Legfontosabb > Fürdő

Top 8 legjobb akrilfürdők gyártója - a piac áttekintése

Az akril fürdõ nagy modern megoldás a fürdõszobában. Az akril fürdők nagyon népszerűek a vásárlók körében a világ minden táján, így az üzletekben megjelenő választék nagyon széles. Vásárláskor legalább egy durva ötletet kell találnia a főbb jellemzőkről és az akril fürdők vezető gyártóiról, és könnyebb lesz az Ön számára a megfelelő választás. A szükséges információk megtalálhatók ebben a cikkben.

Fő kiválasztási kritériumok

Számos árnyalatot kell figyelembe venni a kiváló minőségű akrilfürdő választásához:

 • Anyag típusa. A termeléshez használt akrilsav önthető vagy extrudálható. Ezek hasonlóak a kémiai összetételben, de eltérő erejük van. Az akril bevonat előnyösebb, mivel az anyag fürdője sokkal hosszabb ideig szolgál.
 • Akril réteg. A lehető legvastagabb legyen, legalább 0,5-0,6 cm legyen, különös figyelmet kell fordítani erre a paraméterre, mivel a kereskedelmi forgalomban kapható fürdők többsége nem haladja meg a 0,4 cm-es akrilt, aminek következtében gyorsan elhasználódnak.
 • Az akril bevonat megjelenése. A kiváló minőségű akril fürdőt fehérnek kell forralni (persze, ha nem választott más színt). A felületén nem lehet érdesség, mindig teljesen lapos és sima.
 • Az alkalmazott anyagok mennyisége. Az akrilból készült fürdő gyártásával az akrilburkolatot poliuretán alapon alkalmazzák annak érdekében, hogy nagyobb merevséget biztosítsanak. Ezért a végterméket két rétegben állítjuk elő. Egy akrilból álló fürdő nagyon törékeny és törékeny.
 • Merevségét. Ez kétségtelenül az egyik fő kritérium. Végül is attól függ, hogy mennyire függ a kád mennyisége, mennyi súlyt képes támogatni, és milyen típusú felszerelésre van szükség (különösen a törékeny termékekhez további megerősítés szükséges). Könnyedén tesztelheti az akril fürdőt a merevséghez - csak nyomja meg keményen az alján a kezével: ha meggyűrődik, akkor a termék nem jó minőségű.
 • Az anyag átláthatósága. A valódi akril nem átlátszó anyag. Ha az akril kád fényt enged, akkor nagy valószínűséggel vitatható, hogy mielőtt hamis vagy.
 • Külső réteg Mint már megtudtuk, poliuretánból készült. Az akrilfürdő külső felületének sötétnek és simanak kell lennie. Ha durva és egyébként kellemetlen kémiai szagot produkál, akkor valószínűleg a gyártó úgy döntött, hogy a szintetikus gyantákkal keverve használt üvegszálat alapként használja. A fürdő vásárlása nem éri meg.
 • A keret kialakítása. Ideális esetben egy olyan szerelőkeretnek kell lennie, amelyet kifejezetten erre a fürdőkádra, lábra állítottak be, amelyek magasságban állíthatóak és a sarkokban vannak. Ha csak egy keret található, amely közvetlenül a perem alá van szerelve, akkor egy ilyen szerkezet teljesen instabil.
 • További jellemzők. Ha nincs szüksége rájuk, akkor annak érdekében, hogy ne tegyen túlfizetést, vásároljon egy közönséges fürdőt, mivel számos "harang és síp" elrejtheti a termék rossz minőségét. Ha például hidromasszázsos fürdőre van szüksége, akkor figyeljen az ilyen típusú termékekre szakosodott gyártókra.
 • Form. Minél egyszerűbb, annál erősebb és stabilabb a fürdő. A nagy méretű vagy összetett alakú fürdők nagyon magas minőségűeknek kell lenniük. Következésképpen sokkal többet fognak fizetni.
 • Lefolyó és túlfolyó rendszer. Lehet hagyományos, félautomata vagy automatikus. Mindegyiknek van előnye és hátránya, ezért ez az Ön egyéni preferenciáinak kérdése.

Top 10 akril fürdő - a gyártók rangsorolása

Az akril fürdők legjobb gyártóját számos paraméter határozza meg:

 • A cast akril konstrukciók (lengyel, spanyol vagy cseh termelés), a kevésbé tartós extrúziós termékek kiváló minőségűek. A népszerű modellek (Riho, Bass) gyártása a 6-8 mm-es rétegű akril lapok technológiáján alapul. A vastagság kialakításának folyamata 3-4 mm-re csökken. A gyártáskor poliuretán vagy poliészter gyantával megerõsítik a töltõanyagot.
 • A kiváló minőségű anyag hófehér színű, tökéletesen egyenletes, sima bevonattal rendelkezik, fényes ragyogással. Az építkezés két réteg anyagból áll: akril és poliuretán. Fontos figyelni a külső teljesítményre. A hővezető képesség csökkentése érdekében a kiváló minőségű konstrukciókat (pl. Poole Spa, Kolo, Ravak) sima bevonattal és sötét árnyalattal rendelkező poliuretánnal kezeljük. A fürdőkészítés költségeinek megtakarítása érdekében az egyes gyártók étergyanta és üvegszál keverékét állítják elő.

Gyakorlati ajánlások

Hogyan lehet megtudni az alacsony minőségű termékeket?

 • A nyomás következtében a bevonat "játszik", ami az anyag minimális vastagságát jelzi.
 • A "clearance" ellenőrzésénél a kiváló minőségű akrilfalak nem égnek.
 • A hamisítványok kimagasló kémiai szaggal rendelkeznek.
 • Az anyag vágása során ez az akrilfürdő megszünteti a háromrétegű szerkezet jelenlétét.
 • A keret típusa. A minőségi keretek egyenként vannak kialakítva minden fürdőhöz és állítható lábakkal vannak ellátva, és a sarokba helyezzük a támasztékokat. A keretnek a tálca oldalai alá történő beszerelésekor alacsony minőségű termékek állnak rendelkezésre.
 • További jellemzők. Az importált termékek vásárlása hidro- és aero masszázzsal, kromoterápiával és háttérvilágítással 20-30% -kal drágább lesz a hazai modellekhez képest. A megtakarítás érdekében sok fogyasztó választja ki a Kolpa cég termékeit, amely alacsony költségű és jó minőségű hidromasszázs rendszereket állít elő.
 • A termékek formája. Az akril tálak összetettebb és szokatlan konfigurációja minél nagyobb a vékony polimer lemezek gyártásának valószínűsége. Márkás termékek vásárlásakor készen áll arra, hogy magas árat adjon a nem szabványos modellekhez.
 • Leeresztés és túlfolyás. A híres márkák nem mentenek a leeresztő szerkezetekre, félautomata nyitó és záró mechanizmussal felszerelnek sárgaréz szifonokat.

Gyártók értékelése

Ravak (Ravak) Csehország

A márka fejlődésének rövid története van, a cég 1991-ben alakult, de a francia tőke kezdeti infúziója lehetővé tette a high-tech termelés és kifinomult formatervezés elérését.

A Ravak akril kádak négyszögletes, ovális, szögletes vagy aszimmetrikus kialakítással vannak ellátva. A katalógusban hidromasszázs, fejtámlák, csúszó függönyök, stb. Vannak. A termék paraméterei alapján a tálak egy vagy két felhasználót tartalmaznak.

Ravac fürdők előnyei:

 • Erő. Az innovatív gyártási technikák biztosítják a fűtési akril lemezek differenciálását, hogy ugyanazt a falvastagságot (5-6 mm) fenntartsák. A fürdő aljzatához üvegszál van, ami merevséget és szilárdságot biztosít. A szerkezetek képesek ellenállni a megnövekedett terhelésnek. A lapok vastagsága látható a tálca oldalainak élei mentén, valamint a megerősítő rétegeknél - a termékek megvásárlásakor ügyelni kell a falak bejelentett vastagságára.
 • Nagy termékcsalád. A BeHappy és az Avocado az aszimmetrikus modellek kényelmes és kompakt formáinak köszönhetően vezető szerepet tölt be az értékesítésben, ami lehetővé teszi a kis helyiségek helytakarékos megtakarítását.
 • Exkluzív lehetőségek keresése esetén az ideális megoldás az ultramodern New Day modellek vagy a szimmetrikus Gentiana betűkészletek, melyek egy negyed negyedben kerülnek bemutatásra.
 • A fürdőszerkezeteket lágy, homorú panelek jellemzik.

A negatív jellemzők közé tartozik az egyedi modellekhez (pl. A Triangle 150) tartozék hiánya és a magas ár.

Cersanit (Сersanit) Lengyelország

Téglalap alakú vagy aszimmetrikus - a lengyel Cersanit cég akrilfürdõinek megvásárlása azt jelenti, hogy 100% -os bizalmat kap a kiváló minõségû termékek és stílusos design tökéletes kombinációjának kiválasztásáért.

 • A teljes modellcsalád megfelel az európai minőségi előírásoknak, amit nemzetközi tanúsítványok és sikeres minősítések igazolnak.
 • Nagy szilárdságú értékek érhetők el a kettős erősítés miatt, ami megerősíti a szerkezetet, és lehetővé teszi számunkra, hogy 10 év garanciát nyújtsunk.
 • A szerkezetgyártás alapja egy kiváló minőségű akril "Lucite" egészségügyi betét.
 • Sima, a bevonat kiküszöböli a pórusok jelenlétét, könnyen tisztítható és kellemes tapintású, ellenáll a tisztító reagensek hatásának.
 • A Cersanit fürdőkészüléket kiegészítő elemekkel lehet felszerelni: korlátok, dekoratív panelek vagy kényelmes fejtámla.

A negatív jellemzők közé tartozik a 4 mm-es réteggel rendelkező modern antibakteriális akril használata, amely kizárja a hidromasszázs berendezések felszerelésének lehetőségét.

A mérettartomány 40-45 cm mélységű termékeket, szélesség 110 cm-ig terjed (150 - a sarokstruktúrákhoz), hossz - akár 170 cm.

A tál elhelyezésének típusa alapján számos lehetőség van:

 • közvetlen (hagyományos modellek);
 • 45 gramm szögben;
 • 30 fokos szögben. (bal és jobb oldali telepítés);
 • aszimmetrikus (Nano sorozat, Lorena).

A főbb szempontok közé tartozik a bal vagy a jobboldali elrendezés, az oldalsó beépített ülések jelenléte, további hely a fürdőkészülékek elhelyezése tekintetében. A katalógusban háromdimenziós modellek vannak.

Kolo (Kolo) Lengyelország

A teljes modellcsalád 5 mm vastagságú akrilból készült. A szerkezeteket sima antibakteriális bevonattal, magas hőszigetelő tulajdonságokkal különbözteti meg. A lengyel termékek a könnyűség és a formák sokféleségére figyelhetők meg. A modellcsalád téglalap alakú, szögletes, aszimmetrikus és ovális kivitelű termékeket tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a tervezési döntések megvalósítását. Például egy konzervatív modell kiválasztásakor az ideális lehetőség lenne az Aqualino sorozat vagy a Primo. A tavaszi termékek jól illeszkednek a futurisztikus stílushoz.

A sorozat magába foglalja a tömörített Avkalino (Aqualino) vagy Primo (Primo) modelleket, a Relax sorozat és a Laguna Laguna elegáns terveit. A termékek magas megbízhatóságát a holland minőségi szabványok (KIWA) és a német (DIN) alapján ítélik meg, a modelleket az ISO 9002 szabványnak megfelelően állítják elő.

A negatív pontok közé tartozik a hidromasszázs felszerelésének elégtelen kegyetlensége.

Poole Spa (Medencefürdő) Spanyolország

A Roca gazdaság (Spanyolország) része a Pool Spa cég, amely a korszerű és kifinomult vízhasználati módokon alapuló hidromasszázs tálak fejlesztésével foglalkozik. A fejlesztési folyamat figyelembe veszi a terápiás és kozmetikai jellemzők pontos tudományos ismeretét, amely lehetővé teszi számukra, hogy egészségügyi berendezésként jellemezzék, elegáns tervezőhéjba zárva.

Mi az aggodalom az egészségért, milyen célra használják a PoolSpa hidromasszázs készüléket?

Az akadémia vagy a hidroterápia a fizioterápia és a stimuláció osztódása a víz külső felhasználásán alapul, különféle formákban: folyékony, szilárd és gáznemű. A hidroterápia elve a megfelelő vízhőmérséklet-szabályozás és a hidrosztatikus nyomás megválasztásában rejlik.

Ideiglenes hidromasszázs hatás:

 • 5 perc elteltével biztosította a pulzusszám és a vérnyomás normalizálódását.
 • 10 perc elteltével a perifériás vérkeringés stabilizálódott.
 • 15 perc múlva az izmok relaxációját, az anyagcserét növeli.
 • 20 perc múlva - a fájdalom átmeneti csökkenése, az Aquatec akril kádak hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek.

Akril medence A fürdőszobák krómterápiával vannak osztva:

Geleoterápia - természetes fény és ultraibolya kezelés.

Aktynoterapię - radiális, infravörös vagy UV sugarak mesterséges forrása. A színes megoldások létrehozásának alapja a különféle rezgési frekvenciájú (400-700 nanométeres) fénysugarak ellátása. A színek terápiás hatása lehetővé teszi, hogy az alábbi hatásokat hozzárendeljük:

 • A kék háttér enyhíti a fájdalmat.
 • A sárga szín javítja az egészséget.
 • A piros stimuláló hatású.
 • A zöld visszaállítja a belső egyensúlyt.

A pozitív tulajdonságok magukban foglalják a Lucit akril felületi szilárdságának magas jellemzőit, ami garantálja a biztonságot és a tartósságot. A fogyasztók számos kiegészítő felszerelést kínáltak: krómozott fogantyúkat, fejtámlákat, zuhanyfüggönyöket stb. Ezek harmonikusan működnek együtt a fő kialakítással, díszítik és vonzzák a figyelmet. A mínuszok között megemlítjük a magas költségeket.

Riho (Hollandia)

A gyűjtemény több, mint 100 termékből áll, bordás fenékkel, csúszásgátlással. A design-fejlesztés alapja a LUCITE-tól 6-8 mm vastagságú öntött akril. A 6 mm-es réteggel ellátott lapok 300 l, 8 mm-es fürdőkád kialakításához használhatók 300 l-es edényekhez. Minden termék poliészter üvegszálas, erősített alsó szerkezettel van megerősítve. A hidromasszázs rendszerek SIREM berendezéssel vannak felszerelve (Franciaország), eszközöket használnak a teljes vízelvezetésre. Termékgarancia - 10 év.

A legjobb gyártók Oroszországban

Akvanet

A vállalat már 1997 óta gyárt vízvezetékeket. Ez idő alatt megalapozottnak bizonyult, mint az egyik legjobb termék, amelynek modern kialakítású, változatos formája és mérete. A modellek az alacsony áron különböznek a külföldi analógoktól.

A minták kiválasztását szimmetrikus és aszimmetrikus alak képviseli. A falra szerelhető standard téglalap alakú termékek mellett a katalógus nagy sarokkáddal rendelkezik. Rendkívül korlátozott helyiségű fürdőszobákba illeszkednek.

A teljes modellcsalád kiváló minőségű akril alapú, amely hosszabb ideig megőrzi a hófehér árnyalatot és ellenáll a károsodásoknak. A termékek magas hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek.

2007 óta az Aquanet közös fürdőfejlesztési vonalat indított a híres Kolpa gyártóval. A Kolpa San fürdők magas színvonalú és széles körű árkategóriájúak széles körben népszerűek a piacon.

Hidromasszázs modellek

A katalógus tartalmaz aero-masszázzsal és hidromasszázzsal felszerelt modelleket. Ezeket a fogyasztói preferenciák szerint választják ki. A krómterápiához, a víz alatti megvilágításhoz, a fejtámlákhoz, a fogantyúkhoz és egyéb könnyű kezelhetőségű tartozékokhoz felszerelhetők.

1MARKA

Az # 1-es oroszországi márka, amely gyorsan felértékelődött a hazai vásárlók körében, köszönhetően a német 100% -os öntött akrilból kifejlesztett termékek 10 éves garanciájához. Az 1Mark cég az akril fürdők széles választékát mutatja be a különböző beltéri és igényes vásárlók számára:

 • téglalap alakú fogantyúk;
 • saroktermékek;
 • eredeti aszimmetrikus modellek;
 • dupla pezsgőfürdő;
 • kompakt mély tálak.

A rengeteg ajánlat közül a felhasználók választhatnak bal és jobb típusú telepítésű termékeket, kis méretű modelleket és üléses tálakat. A fürdők mérete 120 és 190 cm között változik.

A hidromasszázs fürdők gyűjteményét számos lehetőség kínálja:

 • Szögletes.
 • Corner.
 • Aszimmetrikus.
 • Round.

A kifinomult formák és a fényes ragyogás hófehér színű mintákból elegáns bútorokká válik, a következő pozitív tulajdonságokkal:

 • Nagy hő kapacitás 100% öntött akril, amely lassú vízhűtés és a meleg érzés az érintés.
 • Nagy ellenállóképesség a korrozív alakzatoknak és a kémiai reagensek hatásának.
 • A szerkezet sértetlenségét a fürdő fényes bevonata feloldja folyékony akril és őrlés segítségével.
 • A sima bevonat meggátolja a baktériumok felszínét a felületen, így a szennyeződést könnyen vízzel le lehet mosni.
 • A tálca megerősített élei kiküszöbölik a deformálódás lehetőségét saját súlya alatt, és adják a szerkezeteknek egy adott erősséget.

Mennyibe kerül a fürdő? Az akril árai valamivel magasabbak, mint az öntöttvas vagy acél analógok árai, azonban költségüket teljesen kompenzálja a 100% -os öntött akril kiváló minőségű.

Egy adott modell kiválasztásakor a gyártó további felszerelést rendel:

 • hidromasszázs eszköz;
 • aero masszázs rendszer;
 • hátmasszázs ("Shiatsu");
 • lábmasszázs;
 • színterápiás;
 • RGB háttérvilágítás.

A cég német öntött akril plexiüveget használ a gyártás alapjaként. Ez jelzi a termék magas minőségét: a fürdő nem sárgul és nem karcolja meg. Az egyéb pozitív tulajdonságok mellett a szerkezetek megkülönböztetett, megerősített oldalai is vannak: a robusztus keretek akár 1 tonna össztömegig is elviselhetőek.A eltávolítható panelek rugókkal vannak ellátva az egyszerű telepítéshez. A gyártó garanciája - 10 év. Az egyetlen baj, a tulajdonosok szerint, egy vegyi illat jelenléte.

H2O fürdő

A hazai H2O modellek vezető helyet foglalnak el a forró kádak között, szögletes, téglalap alakú vagy nem szabványos kivitelben. A szerkezetek gyártása olasz berendezéseken történik. A teljes modellcsalád megfelel az egészségügyi és higiéniai előírásoknak. A katalógus egyszemélyes és kétszemélyes termékeket tartalmaz, amelyek fejtámlával vannak felszerelve.

A hidromasszázs márkájú H2O kádak környezetbarát anyagokból készülnek, az összetevők megfelelnek az európai előírásoknak, és az akrilt az osztrák Senoplast gyártja. A stílusos és modern teljesítmény sikeresen kombinálható a funkcionalitással. Minden modell "túlcsordulás-túlfolyó" rendszerrel és előlapgal van felszerelve.

tarajos gőte

A Triton fürdőket 12 évig fejlesztették ki. Az építmények minőségi bizonyítványokkal értékesítésre kerülnek, és szigorú tesztelésen esnek át, többfokozatú minőségellenőrzésen. A TM "Triton" az osztrák "SENOPLAST" minőségi "SENOSAN-3000" akril lapok tervezésénél használható. A SENOPLAST alapítója Wilhelm Klepsh, aki 1958-ban gyártotta az első extrudált lapot (magasfényű polisztirol termék), és már 1972-ben elindította a koextrúziós polimer ipari fejlesztését egészségügyi felhasználásra. A "SENOPLAST" egészségügyi akril panelek nagy ellenállóknak bizonyultak a maró és kémiai hatásokkal szemben, antibakteriális tulajdonságaik, fokozott ellenállása van az infravörös és UV sugaraknak.

A fürdők merev keretekre vannak szerelve, amelyeket acélprofilos panelekből fejlesztettek ki, amelyek nagy erőt és könnyedséget biztosítanak a termékeknek. A termékkeret nedves környezetben történő felhasználásra készült, minden fémtermék horganyzott vagy alumíniumból és rozsdamentes acélból készült. A sarokban kialakított forma alakja, aszimmetrikus és téglalap alakú. A Triton fürdők mellett a vezető európai márkákból származó hidromasszázs és aero masszőrök is felajánlódnak - a Sirem (francia termelés), az Espa (spanyol cég), Koller (osztrák fejlesztő). A "Triton" akril fürdők széles választékát tartalmazza a legkisebbek közül: a Lou-lou vagy Iris fürdő, a Lisa, a legnagyobb - Atlant, Respect, Oscar és Sonata.

A Bas 15 éves tapasztalattal rendelkező gyártó. A termékcsalád több mint 30 fajta akril fürdőt tartalmaz. A termékfejlesztés folyamatában infravörös fűtési zónák alkalmazásával. A megerősítési folyamatot két módszerrel végezzük:

 • A standard változatot poliésztergyanta és üvegfonal alapján fejlesztették ki.
 • Az olasz technológia nagy sűrűségű poliuretán hab felhasználásával jár.

A technológiák ilyen kombinációja lehetővé teszi a nagy szilárdságú fürdők megszerzését. Amit az idő és a fogyasztók megerősítenek.

Az akril fürdők kiválasztásánál ne rohanjon, és ne előnyben részesítse az alacsony árkategóriájú mintákat. A bevált gyártók termékeinek megválasztása során az ügyfelek minőségi modelleket kapnak, amelyek évekig tartanak.

Az egész igazság a vízvezetékről

Az akrillák piaca Oroszországban telítettségen ment keresztül. Ki csak orosz és európai, és kínai gyártók. A sokféleség megértése érdekében a szerkesztők úgy döntöttek, hogy Moszkvába belépnek az építési és vízvezeték üzletekbe, és saját minősítést készítenek.

Válassza ki a legjelentősebb márkákat: Marka, BAS, Bach, Akrilan, Radomir, Triton, Aquanet, Ravak, Kolpa-San, Riho, Pool SPA, Massimo, SSWW. Mindegyiket különböző országokban gyártják, de ebben az esetben a márka nemzetisége nem számít számunkra. Becsülni fogjuk a fürdők paramétereit, és mindegyikre saját becsléseket fogunk készíteni.

Tehát a következő jellemzők fontosak számunkra: 1) a fürdők minősége, 2) a megbízhatóság, 3) a hidromasszázs rendszer szerkezete és szerelése, 4) választék, 5) ár, 6) ügyfélhűség.

A fürdő minősége

Az orosz gyártó Aquanet, 1 Mark, BAS 3,5-5 mm vastagságú anyagokat használ a fürdők készítéséhez. Minél kisebb a lemez vastagsága, ahonnan a fürdő elkészült, annál alacsonyabb a minősége. A Triton az osztrák "Senosan" -t használja, de vastagsága (3,7-4 mm). Az akril kis vastagsága szintén az Acrylan cég kádjában található.

A Radomir fürdõk jó mutatóval rendelkeznek a hazai gyártók körében, akril vastagsága 5-7 mm, kiváló minőségű osztrák anyagból készülnek. A cseh fürdő Riho 6 mm vastagságú amerikai öntött akrilból készül. A termékeket üvegszálas poliészter réteggel erősítik meg. A kínai fürdők nagyon vékonyak (legfeljebb 3 mm-esek), ráadásul nem egyenletes vastagságúak, különösen észrevehetőek a "fényhez".

A Kolpa-San fürdőiben kiderült, hogy a fürdő színe és az elülső képernyő között eltérés mutatkozik.

A fürdő és a panel közötti színkülönbség az Akrylan fürdőkádon is észrevehető. A szín instabilitása azt sugallja, hogy a fürdő és az elülső panel különböző anyagokból készül.

A tervezés és az összeszerelés megbízhatósága

Megbízható hegesztett, porfestett keretek vannak felszerelve a Riho és a Radomir fürdőkbe. Nagyon jó minőségű és tartós fürdőkád a PollSPA-tól. Ez láthatóan szabad szemmel látható. Számos hordozó van, attól függően, hogy a tál alakja van-e, és szoros kapcsolatban áll a szálakkal és az anyákkal.

Ezekhez a gyártókhoz képest a Kolpa-San, a BAS, a Triton és az 1 Mark akril kádak instabil, pin-to-pin vázzal rendelkeznek.

Miközben tanulmányozta a Bach fürdők építését (St. Petersburg), megállapítást nyert, hogy a gyártó megmenti az erősítésüket. A tálcát forgácslemezzel való erősítés csak a keretsínek alatt történik, és nem az alján. A szilárd jelzálog hiánya előbb vagy utóbb a fürdőkád repedezéséhez vezet. A fürdő felső vége mentén nincs megerősítés, és csak egy pont került a keret alá.
A fürdők végeinek megerősítése sem a Ravak termékeken.

A fürdőmodellek szakértők általi vizsgálatakor azt találták, hogy egyes modellek csökkentik a páros alkatrészek pontosságát. Például a kínai fürdők SSWW és Massimo, valamint az orosz fürdőkád Aquanet, BAS, Akrilan meglehetősen pontatlan összeszerelése.

A fürdők geometriája és a hozzájuk tartozó panelek közötti eltérés nagy rések kialakulásához vezet, amelyek azonnal láthatóak a Triton cég összeszerelt termékein.

A kazán gyártó Mark 1 fürdőjénél a fürdő és az előlap közötti rések is észrevettek. Még az európai gyártó termékeinél a Ravak feltárta az elülső panel geometriájának hiányát.

Az Acrylan fürdőkön az elülső panel csavarokkal és rugókkal van felszerelve a fürdőhöz, ami nem biztosítja a panel stabilitását és egyenletes illeszkedését a tálhoz.

A Radomir fürdők elülső paneljei egyértelműen megismételik a tál alakját

A fürdőmodellek vizsgálata során azt találták, hogy egyes modellek csökkentik a párosodó alkatrészek pontosságát. Például a kínai fürdők SSWW és Massimo, valamint az orosz fürdőkád Aquanet, BAS, Akrilan meglehetősen pontatlan összeszerelése.

A fürdők geometriája és a hozzájuk tartozó panelek közötti eltérés nagy rések kialakulásához vezet, amelyek azonnal láthatóak a Triton cég összeszerelt termékein.

Hidromasszázs rendszer

A jó minőségű hidromasszázs rendszerek nyugati gyártóitól a PoolSPA-nál. Erőteljes motorok, tartós csövek, szivárgásvédelem, kiváló minőségű rozsdamentes fúvókák - mindez jellemzi termékeit. A jó hidromasszázs fürdők az orosz gyártóktól, az Aquanet-től és a Radomir-tól származnak, az utóbbi pedig különösen nagy teljesítményű motorjainak 1500 W-ig, egy kompakt áramvédő eszközzel, kényelmes érintésvezérléssel és saját termelési hidromasszázs rendszerének kiváló minőségű elemeivel. Véleményünk szerint a Triton fürdőkádjai rossz minőségűek és a hidromasszázs rendszer gondatlan összeszerelése, ami gyenge pont.

Akril fürdőkészletek

Az akril fürdõk gyártóinak adatgyûjtése során tanulmányozták a különbözõ márkák termékkínálatát, és kiszámították a gyártott fürdõk modelljeinek számát.

A táblázat azt mutatja, hogy az akril fürdők széles választékát kínálják a gyártók, a Radomir, a Kolpa-San, a Riho és az SSWW. A hidromasszázs nélküli fürdőkádak széles választékával azonban a Kolpa-San gyakorlatilag nem tartalmaz hidromasszázs kádakat a modelltartományban, és a kínai márkájú SSWW ellenben van egy kis választéka az üres akril fürdőknek, mint például a spanyol PoolSPA márka. Ezért a tartomány szélességét csak az orosz Radomir cég és a cseh Riho gyártó azonosíthatja.

Ár Akril fürdők

Az akrilfürdők árai az anyagok minőségétől, a gyártási technológiától függenek, és a gyártótól függően jelentősen különböznek egymástól. Az európai márkák népszerűsítették a minőséget, de az ilyen vízvezetékek árait több százezer rubel mérte, így az importált termékek kevéssé érdekesek ügyfeleink számára.

Ravak 60000-300000 dörzsölje.
Kolpa-San 55000-830000 dörzsölje.
Riho 23000-250000 dörzsölje.

A kínai fürdők instabil minőségűek és kétséges garanciát jelentenek arra, hogy a gyártók megpróbálják kompenzálni a lehetőségek számát. A legtöbb kínai fürdõt azonnal értékesítik hidromasszázs és egy csomó beépített funkcióval, ami már nem teszi õket annyira olcsóbbá. Ráadásul a dollár növekedése miatt még az egyszerű kínai fürdők is jelentősen megnőttek.

SSWW 25000-90000 dörzsölje. (hidromasszázsral akár 200000 dörzsölje is).
Massimo 20000-50000 dörzsölje. (hideg masszázs 50.000 rubelig)

"Arany átlag" - a fürdés a hazai termelés. A válság feltételei és a szubsztitúciós behozatali szándék, hogy egy orosz gyártó fürdőjét vásárolják, a legésszerűbb döntés. Csak nem gazdasági lehetőség, és a középáras szegmens. A Radomir és Aquanet fürdők optimális ár-minőség arányúak.

1 pont 8000-50000 dörzsölje. (hideg masszázs: 65000 dörzsölés).
BAS 6000-30000 dörzsölje. (hidromasszázsral akár 55000 dörzsölje is).
Bach 10000-30000 dörzsölje. (hidromasszázsral akár 55000 dörzsölje is).
Acrylan 13000-32000 dörzsölje. (hidromasszázsral akár 85000 dörzsölje is).
Radomir 18000-60000 dörzsölje. (hidro-masszázs 70.000 rubelig)
Triton 7000-48000 dörzsölje. (hidromasszázsral akár 60000 dörzsölje is).
Aquanet 8000-35000 dörzsölje. (hidromasszázsral akár 58000 dörzsölje is).

Amint az a fenti árjegyzékből is látható, az orosz gyártók számára megegyezik. Az egyetlen különbség a termék minősége. A kiváló minőségű akril fürdő nem kevesebb, mint 20 ezer rubel. Ezért óvakodj a túl olcsó fürdőktől, mindig van egy trükk a minőségben.

Ügyfélhűség

A márka és a termékek iránti pozitív hozzáállás számos dologból áll. Ez a gyártó hírneve, a termék minősége, a megfelelő árak, a promóciók és az engedmények az ügyfelek számára, a modell szélessége, a garanciális kötelezettségek teljesítése, a barátságos kiszolgálás, a többi felhasználó működési tapasztalata.

A jelentések szerint az orosz vízvezeték a mai napig folyamatos kereslet. A gyártók olyan minőségi termékeket kínálnak kedvező áron, amelyek sikeresen versenyeznek az európai gyártókkal. Az online visszajelzéseken alapuló személyes megjelenítések alapján, és erre a kritériumra vonatkozóan a minősítések megadottak.

A különböző gyártóktól származó vízvezeték-termékek vizsgálatának eredményei alapján összeállított egy összehasonlító táblázatot, amelyből egyértelmű, hogy a márkák hogyan felelnek meg az értékelési kritériumoknak (legfeljebb 5 pont).

Az akril fürdők gyártóinak értékelése

Top 5 akril fürdő gyártó

Akril - a fürdő egyik legfejlettebb anyaga. A jó akril fürdők nem veszítik el szépségüket az idő múlásával, könnyen tisztíthatók és kényelmesen használhatók. Az akril vízvezetékből készült könnyű és tartós. Ezért könnyen felszerelhető hidromasszázs berendezések akril fürdőkbe, és a jó hidromasszázs akril fürdők ára alacsonyabb, mint más anyagokból készült hidromasszázs fürdők esetében.

Nem meglepő, hogy a mi piacunkon óriási választékban állnak az akril fürdők modelljei, hidromasszázzsal vagy anélkül. Hogyan navigálhat a fajta között? Vizsgálatunkban megpróbáljuk megválaszolni azt a kérdést, hogy melyik akril fürdõk melyik cég jobbak, és az akril fürdõk gyártóinak értékelését.

A legjobb európai akril fürdők

A legjobb gyártó akril fürdõk rangsorolásának vezetője a Roca. Az aggodalom pompája A Roca Group a kiváló minőségű akrilból készült különféle fürdők széles választékát kínálja. Nem meglepő, mert a cég 1929 óta gyárt ilyen típusú egészségügyi termékeket. Hatalmas tapasztalatokkal, bevált technológiákkal évtizedekig hatékony megoldások - mindez a Roca, a Jika és a Laufen márkájú szakosodott termékeket eredményezte. Raktáron:

 • Szögletes, szögletes és ovális akril kádak klasszikus és modern formában különböző kiegészítésekkel: görgők, fejtámlák, egy vagy két fogantyú, dekorációs panelek, beépített fiókok tárolására csalók, beépített csaptelepek, termosztátok, kipufogó készlet és még zuhanyzó képernyők szerves üveg, eltávolítja a fröccsenő víz zuhanyzás közben.
 • Téglalap alakú, szögletes és kerek akril kádak különféle hidromasszázs rendszerekkel.

Az akril Roka fürdők beépített kerete 40-65 cm mély és 160 literes vagy annál nagyobb tisztaságú.

A termékeket az EU-ban, az USA-ban és 2006 óta Oroszországban gyártják. 2004-ben az aggodalom döntött a Roca Rus leányvállalatának nyilvántartásba vétele és a Tosno (Leningrad Régió) városban lévő üzemben több vonal elindítása mellett. 2017-ben a cég több mint 30 műhelyben büszkélkedhet, amelyek a legmodernebb technológiával vannak felszerelve és évente legalább 500 ezer darab terméket állítanak elő.

 1. Több mint 200 öntött és extrudált akril modell.
 2. Különböző tervezés.
 3. Nagyfokú kopásállóság. Akrilvastagság - legalább 6 mm. Kiegészítve speciális csúszásgátló és szennyeződésgátló bevonatok, aminek köszönhetően a kád egyszerűen tisztítható koptató háztartási vegyszerek használata nélkül. Ugyanakkor a termék súlya meglehetősen kicsi, és nem jelent különleges terhelést a tartószerkezetekre, ami nagyon kényelmes a régi raktárházak számára.
 4. Megfizethető ár. A fürdők költsége a konfigurációtól függ, és 8 500-120 000 rubel.
 5. Tartósság. Garancia - 8-10 év akril, kiegészítők - 2 év.
 6. Kereskedelmi szolgáltatások és szervizközpontok széles körű hálózata. Úgy véljük, hogy ez a legjobb ajánlás az aggodalomra, mivel annak ellenére, hogy hazánk minden régiójában van egy felhatalmazott szolgáltatás, bármilyen bonyolultság javítása és a hibás fürdőhelyek pótlása gyorsan és problémamentesen történik.
 1. Vannak meghibásodott fürdők vagy termékek, amelyek hibás összetevőket tartalmaznak (orosz üzem termékeiből);
 2. Vannak hamisítványok a piacon, ezért óvatosnak kell lenned a vásárláskor.

Nem akarsz kijutni egy kényelmes fürdőből - ez a szlogen legjobban leírja a cseh RAVAK cég által gyártott akrilfürdők sorozatát. A cég 1991-ben alakult, és zuhanytálcákkal és üveg-, akril- és ABS-műanyag paletták gyártásával foglalkozott.

Az akril konvencionális és hidromasszázs fürdők 1998-ban jelentek meg a vállalat kínálatában, és gyorsan elismerést nyertek az ügyfelek részéről az egyik legjobb, ergonómikus, kényelmes használatra és karbantartásra, tartós és kopásálló. A nemzetközi kiállításokon elnyert számos díj pedig a sikeres, minőségi termékek gyártójává vált, amely a vevő igényeire koncentrál.

A Ravak szinte minden építési kiállításon vesz részt, és folyamatosan díjazást nyer az innovatív megoldásokért. Az utóbbiak közül a Red Dot2015, a Mosbuild-2016-ban való részvétel és még sokan mások.

 1. Több mint 25 gyűjtemény akril fürdők tervezett szerint a "hasznos design" elv. A termékek kielégítik a legigényesebb ízeket. A maximális kényelem érdekében válasszon a You sorozatból. Az evolúciós fürdők széles tábláit az anyák és a magas emberek gondozásával értékelik. Az olvasó szerelmesei érdeklődnek a Vanda praktikusságától és ergonómiájától. De a masszív fizikum vásárlói előnyben részesítik az XXL vonalat - szuper nagy és szuper kényelmes anatómiai kádak.
 2. Ritka az akril fürdők gyártói számára különféle méretekben.
 3. Működési kényelem és sokoldalúság Az akril felület sima, nagyon fényes és nem porózus. Ezért könnyen mosható, kiváló antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik. A minőségi akril egyik jellemzője a fehérség. A Ravak összes termékének főzött fehér színe hosszú ideig megőrzi alakját görbület és repedések megjelenése nélkül. Emellett az anyag speciális tulajdonságai miatt minden további eszköz vagy tartozék beépíthető a kádba, a keverőkből a hidromasszázs komplexekbe. További előnye a saját háztartási vegyi anyagok sorozatának a jelenléte, amely ideális a Ravak termékekhez, és gondos gondos ápolást biztosít a szaniterek felületén.
 4. Befejezés a vevő választása szerint
 5. Hidromasszázs berendezések. A RAVAK hidromasszázs kádok a legjobbak és a legmagasabb minőségűek.
 6. Tisztességes élettartam. A fürdési szolgáltatás garanciája 10 év, hidromasszázs rendszereknél, a vízparaméterektől függetlenül, 2 év, kiegészítő felszerelés esetén 2-5 év.
 7. Árkategóriák: a gazdaságtól a prémiumig. Az árkategóriában 10 000-4 400 000 rubel van.
 8. Széles körű, engedélyezett szervizközpontok hálózata. Mivel a gyártó az ügyfél kérésére biztosítja az egyes vásárolt fürdő készítését, ez arra kötelezi a Ravakot, hogy minden nagyobb regionális központban legalább egy képviselőt, kereskedőt vagy szervizt tartson. Emiatt minden egyes fellebbezést haladéktalanul felül kell vizsgálni, és a javításokat a lehető leghamarabb végre kell hajtani.
 1. Egyes termékek magas ára;
 2. Az összes komponenst külön kell megvásárolni, a tartószerkezetig. Ez jelentősen növeli az árat;
 3. Ritkán, de még mindig hamis.

A legjobb akril fürdők rangsorolásának harmadik helyét a Cersanit fürdők foglalják el. A Tsersanit védjegyoltalom a Rovese SA holdingtársaság tulajdonát képezi 1998 óta. A márkanév alatt:

 1. Kerámia, porcelán, akril kádak és raklapok befejeződése 4 lengyel gyárban;
 2. Vízvezeték fajansz a romániai vállalat létesítményeiben;
 3. A német Cersanit West GmbH által gyártott kerámiák;
 4. Vízvezeték és cserép az ukrán üzemben;
 5. Fajansz, porcelán és akril termékek, gyárak termékei. Fryanovo, Kuchino és Syzran, Orosz Föderáció.

A Cersanit márkanév alatt a fürdők, zuhanytálcák és a legkülönfélébb formák speciális termékei fröccsöntéssel és extrudálással készülnek.

 • Téglalap alakú kádak klasszikus és anatómiai formában - a pompás döntés független telepítéshez;
 • Sarok egyenlő és aszimmetrikus tartályok beépített ülésekkel, fogantyúkkal és egyéb lehetőségekkel. Helyet takarít meg a helyiségekben, ugyanakkor sok helyet biztosít egy-két felnőtt vagy több gyermek fürdéséhez;
 • Ovális és nem szabványos modellek komplex alakú helyiségekhez.
 1. Több mint 30 különböző formájú és méretű gyűjtemény.
 2. Az optimális méret. Az akril vastagsága - 3 mm-től, ami nem teszi lehetővé a fürdő hidromasszázs rendszerbe való beépítését, de mérsékelt költségeket garantál. A fürdők szélessége 60-90 cm, a hossza elérheti a 2 métert, a mélység pedig 60 cm, a fürdők térfogata 160-260 liter.
 3. Megbízhatóság és tartósság. A Cersanit akril fürdők garanciális élettartama - 5 éves vagy annál idősebb.
 4. Termékek minden költségvetéshez - gazdaság, közép és luxus. Az akriltermékek költsége a konfigurációtól és a mérettől függ. Az árkorlát 4000 és 60 000 rubel között van.
 5. Egyszerű működés. A finomság ellenére az akril nagyon jó minőségű, különböző hófehér és átlátszatlanság. A felület sűrű, mészkő nem felhalmozódik, és a szennyeződést gyorsan eltávolítják a szokásos tisztítószerekkel (nem abrazív).
 1. Az ukrán és orosz növények gyűjteményében vannak házassági termékek;
 2. A gazdaságos termékek nem túl erősek;
 3. Alja csúszásmentes bevonat nélkül.

A legjobb akril fürdők az Orosz Föderációban

A Triton akril fürdõit az egyik legjobbnak nevezhetjük. A Triton LLC 2000 óta gyárt akril fürdőt és fürdőszobai bútorokat. Kétségtelen, hogy ez az értékesítés az Orosz Föderációban az árdiverzitás, a tisztességes termékcsalád és természetesen az Oroszország, Ukrajna, Örményország és Kakhazstan valamennyi régiójában elterjedt hivatalos kereskedő központok hálózatának vezetője.

2011 óta a vállalat elkezdte termékeit a kézi formázási módszer használatával - kézi öntési módszerrel. Ezek a fürdők nemcsak a tervezésük szempontjából érdekesek, hanem a felhasznált összetevők számára is - komplex poliészter-vegyületek (gelcoat), amelyek a metil-metakrilátnál jóval nagyobbak a tartósság és a tartósság szempontjából.

Az akril termékek közvetlenül az "Senoplast" (Ausztria) akrilát lapokból készülnek, az USA-ban készülő modern berendezések hőformázásának technológiája szerint. A technika meglehetősen bonyolult, de a késztermék jó minőségű és legalább 3 mm vastagsága igazolja. Ezt bizonyítja a fürdők fényes fehér árnyalata, az átláthatóság hiánya és a termék deformációval szembeni ellenállása.

 1. Több mint 60 modell akril fürdő.
 2. Széles mérettartomány.
 3. Különböző lehetőségek rendelkezésre állása. Gyakran a vásárlók figyelik a telepített hidromasszázs rendszert. A Triton Délkelet-Ázsiában vásárol berendezéseket, és a berendezést kizárólag fém (műanyag és szilícium nélküli) fúvókák, kompresszorok, szivattyúk és egyéb elemek szállítják. A tömlők pedig megerősített PVC-ből készülnek. Ez a kombináció hosszú és megszakításmentes élettartamot biztosít. Ezenkívül a fürdőkád beépített vagy külső keverőkkel, elektronikus vezérlőpanellel, poliuretán fejtámlával, túlcsordulással és más "készülékekkel" is felszerelhető. Minden berendezésnek legalább 2 éves jótállási ideje van.
 4. Az akril kád eredetiségének ellenőrzése a weboldalon A gyártó hivatalos honlapján található egy oldal, "A hamisítványoktól való félelem". Az alacsony minőségű termékeket értékesítő internetes áruházak adatait, valamint a Triton márkanév alatt hamisítványokat áruló valódi értékesítési címeket adtak meg.
 5. Jelentős élettartam. A 2013 után kiadott összes termék 10 éves garanciakártyával rendelkezik.
 6. Árfajták. A termelési költség - 6000-ről 95 000 rubelre.
 1. Akril vékony, karcálló;
 2. Idővel az alsó repedések, szivárgások - nem kívánatos használni a nagyobb súlyú embereket;
 3. Alkalmanként olyan termékek vannak, amelyek gyárilag hibásak.

A BAS védjegye vagy a Bath Acrylic System 2000 óta a BASS LLC tulajdonában van. A cég a következő kiadásokra összpontosított:

 • Paletta és fürdő standard és hidromasszázs rendszer öntött és lapos akril, ABS műanyag;
 • Zuhanykabinok és dobozok hidromasszázzsal;
 • Vakok fürdőkádakhoz és zuhanykabinokhoz edzett üveg és polisztirol;
 • Egészségügyi felszerelések;
 • Bútor fürdőszobához.

A vállalat minden termékét "gyakorlati és magas színvonalú" alapmotusz alapján gyártja. A fürdőkészülékek vákuumformázásból készült akril polimer akril / ABS (Ausztria) lemezekből készülnek. Az összetevők olyan jól ismert aggodalmakból származnak, mint Grohe (Németország), Bathstar (Spanyolország), Ravak (Cseh Köztársaság) és mások. A teljes termékcsalád megfelelő tanúsítvánnyal rendelkezik, valamint egészségügyi és higiéniai szakértői véleményekkel szolgál a felhasználók biztonságát illetően.

A sorban basszus több mint 100 modell:

 • Ergonómikus, 120 cm hosszú, 41 cm mélységű és 130 literes térfogatú klasszikus, gazdaságos minőségű termékek. Akrilvastagság - 4-5 mm;
 • A belső tér eredeti megoldásával rendelkező konténerek képesek az aero és a hidromasszázs beágyazására. Méretek: hossza 120-194 cm, mélység 41-65 cm, térfogat - 130-615 l, akril lap vastagsága - 5-6 mm;
 • Térfogatos téglalap alakú és sarokfürdők 6 mm-es akril előretelepített hidromasszázs rendszerrel.

A fürdők mind beépíthetők beépítéskor, mind külön behelyezve. Felszerelt dekoratív panel és keret állítható lábakon.

 1. Aero és hidromasszázs, krómterápiás és színterápiás készletek felszerelésének lehetősége, és egyéb kiegészítő lehetőségek
 2. Biztonságos fürdőfelület.

A középáras és prémium szegmensű akril fürdők csúszásgátló alja és speciális antibakteriális antibakteriális réteggel vannak ellátva. Az ezüstionok megzavarják a kórokozók és a penészgombák reprodukcióját a felületen, és lehetővé teszik a tartály hosszú ideig tartó tisztítását.

Top akril fürdõ gyártók szakértõi tippek

Egy személy ritkán gondol arra, hogy felvesz egy fürdőszobát a felnőtt életéért: a marketing felmérések eredményei szerint körülbelül 1-3 alkalommal, nem több. Ezért kétszeresen sértő lesz az alacsony színvonalú fogyasztási cikkek megvásárlása, amelyek csak néhány éves használat során elveszthetik prezentációikat. Ez különösen igaz az akril fürdőkre, mivel ez a legveszedelmesebb, mint a vas és acél minták e vízvezeték.

Ennek a bosszantó élménynek a elkerülése érdekében javasoljuk, hogy alaposabban tekintse meg az akril fürdők legjobb gyártóinak minősítését, amely magában foglalta a legmegbecsültebb cégeket a szakértők és a vásárlók körében, akik megvásárolták termékeiket.

TOP-10: Az akril fürdők legjobb gyártóinak értékelése a szakértők szerint

A törékenység ellenére az akril fürdők igen népszerűek. Ezek nagyságrendje jobb, mint az acél és az öntöttvas egyszerre többféleképpen:

 • Megőrzi a hőt: az akril fürdők a vízhőmérsékletet kb. Egy óráig tartják;
 • Különböző formák: a gyártók szögletes, ovális vagy téglalap alakú modelleket kínálnak, vagy egyedi designt készítenek;
 • Komfortérzetet adnak: akril - az anyag sima, de nem csúszós, kellemes tapintási érzetet hagy maga után;
 • Különböző színekben festett: megfelelőbb színsémát választhat, ideálisan illeszkedve a fürdőszoba kialakításába;
 • Hangszigetelést nyújtson: a fürdőbe folyó víz alig hallható;
 • Könnyen helyreállítható: a legtöbb esetben a javításokat a helyszínen végzik;
 • Különböző funkcionalitással jellemezhetők: az akrilfürdő hidromasszázzsal történő felszerelése meglehetősen egyszerű.

Amint látja, az akril fürdők előnyei bővelkednek. A fő hátrány - az alacsony szilárdság érdekében - egyszerűen megoldható: egy nagyobb falvastagságú fürdőt kell választania.

10. hely. «Bas»

Orosz gyártó, akiről kb. 100 akril fürdővel. A gyártás során importált berendezéseket használ, ezért magas színvonalú, európai szabványoknak megfelelő termékeket gyárt. Az akrilfürdőket vákuumos bélyegzéssel állítják elő, a végső kezelés során antibakteriális bevonatot viszünk fel a külső felületre. Minden modell önállóan integrálható vagy telepíthető.

 • Hosszú garanciaidő - tíz év;
 • Változatos modellek;
 • Megfizethető ár.
 • Kellemetlen gyári szag;
 • Panaszok vannak a házasságról;
 • Néhány modell "ravasz" designja.

9. hely. «Triton»

Egy másik hazai gyártó széles körben ismert, nem csak hazánkban, hanem külföldön is. Az akrilfürdők modellek sorai szintén meglehetősen kiterjedtek - mintegy 60 elem. A vákuumos bélyegzés bizonyított technológiája mellett (az Egyesült Államokban gyártott készülékek felhasználásával) a kézi felépítés módszerével is termelnek fürdőszobákat - sokkal tartósabbak és megbízhatóbbak.

 • Jó termékpaletta;
 • Különböző méretű modellek elérhetősége;
 • A vállalat árpolitikája: apró áron vannak tisztességes modellek;
 • Nagy sarokkád, valamint hidromasszázs;
 • További konfiguráció lehetősége.
 • A felülvizsgálatok alapján hibás termékeket talál;
 • A termék egy része nem nagyobb súlyú emberek számára készült;
 • Számos modellnek nagyon vékony falai vannak.

8. hely. «Kolo»

Lengyel cég, amely viszonylag nemrég megjelent az orosz piacon. A vásárlók megjegyzik az akril fürdők gyártásának magas színvonalát, ami nem meglepő: a gyártó új, európai, nemrégiben gyártott berendezéseket használ. A modellcsalád kiterjedt, a cég kezdetben fürdőszobákat kínál a legkülönbözőbb színek és konfigurációk terén.

 • kivitelezés;
 • Jótállási idő;
 • A legkülönfélébb formák és virágok modelljeit kínálják.
 • Nagyon kevés modell előre telepített hidromasszázzsal;
 • Ez elég nehéz megtalálni a piacon.

7. hely. «Villeroy & Boch»

A 7 legnagyobb gyártó megnyitja a híres francia márkát "VilleroyBoch". Ez csaknem két évszázados, termékei nagyon népszerűek az EU országaiban: magas minőségű, megbízható és tartós. A szokásos vízvezeték mellett a cég akril fürdőket is gyárt, melyeket elegáns formák és sokoldalúság jellemez.

 • A termékek megfelelnek az európai szabványoknak;
 • Széles választék;
 • Kiváló design.
 • Valóban magas ár: csak azért, mert a cég nem volt a legmagasabb rangsorban;
 • Nehéz megtalálni az orosz piacon;
 • Sok hamisítvány.

6. hely. "Pool SPA"

A spanyol cég érdekes formatervezésű fürdőszobákról híres. Különböző formájú akril fürdők széles választékát kínálja. Minden termék kiváló minőségű és minden szükséges szabványnak megfelel. Az egyes modellek teljes készlete jól átgondolt és változatos.

 • tervezése;
 • Minőség és tartósság;
 • Különböző választék és kiegészítők.
 • Nehéz hamisnak találni;
 • Magas ár az eredeti termékekért.

5. hely. «Aquanet»

A legjobb orosz gyártó akril fürdők, a legtöbb szakértő szerint. A modellek sokasága mellett nagyon jó hírnévre tett szert, még az akril fürdők jó minőségű gyártását is mondhatom. A fürdők mellett a tartozékok széles választékát kínálja minden modellhez: fejtámlák, fejtámlák és korlátok. Egy további plusz az alacsony ár a külföldi modellekhez képest.

 • Széles választék;
 • kivitelezés;
 • Megfelelő ár.
 • Hibás termékek panaszainak jelenléte;
 • Számos modell a falak vastagsága miatt nem nagy emberek számára készült.

4. hely. «Riho»

Egy holland cég fürdőszobai fürdőszobai kiegészítők gyártására specializálódott. Örültünk az akril fürdõk gyártásának magas színvonalával, de ez nem meglepõ az európai cégek számára. Ami igazán számít, a termékek falvastagsága: a legvékonyabb fürdőben 0,6-0,8 cm. A többi európai vállalathoz hasonlóan számos további elem és különféle fürdőkád van, amelyek szinte minden fürdőszobai belsőséget hangsúlyozhatnak és díszítenek.

 • Erős építési modellek;
 • Minőségi anyagok;
 • Különböző berendezések;
 • Érdekes tervezési döntések.
 • Ár: alacsonyabb, mint a többi híres nyugat-európai márkaé, de még mindig elég magas.

3. hely. «Cersanit»

Lengyel-román-orosz közös vállalat, amely jelentős szerepet szán az orosz piacnak az egészségügyi termékek értékesítésében. Annak ellenére, hogy az akril termékek készülnek belőle, a cég kiváló minőségű fürdőszobákat készít. Ezen előny mellett különféle modellek és összetevők széles választékát érdemes megemlíteni. Az utolsó érv a listán, de nem az utolsó, a termék ára: sokkal alacsonyabb, mint az európai értékpapíroké.

 • ár;
 • Tartósság és megbízhatóság;
 • Számos modell.
 • A gazdaságos termékek nem alkalmasak nagy tömegűek - túl vékony falak;
 • A házasság lehetséges.

2. hely. «Ravak»

A cseh Ravak cég, amely az elmúlt évszázad végén mutatta be első akrilkád modelljét, a legjobb akril fürdõk ezüst gyõztesévé vált. Az elmúlt húsz évben a vízvezeték mintegy 25 termelési modelljét kiadta. Napjainkban sok szakértő leírja termékeit a fürdőszobában, kényelmes és kényelmes kivitelben. Tekintettel a legtöbb modell tartósságára, megbízhatóságára és megfelelő árára, a "Ravak" második helyet foglalja el, elég egy kicsit az aranyérmes minősítés mögött.

 • ár;
 • minősége;
 • tartósság;
 • Tartományban.
 • Az alkatrészek költségét külön kell fizetni;
 • Sok hamisítvány, gondosan kell választania.

1. hely. «Roca»

A vevők és a szakértők véleménye szerint a Roca továbbra is az akril fürdők legjobb gyártója, akinek termékei az orosz piacon kaphatók. Azonnal szeretnénk megjegyezni, hogy a márkánkban tárolt fürdőszobák az üzlethelyiségek polcain, az Orosz Föderáció területén, vagyis a vállalat leányvállalatánál vannak. De ez a tény nem befolyásolja a kivitelezés minőségét: az akril fürdők megfelelnek minden minőségi szabványnak, és a többi orosz cégtől eltérően a hibák száma minimális. A vásárlók 200 különböző termékválasztékból választhatnak modellt, az összetevők tartománya is meglehetősen változatos. Gyári garancia fürdők számára - akár 10 évig, további alkatrészekért - 2 évig.

 • Megfizethető ár;
 • Kiváló minőségű kivitelezés;
 • Számos modell és alkatrész.
 • Sok hamisítvány.

Akril fürdők: melyik gyártó még mindig jobb?

A következő kérdésre válaszolhatunk erre a kérdésre: egyszerűen nincs egyértelmű vezető, minden egyes minősítéssel rendelkező vállalatnak megvannak a maga előnyei és hátrányai, amelyek mindenki számára fontosabbak lesznek. Érdemes megjegyezni, hogy a külföldi gyártók gyártásának minősége, ha nem jobb, mint a hazai, akkor nem sok, de az ár nagyon különböző: egyes esetekben majdnem nagyságrenddel. Túlfizetni az extra pénzt "a névért" alig érdemes megtenni.