Legfontosabb > Dekoráció

Öntés és extrudálás akril - mi a legjobb a fürdőhöz?

Ezeknek a termékeknek a legnépszerűbb típusai az akril fürdők. Nem kell külön boltokban keresni, egyedi megrendeléseket rendezni nekik, a felállás szokatlanul kiterjedt. Az akril azonban más. Nem, kémiailag szinte teljesen megegyezik a fürdéssel, de itt a gyártási technológia jelentős különbséggel bír. Két ilyen technológia létezik: öntés és öntés, azaz fröccsöntés és extrudálás akril. Mi a különbség közöttük, mi az előnye és hátránya - beszéljünk erről a blogunkban.

Meg kell jegyezni, hogy az "akril" kifejezés polimermimetil-metakrilát (PMMA) néven értendő. Valójában ez egy összetettebb összetételű műanyag. A fürdőkészítés során használt akril higiénikus, vagyis hosszan érintkezik a vízzel, ellenáll a tisztítószereknek és egyéb vegyi anyagoknak, és antibakteriális is. Ezek a képességek a polimer kompozíció módosításával érhetők el.

Akrilgyújtás

Amint azt a névből kitalálhatjuk, az akrilgyártást a kémiai keveréknek egy bizonyos formába öntésével hozhatjuk létre. A színtelen PMMA-t színezékkel és egyéb anyagokkal hígítják bizonyos tulajdonságok átadására. A készítmény polimerizációja után alumíniumból, acélból vagy szilikátokból alakul ki, hogy egy bizonyos formát szerezzen. Néhány idő elteltével az űrlapot eltávolítják, és a kimenet kész fürdő.


Öntött fürdőkádak.

Ez a technológia lehetővé teszi, hogy összetettebbé tegye a fürdőt, így egyedivé és kiemelve a többi hasonló típusú modellt. Az ezen eljárás szerint előállított termékek nagyobb szilárdságú és keménységi mutatókkal rendelkeznek, amelyek hasonlóak az öntöttvasakhoz, jelentősen kisebb tömeggel. Az akril öntése tartósabb, és a gyártók gyakran hosszabb garanciát vállalnak az ilyen fürdők számára. A mechanikai sérülés nem okoz súlyos károkat - meg kell keményen kipróbálni, hogy látható maradjon a fürdő felületén. Vannak tesztek, amelyek során a fürdőt megkísérelték kalapáccsal megosztani, és ez nem volt lehetséges először.

Az öntött akril minden előnyével együtt hátrányai is vannak. Az első és a legfontosabb az ár. Az ilyen anyagokból származó termékek drágábbak a termelésben, ami a jelzésen marad az árcédulán. Ha egy akciós "akciós áron" vásárolt egy ajánlatot, és ez nem egy raktárkészlet maga, akkor ez ravasz - ez a dolog sokba kerül. Egyes esetekben az akril vastagsága is ingadozhat - ezt a termelési módszer okozza. A termékminőségre ez nem lesz komoly hatással, azonban ez a pillanat idővel "felbukkanhat". Ezenkívül a termelési folyamat több energiát és erőforrás-igényes, ami befolyásolja a gyártási időt.

Extrúziós akril

Az akrilfóliák fürdőzése népszerűbb megoldás. A technológia lényege egyszerű - a PMMA lapot először előállítják, majd sajtolják, ahol a jövő fürdő alakul ki nyomás és hőmérséklet mellett. Ezután befejeződik, és tökéletesítik.

Ezek a fürdők tagadhatatlan előnyei - termelésük sokkal olcsóbb, ami azt jelenti, hogy kedvezőbb áron lehet megvásárolni. A minőség nem szenved - a tulajdonságaiban az akril lapok majdnem olyan jóak, mint az öntött tekercsek, míg a vastagságváltozás hiányzik. A fürdők sokkal gyorsabbak, ami szintén csökkenti az árat, és megfizethetőbbé teszi őket.

De vannak hátrányai is. Az akrilfólia kádak alakjai nem különböznek egymástól - nehéz bonyolult tálat előállítani, ha a préselés, és nem az öntés kérdése. Megpróbálhatja megjavítani, de az utolsó költség jelentősen megnő. Az ilyen termékek élettartama és garanciája alacsonyabb, mint az öntött társaiknál. A gyártó azonnal jelzi, hogy ez a technológia olcsóbb, de kevésbé megbízható.

Következtetésként

Összefoglalva, azt akarom mondani, hogy lehetetlen világosan megmondani, melyik a fenti anyagok közül jobb. Mindegyikük alkalmas egy adott esetre, és minden felhasználó saját maga dönt arról, hogy mi a jobb neki választani. Az extrudálás és az akril öntése egyesíti a tartósságot, a piacon elérhetőséget és a modellek széles skáláját. A többi az a részlet, amelyet mindenki saját magának választ.

Top 8 legjobb akrilfürdők gyártója - a piac áttekintése

Az akril fürdõ nagy modern megoldás a fürdõszobában. Az akril fürdők nagyon népszerűek a vásárlók körében a világ minden táján, így az üzletekben megjelenő választék nagyon széles. Vásárláskor legalább egy durva ötletet kell találnia a főbb jellemzőkről és az akril fürdők vezető gyártóiról, és könnyebb lesz az Ön számára a megfelelő választás. A szükséges információk megtalálhatók ebben a cikkben.

Fő kiválasztási kritériumok

Számos árnyalatot kell figyelembe venni a kiváló minőségű akrilfürdő választásához:

 • Anyag típusa. A termeléshez használt akrilsav önthető vagy extrudálható. Ezek hasonlóak a kémiai összetételben, de eltérő erejük van. Az akril bevonat előnyösebb, mivel az anyag fürdője sokkal hosszabb ideig szolgál.
 • Akril réteg. A lehető legvastagabb legyen, legalább 0,5-0,6 cm legyen, különös figyelmet kell fordítani erre a paraméterre, mivel a kereskedelmi forgalomban kapható fürdők többsége nem haladja meg a 0,4 cm-es akrilt, aminek következtében gyorsan elhasználódnak.
 • Az akril bevonat megjelenése. A kiváló minőségű akril fürdőt fehérnek kell forralni (persze, ha nem választott más színt). A felületén nem lehet érdesség, mindig teljesen lapos és sima.
 • Az alkalmazott anyagok mennyisége. Az akrilból készült fürdő gyártásával az akrilburkolatot poliuretán alapon alkalmazzák annak érdekében, hogy nagyobb merevséget biztosítsanak. Ezért a végterméket két rétegben állítjuk elő. Egy akrilból álló fürdő nagyon törékeny és törékeny.
 • Merevségét. Ez kétségtelenül az egyik fő kritérium. Végül is attól függ, hogy mennyire függ a kád mennyisége, mennyi súlyt képes támogatni, és milyen típusú felszerelésre van szükség (különösen a törékeny termékekhez további megerősítés szükséges). Könnyedén tesztelheti az akril fürdőt a merevséghez - csak nyomja meg keményen az alján a kezével: ha meggyűrődik, akkor a termék nem jó minőségű.
 • Az anyag átláthatósága. A valódi akril nem átlátszó anyag. Ha az akril kád fényt enged, akkor nagy valószínűséggel vitatható, hogy mielőtt hamis vagy.
 • Külső réteg Mint már megtudtuk, poliuretánból készült. Az akrilfürdő külső felületének sötétnek és simanak kell lennie. Ha durva és egyébként kellemetlen kémiai szagot produkál, akkor valószínűleg a gyártó úgy döntött, hogy a szintetikus gyantákkal keverve használt üvegszálat alapként használja. A fürdő vásárlása nem éri meg.
 • A keret kialakítása. Ideális esetben egy olyan szerelőkeretnek kell lennie, amelyet kifejezetten erre a fürdőkádra, lábra állítottak be, amelyek magasságban állíthatóak és a sarkokban vannak. Ha csak egy keret található, amely közvetlenül a perem alá van szerelve, akkor egy ilyen szerkezet teljesen instabil.
 • További jellemzők. Ha nincs szüksége rájuk, akkor annak érdekében, hogy ne tegyen túlfizetést, vásároljon egy közönséges fürdőt, mivel számos "harang és síp" elrejtheti a termék rossz minőségét. Ha például hidromasszázsos fürdőre van szüksége, akkor figyeljen az ilyen típusú termékekre szakosodott gyártókra.
 • Form. Minél egyszerűbb, annál erősebb és stabilabb a fürdő. A nagy méretű vagy összetett alakú fürdők nagyon magas minőségűeknek kell lenniük. Következésképpen sokkal többet fognak fizetni.
 • Lefolyó és túlfolyó rendszer. Lehet hagyományos, félautomata vagy automatikus. Mindegyiknek van előnye és hátránya, ezért ez az Ön egyéni preferenciáinak kérdése.

Öntött akril fürdők

Ha megkezdi a javításokat a fürdőszobában és azt tervezi, hogy az új fürdő modellt akril helyettesíteni fogja, akkor kétségtelenül szembe kell nézned azzal a problémával, hogy minőségi terméket választasz. A modern vízvezeték-piac hatalmas számú különféle terméket kínál, amelyek nemcsak méretükben és formájukban különböznek egymástól, hanem maga az akril tulajdonságai is. A modern öntött akril fürdőkre való tekintettel rendkívül nehéz egy felkészületlen átlagember számára megkülönböztetni őket az extrudált akril modellektől, amelyek sokkal drágábbak és sokkal hosszabbak. Ebben a cikkben elmondjuk, milyen típusú akril betűtípusok ma dominálnak a piacon, és hogyan kell kiválasztani a megfelelő terméket az Ön számára.

Főbb akril fürdők

Annak érdekében, hogy a megvásárolt termék hosszú ideig szolgáljon, és ideálisan illeszkedjen a fürdőszobai szoba belsejébe, részletesen meg kell vizsgálni a fürdők típusát, gyártási technikáit, telepítési lehetőségeit és általános szabályait ezen anyag gondozására. Amint azt a név is jelzi, a szilárd öntött akril fürdõk egy speciális egészségügyi polimerbõl készülnek, amelynek polimetil-metakrilát vagy PMMA rövid neve rövid. Az anyagból származó termék gyártási technológiája a következő lépésekből áll:

 • az üzemben a folyékony műanyagot öntjük a formázólemezre egy adott vastagsággal, majd lehűtjük, és egy szilárd akrillapot képezzünk;
 • akkor az akrillapot a présgépre helyezzük és 140-160 ° C hőmérsékletre hevítjük, a lemez vastagságától függően;
 • a sajtóhoz egy fémformát hoznak létre a jövő fürdőszobájába, amely megnyomja a lapot, és egy már kész terméket hoz létre;
 • A felesleges akril részeket eltávolítjuk, és a késztermék hűtési szakaszon megy keresztül.

Információért. Az extrudált akril fürdőt a préselés után tovább feldolgozzuk. Külsõ felületén erõsítõ anyagot és epoxigyantával is kezelhetõ, ami robusztusabbá és tartósabbá teszi a terméket.

Egyes gyártók extrudált akrilból készülnek kissé eltérő technológián, de a lényeg ugyanaz marad, az anyagnak további ereje van. Az öntött akril fürdők sokkal olcsóbbak, mint megerősített társaik. Ha nem fogsz sok pénzt fektetni a vízvezetékbe, de szeretne minőségi terméket kapni, akkor olyan híres gyártók, mint a Cersanit, a KolpaSan vagy a Ravak öntött akril modelljei ideálisak az Ön számára. Egyes gyártók csak olyan testtermékeket hoznak forgalomba, amelyeket ezután kiegészítenek a jacuzzi formájában.

Az akril fürdők előnyei

Az akril modellek nagy népszerűségnek örvendenek műszaki jellemzői miatt, amelyek különösképpen az alábbiak:

 • hőmegőrzés. A műanyag termékek sokkal hosszabb ideig tartják a víz hőmérsékletét öntöttvas vagy acél társaikhoz képest;
 • alakíthatóság. A felhasznált anyag tulajdonságai jó produktivitást biztosítanak a terméknek, amely lehetővé teszi, hogy ellenálljon a nagy deformációs terhelésnek és a hőtágulásnak;
 • az egyszerű gondozás. A műanyag finoman porózus szerkezetű és sima felületet tartalmaz, amely megakadályozza a piszok behatolását a pórusokba, és nagyban megkönnyíti a tisztítást.

Fontos megjegyezni, hogy az akrilfürdő ellátásához lehetetlen olyan tisztítószereket használni, amelyekben csiszolóanyag van, mivel ezek a részecskék megkarcolják az akrilt, és a szennyeződés ezekben a karcolásokban megmarad. Ezenkívül a koptató mosogatószerek a fürdő felületén a fényesség elvesztését okozzák.

Mit keres az akril fürdő vásárlásakor?

Mint minden más, különböző anyagból készült termék, az öntött akril fürdő számos olyan tulajdonsággal is rendelkezik, amelyeket vásárláskor figyelembe kell vennie. Az öntött akril fő problémája a termék gyenge statikus szilárdságának minősül, vagyis amikor a fürdőt a legmagasabb csúcsra töltik, deformálódhat a víz tömegének hatása alatt. Emiatt speciális fémkereteket használnak a deformáció megelőzésére. Egyes boltok keretek nélkül árulják el a termékeket, azt javaslom, hogy külön vásárolja meg a betűtípustól. Próbáljon csak szaküzletekben vásárolni, ahol a kádban lévő fürdőkád már megkezdődik, ami kifejezetten ehhez a modellhez készült.

Tehát, ha akril öntött akril fürdőt szeretne, akkor a modell ellenőrzésének első lépései:

 • Ellenőrizze a betű belsejét karcolásokhoz, zsibrákhoz vagy érdességhez. A felületnek homogénnek kell lennie konvexitások és mélyedések nélkül;
 • figyeljen az akril színe jó fényére, nem lehet sötét vagy sárga folt;
 • Ellenőrizze az akril vastagságát egy hagyományos zseblámpával. A mellékelt zseblámpát a fürdő belsejére helyezve, a fény nem látható kívülről, ez jó lemezvastagságot jelez.

Fontos! Ha megvásárol egy kiválasztott modellt, ne habozzon és szagolja a terméket több helyen, nem szabad idegen szagokat kelteni. Ha érzed a műanyag éles szagát, akkor jobb, ha nem vásárolsz ilyen fürdőt.

Az ebben az anyagban bemutatott ajánlások és magyarázatok meglehetősen elegendőek ahhoz, hogy önállóan válasszon egy olyan minőségű terméket a boltban, amely hosszú ideig szolgálja Önt.

Hogyan válasszunk akril fürdőt (53 fotó): a gyártó megfelelő választása!

Hogyan válasszuk ki az akril fürdőt - a kérdés nem tétlen, mert a modern piacon sok ilyen fürdő modell létezik. És nem mindegyik alkalmas a fürdőszobájára, és a fürdő minősége különböző gyártóktól jelentősen változhat. Ezért a fürdőszoba kiválasztásának igazolnia kell - és ehhez gondosan meg kell vizsgálnia az összes árnyalatot.

Tehát milyen akril fürdő választani? Kezdjük, próbáljuk megérteni a rendelkezésre álló információkat, és össze mindent, amit tudunk akril fürdők.

Akril fürdők - mi?

Annak érdekében, hogy kiválasszon egy akril fürdőt, amely tökéletesen illeszkedik a fürdőszobába és hosszú ideig tart, nemcsak az akril fürdők gyártására vonatkozó meglévő technológiákat kell tudnia, hanem arról is, hogy miként lehet őket felszerelni és a megfelelő ellátást. Ahogy a neve is jelzi, az akril fürdők egy speciális polimer - akrilból készültek.

Az akril fürdők gyártási technológiája a következő:

 • Az akril lapot a fluiditás hőmérsékletére melegítik, és fűtött állapotban a sajtológép alá helyezzük. Egy speciális forma "kihúzza" egy fürdőt egy akril lapból.
 • Lehűlés után az extrudált akrilfürdőt kívülről megerősítik epoxigyanták keverékével, és annál vastagabb a megerősítő réteg, annál erősebb a fürdő.

Öntött akril fürdők

A fürdők közötti fő különbség ebben az esetben az alkalmazott anyagban rejlik.

Az akril fürdők előállításához használhatók:

 • Extrudált akril
 • Öntött akril

A fő kérdés az, hogy mi a különbség az ilyen akril fürdők között - hogyan kell kiválasztani az igényeinek megfelelő anyagot?

Annak ellenére, hogy mindkét anyag (öntött és extrudált akril) hasonló kémiai összetétellel rendelkezik, az öntött akril sokkal tartósabb.

A tartós és tartós öntött akriléktól eltérően az extrudált akril sokkal kisebb mechanikai szilárdsággal, alacsonyabb hőállósággal és szívóssággal rendelkezik. Ezenkívül az extrudált akril hajlamos spontán krakkolásra az idő múlásával.

Éppen ezért, amikor eldönti, hogy melyik akril fürdőt választja, győződjön meg róla, hogy megkérdezi az anyagot, amelyről a kívánt modell készül. Az extrudált akrilból készült fürdőszobák csak akkor használhatók, ha alkalmanként használják őket.

Például egy akril akrilfürdő választása teljesen indokolt egy vidéki ház számára - ilyen körülmények között a fürdőszobában akár tíz év is lehet.

Ha például egy akril kádat választ egy fürdőszobához egy lakóházban, pl. Nem szabad megmenteni - maradjon öntött akril. A legkiválóbb gyártók, mint például a Cersanit, a Ravak, a Kolpa-san és mások az öntött akrilból készült felső modelleket gyártanak.

Az akril fürdők előnyei

Miután kitaláltuk, hogyan készülnek akril fürdők - már tudjuk, hogyan kell kiválasztani az anyagot! - itt az ideje, hogy beszéljünk az ilyen fürdők népszerűségének okairól.

Mi vonz nekünk akril fürdőket?

 • Először is, az akril fürdő tökéletesen megőrzi a hőt. Az akril hőszigetelő tulajdonságai miatt a víz ilyen fürdőben sokkal lassabban hűl le, mint öntöttvas vagy különösen acélfürdőben.
 • Másodszor, az akril fürdõképessége miatt az akril fürdõknek elegendõ ellenállása van a károsodással: nem aggódhat, hogy az objektum a fürdõbe esett, károsítja a zománcot. Az akril fürdõk erõssége azonban más szempontból is vonzóbb, ám az alábbiakban erről beszélünk.
 • Harmadszor, az akril fürdõk könnyen tisztíthatók, és a legtöbb esetben elegendõ a mosogató meleg vízzel való öblítése a zuhanyzóból és törölni.
  Az akril speciális tisztítószerek segítenek megbirkózni a súlyosabb szennyeződésekkel - azokat a fürdő belső bevonásának elkerülése érdekében kell használni, ezért gondosan kell megközelíteni a problémát, mint az akrilfürdő mosásához.

Akril fürdő kialakítása

Ezenkívül az akril fürdők javára fontos tényező a tervezési változat. Az anyag lágysága és viszkozitása miatt az akril fürdők különböző formákban készülnek.

Ezért a fő kérdés, amellyel szembenézni abban a helyzetben, amikor egy akril fürdőt vásárolnak, hogyan kell kiválasztani egy modellt, amelyből több tíz és több száz eladó. És itt csak a saját ízlés és stílusérzetre kell támaszkodnia, hogy a fürdőkád a fürdőszobájába illeszkedjen.

"Gyengeségek" akril

Fürdőszoba keret

Az akril fürdők hátrányai a következők:

 • Nem megfelelő statikus szilárdság. Az akrilfürdő, amely vízzel "felfogja a formát", rosszabb, mint egy hasonló térfogatú acél vagy öntöttvas fürdő.
  Ezért van a legtöbb akril fürdőkhöz egy speciális keret telepítése.
  És ha az öntött akril fürdő még mindig nélkülözheti, akkor az extrudált akril keret fürdésére van szükség.
 • Hajlamos a karcolásra. Semmi esetre sem lehet tisztítani egy akril fürdőt csiszoló anyagokkal - a belső felület azonnal megsérül és a fürdő elveszti "megjelenését".
 • Nagy költségek A valóban jó minőségű akril fürdők meglehetősen drágák, ami korlátozott élettartammal együtt (kb. 20 év az öntött akril és 10 az extrudálásra) súlyos hátrány lehet.

Azonban úgy tűnik számunkra, hogy az előnyök még mindig meghaladják!

Fürdőválasztási folyamat

Tehát, ha eldöntötte, és valóban szüksége van egy akril fürdőre - hogyan lehet a legalkalmasabbat kiválasztani a boltban bemutatott több modellből?

Kövesse az egyszerű irányelveket:

 • A fürdő felületét tanulmányozzuk - sima és tökéletesen sík. Csípések és durvaság - ez egy egyértelmű házasság.
 • Az akril színe egyenletes legyen. A sötétedés és a sárgulás jelzi a "problémás területeket".

A fürdő belső felülete

Egy másik módja annak, hogy ellenőrizze a vastagsága akril van, hogy a fényt a zseblámpát belülről.

Ha a fürdőszoba külső területe ragyog - jobb, ha nem kockáztatjuk meg, mert egy ilyen vékony fürdő a kiszámíthatatlanul viselkedik.

 • És az utolsó - szippantja a fürdőt. Ideális esetben nem szabad semmiféle külső szagot érezni. Ha éles kémiai szag származik az akrilból, leggyakrabban ez a fürdő rossz minőségét jelzi.


Az akrilfürdő gyártója, valamint a modelljei döntő fontosságú feladat, mert ez a fürdő drága. De reméljük, hogy az ebben a cikkben megadott tippek segítenek kiválasztani a fürdőt, amely hosszú évekig tart.

Top 10 akril fürdő - a gyártók rangsorolása

Az akril fürdők legjobb gyártóját számos paraméter határozza meg:

 • A cast akril konstrukciók (lengyel, spanyol vagy cseh termelés), a kevésbé tartós extrúziós termékek kiváló minőségűek. A népszerű modellek (Riho, Bass) gyártása a 6-8 mm-es rétegű akril lapok technológiáján alapul. A vastagság kialakításának folyamata 3-4 mm-re csökken. A gyártáskor poliuretán vagy poliészter gyantával megerõsítik a töltõanyagot.
 • A kiváló minőségű anyag hófehér színű, tökéletesen egyenletes, sima bevonattal rendelkezik, fényes ragyogással. Az építkezés két réteg anyagból áll: akril és poliuretán. Fontos figyelni a külső teljesítményre. A hővezető képesség csökkentése érdekében a kiváló minőségű konstrukciókat (pl. Poole Spa, Kolo, Ravak) sima bevonattal és sötét árnyalattal rendelkező poliuretánnal kezeljük. A fürdőkészítés költségeinek megtakarítása érdekében az egyes gyártók étergyanta és üvegszál keverékét állítják elő.

Gyakorlati ajánlások

Hogyan lehet megtudni az alacsony minőségű termékeket?

 • A nyomás következtében a bevonat "játszik", ami az anyag minimális vastagságát jelzi.
 • A "clearance" ellenőrzésénél a kiváló minőségű akrilfalak nem égnek.
 • A hamisítványok kimagasló kémiai szaggal rendelkeznek.
 • Az anyag vágása során ez az akrilfürdő megszünteti a háromrétegű szerkezet jelenlétét.
 • A keret típusa. A minőségi keretek egyenként vannak kialakítva minden fürdőhöz és állítható lábakkal vannak ellátva, és a sarokba helyezzük a támasztékokat. A keretnek a tálca oldalai alá történő beszerelésekor alacsony minőségű termékek állnak rendelkezésre.
 • További jellemzők. Az importált termékek vásárlása hidro- és aero masszázzsal, kromoterápiával és háttérvilágítással 20-30% -kal drágább lesz a hazai modellekhez képest. A megtakarítás érdekében sok fogyasztó választja ki a Kolpa cég termékeit, amely alacsony költségű és jó minőségű hidromasszázs rendszereket állít elő.
 • A termékek formája. Az akril tálak összetettebb és szokatlan konfigurációja minél nagyobb a vékony polimer lemezek gyártásának valószínűsége. Márkás termékek vásárlásakor készen áll arra, hogy magas árat adjon a nem szabványos modellekhez.
 • Leeresztés és túlfolyás. A híres márkák nem mentenek a leeresztő szerkezetekre, félautomata nyitó és záró mechanizmussal felszerelnek sárgaréz szifonokat.

Gyártók értékelése

Ravak (Ravak) Csehország

A márka fejlődésének rövid története van, a cég 1991-ben alakult, de a francia tőke kezdeti infúziója lehetővé tette a high-tech termelés és kifinomult formatervezés elérését.

A Ravak akril kádak négyszögletes, ovális, szögletes vagy aszimmetrikus kialakítással vannak ellátva. A katalógusban hidromasszázs, fejtámlák, csúszó függönyök, stb. Vannak. A termék paraméterei alapján a tálak egy vagy két felhasználót tartalmaznak.

Ravac fürdők előnyei:

 • Erő. Az innovatív gyártási technikák biztosítják a fűtési akril lemezek differenciálását, hogy ugyanazt a falvastagságot (5-6 mm) fenntartsák. A fürdő aljzatához üvegszál van, ami merevséget és szilárdságot biztosít. A szerkezetek képesek ellenállni a megnövekedett terhelésnek. A lapok vastagsága látható a tálca oldalainak élei mentén, valamint a megerősítő rétegeknél - a termékek megvásárlásakor ügyelni kell a falak bejelentett vastagságára.
 • Nagy termékcsalád. A BeHappy és az Avocado az aszimmetrikus modellek kényelmes és kompakt formáinak köszönhetően vezető szerepet tölt be az értékesítésben, ami lehetővé teszi a kis helyiségek helytakarékos megtakarítását.
 • Exkluzív lehetőségek keresése esetén az ideális megoldás az ultramodern New Day modellek vagy a szimmetrikus Gentiana betűkészletek, melyek egy negyed negyedben kerülnek bemutatásra.
 • A fürdőszerkezeteket lágy, homorú panelek jellemzik.

A negatív jellemzők közé tartozik az egyedi modellekhez (pl. A Triangle 150) tartozék hiánya és a magas ár.

Cersanit (Сersanit) Lengyelország

Téglalap alakú vagy aszimmetrikus - a lengyel Cersanit cég akrilfürdõinek megvásárlása azt jelenti, hogy 100% -os bizalmat kap a kiváló minõségû termékek és stílusos design tökéletes kombinációjának kiválasztásáért.

 • A teljes modellcsalád megfelel az európai minőségi előírásoknak, amit nemzetközi tanúsítványok és sikeres minősítések igazolnak.
 • Nagy szilárdságú értékek érhetők el a kettős erősítés miatt, ami megerősíti a szerkezetet, és lehetővé teszi számunkra, hogy 10 év garanciát nyújtsunk.
 • A szerkezetgyártás alapja egy kiváló minőségű akril "Lucite" egészségügyi betét.
 • Sima, a bevonat kiküszöböli a pórusok jelenlétét, könnyen tisztítható és kellemes tapintású, ellenáll a tisztító reagensek hatásának.
 • A Cersanit fürdőkészüléket kiegészítő elemekkel lehet felszerelni: korlátok, dekoratív panelek vagy kényelmes fejtámla.

A negatív jellemzők közé tartozik a 4 mm-es réteggel rendelkező modern antibakteriális akril használata, amely kizárja a hidromasszázs berendezések felszerelésének lehetőségét.

A mérettartomány 40-45 cm mélységű termékeket, szélesség 110 cm-ig terjed (150 - a sarokstruktúrákhoz), hossz - akár 170 cm.

A tál elhelyezésének típusa alapján számos lehetőség van:

 • közvetlen (hagyományos modellek);
 • 45 gramm szögben;
 • 30 fokos szögben. (bal és jobb oldali telepítés);
 • aszimmetrikus (Nano sorozat, Lorena).

A főbb szempontok közé tartozik a bal vagy a jobboldali elrendezés, az oldalsó beépített ülések jelenléte, további hely a fürdőkészülékek elhelyezése tekintetében. A katalógusban háromdimenziós modellek vannak.

Kolo (Kolo) Lengyelország

A teljes modellcsalád 5 mm vastagságú akrilból készült. A szerkezeteket sima antibakteriális bevonattal, magas hőszigetelő tulajdonságokkal különbözteti meg. A lengyel termékek a könnyűség és a formák sokféleségére figyelhetők meg. A modellcsalád téglalap alakú, szögletes, aszimmetrikus és ovális kivitelű termékeket tartalmaz, amelyek lehetővé teszik a tervezési döntések megvalósítását. Például egy konzervatív modell kiválasztásakor az ideális lehetőség lenne az Aqualino sorozat vagy a Primo. A tavaszi termékek jól illeszkednek a futurisztikus stílushoz.

A sorozat magába foglalja a tömörített Avkalino (Aqualino) vagy Primo (Primo) modelleket, a Relax sorozat és a Laguna Laguna elegáns terveit. A termékek magas megbízhatóságát a holland minőségi szabványok (KIWA) és a német (DIN) alapján ítélik meg, a modelleket az ISO 9002 szabványnak megfelelően állítják elő.

A negatív pontok közé tartozik a hidromasszázs felszerelésének elégtelen kegyetlensége.

Poole Spa (Medencefürdő) Spanyolország

A Roca gazdaság (Spanyolország) része a Pool Spa cég, amely a korszerű és kifinomult vízhasználati módokon alapuló hidromasszázs tálak fejlesztésével foglalkozik. A fejlesztési folyamat figyelembe veszi a terápiás és kozmetikai jellemzők pontos tudományos ismeretét, amely lehetővé teszi számukra, hogy egészségügyi berendezésként jellemezzék, elegáns tervezőhéjba zárva.

Mi az aggodalom az egészségért, milyen célra használják a PoolSpa hidromasszázs készüléket?

Az akadémia vagy a hidroterápia a fizioterápia és a stimuláció osztódása a víz külső felhasználásán alapul, különféle formákban: folyékony, szilárd és gáznemű. A hidroterápia elve a megfelelő vízhőmérséklet-szabályozás és a hidrosztatikus nyomás megválasztásában rejlik.

Ideiglenes hidromasszázs hatás:

 • 5 perc elteltével biztosította a pulzusszám és a vérnyomás normalizálódását.
 • 10 perc elteltével a perifériás vérkeringés stabilizálódott.
 • 15 perc múlva az izmok relaxációját, az anyagcserét növeli.
 • 20 perc múlva - a fájdalom átmeneti csökkenése, az Aquatec akril kádak hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek.

Akril medence A fürdőszobák krómterápiával vannak osztva:

Geleoterápia - természetes fény és ultraibolya kezelés.

Aktynoterapię - radiális, infravörös vagy UV sugarak mesterséges forrása. A színes megoldások létrehozásának alapja a különféle rezgési frekvenciájú (400-700 nanométeres) fénysugarak ellátása. A színek terápiás hatása lehetővé teszi, hogy az alábbi hatásokat hozzárendeljük:

 • A kék háttér enyhíti a fájdalmat.
 • A sárga szín javítja az egészséget.
 • A piros stimuláló hatású.
 • A zöld visszaállítja a belső egyensúlyt.

A pozitív tulajdonságok magukban foglalják a Lucit akril felületi szilárdságának magas jellemzőit, ami garantálja a biztonságot és a tartósságot. A fogyasztók számos kiegészítő felszerelést kínáltak: krómozott fogantyúkat, fejtámlákat, zuhanyfüggönyöket stb. Ezek harmonikusan működnek együtt a fő kialakítással, díszítik és vonzzák a figyelmet. A mínuszok között megemlítjük a magas költségeket.

Riho (Hollandia)

A gyűjtemény több, mint 100 termékből áll, bordás fenékkel, csúszásgátlással. A design-fejlesztés alapja a LUCITE-tól 6-8 mm vastagságú öntött akril. A 6 mm-es réteggel ellátott lapok 300 l, 8 mm-es fürdőkád kialakításához használhatók 300 l-es edényekhez. Minden termék poliészter üvegszálas, erősített alsó szerkezettel van megerősítve. A hidromasszázs rendszerek SIREM berendezéssel vannak felszerelve (Franciaország), eszközöket használnak a teljes vízelvezetésre. Termékgarancia - 10 év.

A legjobb gyártók Oroszországban

Akvanet

A vállalat már 1997 óta gyárt vízvezetékeket. Ez idő alatt megalapozottnak bizonyult, mint az egyik legjobb termék, amelynek modern kialakítású, változatos formája és mérete. A modellek az alacsony áron különböznek a külföldi analógoktól.

A minták kiválasztását szimmetrikus és aszimmetrikus alak képviseli. A falra szerelhető standard téglalap alakú termékek mellett a katalógus nagy sarokkáddal rendelkezik. Rendkívül korlátozott helyiségű fürdőszobákba illeszkednek.

A teljes modellcsalád kiváló minőségű akril alapú, amely hosszabb ideig megőrzi a hófehér árnyalatot és ellenáll a károsodásoknak. A termékek magas hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek.

2007 óta az Aquanet közös fürdőfejlesztési vonalat indított a híres Kolpa gyártóval. A Kolpa San fürdők magas színvonalú és széles körű árkategóriájúak széles körben népszerűek a piacon.

Hidromasszázs modellek

A katalógus tartalmaz aero-masszázzsal és hidromasszázzsal felszerelt modelleket. Ezeket a fogyasztói preferenciák szerint választják ki. A krómterápiához, a víz alatti megvilágításhoz, a fejtámlákhoz, a fogantyúkhoz és egyéb könnyű kezelhetőségű tartozékokhoz felszerelhetők.

1MARKA

Az # 1-es oroszországi márka, amely gyorsan felértékelődött a hazai vásárlók körében, köszönhetően a német 100% -os öntött akrilból kifejlesztett termékek 10 éves garanciájához. Az 1Mark cég az akril fürdők széles választékát mutatja be a különböző beltéri és igényes vásárlók számára:

 • téglalap alakú fogantyúk;
 • saroktermékek;
 • eredeti aszimmetrikus modellek;
 • dupla pezsgőfürdő;
 • kompakt mély tálak.

A rengeteg ajánlat közül a felhasználók választhatnak bal és jobb típusú telepítésű termékeket, kis méretű modelleket és üléses tálakat. A fürdők mérete 120 és 190 cm között változik.

A hidromasszázs fürdők gyűjteményét számos lehetőség kínálja:

 • Szögletes.
 • Corner.
 • Aszimmetrikus.
 • Round.

A kifinomult formák és a fényes ragyogás hófehér színű mintákból elegáns bútorokká válik, a következő pozitív tulajdonságokkal:

 • Nagy hő kapacitás 100% öntött akril, amely lassú vízhűtés és a meleg érzés az érintés.
 • Nagy ellenállóképesség a korrozív alakzatoknak és a kémiai reagensek hatásának.
 • A szerkezet sértetlenségét a fürdő fényes bevonata feloldja folyékony akril és őrlés segítségével.
 • A sima bevonat meggátolja a baktériumok felszínét a felületen, így a szennyeződést könnyen vízzel le lehet mosni.
 • A tálca megerősített élei kiküszöbölik a deformálódás lehetőségét saját súlya alatt, és adják a szerkezeteknek egy adott erősséget.

Mennyibe kerül a fürdő? Az akril árai valamivel magasabbak, mint az öntöttvas vagy acél analógok árai, azonban költségüket teljesen kompenzálja a 100% -os öntött akril kiváló minőségű.

Egy adott modell kiválasztásakor a gyártó további felszerelést rendel:

 • hidromasszázs eszköz;
 • aero masszázs rendszer;
 • hátmasszázs ("Shiatsu");
 • lábmasszázs;
 • színterápiás;
 • RGB háttérvilágítás.

A cég német öntött akril plexiüveget használ a gyártás alapjaként. Ez jelzi a termék magas minőségét: a fürdő nem sárgul és nem karcolja meg. Az egyéb pozitív tulajdonságok mellett a szerkezetek megkülönböztetett, megerősített oldalai is vannak: a robusztus keretek akár 1 tonna össztömegig is elviselhetőek.A eltávolítható panelek rugókkal vannak ellátva az egyszerű telepítéshez. A gyártó garanciája - 10 év. Az egyetlen baj, a tulajdonosok szerint, egy vegyi illat jelenléte.

H2O fürdő

A hazai H2O modellek vezető helyet foglalnak el a forró kádak között, szögletes, téglalap alakú vagy nem szabványos kivitelben. A szerkezetek gyártása olasz berendezéseken történik. A teljes modellcsalád megfelel az egészségügyi és higiéniai előírásoknak. A katalógus egyszemélyes és kétszemélyes termékeket tartalmaz, amelyek fejtámlával vannak felszerelve.

A hidromasszázs márkájú H2O kádak környezetbarát anyagokból készülnek, az összetevők megfelelnek az európai előírásoknak, és az akrilt az osztrák Senoplast gyártja. A stílusos és modern teljesítmény sikeresen kombinálható a funkcionalitással. Minden modell "túlcsordulás-túlfolyó" rendszerrel és előlapgal van felszerelve.

tarajos gőte

A Triton fürdőket 12 évig fejlesztették ki. Az építmények minőségi bizonyítványokkal értékesítésre kerülnek, és szigorú tesztelésen esnek át, többfokozatú minőségellenőrzésen. A TM "Triton" az osztrák "SENOPLAST" minőségi "SENOSAN-3000" akril lapok tervezésénél használható. A SENOPLAST alapítója Wilhelm Klepsh, aki 1958-ban gyártotta az első extrudált lapot (magasfényű polisztirol termék), és már 1972-ben elindította a koextrúziós polimer ipari fejlesztését egészségügyi felhasználásra. A "SENOPLAST" egészségügyi akril panelek nagy ellenállóknak bizonyultak a maró és kémiai hatásokkal szemben, antibakteriális tulajdonságaik, fokozott ellenállása van az infravörös és UV sugaraknak.

A fürdők merev keretekre vannak szerelve, amelyeket acélprofilos panelekből fejlesztettek ki, amelyek nagy erőt és könnyedséget biztosítanak a termékeknek. A termékkeret nedves környezetben történő felhasználásra készült, minden fémtermék horganyzott vagy alumíniumból és rozsdamentes acélból készült. A sarokban kialakított forma alakja, aszimmetrikus és téglalap alakú. A Triton fürdők mellett a vezető európai márkákból származó hidromasszázs és aero masszőrök is felajánlódnak - a Sirem (francia termelés), az Espa (spanyol cég), Koller (osztrák fejlesztő). A "Triton" akril fürdők széles választékát tartalmazza a legkisebbek közül: a Lou-lou vagy Iris fürdő, a Lisa, a legnagyobb - Atlant, Respect, Oscar és Sonata.

A Bas 15 éves tapasztalattal rendelkező gyártó. A termékcsalád több mint 30 fajta akril fürdőt tartalmaz. A termékfejlesztés folyamatában infravörös fűtési zónák alkalmazásával. A megerősítési folyamatot két módszerrel végezzük:

 • A standard változatot poliésztergyanta és üvegfonal alapján fejlesztették ki.
 • Az olasz technológia nagy sűrűségű poliuretán hab felhasználásával jár.

A technológiák ilyen kombinációja lehetővé teszi a nagy szilárdságú fürdők megszerzését. Amit az idő és a fogyasztók megerősítenek.

Az akril fürdők kiválasztásánál ne rohanjon, és ne előnyben részesítse az alacsony árkategóriájú mintákat. A bevált gyártók termékeinek megválasztása során az ügyfelek minőségi modelleket kapnak, amelyek évekig tartanak.

Top 5 akril fürdő gyártó

Akril - a fürdő egyik legfejlettebb anyaga. A jó akril fürdők nem veszítik el szépségüket az idő múlásával, könnyen tisztíthatók és kényelmesen használhatók. Az akril vízvezetékből készült könnyű és tartós. Ezért könnyen felszerelhető hidromasszázs berendezések akril fürdőkbe, és a jó hidromasszázs akril fürdők ára alacsonyabb, mint más anyagokból készült hidromasszázs fürdők esetében.

Nem meglepő, hogy a mi piacunkon óriási választékban állnak az akril fürdők modelljei, hidromasszázzsal vagy anélkül. Hogyan navigálhat a fajta között? Vizsgálatunkban megpróbáljuk megválaszolni azt a kérdést, hogy melyik akril fürdõk melyik cég jobbak, és az akril fürdõk gyártóinak értékelését.

A legjobb európai akril fürdők

A legjobb gyártó akril fürdõk rangsorolásának vezetője a Roca. Az aggodalom pompája A Roca Group a kiváló minőségű akrilból készült különféle fürdők széles választékát kínálja. Nem meglepő, mert a cég 1929 óta gyárt ilyen típusú egészségügyi termékeket. Hatalmas tapasztalatokkal, bevált technológiákkal évtizedekig hatékony megoldások - mindez a Roca, a Jika és a Laufen márkájú szakosodott termékeket eredményezte. Raktáron:

 • Szögletes, szögletes és ovális akril kádak klasszikus és modern formában különböző kiegészítésekkel: görgők, fejtámlák, egy vagy két fogantyú, dekorációs panelek, beépített fiókok tárolására csalók, beépített csaptelepek, termosztátok, kipufogó készlet és még zuhanyzó képernyők szerves üveg, eltávolítja a fröccsenő víz zuhanyzás közben.
 • Téglalap alakú, szögletes és kerek akril kádak különféle hidromasszázs rendszerekkel.

Az akril Roka fürdők beépített kerete 40-65 cm mély és 160 literes vagy annál nagyobb tisztaságú.

A termékeket az EU-ban, az USA-ban és 2006 óta Oroszországban gyártják. 2004-ben az aggodalom döntött a Roca Rus leányvállalatának nyilvántartásba vétele és a Tosno (Leningrad Régió) városban lévő üzemben több vonal elindítása mellett. 2017-ben a cég több mint 30 műhelyben büszkélkedhet, amelyek a legmodernebb technológiával vannak felszerelve és évente legalább 500 ezer darab terméket állítanak elő.

 1. Több mint 200 öntött és extrudált akril modell.
 2. Különböző tervezés.
 3. Nagyfokú kopásállóság. Akrilvastagság - legalább 6 mm. Kiegészítve speciális csúszásgátló és szennyeződésgátló bevonatok, aminek köszönhetően a kád egyszerűen tisztítható koptató háztartási vegyszerek használata nélkül. Ugyanakkor a termék súlya meglehetősen kicsi, és nem jelent különleges terhelést a tartószerkezetekre, ami nagyon kényelmes a régi raktárházak számára.
 4. Megfizethető ár. A fürdők költsége a konfigurációtól függ, és 8 500-120 000 rubel.
 5. Tartósság. Garancia - 8-10 év akril, kiegészítők - 2 év.
 6. Kereskedelmi szolgáltatások és szervizközpontok széles körű hálózata. Úgy véljük, hogy ez a legjobb ajánlás az aggodalomra, mivel annak ellenére, hogy hazánk minden régiójában van egy felhatalmazott szolgáltatás, bármilyen bonyolultság javítása és a hibás fürdőhelyek pótlása gyorsan és problémamentesen történik.
 1. Vannak meghibásodott fürdők vagy termékek, amelyek hibás összetevőket tartalmaznak (orosz üzem termékeiből);
 2. Vannak hamisítványok a piacon, ezért óvatosnak kell lenned a vásárláskor.

Nem akarsz kijutni egy kényelmes fürdőből - ez a szlogen legjobban leírja a cseh RAVAK cég által gyártott akrilfürdők sorozatát. A cég 1991-ben alakult, és zuhanytálcákkal és üveg-, akril- és ABS-műanyag paletták gyártásával foglalkozott.

Az akril konvencionális és hidromasszázs fürdők 1998-ban jelentek meg a vállalat kínálatában, és gyorsan elismerést nyertek az ügyfelek részéről az egyik legjobb, ergonómikus, kényelmes használatra és karbantartásra, tartós és kopásálló. A nemzetközi kiállításokon elnyert számos díj pedig a sikeres, minőségi termékek gyártójává vált, amely a vevő igényeire koncentrál.

A Ravak szinte minden építési kiállításon vesz részt, és folyamatosan díjazást nyer az innovatív megoldásokért. Az utóbbiak közül a Red Dot2015, a Mosbuild-2016-ban való részvétel és még sokan mások.

 1. Több mint 25 gyűjtemény akril fürdők tervezett szerint a "hasznos design" elv. A termékek kielégítik a legigényesebb ízeket. A maximális kényelem érdekében válasszon a You sorozatból. Az evolúciós fürdők széles tábláit az anyák és a magas emberek gondozásával értékelik. Az olvasó szerelmesei érdeklődnek a Vanda praktikusságától és ergonómiájától. De a masszív fizikum vásárlói előnyben részesítik az XXL vonalat - szuper nagy és szuper kényelmes anatómiai kádak.
 2. Ritka az akril fürdők gyártói számára különféle méretekben.
 3. Működési kényelem és sokoldalúság Az akril felület sima, nagyon fényes és nem porózus. Ezért könnyen mosható, kiváló antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik. A minőségi akril egyik jellemzője a fehérség. A Ravak összes termékének főzött fehér színe hosszú ideig megőrzi alakját görbület és repedések megjelenése nélkül. Emellett az anyag speciális tulajdonságai miatt minden további eszköz vagy tartozék beépíthető a kádba, a keverőkből a hidromasszázs komplexekbe. További előnye a saját háztartási vegyi anyagok sorozatának a jelenléte, amely ideális a Ravak termékekhez, és gondos gondos ápolást biztosít a szaniterek felületén.
 4. Befejezés a vevő választása szerint
 5. Hidromasszázs berendezések. A RAVAK hidromasszázs kádok a legjobbak és a legmagasabb minőségűek.
 6. Tisztességes élettartam. A fürdési szolgáltatás garanciája 10 év, hidromasszázs rendszereknél, a vízparaméterektől függetlenül, 2 év, kiegészítő felszerelés esetén 2-5 év.
 7. Árkategóriák: a gazdaságtól a prémiumig. Az árkategóriában 10 000-4 400 000 rubel van.
 8. Széles körű, engedélyezett szervizközpontok hálózata. Mivel a gyártó az ügyfél kérésére biztosítja az egyes vásárolt fürdő készítését, ez arra kötelezi a Ravakot, hogy minden nagyobb regionális központban legalább egy képviselőt, kereskedőt vagy szervizt tartson. Emiatt minden egyes fellebbezést haladéktalanul felül kell vizsgálni, és a javításokat a lehető leghamarabb végre kell hajtani.
 1. Egyes termékek magas ára;
 2. Az összes komponenst külön kell megvásárolni, a tartószerkezetig. Ez jelentősen növeli az árat;
 3. Ritkán, de még mindig hamis.

A legjobb akril fürdők rangsorolásának harmadik helyét a Cersanit fürdők foglalják el. A Tsersanit védjegyoltalom a Rovese SA holdingtársaság tulajdonát képezi 1998 óta. A márkanév alatt:

 1. Kerámia, porcelán, akril kádak és raklapok befejeződése 4 lengyel gyárban;
 2. Vízvezeték fajansz a romániai vállalat létesítményeiben;
 3. A német Cersanit West GmbH által gyártott kerámiák;
 4. Vízvezeték és cserép az ukrán üzemben;
 5. Fajansz, porcelán és akril termékek, gyárak termékei. Fryanovo, Kuchino és Syzran, Orosz Föderáció.

A Cersanit márkanév alatt a fürdők, zuhanytálcák és a legkülönfélébb formák speciális termékei fröccsöntéssel és extrudálással készülnek.

 • Téglalap alakú kádak klasszikus és anatómiai formában - a pompás döntés független telepítéshez;
 • Sarok egyenlő és aszimmetrikus tartályok beépített ülésekkel, fogantyúkkal és egyéb lehetőségekkel. Helyet takarít meg a helyiségekben, ugyanakkor sok helyet biztosít egy-két felnőtt vagy több gyermek fürdéséhez;
 • Ovális és nem szabványos modellek komplex alakú helyiségekhez.
 1. Több mint 30 különböző formájú és méretű gyűjtemény.
 2. Az optimális méret. Az akril vastagsága - 3 mm-től, ami nem teszi lehetővé a fürdő hidromasszázs rendszerbe való beépítését, de mérsékelt költségeket garantál. A fürdők szélessége 60-90 cm, a hossza elérheti a 2 métert, a mélység pedig 60 cm, a fürdők térfogata 160-260 liter.
 3. Megbízhatóság és tartósság. A Cersanit akril fürdők garanciális élettartama - 5 éves vagy annál idősebb.
 4. Termékek minden költségvetéshez - gazdaság, közép és luxus. Az akriltermékek költsége a konfigurációtól és a mérettől függ. Az árkorlát 4000 és 60 000 rubel között van.
 5. Egyszerű működés. A finomság ellenére az akril nagyon jó minőségű, különböző hófehér és átlátszatlanság. A felület sűrű, mészkő nem felhalmozódik, és a szennyeződést gyorsan eltávolítják a szokásos tisztítószerekkel (nem abrazív).
 1. Az ukrán és orosz növények gyűjteményében vannak házassági termékek;
 2. A gazdaságos termékek nem túl erősek;
 3. Alja csúszásmentes bevonat nélkül.

A legjobb akril fürdők az Orosz Föderációban

A Triton akril fürdõit az egyik legjobbnak nevezhetjük. A Triton LLC 2000 óta gyárt akril fürdőt és fürdőszobai bútorokat. Kétségtelen, hogy ez az értékesítés az Orosz Föderációban az árdiverzitás, a tisztességes termékcsalád és természetesen az Oroszország, Ukrajna, Örményország és Kakhazstan valamennyi régiójában elterjedt hivatalos kereskedő központok hálózatának vezetője.

2011 óta a vállalat elkezdte termékeit a kézi formázási módszer használatával - kézi öntési módszerrel. Ezek a fürdők nemcsak a tervezésük szempontjából érdekesek, hanem a felhasznált összetevők számára is - komplex poliészter-vegyületek (gelcoat), amelyek a metil-metakrilátnál jóval nagyobbak a tartósság és a tartósság szempontjából.

Az akril termékek közvetlenül az "Senoplast" (Ausztria) akrilát lapokból készülnek, az USA-ban készülő modern berendezések hőformázásának technológiája szerint. A technika meglehetősen bonyolult, de a késztermék jó minőségű és legalább 3 mm vastagsága igazolja. Ezt bizonyítja a fürdők fényes fehér árnyalata, az átláthatóság hiánya és a termék deformációval szembeni ellenállása.

 1. Több mint 60 modell akril fürdő.
 2. Széles mérettartomány.
 3. Különböző lehetőségek rendelkezésre állása. Gyakran a vásárlók figyelik a telepített hidromasszázs rendszert. A Triton Délkelet-Ázsiában vásárol berendezéseket, és a berendezést kizárólag fém (műanyag és szilícium nélküli) fúvókák, kompresszorok, szivattyúk és egyéb elemek szállítják. A tömlők pedig megerősített PVC-ből készülnek. Ez a kombináció hosszú és megszakításmentes élettartamot biztosít. Ezenkívül a fürdőkád beépített vagy külső keverőkkel, elektronikus vezérlőpanellel, poliuretán fejtámlával, túlcsordulással és más "készülékekkel" is felszerelhető. Minden berendezésnek legalább 2 éves jótállási ideje van.
 4. Az akril kád eredetiségének ellenőrzése a weboldalon A gyártó hivatalos honlapján található egy oldal, "A hamisítványoktól való félelem". Az alacsony minőségű termékeket értékesítő internetes áruházak adatait, valamint a Triton márkanév alatt hamisítványokat áruló valódi értékesítési címeket adtak meg.
 5. Jelentős élettartam. A 2013 után kiadott összes termék 10 éves garanciakártyával rendelkezik.
 6. Árfajták. A termelési költség - 6000-ről 95 000 rubelre.
 1. Akril vékony, karcálló;
 2. Idővel az alsó repedések, szivárgások - nem kívánatos használni a nagyobb súlyú embereket;
 3. Alkalmanként olyan termékek vannak, amelyek gyárilag hibásak.

A BAS védjegye vagy a Bath Acrylic System 2000 óta a BASS LLC tulajdonában van. A cég a következő kiadásokra összpontosított:

 • Paletta és fürdő standard és hidromasszázs rendszer öntött és lapos akril, ABS műanyag;
 • Zuhanykabinok és dobozok hidromasszázzsal;
 • Vakok fürdőkádakhoz és zuhanykabinokhoz edzett üveg és polisztirol;
 • Egészségügyi felszerelések;
 • Bútor fürdőszobához.

A vállalat minden termékét "gyakorlati és magas színvonalú" alapmotusz alapján gyártja. A fürdőkészülékek vákuumformázásból készült akril polimer akril / ABS (Ausztria) lemezekből készülnek. Az összetevők olyan jól ismert aggodalmakból származnak, mint Grohe (Németország), Bathstar (Spanyolország), Ravak (Cseh Köztársaság) és mások. A teljes termékcsalád megfelelő tanúsítvánnyal rendelkezik, valamint egészségügyi és higiéniai szakértői véleményekkel szolgál a felhasználók biztonságát illetően.

A sorban basszus több mint 100 modell:

 • Ergonómikus, 120 cm hosszú, 41 cm mélységű és 130 literes térfogatú klasszikus, gazdaságos minőségű termékek. Akrilvastagság - 4-5 mm;
 • A belső tér eredeti megoldásával rendelkező konténerek képesek az aero és a hidromasszázs beágyazására. Méretek: hossza 120-194 cm, mélység 41-65 cm, térfogat - 130-615 l, akril lap vastagsága - 5-6 mm;
 • Térfogatos téglalap alakú és sarokfürdők 6 mm-es akril előretelepített hidromasszázs rendszerrel.

A fürdők mind beépíthetők beépítéskor, mind külön behelyezve. Felszerelt dekoratív panel és keret állítható lábakon.

 1. Aero és hidromasszázs, krómterápiás és színterápiás készletek felszerelésének lehetősége, és egyéb kiegészítő lehetőségek
 2. Biztonságos fürdőfelület.

A középáras és prémium szegmensű akril fürdők csúszásgátló alja és speciális antibakteriális antibakteriális réteggel vannak ellátva. Az ezüstionok megzavarják a kórokozók és a penészgombák reprodukcióját a felületen, és lehetővé teszik a tartály hosszú ideig tartó tisztítását.