Legfontosabb > Bútor

Top 8 legjobb akrilfürdők gyártója - a piac áttekintése

Az akril fürdõ nagy modern megoldás a fürdõszobában. Az akril fürdők nagyon népszerűek a vásárlók körében a világ minden táján, így az üzletekben megjelenő választék nagyon széles. Vásárláskor legalább egy durva ötletet kell találnia a főbb jellemzőkről és az akril fürdők vezető gyártóiról, és könnyebb lesz az Ön számára a megfelelő választás. A szükséges információk megtalálhatók ebben a cikkben.

Fő kiválasztási kritériumok

Számos árnyalatot kell figyelembe venni a kiváló minőségű akrilfürdő választásához:

 • Anyag típusa. A termeléshez használt akrilsav önthető vagy extrudálható. Ezek hasonlóak a kémiai összetételben, de eltérő erejük van. Az akril bevonat előnyösebb, mivel az anyag fürdője sokkal hosszabb ideig szolgál.
 • Akril réteg. A lehető legvastagabb legyen, legalább 0,5-0,6 cm legyen, különös figyelmet kell fordítani erre a paraméterre, mivel a kereskedelmi forgalomban kapható fürdők többsége nem haladja meg a 0,4 cm-es akrilt, aminek következtében gyorsan elhasználódnak.
 • Az akril bevonat megjelenése. A kiváló minőségű akril fürdőt fehérnek kell forralni (persze, ha nem választott más színt). A felületén nem lehet érdesség, mindig teljesen lapos és sima.
 • Az alkalmazott anyagok mennyisége. Az akrilból készült fürdő gyártásával az akrilburkolatot poliuretán alapon alkalmazzák annak érdekében, hogy nagyobb merevséget biztosítsanak. Ezért a végterméket két rétegben állítjuk elő. Egy akrilból álló fürdő nagyon törékeny és törékeny.
 • Merevségét. Ez kétségtelenül az egyik fő kritérium. Végül is attól függ, hogy mennyire függ a kád mennyisége, mennyi súlyt képes támogatni, és milyen típusú felszerelésre van szükség (különösen a törékeny termékekhez további megerősítés szükséges). Könnyedén tesztelheti az akril fürdőt a merevséghez - csak nyomja meg keményen az alján a kezével: ha meggyűrődik, akkor a termék nem jó minőségű.
 • Az anyag átláthatósága. A valódi akril nem átlátszó anyag. Ha az akril kád fényt enged, akkor nagy valószínűséggel vitatható, hogy mielőtt hamis vagy.
 • Külső réteg Mint már megtudtuk, poliuretánból készült. Az akrilfürdő külső felületének sötétnek és simanak kell lennie. Ha durva és egyébként kellemetlen kémiai szagot produkál, akkor valószínűleg a gyártó úgy döntött, hogy a szintetikus gyantákkal keverve használt üvegszálat alapként használja. A fürdő vásárlása nem éri meg.
 • A keret kialakítása. Ideális esetben egy olyan szerelőkeretnek kell lennie, amelyet kifejezetten erre a fürdőkádra, lábra állítottak be, amelyek magasságban állíthatóak és a sarkokban vannak. Ha csak egy keret található, amely közvetlenül a perem alá van szerelve, akkor egy ilyen szerkezet teljesen instabil.
 • További jellemzők. Ha nincs szüksége rájuk, akkor annak érdekében, hogy ne tegyen túlfizetést, vásároljon egy közönséges fürdőt, mivel számos "harang és síp" elrejtheti a termék rossz minőségét. Ha például hidromasszázsos fürdőre van szüksége, akkor figyeljen az ilyen típusú termékekre szakosodott gyártókra.
 • Form. Minél egyszerűbb, annál erősebb és stabilabb a fürdő. A nagy méretű vagy összetett alakú fürdők nagyon magas minőségűeknek kell lenniük. Következésképpen sokkal többet fognak fizetni.
 • Lefolyó és túlfolyó rendszer. Lehet hagyományos, félautomata vagy automatikus. Mindegyiknek van előnye és hátránya, ezért ez az Ön egyéni preferenciáinak kérdése.

Akril fürdők: melyik gyártó jobb?

Nyilvánvalóan nem tudunk áttekintést adni az összes akril fürdőről. A web felületén a leginkább felületes keresés azt a benyomást kelti, hogy minden tizedik kínai az akril fürdők gyártásával foglalkozik, és 1,5 milliárdat! Ezért csak példákat adunk azokról a márkákról, amelyek a hagyományos moszkoviták számára elérhetőek, és alapján meg fogjuk ítélni, hogy melyik akril fürdő jobb.

Akril kádak "Triton"

A főváros egyik legismertebb akril fürdője Triton. A moszkvai régióban található cég több mint 60 akrilfürdős modellt kínál a moszkvai piacon, minden lehetséges konfiguráció és méret tekintetében. Az árak - nagyon alacsonyak (a standard 120x70 cm-es modell csak 4030 rubelt ér) a mérsékeltekhez (Victoria és több más példány 40 ezer rubel áron kereskedik), átlagosan 16 23 ezer rubel

Akrilfürdõ Triton - Victoria

A szakértők azt mondják, hogy az összes Triton modell felszerelhető hidromasszázzsal.

A hivatalos weboldalon (http://www.3tn.ru) nem találták meggyőződést arra a következtetésre, hogy a Triton akril fürdők valójában kompozitok - az ABS műanyagból készültek, és csak egy vékony akril réteget fedtek le. A panaszosok azonban fórumukban ezt beszélik, amit az online áruházak weboldalain (például http://vanna58.ru) adott technikai jellemzők is megerősítenek.

Akrilfürdő Triton - Hidromasszázs

Már beszámoltunk arról, hogy mi is tele van ezzel a fajta összetétellel a szakasz bevezető cikkeiben: a vékony felületi akril réteg könnyen károsodik, és az ABS műanyag érzékeny a nedvességre, gőzök nem ártalmatlanok az emberre.

Akrilfürdõ BAS

Az akril fürdők gyártása maga Moszkva is: BAS (Bath Akril rendszer - "Fürdőszoba akril rendszer") található létesítményeit itt. A 2014-es nómenklatúra is meghaladja a 60 modellt. Formák és méretek - mindenféle. Az árak ugyanabban a tartományban, vagy akár kissé alacsonyabbak: a BAS akril fürdők legtöbb modellje 11-17 ezer rubel áron kerül értékesítésre. Bár drágábbak és olcsóbbak.

A hidromasszázs berendezésekre vonatkozó javaslatok bőségesek.

Azonban az online áruházak (http://www.vanna-com.ru és mások) még csak el is rejtik azt a tényt, hogy a BAS fürdők összetettek. Az egyetlen vigasz, hogy mindkét vállalat - Moszkva és Moszkva területén - az ABS műanyag lapokat használja a világ egyik legjobb polimer tömegtermelőjéből: az osztrák Senoplast cég.

Akril fürdőkád a Capri hidromasszázs használatával

Az egyetlen furcsa dolog az, hogy az otzovik fórumokon több panasz érinti a "tritonok" törékenységét: gyakrabban repedéseknek nevezik, főként a hidromasszázs fürdőben. Bár a "BASS" nem tud mereven felfogni: az alsó (különösen a sarokfürdőkben) egy személy súlya alá süllyed, az oldalak a falak mögé kerülnek, központi támogatásra van szükség stb. De az üzenetek repedései nem találhatók...

"A legjobb fürdő a fogyasztók szerint. Áttekintése a különböző anyagokból készült fürdőkről "- az e név alatt található anyag lehetővé teszi, hogy megtanulják a fogyasztók véleményét a különböző fürdők típusairól

A legfontosabb, hogy hol vásárolhat akril fürdőt, megtalálja honlapunkat a következő linken: http://remontspravka.com/bathtube-acryl-shopping/

Az akrilfürdõkkel kapcsolatos fogyasztói megítélések segítenek abban, hogy elképzeléseid legyen a termékre, amelyet meg akarsz vásárolni

Talán a BAS megszerezte a legjobb extrudáló berendezést? Vagy egyszerűen csak "Tritonok" vásárolnak többet? Ennek megfelelően, és panaszkodnak gyakrabban?

Akril fürdők Riho

Összehasonlítsuk ezt a két orosz márkát egy külföldi, oroszországi népszerűséggel: a Riho akril fürdő Csehországban, a holland Riho International b.v. A szállítások nemcsak Oroszországba, hanem Franciaországba, Belgiumba, Szlovákiába is mennek, nem is beszélve a Cseh Köztársaságról és Hollandiáról.

Akkumulátoros fürdőkád Riho Delta

Mindazonáltal az árak elfogadhatók egy orosz vevő számára: a legtöbb modell (az orosz piacon mintegy 90 méretű és méretű) kereskedik 14-30 ezer rubel tartományban.

A fő különbség: a Riho fürdők valóban akrilak: tiszta (öntött) akrilból készülnek. Ennek eredményeképpen a fórumokon nincsenek panaszok repedések, szagok miatt. Bár senki sem állítja, hogy a Riho akril fürdők ideálisak: sok tanácsadó javasolja a Riho fő cseh versenytársa, a Ravak termékeinek kiválasztását.

Melyik akril fürdő jobb?

Lehet, hogy ez így van, de amikor tiszta terméket és összetett terméket választasz, akkor előnyben kell részesítenünk a tiszta. A legjobb akril kádak akrilak. Az összes polimer közül csak az akril csak az egyetlen, ami teljesen egészségtelen.

Az akril réteg megsemmisítése az ABS műanyag felett

Minden más, mint a gyártók, és nem csak a hazai, szeretnek megjelenni a reklám füzetek: "európai design", a különböző modellek, rengeteg okos kiegészítők másodlagos. És a "fejlett vezérlőrendszerek" ára is értéktelen, ha pontosan a gombjaik köré repedtek.

Top 5 akril fürdő gyártó

Akril - a fürdő egyik legfejlettebb anyaga. A jó akril fürdők nem veszítik el szépségüket az idő múlásával, könnyen tisztíthatók és kényelmesen használhatók. Az akril vízvezetékből készült könnyű és tartós. Ezért könnyen felszerelhető hidromasszázs berendezések akril fürdőkbe, és a jó hidromasszázs akril fürdők ára alacsonyabb, mint más anyagokból készült hidromasszázs fürdők esetében.

Nem meglepő, hogy a mi piacunkon óriási választékban állnak az akril fürdők modelljei, hidromasszázzsal vagy anélkül. Hogyan navigálhat a fajta között? Vizsgálatunkban megpróbáljuk megválaszolni azt a kérdést, hogy melyik akril fürdõk melyik cég jobbak, és az akril fürdõk gyártóinak értékelését.

A legjobb európai akril fürdők

A legjobb gyártó akril fürdõk rangsorolásának vezetője a Roca. Az aggodalom pompája A Roca Group a kiváló minőségű akrilból készült különféle fürdők széles választékát kínálja. Nem meglepő, mert a cég 1929 óta gyárt ilyen típusú egészségügyi termékeket. Hatalmas tapasztalatokkal, bevált technológiákkal évtizedekig hatékony megoldások - mindez a Roca, a Jika és a Laufen márkájú szakosodott termékeket eredményezte. Raktáron:

 • Szögletes, szögletes és ovális akril kádak klasszikus és modern formában különböző kiegészítésekkel: görgők, fejtámlák, egy vagy két fogantyú, dekorációs panelek, beépített fiókok tárolására csalók, beépített csaptelepek, termosztátok, kipufogó készlet és még zuhanyzó képernyők szerves üveg, eltávolítja a fröccsenő víz zuhanyzás közben.
 • Téglalap alakú, szögletes és kerek akril kádak különféle hidromasszázs rendszerekkel.

Az akril Roka fürdők beépített kerete 40-65 cm mély és 160 literes vagy annál nagyobb tisztaságú.

A termékeket az EU-ban, az USA-ban és 2006 óta Oroszországban gyártják. 2004-ben az aggodalom döntött a Roca Rus leányvállalatának nyilvántartásba vétele és a Tosno (Leningrad Régió) városban lévő üzemben több vonal elindítása mellett. 2017-ben a cég több mint 30 műhelyben büszkélkedhet, amelyek a legmodernebb technológiával vannak felszerelve és évente legalább 500 ezer darab terméket állítanak elő.

 1. Több mint 200 öntött és extrudált akril modell.
 2. Különböző tervezés.
 3. Nagyfokú kopásállóság. Akrilvastagság - legalább 6 mm. Kiegészítve speciális csúszásgátló és szennyeződésgátló bevonatok, aminek köszönhetően a kád egyszerűen tisztítható koptató háztartási vegyszerek használata nélkül. Ugyanakkor a termék súlya meglehetősen kicsi, és nem jelent különleges terhelést a tartószerkezetekre, ami nagyon kényelmes a régi raktárházak számára.
 4. Megfizethető ár. A fürdők költsége a konfigurációtól függ, és 8 500-120 000 rubel.
 5. Tartósság. Garancia - 8-10 év akril, kiegészítők - 2 év.
 6. Kereskedelmi szolgáltatások és szervizközpontok széles körű hálózata. Úgy véljük, hogy ez a legjobb ajánlás az aggodalomra, mivel annak ellenére, hogy hazánk minden régiójában van egy felhatalmazott szolgáltatás, bármilyen bonyolultság javítása és a hibás fürdőhelyek pótlása gyorsan és problémamentesen történik.
 1. Vannak meghibásodott fürdők vagy termékek, amelyek hibás összetevőket tartalmaznak (orosz üzem termékeiből);
 2. Vannak hamisítványok a piacon, ezért óvatosnak kell lenned a vásárláskor.

Nem akarsz kijutni egy kényelmes fürdőből - ez a szlogen legjobban leírja a cseh RAVAK cég által gyártott akrilfürdők sorozatát. A cég 1991-ben alakult, és zuhanytálcákkal és üveg-, akril- és ABS-műanyag paletták gyártásával foglalkozott.

Az akril konvencionális és hidromasszázs fürdők 1998-ban jelentek meg a vállalat kínálatában, és gyorsan elismerést nyertek az ügyfelek részéről az egyik legjobb, ergonómikus, kényelmes használatra és karbantartásra, tartós és kopásálló. A nemzetközi kiállításokon elnyert számos díj pedig a sikeres, minőségi termékek gyártójává vált, amely a vevő igényeire koncentrál.

A Ravak szinte minden építési kiállításon vesz részt, és folyamatosan díjazást nyer az innovatív megoldásokért. Az utóbbiak közül a Red Dot2015, a Mosbuild-2016-ban való részvétel és még sokan mások.

 1. Több mint 25 gyűjtemény akril fürdők tervezett szerint a "hasznos design" elv. A termékek kielégítik a legigényesebb ízeket. A maximális kényelem érdekében válasszon a You sorozatból. Az evolúciós fürdők széles tábláit az anyák és a magas emberek gondozásával értékelik. Az olvasó szerelmesei érdeklődnek a Vanda praktikusságától és ergonómiájától. De a masszív fizikum vásárlói előnyben részesítik az XXL vonalat - szuper nagy és szuper kényelmes anatómiai kádak.
 2. Ritka az akril fürdők gyártói számára különféle méretekben.
 3. Működési kényelem és sokoldalúság Az akril felület sima, nagyon fényes és nem porózus. Ezért könnyen mosható, kiváló antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik. A minőségi akril egyik jellemzője a fehérség. A Ravak összes termékének főzött fehér színe hosszú ideig megőrzi alakját görbület és repedések megjelenése nélkül. Emellett az anyag speciális tulajdonságai miatt minden további eszköz vagy tartozék beépíthető a kádba, a keverőkből a hidromasszázs komplexekbe. További előnye a saját háztartási vegyi anyagok sorozatának a jelenléte, amely ideális a Ravak termékekhez, és gondos gondos ápolást biztosít a szaniterek felületén.
 4. Befejezés a vevő választása szerint
 5. Hidromasszázs berendezések. A RAVAK hidromasszázs kádok a legjobbak és a legmagasabb minőségűek.
 6. Tisztességes élettartam. A fürdési szolgáltatás garanciája 10 év, hidromasszázs rendszereknél, a vízparaméterektől függetlenül, 2 év, kiegészítő felszerelés esetén 2-5 év.
 7. Árkategóriák: a gazdaságtól a prémiumig. Az árkategóriában 10 000-4 400 000 rubel van.
 8. Széles körű, engedélyezett szervizközpontok hálózata. Mivel a gyártó az ügyfél kérésére biztosítja az egyes vásárolt fürdő készítését, ez arra kötelezi a Ravakot, hogy minden nagyobb regionális központban legalább egy képviselőt, kereskedőt vagy szervizt tartson. Emiatt minden egyes fellebbezést haladéktalanul felül kell vizsgálni, és a javításokat a lehető leghamarabb végre kell hajtani.
 1. Egyes termékek magas ára;
 2. Az összes komponenst külön kell megvásárolni, a tartószerkezetig. Ez jelentősen növeli az árat;
 3. Ritkán, de még mindig hamis.

A legjobb akril fürdők rangsorolásának harmadik helyét a Cersanit fürdők foglalják el. A Tsersanit védjegyoltalom a Rovese SA holdingtársaság tulajdonát képezi 1998 óta. A márkanév alatt:

 1. Kerámia, porcelán, akril kádak és raklapok befejeződése 4 lengyel gyárban;
 2. Vízvezeték fajansz a romániai vállalat létesítményeiben;
 3. A német Cersanit West GmbH által gyártott kerámiák;
 4. Vízvezeték és cserép az ukrán üzemben;
 5. Fajansz, porcelán és akril termékek, gyárak termékei. Fryanovo, Kuchino és Syzran, Orosz Föderáció.

A Cersanit márkanév alatt a fürdők, zuhanytálcák és a legkülönfélébb formák speciális termékei fröccsöntéssel és extrudálással készülnek.

 • Téglalap alakú kádak klasszikus és anatómiai formában - a pompás döntés független telepítéshez;
 • Sarok egyenlő és aszimmetrikus tartályok beépített ülésekkel, fogantyúkkal és egyéb lehetőségekkel. Helyet takarít meg a helyiségekben, ugyanakkor sok helyet biztosít egy-két felnőtt vagy több gyermek fürdéséhez;
 • Ovális és nem szabványos modellek komplex alakú helyiségekhez.
 1. Több mint 30 különböző formájú és méretű gyűjtemény.
 2. Az optimális méret. Az akril vastagsága - 3 mm-től, ami nem teszi lehetővé a fürdő hidromasszázs rendszerbe való beépítését, de mérsékelt költségeket garantál. A fürdők szélessége 60-90 cm, a hossza elérheti a 2 métert, a mélység pedig 60 cm, a fürdők térfogata 160-260 liter.
 3. Megbízhatóság és tartósság. A Cersanit akril fürdők garanciális élettartama - 5 éves vagy annál idősebb.
 4. Termékek minden költségvetéshez - gazdaság, közép és luxus. Az akriltermékek költsége a konfigurációtól és a mérettől függ. Az árkorlát 4000 és 60 000 rubel között van.
 5. Egyszerű működés. A finomság ellenére az akril nagyon jó minőségű, különböző hófehér és átlátszatlanság. A felület sűrű, mészkő nem felhalmozódik, és a szennyeződést gyorsan eltávolítják a szokásos tisztítószerekkel (nem abrazív).
 1. Az ukrán és orosz növények gyűjteményében vannak házassági termékek;
 2. A gazdaságos termékek nem túl erősek;
 3. Alja csúszásmentes bevonat nélkül.

A legjobb akril fürdők az Orosz Föderációban

A Triton akril fürdõit az egyik legjobbnak nevezhetjük. A Triton LLC 2000 óta gyárt akril fürdőt és fürdőszobai bútorokat. Kétségtelen, hogy ez az értékesítés az Orosz Föderációban az árdiverzitás, a tisztességes termékcsalád és természetesen az Oroszország, Ukrajna, Örményország és Kakhazstan valamennyi régiójában elterjedt hivatalos kereskedő központok hálózatának vezetője.

2011 óta a vállalat elkezdte termékeit a kézi formázási módszer használatával - kézi öntési módszerrel. Ezek a fürdők nemcsak a tervezésük szempontjából érdekesek, hanem a felhasznált összetevők számára is - komplex poliészter-vegyületek (gelcoat), amelyek a metil-metakrilátnál jóval nagyobbak a tartósság és a tartósság szempontjából.

Az akril termékek közvetlenül az "Senoplast" (Ausztria) akrilát lapokból készülnek, az USA-ban készülő modern berendezések hőformázásának technológiája szerint. A technika meglehetősen bonyolult, de a késztermék jó minőségű és legalább 3 mm vastagsága igazolja. Ezt bizonyítja a fürdők fényes fehér árnyalata, az átláthatóság hiánya és a termék deformációval szembeni ellenállása.

 1. Több mint 60 modell akril fürdő.
 2. Széles mérettartomány.
 3. Különböző lehetőségek rendelkezésre állása. Gyakran a vásárlók figyelik a telepített hidromasszázs rendszert. A Triton Délkelet-Ázsiában vásárol berendezéseket, és a berendezést kizárólag fém (műanyag és szilícium nélküli) fúvókák, kompresszorok, szivattyúk és egyéb elemek szállítják. A tömlők pedig megerősített PVC-ből készülnek. Ez a kombináció hosszú és megszakításmentes élettartamot biztosít. Ezenkívül a fürdőkád beépített vagy külső keverőkkel, elektronikus vezérlőpanellel, poliuretán fejtámlával, túlcsordulással és más "készülékekkel" is felszerelhető. Minden berendezésnek legalább 2 éves jótállási ideje van.
 4. Az akril kád eredetiségének ellenőrzése a weboldalon A gyártó hivatalos honlapján található egy oldal, "A hamisítványoktól való félelem". Az alacsony minőségű termékeket értékesítő internetes áruházak adatait, valamint a Triton márkanév alatt hamisítványokat áruló valódi értékesítési címeket adtak meg.
 5. Jelentős élettartam. A 2013 után kiadott összes termék 10 éves garanciakártyával rendelkezik.
 6. Árfajták. A termelési költség - 6000-ről 95 000 rubelre.
 1. Akril vékony, karcálló;
 2. Idővel az alsó repedések, szivárgások - nem kívánatos használni a nagyobb súlyú embereket;
 3. Alkalmanként olyan termékek vannak, amelyek gyárilag hibásak.

A BAS védjegye vagy a Bath Acrylic System 2000 óta a BASS LLC tulajdonában van. A cég a következő kiadásokra összpontosított:

 • Paletta és fürdő standard és hidromasszázs rendszer öntött és lapos akril, ABS műanyag;
 • Zuhanykabinok és dobozok hidromasszázzsal;
 • Vakok fürdőkádakhoz és zuhanykabinokhoz edzett üveg és polisztirol;
 • Egészségügyi felszerelések;
 • Bútor fürdőszobához.

A vállalat minden termékét "gyakorlati és magas színvonalú" alapmotusz alapján gyártja. A fürdőkészülékek vákuumformázásból készült akril polimer akril / ABS (Ausztria) lemezekből készülnek. Az összetevők olyan jól ismert aggodalmakból származnak, mint Grohe (Németország), Bathstar (Spanyolország), Ravak (Cseh Köztársaság) és mások. A teljes termékcsalád megfelelő tanúsítvánnyal rendelkezik, valamint egészségügyi és higiéniai szakértői véleményekkel szolgál a felhasználók biztonságát illetően.

A sorban basszus több mint 100 modell:

 • Ergonómikus, 120 cm hosszú, 41 cm mélységű és 130 literes térfogatú klasszikus, gazdaságos minőségű termékek. Akrilvastagság - 4-5 mm;
 • A belső tér eredeti megoldásával rendelkező konténerek képesek az aero és a hidromasszázs beágyazására. Méretek: hossza 120-194 cm, mélység 41-65 cm, térfogat - 130-615 l, akril lap vastagsága - 5-6 mm;
 • Térfogatos téglalap alakú és sarokfürdők 6 mm-es akril előretelepített hidromasszázs rendszerrel.

A fürdők mind beépíthetők beépítéskor, mind külön behelyezve. Felszerelt dekoratív panel és keret állítható lábakon.

 1. Aero és hidromasszázs, krómterápiás és színterápiás készletek felszerelésének lehetősége, és egyéb kiegészítő lehetőségek
 2. Biztonságos fürdőfelület.

A középáras és prémium szegmensű akril fürdők csúszásgátló alja és speciális antibakteriális antibakteriális réteggel vannak ellátva. Az ezüstionok megzavarják a kórokozók és a penészgombák reprodukcióját a felületen, és lehetővé teszik a tartály hosszú ideig tartó tisztítását.

Akril fürdőkádas cég

tartalom

Akril fürdőkádas cég

Az akrilfürdő BAS kiválasztása

Az akrilfürdő BAS választása A testünk tisztasága sokat jelent a lelkünk és békességünk tiszteletén, és nem egy páratlan öröm, ami egy kemény napi munkát vagy aktív pihenést követően merül be a fürdőbe. És hol a házban leggyakrabban egyedül maradsz? Igaz, a fürdőszobában. Itt pihenhet és gondolhat az elmúlt napra, vagy fordítva, felidézhet és felfrissülhet a következő napra. Ezért ez a rendszerint kis szoba díszítése és felszerelése annyit jelent a nyugalom érdekében.

Jelenleg a vízvezeték üzletekben erős helyet foglalnak el az akrilfürdők, a fürdőszobai javítófotók. Ennek az anyagnak a tulajdonságai lehetővé teszik, hogy fürödjenek bármilyen alakúak, valamint a színek. A korlátozások csak a képzeletedet okozzák. A BasSale online áruház kínálatának köszönhetően kiválaszthat egy igazán egyedi fürdőszobát, amely megfelel minden igényeinek.

Az akril fürdők előnyei

A BAS akril kádak és a BAS hidromasszázs kádak számos előnnyel rendelkeznek:

1) Az akril lemez alacsony hőátadása. (Az akrilfürdőben lévő víz hosszú ideig hűl).

2) A fürdőfelület kopásállósága (az akril fürdők a BAS nem sárgulnak idővel.)

3) Minőségbiztosítás 10 év akril fürdőkhöz BAS és 2 év hidromasszázs fürdőhöz BAS.

4) A BAS akril és forró kád felülete könnyedén visszaállítható, ha speciális fugázóanyaggal megsérül.

5) Egyszerűség és funkcionalitás a működésben.

6) Az akril fürdők és hidromasszázs fürdők modern kialakítása és progresszív formái.

7) Egyszerű és egyszerű telepítés.

8) Az akril fürdő a BAS tanúsítvánnyal rendelkezik, és megfelel minden egészségügyi szabványnak.

9) Az akril, hidromasszázs fürdők és fürdőköntösek stabil építési minősége több mint 10 éve.

Javasoljuk, hogy az akril fürdõk, a pezsgõfürdõk és a fürdõfüggõk BAS (Bath Acril Systems) hazai gyártójának termékeit használják. Akril kádak, hidromasszázs kádak és fürdőfüggönyök nem hagyják el a legigényesebb ügyfelet sem.

Akril fürdő készítése

Több lépést képvisel. Kezdetben egy 4-6 mm vastag akrilból álló lapból, amelyet 130-160 ° C-ra melegítettek vákuumkamrában, a kívánt konfigurációjú vályút formázzák. Ezután lehűl. A második szakaszban meg kell erõsíteni az eredményül kapott alakot, ellenkezõ esetben deformálódik, ha a fürdõ vizet tölt. Az edény külső pereme epoxi gyantával borított, üvegszállal (nylon szál) keverve. A fagyasztott keverék a fürdő merevségét biztosítja, és erősebb zománcot kölcsönöz a fürdő festésére. Számos ilyen réteget alkalmaznak, annál nagyobb a számuk, annál erősebb és megbízhatóbb, és ennek megfelelően a fürdő drágább. Az akril lágysága azonban korlátozott, a bonyolultabb formáknál a lágyabb akril használata kevésbé megbízható. Ebben az esetben a tartósság és a bonyolult kialakítás között kell választani. A kiváló minőségű higiénikus akril fürdők gyártásában való felhasználása ellenáll a korrozív és kémiai behatásoknak, valamint az infravörös és az ultraibolya spektrum sugarainak.

A BAS akrilfürdője lehetőséget ad a hidromasszázs fúvókákba való beépítésére. Az ügyfelek igényeinek megfelelően telepített különböző típusú készülékek legfeljebb tíz különböző masszázs módot tudnak előállítani, a pulzálótól keleti irányig. Ezenkívül lehetőség van arra is, hogy a pezsgőfürdő rendszerét egy idő után akril fürdőbe helyezzük. Csak magának kell vásárolnia a rendszert, és vegye fel a kapcsolatot egy szakemberrel.

Akrilfürdő ellátás.

Az akrilfürdő gondozása egyszerű. Emlékszem, hogy lehetetlen áztatni a ruhákat, de egyébként minden egyszerűbb és kényelmesebb, mint egy öntöttvas vagy acél fürdőszoba. Az egészségügyi akril különlegessége, hogy nincs porózus szerkezete, így a szennyeződés és a baktériumok nem "ragadnak" bele. Egyszerűen törölje le a felületet puha szivaccsal folyékony mosószerrel. A folyékony szappan vagy mosogatószer folyadék használatának legegyszerűbb módja a fa lépcsők gyártása és szerelése. Ne használjon csiszolószemcséket és oldószereket tartalmazó termékeket.

A hidromasszázs akril fürdõk könnyen fertõtleníthetõk és tisztíthatók vízkõ-lerakódásoktól (évente legfeljebb 1 alkalommal). Ehhez a feltöltött fürdőhöz adjunk hozzá fertőtlenítőszert vagy ecetet (kb. 1,5 liter). Engedélyezés 10 percig. Ezután ürítse ki a vizet, töltse fel újra a fürdőt, majd kapcsolja be még néhány percig. Ezután öntsük a kádfelületet a zuhanyzóból.

Annak ellenére, hogy az akril egy nagy szilárdságú anyag, néha karcolások és repedések is előfordulnak. Ebben nem szörnyű, a zuhanykabin ajtóinak könnyen eltávolítható beépítése. A karcolás eltávolításához csak a legkisebb "csiszolópapírral" kell törölni ezt a helyet a vízáram alatt. A repedések kitöltéséhez különleges készleteket használnak, amelyeket az akril fürdők eladásakor lehet megvásárolni. A fürdő felületének ragyogása Goya pasztával polírozható.

A megfelelő ellátás egyáltalán nem bonyolult, de a fürdő élettartama legalább 20 év.

A fürdők formái az üzletünkben.

A négyszögletes kádak kényelmesen elférnek a fürdőszobában. Ők a leggyakoribbak. A méretek szélesek, nagyon kicsiek, mint például a Breeze vagy a Verona, a hatalmasak, például Málta és Jamaica, nagy magasságú emberek számára.

A sarokfürdők szimmetrikusak és aszimmetrikusak lehetnek, ami a fürdőszobát takarja. Könnyen illeszkednek a kis terekbe. Például az aszimmetrikus sarokfürdő Alegre nem igényel nagy teret egy tipikus fürdőszobában. A standard méretek Imperial, Iris fürdőszobával rendelkeznek. Ha azonban a hely lehetővé teszi, javasoljuk, hogy fordítson figyelmet a Laguna fürdőre.

A különböző formák és méretek végül lehetővé teszi, hogy szabad és ingyenes a fürdőszobában, és élvezze az eljárást.

A pezsgőfürdő egy nagy adagja, vagy akár egy alternatívája egy zuhanyzó. A zuhanykabin fő előnye a kompakt mérete és a fürdőszoba tér megtakarításának lehetősége. Ha nem szeretsz fürödni, akkor a zuhany a legjobb választás. A modern kabin nemcsak zuhanyozni, hanem törökfürdővel is rendelkezik, valamint számos kellemes dolgot, például telefont, ajtók beszerelését a zuhany alatt. Hidromasszázs is felszerelhető.

Különös figyelmet fordít az akril forró kád választására, akkor a vásárlás és felhasználás tapasztalata a legjobb. Azért dolgozunk, hogy az egyszerű higiéniai eljárás örömet szerezzen neked és az egyik kedvenc üdülési típusának.

Hívjon minket telefonon +7 (495) 220 3556 Moszkva. Vezetőink segítenek az akril fürdőkád és a kiegészítő berendezések kiválasztásában.

Akrilfürdők (Spanyolország

Az "Unitrans-99" vállalat az orosz BAS gyártási vállalat hivatalos forgalmazója. Rendszeres résztvevők vagyunk az orosz és a nemzetközi kiállításokon. Van egy hatalmas partnerhálózatunk Oroszország minden régiójában és a FÁK-országokban. Cégünk együttműködik olyan világhírű gyárakkal, mint a GROHE, a RAVAK, a KABI stb. Az összes BAS termékeket olasz berendezéseken gyártják és teljesen tanúsítottak.

Minden termékhez hidromasszázs berendezések nélkül 10 év garanciát vállalunk, hidromasszázs berendezésekkel 2 évig.

Minden BAS termék hosszú élettartamú antibakteriális védelmet biztosít - egy speciális antibakteriális réteg - az Antibac, amely megvédi a fürdő felületét a baktériumok terjedésétől, és amely a termékeket higiénikusabb tulajdonságokkal ruházza fel (tanúsítvány áll rendelkezésre).

A BAS akril és hidromasszázs fürdők és zuhanykabinjai kiválóan bizonyították magukat Oroszországban és a FÁK országaiban. Ennek oka a termékek kifogástalan minősége és kedvező ára. A BAS gyártó cég készen áll (az Ön megrendelésének megfelelően) az akril termékekre.

A Bass cég az akril kádak és zuhanykabinok egyik vezető gyártója Oroszországban és a FÁK országokban. A BAS márkanév alatt forgalmazott termékeket sikeresen értékesítették Oroszország összes régiójában, valamint Kazahsztánban és a Belarusz Köztársaságban.

Akril fürdőkádas cég

Üdvözöljük a BAS # 8212 gyár hivatalos boltjának honlapján; a BAS24.ru társaság

A BAS termékek az elmúlt évszázadban megjelentek az orosz piacon, a faoszlopokat fa lépcsőkön. A termékek magas színvonala, az elfogadható árpolitika miatt az orosz fogyasztók igényeihez igazodó választék, a BAS akril kádak és a BAS zuhanytartók könnyen elérhették a piacvezető pozíciót.

A BAS24.ru whirlpool-fürdő honlapján részletesen megismerheti a BAS gyár termékeit, kaphat szakvéleményt, megrendelheti a legjobb árat és a legkényelmesebb feltételeket. Mindez lehetővé teszi, hogy egy forró kádat vásároljon, ami a legvonzóbb az Ön számára, anélkül, hogy elhagyná otthonát.

- valamennyi előírt minőségi tanúsítvány rendelkezésre állása;

- modern termelési technológiák, olasz berendezések;

- a legmagasabb minőségű anyagok;

- Antibakteriális réteg jelenléte "Antibac"

- a telepítés és a karbantartás könnyű, részletes és elérhető utasítások rendelkezésre állása;

- minden termék tanúsítvánnyal rendelkezik;

- 10 éves garancia és az egész életen át tartó garancia megszervezése.

• Ingyenes * szállítás a moszkvai körgyűrűben (* a fürdők és kabinok szállítása INGYENES, az alkatrészek szállításának költsége # 8212, 500 rub)

• Az Oroszország bármely régiójának szállítása speciális szállító vállalatokon keresztül történik (általában az ilyen szállítási költségek alacsonyak)

• Moszkvai raktárból való pickup lehetőség

• Szállítás hétvégenként

• Bármely fizetési mód: készpénz az áru átvételekor, nem készpénz, ha a szállítmányozó cég áru szállít. Teljes dokumentumok!

• Előfizetés a legtöbb szükséges felszerelésre

• Akril fürdőket kínálunk ömlesztve

• A megrendelés időpontja 1-2 nap. Standard csomag elérhető.

Keres akril fürdő BAS nagykereskedelem.

A BAS gyár hivatalos forgalmazója vagyunk, és rendkívül kedvező munkafeltételeket kínálnak a nagykereskedőknek. A BAS termékek nagykereskedelmi árai minimálisak. És a munkakörülmények nagyon rugalmasak. Nagyon egyszerű és nyereséges akril fürdőkádat vásárolni ömlesztve tőlünk.

Az akril fürdők széles választéka

A BAS akrilkádak modellcsaládában keskeny fürdőkád (8212, 70 cm szélességű), amelyek minden tipikus fürdőszobához alkalmasak. Ezek a 8212-es modellek; Verona (150x70), Stílus (160x70), Atlanta (170x70). A kényelmes méretek mellett ezek a fürdők megkülönböztethetők a modern konstrukcióktól, valamint a hidromasszázs és kiegészítő berendezések beágyazásának lehetőségétől.

Az akril BAS fürdők széles választékát az alábbiak mutatják be: klasszikus akril téglalap alakú fürdők (120 és 194 cm között), aszimmetrikus akril fürdők, amelyek ideális helyet takaríthatnak meg a legkisebb magántermekben, szimmetrikus akril fürdőkben és szögletes akril fürdőkben (akár 500 l víz) a tulajdonosok számára nagy fürdőszoba. A hidromasszázs akril fürdőket a következő modellek mutatják be: hidromasszázs négyszögletes fürdők, hidromasszázs akril sarokkádok. hidromasszázs aszimmetrikus akril fürdők díja belső ajtók egy doboz. Minden fürdőhöz ergonomikus, merev függönyt kínálnak, amelyen keresztül kényelmes zárt helyet szerveznek.

A BAS hidromasszázs kádak 6-8 darabos fúvókákkal vannak felszerelve. A fúvókák, amelyek kedvezően hatnak az alakzat problémás területeire, és korrigálják a test körvonalát, a fürdő oldalfalaira vannak szerelve. A hátsó falon a fúvókák felszerelhetők, masszírozzák a hátsó izmokat és erősítik a gerincet. A vízsugár nyomás és szöge a fúvókákból szabályozott, mivel túl sok víznyomás lelassíthatja a vérkeringést és nem okoz kellemes érzetet. A hidromasszázs fúvókákon kívül a fürdők felszerelhetők aero masszőrös rendszerrel, amely a fürdő fenekén található fúvókákon keresztül kényszeríti a levegőt és tiszta levegő buborékokat bocsát ki. A hidrogén és az aeromasszázs kombinációja pozitív hatást gyakorol az egész testre, mivel komplex terápia történik. A világ különböző szakembereinek éveken át végzett kutatásai megerősítették, hogy a hidromasszázs számos előnnyel jár, amelyek pozitívan befolyásolják az emberi testet. A BAS fülke (Oroszország) vagy a fülke zuhanykabinja (Oroszország) nem csak stresszoldást és pihenést kínál otthon, hanem csökkenti a krónikus fájdalmat, erősíti az immunrendszert, javítja az alvást és sok kozmetikai kezelést.

BAS zuhanykabinok

A BAS zuhanykabinok különböző méretűek - 80 cm-es zuhanykabinok, 90 cm-es zuhanykabinok, 120x90 cm-es GOST a műanyag ablakokhoz. A kiegészítő berendezések széles választékának köszönhetően a zuhanyzókamrája a saját igényeihez igazodik.

A BAS zuhanytálcák nem szokványosak, primitív függönyökkel, hanem egy kifinomult, jól megtervezett mechanizmussal, amely a különféle funkciók meglehetősen nagy listájával rendelkezik. A zuhanyzóban zuhanyozhat (közös zuhanyzó, fej zuhany), kontraszt zuhanyozhat, hidromasszázsos rendezvényt szervezhet (általános masszázsfúvókák és fúvókák a cervikothoracic gerincre), vagy lazíthat a "török ​​fürdőben" (gőzfejlesztő, állítható termosztát) 90x90-es beépítési sütő. A víz áramlása és a zuhanyzó kabin működtetésének módja a keverő kiegészítő fogantyújának helyzetének megváltoztatásával szabályozható. Nincs bonyolult váltás. De ez nem minden! A fények és a rádió jelenléte egy igazán csodálatos eljárást tesz a hétköznapi zuhanyzás felé. Az olcsó BAS fülkéknek négy faluk van, és egy "törökfürdő" jelenlétében - a felső kupolán is. Befejezett zuhanyfüggöny. amely biztonsági edzett üvegből (tiszta üveg és színezett) és műanyagból (átlátszó és színezett) készíthető. A kényelemért minden apró részleteket átgondolt!

A BAS termékek a többrétegű akrilból készülnek, az osztrák cég # 171-ből, a Senoplast # 187; (Sanitary Akril / ABS), amely a co-extrudálás # 8212; Ez egy új generációs polimer akril anyagok nagyobb ütésállósága az öntött akril esetében. Alapvetően # 8212; ez szerves üveg, az üveg minden tulajdonsága - azaz apróság, repedés képesség. Az ütésállóbb koncepció a következő: Ha egy nehéz tárgyat (például egy fém zuhanyfejet vagy egy tengeri só vizes jeleit) kis magasságból (1-1,5 m) öntött akrilből készült fürdőbe dobnak, akkor valószínű, hogy nagyon nagy lesz a repedés (ebben az esetben a fürdőt ki kell cserélni). Abban az esetben, ha a fürdő Senoplast anyagból készült lapból készül, akkor ez nem fog megtörténni, mivel az akril és ABS rétegek kombinációja biztosítja a lapnak a repedés nélküli nagy ütésállóságot. Az anyag akril rétegének vastagsága a lemez teljes vastagságának 10% -a, ami lehetővé teszi, hogy könnyedén távolítsa el (a hagyományos csiszolópapír - "null" és az autóipari lengyel paszta használatával) kisebb karcolásokat és hibákat a fürdő felületén. Az akril / ABS anyag ideális tulajdonságokkal rendelkezik forró kádak és zuhanykabinok gyártásához, és garantálja a kémiai és maró hatásokkal szembeni ellenállóképességet. A koextrudátum anyaga rendkívül tartós, és ennek köszönhetően sok évig megőrzi alakját, megfelel a legmagasabb nemzetközi szabványoknak. A cég nagy figyelmet szentel az új akril kádak és zuhanykabinok kialakításának, valamint a PVC lemezek mennyezetbe helyezésének. A vállalkozás fejlesztési laboratóriummal rendelkezik spanyol, olasz, osztrák szakemberek részvételével. Ez lehetővé teszi az akril fürdők teljes körének teljes gyártási ciklusát, a tervezéstől kezdve az új formák gyártásáig.

Minden termék tanúsítvánnyal rendelkezik, 10 év garanciát vállal az akril fürdőkre és a kétéves zuhanykabinokra.

A BAS gyár hivatalos forgalmazójaként az akril fürdők számára a legjobb árakat kínáljuk. Az akril Bas-medencéket nagyon egyszerűen # 8212; elegendő egy telefonhívást kezdeményezni vagy egy e-mail tanácsadóval /

BAS (Oroszország)

Akril kádak BAS (BAS)

A korszerű és kiváló minőségű akril fürdők egyik gyártója ma az orosz Bass cég.

Az ALS fürdők tulajdonságai és előnyei

Az ilyen termékek legfőbb előnye, hogy minden terméket magas technikai minőségű olasz berendezések gyártanak. Azok a fogyasztók, akik igazán értékelik a megbízhatóságot, az eleganciát, a funkcionalitást és az ergonomikus designt, az akril fürdős basszust választják.

Különböző akril fürdők BAS

Különböző gyűjtemények és modellek vannak, amelyek között különös figyelmet kell fordítani a Bass Briz, Bass Ibica, Bass Ahin téglalap alakú változatokra, valamint a sarokmodellek Riviera, Drova, Riola, Xativa és sok más termékre. A Store House-re hivatkozva minden vásárlónak lehetősége van arra, hogy magának válasszon egy akril Bass fürdőt levegővel vagy hidromasszázs rendszerrel.

Vásárolhatunk eredeti BAS fürdőt

Ezek a termékek jó áron megvásárolhatók a Modom termékcsalád szaküzletében. Itt az ügyfelek láthatják azokat a termékeket, amelyek megfelelnek a legszigorúbb mutatóknak a minőség, a hatékonyság és a tartós élettartam szempontjából. Az akril bazsalakó tökéletesen illeszkedik minden helyiség belsejébe, viszonylag kis súlya, könnyen felszerelhető és egyszerűen tisztán tartható.

Akrilfürdõ BAS

Megjegyzések:

Kristina Bondarenko írja: Jó üzlet, érdekel.

Manshuk Ataniyaz írja: gyönyörű

Alexey Zagumenov írja: Jó fürdők és helyek nem sokat vesz igénybe.

Tatyana Strelovskaya írja: Meg akarjuk javítani a fürdőszobát, meg kell emlékeznünk a cégre

Mojo Undertaker írja: Jó fürdők. Kell vásárolni))

Dmitrij Gorelov írja: jó választás. A közeljövőben szeretnék megrendelni

Dima Semyonov írja: Cool fürdő, gazdag választék, különböző méretű és formájú

Kristina Bondarenko írja: Jó üzlet, érdekel.

Manshuk Ataniyaz írja: gyönyörű

Alexey Zagumenov írja: Jó fürdők és helyek nem sokat vesz igénybe.

Tatyana Strelovskaya írja: Meg akarjuk javítani a fürdőszobát, meg kell emlékeznünk a cégre

Mojo Undertaker írja: Jó fürdők. Kell vásárolni))

Dmitrij Gorelov írja: jó választás. A közeljövőben szeretnék megrendelni

Dima Semyonov írja: Cool fürdő, gazdag választék, különböző méretű és formájú

Kapcsolódó címkézett üzenetek

Olcsó javítás a WC-ben
Tartalmazott paneles fürdőszoba javítás. Tegye meg magától WC-javítás Hogyan kell csinálni önállóan WC-javítás Tegye meg magának fotó javítás, hogyan kell csinálni önállóan WC-javítás a Hruscsov és a panel ház befejező.

Lógó mosogató beépítése szekrénybe
Tartalom Függesztett fürdőszobai szekrények Függesztett mosogató szerelése: szétszerelés 3 Fürdőszobai mosdó, fürdőszoba szekrénnyel Fürdőszobai szekrény mosdóval: hogyan kell kiválasztani és helyesen telepíteni Mosdó beépítése.

Mit kell javítania a fürdőszobában?
Tartalom A fürdőszoba és a WC helyreállítása Ahol el kell kezdeni a fürdőszoba javítását: az első lépések Fürdőszobai javítás Minden, amit meg kell javítania egy lakást Legnépszerűbb titkai.

Fotók felújított fürdőszobákból
Tartalom Fotó javítása fürdőszoba és fürdőszoba A fürdőszoba felújítása fotó Hogyan lehet javítani egy fürdőszobát, és hogyan kell egy csempe egy fürdőszoba saját kezével Javítási fürdőszoba saját kezével és.

Milyen javításokat lehet tenni a fürdőszobában
Tartalom Hogyan kell elvégezni a javításokat a fürdőszobában: alapvető lehetőségek Hogyan lehet javítani a fürdőszobában: ajánlások befejező Hogyan lehet javítani a fürdőszobában: ajánlások a kézműves Hogyan készítsünk egy mennyezet a fürdőszobában Hogyan.

Top 10 akril fürdő - a gyártók rangsorolása

Az akril fürdők legjobb gyártóját számos paraméter határozza meg:

 • A cast akril konstrukciók (lengyel, spanyol vagy cseh termelés), a kevésbé tartós extrúziós termékek kiváló minőségűek. A népszerű modellek (Riho, Bass) gyártása a 6-8 mm-es rétegű akril lapok technológiáján alapul. A vastagság kialakításának folyamata 3-4 mm-re csökken. A gyártáskor poliuretán vagy poliészter gyantával megerõsítik a töltõanyagot.
 • A kiváló minőségű anyag hófehér színű, tökéletesen egyenletes, sima bevonattal rendelkezik, fényes ragyogással. Az építkezés két réteg anyagból áll: akril és poliuretán. Fontos figyelni a külső teljesítményre. A hővezető képesség csökkentése érdekében a kiváló minőségű konstrukciókat (pl. Poole Spa, Kolo, Ravak) sima bevonattal és sötét árnyalattal rendelkező poliuretánnal kezeljük. A fürdőkészítés költségeinek megtakarítása érdekében az egyes gyártók étergyanta és üvegszál keverékét állítják elő.

Gyakorlati ajánlások

Hogyan lehet megtudni az alacsony minőségű termékeket?

 • A nyomás következtében a bevonat "játszik", ami az anyag minimális vastagságát jelzi.
 • A "clearance" ellenőrzésénél a kiváló minőségű akrilfalak nem égnek.
 • A hamisítványok kimagasló kémiai szaggal rendelkeznek.
 • Az anyag vágása során ez az akrilfürdő megszünteti a háromrétegű szerkezet jelenlétét.
 • A keret típusa. A minőségi keretek egyenként vannak kialakítva minden fürdőhöz és állítható lábakkal vannak ellátva, és a sarokba helyezzük a támasztékokat. A keretnek a tálca oldalai alá történő beszerelésekor alacsony minőségű termékek állnak rendelkezésre.
 • További jellemzők. Az importált termékek vásárlása hidro- és aero masszázzsal, kromoterápiával és háttérvilágítással 20-30% -kal drágább lesz a hazai modellekhez képest. A megtakarítás érdekében sok fogyasztó választja ki a Kolpa cég termékeit, amely alacsony költségű és jó minőségű hidromasszázs rendszereket állít elő.
 • A termékek formája. Az akril tálak összetettebb és szokatlan konfigurációja minél nagyobb a vékony polimer lemezek gyártásának valószínűsége. Márkás termékek vásárlásakor készen áll arra, hogy magas árat adjon a nem szabványos modellekhez.
 • Leeresztés és túlfolyás. A híres márkák nem mentenek a leeresztő szerkezetekre, félautomata nyitó és záró mechanizmussal felszerelnek sárgaréz szifonokat.

Gyártók értékelése

Ravak (Ravak) Csehország

A márka fejlődésének rövid története van, a cég 1991-ben alakult, de a francia tőke kezdeti infúziója lehetővé tette a high-tech termelés és kifinomult formatervezés elérését.

A Ravak akril kádak négyszögletes, ovális, szögletes vagy aszimmetrikus kialakítással vannak ellátva. A katalógusban hidromasszázs, fejtámlák, csúszó függönyök, stb. Vannak. A termék paraméterei alapján a tálak egy vagy két felhasználót tartalmaznak.

Ravac fürdők előnyei:

 • Erő. Az innovatív gyártási technikák biztosítják a fűtési akril lemezek differenciálását, hogy ugyanazt a falvastagságot (5-6 mm) fenntartsák. A fürdő aljzatához üvegszál van, ami merevséget és szilárdságot biztosít. A szerkezetek képesek ellenállni a megnövekedett terhelésnek. A lapok vastagsága látható a tálca oldalainak élei mentén, valamint a megerősítő rétegeknél - a termékek megvásárlásakor ügyelni kell a falak bejelentett vastagságára.
 • Nagy termékcsalád. A BeHappy és az Avocado az aszimmetrikus modellek kényelmes és kompakt formáinak köszönhetően vezető szerepet tölt be az értékesítésben, ami lehetővé teszi a kis helyiségek helytakarékos megtakarítását.
 • Exkluzív lehetőségek keresése esetén az ideális megoldás az ultramodern New Day modellek vagy a szimmetrikus Gentiana betűkészletek, melyek egy negyed negyedben kerülnek bemutatásra.
 • A fürdőszerkezeteket lágy, homorú panelek jellemzik.

A negatív jellemzők közé tartozik az egyedi modellekhez (pl. A Triangle 150) tartozék hiánya és a magas ár.

Cersanit (Сersanit) Lengyelország

Téglalap alakú vagy aszimmetrikus - a lengyel Cersanit cég akrilfürdõinek megvásárlása azt jelenti, hogy 100% -os bizalmat kap a kiváló minõségû termékek és stílusos design tökéletes kombinációjának kiválasztásáért.

 • A teljes modellcsalád megfelel az európai minőségi előírásoknak, amit nemzetközi tanúsítványok és sikeres minősítések igazolnak.
 • Nagy szilárdságú értékek érhetők el a kettős erősítés miatt, ami megerősíti a szerkezetet, és lehetővé teszi számunkra, hogy 10 év garanciát nyújtsunk.
 • A szerkezetgyártás alapja egy kiváló minőségű akril "Lucite" egészségügyi betét.
 • Sima, a bevonat kiküszöböli a pórusok jelenlétét, könnyen tisztítható és kellemes tapintású, ellenáll a tisztító reagensek hatásának.
 • A Cersanit fürdőkészüléket kiegészítő elemekkel lehet felszerelni: korlátok, dekoratív panelek vagy kényelmes fejtámla.

A negatív jellemzők közé tartozik a 4 mm-es réteggel rendelkező modern antibakteriális akril használata, amely kizárja a hidromasszázs berendezések felszerelésének lehetőségét.

A mérettartomány 40-45 cm mélységű termékeket, szélesség 110 cm-ig terjed (150 - a sarokstruktúrákhoz), hossz - akár 170 cm.

A tál elhelyezésének típusa alapján számos lehetőség van:

 • közvetlen (hagyományos modellek);
 • 45 gramm szögben;
 • 30 fokos szögben. (bal és jobb oldali telepítés);
 • aszimmetrikus (Nano sorozat, Lorena).

A főbb szempontok közé tartozik a bal vagy a jobboldali elrendezés, az oldalsó beépített ülések jelenléte, további hely a fürdőkészülékek elhelyezése tekintetében. A katalógusban háromdimenziós modellek vannak.

Kolo (Kolo) Lengyelország

A teljes modellcsalád 5 mm vastagságú akrilból készült. A szerkezeteket sima antibakteriális bevonattal, magas hőszigetelő tulajdonságokkal különbözteti meg. A lengyel termékek a könnyűség és a formák sokféleségére figyelhetők meg. A modellcsalád téglalap alakú, szögletes, aszimmetrikus és ovális kivitelű termékeket tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a tervezési döntések megvalósítását. Például egy konzervatív modell kiválasztásakor az ideális lehetőség lenne az Aqualino sorozat vagy a Primo. A tavaszi termékek jól illeszkednek a futurisztikus stílushoz.

A sorozat magába foglalja a tömörített Avkalino (Aqualino) vagy Primo (Primo) modelleket, a Relax sorozat és a Laguna Laguna elegáns terveit. A termékek magas megbízhatóságát a holland minőségi szabványok (KIWA) és a német (DIN) alapján ítélik meg, a modelleket az ISO 9002 szabványnak megfelelően állítják elő.

A negatív pontok közé tartozik a hidromasszázs felszerelésének elégtelen kegyetlensége.

Poole Spa (Medencefürdő) Spanyolország

A Roca gazdaság (Spanyolország) része a Pool Spa cég, amely a korszerű és kifinomult vízhasználati módokon alapuló hidromasszázs tálak fejlesztésével foglalkozik. A fejlesztési folyamat figyelembe veszi a terápiás és kozmetikai jellemzők pontos tudományos ismeretét, amely lehetővé teszi számukra, hogy egészségügyi berendezésként jellemezzék, elegáns tervezőhéjba zárva.

Mi az aggodalom az egészségért, milyen célra használják a PoolSpa hidromasszázs készüléket?

Az akadémia vagy a hidroterápia a fizioterápia és a stimuláció osztódása a víz külső felhasználásán alapul, különféle formákban: folyékony, szilárd és gáznemű. A hidroterápia elve a megfelelő vízhőmérséklet-szabályozás és a hidrosztatikus nyomás megválasztásában rejlik.

Ideiglenes hidromasszázs hatás:

 • 5 perc elteltével biztosította a pulzusszám és a vérnyomás normalizálódását.
 • 10 perc elteltével a perifériás vérkeringés stabilizálódott.
 • 15 perc múlva az izmok relaxációját, az anyagcserét növeli.
 • 20 perc múlva - a fájdalom átmeneti csökkenése, az Aquatec akril kádak hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek.

Akril medence A fürdőszobák krómterápiával vannak osztva:

Geleoterápia - természetes fény és ultraibolya kezelés.

Aktynoterapię - radiális, infravörös vagy UV sugarak mesterséges forrása. A színes megoldások létrehozásának alapja a különféle rezgési frekvenciájú (400-700 nanométeres) fénysugarak ellátása. A színek terápiás hatása lehetővé teszi, hogy az alábbi hatásokat hozzárendeljük:

 • A kék háttér enyhíti a fájdalmat.
 • A sárga szín javítja az egészséget.
 • A piros stimuláló hatású.
 • A zöld visszaállítja a belső egyensúlyt.

A pozitív tulajdonságok magukban foglalják a Lucit akril felületi szilárdságának magas jellemzőit, ami garantálja a biztonságot és a tartósságot. A fogyasztók számos kiegészítő felszerelést kínáltak: krómozott fogantyúkat, fejtámlákat, zuhanyfüggönyöket stb. Ezek harmonikusan működnek együtt a fő kialakítással, díszítik és vonzzák a figyelmet. A mínuszok között megemlítjük a magas költségeket.

Riho (Hollandia)

A gyűjtemény több, mint 100 termékből áll, bordás fenékkel, csúszásgátlással. A design-fejlesztés alapja a LUCITE-tól 6-8 mm vastagságú öntött akril. A 6 mm-es réteggel ellátott lapok 300 l, 8 mm-es fürdőkád kialakításához használhatók 300 l-es edényekhez. Minden termék poliészter üvegszálas, erősített alsó szerkezettel van megerősítve. A hidromasszázs rendszerek SIREM berendezéssel vannak felszerelve (Franciaország), eszközöket használnak a teljes vízelvezetésre. Termékgarancia - 10 év.

A legjobb gyártók Oroszországban

Akvanet

A vállalat már 1997 óta gyárt vízvezetékeket. Ez idő alatt megalapozottnak bizonyult, mint az egyik legjobb termék, amelynek modern kialakítású, változatos formája és mérete. A modellek az alacsony áron különböznek a külföldi analógoktól.

A minták kiválasztását szimmetrikus és aszimmetrikus alak képviseli. A falra szerelhető standard téglalap alakú termékek mellett a katalógus nagy sarokkáddal rendelkezik. Rendkívül korlátozott helyiségű fürdőszobákba illeszkednek.

A teljes modellcsalád kiváló minőségű akril alapú, amely hosszabb ideig megőrzi a hófehér árnyalatot és ellenáll a károsodásoknak. A termékek magas hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek.

2007 óta az Aquanet közös fürdőfejlesztési vonalat indított a híres Kolpa gyártóval. A Kolpa San fürdők magas színvonalú és széles körű árkategóriájúak széles körben népszerűek a piacon.

Hidromasszázs modellek

A katalógus tartalmaz aero-masszázzsal és hidromasszázzsal felszerelt modelleket. Ezeket a fogyasztói preferenciák szerint választják ki. A krómterápiához, a víz alatti megvilágításhoz, a fejtámlákhoz, a fogantyúkhoz és egyéb könnyű kezelhetőségű tartozékokhoz felszerelhetők.

1MARKA

Az # 1-es oroszországi márka, amely gyorsan felértékelődött a hazai vásárlók körében, köszönhetően a német 100% -os öntött akrilból kifejlesztett termékek 10 éves garanciájához. Az 1Mark cég az akril fürdők széles választékát mutatja be a különböző beltéri és igényes vásárlók számára:

 • téglalap alakú fogantyúk;
 • saroktermékek;
 • eredeti aszimmetrikus modellek;
 • dupla pezsgőfürdő;
 • kompakt mély tálak.

A rengeteg ajánlat közül a felhasználók választhatnak bal és jobb típusú telepítésű termékeket, kis méretű modelleket és üléses tálakat. A fürdők mérete 120 és 190 cm között változik.

A hidromasszázs fürdők gyűjteményét számos lehetőség kínálja:

 • Szögletes.
 • Corner.
 • Aszimmetrikus.
 • Round.

A kifinomult formák és a fényes ragyogás hófehér színű mintákból elegáns bútorokká válik, a következő pozitív tulajdonságokkal:

 • Nagy hő kapacitás 100% öntött akril, amely lassú vízhűtés és a meleg érzés az érintés.
 • Nagy ellenállóképesség a korrozív alakzatoknak és a kémiai reagensek hatásának.
 • A szerkezet sértetlenségét a fürdő fényes bevonata feloldja folyékony akril és őrlés segítségével.
 • A sima bevonat meggátolja a baktériumok felszínét a felületen, így a szennyeződést könnyen vízzel le lehet mosni.
 • A tálca megerősített élei kiküszöbölik a deformálódás lehetőségét saját súlya alatt, és adják a szerkezeteknek egy adott erősséget.

Mennyibe kerül a fürdő? Az akril árai valamivel magasabbak, mint az öntöttvas vagy acél analógok árai, azonban költségüket teljesen kompenzálja a 100% -os öntött akril kiváló minőségű.

Egy adott modell kiválasztásakor a gyártó további felszerelést rendel:

 • hidromasszázs eszköz;
 • aero masszázs rendszer;
 • hátmasszázs ("Shiatsu");
 • lábmasszázs;
 • színterápiás;
 • RGB háttérvilágítás.

A cég német öntött akril plexiüveget használ a gyártás alapjaként. Ez jelzi a termék magas minőségét: a fürdő nem sárgul és nem karcolja meg. Az egyéb pozitív tulajdonságok mellett a szerkezetek megkülönböztetett, megerősített oldalai is vannak: a robusztus keretek akár 1 tonna össztömegig is elviselhetőek.A eltávolítható panelek rugókkal vannak ellátva az egyszerű telepítéshez. A gyártó garanciája - 10 év. Az egyetlen baj, a tulajdonosok szerint, egy vegyi illat jelenléte.

H2O fürdő

A hazai H2O modellek vezető helyet foglalnak el a forró kádak között, szögletes, téglalap alakú vagy nem szabványos kivitelben. A szerkezetek gyártása olasz berendezéseken történik. A teljes modellcsalád megfelel az egészségügyi és higiéniai előírásoknak. A katalógus egyszemélyes és kétszemélyes termékeket tartalmaz, amelyek fejtámlával vannak felszerelve.

A hidromasszázs márkájú H2O kádak környezetbarát anyagokból készülnek, az összetevők megfelelnek az európai előírásoknak, és az akrilt az osztrák Senoplast gyártja. A stílusos és modern teljesítmény sikeresen kombinálható a funkcionalitással. Minden modell "túlcsordulás-túlfolyó" rendszerrel és előlapgal van felszerelve.

tarajos gőte

A Triton fürdőket 12 évig fejlesztették ki. Az építmények minőségi bizonyítványokkal értékesítésre kerülnek, és szigorú tesztelésen esnek át, többfokozatú minőségellenőrzésen. A TM "Triton" az osztrák "SENOPLAST" minőségi "SENOSAN-3000" akril lapok tervezésénél használható. A SENOPLAST alapítója Wilhelm Klepsh, aki 1958-ban gyártotta az első extrudált lapot (magasfényű polisztirol termék), és már 1972-ben elindította a koextrúziós polimer ipari fejlesztését egészségügyi felhasználásra. A "SENOPLAST" egészségügyi akril panelek nagy ellenállóknak bizonyultak a maró és kémiai hatásokkal szemben, antibakteriális tulajdonságaik, fokozott ellenállása van az infravörös és UV sugaraknak.

A fürdők merev keretekre vannak szerelve, amelyeket acélprofilos panelekből fejlesztettek ki, amelyek nagy erőt és könnyedséget biztosítanak a termékeknek. A termékkeret nedves környezetben történő felhasználásra készült, minden fémtermék horganyzott vagy alumíniumból és rozsdamentes acélból készült. A sarokban kialakított forma alakja, aszimmetrikus és téglalap alakú. A Triton fürdők mellett a vezető európai márkákból származó hidromasszázs és aero masszőrök is felajánlódnak - a Sirem (francia termelés), az Espa (spanyol cég), Koller (osztrák fejlesztő). A "Triton" akril fürdők széles választékát tartalmazza a legkisebbek közül: a Lou-lou vagy Iris fürdő, a Lisa, a legnagyobb - Atlant, Respect, Oscar és Sonata.

A Bas 15 éves tapasztalattal rendelkező gyártó. A termékcsalád több mint 30 fajta akril fürdőt tartalmaz. A termékfejlesztés folyamatában infravörös fűtési zónák alkalmazásával. A megerősítési folyamatot két módszerrel végezzük:

 • A standard változatot poliésztergyanta és üvegfonal alapján fejlesztették ki.
 • Az olasz technológia nagy sűrűségű poliuretán hab felhasználásával jár.

A technológiák ilyen kombinációja lehetővé teszi a nagy szilárdságú fürdők megszerzését. Amit az idő és a fogyasztók megerősítenek.

Az akril fürdők kiválasztásánál ne rohanjon, és ne előnyben részesítse az alacsony árkategóriájú mintákat. A bevált gyártók termékeinek megválasztása során az ügyfelek minőségi modelleket kapnak, amelyek évekig tartanak.