Legfontosabb > Tartozékok

Alumínium mennyezeti panelek

A mennyezetek elrendezéséhez használt sokféle anyag közül a különleges helyet könnyű és tartós alumíniumötvözetek foglalják el. Ebből a fémből készülnek kazettás rendszerek, grilyato és süllyesztett függesztett mennyezetek. Itt tekinthetjük meg a legmodernebb struktúrákat, amelyek széles körben elterjedtek nemcsak az ipari épületekben vagy kereskedelmi helyiségekben, hanem a magánházakban is.

A redőzött alumínium mennyezet előnyei:

 1. Az alumínium sín tömege nagyon kicsi, a négyzet alakú szalag súlya legfeljebb 1,5 kg, így a tartószerkezetekre nincs túlzott terhelés.
 2. Az elrendezés állványa előnyös abban az esetben, ha el kell rejteni a durva felület, például a betonlapok hibáit. Az ilyen rendszerek segítenek elrejteni a különféle kommunikációkat, amelyek megzavarják a szoba megjelenését.
 3. Az alumíniumötvözetek nem rothadnak, és nem hajlamosak rozsdásodásra. Ez a fajta mennyezet alkalmas fürdőkádakra, konyhákra, kerti pavilonra vagy verandára.
 4. A Reiki ez a kiváló fém tűzálló anyag.
 5. Az alumínium panelek fürdőszobájában vagy konyhájában lévő mennyezet tökéletesen megtisztul a legegyszerűbb eszközökkel, nem sárgul el, és nem veszíti el évtizedes dekoratív megjelenését.
 6. Az ilyen rendszerek összeszerelése egyszerű és könnyen elvégezhető egy személy által is.

Az alumínium mennyezeti panelek hátrányai

Bármilyen felfüggesztési rendszer a helyiségben valamilyen beltéri mennyezeti helyet foglal el. Szabványos helyiség esetén ez nem jelent nagy problémát, de ha nagyon alacsony, előzetesen számításokat kell végezni, hogy a jövőben ne legyen gond. Kereskedelmi forgalomban kapható, változó költségű, előnyös módon elhelyezett lécek, melyek közül néhány a telepítés során felületet képezhet, amelynek összeszerelési nyomai a dokkolóhelyen vannak.

Alumínium panelek a mennyezethez a belső térben

Az alumínium tükrök mennyisége nagyon népszerű, mert a nagy fényvisszaverés, különösen egy kis helyiségben, mindig jó előnyt jelent. A mennyezet alumínium panelek, még egy kis fürdőszoba, teszi a szobát fényesebb és tágasabb. De a tükörszalagokon kívül többféle színű deszka is használható, amelyek utánozhatják az aranyozást, az ezüstöt, a bronzt, a krómot. A lécek közötti betétek nagyban különbözhetnek a színtől, ami lehetővé teszi a helyiség kialakításának kísérletezését. Egyébként, ha meg akarja változtatni a mennyezet színét, akkor saját maga is átdolgozhatja a fém zománcot.

Alumínium mennyezeti panelek

Az alumínium nagyon sokoldalú anyag. Ami nem egyszerűen készült, beleértve a mennyezetet. Természetesen nem szilárd, de összeszerelve egyes elemekből, amelyeket alumínium mennyezeti paneleknek neveznek.

Előnyök és hátrányok

 • Az ilyen mennyezet nagyon praktikus, és a kialakításának köszönhetően nagyon hasznos lehet, ha el kell rejteni a mennyezeti lemez súlyos hibáit. Ez az első és az egyik legfontosabb tulajdonsága az ilyen típusú mennyezeti dekorációnak.
 • A második hasznos tulajdonság, amely büszkélkedhet alumínium panelek a mennyezet, ez nedvességállóság. Az alumíniumot, amelyet a gyártásukhoz használnak, teljesen nem befolyásolja a rothadás és a rozsdásodás.
 • Egy másik nagyon hasznos tulajdonsága ezeknek a léceknek - az erő. Ezért ezek az alkatrészek az épületen kívüli munkákhoz is használhatók. Vagyis hasonló mennyezeteket építhetsz a verandán vagy az utcai pavilonban.
 • Könnyen törődhet. Ezeket tökéletesen mosják és törölik egy tisztítószerrel vagy anélkül.
 • A teljes szerkezet felépítésének sebessége egyszerűen lenyűgöző - néhány órányi munka és egy teljesen új mennyezet a szobában.

De mint mindenféle kivitel, ez az anyag nem kisebb hibák nélkül. Nagyon kevés, de érdemes megemlíteni.

 • Először is, a telepítéshez szükséges felfüggesztett szerkezet kicsi, de elveszi a falak magasságát. Ez nem kritikus a magas szobákban, de ez jelentős hátrány lehet, ha a szoba nem ragyog nagy méretben.
 • A kép tájolása jelentősen befolyásolhatja a választást. Minden panel, még a legszélesebbek is, a bevonatot a két rész összekapcsolásának határozott nyomvonalaival alkotja. Ez a pillanat, sokakat arra kényszerítve, hogy elhagyják az ilyen anyagok használatát. De az eladáskor már léteznek ilyen csíkok fajtái, amelyek együttesen szinte folyamatos felületet képeznek. Tehát ez a hátrány nem a legjelentősebb.

Ráadásul a fém mennyezeti panelek nem rendelkeznek nyilvánvaló hátránnyal, és ha vannak olyan pillanatok, amelyeket a fentiekben nem említettünk, akkor ezek túlságosan jelentéktelenek.

Típusok és jellemzők

Minden alumínium részből álló mennyezet több csoportba osztható:

A Reiki, amelyből az első változathoz tartozó bevonat áll, nagyon könnyű. Az ilyen négyzetméteres befejeződés csak mintegy másfél kilogramm súlyú. A szerelt lécek nagyon egyszerűek, nem nehézkesebbek, mint a hagyományos műanyag panelek.

Az ilyen jellegű kivitel különleges tulajdonsága nagyon vonzó ár. Ezenkívül minden olyan személy, aki alapvető készséggel rendelkezik az eszközök és anyagok kezelése terén, mint például az alumínium, képes megbirkózni a telepítéssel.

A második típusú díszítést az alkotóelemek különleges megjelenése jellemzi. Ők, ellentétben az első lehetőséggel, nem hosszú sínek, hanem négyzet alakú fémrészek.

Mind színben, mind pedig tükrös borítással rendelkezhet. Gyakrabban a nyilvános helyeken, mint a lakásokban találhatók.

Az utolsó típusú alumínium mennyezet, kicsit olyan, mint egy kazetta, de különbséggel. A panelek különböző formájúak lehetnek, és ők maguk nem tömör vásznak, hanem egy rács egymást keresztező lemezekből. Nagyon látványosnak tűnnek. A lakásokra szerelhetőek, de az ilyen bevonatok jobban megfelelnek a plafonok nyilvános helyeken való elhelyezésekor.

Telepítési jellemzők

A fém mennyezeti panelek önmagukban nem ragaszkodnak a mennyezethez, szükségük van egy alapra - a keretre, amelyhez csatlakozni fognak.

Az ilyen keretet speciális profilokból állítják össze, amelyeket szintén használnak a gipszkarton építésekhez. Gyakran a profil helyett egy speciális sarkot használnak, amelyet ugyanúgy rögzítenek, mint a profilok.

Először is, az alkalmazott előjelzésnél az alap részleteit rögzítik az egész szoba vagy terem peremén. Ezek a részek más részeket is támogatnak.

Ezután a szerkezet már rögzített részeiben a keresztirányú elemek beillesztésre kerülnek.

Nemcsak a falra szerelt részekhez, hanem a mennyezethez is csatlakoznak, speciális felfüggesztésekkel.

Nem csatolhatja őket a mennyezetre, ha a szoba szélessége nem haladja meg a 150 cm-t. Más esetekben célszerűbb a felfüggesztés használata, mivel a design sag.

Amikor az alap fel van szerelve, elkezdődik a külön bevonattal ellátott bevonatok összeszerelése. A klaszterek mennyisége vagy a grilyato esetében a keret kissé eltérően alakul ki. Itt, a léptetések helyett támogató csíkokat használnak, különben a telepítési folyamat nagyon hasonló.

 1. Kazetta vagy egyszerűen - a bevonat dekoratív része
 2. A keret keresztirányú része
 3. Fõkeret csapágy
 4. függő

A csapágycsíkok egymáshoz vannak csatlakoztatva, rácsot alkotva négyzet alakú cellákkal. A mennyezet dekoratív alkotóelemei illeszkednek.

A kazettás bevonatokhoz nagyon hasonló grilyato, csak a rács nem négyzet alakú, hanem téglalap alakú. A cella mérete a használt panel típusától függ.

Az alap összeállítása után kezdődik a dekorációs szalagok vagy kazetták felszerelése. Utóbbiak díszítő lábazatokat és elemeket helyeznek el, amelyek a fal és a mennyezet ízületét maszkolják.

következtetés

Az alumínium mennyezetek egy nagyszerű módja annak, hogy befejezzék mind a fürdőszobát a lakóházban, mind pedig a csarnokban. Különböző típusú gyártott mennyezetek használatával kombinált bevonatot hozhat létre, vagy vághatja a felületet úgy, hogy egyetlen vászonra emlékeztet. Mindez a vágytól való képzeletedtől függ.

Gyakorlatilag gyakorlatilag nincsenek azonos plafonok, és az ár több mint elfogadható a végeredményhez. Az a képesség, hogy telepítse a legkülönfélébb lécek házon belül teszi őket még vonzóbbá.

Fém panelek

Az online áruházunkban különböző színű, textúrájú és formatervezett mennyezetű alumínium paneleket lehet felvenni. Gyönyörűen illeszkednek a belső térbe, teljesítményük nagyon jó. Lépjen kapcsolatba velünk - tanácsadóink segítenek abban, hogy mindent kiválasztson, amire szüksége van, és gondoskodjon a kényelmes szállításról.

Az alumínium panelek jellemzői

A mennyezeti panelek alumíniumból vagy acélból készülhetnek. Vékony fémlemezekből készülnek, elég könnyűek és tartósak a mennyezetek befejezéséhez.

Az alumínium panelek kiválóan alkalmasak nagy vagy kicsi területek befejezésére. Alkalmasak a magas páratartalmú és hőmérséklet-változó helyiségekben (fürdőszoba, erkély, uszoda, nyitott veranda).

 • ellenáll a nedvességnek és a gőznek, és nem rozsdásodik;
 • higiénia, nincs penész, gomba, stb;
 • tűzállóság;
 • tartósság;
 • egyszerű ellátás, elég, hogy mossa meg őket vízzel, egyes esetekben szappanos vízzel;
 • a fém jól hangzik. Perforált panelek alkalmasak hangszigetelő tulajdonságok biztosítására, vagy üveg vagy ásványi rost bevonatának ragasztására.

Rendelkezzen velünk a mennyezettel - örömmel tölt el minket és jó szolgáltatásunkat!

© 2010-2016 Online áruház építési és befejező anyagok "Stroyfiks" Moszkva

Válasszon alumínium mennyezeteket a fürdőszobába: az előnyei és hátrányai (10 fotó)

Sokan közülünk a fürdőszoba egy olyan helyiséggel van társítva, amelyet meg kell különböztetni a magas szintű kialakítással, és amelyben a tökéletes tisztaságnak jelen kell lennie. Ez a fürdőszobai érzékelés megfelelő követelményeket támaszt a belsőépítészet és a belső tér számára. A fürdőszobában levágott mennyezet ebben a tekintetben játszik, ha nem a kulcsfontosságú szerepet, akkor az egyik legfontosabb. Milyen anyagokat használnak ebben, és milyen legyen a mennyezeti struktúrák kialakítása - két ismeretlen feladat.

Az első. Milyen befejezni a mennyezetre való munkát? És a második. Vajon a mennyezet az alumínium panelek fürdőszobájában készül, a megfelelő műszaki megoldás?

Nézzük meg részletesen, hogy milyenek a fém mennyezeti struktúrák és mennyire praktikusak a működésük.

Alumínium fürdőszoba mennyezet - ez jó választás?

Annak érdekében, hogy minőségi mennyezetet készítsenek a fürdőszobában, tudnia kell a következőket:

 • a fürdőszobában lévő mennyezeteknek technológiai funkciókat kell ellátniuk;
 • a fürdőszoba mennyezetének szépsége és esztétikája nem akadályozhatja a készszerkezet gyárthatóságát;
 • A mennyezeti felület a fürdőszobában legyen tartós, fenntartható, környezetbarát.

Az alumínium mennyezet a fürdőszobában az egyik tervezési lehetőség, amely sok szempontból megfelel a fenti követelményeknek. Gyakorlati szempontból a fürdőszobák összetett technológiai feltételekkel rendelkeznek, ezért nem minden finomító anyag normálisan viselkedik olyan helyzetben, ahol magas a páratartalom.

A megjegyzés: a fürdőszobának a páratartalma 90% és magasabb. A fokozott páratartalom és a magas hőmérséklet kedvező környezetet teremt a gombás növények és a penész fejlődéséhez.

Először: A könnyűfém mennyezetű fürdőszoba mindig elegáns és szép.

Másodszor: a panelek rack elrendezése és a kész mennyezeti szerkezet külső adatai vizuálisan növelik a fürdőszobák belső térfogatát.

Harmadszor: a fürdőszoba alumínium mennyezet tartós, környezetbarát és nagyon kényelmes gyakorlati szempontból. Ezeket a konstrukciókat közönséges mosószerek segítségével lehet mosni és tisztítani, a mennyezeteket mindig vonzónak és esztétikának tartva.

Az alumínium panelek fő technológiai tulajdonságai

A fém mennyezetek népszerűsége elsősorban az alumínium magas technológiai tulajdonságaihoz kapcsolódik. A nedvesség ellenállása az alumínium egyik alapvető tulajdonsága. Maga a fehér fém meglehetősen nyugodtan átadja az érintkezést nedves környezetben. Az eloxált filmréteggel bevont felületek egyáltalán nem esnek korróziós folyamatokra.

Megjegyzés: Az alumínium a legérzékenyebb anyag az összes építésű fém közül. Az alumínium nem reagál vízzel, gyengén maró hatású és nem reagál a gyors öregedésre.

Az alumínium stabil szerkezettel rendelkezik, így a fém termékek nem bocsátanak ki káros komponenseket a környező térbe. A nyílt tűzzel való közvetlen érintkezés esetén a fehér fémlemezek nem égnek és nem engedik fel az egészségre káros összetevőket.

A higiéniai és egészségügyi szabványok szempontjából a fehér fém dekorációval történő használata ideális megoldás. Az állandó nedves tisztítás közönséges tisztítószerekkel a fürdőszoba mennyezetének felületét szinte steril módon teszi.

Alumínium panelek tervezési jellemzői

Ne hagyja el az alumínium felületkezelő anyagok technológiai tulajdonságait és tervezési jellemzőit. Tudnia kell, hogy az alumínium az egyik legkönnyebb fém. Ez magyarázza népszerűségét a gyakorlati alkalmazás területén. Alumínium felfüggesztett szerkezetek nem igényelnek erős keretet. Erőssége miatt az alumíniumlemezek maguk biztosítják a felfüggesztett mennyezet megfelelő stabilitását és tartósságát.

Ne felejtsd el a fehér fémek csúcstechnológiás alkatrészeit és elemeit. Ha bizonyos készségekkel és ismeretekkel rendelkezik, a mennyezeti részt a fürdőszobában is elvégezheti. A kis szobák, különösen a városi lakásban, az alumínium mennyezetek beszerelése nem tart sokáig.

Ebben a szakaszban fontos, hogy ne csak az alumínium szerkezetek gyorsaságát és könnyű telepítését, hanem szükség esetén a panelek lebontását is.

Fontos! Az alumínium egyike azon kevés fémeknek, amelyeknek nemes megjelenése van, ami lehetővé teszi a fém alkalmazását számos iparágban. Ezért a tervezés területén az alumínium paneleket és a különböző formájú, színű és típusú fémekből készült díszítőelemeket gyakran használják.

Bizonyos esetekben a lakások formatervezésének szakértői a fém alkatrészek és elemek használatát javasolják más befejező anyagokkal együtt. A fürdőszobában alkalmazott kombinált mennyezetek nem ritkák, különösen, mivel az ilyen felületek számos előnnyel rendelkeznek a hasonló termékekhez képest.

Alumínium mennyezeti burkolatok típusai

A legtöbb esetben a fém bevonatok bevonása kétféle módon történik:

 • rack rendszerek létrehozása;
 • kazettás alumínium rendszerek.

Mindegyik esetben különféle technológiákat alkalmaznak, és ennek megfelelően a kész felület megjelenését. Külön figyelmet kell fordítani mindenféle fehér fém mennyezeti szerkezetre.

Egy sor kazettás alumínium szerkezet

A fehér fém kazetták egyenként négyzet vagy téglalap alakúak. A tervezési lehetőségtől függően sikeresen használhatja az összes fém vagy perforált termékeket, amelyeket a felszín szerkezete és szerkezete különböztet meg.

Fontos! A fehér fém mennyezeti kazettás készlet közvetlenül egy nyitott vagy zárt felfüggesztett szerkezetre szerelhető.

Hogyan különböznek egymástól, részletesebben megvizsgáljuk:

A nyitott felfüggesztés (design) egy T-alakú alumínium profilból álló keret. A profilok úgy vannak beállítva, hogy a keret a cellákra osztható. Az alumínium paneleket az üres cellákba helyezzük, amelyek a vizuálisan nyitott profilokon nyugszanak. Ebben az esetben a profilok mind installálási, mind díszítő funkciókat látnak el.

A megjegyzés: ez a fajta függesztett alumínium szerkezetek ritkán használják a fürdőszobák díszítésére. Ennek oka abban a tényben rejlik, hogy ezek a mennyezetek jól látszanak egy nagy területen.

Fehér fém rack szerkezetek

Ha a fürdőszobák fém mennyezetének tömeges használatáról beszélünk, itt az elsődleges a rack függesztett szerkezetekhez tartozik. A fogyasztók rendelkezésére áll, ma is meglehetősen nagy választék. Az értékesítés különböző alakú és méretű léceket tartalmaz. Süllyesztett mennyezeteknél csak megfelelő felfüggesztési rendszer alkalmas.

Kétféle felfüggesztési rendszer létezik: nyitott és zárt.

Nyitott szerkezeteknél a lamellák rövid időközönként vannak rögzítve. A kapott helyek a durva felület természetes szellőztetésére és a tompító helyre is használhatók. Ezenkívül a panelek elrendezése egyedülálló esztétikát teremt a mennyezet felületének megjelenésében. Ha nincs szükség szellőzésre, akkor a lamellák közötti rések műanyagból más színűek.

Az alábbi ábra példaként szolgál a rack típus fehér fém mennyezetének beépítésével.

Zárt típus esetén különleges nyelvű fémelemeket használnak. Ennek a részletnek köszönhetően átfedi a szomszédos deszka szélét. A különböző színű fémszalagok váltakozása miatt a design eredeti változatát kaphatja.

Az ábrán kétféle típusú fémlemez látható a zárt és nyitott típusú függesztett szerkezetek számára.

következtetés

Figyelembe véve a készüléket, a tervezést, a mennyezetek alumínium panelek, tervezési lehetőségek, határozottan azt mondhatjuk, hogy ez a módszer a befejezése a mennyezetek joga van megvalósítani. Összehasonlítva a gipszkartonból és a fürdőszobába helyezett műanyagból készült felfüggesztett szerkezetek költségét, az alumínium mennyezetek a fürdőszobában drágábbak lesznek. A beruházás azonban indokolt. Az ilyen mennyezeti felületek minden fürdőszobának, egy nagy házban vagy egy városi lakásban valóban díszítik.

Az anyag minősége és a beépítési módszerek biztosítják a szerkezetek szükséges megbízhatóságát és tartósságát. Technikai szempontból az alumínium mennyezet nagyon praktikus és kényelmes. A természetes, vonzó megjelenésű fehér fém jól illeszkedik a festészethez. A fürdőszobában lévő mennyezetek frissítéséhez a régi felfüggesztett szerkezetet bármely színben festhetjük, szilikát, akril vagy szilikon festékek alkalmazásával.

A mennyezet az alumínium panelek fürdőszobájában

A legkedvezőbb, de esztétikus és stílusos, függőleges alumínium csíptetős mennyezetek a fürdőszobában, amelyek vonzó műszaki jellemzőkkel bírnak. Az ilyen mennyezetek nagyon könnyen tisztíthatók, és véletlen károsodás esetén ugyanolyan könnyű helyettesíteni a szükséges sínt, mint a teljes mennyezet javítását.

A reflektorok segítségével az alumínium süllyesztett mennyezet a fürdőszobában valódi műalkotássá válhat, amelyet senki sem fog megtenni! És ami a legfontosabb, egy ilyen mennyezetet lehet készíteni kézzel!

A sima alumínium mennyezetek típusai, szerkezete és színe

Alumínium felfüggesztett mennyezet kazettás és állvány. Rack alumínium mennyezetek:

 • Betétekkel. A lécek közötti rések között keskeny betétek vannak elhelyezve, amelyek textúráján és színén eltérőek;

A gyártók különféle árnyalatú sávokat készítenek - sötét és világos, amelyek technikai jellemzői lehetővé teszik bármilyen képzelőerő megvalósítását, ha a saját kezűleg a fürdőszoba felszerelését végzi. A felület lehet:

 • Matt. Ezeket a léceket a fürdőszobákra választják, puha, meleg színekben. Egy nagy helyiségben a matt léc szigorú és szilárd stílust hoz létre;
 • Fényes. Ideális modern vagy hi-tech fürdőszobához. Vizuálisan növeli a szoba térfogatát szinte kétszer;
 • Tükör "króm" vagy "arany". A világítótestek helyes elhelyezkedésével a súlytalanság és a dimenzió nélküli fürdőszobafelület benyomását keltheti.

A legnépszerűbb az emberek alumínium lécek - olasz, francia és német design főleg barna és fehér matt színű.

Milyen előnyei vannak az alumínium panel mennyezetének?

Az alumínium felfüggesztett mennyezetek népszerűsége számos előnnyel jár, többek között:

 • Alacsony költség;
 • Egyszerű felszerelés - a fürdőszobában lévő mennyezetre rögzített tartó profilok, amelyek azután alumínium csíkot ragadnak fel, és a falak közelében lévő rések alumínium sarkokkal vannak bezárva;
 • Alacsony súlyú kialakítás;
 • szilárdság;
 • Egyszerű gondozás;
 • Sok tervezési döntés mérete, textúrája és színe;
 • Tűzállóság és környezetbiztonság;
 • Nedvességállóság;
 • tartósság;
 • Abban az esetben, ha a mennyezet véletlenül sérülne, elegendő egy vagy két léc cseréje;
 • A mennyezetre való felszerelés lehetősége nem igazodik és komoly előkészítés.

A mennyezet felfüggesztése a fürdőszobában nem kell különleges ismeretekkel rendelkeznie - elegendő ahhoz, hogy alapképzést és alapeszközökkel való munkavégzésre képes legyen - kalapács, fúró vagy perforátor, csavarhúzó. Ráadásul az ilyen alumínium süllyesztett mennyezetnek a saját kezével történő kialakítása lehetővé teszi, hogy egyedi színeket és árnyalatokat, matt és tükrös csíkokat, valamint sokféle díszítő burkolatot készítsenek a csíkok között.

Kedvező ár mindenki számára

Rack mennyezet a fürdőszobában népszerűvé vált köszönhetően nagyrészt olcsó. Az építési piac nemcsak kész készleteket kínál, hanem egyedi mennyezeti elemeket is. Vegye ki az 1,6 × 1,6 m-es felfüggesztett mennyezeteket. A készlet vezetőpályákból, speciális műanyag végsarkokból és a panelekből áll. A készlet ára 2500 rubel. Ha tetszik egy tükör rack mennyezet, akkor meg kell fizetni 5000 rubelt érte.

Általában a reflektorok vagy LED-lámpák beépülnek a lécekbe. Két lámpa vezetékekkel körülbelül 500 rubel. Ezért egy standard fürdőszoba 2,5 m². kell költeni mintegy 3000 rubel. a lámpákon és a vezetékeken.

A professzionális szerelők egy 1000 rubelből álló alumínium lécrendszer telepítését vállalják. négyzetméterenként. De mivel a telepítés nem túl bonyolult, a mennyezet beillesztése teljesen megteheti önmagát, és megóvhatja a szakemberek szolgáltatásait.

Előkészítő munka

Mielőtt elindulna a boltba, készen kell állnia a munkára:

A mennyezet beillesztéséhez két emberre van szükség, mert nagyon nehéz lesz megbirkózni. Ne hagyja figyelmen kívül a mennyezet felállítását a rackrendszer telepítéséhez. Ez elkerülheti az olyan problémákat, mint a rozsdafoltok, penész és gombák, lyukakon vagy repedéseken keresztül. A felső határ előkészítése magában foglalja a következő intézkedéseket:

 • A mennyezetről eltávolítjuk, amit önmagában könnyen eltávolíthatunk, a mossa meg a maszkot vagy enyhén lehúzhatja a hámló festéket, eltávolíthatja a háttérképet vagy más régi mennyezetburkolatot.
 • Gipsz mélyvarrások és lyukak;
 • A hordozót alaposan öblítse le a gombaellenes és vízálló alapozóval.

Keretszerelés és profil telepítés

Annak érdekében, hogy ne tévesszen meg az alumínium felfüggesztett vasúti mennyezet elemeinek számával, meg kell először elvégeznie a szükséges méréseket és számításokat, és figyelembe kell vennie a panelek jellemzőit is. Ez a megközelítés segít elkerülni a nem kívánt pénzügyi költségeket és hibákat a telepítés során.

 • A vízszintes jel mérése a keret telepítési helyén. Ebben az esetben ügyeljen arra, hogy figyelembe vegye a beépített fények beépítéséhez szükséges mélységet.

A munka befejeződött! Most van egy egyedi, stílusos alumínium rack mennyezet, amely kétségtelenül dekoráció lesz a lakásod vagy a házod számára! Reméljük, hogy cikkünk segít Önnek a mennyezet beillesztésével a saját kezével!

Főbb alumínium mennyezeti panelek

A mennyezet az alumínium panelek - a modern kialakítása a mennyezet a rack.

Az ilyen mennyezetek nagysága az alumíniumötvözetek tulajdonságainak köszönhetően nagyon változatos. Az ilyen mennyezetek egy kis fürdőszobában, a sportkomplexum, a beltéri csarnok, az uszoda tágas terében találhatók. Az alumínium panel mennyezetének legfőbb előnye az alacsony tömegük, korrózióállóságuk, könnyű beépítésük, gyönyörű megjelenésük.

Az alumínium panel mennyezetének előnyei

Az alumínium panelek süllyesztett mennyezetének fő előnyei:

 • alacsony tömegű, alumíniumötvözetekhez használt szalagot tartalmazó panelek gyártásához, amelyek vastagsága 0,2-0,6 mm;
 • A gumiabroncsok támasztása alumíniumból készül, ami megkönnyíti a felfüggesztett mennyezet és a padlólap terhelését;
 • maximális élettartam - nem korlátozott;
 • a panelek sokféle színárnyalata és a különböző színek kombinációjának lehetősége lehetővé teszi a szerzői megoldás létrehozását
 • a panelek nem változtatják meg a tulajdonságukat a környezeti hőmérsékletről, beltérben és szabadban is használhatók, sem a fagy, sem a hő nem félek tőlük;
 • a magas korrózióállóság lehetővé teszi a magas páratartalmú helyiségek (fürdők, szaunák, fürdőkádak, fürdőkádak, medencék) használatát az épületek és szerkezetek homlokzatainak befejezéséhez;
 • a mennyezet és a főemlék közötti helyiségben való hasznosítás lehetősége;
 • egyszerűség és egyszerű telepítés, nagy sebesség.

Mennyezeti típus

A nyílt típus a fő panelekből készül, amelyek között közbenső panelek (betétek) vannak behelyezve. A betétek színe megegyezhet a panelek színével, színük eltérhet, ami érdekes tervezési megoldásokat eredményezhet.

A zárt típus a mennyezet egyik változata a köztes betétek nélkül, ez egy folyamatos alumínium sík.

Rack mennyezeti kialakítás

Az alumínium panelek mennyisége, bárki is készül, szabványos elemekből áll:

- Végrajz - Az U alakú profil, amelyet a panelek végein viselnek, bezárja a falak és a panelek vége közötti rést.

- A csapágyak gumiabroncsainak rögzítőelemei a fő alapterületre.

- A csapágygumi - alumínium P alakú profil, amelyre alumínium panelek rögzülnek.

- Alumínium panelek - a fő elem a mennyezet, lehet nagyon változatos a dekoráció és a szín.

- Beillesztett elemek - keskeny panelek nyílt mennyezetek beépítéséhez.

Előkészítő munka

Az első szakaszban a csapágygumi és a felfüggesztési pontok helyzete látható. A felfüggesztést nem szabad 30 cm-nél közelebb elhelyezni az épület falától, a gumiabroncs hosszirányában a felfüggesztési szög legfeljebb 1 méter lehet. A kerékabroncsok közötti keresztirányú távolság nem lehet több 1 méterrel.

Miután a felfüggesztések tipliket a főemlére rögzítették, a gumiabroncsok rögzítése rögzített.

A felfüggesztések képesek beállítani a hosszúságot. A vízszintes teherhordó gumiabroncsok hossz- és keresztirányú elérése érdekében a szint- és beállítómechanizmust használva. Ezeknek egyetlen vízszintes síkot kell képezniük kiemelkedések és mélyedések nélkül.

A panel szerelése

A panelek telepítéséhez egyszerű eszközökre van szükség: szalagmérettel, négyzetekkel, ollóval, rövid késsel ellátott késsel, fém vonalzóval. A paneleknek 2,5 cm-nél kisebbnek kell lenniük, mint a falak közötti távolság.

A panelekről távolítsa el a védőfóliát. Pattintsa be a paneleket a teherhordó gumiabroncsokra a gumiabroncsok speciális "fogakkal" a panelek rögzítéséhez. Mindezt a lehető legnagyobb körültekintéssel kell elvégezni, hogy ne maradjon csípőlemez a panelen.

Ellenkező esetben a panel nem lesz alkalmas a telepítésre. A fő panelek beszerelése után nyílt mennyezetek köztes profiljait szerelik fel. Végezze el a szerelést a lapok és a falak közötti réseken átívelő végprofilok beszerelésével.

Működés közben az alumínium panelek rácsos mennyezetje nem igényel különleges elővigyázatosságot.

Csak a szokásos higiénikus tisztítás. A mennyezet nem igényel semmilyen gittet, festést vagy fehérítőt. Szükség esetén a paneleket gyorsan le lehet szedni, és más felületek paneljeivel helyettesíteni, ami felismerhetetlenül megváltoztatja a helyiség belsejét.

Az alumínium panelek mennyezetének költsége

Rács mennyezet alumíniumból, sok gyártó.

Rendeléskor egy vállalat vagy kereskedelmi vállalkozás vezetői segítséget nyújthatnak a komponensek kiválasztásában, meghatározva a mennyiséget és a költségeket. Annak érdekében, hogy becsülje a közelgő költségeket, használhatja az átlagolt adatokat. A költségek sorrendjét 10-15% pontossággal határozzák meg.

A panel kivitelének típusa:

 • fehér fényes, matt;
 • Fémes ezüst;
 • matt színű;
 • Fémes arany;
 • tükör króm, arany, réz;
 • "Scandy" texturált.

A költség függ az anyag minőségétől és a panel vastagságától.

A modern belsőépítészeti piac gazdag és változatos.

Rendszeresen új progresszív termékek jelennek meg, amelyek révén minden tulajdonos a szobát saját kényelmével és szépségével kapcsolatos elképzeléseivel díszítheti. Az eredeti és látványos lakberendezési lehetőségek egyike az alumínium mennyezeti panelek. Segítségével elfedheti az alapfelület hibáit, és modern stílusúvá és eredetiséggé teheti a szobát.

Mi az alumínium panelek

A mennyezeti panelek tartós alumíniumötvözetekből készültek, védő bevonattal. Az anyag vastagsága 0,5 mm, optimális az erős és megbízható dekoratív szerkezetek létrehozásához, amelyek nem félnek a deformációtól.

A mennyezet alumíniumpaneleinek külső oldala matt, fényes vagy fémezett, tükrös kivitelben. Az arcréteg lehet egy minta, egy többszínű polimer bevonat és egy sima, durva vagy perforált textúra.

A mennyezeten lévő alumínium panelek fő pozitív tulajdonságai a következők:

 • a szerkezeti merevség, amely miatt az anyag nem veszíti el eredeti alakját, biztonságosan rögzítve van a kerethez, nem "jár" és nem rezeg a rezgésekből;
 • a kanyarok tökéletes kombinációja, amely miatt a felület tökéletesen lapos, tiszta és vonzó;
 • a működési stabilitás és a jelentős terhelésekkel szembeni ellenállóképesség (például bármilyen méretű világítási rendszer felszerelése);
 • egyszerű, nem drága gondozás, a kondenzátum, a zsír, a por és a piszok nyomai könnyű eltávolítása a felületről;
 • kiváló hangszigetelési tulajdonságok a helyiségnek a nemkívánatos zajtól való megbízható védelméhez;
 • magas tűzbiztonsági, korrózióállóság, higiénia, hajlékonyság és felülmúlhatatlan tartósság (minimális élettartam - 50 év);
 • hipoallergén és környezettudatos, a környezetvédelmi bizottságok igazolásai által igazolt;
 • olyan szerelési munkák elérhetősége, amelyek nem igényelnek konkrét szakmai készségeket;
 • magas tervezési érték (az árnyalatok és textúrák széles választéka lehetővé teszi a legfényesebb, merész és váratlan belső projektek megvalósítását).

Fém mennyezetek típusai

Alumínium mennyezetek állvány, kazetta és rastovye.

A rack mennyezeteket néha lineárisnak nevezik. Ezek különböző szélességű, könnyűsúlyú sínekből állnak, amelyek felülete forróan száradó lakkal van lefedve.

Az ilyen paneleket szalagok segítségével szerelik fel, és egyszerűen ideális megoldást jelentenek szűk helyiségekben (az anyag nagy hossza minimálisra csökkenti az ízületek számát, és teljesen sík és sima dekoratív felületet hoz létre). Az ilyen típusú mennyezet látványos és harmonikusan összeszerelhető különféle belső megoldásokkal. Ezenkívül a kültéri dekorációhoz gyakran használják a lemezszerkezeteket.

Rack alumínium mennyezet csempézett falakkal együtt

A kazettás alumínium mennyezetek négyzetdarabokból állnak, és könnyen telepíthetők még komplex és szabálytalan alakú helyiségekben is. A kazetták könnyen beállíthatók a mérethez és a felülethez képest, majd a kerethez rögzített, önzáró zárral ellátott, T-alakú acélsínekből összeállított zárral. A fényszórók kényelmesen beépíthetők a rendszerbe, és a tervezést leginkább a konferenciatermek, a tágas tárgyalótermek, irodakomplexumok, oktatási intézmények és autókereskedések használják.

Kazetta alumínium mennyezet spotlámpával

Az alumínium panelek rusztikus mennyezete rácsos szerkezettel rendelkezik, és négyzet alakú blokkokból áll, amelyek 600 x 600 mm méretűek, különböző szélességű cellákkal. Ez a fajta bevonat bármilyen típusú tartószerkezetre van helyezve, ami miatt gyakran más anyagokkal kombinálva. A rácsos mennyezeti kialakítás sportkomplexumok, üzletek, közlekedési terminálok, éttermek és éjszakai klubok elrendezésére szolgál.

Rusztikus alumínium mennyezet a szupermarket belsejében

Telepítési szabályok

Mielőtt összeállítaná az alumínium panelek mennyezetét, be kell szerelnie a kereteket.

Nincs szükség semmi konkréra. Egy tipikus fémszerkezet alkalmas a szabványos felfüggesztési rendszerekhez. Az eloxált bevonattal ellátott mennyezeti profil is használható.

A rögzítés két módon történhet:

 • rögzítve a töredékeket a támasztó abroncsprofilokra;
 • biztonsági másolatok segítségével a profil végső szakaszaira.

A paneleket egy zárt csuklószerkezethez csatlakoztatják V alakú csavarokkal vagy 10 mm-es résszel. Ha állandó felületre van szüksége a durva falfelület különálló részeihez, akkor az elemek rögzítéséhez mozgatható csuklópántokat vásárolhat. Ez lehetővé teszi, ha szükséges, nem szétszedni az egész szerkezetet, hanem egyszerűen leengedni a panelt az egyik széléről.

A mennyezet befejeződése alumínium panelekkel kényelmes, praktikus és modern módja a lakó- és munkahelyi elrendezésnek. Az anyagnak számos előnye van, vonzó megjelenése és megbízhatóan hosszú ideig szolgál. A szerelési munkát önállóan lehet elvégezni, vagy olyan szakemberekhez fordulhat, akik a lehető legrövidebb időn belül telepítik a felfüggesztés szerkezetét.

Videó: rack plafon felszerelése

Rácsos alumínium mennyezetek - egyszerű megoldás a mennyezet díszítésére:

 • Nagy működési sávok - legalább 10 év.
 • Könnyen telepíthető.
 • Nem fél a nedvességtől.
 • Minden mennyezet tanúsítvánnyal rendelkezik, és orvosi intézményekben és óvodákban is használható.
 • Gazdag színek.

Letöltési árlista (xlsx, 32.7 Kb)

A felfüggesztett mennyezetek galériája

kör:

Rack álmennyezeteket széles körben használnak és használnak a magas páratartalmú helyiségekben, középületekben, ipari létesítményekben, közlekedési eszközökben, valamint egészségügyi, megelőző és oktatási intézményekben.

előnyei:

 • A hagyományos egyenes vonalú párhuzamos vonalak érdekes lehetőségeket kínálnak a szobák térbeli kialakításához.
 • Amellett, hogy számos funkcionális feladatot képes megoldani a fém csíkos mennyezetek, ezek is kiváló eszköz az egyedi belső kialakítás.

Műszaki adatok:

 • A fiókok alumíniumlemezből készülnek, legfeljebb 0,6 mm vastagságúak, a gyárban készült különféle dekoratív bevonatokkal. A panelek szabványos hossza 3 m és 4 m. A panelek hossza hosszúsága és a folytonosság hatása. A panelek szélessége 50 és 150 mm közötti.
 • Az állványlemezek 0,8 és 1,0 mm vastagságú alumíniumból készült vezetékekhez (fésűk, átmenetek, csapágyak) vannak rögzítve, vagy 0,6... 0,7 mm vastagságú horganyzott acéllemezek. A fésűkbe vésett nyelvek szilárdan rögzítik a sínt.
 • Állítható rugós függesztők segítségével a felfüggesztett mennyezet rögzíthető a tartószerkezetre.
 • A kerület tervezéséhez PL vagy U alakú peremprofilot használnak, amely a mennyezetet keretezi és a projekt teljességét adja.

Cesal mennyezetek bizonyították magukat a piacon, mint minőségi, megbízható és funkcionális termékek. A gyártó csak olyan természetes anyagokat használ, amelyek nem károsítják a környezetet és teljesen biztonságosak az ember számára.

A német Geipel Decken- und Profilsysteme GmbH 1980-ban alakult. Tevékenységének középpontjában különféle típusú felfüggesztett mennyezetek és rögzítő rendszerek álltak elő. A termékkínálat rack és kazetta függesztett mennyezet.

RPO "Albes" - az alumínium és acélanyagok gyártására szakosodott cég az épületek és szerkezetek külső és belső dekorációjához. A céget 1997-ben alapították Moszkvában, és ma már saját termeléssel rendelkezik modern felszereléssel és magasan képzett szakemberek nagy személyzetével.

A Bard felfüggesztett mennyezeti szerkezet, tömeges modulok formájában.

A fő anyag az alumínium profil, amely a különböző geometriai formák mennyezetét képezi. Ezek a mennyezetek alkalmasak minden szobához, beleértve a gyermekintézményeket, a kórházakat és az üzleteket - de mindenekelőtt a belső tér díszítésére tervezték.

Az USA CEILING GROUP CORPORATION felső határai magas színvonalú, megbízható és funkcionális termékeket mutattak be a piacon. A gyártó csak olyan természetes anyagokat használ, amelyek nem károsítják a környezetet és teljesen biztonságosak az ember számára.

 • http://diz-servis.ru/articles/34
 • http://toppotolok.su/dizajn/idei/alyuminievye-potolochnye-paneli.html
 • http://www.samlux63.ru/katalog/produkcziya/reechnyie-potolki.html

Nincsenek hasonló bejegyzések, de vannak még érdekesebbek is.

Alumínium rack mennyezet

A rack mennyezet az egyik legnépszerűbb függesztett mennyezet. Konstruktív értelemben fémlemezből (lécekből) áll, amelyeket a mennyezethez felfüggesztett felfüggesztőrendszerrel rögzítenek. Az alumínium mennyezet könnyedén megkülönböztethető a más anyagoktól származó analógoktól, a megnövelt korrózióállóságtól. Tűzálló, nedves helyiségekbe történő beépítésre alkalmas. Az is fontos, hogy az alumínium süllyesztett mennyezet ára alacsony legyen a gyártási anyagok rendelkezésre állásának köszönhetően.

Mi az alumínium függesztett mennyezet

Van alumínium mennyezet zárt és nyitott típusú. Az első lécekben szorosan egymáshoz vannak erősítve, és másodszor vannak olyan rések a panelek között, amelyek speciális betétekkel vannak kitöltve. A nyitott szalagfüggesztett alumínium mennyezet lehetővé teszi a különböző színű elemek kombinálását.

Az ilyen termékek árnyalatpalettája meglehetősen széles és a RAL asztal majdnem minden színét tartalmazza. A színt a termékhez porfestéssel rögzítik, amely a fémre kerül. A legnépszerűbb lakkozott fehér mennyezet, mivel univerzális klasszikus megoldás. A felhasználók iránti kereslet is arany, fémes, fekete modellek.

A termékek felülete lehet átlátszatlan, króm (tükör), fényes. Az alumínium csíptetős mennyezetek a következő kialakításokban kaphatók:

 • Olasz. A lekerekített élek és a sima formák teszik alkalmassá szinte minden szobatípusra.
 • Németül. A panelek tartósan téglalap alakúak, amelyek lehetővé teszik a mennyezetvászon kialakítását üzleti stílusban. Ajánlatos ilyen típusú alumínium rack-mennyezet megvásárlására irodák, közigazgatási épületek és más hasonló helyiségek halljában. A sínek oldalán kis hornyok vannak, ami növeli a szerkezet erősségét.
 • Omega. A Reiki szorosan illeszkedik a másikhoz hézag nélkül, sima felületet képezve varrás nélkül. A különböző mennyezeti festmények különböző változatainak és / vagy árnyalatainak kombinációi.

A mennyezeti alumínium panelek felszerelése

Emlékezzen arra, hogy az a hangulat, amikor a zuhanyzó vagy a fürdés után a szobában magas páratartalmat érez. A konyhában való főzés utáni helyzet nem jobb - itt mind a magas nedvesség, mind a hőmérséklet csökken. Figyelembe véve ezeket a tulajdonságokat, az alumínium panelek mennyezetét a legoptimálisabb és praktikusabb megoldássá válik.

Minden segítség nélkül telepíthető, egyszerűen a szükséges anyag megvásárlásával. A "mennyezeti szakértő" megmondja, milyen jellemzőkkel rendelkezik ez a design és milyen a telepítési folyamat.

Tervezési jellemzők

Rácsos alumínium panelek a mennyezethez - az egyik fajtájú függesztett mennyezet. Egyébként a szalag nem csak alumíniumból, hanem műanyagból, valamint acélból is állhat. A vastagság 0,4-0,7 mm, a hossza hat méterre, a szélessége pedig 300 mm. Bizonyos beszállítók azonban a megrendeléshez egyedi méretű üres darabok gyártásával foglalkoznak.

A következő ötvözeteket használják a gyártás során: 3003, 3005, 5052. Minden egyes elemhez különleges bevonatot alkalmazunk. Javítja a panelek korrózióálló tulajdonságait, így beltéri és kültéri használatra is használható.

A sínek telepítésének megkezdése előtt a mennyezet felületét vakolni kell.

Meg kell várni, amíg meg nem szárad, és befejezi a padlót. A kész mennyezetek szilárd felületnek tűnnek, bár különálló lécekből állnak.

Ez a meglepetés

Úgy döntött, hogy alumínium mennyezeti paneleket telepít a fürdőszobában? Nem fogsz megbánni egy kicsit, mert a dizájn fényűző megjelenéssel rendelkezik, így tökéletesen illeszkedik a tervezéshez. Ezenkívül megbízható és tartós.

A lenyűgöző síntartomány minden vásárló ízlését kielégíti. Az értékesítésen megtalálhatók a sima és perforált elemek, fényes, matt, utánzó fa, bőr és így tovább. Az alumínium panelek a mennyezeten át, valamint átlósan felszerelhetők.

Tehát az alumínium szerkezetek legfontosabb előnyei a következők:

 1. A környezeti hatásokkal szembeni ellenállás.
 2. Egyszerű telepítés. Összeszerelheti a mennyezetet és felszerelheti magát - visszatérünk erre a témára.
 3. A szerelést még hajlított falon vagy mennyezeten is engedélyezni lehet. A lécek könnyen hajlíthatók, lehetővé téve a kupola alakú és sátrat alakú mennyezet létrehozását.
 4. Esztétikus megjelenés. Kétségtelen, hogy mindannyian egy gyönyörű mennyezeti felületet akarunk látni a fejünk felett. Különleges porfestékeket használnak a panelek festésére, ami hihetetlenül vonzóvá teszi az anyagot. A széles paletta színeknek köszönhetően a lakástulajdonosok választhatnak egy olyan árnyékot, amely tökéletesen illeszkedik a szoba belsejébe.
 5. Általános gondozás.

A panelek típusairól

Észrevettük, hogy az alumínium lécek egyik előnye a különböző formák és színek. A legnépszerűbb mennyezet ma 2 konfiguráció:

 • Teljesen sima felületen. A szerelés befejezése után a panelek között minimális rés marad.
 • Váltakozó profilokkal. A lécek között helyezzen be vékony betéteket. Néha eltérnek a fő panelek színétől. A mennyezet stílusos és látványos.

A telepítés módjától függően, ezek az alumínium elemek megkülönböztethetők:

 • Moduláris mennyezetek. Speciális felfüggesztett szerkezetek használatosak a telepítéshez.
 • Alumínium kazettás mennyezetek. Különleges hornyok jelenléte lehetővé teszi, hogy egyetlen mennyezeti helyet hozzon létre.
 • Fogaskerék. Ezek vékony, elegendően hosszú panelek, amelyek védőbevonatot tartalmaz polimer permetezés, fényes festék vagy tükörréteg formájában.

Mi a felfüggesztési rendszer?

A telepítéshez felfüggesztésre van szükség. Fésűből vagy univerzális hordozó abroncsból, profilból és állítható felfüggesztésből áll. A fésű a horganyzott szint, amely speciális rögzítőkkel rendelkezik. Fel vannak szerelve sínek.

Ami magát a felfüggesztést illeti, egy bilincs és egy rúd. A konzol szorosan illeszkedik a fésűhöz, a rúd fel van szerelve a fő mennyezeti felületre. A felfüggesztési rendszer és a sínek felszerelése után a mennyezet síkja 50-120 mm-re csökken.

A pontos távolság olyan tényezők függvénye lesz, mint a lakástulajdonos kommunikációs és személyes preferenciáinak száma.

Anyagok beszerzése és számítások

Annak megértéséhez, hogy hány panel szükséges, hajtsa végre a következő számításokat:

 • Ismerje meg a mennyezet kerületét! A kapott érték azt jelzi, hogy pontosan milyen módon kell megvásárolni az U alakú profilt.
 • A szerszámok hosszának kiszámításához a jelölést a panelek irányára merőlegesen, 1 méteres lépésekben kell végrehajtani.
 • Mérje meg a mennyezeti területet. Ehhez egyszerűen kiszámolta a szoba teljes területét.

A szerszámkészlet egészen szabványos, és tartalmazza a fogó, fém olló és kés, egy fúró és egy csavarhúzó, egy szint, egy vonalzóval és mérőszalaggal ellátott jelölő, öncsapos csavarokkal és dugós körmökkel. Már megemlítettük a panelek, profilok és zsinórok készlet, valamint felfüggesztő elemek beszerzését.

Hogyan történik a telepítés?

Általánosságban elmondható, hogy az alumínium panelek összeszerelése sok szempontból hasonlít a klasszikus függesztett mennyezet felszereléséhez. Először telepítse a felfüggesztési rendszert (fém keret vagy speciális profil), majd hajtsa végre a rögzítőelemeket.

Kétféle rögzítés létezik:

 • A panelek a gumiabroncsprofilokra ugrik.
 • A végső profilokon további rögzítést alkalmaznak.

A munka megkezdése előtt a régi bevonatot eltávolítják a felületről, kis lyukakat és lyukakat kell vakolni. A felületet 2-3 rétegben primerrel borítják, így megakadályozzák a formát és a gombát. Előtte elvégezzük a kábelezést a szükséges számú lámpa csatlakoztatásához.

 1. Mérje meg a telepítési szintet.
 2. Vágja a kívánt hosszúságú alumínium paneleket. Minden egyes tételt akkor számozhat, ha a helyiség szabálytalan alakú. Szóval nem fog zavarodni.
 3. Jelölje meg a lámpatestek elülső oldalát. A nyílások azonnal vagy telepítés után készülhetnek. A második lehetőség megbízhatóbbnak tekinthető. Tehát a szalag nem veszíti el a merevséget, a ráncok kialakulásának valószínűsége minimális.
 4. Szerelje be az U-alakú alumínium profilot a kerület mentén, a falakon lévő lyukak előfúrásával. Tartja a tüskéket.
 5. Rögzítse a merőleges elemeket (univerzális hordozó gumiabroncsok) különleges rögzítőelemekkel. A panelek elhajlásának elkerülése érdekében 100-150 cm-es távolságban vannak felszerelve. A gumiabroncsok "lebegő" felfüggesztésekre vannak szerelve (feszítő + felfüggesztő bilincs), ami lehetővé teszi a szintezés rendellenességét.
 6. Az alumínium panelek az alábbiak szerint vannak felszerelve. Először is a paneleket a fal egyik oldalára kell rögzíteni középre, majd a másik oldalon, középen is. Ez kiküszöböli a hiányosságok valószínűségét. Ebben a szakaszban rögzítéseket telepítenek.
  Hogyan készítsünk lyukat? Nagyon egyszerű. Miután rajzolt egy átmérőjű kört, vágjon le körbevágó sugárral, hajlítsa meg a képződött szirmokat. Próbáljon keskeny szirmokat készíteni - a világítóeszközök beszerelése magasabb minőségű lesz.
 7. A dekoratív lécek segítségével zárja be a réseket.

Rack alumínium mennyezet számos előnnyel rendelkezik, és összeszerelése némileg hasonlít a tervezőhöz. Van tapasztalata ennek a beállításnak? Azt ajánljuk, hogy ossza meg a megjegyzésben a cikket. Ha bármilyen kérdése van, kérheti őket a szakértőktől.

Fém panelek

Az online áruházunkban különböző színű, textúrájú és formatervezett mennyezetű alumínium paneleket lehet felvenni. Gyönyörűen illeszkednek a belső térbe, teljesítményük nagyon jó. Lépjen kapcsolatba velünk - tanácsadóink segítenek abban, hogy mindent kiválasztson, amire szüksége van, és gondoskodjon a kényelmes szállításról.

Az alumínium panelek jellemzői

A mennyezeti panelek alumíniumból vagy acélból készülhetnek. Vékony fémlemezekből készülnek, elég könnyűek és tartósak a mennyezetek befejezéséhez.

Az alumínium panelek kiválóan alkalmasak nagy vagy kicsi területek befejezésére. Alkalmasak a magas páratartalmú és hőmérséklet-változó helyiségekben (fürdőszoba, erkély, uszoda, nyitott veranda).

 • ellenáll a nedvességnek és a gőznek, és nem rozsdásodik;
 • higiénia, nincs penész, gomba, stb;
 • tűzállóság;
 • tartósság;
 • egyszerű ellátás, elég, hogy mossa meg őket vízzel, egyes esetekben szappanos vízzel;
 • a fém jól hangzik. Perforált panelek alkalmasak hangszigetelő tulajdonságok biztosítására, vagy üveg vagy ásványi rost bevonatának ragasztására.

Rendelkezzen velünk a mennyezettel - örömmel tölt el minket és jó szolgáltatásunkat!

© 2010-2016 Online áruház építési és befejező anyagok "Stroyfiks" Moszkva