Legfontosabb > Bútor

Olcsó fürdőszoba munkalap
egy mesterséges kőből

Gyári minőség közvetlenül a gyártótól

Azt ajánljuk, hogy vegyen egy pultot mesterséges kőből a fürdőszobában a gyártó cégtől. Rendelhet asztaltól mindkettőt egy standard méretben és egy egyedi projektben.

A mesterséges kő hatalmas színválasztékának köszönhetően kiválaszthatja a fürdőszobájához legjobban illő színt.

A fürdőszoba egyéni megrendeléséhez a legjobb megoldás, ha a bútorok vagy a szoba nem szabványos formában van.

Az éjjeliszekrény szélessége a fürdőszobában általában 40-50 cm. Bármely szélességű munkalapot készíthetünk, beleértve a keskeny (10,20, 30 cm) és a széles (60,70,80 cm) munkalapot.

A terméket már a készletben szállítjuk - azaz van egy pultja egy öntött mosogatóban. Egy ilyen asztallap felszerelése az éjjeliszekrényen egyszerű - még saját magad is megteheti! De hozzáteszünk, kiegészítő szolgáltatást nyújtunk a termékek objektumokhoz történő telepítéséhez.

A mesterséges kőből készült munkalapokat széles körben használják nemcsak az otthonokban (fürdőszobákban, konyhai készleteknél), hanem közintézményekben (például a nyilvános fürdőszobákban lévő fürdőszobákban). És ez nem véletlen: a mesterséges kő ellenáll az ilyen extrém terheléseknek, mint a táblaszekrények használata a bevásárlóközpontok és klubok nagy számára.

Az egyenletes munkalapok megválasztása egy öntött mosogatóval a fürdőszobájához, biztos lehet benne, hogy sok éven át szolgálja Önt: az ilyen termékek egyáltalán nem félnek a nedvességtől.

Az Ön kényelme érdekében cégünk professzionális mérőeszközökkel rendelkezik, akik minden nap, beleértve a hétvégéket, mérlegelésre indulnak. A mérnökök teljes színekkel (és ez körülbelül 500 árnyalatban), valamint a teljes szerződéscsomagot tartalmazó csomagot hoznak létre, amely meghatározza a feltételeket és a garanciát.

Nincs rejtett és kiegészítő kifizetés.

Akril pult a fürdőszobában. Előnyök, hátrányok és hogyan készítsd el a táblát magadban?

Csak néhány évtizeddel ezelőtt, kevesen használták munkalapok a fürdőszobában, többnyire csak felfüggesztett mosdókagylók vagy legfeljebb asztalok, amelynek a teteje be volt ágyazva a mosdóhoz. Ma minden megváltozott drámai módon, és a teljes körű pultnak a fürdőszobában való megjelenése már nem tekinthető luxusnak, hanem lényeges elemnek. Ebből a cikkből megtanuljuk, hogyan készítsünk akril asztalteret a fürdőszobában, milyen előnyöket és tulajdonságokat, és hogyan készítsünk ilyen terméket önmagában.

Azonnal meg kell jegyezni, hogy a hétköznapi ember az utcán, a kifejezés akril munkalap a fürdőszobában jár műanyag termékek, de a bútoriparban ezt a kifejezést érteni munkalapok mesterséges kő. A mesterséges kő olyan termék, amely kőporból készül, amelynek részecskéi akrilgyantával vannak rögzítve. Ez a termék sokkal olcsóbb, mint a természetes kő, és nagyon népszerű. De a cikk a tiszta akril termékek előállítására összpontosít.

Mi az akril asztal?

A modern műanyag munkalapok a fürdőszobában rendkívül tartósak és megfizethetőek. Könnyen kezelhetők különböző eszközökkel, és a telepítési folyamat a lehető legegyszerűbb, ha megfelelő eszközzel rendelkezik. Akril egy nem porózus szerkezet, amely megakadályozza a szennyeződés behatolását, ez az oka annak, ezek a munkalapok megfelelnek a legmagasabb higiéniai és könnyű gondozni őket.

Információért. Az akrilból készült termékeket egészségügyi intézményekbe, üzletekbe és még gyermekszobákba is beépítik, mivel az anyag környezetbarát és biztonságos. Egy ilyen termék egyszerű ápolása normál nedves ruhával vagy szappanoldattal.

A műanyag fürdőszobai teteje különböző színekkel, egyedi formákkal és akár különleges textúrákkal is rendelkezhet. A gyártáshoz használható és átlátszó akril, melyben a professzionális tervezők néha egyedi 3D-s rajzokat készítenek. Az anyag egyetlen hátránya a karcállóság, de polírozással rögzíthetők.

Előnyei és hátrányai az akril munkalapok

Mint minden más termék esetében, a fürdőszoba akril munkalapjainak előnyei és hátrányai is vannak. Az előnyök a következők:

 • univerzális felhasználás, mivel ez az anyag minden belső stílust illesz;
 • duktilitás, az anyag ellenáll a kis deformációnak és a szélsőséges hőmérsékletnek;
 • nedvességállóság;
 • praktikus, könnyen kezelhető az anyag és megfelelő szintű higiénia fenntartása;
 • hosszú élettartam;
 • alacsony piaci érték.

Ennek az anyagnak a hátránya, hogy nem képes agresszív kémiai tisztítószereket és detergenseket csiszoló anyagok jelenlétére használni, mivel az akril könnyen karcolódhat.

Hogyan készítsünk egy akril pultot magaddal?

Annak érdekében, hogy a táblagépet önmagadban készítsük el, szükséged lesz egy olyan alapra, amelyre folyékony akril folyik. Alapvetően bármilyen régi pultot választhat a kívánt mérethez. Ha nincs egy régi pult, akkor használj közönséges vastag rétegelt lemezeket vagy más fa alapú paneleket.

Először is, a meglévő bázistól el kell vágnia a pontos elrendezést elektromos villanófűrésszel, és elő kell készíteni minden szükséges szerkezeti lyukat.

Fontos megjegyezni, hogy a fürdőszobában lévő akril asztallapja csak a felső részében vízhatlan bevonattal rendelkezik, akril bevonattal. Ezért az alap alsó részét speciális impregnálással kell kezelni, ami növeli a faanyag nedvességállóságát.

Miután a bázist a kívánt méretre vágta, létre kell hoznia éleket az élek mentén, amelyek felületén folyékony akril marad. Az oldalakhoz dekoratív műanyag vagy fém sarkok használhatók, amelyek az öntés után a jövő asztalának részévé válnak. A sarok magassága megegyezzen az öntendő akril réteg vastagságával.

További megerősítő termékek lehetősége

Miután a sarkok be vannak építve és meggyőződtek arról, hogy a keverék nem folyik ki öntés közben, folytathatja az űrlap kitöltését. A műanyag fürdőszobai munkalapok gyártásához bármilyen adalékot alkalmazhat akrilra. A keverékhez kőpor vagy különleges festékeket adhat, az alap aljára egy képet helyezhet el, és átlátszó akrilrel öntheti. A képzeleted és a tervezési ötleteid már dolgoznak itt.

Miután kitöltötte akril, meg kell egyenletesen oszlik meg a felületen egy fém spatula vagy egy műanyag, amelyet korábban nedvesítjük szappanos vízzel, hogy a keverék ne ragadjanak rá.

Fontos megjegyezni, hogy a folyékony akrilát egyszerre kell önteni, nem pedig adagokban, mivel az első rétegnek ideje lehet megkeményedni, és ennek következtében leválasztható lesz. Ha az akril réteg több mint öt centiméter, akkor a szakértők azt javasolják, hogy a vékony fémrudaktól további megerősítést helyezzenek el a talp felszínéről 2-3 centiméterre. Ha kőmorzsát használ, akkor további megerősítést nem lehet végrehajtani.

Amint látja, egy akril asztal készítése a saját kezével nem olyan nehéz a fent leírt technológia használatával.

Akril fülke pult

A fürdőszoba asztali teteje a konyhában a munkaterület funkcionalitásában hasonló, de nem esik ilyen intenzív mechanikai és vegyi terhelésnek. Ezért itt nagyobb figyelmet fordíthatsz az esztétikai elemekre, különösen mivel a vállalatok sokféle modern anyagot kínálnak.

Könnyű tisztítani szappannal és vízzel, speciális drága eszközök használata nélkül

tervezés

Az akrilgyűjtemény több száz színt tartalmaz: nyugodt, sima, világos, márványozott vagy gránit.

rugalmas

Az akril termék bármilyen formát adhat, mivel szépen hajlik

meleg

Az akril megérintése nem olyan hideg, mint a természetes kő

tartós

Az akril újracsiszolható, ami visszaadja az eredeti fényt

egyszerű

Az akril termék könnyebb, mint a természetes kő, ami fontos, ha falra vagy függő termékekre van szerelve

Akril fürdőszoba felső: előnyök

A mesterséges kő, amely akrilöt tartalmaz, egy hihetetlenül népszerű anyag, melyet számos modern apartman Moszkvában kínál, és nem csak. Számos előnnyel nyerte meg az ügyfelek szívét:

 • magas plaszticitás - az akril bármilyen formát kaphat, a belső elemekkel játszik;
 • sima és zökkenőmentes felület, kellemes tapintású;
 • dekoratív - a gyártók különböző színű, érdekes textúrákkal és árnyalatokkal festett anyagokat kínálnak.

Ha egy pultot szeretne vásárolni a fürdőszobában, akkor sikeresen összeillesztheti a mosogatóval - a vászon a mosdóval együtt lehet, és maga a felület szolgálhat fürdőszobai kiegészítőként. A kifinomultabb modellek közé tartoznak a polcok és az egész szekrények, amelyek elrejtik a háztartási kommunikációt.

Akril munkalapok készítése a fürdőszobában megrendelésre

A mesterséges kőből készült termékek leggyakrabban egy egyedi projekten kerülnek megrendelésre - ez lehetővé teszi, hogy felismerje a legbátrabb kreatív ötleteket, és a lehető leghatékonyabban használja a helyiséget a szobában.

A megrendelésár is egyénileg kerül kiszámításra, ez magában foglalja a fogyóanyagonként felhasznált méterárat, színét és textúráját, az él alakját és a falfelület díszítésének típusát. Az ár tartalmazza az összes komplex befejező munkát, hogy a kívánt alakot és a jelenléte darabok.

Gyönyörű fényes felületet vásárolhat, válasszon egy olyan színt, amely leginkább összhangban van a bútorokkal - a képzelet határa egyszerűen korlátlan. A design kombinálható érdekes kovácsolt elemekkel és tartókkal.

Vásárlás akril munkalap - ez azt jelenti, hogy pénzt költeni bölcsen, mert az ár az akril munkalapok a fürdőszoba megfizethető. Viszonzásul gyönyörű és megbízható terméket kap, amely megfelel minden elvárásnak.

Akrilkő fürdőszoba asztalok

A "SoundST" cégnél akril munkalapokat vásárolhat a fürdőszobában, mindkettőt készen és egyéni igények szerint. Minden termék figyelemre méltó a csodálatos stílusos dizájn és a praktikusság szempontjából. Jól karbantartják a kapcsolatot meleg és hideg vízzel, háztartási vegyi anyagokkal. A termékek tartósságának, tartósságának és egyszerű gondozásának köszönhetően egyre több vásárló vonzódik.

Akril kő countertop ár a fürdőszobában

Ha akril munkalapokat választasz a fürdőszobában, az ár több tényező alapján kerül kiszámításra. Ezt befolyásolja a termék mérete és összetettsége, az integrált mosogató jelenléte / hiánya, a falburkolat és a perem alakja, a forrás anyagának színe és színe.

Cégünk széles választékban kínálja a különféle termékek széles választékát vásárlók rendelkezésére.

Vásároljon tőlünk - nyereséges! És miért:

Moszkvában a Sound Stone társaságában gyártják a fürdőszoba kulcsrakész akril munkalapot, amelynek ára optimálisan illeszkedik a minőségéhez. Garantáljuk az egyes alkalmazások egyedi megközelítését, és figyelembe veszik az ügyfél minden kívánságát.

A gyártási idő 3 nap

A saját gyártás lehetővé teszi számunkra, hogy minél gyorsabban készítsünk terméket.

Garancia - 10 év!

Csak megbízható beszállítókkal dolgozunk, és felelősek termékeink minőségéért. A garanciális kötelezettségeink 10 évig érvényesek!

Telepítés a szállítás napján

Szakembereink a szállítás napján telepítenek minden terméket. Garantáljuk a kiváló minőségű telepítést!

Indulás bármikor

A szakember a kérést követő napon számolja ki a mérést. Ön kiválasztja a mérés időpontját. Nálunk mindig kényelmes!

Moszkvában és minden moszkvai régióban dolgozunk

Kész vagyunk arra, hogy Moszkva és a régió bármely pontjára jussunk, legyen az a város központja vagy egy távoli falusi település.

Akril kő fürdőszoba munkalapok: fotó

Itt találja a legmodernebb akril munkalapok fényképeit a fürdőszobában, melyet kézművesek ügyes kezei készítenek. Ha szereted az egyik munkánkat, ismerd meg a vezetőket - megismételjük ezt a modellt. Ha rendelkezik saját rajzával, küldje el nekünk. Ebben az esetben meg fogjuk csinálni, és egy egyedülálló egyedi terméket veszünk, egyetlen példányban.

Ár: 17 036 dörzsölje.

Ár: 15 889 rub.

Ár: 10 600 rub.

Ár: 47 648 rub.

Terület: 0,65 m2

Ár: 23 074 dörzsölje.

Ár: 21 600 rub.

Ár: 46 166 rubel.

Ár: 44 488 rub.

Akril kő munkalapok a fürdőszobához: anyagok katalógusa

Különféle akril munkalapok a fürdőszobának köszönhetően a mesterséges anyagok gyártásában való felhasználás miatt, amelyek különböznek a színtől, a textúrától, a feldolgozási módszerektől és a fogyasztói jellemzőktől. Cégünk csak a kiváló minőségű és nagyszerű design világhírű márkájú kompozitokkal működik. Mielőtt kiválasztaná az anyagot, olvassa el leírását, vagy kérjen szakértőit.

Ár: 13 000 rubel. négyzetméterenként

Ez a kompozit Kelet-Európában készül, szilárd, nem porózus textúrájú és több mint 200 különböző színváltozattal rendelkezik. Monokróm, könnyű, sötét vagy világító, sima matt vagy fényes és félig fényes textúrájú lehet, kellemes fényességgel és textúrával. A 30 mm vastag Akrilika Stone sorozat megnövelt tartósságot és ellenállást jelent az agresszív tényezők ellen. Az anyagból készült akril munkalapok sokáig tartanak és megbízhatóan tartják az eredeti megjelenést a magas páratartalom és a háztartási vegyi anyagok hatásának kitéve. Kellemes árnyalat - ennek az anyagnak az elfogadható árai nem örülhetnek a vevőnek.

Ár: 16 500 dl. négyzetméterenként

Kompozit anyag a Samsung (Dél-Korea) által gyártott, rendkívül ellenálló a különböző hatások. Természetes összetevőkből áll, nem porózus textúrájú, mély festési fokkal. A Staron megőrzi az eredeti árnyalatot, annak ellenére, hogy a magas hőmérséklet (150 ˚C-ig) és a napsugárzás ellenére is. Az anyag nem szennyezi a szennyeződéseket, könnyen feldolgozható és javítható. A palettáját több mint 40 árnyalatú matt, fényes és félfényes textúra reprezentálja, mindkettő fénykeltő, lédús hangzással, modern belső kialakításra alkalmas, pasztellel, monokromatikusan klasszikus megoldásokkal. A gránit, a kvarc stb.

Ár: 24 300 руб. négyzetméterenként

A kiváló minőségű alapanyagból készült kompozit anyag műanyag, amely lehetővé teszi számodra bármilyen formájú termék előállítását. A felület tartós és higiénikus, ellenáll a gomba és a baktériumok kialakulásának. A Triston színtartományban több fényvezető, matt, félig fényes, fényes és textúrus gyűjtemény is található: "Klasszikus" - egyszínű, fényes, kontrasztos részecskék; "Romantikus" - természetes körzet, nagy befogással; "Barokk" - nyugodt elegáns árnyalatok, a természeteshez hasonlóan; "Bizánci" - luxus prémium sorozat háromdimenziós csillámos részecskékkel. Az anyag olcsó egy prémium osztály számára, és 10 év garanciát vállal.

Ár: 18 000 dl. négyzetméterenként

Az egyik első összetett anyag, amely vonzó az erejének, plaszticitásának, higiéniájának és könnyű karbantartásának. A Corian természetes összetevőkből és színezékekből készül, ami környezetbarát. A sűrű, nem porózus textúra nem szennyezi a szennyeződéseket. Az anyag hőformázható és ragasztás nélkül ragasztva speciális ragasztóval. A fejlesztés kezdetén a színsémát 4 szín jellemzi, jelenleg több mint 100. Fényes, lédús, pasztell, eldugult, fényvezető, egyszólamú és foltos zárványok, matt, fényes, félig fényes - választja ízlését!

Ár: 13 900 dl. négyzetméterenként

Az anyag, amelynek szerzője az amerikai DuPont tulajdonában van, méltán népszerű több mint egy évszázada. Az összetett tartós, piszoktól mentes, higiénikus, könnyen javítható. A fürdőszobában használt akril munkalapoknál használják, melynek ára alacsony az ügyfelek örömére. A 30 elem színtartományát egyszólamú és texturális mintákból álló alapsorozatként mutatjuk be, valamint a "beszélgető" nevek "Crystal placer", "Képzeletbeli játék", matt, félig fényes és fényes textúrájú gyűjteményekkel. A gyártó számos saválló (Acid-strong) terméket fejlesztett ki, és különleges kezelést igényel (Ultra).

Ár: 13 300 rubtól. négyzetméterenként

Ezt a Dél-Koreában gyártott anyagot az ésszerű költségek és a kiváló gyakorlatiasság jellemzi. Nem pórusos, meleg érintés, mechanikai igénybevételnek és agresszív háztartási vegyi anyagoknak ellenálló, tartós és higiénikus. A hőformázással történő feldolgozás lehetővé teszi bármilyen összetett alak létrehozását a lemezanyagból. A színoldatok - monokromatikus, matt, fényes, félig fényes, textúrájú, színes megoldások gazdagságát kiegészítik a belső világításhoz alkalmas fényvezető minták. A Hanex könnyen kezelhető, lehetővé teszi, hogy kiváló esztétikájú varrat nélküli termékeket hozzon létre.

Ár: 21 300 rub. négyzetméterenként

A prémium osztály anyaga Dél-Koreában a különböző színekért nagyra értékeli a tervezőket. A Grandexot a legnépszerűbb fényvezető hangok mutatják be, amelyek a márvány, a gránit, a homokkő stb. Anyagait utánozzák. A textúrák matt, fényes, félig fényes. A kiváló plaszticitás lehetővé teszi, hogy ebből az anyagból finom formájú termékeket készítsünk finom görbékkel és hullámos vonalakkal. A kompozit nagyon tartós, környezetbarát, könnyen tisztítható. A varratok és pórusok hiánya kiküszöböli a szennyeződést, ami higiéniát kölcsönöz az anyagnak. Válassza ki az akril munkalapokhoz a fürdőszobában - a termék hosszú ideig marad, miközben vonzó marad.

Ár: 20 300 rubtól. négyzetméterenként

Az egyik legfrissebb anyag Dél-Koreában (LG). Megfizethető áron kiváló teljesítményt nyújt. Hihetetlenül tartós és kopásálló, tökéletesen ellenáll a nedvességgel, hőmérsékletváltozással, háztartási vegyi anyagokkal való érintkezésnek. Ideális a magas páratartalmú és intenzív használathoz. Gazdag fényvezető és monoton színtartománya matt, fényes és félig fényes anyagokból, textúrákból, hasonlóan a homokkő, a kvarc, a gránit textúrájához. Az anyag könnyen kezelhető és működtethető, tökéletesen hőformázható a legszebb körvonalak létrehozásával.

Ablakmosók az akril kád fürdőszobájában: vélemények

A "SoundST" cég által gyártott, akril kőből készült termékekkel kapcsolatban több vásárlói véleményünket ismerjük meg. Reméljük, hogy ez segít a megfelelő választásnak a mi kézművesünk által készített jó minőségű és gyakorlati modellek mellett. A nagyobb kényelem érdekében kulcsrakész termék szállítását és telepítését végezzük.

Krémmodell akril kőből egy fürdőszobában, 1,1 m 2.

Köszönöm a cég specialistáit a fürdőszobában lévő éjjeliszekrény gyönyörű kompozit felületéhez. Korian egy puha krémszínt választottam, és egyáltalán nem sajnáltam. Kitűnő minőség, nagyszerű tervezés, gyors gyártás, telepítés egy nap alatt - nagyon örülök, hogy megrendeltem tőled!

Költség: 40 500 rubel.

Fekete modell egy akril kőből egy fürdőszobához, 1,3 nm.

Rendeltem a Staron zuhanytálcában, a "Volcano" színű, nagyon tetszett. A termék nagyon eredeti és stílusos, mély fekete színű, finom formájú. A gyártás és a telepítés nagyon sok időt vett igénybe, és az árak meglepően elfogadhatóak voltak.

Stone munkalapok a fürdőszobában

A fürdőszobák elrendezése bizonyos követelményeknek való megfelelést igényel, elsősorban a magas páratartalom miatt. Ezért ma egyre többen kedvelik a mesterséges anyagokat - pl. Asztalokat készítenek egy kőből készült fürdőszobába.

Cégünk kőburkolatainak gyártása a fürdőszobában nem haladja meg a tíz napot.

További kedvezmények vannak. Garancia - egy év.

Abban az esetben, ha a telepítést cégünk szakemberei végzik, a javítás és helyreállítás ingyenes.

Rendelje a pultot a fürdőszobába egy egyedi projekten

A mesterséges kő valóban nagyszerű lehetőségeket nyit meg ilyen típusú szobák kialakításában. Mind szépen, mind funkcionálisan kiderül. A mesterséges kőfürdőben lévő munkalapok nem félnek sem a nedvességtől, sem a magas hőmérsékletektől. Ráadásul nagyon tartósak és megbízhatóak. Az összetettség plaszticitása lehetővé teszi, hogy bármilyen formát hozzon létre, még a legreatívabb is. Ezt ellenőrizheti a fotógaléria megtekintésével. A katalógusunk példákat tartalmaz a normál és az eredeti minták alapján készített munkalapokra. Választhat bármelyik tetszőleges opciót, vagy rendelhet egy munkalapot egy adott projekthez.

A mesterséges kő fürdőszobájának előnyei:

 • Nedvességállóság: a felület nem deformálódik a víz és a gőz hatására;
 • teljesen sima felület;
 • a pórusok és repedések hiánya megszünteti a különböző gombák és baktériumok képződését;
 • szilárdság;
 • az egyszerű gondozás (nem fél a tisztítószerek és mosószerek tisztításától).

Kívülről az akril kő nagyon nehéz megkülönböztetni a természettől, mert természetes pigmentek és ásványi anyagok alapján jött létre. Gránitot, márványt és kvarcot könnyedén utánozza, de a természetes kőtől eltérően olcsóbb.

Fürdőszoba munkalapok: változatok, jellemzők és kiválasztási kritériumok

A fürdőszoba és a bútor újdonságai a fürdőszobának köszönhetően ez a szoba még funkcionálisabb és kényelmesebb lehet. Nagyon nyereséges és divatos megoldás lenne egy pult felhelyezése a mosdó alá a fürdőszobában. Ez egy fontos eleme a belső térnek, és kiváló hely a raktározásra, ráadásul sok elemet rendezhet vele, amelyek nélkül nehéz a fürdőszobában. A asztal alatt egy mosógépet vagy polcok szervezőit is elhelyezheti, hogy a hely ergonómikus és kényelmes legyen.

Kiválasztási kritériumok

Amikor kezdődik a beszélgetés a munkalapokról, azonnal felmerül a konyhával való kapcsolat, de a közelmúltban a mosogató alatt lévő munkalapok méltán népszerűek. A fő cél a tabletop - egyesítése több elem egy harmonikus egységben. Például egy asztallap két mosogatót kombinálhat egy modulban, vagy kombinálhatja a mosdót és a szekrényeket.

A fürdőszobában a pultnak ereje nem olyan fontos, mint a konyhai pultok kiválasztásakor, amely először is ütésállónak és hatalmas terhelésnek kell lennie. E tekintetben számos anyag felhasználható a gyártás során.

A pulton kiválasztásakor a következő szempontokat kell figyelembe venni:

 • magas a hely magas nedvességtartalmának ellenállása;
 • nem reagál a hirtelen hőmérsékletváltozások hatására a helyiségben;
 • minimális érzékenység a penészhez vagy a penészgomba;
 • egyszerűség és egyszerűség a szolgálatban.

anyagok

A munkalapok különböző anyagok felhasználásával. A természetes kőből készült munkalapok, leggyakrabban márvány vagy gránit, nagyon népszerűek, a drága látványos munkalapok onyx és travertinból készülnek. Fából, MDF-ből, üvegből és mesterséges kőből készült tábla egyaránt kereslet. A munkalapok a nedvességálló gipszkartontól függetlenül és mozaikokkal béleltek: kerámia vagy üveg.

És most vegyük figyelembe az egyes anyagokat külön-külön.

Természetes kő, márvány

A legtartósabb anyag a munkafelületek létrehozásához, mert nem fél a károktól. Márvány vagy gránit lehet matt vagy fényes. A fő előnyök közé tartozik a csodálatos megjelenés, kiváló ütésállóság, kopásállóság és tartósság. A hátrányok a magas költségek, a hatalmas anyagsúly és a munka nagyon intenzív beépítése.

Természetes kő szinte minden előnyével rendelkezik, de a megjelenésnél nagyon könnyű megkülönböztetni. A gyártási folyamatban márvány, gránit vagy kvarc forgácsokat használnak, amelyeket akrilokkal vagy gyantákkal kombinálnak. Az összetett anyagok használata lehetővé teszi, hogy különféle formájú és méretű, nagyon tartós és gyönyörű asztallapokat készítsen, amelyeknek fontos előnye a mosogatóval ellátott öntött asztallap elrendezése és a felesleges varrások és ízületek elkerülése.

A mesterséges kőből készült, a természetes márványhoz vagy gránithoz képest a legfontosabb előny a megfizethető ár. Ez az anyag tartós és nem fél a magas páratartalomtól, és ha karcolódik, akkor könnyen megszabadulhat tőlük. Napjainkban vannak olyan technológiák, amelyekkel a felületet egy speciális pasztával fel lehet fényesíteni, amely teljesen kitölti a karcolást és visszaadja eredeti megjelenését.

üveg

Üveg asztallap vált nagyon gyakori, mivel az alacsony ár és teljes mértékben megfelel az anyag a feltételeknek a fürdőszobában. Az üvegfelületek előnyei:

 1. nagy szilárdságú, asztallapok edzett üvegből készültek;
 2. kiváló ellenállás a különféle típusú károk miatt;
 3. nem félnek a magas páratartalomtól;
 4. a formák és módosítások hatalmas köre;
 5. könnyen díszíthetőek. Az aljzat díszítésére különleges filmeket használhatunk képekkel vagy anélkül.

Sajnos az üvegnek enyhe hátránya van - miután a víz kiszárad, a foltok maradnak, ezért gyakran kell tisztítani őket.

Nem mindenki tudja értékelni az MDF munkalapok használatának előnyeit, mivel azt feltételezik, hogy a farostlemez nem tart hosszú ideig egy magas páratartalmú helyiségben, de ma ez az anyag egy laminált réteggel van bevonva, amely megbízható védelmet nyújt a nedvességtől.

Ugyanakkor szem előtt kell tartani, hogy ez a réteg megsérülhet, majd a nedvesség behatol, és ez néhány hónapon belül nem fogja használni az anyagot. Ezért az MDF fedőlap megvásárlása előtt figyelembe kell venni a lehetséges hátrányokat.

faipari

A fa munkalapok a legjobb anyagok a munkalapokhoz, mint az MDF. Nagyobb nedvességállósággal rendelkezik az MDF-hez képest. A lakk vagy festék védő rétege védi a nedvességtől, és karcolás esetén a tabletta hamarosan feleslegessé válik. Lehetőség van arra, hogy a fa sérült felületét fél óránként helyezze vissza ecsettel, lakkal vagy festékkel.

gipszkarton

A mozaikos, gipszkartonból készült asztallap lesz a legjobb megoldás azok számára, akik szeretetre késztetik a házat. A mozaik kerámiából vagy üvegből készült, ezért tartós és hosszú élettartamú.

A képzelőerő alkalmazása során bármilyen formájú reális remekművet hozhat létre, kis összegű költség mellett. Az ilyen típusú munkalapoknak vannak hátrányai.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a mozaiktöredékek varrásokkal vannak összekötve, és meg kell választani a megfelelő víztaszító habarcsot a varratokhoz. A munkaasztal alapja gipszkarton lapokból készül, és csak nedvességálló gipszkarton lapokat kell vásárolnia.

Szerep a tervezésben

A munkafelület a fürdőszoba kialakításának egyik központi eleme. Segítségével kombinálhatja a különböző, első pillantásra az összeegyeztethetetlen objektumokat egy koherens egészbe.

Általában a fürdőszobában lévő bútorok megfelelnek a belső tér stílusának, és a különböző elemek és modulok harmonikusan kiegészítik egymást. Bár létrehozhat saját harmóniát az egyes modulokból, polcokból, ruhaszekrényekből, padlóból vagy lógó szekrényekből. Ezért a fürdőszoba mosogatója alatt lévő padlót is össze kell keverni az összes bútorral.

Van egy nagyszámú munkalap:

 • téglalap alakú,
 • szögletes,
 • aszimmetrikus,
 • kombinált.

Kiválaszthatja a szükséges modellt a tervezési és árképzési preferenciáktól függően.

Így minden munkalap felosztható:

 • költségvetési modellek
 • egyedi termékek,
 • prémium osztályú darabos modellek.

Az asztal szélességét és magasságát a vevő határozza meg, aki a fürdőszobai mérések és a családtagok magassága alapján dönt.

A táblákon elhelyezett shellek a formák sokféleségét is élvezhetik: szimmetrikusak vagy aszimmetrikusak, jobbra vagy balra, egy vagy kettősek. A szekrény a szekrénybe vagy a hosszú lábakra szerelt, vagy záróelemekkel szerelt, önálló elemekhez tartozhat.

A kettős héjak nagyon népszerűek a vevők körében, mivel két embert is egyszerre végeznek higiéniai eljárások elvégzésében, ami nagyon fontos a reggelen, amikor minden család tagjai dolgozni vagy iskolába járnak. A mosdó a táblagépen helyezhető el, vagy beágyazható benne. A mosogató típusától függően megváltozott az asztal alaprajza, amelyre az asztallap csatlakozik.

A fürdőszobában lévő kis helyiségekben gyakran használnak csésze készletet. Ez az opció segít megmenteni egy kis fürdőszobát, és működőképessé teheti.

A telepítés módja és sorrendje

A munkalapok telepítésének számos módja van:

 1. A konzolok segítségével az egész asztali tetejét rögzítik, mivel nagy súly jellemzi.
 2. Az asztallap rögzítése a kész szekrénybe.
 3. A telepítési módszer lehetővé teszi biztonságos rögzítés létrehozását. A falba egy keretbeépítés kerül telepítésre, majd a vízvezeték felszerelés ragaszkodik hozzá. Ezt követően a falat bevonattal díszítik.

A táblagép felszerelése típusától függ: padló és fal. A padló szerelése meglehetősen könnyű, mivel a lábak hosszát csak egy szinttel kell beállítani.

Az asztallapra történő falra szerelése több időt igényel, és további eszközöket igényel. Ez azonban nem zavarja meg a rögzítőasztalok gyártását önmagában, ha van ilyen vágy. Használhatja a szakember segítségét is, aki rövid idő alatt megbízhatóan telepíti a padlót a fürdőszobában.

méltóság

A modern piacon megtalálhatók olyan modellek, amelyekben az asztallap és a mosdó egy monolitikus szerkezet. Ennek az opciónak számos előnye van:

 • Ezeket a munkalapokat nagy szilárdság jellemzi, mivel a felület azonos anyagból készül, és nincsenek varrások és ízületek.
 • A modul teljesen zárt, ami a fürdőszobák számára fontos.
 • A mosdóval ellátott padlót bármilyen formában, méretben és színtartományban lehet megvásárolni, amely lehetővé teszi, hogy bármilyen belső stílust támogasson.

Különféle formák és tervezési megoldások

A kényelmes kezelése munkalapok a fürdőszobában kell figyelni, hogy az alapja a munkalap, mert két változatban készül - padló és fal. Az alap alakja befolyásolja az asztal funkcionalitását.

A padló és a fal alapja a táblaszerkezet alatt egyetlen célt szolgál, és csak a kötőelemeknél különbözik. A tabletta hossza függ az ügyfél ízlésétől és fantáziáitól. Bizonyos fürdőszobákban a munkaterületek szinte a teljes kerület mentén vagy szűk helyeken összegyűjtve, a szabad területet kihasználva.

szabadtéri

A padló asztallap a kereslet a modern bútorok piacán van. Telepítése meglehetősen egyszerű. Meg kell tenned azt a helyet, ahol a mosdó. A lábak segítségével állítsa be a magasságot. Ezután csatlakoztassa a mosogatót a csatornázáshoz és a vízellátáshoz.

Ennek a formának jelentős előnye nagy kapacitásnak nevezhető. Az öltözőben számos hasznos dolgot tehet fel a vízkezeléshez, mosogatószerek vagy dimenziós elemek tárolásához. Egyes modellekben már telepített fiókok vagy polcok találhatók.

Falra szerelhető

A fal tetejét a falon lógatják, és horgonyt használnak. Ez a munkatípus ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, mint a padló. De a különbség még mindig létezik, mert a kötőelemek módszere miatt kisebb méretű, ellenáll egy kis súlynak, és ezért kevesebb tételt tarthat.

dekoratív

Azt is meg kell választani egy másik csoport munkalapok - dekoratív. Nincsenek szekrények vagy mellékasztalok. Ezek padló- és falmodellekben kerülnek bemutatásra. Hosszú munkalapokhoz különleges hosszú lábakat használnak, és fali termékekhez - speciális tartókhoz. Díszítő asztallapok esetén válassza ki a megfelelő vízvezetéket, például króm szifonokat, hogy minden harmonikusnak és egy irányba nézzen.

Tabletop gipszkarton csináld magad

A gipszkartonok segítségével gyönyörű és eredeti munkafelületet készíthet, ami minden fürdőszobának eredeti dekorációja. Fő jellemzője, hogy az anyagot nem szabad nedvességgel módosítani. Használjon epoxi alapú oldatot, hogy megbízhatóan megvédje a terméket a túlzott nedvességtől. A nedvességálló gipszkarton, amelyet kifejezetten erre a célra terveztek, szintén nagyon népszerű. Ha ezt a típusú gipszkarton használják, akkor nincs szükség további kezelésre.

A fürdőszoba pultjának létrehozásához olyan anyagokat kell megvásárolnia, mint például:

 • gipszkarton lapok (lehetőleg nedvességállóak);
 • profilok az alap munkalap létrehozásához;
 • lemez;
 • nedvességálló gitt;
 • védőoldat nedvesség ellen;
 • kefék, hogy a megoldást a nedvesség elleni védelem érdekében alkalmazzák;
 • kirakós;
 • zárójelben;
 • epoxi ragasztó.

Ha a fenti anyagok mindegyike rendelkezésre áll, akkor a munkalapok létrehozásának technológiájára léphet.

 • Először meg kell mérni azt a helyet, ahol a táblagépet telepíteni kívánja. Ezekkel a dimenziókkal meghatározzuk a jövőbeli termék magasságát és szélességét. Mi egy fém vagy fa lécből készült keret létrehozásával foglalkozunk. A keret fő jellemzője annak ereje és megbízhatósága, hogy a tervezés fenntartható legyen.
 • A jövőbeli termék tervének megteremtéséhez rétegelt lemezt készítenek, amely ellenáll a nedvességnek, és vázlat rajzol rajta, ahol a mosogató elhelyezni fog. A kirakós játék segítségével lyukat kell készíteni a kontúrban. Amikor a rétegelt lemez lap készen áll, folytassa a gipszkarton lapok két formájának létrehozását, és egyiküknek nyissal kell rendelkeznie a mosogató alá.
 • Csatlakoztassa a két konzolt a falhoz, és helyezze őket a rétegelt lemezre. Ezután csatolunk egy gipszkarton lapot lyukkal. Az alján egy másik gipszkarton lap van, amely nem rendelkezik kivágással.
 • Amikor a gipszkarton lapok biztonságosan rögzítve vannak, akkor egy homorú véget kell létrehozni. Annak érdekében, hogy ez, szüksége lesz egy szalag gipszkarton. Ezzel egy centiméternyi vágás történik. Ez a rész a jövő asztalának belső végéhez van erősítve.
 • Amikor a tabletta készen van, fedje le egy speciális keverékkel, amely vízszigetelő funkcióval rendelkezik. A megbízhatóság érdekében ezt az eljárást kétszer kell elvégeznie. Várja meg, hogy a termék kiszáradjon, és folytassa az utolsó lépcsőfokot - díszítse a táblát.
 • Az utolsó lépés a mosogató beépítése a pultba. Annak érdekében, hogy a bika héja biztonságosan rögzíthető legyen, speciális lábbal kell felszerelni vagy speciális falra erősíteni. Támogatás jelenléte szükséges a táblák számára, amelyek meglehetősen magasak és több mint egy métert érnek el. A közepes fémcsövek alkalmasak lehetnek a tartószerkezet létrehozására.

Annak érdekében, hogy a homorú vég nem rontja a fürdő magas nedvességtartalmát, szükség van egy alapozóval bevonni, majd nedvességálló gittal kezelni.

Nézze meg a következő videót a pultra szereléskor.

Ha a munkalapok gyártásához használt nedvességálló lemezek gipszkarton, akkor nem kell, hogy további feldolgozása a munkalapok védelme ellen a nedvességet.

Akril fülke pult

A fürdőszoba számára kialakított akril munkalap sok szempontból egy konyhai munkafelületre emlékeztet, egy különbséggel: ritkán ilyen intenzív terhelésnek van kitéve. Ennek köszönhetően a fürdőszoba akril munkalapja lehetővé teszi, hogy nagyobb figyelmet fordítsunk az esztétikára. Ma a piac számos modern anyagot és innovatív megoldást kínál, amelyek kiemelik a stílus jellegzetességeit, és kifejezik saját fürdőszobájának egyedi hangulatát. Az akrilból készült termékek egy egyedi projekten készülnek, amely lehetővé teszi számunkra, hogy a legfejlettebb és legmerészebb kreatív ötleteket megvalósítsuk, így a fürdőszoba helyzete racionális és ergonomikus.

Alapvető tulajdonságok

Az akril a mesterséges kövek típusaként említi - népszerű, nagy szilárdságú és kényelmes anyag, amelyet a befejező munkák különböző területein használnak. Sok előnye miatt kedvezően hasonlítható össze a munkalapok gyártására szánt egyéb anyagokkal:

 • a magas fokú plaszticitás lehetővé teszi számodra, hogy különböző formákat és térfogatokat biztosítson, ami segít megverni a belső tér különböző elemeit;
 • zökkenőmentes, kellemes tapintású felület teljesen sima;
 • A nagy díszítőképesség lehetővé teszi, hogy az anyagot a kívánt színekben festse, és szokatlan textúrát adjon.
 • Zökkenőmentessége miatt az akril asztallap kombinálható fürdetéshez és mosogatóhoz. Ez további helyet biztosít a különféle tartozékok elhelyezéséhez, és elegáns megjelenést ad a helynek.

A kapcsolatfelvétel előnyei

Kiváló minőségű akril munkalap a fürdőszoba számára - a legjobb megoldás a modern belső térnek. Cégünk széles körű tapasztalattal rendelkezik különböző formák, színek és textúrák előállításában. Ügyfeleinknek csak a legjobbat kínáljuk:

 • kedvező ár;
 • hosszú garancia;
 • a felhasznált anyagok minősége és biztonsága;
 • egyéni megközelítés;
 • gyors termelés.
 • Rendelhet egy modellt egy tökéletes fényes felületen, és válassza ki a legmegfelelőbb árnyékot. Az így kapott formatervezés biztosan tetszik a megjelenésnek, a kényelemnek és a könnyű használatnak. Akril munkalap beszerzésével garantáltan tartós, megbízható és minőségi modelt vásárolhat.

  Akrilfülke asztalok

  Az Akril pult a fürdőszobában nemcsak elegánsnak tűnik, és kiegészíti a belső teret, de magas higiéniával is rendelkezik. Ez egy kiváló, olcsó megoldás mind a magán-, mind a kereskedelmi belső.

  Ár akril munkalapok a fürdőszoba méterenként

  Az akril héj megfizethető áron kapható. A pontos számot egyedileg számolják ki, és változik a jövőbeni termék jellemzői - mérete, konfigurációja és alakja, valamint a gyártás anyaga. Hasonló kőből készült modell sokkal többet fog kerülni.

  • Corian - 11 880 rub / pm
  • Staron - 9 120 rubel / óra
  • Triston - 7 800 rub / pm
  • Akrilika - 7 800 rub / pm
  • Polystone - 7 200 dörzsölés / rm.
  • Hanstone - 9 600 dörzsölés / rm.
  • Bitto - 6 900 rubel / óra
  • Montelli - 7 800 rub / pm
  • Hi-Mac - 8,340 rubel / óra

  Akril tetők a fürdőszobában: fotó

  Mielőtt megvásárolná ezt a modellt a belsejéhez, értékelje, hogy az ilyen felületek belsejében belülről nézzenek. Ez segít az alábbiakban bemutatott fotókon. Itt különböző színű és textúrájú modellek találhatók, amelyek között megtalálható a megfelelő beltéri megoldás.

  Miért kell vásárolnunk akril munkalapokat egy fürdőszobából?

  Cégünk a szintetikus kőből készült termékek gyártásával foglalkozik, miközben a legmodernebb berendezéseket és minőségi fogyóeszközöket használjuk. A közvetlen gyártókkal való együttműködés és a termelési ciklus optimalizálása érdekében megpróbáltuk csökkenteni a költség mutatót, ami szolgáltatásainkat széles körű fogyasztók számára kínálja.

  Személyünkben megtalálta a felelősségteljes céget, amely kiváló minőségű termékeket gyárt Moszkva bármely régiójában.

  Akril fürdőszoba munkalapok

  Kell egy akril pult a fürdőszobába? Rendeljen egy rendelést a Flinstone-val. Napok nélkül dolgozunk, termelés 7 nap alatt, 5 év garanciát vállalunk. Részletek telefonon ☎ +7 (495) 723-88-33.

  Példák a munkára

  Gyűjteménye

  Az akril modellek az egyik legmegfelelőbb és tartósabb. A terméskőben nem rosszabb a teljesítmény. A használt akril lapok gyártásában. Az anyag magas műszaki és működési tulajdonságokkal rendelkezik, ez a legrugalmasabb, ezért a termék nem szabványos formát adhat.

  A gyártás során a legmodernebb technológiát alkalmazzuk a fürdőszobák és konyhabútorok számára a legtartósabb felületek kialakítása érdekében.

  Az oldal különböző színeket mutat be, a paletta számos árnyalatot kombinálhat. Az akril modellek utánozhatják a kőfelületet, a kőzetek, például a márvány, gránit textúráját. A belsőépítészetben ilyen kivitelűnek tűnik nemes és lenyűgöző.

  Akril pult a megrendeléshez: milyen előnyökkel jár?

  A termékek kiválasztása tőlünk a következő előnyökkel jár:

  • egy egyedi tervezési projekt létrehozásának lehetősége;
  • az építés szigorúan méret szerinti gyártása;
  • hatalmas színválaszték;
  • gyors szállítás;
  • kiváló minőségű telepítés.

  Ahhoz, hogy jobban megismerhessük a termékeket, eljöhet irodánkba. A helyszíni tapasztalt vezetők segítenek dönteni a megfelelő árnyékolásról. Ön is választhat egy konyhai munkalap az akril.

  Termékjellemzők

  A Flinstone fürdőszobájának akril munkalapja számos előnnyel jár:

  • nem szívja fel a nedvességet;
  • hőmérséklet-csökkenést, hőhatást;
  • alacsony tömeg, így a termékek alkalmasak műanyag bútorok;
  • megnövekedett kopásállóság;
  • ütésállóság;
  • gyakorlatiasság és tartósság;
  • nem félnek a kémiai expozíciótól;
  • semmilyen gomba vagy penész nem keletkezik a felületen;
  • látványos design;
  • alkalmas klasszikus és modern belső térre;
  • ésszerű költségű munkalapok.

  A projekttől függően a kialakítás megragadhatja a fürdő egy részét, elrejtheti a mosógépet. Így a fürdőszobában megjelenik egy funkcionális hely - a tervezés tágas polc szerepét játssza. Mi is gyártunk modelleket egy integrált mosogató, saját jellemzőkkel. Kulcsrakész mosogató - nagyszerű lehetőség a nem szabványos szobákhoz.

  Gyorsan rendelhetünk egy akril kőpadlót egy megfizethető áron és magas színvonalon a Flinstone-tól.

  Praktikus akril fürdőszobai tetején

  Mosogató a fürdőszobában - nélkülözhetetlen tulajdonság, de nem mindig olyan kényelmes, mint amilyennek látszik. Először is, nincs lehetőség a reggeli WC-hez szükséges összes dolgot elhelyezni: a felület túl kicsi, ami azt jelenti, hogy polcok beszerelésére van szükség. Másodszor, a mosogató és nem biztosítja az elhelyezést: még a lapos felületnek is egy dőlésszöge van, így a tárgyak fokozatosan leereszkednek a mosogatóba. Harmadszor, nem mindig csővezetékek és szifon egészségügyi termékek vonzónak tűnnek.

  Mindezek a problémák kiküszöbölik a fürdőszoba pultját.

  Röviden a fürdőszoba akril munkalapjáról

  Valójában az akril munkalap ugyanazt a munkaterületet játssza, mint a konyhában, de nem funkcionális és kiterjedt.

  A termék csak a különféle piperecikkek állványaként szolgál, a mechanikai terhelés itt sokkal alacsonyabb, ami lehetővé teszi egy vékonyabb akril kő használatát (4-6 cm).

  A legegyszerűbb formában az asztallap úgy néz ki, mint egy sík, amelyben egy lyuk van a mosogató számára. Méretét a fürdőszoba mérete és a felhasználók igényei határozzák meg.

  A fürdőszoba akril munkalapainak népszerűsége az anyag két fő tulajdonságának köszönhető:

  • kivételesen alacsony vízfelvétel - és ezért vízzel és forró gőzzel szembeni érzéketlenség, valamint a sótartalmakkal szembeni ellenállás, amelyek szükségszerűen csapvíz után keletkeznek;
  • magas dekoráció - akril kő tökéletesen utánozza a természetes - márvány, gránit, onyx és még fa. Ezenkívül a kő belső tulajdonságai is érdekesek: a töltés bármely színének és szemcsézettségének kombinációja lehetővé teszi nagyon hatékony termékek előállítását.

  A plaszticitás is fontos: az önkényesen összetett ívelt alakú felületek és homlokzatok akrilból készülnek. Egyetlen más anyag sem büszkélkedhet ilyen széles lehetőségekkel.

  A telepítés során két terméktípust különböztetünk meg:

  • padló - modellek polcokkal vagy anélkül állnak a lábakon. Rendszerint ezek hatalmasabbak;
  • fal - a falra szerelést tartókkal. Ezek magukban foglalhatják a polcokat, de gyakrabban csak shell designként szolgálnak. Ez a lehetőség nagyban megkönnyíti a padló padló tisztítását.

  Az akrilkőt aktívan használják nemcsak a munkalapokra, hanem a homlokzat gyártására is. Ez lehetővé teszi, hogy jelentősen diverzifikálja a modellt.

  • Nyitott - az asztallap úgy néz ki, mint egy keskeny, különböző alakú doboz, néha nagyon eredeti. A legfőbb hátrány az, hogy fém krómozott csöveket kell használni, mivel a műanyag termékek akrilkővel kombinálva visszataszítónak tűnnek. A fém növeli a termék költségét.
  • Zárt - megjelenés, amely jobban emlékeztet a mosdókagylóra. A szifon és a csövek biztonságosan el vannak rejtve a kilátástól. A kialakítás csak ajtóval ellátott polcokkal vagy polcokkal lehetséges.

  Így nem csak egy mosogatót lehet díszíteni, hanem egy mosógépet is tartalmazhat az általános szerkezetben és elrejtheti egy akril kőburkolat mögött.

  A fürdőszoba asztalának tetszőleges formája lehet: a klasszikus téglalap alakú, egyenes vagy lekerekített sarkokkal, önkényesen sokszögű és görbe vonalú.