Legfontosabb > Tartozékok

Barna fürdőszoba - nemesség és kényelem

Amikor belsejében barna színűek, először képzeljük el a természetes fát - masszív fából készült asztalokat, faragott karfákat a székeken, parkettán és a gyönyörű anyag más díszítő elemein. Mindez klasszikus. De miért nem megközelít egy ilyen fontos dolgot, mint a ház tervét, egy kicsit a képzelet, és nem használnak barna színt a tervezés, például a fürdőszoba?

A barna árnyalatú fürdőszobák csak gyümölcsözőek, különösen azok számára, akik nem nagyon kedvelik a változást, és nem szándékoznak túl gyakran elvégezni a javításokat. Végül is a barna semleges: egyszerűen lehetetlen elképzelni a barnás, kellemetlen barnát. Nem feszesíti a szemet, hanem nyugalom és nyugalom érzését hozza létre. A nemesbarna színű belső tér hosszú időn át unalmas, csak időnként elegendő változtatni a kis kiegészítőket.

A belső térben

Ha már eldöntötte, hogy a házban egy "csokoládé" fürdőszobának kell lennie, ne feledje, hogy amikor barna színű fürdőszobáját tervezed, kerülj néhány gyakori hibát:

 • Ne használjon túl sötét árnyalatot barna színű kis fürdőszobák kialakításában: ez vizuálisan még kisebb helyiséget teremt. Vagy könnyű színekkel kombinálva, fő színt használva világos színt használva.
 • Ha a házban lévő fürdőszoba nem a legmelegebb hely, próbálja megtalálni a melegebb árnyalatot a padló és a falak számára, vagy kombinálja azt világos színekkel. A fürdőszobában lévő falakat különböző színekben is rendezheti.
 • Ha úgy dönt, hogy gondosan rendezi a fürdőszobát barna színárnyalatokban, padlótól a mennyezetig, óvatosan. A túl sok barna használata a fürdőszobában sötétedhet és kényelmetlen lehet, de ez nem fog megtörténni, ha sikerül megtalálni a megfelelő árnyalatot és hígítani a lakást más színű tartozékokkal.

Barna fürdőszoba design +75 fotó ötletek

Fürdőszoba - az otthoni kényelem fontos eleme. Ebben teljesen védtelenné válik, feltárja a hibáit, megoldja a "kényelmetlen" élettani kérdéseket. Csak a fürdőszobában lehet pihenni, szünetet tartani a gyermekek zajától és zűrzavarától, a partnerekkel való bajoktól, munkahelyi problémáktól. Miután néhány órára feküdt a fürdõszobában, felszabadíthatja a nehéz bajok terhét, még csak nem is tudva, hogy hatalmas mennyiségük halmozódott fel naponta. A fürdőszobába megyünk, úgy tűnik, hogy egy új univerzumban vagyunk, amely csak te vagy. És ez a világegyetem a megbízhatóság és a biztonság legfontosabb támasza. A barna szín ideális a fürdőszobai tervezéshez, ha ilyen célokat követel. Látványos és vonzónak tűnik, garantálja a nyugalmat, a békét, a helyzetképet.

Pszichológia és színjellemzők

A barna szín jelentősen illeszkedik egy ember hangulatához. Mint egy walkie-talkie, felveszi a lelkiállapot jeleket és átalakítja őket, az érzelmi klíma beállításával. A természet őszi kihalásának szimbolizálásakor nem a allegiláció a gyengeségről és a létezés befejezéséről szól. Éppen ellenkezőleg, emlékeztet a jelentés új, eredeti helyére, szükségessé teszi a kettős energiával való együttműködést a terveink megvalósítása érdekében. Brown - a harmónia színe minden dolog természetével. A talajhoz, a fákhoz és a homokhoz való társulás nyugalmát és a bizonytalanságot a jövőbeli események kedvező helyzetében nyugodtan okozza a környező világ természetes megújulásának ereje miatt. A kávé és a csokoládé árnyalataihoz hasonló hasonlóságot ad a környezetnek.

Barna tükrözi a stabilitást, a családi hagyományok tiszteletét és a következetesen fenntartható életmódot. Megtagadja a mindennapos kockázatok szükségességét, és teljes megjelenésével valóságos értelemben szól a biztonságról.

A fürdőszoba előnyei és hátrányai barna színben

A barna fürdőszobai dizájn egy pillanat alatt szó szerint nyeri meg a szívét.

Ennek a színes kivitelnek az előnyei:

 • a szoba természetes és hiteles;
 • a szem és az idegrendszer számára kényelmes környezet kialakulása;
 • pihentető hatás létrehozása egy hosszú, fárasztó nap után;
 • a helyiség vizuális megnagyobbodása világos árnyalattal;
 • könnyű kiválasztani a kívánt színű anyagokat.

Érdemes megfontolni az ilyen mínuszokat:

 • a drága bútorok és vízvezetékek látszólagos külső egyszerűsége;
 • a fürdőszobai légkör és a középszerűség megteremtése;
 • túlzott figyelmet fordítva a felmerülő helyzetbeli hiányosságokra és a szennyezésre;
 • a sötét hangok miatt a tér szűkítése;
 • a kényelmetlenséget a háztartási környezet túlzott élettartamának köszönhetően elhagyni.

Különböző barna árnyalatok

A világ pszichológiai érzékelésére alapozva a barna tónusokat meleg és hideg kategóriába sorolták. A melegeket ötféleképpen mutatják be.

 • Vanília - sárga, sötétbarna és bézs színű változata.
 • Ocher - agyag árnyalat, a természetes festék tiszteletére. Ezt egy arany színű arany jellemzi.
 • Csokoládé - ​​a kakaóbab színe. Arculatú és arisztokratikusnak tűnik a mélysége miatt.
 • A gazdag barna-narancs hasonló a napsugárzáshoz, sötét felhők borítják fényes naplementekor. A belső használattól a látszólagos agresszivitás miatt tartózkodni kell.
 • A Camelopard a vöröses kávé színének kombinációját mutatja.

A barna árnyalatok négy kategóriába esnek.

 • A terrakotta a fajansz hírhedt fajtája különböző színein alapul. Vörös-barna fény van.
 • A tégla színe számos árnyalatot fed le, sok származék barna és piros.
 • Szépia a szárított növények színe. Looks stílusos, de élettelen.
 • A Bistru a hamu és a fekete színhez közeli színekben rejlik.

Világos árnyalatok

A világos fürdőszoba tiszta és barátságos. A barna és barna kerámiák eltávolítják a kórház vagy a nyilvános helyiség tónusos hatásait, melyet maró fehér virágok alkotnak. Alatta a sült tejszín csempe harmonikusan illeszkedik.

A brulee krémszínű tónusú belső tételek örömet okoznak a kép gyengédségének és integritásának. A könnyű homokszínű higiénikus hely biztosítja a teljes relaxációt a mindennapi eljárások során. A búza - a termékenység szimbóluma - meg fogja győzni látogató vendégeit, hogy otthona teljes tál. A karamell az eredetiséget a fürdő designjává teszi, a reggeli életerőt ad hozzá, és este elegáns és drágává válik. A világosbarna színt a békéltetés jelzi. Jó a helyiségek bármely méretéhez, és a hangulattól függetlenül kellemes a szem.

Sötét árnyalatok

Ha szilárd fürdőszobát szeretne, sötét színekkel próbálkozhat. A konyak színe növeli a szigor és a nemesség javítását. A gesztenye kijönni fog, hogy megragadja a ház tulajdonosainak szilárdságát és praktikusságát. Az égetett kávé színe a szenvedély és a szexualitás körüli. A párizsi szennyeződés színe eleganciát kölcsönöz majd, és a dekoráció stílusának kulcseleme lesz. A dió árnyalata közelebb hozza a dizájnt a természeteshez, lehetővé teszi, hogy a fürdőszobát díszítse a fa alatt. Közel a fekete tónusú dekoratív elemekhez. A legfontosabb dolog - ne túldold meg a számoddal. A sötét barna minták vagy a formatervezési részletek stílusosnak tűnnek. A divatos és csillogó bizalom a sötét színekkel kombinálva fémfalak díszítéssel jár.

Burgundi, rozsdás, piros - az uralkodó árnyalatok. Jól néz ki, de rosszul viselkednek a pszichében, így gyorsan bosszantóvá válnak.

Csempe - a fő befejező anyag

A fürdőszoba falai főként csempék. Ez egy győztes és ergonómikus változás. A csempe megnövekedett nedvességvédelemmel rendelkezik, könnyen átadható a mosásnak. A fényes fényű fényes csempe tágasabbá teszi a szobát. A matta nem látható fröccsenés és csíkok, ami csökkenti a tisztítás szükségességének gyakoriságát.

Ha cserépre és padlóra tervez, vessen egy pillantást a bordázott mintákra. Csökkentik a csúszást és megakadályozzák a sérülést a gyorsulás vagy gondatlanság miatt. Van alternatíva egy üreges tervező kő használatához cserép helyett. Gyönyörű, de a kövek között a kövek időkben a penész akkor mozoghat, ha túl nagy a nedvesség a helyiségben. Eltávolítás nagyon nehéz lesz a dekoratív kő aszimmetrikus elrendezésének sajátossága miatt. A kontrasztos csempék mintái a múlt maradványai, de ha két szín uralkodik, ez a lehetőség szervesnek tűnik.

A mennyezetet és a falakat készítjük

A falakkal történő manipulációk végrehajtása során figyeljen a színkeverék kiválasztására a csempe közötti ízületekhez. A szín sötétebb, mint a csempe lesz a hatása a vizuális mennyiség, kiemeli minden darab a mozaik. A könnyű keverék hangsúlyozza a fürdő tisztaságát, hozzáadja a pedantriát és a hidegséget. A kis fürdőszoba a Hruscsov "méter két" minimalista monokróm falak jobban megfelelnek. A hatalmas vécék tulajdonosai számára lehetőségük van dekoratív oszlopok felállítására. Ez a helyiség pompáját a dekorációhoz és a jó minőség és megbízhatóság benyomását kelti. Fedezze le a falak alját sötét burkolólapokkal, és a felső fényt. Ily módon világos kontrasztot hoz létre a szoba frissességéhez és a horizontvonalhoz kapcsolódóan. A mennyezetnek a falaknál könnyebbnek kell lennie, hogy meghosszabbíthassák őket, és optikailag a helyiséget függőlegesen húzza ki.

Stretch ceilings - a legjobb megoldás a fürdőszobában, a technikai és külső jellemzői miatt.

Megfelelő stílusok

A barna fürdőszobában a barokk design alkalmas. Díszítő falak és bútorok bronz és arany, hogy úgy érzi, mint egy király. A mosdó szándékosan fényűző stílusa lehetővé teszi, hogy a szerelmével egy fürdőszobát vegyen be, anélkül, hogy elrontaná a romantika hangulatát. A klasszikus stílus nagy befektetést igényel a pénzügyektől, de reprezentatív megjelenésének köszönhetően teljes mértékben kifizetődik.

A természetes fák garantálják a szoba kialakítását bármilyen árnyékos árnyékban. A bútorok és szaniterek kibővített funkcionalitásának csodálói tökéletesen illeszkednek a modern stílushoz. Az etno megmutatja tisztelete gyökereit, vagy csodálatát a másik civilizáció kultúrájához. A tengerészeti stílus hangsúlyozni fogja a rendszeres vízkezelés fontosságát, a fürdőszobát a fenséges óceán egy kis ágává teszi. Az ország stílusa jó egyszerűség, nem elkapható. Számára felesleges alkalmatlan belső részleteket, anélkül, hogy elveszítené a szoba külső harmóniáját.

Bútorokat és tartozékokat választunk

A fürdőszobának berendezése érdemes csábító és elgondolkodtató módon járni.

 • Először is, úgy döntenek a vízvezetékről. A funkcionális komponens mindig elsőbbséget élvez.
 • Ugyanilyen fontos a világítás. Egy kristály csillár, egy egyszerű mennyezeti lámpa vagy fénycsövek - attól függ, hogy milyen stílus és hatás érhető el. Ne feledkezzen meg a tükrök és szekrények világításáról.
 • Szerezz egy tükröt. Az ilyen tulajdonság nélkül való megjelenésük egyszerűen lehetetlen. A WC-szoba kicsi mérete pedig lehetővé teszi, hogy eltakarja a tükör az egész falon.
 • Következő - a bútorok. Ha úgy dönt, hogy hangsúlyozza a vízvezetékeket - sötét környezet fog tenni. A világos bútorok minden figyelmét önmagára fordítják. A szekrények méretét és kapacitását a háztartási tárgyak határozzák meg, amelyeket a fürdőszobában tárolni fog. Az anyag a szoba egészségügyi feltételeinek és stílusának hatálya alá tartozik.
 • Az utolsó lépés a kiegészítők kiválasztása lesz, hangsúlyozva a helyzet stílusát.

Milyen színűek barna színnel

A barna semleges színű. Majdnem minden árnyalatot összekevernek vele. A fehér színek hozzáadásával fényűző légkört és hatalmas, drága megjelenésű belsőséget érhet el. A barna sárgára ragaszkodva élvezze a vidám, vidám színeket, ösztönözve a munkára és az új napi teljesítményre. A vörös színű szövetségben a kávé színe új színekkel ragyog, majd újra megnyomja a vonzerejét és a vágyat. A zöld barna természetes motívumokat testesít meg, az ősi természetet. A díszítés kék elemei meglepődnek a tengerparttal való öltözködési hasonlósággal, fel fogják ébreszteni a vízelemet, a vízfolyamatokhoz szükséges módot alkalmazzák. A bézs és az őszibarack árnyalatai gyengédséget és könnyedséget kölcsönöznek a helyiségnek. A fekete-barna klasszikusan komoly, különféle, szorgalmas részletek.

következtetés

Az összes mítosz a barna tompaságról szól az idő eloszlatására. A barna árnyalatok sikeres kísérleteinek ezrei a fürdőszobák tipikus fehér színével kapcsolatos versenyképességéről beszélnek. Barna szín lesz az Ön számára a Graal a stabilitás és a jó minőségű. Új életet fog adni az öltöződbe, kimeríthetetlen örömöt nyújt a fürdőszobai dekoráció minden egyes megjelenése után.

A szemek gyorsan hozzászoknak a kellemes színösszeállításhoz, de az elméd újra és újra arra kényszerít, hogy megcsodálja a belső tér eredetiségét, és büszke legyen arra, hogy maga választotta ki ezt a dizájnt. A barna szín minden méretű fürdőszobához alkalmazható, a szoba összetételének minden egyes elemének teljes feltüntetése. Ösztönző forrása lesz az új kezdeteknek a saját lakások tervezése terén, és pozitív hatással lesz érzelmi hátterére.

Barna a fürdőszobában

A barna árnyalatú fürdőszobák díszíthetik lakását, stílusosak és modernek. A legfontosabb, hogy ez a szín kellemes és meleg fürdőt eredményez. A barna árnyalatú barnák tökéletesen ötvözik a hagyományos, fehér, bézs és zöld színű, homokos, szürke és más természetes árnyalatokat a fürdőszobákhoz.

Milyen előnyei vannak a barna fürdőszobának?

 • Brown elősegíti a pihenést, a melegség és a béke érzését.
 • A barna, mint más természetes fából készült árnyalat, "díszes" megjelenést kölcsönöz a belső térnek.
 • A barna tónusoktól nem lehet fáradt, az idegrendszerben semlegesek. Az ilyen fürdőszoba soha nem fog unatkozni.

A barna fürdőszobának hátrányai vannak:

 • Túl sötét barna hangok teszik komornak a szobát
 • A sötét barna árnyalatok túlsúlya (sötét csokoládé, mokka) vizuálisan csökkenti a helyet.

A fürdőszobában más színekkel való kombinációk barna színűek.

White. A barna fehér, a tej és a keserű csokoládé klasszikus kombinációja. Esküvői, ünnepélyesen néz ki. A barna színű fürdőszoba fehér színű hozzáadásával nagyon "ízletes" és elegáns. Ez a kombináció alkalmas mind a klasszikus design, mind az öko-stílusra.

Kávé tejjel. Egy barna fürdőszobája ilyen árnyalat mellett hangulatos lesz, meleg, nyugodt, könnyed hangulatot kölcsönöz.

Világos bézs. A különböző hangok barna és bézs kombinációja nyugodni fog és lazít, miközben a belső tér nyugodt és szerény.

Keserű csokoládé. Sötét, alig észrevehető mintával vagy válással. Jól illeszkedik a bézs, az olajbogyó, az őszibarack, a tejfehér árnyalatok. Az utóbbi a legelőnyösebb, a barna árnyalatú fürdőszoba, amely e két színben készült, nagyon hatásosnak tűnhet.

Fa. Minden fa árnyalatát szinte minden stílus belsőleg használják, és különösen fontosak a mai népszerű eco és skandináv stílusokban.

Wenge. Nagyon érdekes színű, sötétbarna színű, enyhén vöröses árnyalatú könnyebb vénákkal. Jól illeszkedik a bézs, világosbarna, tejfehér árnyalatokkal.

A fürdőszobák falak díszítésének legnépszerűbb anyaga kerámia csempe. Barna fürdőszobájának díszítéséhez monokromatikus barna csempe, cserép pedig "a kő alatt", "a fa alatt".

A "fa alatt" csempe jól néz ki az eco-stílusban, a városi padláson és még a klasszikus belső térben is. A szoba belseje egy ilyen dekorációval különleges melegséget kap.

A kerámia csempe, amely a természetes kő utánozódik, nagyon nemesnek tűnik, és a fürdőszobában egy "hideg", visszafogott hangulatot teremt, amely jól illeszkedik az ökológiai és etno stílushoz.

A barna árnyalatú fürdőszobák nagyon elegánsnak tűnnek, ha a monokromatikus cserép váltakozó színű, dekoratív vagy mozaikos.

A fürdőszoba stretch mennyezet jól megalapozott. Ezekre rajzolhatunk, beleértve a fa textúráját is. De mindenesetre jobb, ha világos árnyékot választasz, hogy a szoba ne legyen alacsony.

A nemi lehet semleges háttér a tervezői kísérletekhez, és ebben az esetben monoton. De önálló művészeti tárgyakká alakíthatja, például barna és fehér csempék kialakításával, vagy összetett minta összeszerelésével különböző barna árnyalatokból. A fa vagy kő utánzó padló szintén hatásosnak tűnik.

Fehér bútorok - a hagyományos megoldás a fürdőszobák számára. Ha egyidejűleg a mély és barna színű padló és fürdőkád bélelését teszi lehetővé, a bútorok elegánsak és elegánsak.

Egy másik lehetőség a fából készült bútorok, és a fürdőszoba díszített csempe "a fa alatt".

Az üveg vagy a tükrözött bútorok, polcok és szekrények ideálisak a természetes kő utánzásához.

Jól kombinálva kővel és krómozott fémmel, ami különösen alkalmas modern padlástípusra vagy minimalizmusra.

A barna fürdőszoba nem korlátozza a tartozékokat: szinte bármilyen színű lehet. Kék törölköző, rózsaszín köntös, zöld virágcserép, borostyánsárga lámpa - mindez az ízlésedtől és a képzeletedtől függ.

Barna fürdőszoba - hangulatos és pihentető design (50 fotó)

Ha az egyszerűségre, a természetességre törekedsz, de ugyanakkor elegáns és eredeti belsővel szeretne, akkor a barna fürdőszoba tökéletes megoldás lesz.

A csokoládéból a bézs-barna színárnyalatai megnyugtatóan hatnak az emberre, gátolják az ébredést, pihenést biztosítanak a szemnek és az idegrendszernek, ami egy kemény munkanap után nélkülözhetetlen. Ráadásul a barna, mint a természeti természettömeg reprezentatívja, a terem harmóniáját és egyensúlyát biztosítja.

Előnyei és hátrányai a barna belső

Régóta bebizonyosodik, hogy a szín közvetlen hatást gyakorol egy személyre, és egyedi tulajdonságokkal rendelkezik, amelyeknek az illetékes felhasználása segít létrehozni egy eredeti dizájnt és elrejteni a szoba hibáit.

Mik a barna fürdőszoba előnyei és hátrányai?

 • A természetes fa hangzását kedvező pozitív érvek között a kortárs művészek a következőket jegyezik fel:
 • a relaxáció és a biztonság hatása, a nyugodt és lelki harmónia légköre;
 • a fahéj spektruma bútorai és tartozékai nemességet és otthoni kényelmet biztosítanak a térnek;
 • a színárnyalatok semlegessége és természetessége nem ösztönzi a fáradtságérzetet;
 • kedves a szem;
 • alacsony szennyezettség.

A divattervezők hátrányai a következők:

 • csak a barna árnyalatai teszik sötétvé és kényelmetlenül a szobát;
 • a természetes fa színe túlzott használata a fürdőszobai tervezésben vizuálisan csökkenti a helyet.

Csempe titkai

A barna árnyalatú fürdőszobák lehetővé teszik a természetességre való összpontosítást, ezért a burkolatok megválasztásakor előnyben kell részesíteni egy olyan anyagot, amely kő vagy fából készült.

Annak érdekében, hogy ne kapjon sötét és borús szobát, gondosan használjon monofonikus mintákat. A tervezők javasolják, hogy egy semleges barna burkolatot válasszanak fényes kivitelben, és egy mozaikkal kombinálják.

A népszerű megoldás a csempe, amely maximálisan hasonlít a természetes faanyag textúrájához és színéhez. A fürdőszoba otthonos, csendes és meleg. Alkalmas modern és klasszikus belső kialakításra.

A kő alatt lévő burkolólapok nem kevésbé lenyűgözőek lesznek, hozzáadva a hidegséget, a frissességet és a nagyságot. Ez egy ideális lehetőség a hűvös hangok és a csillogó árnyalatok rajongói számára.

A barna és más árnyalatok kombinációja

A barna színsémát sikeresen kombinálják a spektrum szinte valamennyi hangszínével.

A harmonikus és praktikus belsőépítészetet a színek helyes kombinálásával kapja meg, amit a barna fürdőszobák különböző képei is megerősítenek. Ezenkívül lehetővé teszi, hogy elrejtse a fürdő gyakori hiányát - egy kis terület, mivel a barna és más árnyalatok kombinációja vizuálisan növeli a szoba térfogatát és magasságát.

Tekintsük a legnépszerűbb és divatosabb kombinációkat:

Barna és fehér - egy univerzális klasszikus plexus, amely ünnepi. Miután ebbe a gamma-nak padlót cserélt a sakktábla sorrendjében, friss és könnyű szobát készít.

Barna és bézs - harmónia és stílus, kifinomultság és nemesség. Ez a színes duó vizuálisan korrigálja a helyet, tágasvá teszi a fürdőszobát. A leggyakrabban használt klasszikus design - könnyű felső / sötét alsó, megengedett vízszintes területszínezés.

A sötét barna és a tejes kávé árnyalata könnyedséggel és jó formában marad. A sötétbarna fürdőszoba harmonikus és nyugodtnak tűnik.

A barna és barack szimbiózis univerzális megoldás az eredeti dizájn szerelmeseinek, melyet a melegség és a természetesség jellemez.

Divatos trend volt a három szín kombinációja a szoba kialakításában, ami a barna és a fényes árnyalatok kombinációját jelenti egy pasztell "híd" alkalmazásával.

Sok más színkombináció közül választhat fény / sötétbarna színben. A fahéj színének harmonikus kombinációja sok természetes árnyalattal sok fantáziát kölcsönöz.

Fontos, hogy sikeresen kiválaszthassuk a természetes fák és a társhangok fő színeinek árnyalatait. A barna rózsaszín, türkizkék, kék, piros, narancssárga és más színek kombinációja nagyon szépnek tűnik. Az egyetlen szín, amelyet nem ajánlott barna színnel kombinálni, sárga.

Hogyan válasszuk ki a fürdőszoba világítás

Különös figyelmet kell fordítani a barna fürdő világítási rendszerére. A lámpatestek fő funkciója, hogy elegendő fényt biztosítsanak, ezért a dekorátorok a fényforrás közepén elhelyezett főkapcsolót ajánlják, a lámpák helyi többszintű elhelyezésére összpontosítva.

Fel lehet szerelni a fali lámpákat, győződjön meg róla, hogy kiemeli a tükröt. A mennyezetbe beépített halogén reflektorok, a modern világítóberendezések irányítják a sugarakat, megvilágítják és kiemelik a kívánt területeket. A falakon való diszpergálás vizuálisan kiterjeszti a terem határait.

A fürdő felszerelésénél ne felejtse el a biztonságot, védje meg a vezetékeket a nedvességtől.

Kis helyiségek esetén a csillogó csillogás fényes fényt tesz; a tágas - homályos, pihentető romantikus szürkületet teremtve.

Bútor és kiegészítők választéka

Amikor barna árnyalatú fürdőszobai tervezést választ, kövesse a fent említett szabályokat a fő hang és a színspektrum kombinálásához.

Ha a falak fahéjas árnyalatúak és természetes fából készültek, akkor a világos bútorok jobbak lesznek. Az ideális választás fehér. Egy másik esetben a bútor tökéletesen illeszkedik a stilizált fa árnyalataihoz. A tervezőknek tanácsos műanyagot vagy üveganyagot használni.

A fürdőkád és háztartási készülékek barna színű fürdőkádakhoz a kívánt preferenciák alapján válogathatnak, klasszikus fehér vagy bézs színben, hagyományos krómozott és fém árnyalatokkal.

A fürdő díszítésében a fahéjfesték fantázia lehet a tartozékok kiválasztásában. Nem csak dekoratív elemek, hanem funkcionális tárgyak is lehetnek. Eredeti törülközők, szőnyegek, személyes higiéniai cikkek, alátétek, valamint panelek, virágdíszek, képek harmonikusan illeszkednek a belső térbe.

A barna fürdőszoba nagyszerű lehetőségeket kínál a divatos design ötletek megtestesítője számára, lehetővé téve a különböző stílusok használatát.

Barna fürdőszoba (90 + valós fotók)

A fürdőszoba az egyik leglátogatottabb otthon, mert minden nap kezdjük és véget vessünk. Nem is beszélve arról, hogy gyakran mennek a kezünk mosásához, zuhanyozni vagy mosni a nap folyamán. Ezért rendkívül fontos, hogy a fürdőszoba belseje minél vonzóbb legyen az Ön számára, mert ez garantálja, hogy itt élvezni fogja az idejét, kiváló hangulatban.

Mi a barna vonzó kivitel?

Barna színű különböző árnyalatok széles körben használják a lakberendezés különböző szobák a házban, beleértve a fürdőszoba. Ez a szín nem csak szemmel kellemes, hanem alacsony jelzéssel is rendelkezik.

Érdemes azt mondani, hogy egy hasonló színösszeállítás 20 évvel ezelőtt divatba került, és maga helyettesítette sokkal kevésbé kellemes tervezési lehetőségeket. Ez az árnyalat lenyűgözi harmóniáját és természetességét, mivel a fa hasonló színű. A barna fürdőszobai formatervezés harmóniát és nyugalmat biztosít.

Világos árnyalatok.

Ennek a színnek a csempe általában több árnyalatú, így a vevőnek a lehető legszélesebb választéka van a belsőépítészeti ötleteik megvalósítására. Vegye figyelembe a világos barna csempék különböző lehetőségeit:

 • Kávé tejjel. Ez az árnyék tökéletesen érzékeli a szemet, hozzájárul a pihenéshez és a pihenéshez, a gondolatokba merül. Ezenkívül számos más hangzással kombinálódik, ami a fürdőszobai belső tér többi részében egyetemes;
 • A fa árnyalatait az egyik legféltettebbnek és kellemesnek tartják egy ember számára, mert az egységet a természettel együtt viselik. Számos különböző fafajfaj létezik, különböző fafajok stilizálásában;
 • A tejes csokoládét nem lehet egy barna fürdőnek egyedülállóan világos vagy sötét árnyalatának nevezni. Ez a színezés lágyságával meghódítja. Sokan észreveszik, hogy amikor egy hasonló belsőépítészeti étvágyat ébred fel, felébred. Leggyakrabban a színárnyalatok sötétebb árnyalatúak.

Sötét hangok változatai.

A sötétbarna szín nem kevésbé népszerű, mint a fény. Tekintsük a leggyakoribb lehetőségeket a fürdőkád díszítésére ebben a tartományban:

 • A Wenge egy nagyon eredeti választás a szoba díszítésére, mivel ebben a sötét árnyékban láthatja az egyéb színek, például a piros és mások különbözőségét, amelyek nagyon természetesek. Leggyakrabban ez a fajta színezés könnyebb árnyalatokkal kombinálódik;
 • A keserű csokoládé valószínűleg a barna tónusok legnépszerűbbje. Rendszerint az ilyen csempék nem monokromatikusak, hanem különböző válásokkal, amelyek különösen kellemes légkört teremtenek a szobában. Ez az árnyalat tökéletesen kombinálható könnyebb kiegészítőkkel, például a bézs, az őszibarack és az olajbogyó színeivel.

Mint látható, a barna szerelmeseinek nagyon sok különböző hangzása van, amelyek a fürdőszobában eredetiek és szépségűek.

A barna és más színű színek kombinációja a belső térben.

Annak érdekében, hogy a formatervezés olyan vonzó és harmonikus legyen, rendkívül fontos a megfelelő színek kiválasztása. Ezenkívül, ha betartja a kiválasztási szabályokat, képes leszed arra, hogy a szoba tipikus hátrányát felszámolja: egy kis terület. Érdemes megemlíteni, hogy a belső színű barna szín bármilyen kombinációban vizuálisan növeli a területet és a magasságot, ami szintén hozzájárult ahhoz, hogy népszerűsítse ezt a hangot a fürdőszobában.

A barna és a fehér kombinációja igazán vonzó kontrasztot teremt, amely mind a klasszikusok, mind az eredeti kedvelőinek fellebbez. Az a tény, hogy az ilyen hangok kombinációja kellemes és elegáns kombinációnak köszönhetően ünnepi hangulatot kölcsönöz a fürdőnek.

A fehér fürdőszobáról itt írtunk.

Az árnyék barna színű, bézs színnel kombinálva egy igazán harmonikus kompozíciót hoz létre, amely egy banális fürdőt egy pihenés helyévé alakít. Egy ilyen kombináció teszi a szobát meleg és barátságos, így valóban öröm lesz.

Szokatlanul kellemes kombináció a sötét árnyalatok barna színe, kombinálva a tejes kávé színezésével. Ez a kombináció nyugtató tulajdonságokkal rendelkezik, harmóniát és kellemes érzelmeket kölcsönöz a fürdőszobában.

Érdekes kombinációja a barna és az őszibarack színnek. A természete és a melegség jellemzi, ami sok fürdőszobai rajongót kímél a fürdőszobában.

Vannak más kombinációk is, amelyek sötét és világosbarna hangokat használnak. Végül is ez az árnyalat harmonikusan egyesíti a sok természetes színt, ami sok helyet biztosít a kreatív kereséshez.

Csempe, mint a fő befejező anyag.

Rendszerint a csempe anyaga barnás fürdőszoba díszítésére szolgál. Ez a befejező módszer ideális a ház ezen részéhez egyszerre több okból.

 • Nedvességálló. Természetesen mindig sok a nedvesség a fürdőszobában, így lehetetlen például ragasztani a háttérképet. A jó minőségű csempeburkolat azonban valóban tartós belső teret hoz létre, amelyhez a víz nem zavarja. Ezenkívül a víz beáramlása nem befolyásolja a burkolatot. Egyszerűen törölje a vizet;
 • Erő. Rendszerint a csempe megbízható anyag, amellyel semmi sem fog történni, ha valamit csepegtet, vagy véletlenül megüti;
 • Megbízhatóságát. A megfelelő burkolást biztosítva a burkolólapok nagyon tartósak lesznek;
 • A sebesség és a könnyű munka. Az építészek és a tervezők nagyra értékelik ezt az anyagot, mert a csempék nagyon egyszerűek. A legfontosabb dolog az, hogy mindent pontosan mérjünk és számítsunk ki.

Ezeknek az okoknak a kombinációja a csempézett burkolat, amely ideális lenne barna színű fürdőszobai kialakításra. Leggyakrabban a csempe háromféle regisztrációs típusonként különbözik:

 • Valójában barna;
 • Stilizáció a fa alatt;
 • Stilizáció a kő alatt.

Megfelelően rajzolja meg a mennyezetet és a padlót.

A mennyezet fontos szerepet játszik a szoba légkörének kialakításában, ezért különös figyelmet kell fordítania. Így célszerűbb a könnyebb árnyalatokat választani a fürdő felső részének díszítésére, hogy vizuálisan növelje a magasságot.

Kiváló választás lenne a díszítéssel ellátott feszített mennyezet használata. A panelek is nagyon népszerűek. Mindkét eljárás nedvességálló, ezért tökéletesen illeszkedik a fürdőszoba belsejébe.

A legtöbb esetben a padlót csempézik. Általában sötétebb hangokból áll, mint a többi szobában. Kiváló megoldás lenne egy mozaikpadló ötlete is, váltakozó csempe árnyalatával. A barna és a fehér kombinációja például nagyszerűnek fog tűnni.

Bútorok és kiegészítők kiválasztása.

A barna bútorokat és fürdőszobákat a fa által stilizált árnyalatok között kell kiválasztani. Természetesen a fa részek maguk nem nagyon indokoltak itt, mivel a nedvesség hátrányosan befolyásolja az állapotát.

Ezenkívül a mosogató fehér színe tökéletesen illeszkedik ebbe a belső térbe, így a "tartozékok" és a kiegészítők kiválasztása nem "újra feltalálhatja a kereket". Győződjön meg róla, hogy természetes színekben készültek. Ami a háztartási készülékeket illeti, a fehér szín is előnyös. Ha a belső sötétségű, a mosógép fekete lehet.

A vízvezeték elemek kombinációja, a világítás megválasztása.

A barna kivitelű fürdőszobai vízvezetékeket a standard kivitelben, azaz krómozott és fém árnyalatokban lehet használni. Nagyon kényelmes, mert meglehetősen nehéz megtalálni a csapokat, valamint más vízvezeték elemeket alternatív színekben.

Ami a világítást illeti, egy meglehetősen fényes lámpa alkalmas barna színű fürdőszobára. Jó megvilágítással a csempe csillogni fog, ami még nagyobb eredetiséget és fellebbezést biztosít a szoba számára. És általában, alig van bárki úszni a félhomályban. És ha van például egy jacuzzi telepítés, akkor a gyenge világítás teljesen indokolt, mert hozzájárul a jobb kikapcsolódáshoz és a pihenéshez.

Így a barna árnyalatú fürdőszobai design kiváló ötlet mindenki számára, aki értékeli a természetes színeket, és stílusosan és ízlésesen kíván díszíteni a belső térben. Ez a szín tökéletes harmóniában van a praktikus és a szemmel kellemes bútorokkal és kiegészítőkkel, és számos színárnyalat közül választhat.

Barna fürdőszoba: hangulatos hangulat

Már rég eljött az idő, amikor az egyetlen lehetőség a fürdőszoba belsejének díszítésére fehér volt. A modern építőanyagok és tervezési megoldások lehetővé teszik ebben a teremben, hogy teljesen elképzelhető legyen.

barna fürdőszoba belső

Természetesen minden ember ízlése eltérő, de a barna fürdőszobája a közelmúltban egyre népszerűbbé vált. Az otthoni és fürdőszobai színek, beleértve egy hatalmas hatását egy személy érzelmi és fizikai érzékelésére. Különösen minden nap a szoba látogatásával indulunk, ezért különös gonddal kell megközelíteni a tervezést.

Barna fürdőszoba: minden előny és hátrány

Minden színnek megvannak a maga sajátosságai, amelyek ügyes felhasználása nemcsak a tökéletes belsőséget hozza létre a tisztaság kolostorában, hanem a szoba hátrányait is elrejti. Tehát vegye figyelembe az összes olyan pozitív és negatív pontot, amely barna fürdőszobát hordoz.

 • A Brown egyedülálló pihentető hatása. Hála neki, a szoba tele van nyugodt légkörrel.
 • A barna színű bútorok és kiegészítők segítenek egy igazán bámulatos belső, családias és nemes kialakításban.
 • Semlegességének köszönhetően a barna rendkívül könnyűnek tűnik, egyszerűen lehetetlen elfáradni tőle.

A pozitív pillanatok mellett azonban megemlítjük a barna fürdő hátrányait, amelyek ismerete megóvja Önt a belsõ dizájn bosszantó hibáitól.

csempe a fa színében fokozza a nemességet és a mélységet a belső térben

 • A szilárd barna csempe használatakor a fürdőszobája túl sötét és komor lehet.
 • A túlzott barna vizuálisan csökkentheti a fürdőszobát. Ezért szükséges a belső színeket más színekkel hígítani, de erről az alábbiakban beszélünk.
a tartalomhoz ↑

Barna csempe

Az esetek túlnyomó többségében a barna burkolólapok közül háromnak kell választania: szilárd, kő vagy fa. Rögtön azt mondjuk, hogy jobb kizárni az első változatot, mert egy monokromatikus barna fürdő megjelenése így lesz.

De ha elegáns és látványos szobát szeretnél kapni, próbáld meg kombinálni a mozaikot a fő csempezel.

A legjobb megoldás barna csempe, fa alatt. Ez az opció mind a klasszikus, mind a modern belső térben jól néz ki. Az ilyen burkolólapok segítenek a lakosztály kényelmében a fürdőszobában, és adnak némi természetes vázlatot.

a sötétbarna falakat a hófehér színű ablakok és a vízvezeték helyezi el

Meg kell jegyezni, hogy a cserép alatt a kő a barna fürdőszobában nem kevésbé vonzó. Ugyanakkor ezzel a díszítéssel a szoba hűvösebbé válik, de ugyanakkor friss és mire van szükség a fürdőszobában. Azok számára, akik kedvelik a hideg hangokat és a gyengéd árnyalatokat, ez a megoldás valóban ideális.

Színkombinációk barna fürdőszobában

A barna azonban, mint más színek, nem fogad el túl sok bőséget. Ezért kell önállóan vagy a tervező segítségével megtalálni a legoptimálisabb színkombinációt. Természetesen a barna fürdőszobák minden egyes projektje egyedi megközelítést igényel, és csak a legérdekesebb lehetőségeket mutatjuk be.

barna wenge bútorok a fürdőszobában

Tökéletesen összehangolja a csokoládé színét mindenféle bézs színnel.

És nem számít, milyen színű ez a könnyű homokos vagy fényes karamell. Ebben az esetben ebben a palettában felveheti a klasszikus kombinációt egy fényes felső és egy sötét fenék, ami olyan jól néz ki a fürdőszobában.

Ne felejtsük el a fehér színt, mert az az egyetemesség alapkövetelményének tekinthető, így a barna kombinációja szintén nagyon páratlan. Lehetséges, hogy nem lehet olyan belső teret létrehozni, amelyben a fehérnek nincs helye. Nagyszerű megoldás lenne a sakkváltozás e két szín közül a padló csempe a fürdőszoba. A fehér szín miatt a szoba sokkal könnyebb és legfrissebb lesz.

hosszú, keskeny barna csempe - a fürdő designjának egyik kiemelkedése

Ami a világos színeket illeti, barna színű kombinációjuk gyakran nem megfelelőnek tűnik. Azonban a helyesen elhelyezett színes ékezetek növelik a vitalitást a fürdőszobában, amelyet biztosan értékelni fog a reggeli vízkezelések során. A belsőépítészek két lehetőséget kínálnak a fényes és a barna színezésre:

 • A duó. A tökéletes unió megteremtéséhez egy pasztell palettán világos színre van szüksége, sőt, maga is barna. Voila, és egy csodálatos pár jött ki.
 • A trió. Hasonló dekorációs lehetőség: barna színű, fehér színű "híd" kombinációját jelenti. A padlólapok kombinációja különösen fontos a fürdőszobában.

Az egyetlen szín, amellyel nem lehet barna színű, sárga. De a piros szenvedélyes jegyzetek csak a barna fürdőszobát díszítik.

eco stílus a fürdőszobában: barna, világoszöld és zöld kombinációja

Fürdőszobai világítás barna színben

Meg kell említenünk a barna fürdőszoba világítását is. A fény nemcsak melegíti a belső teret, hanem segít abban is, hogy a fürdőszobába rejtélyes maszkot adjon, vizuálisan kibővítse és elrejtse még a legkisebb hibákat is. Ezért különös figyelmet kell fordítani a világítási rendszerre. Hiba nélkül, különálló fényt kell tartania a tükör számára. Nos, a tágas fürdők boldog tulajdonosai gondoskodhatnak a romantikus szürkületről, hiszen nincs semmi jobb, mint a baráti hangulatos, romantikus hangulatú közös fürdőzés a szeretteivel.

Bútorok és kiegészítők

Ha a fürdőszobája bélés barna árnyalatú, akkor a bútorok jobb választani fehér. Ez a kombináció stílusos és drága lesz.

szürke bútorok és barna falak kombinációja a fürdőszobában

Kiváló lehetőség a bútorok és a furnér természetes barna árnyalatainak egyesítése is. Ez a státushatározat a tiszteletre méltó luxus iránti szeretetre vágyik.

Ami a padlóburkolatokat illeti a kő alatt, tökéletesen ötvözik üveg bútorokkal, tükrökkel és különböző fém vagy króm dekor elemekkel.

Az eredeti tartozékok segítenek a barna fürdőszobában egyedülálló kinézet kialakításában. Sőt, jobb, ha nem túlterheljük ezt a szobát számos szükségtelen részletezéssel, de még ilyen helyzetben is, a megfelelő megközelítéssel, sok hely van a képzeletnek. A gyönyörű romantikus érintés - gyertyák, divatos lámpa, vagy csak egy fényes törölköző - mindezek a tartozékok kissé melegebbé és kényelmesebbé tehetik a fürdőszobát.

két tükröt egy barna kerettel keretezett fehér fürdőszobában

következtetés

A barna fürdőszoba megnyitja a lehetőséget a tervezőknek. Egy ilyen belső tér alapján díszíthet egy szoba ökológiai, klasszikus, etnikai, japán stílusban, valamint a glamour vagy akár a minimalizmus stílusában. A vidám és vidám emberek számára javasoljuk, hogy fantáziáljon a trópusokkal vagy az üdülővel kapcsolatban. Mindenesetre a fürdő barna belseje már régóta nem csoda, és sok rajongót nyert. Ne felejtsük el, hogy ez a csokoládé színe sok mágikus árnyalatú, amelyek mindegyike segít a szoba melegen, kényelmesen kitölteni, és a fürdőszobában a hangulatot valóban paradicsomozni.

Barna fürdőszoba (90 + valós fotók)

A fürdőszoba az egyik leglátogatottabb otthon, mert minden nap kezdjük és véget vessünk. Nem is beszélve arról, hogy gyakran mennek a kezünk mosásához, zuhanyozni vagy mosni a nap folyamán. Ezért rendkívül fontos, hogy a fürdőszoba belseje minél vonzóbb legyen az Ön számára, mert ez garantálja, hogy itt élvezni fogja az idejét, kiváló hangulatban.

Mi a barna vonzó kivitel?

Barna színű különböző árnyalatok széles körben használják a lakberendezés különböző szobák a házban, beleértve a fürdőszoba. Ez a szín nem csak szemmel kellemes, hanem alacsony jelzéssel is rendelkezik.

Érdemes azt mondani, hogy egy hasonló színösszeállítás 20 évvel ezelőtt divatba került, és maga helyettesítette sokkal kevésbé kellemes tervezési lehetőségeket. Ez az árnyalat lenyűgözi harmóniáját és természetességét, mivel a fa hasonló színű. A barna fürdőszobai formatervezés harmóniát és nyugalmat biztosít.

Világos árnyalatok.

Ennek a színnek a csempe általában több árnyalatú, így a vevőnek a lehető legszélesebb választéka van a belsőépítészeti ötleteik megvalósítására. Vegye figyelembe a világos barna csempék különböző lehetőségeit:

 • Kávé tejjel. Ez az árnyék tökéletesen érzékeli a szemet, hozzájárul a pihenéshez és a pihenéshez, a gondolatokba merül. Ezenkívül számos más hangzással kombinálódik, ami a fürdőszobai belső tér többi részében egyetemes;
 • A fa árnyalatait az egyik legféltettebbnek és kellemesnek tartják egy ember számára, mert az egységet a természettel együtt viselik. Számos különböző fafajfaj létezik, különböző fafajok stilizálásában;
 • A tejes csokoládét nem lehet egy barna fürdőnek egyedülállóan világos vagy sötét árnyalatának nevezni. Ez a színezés lágyságával meghódítja. Sokan észreveszik, hogy amikor egy hasonló belsőépítészeti étvágyat ébred fel, felébred. Leggyakrabban a színárnyalatok sötétebb árnyalatúak.

Sötét hangok változatai.

A sötétbarna szín nem kevésbé népszerű, mint a fény. Tekintsük a leggyakoribb lehetőségeket a fürdőkád díszítésére ebben a tartományban:

 • A Wenge egy nagyon eredeti választás a szoba díszítésére, mivel ebben a sötét árnyékban láthatja az egyéb színek, például a piros és mások különbözőségét, amelyek nagyon természetesek. Leggyakrabban ez a fajta színezés könnyebb árnyalatokkal kombinálódik;
 • A keserű csokoládé valószínűleg a barna tónusok legnépszerűbbje. Rendszerint az ilyen csempék nem monokromatikusak, hanem különböző válásokkal, amelyek különösen kellemes légkört teremtenek a szobában. Ez az árnyalat tökéletesen kombinálható könnyebb kiegészítőkkel, például a bézs, az őszibarack és az olajbogyó színeivel.

Mint látható, a barna szerelmeseinek nagyon sok különböző hangzása van, amelyek a fürdőszobában eredetiek és szépségűek.

A barna és más színű színek kombinációja a belső térben.

Annak érdekében, hogy a formatervezés olyan vonzó és harmonikus legyen, rendkívül fontos a megfelelő színek kiválasztása. Ezenkívül, ha betartja a kiválasztási szabályokat, képes leszed arra, hogy a szoba tipikus hátrányát felszámolja: egy kis terület. Érdemes megemlíteni, hogy a belső színű barna szín bármilyen kombinációban vizuálisan növeli a területet és a magasságot, ami szintén hozzájárult ahhoz, hogy népszerűsítse ezt a hangot a fürdőszobában.

A barna és a fehér kombinációja igazán vonzó kontrasztot teremt, amely mind a klasszikusok, mind az eredeti kedvelőinek fellebbez. Az a tény, hogy az ilyen hangok kombinációja kellemes és elegáns kombinációnak köszönhetően ünnepi hangulatot kölcsönöz a fürdőnek.

Az árnyék barna színű, bézs színnel kombinálva egy igazán harmonikus kompozíciót hoz létre, amely egy banális fürdőt egy pihenés helyévé alakít. Egy ilyen kombináció teszi a szobát meleg és barátságos, így valóban öröm lesz.

Szokatlanul kellemes kombináció a sötét árnyalatok barna színe, kombinálva a tejes kávé színezésével. Ez a kombináció nyugtató tulajdonságokkal rendelkezik, harmóniát és kellemes érzelmeket kölcsönöz a fürdőszobában.

Érdekes kombinációja a barna és az őszibarack színnek. A természete és a melegség jellemzi, ami sok fürdőszobai rajongót kímél a fürdőszobában.

Vannak más kombinációk is, amelyek sötét és világosbarna hangokat használnak. Végül is ez az árnyalat harmonikusan egyesíti a sok természetes színt, ami sok helyet biztosít a kreatív kereséshez.

Csempe, mint a fő befejező anyag.

Rendszerint a csempe anyaga barnás fürdőszoba díszítésére szolgál. Ez a befejező módszer ideális a ház ezen részéhez egyszerre több okból.

 • Nedvességálló. Természetesen mindig sok a nedvesség a fürdőszobában, így lehetetlen például ragasztani a háttérképet. A jó minőségű csempeburkolat azonban valóban tartós belső teret hoz létre, amelyhez a víz nem zavarja. Ezenkívül a víz beáramlása nem befolyásolja a burkolatot. Egyszerűen törölje a vizet;
 • Erő. Rendszerint a csempe megbízható anyag, amellyel semmi sem fog történni, ha valamit csepegtet, vagy véletlenül megüti;
 • Megbízhatóságát. A megfelelő burkolást biztosítva a burkolólapok nagyon tartósak lesznek;
 • A sebesség és a könnyű munka. Az építészek és a tervezők nagyra értékelik ezt az anyagot, mert a csempék nagyon egyszerűek. A legfontosabb dolog az, hogy mindent pontosan mérjünk és számítsunk ki.

Ezeknek az okoknak a kombinációja a csempézett burkolat, amely ideális lenne barna színű fürdőszobai kialakításra. Leggyakrabban a csempe háromféle regisztrációs típusonként különbözik:

 • Valójában barna;
 • Stilizáció a fa alatt;
 • Stilizáció a kő alatt.

Megfelelően rajzolja meg a mennyezetet és a padlót.

A mennyezet fontos szerepet játszik a szoba légkörének kialakításában, ezért különös figyelmet kell fordítania. Így célszerűbb a könnyebb árnyalatokat választani a fürdő felső részének díszítésére, hogy vizuálisan növelje a magasságot.

Kiváló választás lenne a díszítéssel ellátott feszített mennyezet használata. A panelek is nagyon népszerűek. Mindkét eljárás nedvességálló, ezért tökéletesen illeszkedik a fürdőszoba belsejébe.

A legtöbb esetben a padlót csempézik. Általában sötétebb hangokból áll, mint a többi szobában. Kiváló megoldás lenne egy mozaikpadló ötlete is, váltakozó csempe árnyalatával. A barna és a fehér kombinációja például nagyszerűnek fog tűnni.

Bútorok és kiegészítők kiválasztása.

A barna bútorokat és fürdőszobákat a fa által stilizált árnyalatok között kell kiválasztani. Természetesen a fa részek maguk nem nagyon indokoltak itt, mivel a nedvesség hátrányosan befolyásolja az állapotát.

Ezenkívül a mosogató fehér színe tökéletesen illeszkedik ebbe a belső térbe, így a "tartozékok" és a kiegészítők kiválasztása nem "újra feltalálhatja a kereket". Győződjön meg róla, hogy természetes színekben készültek. Ami a háztartási készülékeket illeti, a fehér szín is előnyös. Ha a belső sötétségű, a mosógép fekete lehet.

A vízvezeték elemek kombinációja, a világítás megválasztása.

A barna kivitelű fürdőszobai vízvezetékeket a standard kivitelben, azaz krómozott és fém árnyalatokban lehet használni. Nagyon kényelmes, mert meglehetősen nehéz megtalálni a csapokat, valamint más vízvezeték elemeket alternatív színekben.

Ami a világítást illeti, egy meglehetősen fényes lámpa alkalmas barna színű fürdőszobára. Jó megvilágítással a csempe csillogni fog, ami még nagyobb eredetiséget és fellebbezést biztosít a szoba számára. És általában, alig van bárki úszni a félhomályban. És ha van például egy jacuzzi telepítés, akkor a gyenge világítás teljesen indokolt, mert hozzájárul a jobb kikapcsolódáshoz és a pihenéshez.

Így a barna árnyalatú fürdőszobai design kiváló ötlet mindenki számára, aki értékeli a természetes színeket, és stílusosan és ízlésesen kíván díszíteni a belső térben. Ez a szín tökéletes harmóniában van a praktikus és a szemmel kellemes bútorokkal és kiegészítőkkel, és számos színárnyalat közül választhat.

Barna csempék a fürdőszobában és a WC-vel

2013. november 11-től

A barna fürdőszobai és toalett csempe népszerű megoldás. Sok előnye van. Barna megnyugtatja a biztonságot. Elősegíti a pihenést, segít a pihenésben. Ráadásul a barna tárgyak gyakran drágának és nemesnek tűnnek, és ezeknek a tulajdonságoknak a belseje, amelyben jelen vannak. A semlegesség egy másik előnye a barna belsejében. Ő nem uralja, hanem feloldja, helyes hangot ad, de "árnyékban" marad.

Annak ellenére, hogy sok előnye van, a barna csempe károsíthatja a fürdőszoba kialakítását, így a szoba túl sötét, hangulatos vagy túl hideg. Nagy mennyiségű barna szín vizuálisan csökkentheti a már kis helyet. A nemkívánatos hatások elkerülhetők, ha figyelembe vesszük az árnyalatokat, figyelembe veszik a tervezők ajánlásait, sőt még az anyag megvásárlása előtt is, hogy saját kívánságuk szerint döntsenek.

Milyen barna fürdőszoba csempe közül választhat?

Három fő mintája a barna csempe: kő (vagy fém), fa és monokromatikus semleges. Az utolsó lehetőség - talán nem a legjobb választás a fürdőszobában és a WC-ben, mert a felület, ilyen csempékkel borítva, elég unalmasnak tűnik. Ezáltal a belső tér kifejezéstelen és lapos lehet. Egy látványos kép létrehozásához célszerű kombinálni az ilyen burkolólapokat mozaikokkal, kerámia díszítményekkel és ékezetlapokkal.

A csempe a fa alatt, éppen ellenkezőleg, hozzáadja a nemességet és a mélységet a belső térben. A fa színének, mintázatának és textúrájának köszönhetően kellemessé és melegséggé teszik a szobát. Ha azt szeretné, hogy barna fürdőszobája a lehető legmelegebb legyen - válasszon egy cserépet a fa alatt. Ez a választás sikeres lesz a fürdőszobában bármilyen stílusban: legalábbis a modern, legalábbis a klasszikus, legalábbis a vidéki.

A kő vagy a fém alatt lévő csempe nem kevésbé nemes és texturált, de teljesen másképp érzékelhető: egy olyan helyiség, amelynek falai ilyen csempékkel vannak bélelve, nagyon hidegnek tűnik. Ha tetszik a frissesség és a hidegség légköre, hogy uralkodjék a fürdőszobában - előnyben részesítsék ezt a megoldást.

A meleg, piros-vörös színű kőburkolat kissé melegebbé teszi a belteret. A barna-szürke csempe a leghidegebb.

A barna csempék kombinációja a fürdőszobában és a WC-vel

A barna burkolólapok legjobb társa a bézs színárnyalatok egyikének hasonló anyaga lehet: krém, por, bézsbarna, tejes kávé, karamell, homok - ezek közül bármelyik árnyalhatja a barna melegét, miközben hígítja, miközben a fürdőszobát túl hűvösnek és sivárnak hagyja.

A barna bézs színű kombinációja a fürdőszobában maximális melegséget, "bársonyos", kényelmet biztosít.

A barna cserép másik jó partnere fehér. A fürdõszobában és a WC-ben a barna szinte mindig szomszédos fehér, mert ebben a színben leginkább a fürdõszobai szaniterek: fürdõkád, WC, mosdó. A fehér mennyisége kibővíthető barna színű fehér csempék használatával.

Fehér, ellentétben a karamell hangokkal, nem képes csökkenteni a barna merevségét. Gyakran ellenkezőleg, hangsúlyozza hidegségét, homályosságát és brutalitását. De a fehérrel való kombináció sokkal könnyebbé teszi a fürdőszobát. Barna elnyeli a fényt és a fehér elnyeli. Az egyiket kiegyensúlyozza a másik.

A barna csempe, mint általában, nem egyesítik a színt. További színeket ékezetekben és dekorációban mutatnak be. De ha meg akarja hígítani a barna cserép nem fehér vagy karamell, azaz a szín, akkor minden esélye, hogy kiváló eredményt érjen el. Két biztos módja van: 1. kombináljon barna cserépeket egy nagyon világos színű, pasztell árnyalattal (duett); 2. a fehér vagy bézs csempe (trió) "hídja" segítségével egy barna csempe világos színnel köti össze. Mindenesetre az egyik színnek elsődlegesnek kell lennie, a második akcentus pedig kisebb mértékben használható.

Barna csempe a fürdőszobában: hogyan lehet kombinálni?

Ha gyakorlatilag ugyanolyan mennyiségű barna és könnyű cserépet használnak, a padlót pecsétlemez mintázatban lehet elhelyezni. Ez egy klasszikus technika, amely minden szobát látványosvá tehet. Az ilyen mintákkal rendelkező padlók sem sötétek, sem világosak. Ez az arany átlag.

Sok lehetőség van a falak számára. Könnyű és sötét csempe a fal fele felett. "Dark bottom - light top" - ez egy másik klasszikus, és ezáltal egy win-win megoldás.

Ne feledje, hogy minél kisebb a fürdőszoba vagy a WC, annál több fénycsempe érdemes használni, mert a barna vizuálisan csökkentheti a szobát. Liberálisan hígítsák fel a barna fényt - és a fürdőszoba falai nem nyomnak rád.

Egy másik gyakori kombinációs séma: a padlók barna, a falak könnyedén barna színűek. Ezek lehetnek függőleges széles csíkok, egy vízszintes a kerület mentén, egy kiemelő töredék a fal felén, stb.

A barna mozaik betétek sokféleséget tesznek, így a falak nem csak textúráztak és mélyebbek, hanem könnyebbek is (a kontrasztos "varratok", a gyöngyház fénye és a mozaik mozaikjai).

Bútorok és kiegészítők egy barna fürdőszobában

A klasszikus fehér bútor tökéletesen kiegészíti a fehér színű, tökéletesen illő felszerelést.

A barna fa garnitúrák ugyanolyan színű bútorokkal egészíthetők ki, hogy megőrizzék a meleget és a bátorságot. Üvegből, fémből és tükrökből készült bútorok illeszkednek a cseréhez a kő alatt.

Ha a barna fürdőszobába egy kicsit élénk színt szeretne hozni, akkor díszítse a belső térben a megfelelő színű tartozékokat és dísztárgyakat. Ezek lehetnek törülközők, vázák, mosodai kosár, gyertyák, színes lombos lámpa stb. A barna-fehér és a barna-bézs színtartomány legelőnyösebben narancssárga, kék, türkiz és zöld színű.

Ha a fürdőszoba majdnem száz százalékos barna burkolattal van ellátva, úgy kell felszerelni, hogy a lehető legtöbb fényt megőrizze. Ehhez tükröket, üvegfelületeket és számos fényforrást kell beépíteni a belső térbe.