Kategória: Tartozékok
Gipszkarton fürdőszoba partíció
Tartozékok


A gipszkarton, amely egy ilyen népszerű háztartási építőanyag, sikeresen használhatja a partíciókat a fürdőszobába, és ez egy győztes, praktikus és belső megoldás.A fürdőszoba tervezését könnyű létrehozni egy kényelmes és praktikus gipszkarton válaszfal beépítésével.

Hogyan készítsünk egy képernyőt a fürdő alatt a saját kezünkkel
Tartozékok

A fürdőkádak az egyik módja annak, hogy bezárják a helyet a fürdő alatt. Különböző anyagokból kézzel készíthetők. Bizonyos módokon saját kezűkkel a fürdés alatt lévő képernyők gyártását tárgyalja ebben a cikkben.

A mennyezet befedése a fürdőszobában: festés, gipszkarton, műanyag panelek, vázszerkezetek, hablemezek, stretch bevonatok
Tartozékok

Fürdőszoba mennyezetA fürdőszobai mennyezet befejezésének lehetőségei teljesen eltérőek lehetnek, csak a vágytól és az ízlésektől függ.

Fürdő vagy kád - hogyan?
Tartozékok

Fürdő vagy kád - hogyan?Ez általában két különböző szó, egy közös gyökerrel. A fürdõ olyan edény, amelyben az emberek mossák, a fürdõszoba olyan helyiség, amelyben van egy hajó, amelyben az emberek mossák, vagyis egy fürdõszobába mosott fürdõszobát - egy fürdőszobát, csak a beszédtermi szót általában leengedi, Ez a szó, amikor beszélünk a nappali és étkező.

Melyik fürdő jobb - akril vagy acél: ajánlások és méltóság választása
Tartozékok

A fürdőszobában már régóta nemcsak a vízkezelés helyszíne, hanem a pihenés és a kikapcsolódás is egy fárasztó nap után.A jó pihenésre jó minőségű és megbízható vízvezetékeket kell választania, amelyek közül sok modern piacot kínál.

70 ötlet egy kis fürdőszoba tervezéséhez
Tartozékok

A lakóházakban egy kis fürdőszoba közös probléma. De még ezek a 3-4 négyzet. teljesen lehetséges a kényelem és a pihenés oázisa, ha tervezési technikákat használ.

A zuhanycső kapcsolójának javítása képeken
Tartozékok

EsettanulmányA fürdőszobában van egy zuhanycsapos csaptelep. Tehát ez a kapcsolás rendszeresen (néhány évente egyszer) nagyon rosszul kezd dolgozni, és ebben az évben kategorikusan megtagadta a víz átkapcsolását.

Tartály vagy bot a függönyökhöz a fürdőszobában: típusuk és jellemzőik
Tartozékok

Lehetetlen elhelyezni egy zuhanykabinot kis fürdőszobákban és kombinált fürdőszobákban. A kijárat az, hogy gondoskodjon a fürdőszobáról egy speciális függönyön.

Zuhanykabin egy faházban
Tartozékok

Sokan úgy vélik, hogy egy vidéki házat kizárólag fából kell építeni. Nagyon nehéz ezt megtagadni, mert mindig van egy speciális faház a faházban, könnyű lélegezni ott, és meglepően jól alszik.

Fürdőszobai csempe színe: 115 fotó ötlet, hogyan ne hibázzunk és megtaláljuk a legjobb megoldást
Tartozékok

Kerámia burkolólapok használata a fürdőszobák befejezésének fő módja. Ennek oka az anyag magas műszaki és működési tulajdonságai.

A modern és a régi szovjet öntöttvas fürdő súlya
Tartozékok

Az öntöttvas fürdő súlya egyik fő hátránya. Ez a hátrány a legnagyobb megnehezülést jelenti, amikor lebontják és telepítik. Minél nehezebb és nagyobb a fürdő, annál nehezebb elvégezni, vagy a lakásba vinni, annál többet kell fizetnie a szállításért.

Hogyan csatlakoztasson egy fűtött törölközőtartót a használati melegvíz készítéséhez és a fűtési körhöz a saját kezével
Tartozékok

A készülék higiéniás kiegészítők szárításának és a felesleges nedvesség eltávolításának eszköze a készülékben és a berendezésben egyaránt egyszerű.

Hogyan kell tisztítani az eldugult csövet a fürdőszobában - módon és eszközökkel
Tartozékok

Mi a legjobb módja annak, hogy tisztítsa meg a csövet a csőben? Ez az üzlet nem egyszerű, így sok tulajdonos hívja a mestert, akinek a szolgáltatásait fizetik.

Tervezzen egy kis fürdőszobát, 3 m²-t. (60 fotó)
Tartozékok

Ha van egy kis fürdőszobája 3 négyzetméter. - ez nem feltétlenül indokolható. Még egy ilyen térben is, mindent, amire szüksége van, csodálatosan illeszkedik, a legfontosabb dolog az, hogy gondosan átgondolják a dizájnt.

Hogyan lehet kijavítani a fürdőlefolyót?
Tartozékok

A házban végzett vízvezeték-javításokat sokan nagyon problémásnak és kellemetlennek tartják. Néha még a vízvezeték-kihívás is problémává válik. De valójában sok hiba állítható be magaddal.

LED-es lámpák és lámpák a fürdőszobában: mi létezik és hogyan kell megválasztani?
Tartozékok

Nehéz idõkben, amikor az országot pénzügyi válságban leplezték, és a közüzemi szolgáltatások díjai rendszeresen növekszenek, sokan kezdik elgondolni a megtakarítást.

A termosztátos keverő az okos dolog, amire szüksége van a kényelmes vízhez és menteni
Tartozékok

A hagyományos keverő valódi segítséget nyújthat a háziasszony számára, ha termosztatikus eszközzel bővíti, amely automatikusan megtartja a beállított hőmérsékletet.

Fürdőszoba kiegészítők: 60 ötlet
Tartozékok

Úgy tűnik, miért díszítik a fürdőszobát? Végtére is, hogy megfeleljen az alapvető szükségletek kielégítően megfelelő vízvezeték. De az élet gyors ritmusában, néha csak a vízzel kapcsolatos eljárások elősegítik a teljes kikapcsolódást.

Hogyan és mit fúrni csempe a falon
Tartozékok

A fürdőszobában, a WC-ben vagy a konyhában végzett javítási folyamat bizonyos szakaszában elkerülhetetlen, hogy technológiai lyukakat fúrjanak a kerámia burkolólapon.

A csempék közötti kötések frissítése: tisztítás, festés, eltávolítás és a habarcs cseréje
Tartozékok

Már írtuk, hogy ne használjon könnyű habarcsot a padlón, mert szó szerint fél év alatt elveszíti megjelenését és hasonló lesz a szokásos cementhez.