Legfontosabb > Dekoráció

Top 8 legjobb akrilfürdők gyártója - a piac áttekintése

Az akril fürdõ nagy modern megoldás a fürdõszobában. Az akril fürdők nagyon népszerűek a vásárlók körében a világ minden táján, így az üzletekben megjelenő választék nagyon széles. Vásárláskor legalább egy durva ötletet kell találnia a főbb jellemzőkről és az akril fürdők vezető gyártóiról, és könnyebb lesz az Ön számára a megfelelő választás. A szükséges információk megtalálhatók ebben a cikkben.

Fő kiválasztási kritériumok

Számos árnyalatot kell figyelembe venni a kiváló minőségű akrilfürdő választásához:

 • Anyag típusa. A termeléshez használt akrilsav önthető vagy extrudálható. Ezek hasonlóak a kémiai összetételben, de eltérő erejük van. Az akril bevonat előnyösebb, mivel az anyag fürdője sokkal hosszabb ideig szolgál.
 • Akril réteg. A lehető legvastagabb legyen, legalább 0,5-0,6 cm legyen, különös figyelmet kell fordítani erre a paraméterre, mivel a kereskedelmi forgalomban kapható fürdők többsége nem haladja meg a 0,4 cm-es akrilt, aminek következtében gyorsan elhasználódnak.
 • Az akril bevonat megjelenése. A kiváló minőségű akril fürdőt fehérnek kell forralni (persze, ha nem választott más színt). A felületén nem lehet érdesség, mindig teljesen lapos és sima.
 • Az alkalmazott anyagok mennyisége. Az akrilból készült fürdő gyártásával az akrilburkolatot poliuretán alapon alkalmazzák annak érdekében, hogy nagyobb merevséget biztosítsanak. Ezért a végterméket két rétegben állítjuk elő. Egy akrilból álló fürdő nagyon törékeny és törékeny.
 • Merevségét. Ez kétségtelenül az egyik fő kritérium. Végül is attól függ, hogy mennyire függ a kád mennyisége, mennyi súlyt képes támogatni, és milyen típusú felszerelésre van szükség (különösen a törékeny termékekhez további megerősítés szükséges). Könnyedén tesztelheti az akril fürdőt a merevséghez - csak nyomja meg keményen az alján a kezével: ha meggyűrődik, akkor a termék nem jó minőségű.
 • Az anyag átláthatósága. A valódi akril nem átlátszó anyag. Ha az akril kád fényt enged, akkor nagy valószínűséggel vitatható, hogy mielőtt hamis vagy.
 • Külső réteg Mint már megtudtuk, poliuretánból készült. Az akrilfürdő külső felületének sötétnek és simanak kell lennie. Ha durva és egyébként kellemetlen kémiai szagot produkál, akkor valószínűleg a gyártó úgy döntött, hogy a szintetikus gyantákkal keverve használt üvegszálat alapként használja. A fürdő vásárlása nem éri meg.
 • A keret kialakítása. Ideális esetben egy olyan szerelőkeretnek kell lennie, amelyet kifejezetten erre a fürdőkádra, lábra állítottak be, amelyek magasságban állíthatóak és a sarkokban vannak. Ha csak egy keret található, amely közvetlenül a perem alá van szerelve, akkor egy ilyen szerkezet teljesen instabil.
 • További jellemzők. Ha nincs szüksége rájuk, akkor annak érdekében, hogy ne tegyen túlfizetést, vásároljon egy közönséges fürdőt, mivel számos "harang és síp" elrejtheti a termék rossz minőségét. Ha például hidromasszázsos fürdőre van szüksége, akkor figyeljen az ilyen típusú termékekre szakosodott gyártókra.
 • Form. Minél egyszerűbb, annál erősebb és stabilabb a fürdő. A nagy méretű vagy összetett alakú fürdők nagyon magas minőségűeknek kell lenniük. Következésképpen sokkal többet fognak fizetni.
 • Lefolyó és túlfolyó rendszer. Lehet hagyományos, félautomata vagy automatikus. Mindegyiknek van előnye és hátránya, ezért ez az Ön egyéni preferenciáinak kérdése.

Top 5 akril fürdő gyártó

Akril - a fürdő egyik legfejlettebb anyaga. A jó akril fürdők nem veszítik el szépségüket az idő múlásával, könnyen tisztíthatók és kényelmesen használhatók. Az akril vízvezetékből készült könnyű és tartós. Ezért könnyen felszerelhető hidromasszázs berendezések akril fürdőkbe, és a jó hidromasszázs akril fürdők ára alacsonyabb, mint más anyagokból készült hidromasszázs fürdők esetében.

Nem meglepő, hogy a mi piacunkon óriási választékban állnak az akril fürdők modelljei, hidromasszázzsal vagy anélkül. Hogyan navigálhat a fajta között? Vizsgálatunkban megpróbáljuk megválaszolni azt a kérdést, hogy melyik akril fürdõk melyik cég jobbak, és az akril fürdõk gyártóinak értékelését.

A legjobb európai akril fürdők

A legjobb gyártó akril fürdõk rangsorolásának vezetője a Roca. Az aggodalom pompája A Roca Group a kiváló minőségű akrilból készült különféle fürdők széles választékát kínálja. Nem meglepő, mert a cég 1929 óta gyárt ilyen típusú egészségügyi termékeket. Hatalmas tapasztalatokkal, bevált technológiákkal évtizedekig hatékony megoldások - mindez a Roca, a Jika és a Laufen márkájú szakosodott termékeket eredményezte. Raktáron:

 • Szögletes, szögletes és ovális akril kádak klasszikus és modern formában különböző kiegészítésekkel: görgők, fejtámlák, egy vagy két fogantyú, dekorációs panelek, beépített fiókok tárolására csalók, beépített csaptelepek, termosztátok, kipufogó készlet és még zuhanyzó képernyők szerves üveg, eltávolítja a fröccsenő víz zuhanyzás közben.
 • Téglalap alakú, szögletes és kerek akril kádak különféle hidromasszázs rendszerekkel.

Az akril Roka fürdők beépített kerete 40-65 cm mély és 160 literes vagy annál nagyobb tisztaságú.

A termékeket az EU-ban, az USA-ban és 2006 óta Oroszországban gyártják. 2004-ben az aggodalom döntött a Roca Rus leányvállalatának nyilvántartásba vétele és a Tosno (Leningrad Régió) városban lévő üzemben több vonal elindítása mellett. 2017-ben a cég több mint 30 műhelyben büszkélkedhet, amelyek a legmodernebb technológiával vannak felszerelve és évente legalább 500 ezer darab terméket állítanak elő.

 1. Több mint 200 öntött és extrudált akril modell.
 2. Különböző tervezés.
 3. Nagyfokú kopásállóság. Akrilvastagság - legalább 6 mm. Kiegészítve speciális csúszásgátló és szennyeződésgátló bevonatok, aminek köszönhetően a kád egyszerűen tisztítható koptató háztartási vegyszerek használata nélkül. Ugyanakkor a termék súlya meglehetősen kicsi, és nem jelent különleges terhelést a tartószerkezetekre, ami nagyon kényelmes a régi raktárházak számára.
 4. Megfizethető ár. A fürdők költsége a konfigurációtól függ, és 8 500-120 000 rubel.
 5. Tartósság. Garancia - 8-10 év akril, kiegészítők - 2 év.
 6. Kereskedelmi szolgáltatások és szervizközpontok széles körű hálózata. Úgy véljük, hogy ez a legjobb ajánlás az aggodalomra, mivel annak ellenére, hogy hazánk minden régiójában van egy felhatalmazott szolgáltatás, bármilyen bonyolultság javítása és a hibás fürdőhelyek pótlása gyorsan és problémamentesen történik.
 1. Vannak meghibásodott fürdők vagy termékek, amelyek hibás összetevőket tartalmaznak (orosz üzem termékeiből);
 2. Vannak hamisítványok a piacon, ezért óvatosnak kell lenned a vásárláskor.

Nem akarsz kijutni egy kényelmes fürdőből - ez a szlogen legjobban leírja a cseh RAVAK cég által gyártott akrilfürdők sorozatát. A cég 1991-ben alakult, és zuhanytálcákkal és üveg-, akril- és ABS-műanyag paletták gyártásával foglalkozott.

Az akril konvencionális és hidromasszázs fürdők 1998-ban jelentek meg a vállalat kínálatában, és gyorsan elismerést nyertek az ügyfelek részéről az egyik legjobb, ergonómikus, kényelmes használatra és karbantartásra, tartós és kopásálló. A nemzetközi kiállításokon elnyert számos díj pedig a sikeres, minőségi termékek gyártójává vált, amely a vevő igényeire koncentrál.

A Ravak szinte minden építési kiállításon vesz részt, és folyamatosan díjazást nyer az innovatív megoldásokért. Az utóbbiak közül a Red Dot2015, a Mosbuild-2016-ban való részvétel és még sokan mások.

 1. Több mint 25 gyűjtemény akril fürdők tervezett szerint a "hasznos design" elv. A termékek kielégítik a legigényesebb ízeket. A maximális kényelem érdekében válasszon a You sorozatból. Az evolúciós fürdők széles tábláit az anyák és a magas emberek gondozásával értékelik. Az olvasó szerelmesei érdeklődnek a Vanda praktikusságától és ergonómiájától. De a masszív fizikum vásárlói előnyben részesítik az XXL vonalat - szuper nagy és szuper kényelmes anatómiai kádak.
 2. Ritka az akril fürdők gyártói számára különféle méretekben.
 3. Működési kényelem és sokoldalúság Az akril felület sima, nagyon fényes és nem porózus. Ezért könnyen mosható, kiváló antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik. A minőségi akril egyik jellemzője a fehérség. A Ravak összes termékének főzött fehér színe hosszú ideig megőrzi alakját görbület és repedések megjelenése nélkül. Emellett az anyag speciális tulajdonságai miatt minden további eszköz vagy tartozék beépíthető a kádba, a keverőkből a hidromasszázs komplexekbe. További előnye a saját háztartási vegyi anyagok sorozatának a jelenléte, amely ideális a Ravak termékekhez, és gondos gondos ápolást biztosít a szaniterek felületén.
 4. Befejezés a vevő választása szerint
 5. Hidromasszázs berendezések. A RAVAK hidromasszázs kádok a legjobbak és a legmagasabb minőségűek.
 6. Tisztességes élettartam. A fürdési szolgáltatás garanciája 10 év, hidromasszázs rendszereknél, a vízparaméterektől függetlenül, 2 év, kiegészítő felszerelés esetén 2-5 év.
 7. Árkategóriák: a gazdaságtól a prémiumig. Az árkategóriában 10 000-4 400 000 rubel van.
 8. Széles körű, engedélyezett szervizközpontok hálózata. Mivel a gyártó az ügyfél kérésére biztosítja az egyes vásárolt fürdő készítését, ez arra kötelezi a Ravakot, hogy minden nagyobb regionális központban legalább egy képviselőt, kereskedőt vagy szervizt tartson. Emiatt minden egyes fellebbezést haladéktalanul felül kell vizsgálni, és a javításokat a lehető leghamarabb végre kell hajtani.
 1. Egyes termékek magas ára;
 2. Az összes komponenst külön kell megvásárolni, a tartószerkezetig. Ez jelentősen növeli az árat;
 3. Ritkán, de még mindig hamis.

A legjobb akril fürdők rangsorolásának harmadik helyét a Cersanit fürdők foglalják el. A Tsersanit védjegyoltalom a Rovese SA holdingtársaság tulajdonát képezi 1998 óta. A márkanév alatt:

 1. Kerámia, porcelán, akril kádak és raklapok befejeződése 4 lengyel gyárban;
 2. Vízvezeték fajansz a romániai vállalat létesítményeiben;
 3. A német Cersanit West GmbH által gyártott kerámiák;
 4. Vízvezeték és cserép az ukrán üzemben;
 5. Fajansz, porcelán és akril termékek, gyárak termékei. Fryanovo, Kuchino és Syzran, Orosz Föderáció.

A Cersanit márkanév alatt a fürdők, zuhanytálcák és a legkülönfélébb formák speciális termékei fröccsöntéssel és extrudálással készülnek.

 • Téglalap alakú kádak klasszikus és anatómiai formában - a pompás döntés független telepítéshez;
 • Sarok egyenlő és aszimmetrikus tartályok beépített ülésekkel, fogantyúkkal és egyéb lehetőségekkel. Helyet takarít meg a helyiségekben, ugyanakkor sok helyet biztosít egy-két felnőtt vagy több gyermek fürdéséhez;
 • Ovális és nem szabványos modellek komplex alakú helyiségekhez.
 1. Több mint 30 különböző formájú és méretű gyűjtemény.
 2. Az optimális méret. Az akril vastagsága - 3 mm-től, ami nem teszi lehetővé a fürdő hidromasszázs rendszerbe való beépítését, de mérsékelt költségeket garantál. A fürdők szélessége 60-90 cm, a hossza elérheti a 2 métert, a mélység pedig 60 cm, a fürdők térfogata 160-260 liter.
 3. Megbízhatóság és tartósság. A Cersanit akril fürdők garanciális élettartama - 5 éves vagy annál idősebb.
 4. Termékek minden költségvetéshez - gazdaság, közép és luxus. Az akriltermékek költsége a konfigurációtól és a mérettől függ. Az árkorlát 4000 és 60 000 rubel között van.
 5. Egyszerű működés. A finomság ellenére az akril nagyon jó minőségű, különböző hófehér és átlátszatlanság. A felület sűrű, mészkő nem felhalmozódik, és a szennyeződést gyorsan eltávolítják a szokásos tisztítószerekkel (nem abrazív).
 1. Az ukrán és orosz növények gyűjteményében vannak házassági termékek;
 2. A gazdaságos termékek nem túl erősek;
 3. Alja csúszásmentes bevonat nélkül.

A legjobb akril fürdők az Orosz Föderációban

A Triton akril fürdõit az egyik legjobbnak nevezhetjük. A Triton LLC 2000 óta gyárt akril fürdőt és fürdőszobai bútorokat. Kétségtelen, hogy ez az értékesítés az Orosz Föderációban az árdiverzitás, a tisztességes termékcsalád és természetesen az Oroszország, Ukrajna, Örményország és Kakhazstan valamennyi régiójában elterjedt hivatalos kereskedő központok hálózatának vezetője.

2011 óta a vállalat elkezdte termékeit a kézi formázási módszer használatával - kézi öntési módszerrel. Ezek a fürdők nemcsak a tervezésük szempontjából érdekesek, hanem a felhasznált összetevők számára is - komplex poliészter-vegyületek (gelcoat), amelyek a metil-metakrilátnál jóval nagyobbak a tartósság és a tartósság szempontjából.

Az akril termékek közvetlenül az "Senoplast" (Ausztria) akrilát lapokból készülnek, az USA-ban készülő modern berendezések hőformázásának technológiája szerint. A technika meglehetősen bonyolult, de a késztermék jó minőségű és legalább 3 mm vastagsága igazolja. Ezt bizonyítja a fürdők fényes fehér árnyalata, az átláthatóság hiánya és a termék deformációval szembeni ellenállása.

 1. Több mint 60 modell akril fürdő.
 2. Széles mérettartomány.
 3. Különböző lehetőségek rendelkezésre állása. Gyakran a vásárlók figyelik a telepített hidromasszázs rendszert. A Triton Délkelet-Ázsiában vásárol berendezéseket, és a berendezést kizárólag fém (műanyag és szilícium nélküli) fúvókák, kompresszorok, szivattyúk és egyéb elemek szállítják. A tömlők pedig megerősített PVC-ből készülnek. Ez a kombináció hosszú és megszakításmentes élettartamot biztosít. Ezenkívül a fürdőkád beépített vagy külső keverőkkel, elektronikus vezérlőpanellel, poliuretán fejtámlával, túlcsordulással és más "készülékekkel" is felszerelhető. Minden berendezésnek legalább 2 éves jótállási ideje van.
 4. Az akril kád eredetiségének ellenőrzése a weboldalon A gyártó hivatalos honlapján található egy oldal, "A hamisítványoktól való félelem". Az alacsony minőségű termékeket értékesítő internetes áruházak adatait, valamint a Triton márkanév alatt hamisítványokat áruló valódi értékesítési címeket adtak meg.
 5. Jelentős élettartam. A 2013 után kiadott összes termék 10 éves garanciakártyával rendelkezik.
 6. Árfajták. A termelési költség - 6000-ről 95 000 rubelre.
 1. Akril vékony, karcálló;
 2. Idővel az alsó repedések, szivárgások - nem kívánatos használni a nagyobb súlyú embereket;
 3. Alkalmanként olyan termékek vannak, amelyek gyárilag hibásak.

A BAS védjegye vagy a Bath Acrylic System 2000 óta a BASS LLC tulajdonában van. A cég a következő kiadásokra összpontosított:

 • Paletta és fürdő standard és hidromasszázs rendszer öntött és lapos akril, ABS műanyag;
 • Zuhanykabinok és dobozok hidromasszázzsal;
 • Vakok fürdőkádakhoz és zuhanykabinokhoz edzett üveg és polisztirol;
 • Egészségügyi felszerelések;
 • Bútor fürdőszobához.

A vállalat minden termékét "gyakorlati és magas színvonalú" alapmotusz alapján gyártja. A fürdőkészülékek vákuumformázásból készült akril polimer akril / ABS (Ausztria) lemezekből készülnek. Az összetevők olyan jól ismert aggodalmakból származnak, mint Grohe (Németország), Bathstar (Spanyolország), Ravak (Cseh Köztársaság) és mások. A teljes termékcsalád megfelelő tanúsítvánnyal rendelkezik, valamint egészségügyi és higiéniai szakértői véleményekkel szolgál a felhasználók biztonságát illetően.

A sorban basszus több mint 100 modell:

 • Ergonómikus, 120 cm hosszú, 41 cm mélységű és 130 literes térfogatú klasszikus, gazdaságos minőségű termékek. Akrilvastagság - 4-5 mm;
 • A belső tér eredeti megoldásával rendelkező konténerek képesek az aero és a hidromasszázs beágyazására. Méretek: hossza 120-194 cm, mélység 41-65 cm, térfogat - 130-615 l, akril lap vastagsága - 5-6 mm;
 • Térfogatos téglalap alakú és sarokfürdők 6 mm-es akril előretelepített hidromasszázs rendszerrel.

A fürdők mind beépíthetők beépítéskor, mind külön behelyezve. Felszerelt dekoratív panel és keret állítható lábakon.

 1. Aero és hidromasszázs, krómterápiás és színterápiás készletek felszerelésének lehetősége, és egyéb kiegészítő lehetőségek
 2. Biztonságos fürdőfelület.

A középáras és prémium szegmensű akril fürdők csúszásgátló alja és speciális antibakteriális antibakteriális réteggel vannak ellátva. Az ezüstionok megzavarják a kórokozók és a penészgombák reprodukcióját a felületen, és lehetővé teszik a tartály hosszú ideig tartó tisztítását.

Top akril fürdõ gyártók szakértõi tippek

Egy személy ritkán gondol arra, hogy felvesz egy fürdőszobát a felnőtt életéért: a marketing felmérések eredményei szerint körülbelül 1-3 alkalommal, nem több. Ezért kétszeresen sértő lesz az alacsony színvonalú fogyasztási cikkek megvásárlása, amelyek csak néhány éves használat során elveszthetik prezentációikat. Ez különösen igaz az akril fürdőkre, mivel ez a legveszedelmesebb, mint a vas és acél minták e vízvezeték.

Ennek a bosszantó élménynek a elkerülése érdekében javasoljuk, hogy alaposabban tekintse meg az akril fürdők legjobb gyártóinak minősítését, amely magában foglalta a legmegbecsültebb cégeket a szakértők és a vásárlók körében, akik megvásárolták termékeiket.

TOP-10: Az akril fürdők legjobb gyártóinak értékelése a szakértők szerint

A törékenység ellenére az akril fürdők igen népszerűek. Ezek nagyságrendje jobb, mint az acél és az öntöttvas egyszerre többféleképpen:

 • Megőrzi a hőt: az akril fürdők a vízhőmérsékletet kb. Egy óráig tartják;
 • Különböző formák: a gyártók szögletes, ovális vagy téglalap alakú modelleket kínálnak, vagy egyedi designt készítenek;
 • Komfortérzetet adnak: akril - az anyag sima, de nem csúszós, kellemes tapintási érzetet hagy maga után;
 • Különböző színekben festett: megfelelőbb színsémát választhat, ideálisan illeszkedve a fürdőszoba kialakításába;
 • Hangszigetelést nyújtson: a fürdőbe folyó víz alig hallható;
 • Könnyen helyreállítható: a legtöbb esetben a javításokat a helyszínen végzik;
 • Különböző funkcionalitással jellemezhetők: az akrilfürdő hidromasszázzsal történő felszerelése meglehetősen egyszerű.

Amint látja, az akril fürdők előnyei bővelkednek. A fő hátrány - az alacsony szilárdság érdekében - egyszerűen megoldható: egy nagyobb falvastagságú fürdőt kell választania.

10. hely. «Bas»

Orosz gyártó, akiről kb. 100 akril fürdővel. A gyártás során importált berendezéseket használ, ezért magas színvonalú, európai szabványoknak megfelelő termékeket gyárt. Az akrilfürdőket vákuumos bélyegzéssel állítják elő, a végső kezelés során antibakteriális bevonatot viszünk fel a külső felületre. Minden modell önállóan integrálható vagy telepíthető.

 • Hosszú garanciaidő - tíz év;
 • Változatos modellek;
 • Megfizethető ár.
 • Kellemetlen gyári szag;
 • Panaszok vannak a házasságról;
 • Néhány modell "ravasz" designja.

9. hely. «Triton»

Egy másik hazai gyártó széles körben ismert, nem csak hazánkban, hanem külföldön is. Az akrilfürdők modellek sorai szintén meglehetősen kiterjedtek - mintegy 60 elem. A vákuumos bélyegzés bizonyított technológiája mellett (az Egyesült Államokban gyártott készülékek felhasználásával) a kézi felépítés módszerével is termelnek fürdőszobákat - sokkal tartósabbak és megbízhatóbbak.

 • Jó termékpaletta;
 • Különböző méretű modellek elérhetősége;
 • A vállalat árpolitikája: apró áron vannak tisztességes modellek;
 • Nagy sarokkád, valamint hidromasszázs;
 • További konfiguráció lehetősége.
 • A felülvizsgálatok alapján hibás termékeket talál;
 • A termék egy része nem nagyobb súlyú emberek számára készült;
 • Számos modellnek nagyon vékony falai vannak.

8. hely. «Kolo»

Lengyel cég, amely viszonylag nemrég megjelent az orosz piacon. A vásárlók megjegyzik az akril fürdők gyártásának magas színvonalát, ami nem meglepő: a gyártó új, európai, nemrégiben gyártott berendezéseket használ. A modellcsalád kiterjedt, a cég kezdetben fürdőszobákat kínál a legkülönbözőbb színek és konfigurációk terén.

 • kivitelezés;
 • Jótállási idő;
 • A legkülönfélébb formák és virágok modelljeit kínálják.
 • Nagyon kevés modell előre telepített hidromasszázzsal;
 • Ez elég nehéz megtalálni a piacon.

7. hely. «Villeroy & Boch»

A 7 legnagyobb gyártó megnyitja a híres francia márkát "VilleroyBoch". Ez csaknem két évszázados, termékei nagyon népszerűek az EU országaiban: magas minőségű, megbízható és tartós. A szokásos vízvezeték mellett a cég akril fürdőket is gyárt, melyeket elegáns formák és sokoldalúság jellemez.

 • A termékek megfelelnek az európai szabványoknak;
 • Széles választék;
 • Kiváló design.
 • Valóban magas ár: csak azért, mert a cég nem volt a legmagasabb rangsorban;
 • Nehéz megtalálni az orosz piacon;
 • Sok hamisítvány.

6. hely. "Pool SPA"

A spanyol cég érdekes formatervezésű fürdőszobákról híres. Különböző formájú akril fürdők széles választékát kínálja. Minden termék kiváló minőségű és minden szükséges szabványnak megfelel. Az egyes modellek teljes készlete jól átgondolt és változatos.

 • tervezése;
 • Minőség és tartósság;
 • Különböző választék és kiegészítők.
 • Nehéz hamisnak találni;
 • Magas ár az eredeti termékekért.

5. hely. «Aquanet»

A legjobb orosz gyártó akril fürdők, a legtöbb szakértő szerint. A modellek sokasága mellett nagyon jó hírnévre tett szert, még az akril fürdők jó minőségű gyártását is mondhatom. A fürdők mellett a tartozékok széles választékát kínálja minden modellhez: fejtámlák, fejtámlák és korlátok. Egy további plusz az alacsony ár a külföldi modellekhez képest.

 • Széles választék;
 • kivitelezés;
 • Megfelelő ár.
 • Hibás termékek panaszainak jelenléte;
 • Számos modell a falak vastagsága miatt nem nagy emberek számára készült.

4. hely. «Riho»

Egy holland cég fürdőszobai fürdőszobai kiegészítők gyártására specializálódott. Örültünk az akril fürdõk gyártásának magas színvonalával, de ez nem meglepõ az európai cégek számára. Ami igazán számít, a termékek falvastagsága: a legvékonyabb fürdőben 0,6-0,8 cm. A többi európai vállalathoz hasonlóan számos további elem és különféle fürdőkád van, amelyek szinte minden fürdőszobai belsőséget hangsúlyozhatnak és díszítenek.

 • Erős építési modellek;
 • Minőségi anyagok;
 • Különböző berendezések;
 • Érdekes tervezési döntések.
 • Ár: alacsonyabb, mint a többi híres nyugat-európai márkaé, de még mindig elég magas.

3. hely. «Cersanit»

Lengyel-román-orosz közös vállalat, amely jelentős szerepet szán az orosz piacnak az egészségügyi termékek értékesítésében. Annak ellenére, hogy az akril termékek készülnek belőle, a cég kiváló minőségű fürdőszobákat készít. Ezen előny mellett különféle modellek és összetevők széles választékát érdemes megemlíteni. Az utolsó érv a listán, de nem az utolsó, a termék ára: sokkal alacsonyabb, mint az európai értékpapíroké.

 • ár;
 • Tartósság és megbízhatóság;
 • Számos modell.
 • A gazdaságos termékek nem alkalmasak nagy tömegűek - túl vékony falak;
 • A házasság lehetséges.

2. hely. «Ravak»

A cseh Ravak cég, amely az elmúlt évszázad végén mutatta be első akrilkád modelljét, a legjobb akril fürdõk ezüst gyõztesévé vált. Az elmúlt húsz évben a vízvezeték mintegy 25 termelési modelljét kiadta. Napjainkban sok szakértő leírja termékeit a fürdőszobában, kényelmes és kényelmes kivitelben. Tekintettel a legtöbb modell tartósságára, megbízhatóságára és megfelelő árára, a "Ravak" második helyet foglalja el, elég egy kicsit az aranyérmes minősítés mögött.

 • ár;
 • minősége;
 • tartósság;
 • Tartományban.
 • Az alkatrészek költségét külön kell fizetni;
 • Sok hamisítvány, gondosan kell választania.

1. hely. «Roca»

A vevők és a szakértők véleménye szerint a Roca továbbra is az akril fürdők legjobb gyártója, akinek termékei az orosz piacon kaphatók. Azonnal szeretnénk megjegyezni, hogy a márkánkban tárolt fürdőszobák az üzlethelyiségek polcain, az Orosz Föderáció területén, vagyis a vállalat leányvállalatánál vannak. De ez a tény nem befolyásolja a kivitelezés minőségét: az akril fürdők megfelelnek minden minőségi szabványnak, és a többi orosz cégtől eltérően a hibák száma minimális. A vásárlók 200 különböző termékválasztékból választhatnak modellt, az összetevők tartománya is meglehetősen változatos. Gyári garancia fürdők számára - akár 10 évig, további alkatrészekért - 2 évig.

 • Megfizethető ár;
 • Kiváló minőségű kivitelezés;
 • Számos modell és alkatrész.
 • Sok hamisítvány.

Akril fürdők: melyik gyártó még mindig jobb?

A következő kérdésre válaszolhatunk erre a kérdésre: egyszerűen nincs egyértelmű vezető, minden egyes minősítéssel rendelkező vállalatnak megvannak a maga előnyei és hátrányai, amelyek mindenki számára fontosabbak lesznek. Érdemes megjegyezni, hogy a külföldi gyártók gyártásának minősége, ha nem jobb, mint a hazai, akkor nem sok, de az ár nagyon különböző: egyes esetekben majdnem nagyságrenddel. Túlfizetni az extra pénzt "a névért" alig érdemes megtenni.

Az Oroszországban gyártott legjobb akril fürdők

Az utóbbi években Oroszország az egészségügyi termékek előállításának egyik vezető országa. Ezen kívül tervezőink sikeresen bizonyították külföldi munkatársaiknak, hogy képesek sikeresen megvalósítani személyes ötleteiket, kombinálva a kreativitást és a stílusérzetet. Az egészségügyi berendezések terén elért fejlődésük a nemzetközi kiállításokon vezető helyeket foglal el. Ők is nagyra értékelik a neves gyártók. Abban a pillanatban, az orosz fürdők könnyedén versenyezhetnek jól ismert vezetőkkel.

A minőségi és tisztességes design mellett a fürdők olcsóbbak, mint a külföldiek. Ez annak köszönhető, hogy nincsenek jelentős szállítási költségek és vámok. Az orosz vízvezeték nem csak a külföldi társaival jár, hanem számos előnnyel is rendelkezik. Most rájuk, és hagyja abba.

Hogyan fejlődnek az orosz akril fürdők?

A fürdők modern termelése rendkívül felelős a munkaért, ezért nincs okunk kétségbe vonni a termékek magas minőségét és megbízhatóságát. Emellett a modern technológiák gyorsan fejlődnek, így nem csak egy lépéssel el lehet jutni a globális gyártók minőségétől és más fontos jellemzőitől. A késztermék nemcsak a minőség minden jeleit látja el, hanem modern stílusú megoldásokat is kínál.

A háztartási fürdők nagy ellenállóképességgel bírnak olyan tényezők ellen, amelyek hátrányosan befolyásolhatják az akril felületet (hirtelen hőmérsékletváltozások, mechanikai terhelések stb.).

Ezért kell megszabadulnia az ilyen téveszméktől, akkor a hazai termékek rosszabbak, mint a külföldiek. Az orosz gyártók termelékenyen együttműködnek külföldi partnereikkel, megosztják tapasztalataikat. Minőségi fürdők megfelelnek az összes európai követelménynek.

A hazai termékek alacsonyabb költséggel járnak, és a tartományuk nem rosszabb, mint a külföldi partnerek.

Oroszországban készített akrilfürdők: minősítés

Az orosz gyártók között vannak vezető vállalataik. Tehát az öntöttvas fürdők között két üzem van a termeléshez:

 1. Kirov;
 2. "Univerzális" Novokuznetskről.

A termékek széles skáláját kínálják a piacon. Ezek a fürdők hosszú élettartamúak, magas műszaki jellemzőkkel és modern kialakítással rendelkeznek, aminek köszönhetően harmonikusan kombinálhatók minden belső térrel.

Az akril fürdõk gyártására szakosodott gyárak közül a legjelentõsebbek a Bas, 1Mark, Triton és mások. Ezek a márkák nemcsak Oroszországban, hanem a szomszédos országokban és az EU-ban is ismertek. A kiváló minőségű termékek modern dizájnnal és széles választékkal rendelkeznek. Ezek a jellemzők lehetővé teszik a versenyt a globális márkákkal.

Top 8 akril fürdő gyártó Oroszországban

 1. 1Marka
 2. Bas
 3. Akrilan
 4. Aquanet
 5. Aquatek
 6. Radomir
 7. Kirov gyár
 8. tarajos gőte

Az alábbiakban röviden leírjuk e cégek termékeit.

1Marka

Ez a szaniteráruk gyártója garantálja 100% -os akril felhasználását fürdők gyártására. Az anyag vastagsága 4-6 mm, ami megfelel a nemzetközi szabványoknak.

Azok a gyártók, akik meg akarják menteni a termelést, általában vékonyabb és rosszabb minőségű akril lapokat használnak. A késztermékek gyorsan elhasználódnak, és a felület minimális mechanikai sérülést okoz. Ennek eredményeként a vízvezeték elveszíti eredeti megjelenését, és a legtöbb esetben nem állítható vissza.

Az "1Marka" céggel teljesen kizárt. A gyártó elsősorban kiváló minőségű és megbízhatósággal működik, amely nagy vásárlói körében nagy népszerűségnek örvend. Ráadásul nem hagyja figyelmen kívül ezeket az apróságokat:

 • Az építőelem összes elemének cinkbevonata van.
 • További rögzítőelemek biztosítják a szerkezet legnagyobb szilárdságát és stabilitását.
 • A fürdő mélysége megfelel a fogyasztók kényelmére vonatkozó valamennyi követelménynek.

Ennek a cégnek a fürdőit egyszerűen azért hozták létre, hogy örömet szerezzen a vízkezelés folyamatában. A megrendelő kérésére a vállalat további modelleket is felépíthet: világítási rendszert, aromaterápiát, levegőt és hidromasszázst, valamint egyéb olyan funkciókat, amelyek javítják a kényelmet.

Ez a vállalat a zuhanytálcák és egyéb vízvezeték-berendezések gyártására is specializálódott. Minden termelési anyagot Európában vásárolnak.

Az orosz cégek akril fürdőket gyártanak, hogy a különböző jövedelemszintű emberek megengedhetik magukat. A "Bas" cég a középosztály számára készült. Termékei megfelelnek a legszigorúbb szabványoknak és paramétereknek. 15 éve kiváló minőségű termékeket állítottak elő, amelyek elnyerték az ügyfelek bizalmát és tiszteletét.

Az egészségügyi termékek körébe tartoznak az aero és a hidromasszázs rendszerekkel felszerelt modellek. Ugyanaz a gyártás történik a modern olasz berendezéseken tapasztalt szakemberek irányítása alatt. Kádok létrehozásakor csak kiváló minőségű akril és többrétegű polimer műanyagot használnak. Ezt a kombinációt egy osztrák vállalat fejlesztette ki, hogy magas erőt és megbízhatóságot érjen el.

A polimer műanyag nem csak a nagy terhelés ellenáll, hanem a szerkezet antibakteriális védelemmel is rendelkezik. Így nincs szükség a belső felület napi takarítására. A cég fürdői megerősített aljjal és megerősített vázszerkezettel rendelkeznek, így nehéz teherrel bírni. És nem kevésbé fontos tény a kompakt modellek felszabadítása, amelyek harmonikusan illeszkednek a fürdőszobába egy kis területen.

Akrilan

Gyakorlatilag a megjelenés pillanatától kezdve, ez a vállalat vezető pozíciókat nyert az orosz piacon. A termelési kapacitást rendszeresen növelik, valamint bővíti és javítja a termékeket. Az Akrilan főként zuhanytálókat és akril fürdőket gyárt.

A vállalat európai és saját fejlesztéseket is alkalmaz. Saját termelésükhöz való alkalmazkodásuk nagyon sikeres, és kiváló minőségű termékeket kínál. Ezt bizonyítja nemcsak a hálás vevők nagyszámú megítélése, hanem a ROSTEST arany minősítésének megítélése is.

Így azt a következtetést vonhatjuk le, hogy ez a vállalat rendszeresen tanulmányozza a vízvezeték-berendezések piacát, sikeresen implementálja a modern technológiákat és kiváló minőségű és tartós termékeket biztosít az orosz piacon.

Aquanet

Ez a gyártó fürdők, fürdőszobai bútorok, valamint zuhanykabinok gyártására specializálódott. A széles választék számos modellt tartalmaz, amelyek nemcsak megjelenésében, hanem méretükben, felszerelésükben és költségükben is különböznek egymástól. A termékeket az ügyfelek különböző kategóriáira tervezték.

A fürdőszobai bútorok gyártásához a finn nedvességálló anyagokat használják forgácslap és MDF. Az alapozó réteg, amely a bútorok felületét sík és sima felületekké teszi, további védelmet nyújt a megnövekedett páratartalom ellen.

A gyártási folyamat fő kritériuma a kiváló minőségű termékek. Ezért a festés figyelembe veszi az összes európai követelményt és szabványt. Ehhez használjon olaszországi modern francia felszerelést és festéket.

Aquatek

A cég 2001-ben alakult, és azóta nagyon jól bebizonyosodott. Jelenleg aktívan fejleszti az összes modern technológia feltételeit. Fő hangsúlya az akril és zuhanykabinok kádak gyártása, egyes modellek tartalmazhatnak hidromasszázs rendszert.

A cég gondoskodik a szakemberekről is. Ezért fejlesztik rendszeresen a készségüket, és további ismereteket és tapasztalatokat szereznek. Az Aquatek termékek gyártása során a vezető európai gyártók anyagait és berendezéseit használják. Ennek köszönhetően, valamint egy többszintű minőségirányítási rendszer, a kimenet megbízható és kiváló minőségű termékek.

A fürdők és egyéb vízvezeték-elemek gyártása során megfelelnek a szükséges biztonsági követelményeknek. Ezenkívül a vállalat tanúsítványai bizonyítják a magas minőséget és az európai előírásoknak való megfelelést.

Radomir

A Radomir cég hidromasszázs fürdők, zuhanykabinok és akril fürdők gyártására specializálódott. A cég már több mint 15 éve jelen van a piacon, és termékeinek példamutató minősége miatt sikeresen sikerült elérnie a lábát. Ezt nemcsak a fogyasztók nagy népszerűsége, hanem számos bizonyítvány és oklevél igazolja.

A gyártó szerint termékei legalább 20 évig működhetnek, ami a nagy szilárdságát jelzi. Ezenkívül termelésére idővel tesztelt komponenseket és innovatív technológiákat alkalmaz, amelyek az európai országokban sikeresen ajánlottak.

A cég hidromasszázzsal ellátott fürdőkészülékei a minimálisan előidézett zaj és vibráció különböznek. Rendkívül stabil lábak is vannak, amelyek a szerkezetet teljes egyenletes stabilitással, egyenetlen felületen is biztosítják. A magas színvonalú bizalomért a vállalat termékeinek minden szakaszában teszteli termékeit.

Kirov gyár

Ez a márkájú egészségügyi felszerelés széles körben ismert, nem csak Oroszországban, hanem külföldön is. És mindezt az öntöttvas fürdők kiváló minőségének köszönhetően. A cégről 1945 óta ismert, amely idő alatt kissé megváltoztatta tevékenységét, de a fő elvek változatlanok.

A berendezés 2006-ban teljes berendezésének teljes cseréjét végezte. Most modern német felszerelést és alkatrészeket használ.

A Kirov gyár szakemberei feltalálták és szabadalmaztatták a technológiát, amely ezüstionokkal zománcozott gyártást is magában foglal. Használata révén az egészségügyi berendezések higiéniai jellemzői jelentősen javultak. A növény termékei viszonylag szélesek, formákban, paraméterekben és kiegészítőkben különböznek.

tarajos gőte

A márka 2002 óta ismert. Az alapítás kezdetétől kezdve a termékeket a legmagasabb szintű technológiák felhasználásával kezdték el gyártani. Ezért gyártja a gyártó a legújabb csúcsminőségű berendezéseket és magas szintű szaniterberendezéseket gyárt.

Az akril fürdők gyártásánál a legjobb szállítóktól származó anyaglapokat használják. A gyártás folyamata egynél több cikluson keresztül megy végbe, hogy ideális terméket kapjon a kimenetel hibái nélkül. A "Triton" cég olyan exkluzív berendezések felszerelésében van, amellyel megerősítő réteget alkalmaznak. Ez a tény növeli versenyképességét, ugyanakkor a termékek különböző árszegmensekben termelnek termékeket.

Milyen anyagokat és méreteket használnak az akril fürdők hazai gyártói?

A legnépszerűbb anyagok a fürdők gyártásában a hazai gyártókkal:

 1. Öntöttvas kád. Ez az anyag jó, mert hosszú ideig melegen tart, és nem korróziónak van kitéve. A gyártás nagyban különbözik, ugyanakkor könnyen telepíthető és kizárja a rezgés megjelenését. Az anyag további előnye a hosszú élettartam, az ilyen termékek több mint 25 éve használhatók. És a modern berendezések lehetővé teszik, hogy különböző formájú és méretű modelleket alkosson.
 2. Akrilkád. Az ilyen termékeket a hosszú élettartam és a szükséges minimális ellátás jellemzi. Az anyag hosszú ideig melegen tart és kellemes tapintású felületet biztosít. A fürdőknek egy kis súlyuk van, ami lehetővé teszi Önnek, hogy telepítse őket. Az anyag további jellemzője az egyszerű gondozás, könnyen tisztítható külföldi mosószerek nélkül. Az egyetlen negatív az instabilitás a karcolások és a mechanikai sérülés miatt.
 3. Acélfürdő. Nagy higiéniai arány és gyors melegítés. Az alacsony tömeg jelentősen leegyszerűsíti a telepítést, és lehetővé teszi Önnek, hogy saját maga készítse el. Az acél hajlékonysága számos formát és termékmodellt kínál, lehetővé téve a legjobb megoldás kiválasztását egy adott esetben. A hiányosságok között: a hőmegtartás hosszú ideig nem elég, és a víz hangja kézzelfoghatóbb.

Az alábbi paraméterek a legnépszerűbbek Oroszországban:

A fürdők tartománya más méretű. Így a kis helyiségben is kiválaszthatja a legjobb megoldást.

További funkciók az orosz fürdők számára

A legtöbb gyártó kiegészítő funkcióként szerelt örvényrendszer. Leggyakrabban akril fürdőben található. A víz mellett aero masszázzsal felszerelt modellek is vannak. A kiegészítő berendezéseket önállóan tervezték, és a vásárló kérésére a fürdőbe szerelték.

Közös vállalkozásokról

Az orosz gyártók megoszthatják tapasztalataikat külföldi vállalatokkal, így egyes vállalatok termékeiket nem csak Oroszországban, hanem más országokban is gyártják és terjesztik. Így közös fürdők, zuhanyzók és egyéb áruk gyártása is lehetséges. Vannak külföldi cégek is, amelyek együttműködnek a hazai cégekkel a felszerelés és technológia felhasználásával.

Például a "1Marka" cég. A gyártott fürdőkben olasz cég hidromasszázs berendezését használja. Más szovjet fürdőgyártók, köztük a DoctorJet is együttműködnek Olaszországgal.

A "Victoria" cég saját termeléssel rendelkezik Kínában, amely lehetővé teszi számodra, hogy nagy mennyiségű egészségügyi felszerelést gyártson és szállítson.

Akril fürdők: az oroszok közül a legnépszerűbbek

Az alábbi vállalatok elismert vezetők a termelés az orosz vízvezeték az akril:

Ezek a cégek bizonyították magukat az Orosz Föderáció területén. A vezető pozíciók megőrzése érdekében rendszeresen javítják technológiáikat és javítják termékeik minőségét. Az öntöttvas kádak gyártásával foglalkozó cégek közül érdemes megemlíteni a Kirov gyárat. Sok évtizede tartja hagyományait. Az univerzális külön figyelmet érdemel. Ez a növény található Novokuznetsk.

A legnépszerűbb akril fürdőkádak - a legnépszerűbb márkák és népszerű termékek

Az akrilfürdők joggal vállalták helyüket az egészségügyi termékek piacán, mivel azok nagyságrendje nagyobb, mint a szokásos öntöttvas analógok. Legjelentősebb előnyeik jóval kisebb súlyúak, ami növeli az üzembe helyezés és a szállítás egyszerűségét, valamint a hő megőrzésének képességét - ami azt jelenti, hogy a használat során alacsonyabb a melegvíz a hőmérséklet megőrzése érdekében.

A végtermék minőségét befolyásoló akril és gyártástechnológiák számos fajtája van, így könnyebb választani a legjobb akril fürdőket, ha először megismerkednek a gyártók minősítésével és az általuk kínált termékeik modelljével.

Top akril fürdő gyártók

Bármely termék kiválasztásánál hasznos lehet megnézni az akril fürdők gyártóinak minősítését, és keveset megtanulni azokról, akik részt vesznek a termelésben és általában a piacon kínálnak. A vállalat éves tapasztalattal rendelkezik a termelésben és a hagyományokban, vagy fordítva - fiatal, aktívan fejlődő és új megoldásokat keres. Mindkettő kétségtelenül előnyös, de eldönti, hogy a vevő közelebb lesz ahhoz, akivel minden ergonómikus formát és kiegészítõ kiegészítõt megteremtõ kemény munkát elkötelezett.

Jacob Delafon

Francia fürdőszobai berendezés gyártója. Új modellek megteremtése, a cég tervezői arra törekszenek, hogy a helyiségeket élénk színekkel és szükségtelen pretenciával megmentse, ami tökéletesen illeszkedik a klasszikus arisztokrata stílushoz.

A márkát 1889-ben hozták létre, és azóta folyamatosan bővíti és javítja a vásárlóknak kínált termékkínálatot. A belföldi piacon a "Jacob Delafon" címke alatt 1994-ben jelent meg, és azóta folyamatosan erősítette pozícióit.

A Jacob Delafon termékek "trükkje" készülékek készenléti készletének hiányában - minden egyes elemet maximális kombinációval lehet előállítani. Ezért egyedileg is felveheti a zuhanytálcát, függönyöket vagy képernyőket, csapokat, mosdót és WC-t, anélkül, hogy félne a dizájn harmóniájától.

A holland márkát, amelyet könnyen felismerhet a jellegzetes nevek - a gyártó legtöbb fürdője különböző földrajzi objektumoktól származik: Columbia, Carolina, Miami, Yukon, Livorno és mások. Emellett a gőzkályhák, a Riho egyik leghíresebb és legelismertebb része, jól ismertek a hazai vevő számára.

Az Egyesült Királyságból származó használt alkatrészek gyártásában, amelyeket Hollandiában és Csehországban gyárakban állítanak össze, a termelési kapacitás nagy része közelebb áll Európa központjához.

A felhasznált anyagok minősége és azok összeszerelése lehetővé teszi számunkra, hogy tíz év garanciát vállalunk a termékekre, és a hazai piacon fennálló kötelezettségek teljesítését a hivatalos kereskedők széles hálózata biztosítja.

triton

A hazai gyártótól elérhető áron jó minőségű termékek a Triton védjegy alatt gyártott hagyományos és hidromasszázs fürdők. A termelési létesítmények és a főhivatal Shchelkovo, Moszkva régióban található, de a termékeket az egész országban és a külföldön is értékesítik.

A cég tervezői tisztában vannak a helyi piac igényeivel, így a termelés jelentős része közepes és kis méretű fürdőszobákhoz készült. Ne feledkezzünk meg a gyártókról és az új épületek és magánházak tulajdonosairól - a katalógusokban mindig megtalálja a megfelelő modellt.

A termékek minőségét az európai gyártók termékei és alkatrészei biztosítják, így a külföldi analógok közül méltó választás.

Villeroy Boch

A gyártó akril kádjaiban először figyelmet kell szentelni a Hi-Tech stílusban betartóknak - tökéletesen beleillenek a minimalista kialakításába.

Villeroy A Boch egyike a vízvezeték-piac régi időmérőinek. Létrehozása és fejlesztése során a vállalat termelési létesítményei számos európai országban, sőt tengerentúli Mexikóban is megjelentek. Ez lehetővé teszi, hogy gyorsan megoldja a logisztikával kapcsolatos problémákat és tartsa meg ésszerű költségét az árszegmensében.

Villeroy fürdők A Bochot olyan vevő számára tervezték, aki készen áll a megfelelő ár megfizetésére a magas színvonalon, de amelyhez igazán praktikus dolog lesz, és képes választani a saját ízlését.

Alpen

Egy viszonylag fiatal vállalat - a XX. És XXI. Század fordulóján kezdte meg tevékenységét, de már két országban - Lengyelországban és Ausztriában - amelyek termékeit Európa-szerte elismerik, és már a hazai vevőnek is felajánlotta.

Az Alpen akril kádak megvásárlásakor biztos lehet abban, hogy akrilból készültek, amit minden szükséges bizonyítvány és egészségügyi és higiéniai következtetés megerősít.

A termék minősége mellett a vevő mindig értékelni tudja a sokféleséget - a standard fürdők mellett a gyártó egész komplexeket kínál a SPA eljárásokhoz: víz- és aero-masszázs, krómterápia. Szükség esetén mindig kiegészítheti a fürdőt további világítással és egyéb tartozékokkal.

kiváló

A lengyel márka mögött egy egész vállalatcsoport található, amelyek különböző vízvezetékek gyártásával és értékesítésével foglalkoznak. Belépett hazai piacára 1990-ben, de hamar népszerűvé vált számos európai országban, amint azt a termelésben, a minőségi innovációban és a termékek kiváló tervezésében számos díj nyerte el.

A vállalat mindig figyelemmel kíséri a piac minden változását, és termékei minőségének javítása érdekében felismeri az ügyfelek igényeit. Ennek eredményeképpen - az Exellent katalógusban nem csak a belső tál gondosan kiszámított geometriájával rendelkező fürdők, hanem a hidromasszázs berendezések, az ülésekkel felszerelt modellek és a teljes körű Jacuzzik is megtalálhatók.
Az ügyfelek kényelmét illetően a gyártó széles körű kereskedelemmel rendelkezik, melynek köszönhetően a rendezett fürdőszoba a lehető leggyorsabban eléri a rendeltetési helyét.

A "Roca" spanyol gyár termelésében a régi világ minden európai tapasztalata és a modern gyártási technikák, amelyek a márka születése óta tökéletesek 1917-ben. A gyártó fürdõi messze nem olcsóak, de a minõség, melyet évekig tartó termelési tapasztalat támaszt alá, mindig igazolja árát.

A minõség mellett a Roca védjegye széleskörû fürdőmodellt kínál ügyfeleinek, melyek mindegyike különféle méretben készül. Ez azt jelenti, hogy ha egy adott fürdőt szeretne, de valamilyen oknál fogva nem illeszkedik a méretéhez, akkor mindig nagyobb vagy kisebb egységet találhat, és felveheti a szükséges tartozékokat is - csapok, fúvókák vagy zuhany kiegészítők.

Cersanit

Az európai és hazai vásárlók számára ismert lengyel védjegy az elismert vezetők egyikeként a fürdőszobában vagy a konyhában végzett javítások során. A gyártó komplex megoldásait a hosszú élettartam, a kivitelezés és a különböző tervezési megoldások jellemzik.

A Cersanit kádak klasszikus modellekből választhatók, téglalap alakú, ovális vagy aszimmetrikus tálakkal, amely tökéletesen illeszkedik a kis helyiségekbe. Ha megáll az alapkonfiguráción, majd külön a fürdőszobába, felveheti a színhez megfelelő fogantyúkat, és kiválaszthatja a hidromasszázs fúvókák számát.

A vállalat különálló termékcsaládot is kínál a fogyatékkal élők számára, ami ritka a versenytársak körében.

Egyszerűen lehetetlen megmondani, hogy melyik akrilfürdõk gyártója jobb - mindegyiknek van egy olyan területe, ahol különbözik a többitõl, így a vevõ mindig a végsõ választás.

A legjobb téglalap alakú akril kádak

Ha szüksége van egy klasszikus vagy ovális belső csészével ellátott fürdőre, akkor ne tegye ki azonnal a négyszögletes modelleket, mert ez a külső perem. Ilyen fürdők lehetnek négyszögletesek vagy lekerekítettek.