mintázattal kell díszítő betétként használni egy sima háttéren;
 • a mesterséges kő vizuálisan "hűti" a szobát, amely egyensúlyban van a meleg barna háttérrel;
 • a fa felületének utánzása befejeződik univerzális, ezért minden belső térben megfelelő lesz;
 • barna fürdőszoba padló látványos, de nagyon könnyen szennyezett, így jobb, ha a szőnyegeket a fürdőkád és a mosdó közelében kell elhelyezni.

Alternatív megoldások

Sok, csempe szinte az egyetlen lehetőség a falak és a padló a fürdőszoba, de valójában sok más nedvességálló befejező anyagok a piacon. A barna, műkő, fa vagy műanyag panelek, valamint a tapéta árnyalatával díszített fürdőszoba díszítésre alkalmas. Az utóbbiakat nyilvánvaló okokból hosszú ideig nem használták "nedves" helyiségekben, de a modern technológiák jelentősen kibővítették használatuk terjedelmét.

Tehát a háttérképet biztonságosan ragasztják még a fürdőszobákban is, a legfontosabb dolog helyesen kiválasztani és gondosan előkészíteni a falak alapját.

Barna csempe a fürdőszobában - tervezési lehetőség

Természetes fából készült panelek használata esetén a nedvességálló fajták előnyben részesítendők, és a paneleket külön kezelni kell. A fa padló egy másik tervezési döntés, amely nem hagy senki közömbös. A csempékkel ellentétben a fa megőrzi a hőt, és különleges kényelmet nyújt a lakás kényelmének. Emellett a fa környezetbarát anyag. Ezzel a tervezéssel és bútorokkal jobban felveszi a fa, valamint a fából készült kiegészítők használatát.

Kombináció más színekkel

Ellentétben a fekete-fehér, a barna nagyon válogatós, amikor a "partnerek" színben. Nem minden szín mutat rá harmónikusnak, ezért nagyon óvatosan kell őket kombinálnod.

A fürdőszobában elegáns barna és bézs csempe

Az egyik leggyakoribb kombináció a barna és a fehér kombinációja, ami érthető, mivel a fürdőszobában felszerelt vízvezeték szerelvények többsége fehér. Ennek a döntésnek a hatása meglehetősen érdekes: a hűvös fehér színt meleg (és általában sötét) barna jelzi ki. Azonnal vannak társulások tejszínnel csokoládéval vagy forró kávéval, fehér habokkal tetején. Finom és nagyon harmonikus.

A barna és a fehér kombinációja különböző változatokban hajtható végre: két színű csempe kombinációja, egy hangszínt használva a főnek, a második pedig dekoratív betétek vagy más változatok formájában.

Bézs kerámia csempe a fürdőszobában

Ha van vágy arra, hogy egy barna színt és más színeket kombináljunk, akkor a legegyszerűbb kombinációt kell választanunk. Érdemes megtagadni a fényes árnyalatokat egyszerre, különben a befejeződés meglehetősen abszurd megjelenést kap. De a visszafogott pasztell színek éppen ellenkezőleg, üdvözlők és a legkülönfélébbek.

A barna jobb kombinációja meleg színek: narancssárga, sárga, piros, valamint a származékok. Érdekes kombinációnak tűnik rózsaszínű, különösen akkor, ha az első a wenge árnyékában van. Hideg hangokból kék, oliva, türkiz, de nem világos, de pasztell. Nos, ha a színes betétek visszhangozzák a bútorok színét, fürdőszobai felszereléseket vagy kiegészítőket - ez az összképet alkotja, és oldalról szépnek néz ki.

Barna árnyalata a fürdőszoba belsejében

Néha a tervezők nem hagyják abba, hogy két színt használjanak a befejezőben, hozzáadásával egy harmadik, általában semleges, vagyis egyetemes, akár fehér vagy fekete, vagy "átmeneti" a két fő között. Mint "átmeneti", válassza ki a kívánt árnyalatú bézs színt, amely könnyen kombinálható bármilyen színnel.

stílusok

A barna csempe a fürdőszobában, amelynek fényképe az alábbiakban olvasható, harmonikusan illeszkedik a különböző stílusok és trendek belsejébe.

Mivel a barna elsősorban fával társul, tökéletesen alkalmas eco, Provence vagy országstílusú helyiség díszítésére, amelyet természetes anyagok jellemeznek. A természetes faburkolatok, a fából készült bútorok és a klasszikus fehér vízvezeték egyszerű, de hangulatos belső teret hoznak létre. A kézi készítésű kiegészítők és természetes virágok tökéletesen illeszkednek itt, ha a fürdőszobában természetes megvilágítás van.

Bézs csempe a fürdőszobában - stílusos design

A klasszikus stílus a fa díszítéssel vagy utánzással is foglalkozik. Fehér és fekete kontrasztos kombinációjával jellemezhető, de kívánság szerint ez utóbbit barnával helyettesítheti.

A retró stílus nehéz elképzelni barna árnyalat nélkül, amely gyakran kékkel kombinálódik. Hogy a szoba nem volt túl komor, a csokoládét és a világos árnyalatokat előnyben kell részesíteni.

A modern fürdőszobában sok lehetőség van a befejeződéstípusok és az árnyalatok számára - nincsenek különleges követelmények. A barna szín ebben az esetben fehérvel kombinálva, valamint "fémes" színnel mind a dekorációban, mind a vízvezeték és bútor fém elemeiben.

Bézs csempe a fürdőszobában - tervezési lehetőség

A vízvezeték megválasztása

A fehér vezeték még mindig a legtöbb változat számára ismerős, ami egyébként nagyon harmonikusnak tűnik a barna színnel, de ez nem az egyetlen lehetséges lehetőség. A bézs csokoládé fürdőszobában bézs, világosbarna, világos rózsaszín vízvezeték szerelhető. By the way, a felszínen, pasztell színekben festett, különböző szennyeződések sokkal kevésbé látható, így van egy további előnye. A vízvezeték olyan mintával is díszíthető, amely visszhangozza a finom mintát.

Barna csempe a fürdőszobában

világítás

A világítótestek választéka nagyban függ attól, hogy a szoba hogyan fog kinézni, különösen olyan, mint egy fürdőszoba, amelyben nincs mindig természetes megvilágítás. A tágas szobákban megengedheti magának a masszív csillárok használatát, de a legtöbb esetben a felfüggesztett vagy álmennyezetbe épített reflektorok ideális megoldást jelentenek.

Ha a tér lehetővé teszi, a többszintű mennyezet a funkcionális zónák szerinti lebontásnak megfelelően készülhet, és minden zóna saját fényforrással is felszerelhető.

tartozékok

A barna fürdőszoba a románchoz igazodik, ezért gyertyák nélkül nem lehet. Sötétségük titokzatosan tükröződik a falak sötét díszítésében, ami titokzatos légkört teremt. Különböző törölközőket, szőnyegeket és egyéb apróságokat választanak ki, amelyek megfelelnek a vízvezeték-, bútor- vagy dekorációs betéteknek.

Bézs csempe a fürdőszobában - tervezési lehetőség

Nem szabad túlterhelni a szobát sötét tartozékokkal, a világos, bézs és pasztell színeket előnyben kell részesíteni. A fürdőszobai tervezés bézs színű, a fénykép példái a cikkben szerepelnek, éppen ellenkezőleg, kontrasztos, sötét dekoratív elemek használatát teszi lehetővé.

Bézs fürdőszoba

Bézs csempe a fürdőszobában

Bézs csempe a fürdőszobában - tervezési lehetőség

Barna-fehér kombináció a fürdőszobában

Barna csempe a fürdőszobában

Stílusos fürdőszoba barna és bézs csempével

Bézs csempe a fürdőszobában - tervezési lehetőség

Barna csempe a fürdőszobában - tervezési lehetőség

Bézs csempe a fürdőszobában - stílusos design

Barna árnyalata a fürdőszoba belsejében

Bézs kerámia csempe a fürdőszobában

A fürdőszobában elegáns barna és bézs csempe

Barna csempék a fürdőszobában és a WC-vel

2013. november 11-től

A barna fürdőszobai és toalett csempe népszerű megoldás. Sok előnye van. Barna megnyugtatja a biztonságot. Elősegíti a pihenést, segít a pihenésben. Ráadásul a barna tárgyak gyakran drágának és nemesnek tűnnek, és ezeknek a tulajdonságoknak a belseje, amelyben jelen vannak. A semlegesség egy másik előnye a barna belsejében. Ő nem uralja, hanem feloldja, helyes hangot ad, de "árnyékban" marad.

Annak ellenére, hogy sok előnye van, a barna csempe károsíthatja a fürdőszoba kialakítását, így a szoba túl sötét, hangulatos vagy túl hideg. Nagy mennyiségű barna szín vizuálisan csökkentheti a már kis helyet. A nemkívánatos hatások elkerülhetők, ha figyelembe vesszük az árnyalatokat, figyelembe veszik a tervezők ajánlásait, sőt még az anyag megvásárlása előtt is, hogy saját kívánságuk szerint döntsenek.

Milyen barna fürdőszoba csempe közül választhat?

Három fő mintája a barna csempe: kő (vagy fém), fa és monokromatikus semleges. Az utolsó lehetőség - talán nem a legjobb választás a fürdőszobában és a WC-ben, mert a felület, ilyen csempékkel borítva, elég unalmasnak tűnik. Ezáltal a belső tér kifejezéstelen és lapos lehet. Egy látványos kép létrehozásához célszerű kombinálni az ilyen burkolólapokat mozaikokkal, kerámia díszítményekkel és ékezetlapokkal.

A csempe a fa alatt, éppen ellenkezőleg, hozzáadja a nemességet és a mélységet a belső térben. A fa színének, mintázatának és textúrájának köszönhetően kellemessé és melegséggé teszik a szobát. Ha azt szeretné, hogy barna fürdőszobája a lehető legmelegebb legyen - válasszon egy cserépet a fa alatt. Ez a választás sikeres lesz a fürdőszobában bármilyen stílusban: legalábbis a modern, legalábbis a klasszikus, legalábbis a vidéki.

A kő vagy a fém alatt lévő csempe nem kevésbé nemes és texturált, de teljesen másképp érzékelhető: egy olyan helyiség, amelynek falai ilyen csempékkel vannak bélelve, nagyon hidegnek tűnik. Ha tetszik a frissesség és a hidegség légköre, hogy uralkodjék a fürdőszobában - előnyben részesítsék ezt a megoldást.

A meleg, piros-vörös színű kőburkolat kissé melegebbé teszi a belteret. A barna-szürke csempe a leghidegebb.

A barna csempék kombinációja a fürdőszobában és a WC-vel

A barna burkolólapok legjobb társa a bézs színárnyalatok egyikének hasonló anyaga lehet: krém, por, bézsbarna, tejes kávé, karamell, homok - ezek közül bármelyik árnyalhatja a barna melegét, miközben hígítja, miközben a fürdőszobát túl hűvösnek és sivárnak hagyja.

A barna bézs színű kombinációja a fürdőszobában maximális melegséget, "bársonyos", kényelmet biztosít.

A barna cserép másik jó partnere fehér. A fürdõszobában és a WC-ben a barna szinte mindig szomszédos fehér, mert ebben a színben leginkább a fürdõszobai szaniterek: fürdõkád, WC, mosdó. A fehér mennyisége kibővíthető barna színű fehér csempék használatával.

Fehér, ellentétben a karamell hangokkal, nem képes csökkenteni a barna merevségét. Gyakran ellenkezőleg, hangsúlyozza hidegségét, homályosságát és brutalitását. De a fehérrel való kombináció sokkal könnyebbé teszi a fürdőszobát. Barna elnyeli a fényt és a fehér elnyeli. Az egyiket kiegyensúlyozza a másik.

A barna csempe, mint általában, nem egyesítik a színt. További színeket ékezetekben és dekorációban mutatnak be. De ha meg akarja hígítani a barna cserép nem fehér vagy karamell, azaz a szín, akkor minden esélye, hogy kiváló eredményt érjen el. Két biztos módja van: 1. kombináljon barna cserépeket egy nagyon világos színű, pasztell árnyalattal (duett); 2. a fehér vagy bézs csempe (trió) "hídja" segítségével egy barna csempe világos színnel köti össze. Mindenesetre az egyik színnek elsődlegesnek kell lennie, a második akcentus pedig kisebb mértékben használható.

Barna csempe a fürdőszobában: hogyan lehet kombinálni?

Ha gyakorlatilag ugyanolyan mennyiségű barna és könnyű cserépet használnak, a padlót pecsétlemez mintázatban lehet elhelyezni. Ez egy klasszikus technika, amely minden szobát látványosvá tehet. Az ilyen mintákkal rendelkező padlók sem sötétek, sem világosak. Ez az arany átlag.

Sok lehetőség van a falak számára. Könnyű és sötét csempe a fal fele felett. "Dark bottom - light top" - ez egy másik klasszikus, és ezáltal egy win-win megoldás.

Ne feledje, hogy minél kisebb a fürdőszoba vagy a WC, annál több fénycsempe érdemes használni, mert a barna vizuálisan csökkentheti a szobát. Liberálisan hígítsák fel a barna fényt - és a fürdőszoba falai nem nyomnak rád.

Egy másik gyakori kombinációs séma: a padlók barna, a falak könnyedén barna színűek. Ezek lehetnek függőleges széles csíkok, egy vízszintes a kerület mentén, egy kiemelő töredék a fal felén, stb.

A barna mozaik betétek sokféleséget tesznek, így a falak nem csak textúráztak és mélyebbek, hanem könnyebbek is (a kontrasztos "varratok", a gyöngyház fénye és a mozaik mozaikjai).

Bútorok és kiegészítők egy barna fürdőszobában

A klasszikus fehér bútor tökéletesen kiegészíti a fehér színű, tökéletesen illő felszerelést.

A barna fa garnitúrák ugyanolyan színű bútorokkal egészíthetők ki, hogy megőrizzék a meleget és a bátorságot. Üvegből, fémből és tükrökből készült bútorok illeszkednek a cseréhez a kő alatt.

Ha a barna fürdőszobába egy kicsit élénk színt szeretne hozni, akkor díszítse a belső térben a megfelelő színű tartozékokat és dísztárgyakat. Ezek lehetnek törülközők, vázák, mosodai kosár, gyertyák, színes lombos lámpa stb. A barna-fehér és a barna-bézs színtartomány legelőnyösebben narancssárga, kék, türkiz és zöld színű.

Ha a fürdőszoba majdnem száz százalékos barna burkolattal van ellátva, úgy kell felszerelni, hogy a lehető legtöbb fényt megőrizze. Ehhez tükröket, üvegfelületeket és számos fényforrást kell beépíteni a belső térbe.

Fürdőszobabútor bézs színben: finomítás és kényelem (+53 fotó)

A bézs dizájn klasszikusnak számít, amelyben nincs fényes elem. Ezért, ha egy kényelmes és kényelmes légkört szeretne létrehozni a fürdőszobában, akkor figyeljen erre az árnyékra.

Miután átnézte a kész fürdőszoba belső terének fényképét a cikk végén, felveszi a tervezési ötletét.

A szín pszichológiai hatásai

A színséma egy relaxációs légkört teremt a fürdőszobában, lehetővé teszi az idegesség és az agresszió leküzdését.

Kedvelik a bézs színű fürdőszobát, olyan embereket, akik klasszikus ízekkel vannak ellátva, és a családi kényelem számukra mindenek felett. Különösen, ennek a színnek a hangjai jó hangulatot idézhetnek elő és tarthatnak fenn, örömet nyújthatnak és emlékezhetnek a többiekre.

Pozitív pillanatok a tervezésben

A bézs színséma jól használható alapszínként, valamint egy alap, amely kiegészíti más színeket, mivel semleges. Ezért a választás a domináns színe a belső a fürdőszoba, a bézs - az egyik legjobb döntés.

Fürdőszobabútor bézs színben, fotó

Véleményünk szerint a bézs színű fürdőszoba kialakítása nem túl fülbemászó, és ezért nem kifejező jellegű. De egy ilyen érvelés nem nevezhető igaznak. A bézs árnyalatú színskála meglepő a palettájával, ugyanakkor a hangok és a félhangok tökéletesen össze vannak hangolva egymással és különböző színekkel.

Negatív oldalak

A legtöbb ember úgy gondolja, hogy a barna és bézs fürdőszoba kialakítása közönséges lehetőség. Ez nagyon egyszerűen módosítható kombinálva a különböző érdekes színekkel, így élénkebb ékezeteket hoz a padlón világos szőnyeg formájában, a gazdag színek és az eredeti lámpák törülközeivel.

Természetesen a bézs fürdőszoba nagyon piszkos lesz, és nyilvánvalóan mínusznak számít. A tisztítás ott lesz elég gyakran.

Bézs kombinációk más színekkel

A bézs nagyszerűen kombinálható a különböző színekkel, de vannak olyan kombinációk, amelyek a legjobbak.

A bézs színét könnyű meleg tónusokkal lehet hígítani, ezáltal romantikus hangulatot teremtve. Ebben az esetben megfelelõ rózsaszín, barack-, krém- és ezüst árnyalatokat.

A sötét opciók azoknak szólnak, akik inkább a belső teret súlyoznak, és továbbra is a belső tér klasszikusainak támogatói maradnak.

Fürdő bézs színben, fotó

Egy érdekes kombináció a bézs és a kék kombinációja lesz. Ezzel a párral könnyedséggel, tágas és tágas érzést kelthet a szobában, míg a klasszikus design nem fog elveszni.

Egy másik elegáns kombináció szürke bézs. A gazdag, komplementer szürke szín segít a szükséges elemek árnyékolásában. A szoba nem fog hidegnek lenni, mivel a meleg bézs hígítja a szürkét.

De a legjobb a kék és zöld használatának elhagyása minden értelmezésben egy bézs fürdőszobában. Ezeknek a finom színeknek a hátterében nagyon keménynek és helytelennek tűnnek.

Fürdőszoba barna és bézs tónusú, fotó

A legmodernebb lehetőségek a bézs fekete vagy barna kombinációk.

Ne félj, hogy a szoba komor és nehéz lesz. A világos tónus lágyul és az összbenyomás pozitív lesz. Ráadásul a szoba ebben az esetben nem tűnik kicsinek.

A barna bátran alkalmazható, mert a bézs színű, az egyik természetes árnyalat, és a hangulat mindkettővel kényelmes és kényelmes.

Ismeretes, hogy a barna a bizalom szimbóluma, ezért a bézs kombinációja hangsúlyozza a lakások szilárdságát és ízléseit.

Tudja meg, mi legyen a kis méretű fürdőszoba modern kialakítása, a képek segítenek kiválasztani a színsémát, a készülékek, a bútorok és a szaniterek elhelyezkedését.

Ebben a cikkben a kis fürdőszobában lévő sarok zuhanyzók képeit láthatja.

Kerámia burkolólapok

Miután tanulmányozta a boltokban bemutatott csempék körét, biztos lehet mondani, hogy legtöbbjük barna vagy bézs színű. A világosbarna mindig szilárdnak tűnik, és a személyes kívánságoktól függően választhat matt vagy fényes felületet. Különböző anyagokkal is kombinálható, például vízálló tapéta, dekoratív kő.

Bézs csempe a fürdőszobában, fotó

Amikor kiválasztunk egy fürdőszobát, hogy díszítse a falak és a padló egy bézs csempe, akkor kövesse ezeket az ajánlásokat és fontos pontokat, hogy javítsa a létrehozott belső tér:

 • az ízületek fuga nem lehet fehér, lehetőleg tejszerű vagy krémes;
 • a világosbarna színű padlózat kerámiája ideális, hiszen nincs rajta csepegés és csepp víz;
 • Ha a falakat mozaikokkal kívánja díszíteni, akkor biztonságosan kombinálhat különböző színű bézs árnyalatokat.

Mozaik alkalmazás

A bézs szín tökéletesen illeszkedik a mozaik dekorációhoz. Például a falakat fényes, világosbarna csempe díszítheti, és világos zöld színt helyez el. Azonban ezeknek az ékezeteknek nem lehetnek sokak: használjon zöldeket kis foltokban. Ebben a megvalósításban a fürdőszoba megtalálja a természetes természetesség és a melegség hangulatát.

Ha a fürdőszobát keleti stílusban kívánja díszíteni, akkor mozaikot kell felvennie egy színes palettán egy általános bézs háttéren.

A mozaikszerkezeteket a padlón lehet elhelyezni. Szükséges egy homokszínű árnyékot venni egy aranysárga színnel. Ez lehetőséget nyújt arra, hogy nyári melegben és napfényben kitöltse a szobát, higgadt a monotónia. Az ilyen fürdőszoba belseje megszerezni fogja a textúrát és a mélységet.

dekoráció

A bézs és a barna színű fürdőszobai belső kialakításánál figyelembe kell venni, hogy a padló, a falak és a mennyezet kialakítása a dekor színtartó elemeit igényli, amelyek arányosan kiegészítik a teljes palettát.

Fürdőszoba bézs és barna, fotó

Például, minőségi, praktikus és költségkeret-lehetőség - krémbevonatú műanyag panelek, a mennyezetre bélelve. Szintetikus mennyezeteket is készíthet tejszínes, aranyszínű metszetben. Amikor a háttérvilágítás be van kapcsolva, egyedi tündérhatás jön létre.

A klasszikus tervezési módszerben a következő technikát alkalmazzák: a fal alsó részét sötét bézs színsémával díszítik, a többi pedig a felső, éppen ellenkezőleg, világos.

Rengeteg esetben opcióként használják, amikor a sötét bézs a padlóhoz van tervezve, és a falak világos bézs színűek, sötét betétekkel.

A betétek függőleges csíkok formájában vagy panelek formájában készülhetnek a fürdőszoba egyik falán.

Kiváló szépségű fényképek a feszített mennyezetekről a fürdőszobában - a színek széles választéka, a felület fényes és matt textúrája, különböző változatokban világító fények.

Itt találhatók a wengén leginkább harmonikus kombinációi, a színek egyéb színei.

Lásd a példát a mesterséges kő használatáról a fürdőszobában a fotón: http://prostilno.ru/otdelka/kamen/iskusstvennyj-v-interere.html

világítás

Ha helyet és szabad helyet kíván hozzáadni, elég világosnak kell lennie a világításnak. Ehhez válasszuk a matt izzókat, hogy ne vakítsuk le a szemet.

A spotlámpák segítségével könnyedén készítheti a fürdőszobát világosabb és elegáns helyiségben. Például a mosdó vagy a fürdőszobát dekoratív reflektorral hangsúlyozzák - irányított fényű lámpával.

Alacsony feszültségű lámpák megvásárlásához, valamint a nedvességtől való védelemhez szükséges.

bútor

A bézs fürdőszobában elég könnyű választani a legorganikusabb tervezésű bútorokat. A legjobb megoldások a furnérból vagy természetes fából készült termékek. Az ajtók színét a bútorok alatt kell kiválasztani.

Előnyben kell részesíteni a bútorok világos árnyalatait. Jól néz ki ebben a szobában design fehér szín. Telepítsen egy káprázatos fehér fülhallgatót, és bárki, aki belépett, értékelni fogja az ízlését a tulajdonosként. Egy másik lehetőség - üvegből és fémből készült bútorok. Meg kell vásárolni abban az esetben, ha azt tervezi, hogy a szobát a high-tech stílusban.

tartozékok

A bézs színű fürdőszobát kiegészítheti különféle kiegészítők. Ezeket bútorokkal kell kombinálni, de nem mindig. Élesbb elemeket készíthet a semleges kialakítás megváltoztatásához, fényes, pozitív színeket ad hozzá. Ebben az esetben a bézs csempe alatt szép fürdőszobai függönyöket választhatsz, élénkebb színeket és egyéb apró törölközőket vásárolhatsz meg, amellyel a monotónia hígítható, mint a képen:

Ön is a dekor elemeként egyedülálló keretet választhat egy tükör számára, egy elegáns alakú lámpát. Ami magát a vízvezetéket illeti, ne kísérelje meg azt egy bézs barna fürdőszobában: jobb, ha a klasszikusokat vagy márványokat előnyben részesítené.

Néhány tipp

Azok, akik már maguk is úgy döntöttek, hogy a fürdőszoba designja bézs színű lesz, ismernie kell azokat a trükköket, amelyekkel a helyiségben kiemelhet.

Egy ilyen színű kialakításban nagyszerű fapadló, ugyanabból az anyagból vagy más elemekből álló polcok.

A bézs színű szoba nem tűnhet unalmasnak, ezért a javítás elvégzése előtt fontos minden részletet megfontolni. A fürdőszobában egyéb színeknek is jelen kell lenni: ez segít elkerülni a nemkívánatosságot.

Ugyanaz a megjelenés és az eredeti elemek, amelyek ritkán találhatók. Például egy vékony lábú mosdókagyló, természetes kőből díszített vagy mozaikos bélésű tükör lehet.

A bézs csempe hígítható dekoratív vakolattal. Kísérleteket végezhet szokatlan textúrájú anyagokkal.

Mindenesetre a bézs szín nem csak egy semleges lehetőség azok számára, akik nem tudják, hogyan szeretnék látni egy fürdőszobai tervezést, hanem a legjobb megoldás, amikor egy univerzális belső teret hoznak létre, amely sok év múlva a divatban lesz.