Legfontosabb > Dekoráció

Mosogató mosogatója (60 fotó): típusok, hogyan kell választani

Fürdőszoba - az egyik legfunkcionálisabb hely a lakásban. Ezt nem szabad elfelejteni a vízvezeték, bútor és háztartási felszerelés kiválasztásakor. Annak érdekében, hogy egy kis helyiség ne váljon zsúfolt raktárká, a gyakorlatiasságra és többfeladatosságra összpontosítva. Minél több részlet kombinálható egyben - annál jobb. Az atipikus és nem a legnyilvánvalóbb megoldás az, hogy a mosogatót közvetlenül a mosógép fölé helyezzük. De annak érdekében, hogy minden működjön és nézzen szépen, ki kell választania a megfelelő alkatrészeket és alkatrészeket.

Előnyök és funkciók

A mosógép fölé helyezett mosdókagylónak van egy nyilvánvaló és legfontosabb plusz -megtakarítási helyük. Különösen fontos a kisebb helyiségekben, ahol egyébként egyszerre nem lehet mindkét fontos elemet elhelyezni. Még egy öltözőt is csatolhat. Ehhez a mosást kissé előre kell hajtani, és a mosás alatt semmi sem zavarja a térd szintjét.

Az ilyen telepítés az egyik leghatékonyabb módja a térhasználatnak. De van egy második jelentős előnye: a mosogatók különböző típusai és a telepítési módszerek. Bármelyik belső térben van egy alternatív lehetőség.

A közös telepítést hagyományosan a fürdőszobában használják. Ez nem a legjobb megoldás a konyhában. Kényelmes mosni a kompakt és sík mosdókon, de nem szabad az edényeket mosni és a házimunkát elvégezni.

Hátrányok és nehézségek

Ami a hátrányokat illeti, a legnehezebb a szifon felszedése, mivel a mosogató alatt van egy készülék. A telepítés bármilyen pontatlansága súlyos biztonsági problémákkal küzd, a rövidzárlattól kezdve. Jobb, ha egy speciális mosogatót választunk a készletben lévő szifonnal történő közös szereléshez. Ellenkező esetben nem lesz könnyű megtalálni a megfelelőt.

A lefolyó elrendezésének sajátosságai miatt magas a víz stagnálása. Ez sokkal lassabban jön ki, mint a hagyományos függőleges szerelésnél, és még egy kis folt is komoly zavarokhoz vezethet.

A hely helytelen megválasztása azt eredményezi, hogy a szoba kényelmetlen és mozgásban van. Ezért először alaposan ki kell dolgozni és értékelni kell a telepítési tervet.

Hogyan válasszunk mosogatót a mosógép felett?

A mosogató kiválasztásának fő tényezői nem változnak, függetlenül a telepítési helytől. Először is fontolja meg annak méretét, konfigurációját és telepítési módját. A legkényelmesebb - szinte lapos és sekély vízililiomok, amelyek helyet takarítanak meg. Ez az űrlap nem eszik fel értékes magasságokat. De ne feledje, hogy a teljesen lapos mosogatók nem tartalmaznak vizet, ezért nem védik a fröccsenéstől. Veszélyes a készülékre. Ezért fontos megtalálni a középső helyet.

anyagok

A leggyakrabban használt műanyag vagy földi vízi liliomok. Az öntött márvány modellek szintén népszerűek: speciális beton, polimerek és aggregátumok. Tartósak, gyönyörűek, szerények és ellenállnak a kémiai mosószereknek. A természetes kőhöz képest a utánzás fő előnye egy kis súly. Ezenkívül az öntött márvány bármilyen mélységet és alakot kaphat.

A kibocsátás két fő típusát a konfiguráció határozza meg: függőleges és vízszintes. Az első praktikusabb - nem teszi lehetővé a víz stagnálását. A második a megtakarítási magasság tekintetében kompaktabb. A vízszintes szilva a gép testén kívül, a mosogató oldalához vagy hátsó falához vezethet. Ez biztonságosabb, de egy ilyen lefolyó gyakran eltömődött, ezért rendszeresen meg kell tisztítani.

biztonság

A vízilipek közös felszerelésének legnehezebb része - biztonsági berendezés. Ezért a héjok speciális leeresztő-túlfolyó rendszerrel vannak felszerelve. A feladata egyszerű: a víz túlcsordulásának megakadályozása. A túlfolyó lyuk az oldalán helyezkedik el. Vannak olyan dugaszolható rendszerek, amelyek a legmodernebbek - az automatizálással.

méret

A mosogató méreteinek kiszámításához hozzon létre egy kis margót a mosógép paramétereihez. A legkisebb kifelé legalább 2 cm-re van az egyes élektől. Meg kell akadályozni a víz bejutását a berendezésbe. A szokásos mélység 18-20 cm, a mély héj túl magas, ha fel van szerelve, és ez kellemetlen és csúnya.

Hogyan válasszuk ki a mosógépet

Ilyen telepítéshez csak a mosógépet lehet előmelegíteni. Most már vannak speciális modellek a közös szereléshez. De felveheti a szokásos, ha helyesen kiszámolja a méretet.

Az optimális magasság 60-70 cm, a mélység legfeljebb 45 cm, a gép és a mosogató közötti távolság legfeljebb 3 cm, figyeljen a kompakt mini készülékekre, akár 3 kg terhelésig.

A speciális mosogatók dokumentációjában néha megnevezik, hogy a mosógép-típusok milyen kompatibilisek. Kész készletben is értékesíthetők. Sokkal kényelmesebb, mert a gyártó minden paramétert és árnyalatot már kiszámított, és sokkal könnyebb összeszerelni egy ilyen szerkezetet.

Telepítési jellemzők

A teljes szerkezet kényelmessége, funkcionalitása és biztonsága a telepítés minőségétől függ. Ezt a munkát szakértőknek kell kezelniük. Először megtörténik a mosdó, és csak ezután - a mosógép. Alapértelmezés szerint a készlet már tartalmaz minden zárójelet. De ha a fürdőszobában már vannak kötőelemek, amelyeket az építés alatt helyeztünk el, akkor jobb, ha hagyjuk őket - megbízhatóbbak.

Alapszabályok

Tehát a mosogató mosogatóval történő felszerelése során az alábbi kritériumoknak kell megfelelniük:

- A mosogató teljesen lezárja a berendezést, hogy elkerülje a folyamatos fröccsenést és a vizet;

- A lefolyót nem lehet közvetlenül a gép felett elhelyezni, amely a centrifugálás során vibrál és mozog. Idővel károsíthatja a csővezetéket, és ez áttöréshez vezet;

- a mosogató átlagos szélessége - 50 cm-tõl a gép szabványosított szélessége vagy 58 cm-es csatorna-csõ jelenlétében;

- A padló, amelyen az ilyen szerkezet fel van szerelve, tökéletesen egyenletes. Ezért hibák vagy elfogultság jelenlétében először kompenzálni kell őket;

- Annak megakadályozása érdekében, hogy a gép mosolyogjon a mosás során, helyezhet el egy különleges gumitartót;

- Ha a fürdőszobai csaptelep és a mosdó közös, ellenőrizze, hogy a kifolyó szabadon mozog-e. Ellenkező esetben a mosogatót úgy kell felszerelni, hogy a pereme átfedje a fürdőszobát.

Szerelőelemek

Ha a fal nem tartalmaz zárszerkezetet az építés során, csatlakoztassa azokat. Először csatlakoztassa a tálat a falhoz jelöléshez. Csak ezután fúrja meg a rögzítőelemek lyukakat. A csavarok nem húzódnak meg az ütközőhöz: 5-7 mm-t hagyni.

Mosogatószerelés

Mosogató szifonnal a tartóhoz rögzítve. Egy fémhorgot helyeznek be az előkészített lyukba a tálca hátsó falán, amely a falon van rögzítve. Minden csatlakozót és kiemelkedést speciális habmal lezárnak. Csak ezután lesz rögzítve a rögzítő csavarokat.

Mixer telepítés

A mosógépet a mosás után szerelik fel. A daruval ellátott csöveket speciális tömlők csatlakoztatják. Ideális esetben, ha sikerül észrevétlenül tartani őket. Az autó csatlakoztatásához vegye be a pólót.

Mosógép csatlakozás

Miután a mosogatót egy keverővel szerelték fel, helyezze a mosógépet a helyére. A falhoz közelíthető, de először távolítsa el a nyitott kommunikációt. A vízvezetékek egy rést rejtenek.

Biztosítsa a szifon és a leeresztő tömlő csatlakozását egy tömlőbilincskel. Erre azért van szükség, hogy a szerkezet hirtelen csökkenjen az intenzív kisülés alatt. Telepítés után ismét ellenőrizni kell az összes csatlakozás tömítettségét, és a rendszer készen áll a használatra.

Mosogató mosogató - kép

A mosogatógép fölé helyezett mosogatók felhúzása érdekében érdekes gyakorlati lehetőségeket készítettünk. Nézze meg, hasonlítsa össze és válassza ki a kényelmes megoldást a fürdőszobájához!

Mosogató a mosogatógépen: a do-it-yourself irányelvek a választáshoz és a telepítéshez

A standard előkonfekcionált házakban lévő fürdőszobák kis méretűek, és néha egyszerűen lehetetlen őket befogadni. A mosogató mosogatója a megoldás egyik megoldásává vált. Fotók és ajánlások a saját kezük telepítésével segítik a feladat megoldását önmagukban.

A mosogató előnyei a mosógépen

A mosogató és a mosógép kombinálása a már régen szűk helyet takarja. Ez is a fő előny.

A mosogató felhelyezése a mosógépen lehetővé teszi, hogy a szükséges vízvezetékeket és elektromos berendezéseket egy kis területen helyezze el. Sőt, nem kell keresni egy helyet az írógép alatt egy másik szobában (konyha, folyosó).

A dizájn gondolkodás nem áll meg, és minden nap a piacon megtalálhatók a mosogatók új modelljei, amelyek a gépek felett vannak felszerelve. Ez lehetővé teszi számodra, hogy érdekesebb belső megoldásokat találjunk meg, amelyeket nehézzé tenni egy kis, zárt térben. Kétségtelen, hogy egy ilyen mosogató a fürdőszobában lesz, és a megtakarított hely kényelmesebbé teszi a fürdőszobában való tartózkodást.

Néha még néhány előny is képes többféle hátrányt fedezni. Egy ilyen eset egy mosógép mosogatója.

hiányosságokat

A mosógép mosogatójának hátrányai is elégek. A legfontosabb lehet azonosítani:

 1. Különleges kis méretű berendezések beszerzése. A nem szabványos berendezések mindig drágábbak és nem olyan gyakoriak. Ugyanazon hagyományos gép beszerelése bizonyos esetekben a mosogató használatának kellemetlenségéhez vezet.

Mindezen hiányosságok feltételesek. Megverheti őket. Például az új dolgok vásárlása sokkal szórakoztatóbb, mint negatív.

Mosógép kiválasztása a mosogató alá

Mosógép - drága beszerzés, különösen, ha nem szabványos modellről van szó. Ez a vásárlás meg kell kezdeni, hiszen a jövőben sokkal könnyebb felvenni a mosogatót a megvásárolt berendezésekhez, mint fordítva.

A mosógép kiválasztásának kritériumai:

 1. Szélesség. Ajánlott szűk, legfeljebb 43 cm szélességű modell. Ellenkező esetben vegye fel a mosogatót, és telepítse a gépet a falhoz közel. A készülék hangszórók sarkai zavarják a mozgást és a kényelmet.

A háztartási készülékek modern gyártói gyorsan reagálnak a piaci igényekre. Ezért mindegyik kis méretű modellekkel büszkélkedhet, bár áraik némileg magasabbak. Melyik márka kedveli Önt.

Melyik mosogató illik és mit keres?

A mosógép fölé telepítéséhez speciális mosogatóra van szükség - vízililiom. Az egyik jellemző a lapos alja, amint a képen látható. A liliomok mélysége 8 és 20 cm közötti.

Ugyanilyen fontos a lefolyó helye. Lehet, hogy:

A vízben liliomok inkább a vízszintes vízelvezetést. Ő megy a falhoz és biztosítja az összes biztonsági szabálynak való megfelelést.

Fontos! A függőleges vízelvezetés csak oldalsó leeresztő nyílásokkal lehetséges. Tehát a fal mentén helyezkedik el, és megakadályozza a víz bejutását a készülékbe üzemzavar esetén.

A vízi liliomok ugyanolyan anyagokból készülnek, mint a szokásos mosogatók:

A legmegfelelőbbek az akril és kerámia héjak. Ezek a felületek foltállóak, ami megkönnyíti azok gondozását.

A vízimadarak sok modellje nem rendelkezik lyukkal a csaptelephez. A falon lévő keverő helye további helyet takarít meg. Gazdasági lehetőségként mérlegelheti egy keverő használatát egy hosszú forgó kifolyóval a fürdő és a mosogató számára.

A vízililiom mosogatójának kialakítása más is lehet: a szokásos formáktól az exkluzív modellekig, amelyek megtestesítik a legmerészebb tervezési döntéseket. Négyzet, téglalap alakú, kerek - válasszon olyan alakot, amely illeszkedik a fürdőszobai belső térbe. A vízililiomok oldalsó asztallap segítségével minden szükséges higiéniai terméket elhelyezhet. A mosogató feletti mosogató különféle változatai, amelyek fényképét bemutatják, segítenek meghatározni a megfelelő választást.

Milyen árnyalatokat kell figyelnie a választáskor:

 • amely megfelel a gép és a mosogató méreteinek;
 • a tartóelemek készletének jelenléte;
 • személyzet csatorna szifon - hiányában a készletben megtalálni a megfelelő csere majdnem lehetetlen.

Számos háztartási és szaniteráru-gyártó összeállítja a mosogató és a mosógép megfelelő kiválasztásának problémáját. Az eladásra kész készletek találhatók, amelyek teljes mértékben megfelelnek az egyesítés követelményeinek.

A mosogató felhelyezése a mosógépre megtörténik

A mosogatók és autók felszerelése kézzel is elvégezhető. Nincs semmi nehéz. Csak néhány telepítésre vonatkozó kötelező követelményt kell betartani.

A telepítés a mosogató telepítésével kezdődik:

 • jelölje fel a rögzítőelemek alatt;
 • próbálja ki a mosogatót, értékelje helyét és kényelmét;
 • fali konzolok a falban;
 • telepítsen mosogatót;
 • szerelje szifont Ez a tétel érdemes különös figyelmet szentelni. Javasoljuk, hogy további csíptetőt szereljenek fel az összes csőcsatlakozásra. A végén a hullámcsövet a mosógép szifonjával vagy a csatorna tetejéhez kell csatlakoztatni;
 • szerelje fel a keverőt a rugalmas tömlőkre (ha a héj tervezése biztosítja);
 • rögzítse a mosogatót egy speciális kampóval (teljes mosdóval);
 • tömítse a mosogatót és a falat tömítőanyaggal.

Fontos! A lefolyórendszer alkatrészei nem kerülhetnek érintkezésbe a mosógéppel. A csőcsatlakozások rezgésétől való kitettség elveszíti a feszességet.

Miután a mosogatógépet feltelepítették és a szennyvízelvezető rendszer munkáját ellenőrizték, továbbhaladhat a mosógépbe. A fotók és a programok lehetővé teszik a telepítés elvégzését.

A mosógépet a lehető legközelebb kell elhelyezni a mosogató alá. A készülék vezetékeinek érintetleneknek és jól szigetelteknek kell lenniük, mivel még a vízzel való közvetlen érintkezés nélkül is a túlzott páratartalom a fürdőszobában rövidzárlatot okozhat.

Az írógép és a vízililiom közötti 2-3 cm távolság magában foglalja a gép pontos pontosságát. A fokozott rezgés ebben az esetben elfogadhatatlan.

Végezetül szeretnék még egyszer megjegyezni, hogy az ilyen fontos fürdőszobai jellemzők, mint mosogató és mosógép kombinációja felelősségteljes megközelítést igényel a választásukhoz. A végeredmény sikere attól függ. Az ajánlásoknak megfelelő, saját kezű eszközökkel történő felszerelése csak örömet és büszkeséget biztosít az elvégzett munkához.

Mosogató a mosógépen

A közelmúltban sok ember egyre jobban megkülönbözteti a megfelelő belső tárgyak választékát. Végtére is, szinte mindig olcsó berendezések kerülnek repedés után több éves működés. Különösen fontos, hogy kiváló minőségű tárgyakat válasszon a fürdőszoba elrendezésének, mivel ez a szoba a lakástulajdonosok által leggyakrabban használt.

Kis mosdókagyló kiválasztása

A kényelem kedvelői közül a legnépszerűbbek az Altasan mosogatók, amelyeket európai formatervezésük, tisztességes minőségük és meglehetősen kedvező áruk jellemez. Érdemes megjegyezni, hogy ez a gyártó ideális számos orosz fogyasztó számára, mivel valamennyi terméke nagyon közel áll a működési feltételeinkhez.

Nem is olyan régen a vállalat részt vett az ilyen berendezések felszabadításában, mint a mosogató mosogatói. Hasonló eszköz (mosogató mosogató) iránti kereslet aktív kérdése a kis helyiségek tulajdonosaitól.

Jelenleg egy vízililiom mosogató használatával jelentősen megtakaríthat szabad helyet a fürdőszobában, amely más funkcionális berendezésekhez is használható. Érdemes megjegyezni, hogy ilyen megtakarítások esetén a személy semmilyen módon nem veszíti el az ehhez szükséges egészségügyi ellátás teljes körű használatához szükséges kényelmet.

A mosogató mosogatójának műszaki jellemzői

A bemutatott berendezéseket csak olyan készülékeken szabad felszerelni, amelyek csak szennyezett ruhanemű frontális módon vannak felrakva. Ezen felül a Water Lily kagylók a következő tulajdonságokkal rendelkeznek:

 1. A lefolyó speciális kialakítása, amely könnyen lehetővé teszi a mosogató alá helyezését bármilyen, akár dimenzionális, mosógéppel.
 2. Splash védelem. Ennek a funkciónak köszönhetően a készülék kezelőpanelje mindig tiszta marad.
 3. Kényelmes forma. A bemutatott mosogató megfelelő kialakítása kiváló működési tulajdonságokkal rendelkezik.

Minőség és termelési technológia

A Santek mosogatók a legmodernebb felszereléssel készültek, kiváló minőségű és környezetbarát anyagokat használva. Ennek köszönhetően a bemutatott márka nagy érdeklődést mutat sok fogyasztó körében, akik e termékekben nem csupán a kényelmet és a vonzó külsőt értékelik, hanem a maguk és a környezet biztonságát is.

A mosógép mosogatói: mi?

Bármely helyiség elrendezése megköveteli a bútorok és az épület minden elemének helyes megválasztását, hogy azok helyben legyenek és teljes mértékben betöltsék szerepüket. A fürdőszobai bútorok egy kicsit bonyolultabbak, mint egy átlagos nappali, mert a szoba méretei nagyon kicsiek, és nagyon sok funkcionális feladata van. Ebben az esetben rendkívül fontos, hogy helyesen válassza ki a helyiség összes elemét, és helyezze őket helyükre. Ha a fürdőszobában van mosógép, akkor ügyesen illeszkedjen a belső térbe. A legkényelmesebb módja ennek a mosogató alatt van, amelyhez fontos a vízvezeték szükséges elemének kiválasztása.

Típusok és jellemzők

Ha mosogatógépet kíván kialakítani a fürdőszobában, akkor ezt úgy kell megtenni, hogy a helyiség működése ne szenvedjen. A gép által megtett térrésznek elsajátítania kell, ellenkező esetben a készülék egyszerűen elrejti a hely egy részét, és valójában beavatkozik. Ha a mosogatógépet felhelyezi a gépre, akkor teljesen mosható, fogmosás és minden szükséges higiéniai eljárás elvégezhető, anélkül, hogy észreveszed egy további készülék jelenlétét.

A mosogató feletti mosogatók egyik fontos jellemzője az alakja. A könnyű használathoz és a minimális térköltségekhez a sík és a lehető legszélesebbek. A kis magasság miatt a helyük gyakorlatilag nem változik, ezért a család bármely tagja kényelmesen használhatja, és nagy mennyiség segít megvédeni a gépet a nedvességtől. Megjelenésének köszönhetően ez a fajta héj a "vízililiom" vagy a "shell".

Mivel a mosdó hosszú, szükség esetén több ember is használhatja. Olyan vízvezeték-felszereléssel, amely csak arra tanítja a gyermeket, hogy mosson kezet, vagy fogmosással, anélkül, hogy félne, hogy mindent elpattan. A tervezési jellemző magában foglalja azt a tényt is, hogy a mosogató fel van függesztve, nem a szekrényre vagy más eszközre van felszerelve, elegendő kis kötőelemek beépítéséhez és a vízvezeték-elem beépítéséhez.

Ezeknek a termékeknek a mélysége 20 cm, szélessége általában 60 cm-re, mélysége pedig 50 cm. Magában a mosogatóban a lyuk olyan lehet, mint a hétköznapi termékeké, vagy az egyik oldalon átváltható. A cső szerkezete eltér a megszokottól, kissé leeresztve a lefolyóból, majd visszahúzódik a szifonba.

Az ilyen típusú mosogatók esetében még a szifonoknak is különlegesnek kell lenniük, további csomagban vagy megvásárolhatóak. A legjobb választani azt a lehetőséget, ahol a gép leeresztése is csatlakoztatva van, ami megkönnyíti a szennyvízcsatorna csatlakoztatását. A keverőt a mosogató háztartási készülékek aránya mellett is megvásárolják. Ha megtalálja az összes szükséges elemet, a mosogató felszerelése nem minden felszereléssel nehéz lesz és nagyon kényelmes.

Anyagok és méretek

A vízvezeték-piacon már népszerűsített legújabb anyag a polimer beton, amelyből a mosógép fölé beépített "vízi liliomok" készül. Ez az anyag jól ellenáll bármilyen ütésnek, és érzéketlen a háztartási vegyszerekre, ami nagyon fontos a fürdő számára. Nagy előnye a különböző típusú természetes kő utánzásának képessége. A polimer betonból készült termékek annyira hasonlóak a kőhöz, hogy nem mindenki talál különbséget.

Ha valami különlegeset szeretne vásárolni, akkor a fürdőszobába más mosogatót is vásárolhat. A legnépszerűbbek az üveg, akril, fém és kerámia változatok. Mivel a termék valójában mesterséges kőből készül, annak költsége alacsonyabb, mint a természetes összetevőké, ami megfizethetőbbé teszi.

Nem csak az anyag lehet más, hanem az alak is. A legnépszerűbbek négyszögletesek, de talán oválisak és négyzetek, ami elsősorban a mosógép méretétől függ. Az ilyen sarkok sima vagy lekerekítettek lehetnek. A szokatlan formák kedvelői számára a rajongói formációk eredeti példányai vannak. Színenként minden olyan ízhez megfelelő terméket választhat, amelyet a szoba, az írógép vagy a szoba bármely más elemével kombinálunk.

A mosogató méretei fontosak a gép méretétől függően. Fontos, hogy szélessége 10 cm-nél nagyobb legyen, mint a készülék. Ez lehetővé teszi a háztartási készülékek vízzel való megtakarítását és meghosszabbításának élettartamát. Fontos fontolóra venni az ilyen védelmet azoknál a gépeknél, amelyeknél a kezelőpanel a felső részen van, és nem a fronton. Ha a gép keskeny, és nem haladja meg a 40 cm-t, akkor a mosogató méretének legjobb lehetősége 60x50, szélessége pedig 50 cm, a mosogató optimális mérete 60x60. Az idő nagy részében a kisméretű autók vásárolhatók a fürdőszobák számára, ami segít a helytakarékosításban, mivel a 60 x 50 cm méretű mosogatók a legkeresettebbek.

Alak és leeresztés

Mivel a fürdőszoba belseje nem kevésbé fontos, mint bármely más helyiség, a mosogató alakja jelentős szerepet fog játszani a tér díszítésében. Így a normál, téglalap alakú sima sarkok mellett lehetnek olyan lekerekített szélű fajták is. Ha az ovális termékek jól illeszkednek a helyiségbe, és teljesen védik a gépet, akkor helyesen használhatja őket. Ez különösen akkor igaz, ha kisgyerek van a házban. Az éles sarkok nélküli áramvonalas forma biztonságosabbá teszi a szobát.

A mosogató belső része is eltérhet a lefolyó és a helyétől függően. Ha középen van, akkor a megjelenésnek nincsenek különleges tulajdonságai, de ha a lyuk közelebb van a hátsó falhoz, akkor a víz meredeken kifolyik. A termék mélységétől függ a megjelenése. A legkisebb egy 8 cm-es mélyedésű mosdó, a legnagyobb pedig 20 cm.

Ami a lefolyót illeti, közelebb áll a hátsó falhoz, és néha közvetlenül a falra.

A mosogatóban két lehetőség van a lefolyó alakjára.

 • Round. A mosogatóban a víz áramlására szolgáló lyuk kör alakú, és a szifont ebben az esetben lapos, közvetlenül a lyuk alatt helyezik el. Az ilyen jellegű negatív jellemző az a hely, ahol a lefolyó közvetlenül a háztartási készülék fölött helyezkedik el, ami szivárgás esetén veszélyes lehet. A pozitív oldalaktól megkülönböztetjük a gyors vízáramlást és a minimális eltömődést.
 • Rés-szerű. Azt feltételezi, hogy a szifon helyzete közelebb áll a mosogató hátsó falához. Ebben az esetben a szifon kívül esik a mosógépen, és nem veszélyezteti, még akkor sem, ha szivárog. A hiányosságok közül meg lehet jegyezni a lyuk kis szélességét és a gyakori eltömődést, ami időről időre megtisztítja.

Egyes modellekben van egy vízlefolyó-túlfolyó rendszer, amely szabályozza a mosogatóban lévő víz mennyiségét, és nem teszi lehetővé, hogy túlfolyjon a gép feltöltése közben. A mosogatóban továbbá beépíthetők dugók vagy automatikus rendszerek is.

Ha van valami különleges vágy a fürdőszobában, akkor másik típusú mosogatóra is igénybe vehet:

 • beépített mosdó, amely az asztalra egy talapzattal vagy a pulton található;
 • patch héj, amely egy széken vagy egy pulton is telepíthető.

Az opció megválasztása a helyiség és a pénzügyi lehetőségek dimenzióitól függ, mivel a beépített és a felsõ szerkezetek költségeinek nagyságrendje drágább. Az oldalsó lefolyókkal ellátott mosogatók kényelmesebbek lesznek, mint a középen elhelyezkedők, és a hátsó pozíció a legbiztonságosabbnak és a fürdőszobának a legjobb.

Teljes készlet: opciók

Amellett, hogy egyszerűen a mosogatót a gép fölé telepíthetjük, akkor egy mosdót is elhelyezhetsz egy szekrénnyel, ha a szoba mérete lehetővé teszi. Ebben az esetben a mosogató nem található a gép felett, hanem a közelben, ami biztonságosabb és könnyebben telepíthető. Ebben az esetben mélyebb lehetőségeket használhat, mivel nincs utalás a háztartási készülékekre. Ennek az opciónak a kényelme az, hogy éjjeliszekrényeket és polcokat helyezhetünk el a mosdó alá, ahol kényelmesen elhelyezhetjük a mindennapi életben szükséges összes kis dolgot.

A mosógép helyének elhelyezkedése az asztallap alatt megvédi azt a nedvességtől, akár felülről, akár a mosdó alá. Az ilyen minták stílusos lehetőségei nagyon változatosak lehetnek. A fő negatív pont ebben az esetben az ilyen bútorok költsége lesz. Általában ez többszöröse is magasabb, mint egy rendszeres mosogató beépítése, ráadásul nem minden fürdőszobában van olyan hely, ahol ilyen elemeket lehet elhelyezni.

Ha egy mosogatót akar asztalhoz vinni, akkor rendelheti meg a mesterektől, vagy próbálkozzon a kezével. A bázis gyártásához a mosogató alá kell döntenie az anyagon. A legnépszerűbb a fa és minden változata és kője. Jobb, ha a munkát kővel bízza a szakemberekkel, és egy fával megpróbálhatja magának kezelni. Azonban a legalkalmasabb anyag az öngyártó munkalapokhoz gipszkartonnak tekintendő.

Az anyaggal való együttműködés érdekében gondoskodni kell az eszközök és anyagok elérhetőségéről:

 • profil, előnyösen alumínium;
 • csavarok fémmunkához;
 • nedvességálló gipszkarton lap.

Ahhoz, hogy a padlódobot a mosogató alá helyezzük, helyesen kell meghatározni a jövőbeli struktúra magasságát és rögzíteni kell a profilokat ezen a szinten. Ezután megkezdődik egy jövőbeli keret létrehozása, amely később asztalgá válik. Amint minden készen van, a keretet gipszkarton-darabokkal kell lefedni, a lyukakat mosáshoz és leeresztéshez készítik.

A mosogató és a csövek felszerelése előtt be kell fejezni a gipszkarton szerkezetet, amelyhez mozaik vagy csempe a legalkalmasabb. A mosogató alatt lévő helyiség kényelmes polcok vagy éjjeliszekrényes szekrény formájában. Az opció kiválasztása az anyagi és a személyes lehetõségek függvénye, vajon van-e vágy, hogy valamit hozzanak létre a saját kezével.

Előnyei és hátrányai a design

A fürdőszoba elrendezésének megtervezésekor fontos, hogy minden kis dolgot átgondoljon annak érdekében, hogy az összes elemet szervesen illessze egyetlen kis helyig. Ha a helyiségnek van helye a fürdőszobának, akkor a mosogató jelenléte opcionális, de amikor a kabin be van szerelve, akkor nagyon észrevehető helyhiány van a kényelmes kézmosáshoz, mosáshoz, fogmosáshoz és egyéb higiéniai eljárásokhoz. Ezért a kis fürdőszobák körülményei között gyakori, hogy a mosogatót egy mosógéppel kombinálják.

Helytakarékos a hasznos funkciók jelenlétében, és a fő előnye a mosogató és a készülékek összekapcsolása. Ezenkívül a mosogatónak ilyen esetekben szokatlannak kell lennie, ami gyakran hozzáteszi, hogy egy bizonyos varázsa van a szobába, kiállja és díszíti is. A mosógép felett elhelyezéssel kombinálhatja a lefolyókat, és minimálisra csökkentheti mindkét elem telepítésével kapcsolatos munkát.

Ebben az esetben számos súlyos hiba van.

 • Helyezze a háztartási készülékeket a mosogató méretére és a helyiség méreteire. Ha rendszeres gépet vásárol, nem mindig kényelmes a mosás használatával kapcsolatban, és megnehezíti a használatát. A nem szabványos autók drágábbak és nem könnyű megtalálni őket.
 • A gép nem szokványos méretei miatt a benne illő ruhák mennyisége sokkal kisebb lesz, mint a hagyományos eszközöknél, ami nagyon kellemetlen lenne, ha a család nagyszámú emberből áll.
 • A mosogató és a gép kombinációja nem illeszkedik a szokásos termékhez, mivel a lefolyónak a hátfalhoz közelebb kell elhelyezkednie, és a mosogató mélysége a legkisebb.
 • A "vízililiom" mosogató felépítésének sajátosságai az oldalsó és hátsó vízelvezetéssel együtt, nem minden folyadék távozik, ezért önállóan kell megtisztítani. Ez növeli a termék ápolási idejét. Ezenkívül a mosogatót rendszeresen tisztítani kell, különösen akkor, ha van egy lefolyó formájában lévő mosogató.
 • Problémás a gyors telepítés, mivel a fürdőszobában nincs elegendő hely. Még egy tapasztalt mester sem lesz könnyű felszerelni mindent, ami szükséges ahhoz, hogy az autómosást a gép felett telepítsék, nem beszélve arról, hogy nincs megfelelő tapasztalat.

Csak az előnyök és hátrányok mérlegelésével lehet eldönteni, hogy melyik lehetőség van egy adott szobának és tulajdonosnak, ami a mosogató beépítését teszi lehetővé háztartási készülékeken - a hely funkcionális használatának örömére, vagy a beszerelés és gondozás gondjaira.

Választás: kritériumok

A fürdőszobában való jelenlét vagy távollétektől függően használhatja a "vízi liliomokat" vagy a más típusú megjelenítésű mosdókat. Ez lehet egy "tál" vagy "lemez", egy változat, amely mélyebb és hajlított.

Telepítheti ezeket a termékeket:

 • a mosogató konzol egy csuklós szerkezet, ahol a "vízililiom" a legalkalmasabb;
 • beépített - lehetővé teszi a táblagépre, szekrénybe vagy asztalra szerelését;
 • számla - a beágyazott verzióhoz hasonlóan, van valamilyen bútor, amelyet a mosogatóra kell alkalmazni.

A minimális fürdőszobai méreteknél az optimális megoldás az, hogy a mosogató közvetlenül a gép felett helyezkedjen el, ami helyet takarít meg és helyet biztosít a térnek. Ha a fürdőszoba nagy, akkor bármilyen szekrényt megvásárolhat vagy asztalt készíthet bármely helyiségmérethez, polcot vagy szekrényt helyezhet el a mosogató alá, ahová mindent el tud hajtani. Ha nincs hely a raktározásra, és van mosodai kosár a mosogató alatt vagy valami másban, akkor a mindennapi élethez szükséges dolgok optimális helyzete a gép feletti asztalfelület. A hely megfelelő használatával, a fogkefe tartályok, dobozok a szükséges részleteket, akkor mindent rendben, és a fürdőszoba fog kinézni és elegáns.

Elektromos készülék: követelmények

Annak érdekében, hogy racionálisan helyezze a fürdőszobába az összes felszerelést, ki kell választania a megfelelő méreteket. A szoba méretétől és a fürdőládától vagy a zuhanyoktól függően világosan ki kell választania a mosógép méreteit. A hagyományos háztartási készülékekhez bizonyos méretűek lehetnek, amelyek nem mindig kényelmesek a fürdőszoba elhelyezése szempontjából.

Ha vegyen egy mosógépet, akkor bizonyos összetevőkre figyelnie kell.

 • A termék szélessége, amely változtatható. Javasoljuk a készülék szélességének kis méretét - akár 45 cm-re is, mert nagyméretek teszik majd magának a gépnek a telepítését és a mosogató fölött egy nagyon problémás kérdést;
 • A berendezés magasságának optimálisnak kell lennie a mosogató kényelmes használatához, míg a szabványos gépek túl magasak ehhez. A gép kiválasztását olyan módon kell elvégezni, hogy a mosogatót 80 cm magasra helyezze a kényelmes használat érdekében. A technika optimális magassága 60-70 cm.
 • Megfelelő típusú rakodási dolgok a mosogató és a készülékek összekötéséhez - elöl, míg a felső fedél nem teszi lehetővé a gép egyszerű használatát.

A mosogató kiválasztása és üzembe helyezése előtt egy gép beszerzése sokkal jobb megoldás, mint a fordított folyamat. A háztartási készülékek rendelkezésre állása esetén könnyebb lesz a mosogató kiválasztása, és mindent a lehető legegyszerűbbé tenni, hogy a mosogató használata ne zavarja a gépen végzett munkát.

Mosdókagyló beszerelése

Annak érdekében, hogy helyesen telepítse a mosogatót a gép fölött, meg kell tudnia néhány fontos szabályt, amelyekről először gondolni kell.

 1. A mosogatót egy kis résbe helyezze a háztartási készülékekből, hogy a csövek ne érintkezzenek a készülékkel. A rövidzárlat veszélye mellett, amikor a víz érintkezik a készülékkel, nagy a valószínűsége annak, hogy a csövek a készülék állandó rezgése miatt felgyújulnak.
 2. A mosogató telepítéséhez gondoskodni kell arról, hogy a készülék felülete felett helyezkedjen el. Ez megvédi a fröcskölést és a vizet a munkafelületen.
 3. A mosogató szerelése előtt fontos, hogy ellenőrizze a mosógép műszaki állapotát, a vezetékek szilárdságát és sértetlenségét és szigetelését, hogy elkerülje az előre nem látható helyzeteket.

A mosogató feletti mosogatószerkezet tervezésénél ügyelni kell a helyes választásra, laposnak kell lennie, és a mosogatóval a hátsó falra kell helyezni. Ha csak a mosogatót használják, akkor a "vízililiom" lenne a legjobb választás, de ha lehetőség nyílik arra, hogy nagyobb méretű szerkezetet helyezzenek el a fürdőszobában, a legjobb megoldás a szekrénybe vagy a pultra szerelt felületre szerelt mosogató.

A mosdó felszereléséhez először meg kell jelölni a falat, és jelezni kell, hogy hol vannak a záróelemek a mosogató rögzítéséhez, próbálja meg előzetesen elhelyezni a terméket, és értékelni a kiválasztott pozíció és használhatóság helyességét. A következő lépés a záróelemek telepítése, amelyek később elhelyezésre kerülnek. Amint ez a szakasz befejeződik, a csöveken kezdődik a munka, és először a szifont telepíti. A hullámcső csatlakozik az írógép szifonjához vagy a csatornarendszerhez.

Miután a szifont feltelepítették, működését és a szivárgás hiányát ellenőrizni kell. Csak ezután veheti fel a keverőt. Amikor minden készen van, a mosogató csavarja szorosan egy speciális kampóval, és a falhoz való csatlakozásnál, ha van ilyen, egy tömítőanyaggal van bevonva. A mosogató felszerelése mosógép nélkül történik, és csak akkor, ha a mosogatógép helyén van, ellenőrizni kell annak teljesítményét, megkezdheti a gép üzembe helyezését.

felszerelés

A mosdó beépítése és a mosógép után fontos, hogy az összes műveletet a megfelelő sorrendben hajtsa végre. Az első egy mosogató, majd háztartási készülékek. Mosogató megvásárlásakor fontos elhinni, hogy van-e zárójel a készletben. Ha nincsenek ott, akkor ezeket az anyagokat a helyszínen kell megvásárolni, ami egy bizonyos típusú mosogató számára alkalmas, mivel nagyon kevés lehetőség van, és nem minden alkalmas egy adott mosdókagylóra.

Szerelje fel a konzol lehet mind tüskék és horgonyok. Behelyezésekor fontos, hogy ne vezesse őket egészen a mosdó helyének beállításához. Amikor a tartók készen vannak, elkezdheti a mosogató összeszerelését, amelyhez a keverő és a hideg és meleg vizes csövek csatlakoztatva vannak. Ha a héjszerkezet tartalmaz egy csatorna-túlfolyó rendszert, a következő lépés az, hogy telepítse azt. A leeresztő szifon és a leeresztő cső felszerelése lesz a végső szakasz.

Minden tartót többször ellenőrzik a szivárgások miatt. Különösen fontos elemekhez további tömítéseket és rögzítőket is szerelhetünk, és néhányat még szilikon tömítőanyaggal is el lehet látni. Miután összeszerelték, a mosogató a konzolra van szerelve, és mindent ellenőriz. Ha az összes elem helyén van és működőképes állapotban van, a horgonyt vagy a csavart meg kell húzni és a mosogatót állandó helyen kell elhelyezni.

Mielőtt a mosogatószerkezet a konzolra lenne felszerelve, jobb, ha egy tömítőanyagot alkalmaznak rájuk, hogy elkerülhető legyen a mosogató felületének negatív hatása. Miután megszárad, elkészítheti a telepítést. Amint minden a helyén van, csatlakoztathat csöveket meleg és hideg vízzel és szennyvízzel. Csak az összes cső teljes ellenőrzése és a mosogató stabilitásának ellenőrzése után egy mosógépet szerelnek be. Szükség van megfelelően beállítani magasságát úgy, hogy ne kerüljön érintkezésbe a mosogatóval.

A mosógép hideg vízhez és lefolyókhoz van csatlakoztatva a teljes munka érdekében. Amint az összes munka befejeződött, el kell indítani a háztartási készüléket, és ellenőrizni kell a munkaképességét és a mosogatóval való kölcsönhatást. Így a Mosógép mosogatójának a saját kezével történő felszerelése nem valami lehetetlen, a legfontosabb az utasítások betartása és mindent helyesen véghezvinni.

Szifon telepítés

A szifonszerkezet során fontos, hogy minden egyes elemet csavargassanak, eltakarják tömítőanyaggal, ezáltal minimalizálva a vízszivárgás lehetőségét. A kialakítás a héj telepítése előtt csavarodik, miután a rögzítőelemek még nincsenek meghúzva. A modern szennyvíz- és vízvezetékek részletei meglehetősen törékenyek, ezért fontos, hogy ne alkalmazzunk túlzott erőt, ne csavarjuk őket, különösen szifonra és hasonló elemekre vonatkozik.

A mosógéphez külön cső van, amelybe a csatorna csavarja. Jobb rögzíteni a csavarok meghúzását. A szifont a csatornahálózatra kell csatlakoztatni. A legjobb a hajlítás hajlítása, a térd megtétele és elektromos szalaggal vagy hasonló módon történő rögzítés. Ez megakadályozza, hogy kellemetlen szennyvíz kerüljön a mosógépbe és a helyiségbe.

A keverő telepítése a végső szakasz. Leggyakrabban a falon van elhelyezve és ritkán a mosogatón. Fontos, hogy kövesse a gyártó utasításait a munka minden egyes szakaszában, mivel az egyes márkák anyagai saját jellemzőkkel rendelkeznek, amelyeket ismernie kell. Miután a szifont és minden egyéb elemet feltelepítették, bekapcsolhatja a vizet és megpróbálhatja használni a mosogatót.

Mixer telepítés

Annak a ténynek köszönhetően, hogy a mosogató "vízliliom" nem szabványos méretű, a keverő helye, amely normál körülmények között a hátsó fal közepén helyezkedik el, ebben az esetben a sarok felé tolódik. Leggyakrabban a lyuk a jobb oldalon van elhelyezve, de más lehetőségek is találhatók, ha kényelmesebbek egy adott helyiségben. A legkedveltebb megoldás azonban a csaptelep nélküli lyuk, amely közvetlenül a falba van szerelve, így több helyet biztosít a fürdőszobában.

Ha a mosogatónak van egy lyuk a keverőhöz, akkor telepítéséhez alaposan olvassa el az utasításokat, majd folytassa a munkát. A berendezés felső részét a lyukba helyezzük, alulról rugalmas tömlővel és csatlakozóval van összekötve. Fontos, hogy a szivárgás elkerülése érdekében további tömítéseket használjon a keverő minden csavart pontján. Nos segít és fum-tape, ami tömíti a kapcsolatot.

Miután az összes elem be lett szerelve, tesztet kell készíteni a vízzel, hogy ellenőrizze a keverő működését, amely megmutatja, hogy van-e szivárgás a csövekben. Ha minden rendben van, akkor folytathatja a háztartási gépekkel való együttműködést, ha nem, akkor mindenképpen újra kell lazítani és újra húzni, tartva az összes elemet egy kicsit szigorúbb, de túlzott erőfeszítés nélkül.

Ha nincs a lyuk a mosogató csaptelep alatt, akkor a falra szerelhető úgy, hogy először a csöveket helyezze el, és csak azokat a vágásokat hagyja el, amelyekhez a vízellátó rendszer fel van szerelve. De sokkal egyszerűbb megoldást kínál, ha a mosdót úgy állítja be, hogy a fürdőszobai csaptelep elérje azt, lehetőséget adva arra, hogy mosson kezet, és tegyen meg mindent, amire szüksége van. Ebben az esetben fontos, hogy a mosogatót a fürdőszoba oldalára mozgassa, hogy kis átfedést hajtson végre, ami megakadályozza a nedvesség bejutását a gépbe abban a pillanatban, amikor a keverőcső kifolyik a mosogatóba.

Használat: Tippek

A mosógép felett található mosdó kényelmes használata érdekében fontos figyelembe venni a háztartási készülék kiválasztását is. A szabványos modellek nagyobb méretekkel rendelkeznek, mint egy kis fürdőszobában, ahol fontos, hogy minden négyzetmétert funkcionálisan használjon. A mosogató az ember optimális magasságához volt szüksége, ezért egy mini mosógépet kell vásárolnia, amely nemcsak kicsi, hanem szűk is lehet.

A modern készülékek különböző díszlécekben és szerelvényekben állnak rendelkezésre, de a nem szabványos méretek kevésbé népszerűek, mert sokkal drágábbak az árban. Mielőtt a fürdőszobában egy mosdókagyló helyét elhelyezné, alaposan gondolja át és mérje fel az előnyöket és hátrányokat.

A mosogató ilyen célból történő megválasztása érdekében minimális mélységű modelleket és vízszintes lefolyót kell vásárolni, amely a falhoz ér. A mosogató felállítása során a gépet úgy kell felszerelni, hogy a két elem ne érintkezzen egymással, mivel a rögzítések sűrűségét a rezgések megzavarják, és az áramlás megkezdődik.

Mosogató kiválasztása során fontos, hogy a mosógép meglévő méreteire összpontosítson. A mosogató szélének több autónak kell lennie, hogy megvédje nedvességét. A különböző lehetőségek és formák ellenére ez a szabály rendkívül fontos. Ha van egy fürdőszoba egy keverővel és egy hosszú kabin mellett a mosogató, akkor a legjobb, hogy egy mosdó nélkül lyuk a keverő. Amikor egy zuhanyzó van a fürdőszobában, a csaptelep a mosogató sarkában vagy a fal falán található jobb oldalon található.

Modellek és vélemények

Mivel az áruk piaca folyamatosan bővül, fontos megérteni, hogy ezek a termékek vagy a különböző cégek, méretek és formák milyenek.

A legkeresettebb lehetőségek közül néhánynak bizonyos jellemzői vannak.

 • A "Quatro Water Lily" üzenetküldő egy 60 cm-es, 60 cm-es héj, négyzet alakú. Az anyag fajansz, a bevonat zománc, a lefolyó a hátsó fal közelében van, van egy hely a keverő számára, amely a mosdó középpontjában van elhelyezve.
 • "Yuni-50 vízililiom", "Yuni-60 vízililiom" - 60 60 és 60 cm-es, 60 cm-es méretű kagyló, ezeknek a termékeknek a szögei lekerekítettek. Anyag - fajansz, bevonat - zománc. A keverő a mosogató közepén helyezkedik el, és a csatorna mellette van. Ez a termék csatorna-túlcsordulási funkcióval rendelkezik.
 • A Sanrif "Indigo" 60-60 cm méretű mosogató, mely kiváló minőségű lítium márvány. Szifonnal és konzolokkal ellátva. Drain zárt stilizált szappan doboz. A lefolyó a mosdó mögött helyezkedik el, amely a 9 cm mélységet határozta meg, a felülvizsgálatok során megemlíthetjük a termék és tartozékainak magas színvonalát. A legtöbb fogyasztó megjegyzi a modell csodálatos külső jellemzőit és az ilyen opciónak megfelelő költségeket. Jelentős hiányosságokat nem azonosítottunk.

Akril mosdók

Az akril mosogató egy modern praktikus megoldás a fürdőszoba és a konyha számára. Helyénvaló úgy nézni, mint egy klasszikus belső térben, és egy lakásban, egy tetőtéri stílusban. A különböző színek és textúrák lehetővé teszik, hogy a terméket bármilyen projektbe illessze, és tökéletes kombinációt biztosítson a bútorokkal és a dekorációval. A Sound Stone cég sok éven át különböző formájú és méretű termékek gyártásával foglalkozik, mestereink képesek a legösszetettebb projekt megvalósítására.

Akril mosdók: Ár

Az akril héja rendelhető lehet drága és nagyon költséghatékony. A költség elsősorban az alkalmazott anyagtól függ. Minél drágább, annál nagyobb a teljes összeg. Ha egy kompozitot megfelelően választott ki, még a legösszetettebb költségvetésbe is befektethet. Nem kell menteni a minőségre, az itt bemutatott összes anyag megfelel az állami szabványok követelményeinek és a műszaki követelményeknek.

A táblázat csak tájékoztató jellegű adatokat mutat. A pontos összeg megállapításához hívja meg vezetõinket Moszkvában. Mondja meg nekik a termék paramétereit és az anyag, forma és dekoráció minden kívánságát. Számítás után számolni fognak Önnel a végső költséggel. Az anyagfelhasználás és a munka összetettsége a termék alakjától, vastagságától és méreteitől függ. A hagyományos modellek sokkal olcsóbbak, mint a vázlatokból készített exkluzív termékek. Az ár is befolyásolja a további dekoráció jelenlétét.

Fotók akril kagylóból

Ügyeljen a webhelyen található katalógusunkra. Itt számos különböző formájú és méretű termékeket találhat. Minden bemutatott modellt a Sound Stone cég mesterei készítettek és helyüket a belső térben találta. Javasoljuk, hogy ismerkedjen meg a teljes választékkal annak érdekében, hogy kiválassza az Önnek megfelelő akrilhüvelyt. Ha a katalógusban nem talál hasonló terméket, akkor mesterünk gyorsan reagál a megrendelésre, és elkészíti a vázlat szerint.

Ár: 7 550 dörzsölje.

Ár: 7 460 rub.

Ár: 10 220 rubel.

Ár: 18 000 rubel.

Terület: 0,35 m2.

Ár: 15 360 dörzsölje.

Terület: 0,39 nm.

Ár: 16 260 Řl.

Terület: 0.43 m2.

Ár: 7 000 rubel.

Ár: 10 050 dörzsölje.

Terület: 0,29 nm.

Ár: 15 000 rubel.

Terület: 0,27 nm.

Ár: 8 905 rub.

Ár: 16 260 Řl.

Terület: 0.44 m2.

Ár: 7 590 rub.

Terület: 0,28 m2.

Ár: 13 200 dörzsölje.

Ár: 21 000 rubel.

Terület: 0.44 m2.

Ár: 20 000 rubel.

Ár: 10 000 rubel.

Terület: 0.25 m2.

Ár: 19 000 rubel.

Terület: 0.44 m2.

Ár: 17 405 rub.

Ár: 22 000 rubel.

Terület: 0,49 nm.

Ár: 22 000 rubel.

Vegyünk minden akasztót az akrilból a rendelésre

A termék kiválasztása során fontolja meg a szoba jellemzőit. Kényelem és praktikusság - a mosdók és mosdókagylók legfontosabb tulajdonságai. Például egy akril mosogató mosogatógépen segít megtakarítani a helyet. A textúra felülete elfedi a fröccsenő foltokat és a foltokat a vízből, de a fényes, fényes felületek csak a tisztítás után vonzóvá válnak, minden szennyeződés látható rájuk.

Beépített munkafelület

Ügyeljen a beépített modellekre, amelyek egyetlen egységet alkotnak kőpadlóval. Nemcsak elegánsnak tűnnek, hanem hosszú élettartamukkal és magas légmentességük is.

Különleges mély tálak segítenek megszabadulni a fröccsenésektől a táblagépen. Az alulról felfelé irányuló megnövekedett távolság hatással van egy ilyen mosogató kapacitására is.

Egy vagy két szárnyal

A táblát más módon megvédheti - úgy, hogy egy modellt (vagy kettőt) helyez el. Ez a gyakorlati megoldás növeli a mosószerek tárolóhelyeit és a szárító edényeket.

Áttekintés az akril kőlemezek formáiról és méretéről

Sokan próbálnak olyan formát választani, amely ideális a belső tér stílusához. De ezt a fontos jellemzőt kizárólag a személyes preferenciák határozzák meg. Ez az életstílustól, a családtagok számától és az egyéb egyéni paraméterektől függ. Kényelem ebben az esetben először. Az akril mosogatónak illeszkednie kell a szokásokhoz, nem pedig a belső tér stílusához.

A kerek mosogatók és mosdók ideálisak a kis terek tulajdonosai számára. Ez a forma magában foglalja a felhasználható terület legracionálisabb használatát. A sarkok hiánya segít a vizuálisan "sima" a belső térben, nyugodtabban és visszatartva. De érdemes megjegyezni, hogy nem lesz nagyon kényelmes mosni a serpenyőket és edényeket ebben a formában.

A négyzet alakú akril héjak stílusosak és figyelemre méltóak. Laconiak és egyszerűek, mind a klasszikus, mind a modern belső térben jól néznek ki. Ezenkívül ez az űrlap nagy számú ételeket, nagy edényeket, serpenyőket és egyéb edényeket tarthat fenn. Javasoljuk, hogy válasszon közepes és nagy méretű. A kompakt modellek nem annyira kényelmesek és praktikusak.

Ha a terület megengedi, akkor téglalap alakú modellt válasszon. Nagyon sok helyet igényel, de teljesen más emberekhez illik. Az ilyen mosogató alkalmas minden családtag számára, kényelmes és kényelmes lesz mind a felnőttek, mind a gyermekek számára. És a tál kapacitása kellemesen meglep. Az ilyen mosdó beépíthető a mosógép tetejére a hasznos helytakarékosság érdekében.

Az ovális mosdók gyakran a fürdőszobákban találhatók, és sokkal ritkábban a konyhákban. Kényelmesek és praktikusak, ezért ideálisak bármilyen belső és célra. Egy ilyen tágas tálban nemcsak teljes ételkészletet, hanem nagy edényeket és edényeket is fel lehet szerelni. Ezenkívül az éles sarkok hiánya a mosást biztonságosabbá és kevésbé vizuálisan észleli.

Vásároljon tőlünk - nyereséges! És miért:

Csak az összetett anyagok bizonyított gyártói dolgozunk, kivéve a folyamatok közvetítőit. Ezért a Sound Stone a legkedvezőbb feltételeket kínálja ügyfeleinek. Vessen egy autómosót tőlünk és használja azt évek óta.

A gyártási idő 3 nap

A saját gyártás lehetővé teszi számunkra, hogy minél gyorsabban készítsünk terméket.

Garancia - 10 év!

Csak megbízható beszállítókkal dolgozunk, és felelősek termékeink minőségéért. A garanciális kötelezettségeink 10 évig érvényesek!

Telepítés a szállítás napján

Szakembereink a szállítás napján telepítenek minden terméket. Garantáljuk a kiváló minőségű telepítést!

Indulás bármikor

A szakember a kérést követő napon számolja ki a mérést. Ön kiválasztja a mérés időpontját. Nálunk mindig kényelmes!

Moszkvában és minden moszkvai régióban dolgozunk

Kész vagyunk arra, hogy Moszkva és a régió bármely pontjára jussunk, legyen az a város központja vagy egy távoli falusi település.

Akrilgyártók

Minden cég, amely a kőgyártásban részt vesz, saját technológiájával és saját receptjével rendelkezik. Egyes márkák nagy szilárdságot, mechanikai sérülést (karcolásokat, zsetont stb.) Védenek, mások - plaszticitást vagy sokféle színt és textúrát. Szükség van az anyag kiválasztására minden egyes helyzetre, figyelembe véve a szoba jellemzőit, a belső tér stílusát és egyéb követelményeket és kívánságokat.

Ár: 13 000 rubel. négyzetméterenként

Ez a költségvetési márka elterjedt Kelet-Európában. Az alacsony árképzés népszerűvé teszi. Ebben az esetben a kompozit megfelel az összes legmodernebb szabványnak és műszaki követelménynek Emellett a gyűjtemények több mint száz különböző változata létezik monokróm és texturális színekben. Matt, fényes, fényvezető és félfényes felületkezelés lehetséges.

Ár: 16 500 dl. négyzetméterenként

Megbízhatóság, tartósság, vegyszerállóság, mechanikai károsodás és szennyeződés - ez a lista a fő összetevők közül. De a színpaletta is érdekes. A világos, fekete-fehér árnyalatok nem fakulnak el a nap alatt, a matt textúrák nem válnak elhalványulnak, és a fényvezető, fényes vagy fél fényes felület megtartja vonzó fényét.

Ár: 24 300 руб. négyzetméterenként

Ezt a prémium márkát már régóta szereti a tervezők. A valódi mesterművek könnyen kialakíthatók egy olyan anyagból, amelynek nagy a duktilitása: a legösszetettebb és fantáziadús termékek. Felkeltette a figyelmet és széles színeket és árnyalatokat: a tiszta, összetett, összetett textúrákhoz, ellentétes foltokkal. A felület lehet matt, fényvezető, fényes vagy félig fényes.

Ár: 18 000 dl. négyzetméterenként

Ennek az anyagnak a speciális szerkezete ellenáll a nedvesség és a szennyezés behatolásának, valamint a baktériumok kifejlődésének. Könnyen gondoskodni az összetett termékekről, és az évek során nem veszítik el a fényerőt és a ragyogást. A gyűjtemény több mint száz különböző színt tartalmaz, így könnyen megtalálhatja a kívánt monofonikus vagy texturális változatot. A kép kitöltése segít a matt, fényes, félig fényes vagy fényvezető felületen.

Ár: 13 900 dl. négyzetméterenként

Egy másik olcsó, de ugyanakkor magas minőségű összetett anyag, amely gyorsan népszerűvé vált a globális és az orosz piacon. Tartós és megbízható, sok éven át szolgál. Jelenleg a gyűjteményben hetven különböző mintát képviselnek. Közöttük diszkrét monokromatikus és szokatlan textúrájú, a felületi textúra lehet matt, fényes, félig fényes és fényvezető.

Ár: 13 300 rubtól. négyzetméterenként

Ez a Dél-Koreából származó anyag kedvezően hasonlít a vizuális és a tapintható "melegség" analógjaihoz. Egy különleges gyártási technológia ilyen szokatlan eredményhez vezet. Ez a kompozit tökéletesen utánozza a természetes anyagokat (fa, sziklák). Azonban a széles színválasztékban világos monokromatikus megoldások találhatók. Matt, fényes, fényvezető vagy félfényes felületkezelés fokozza a hatását.

Ár: 21 300 rub. négyzetméterenként

Az akrilból készült zuhanás komplex alakú megrendelésre kiváló minőségű anyagból készülhet. A hőformázási technológia lehetővé teszi, hogy szokatlan termékeket hozzon létre. Ugyanakkor az összetett megtartja szilárdságát és ütésállóságát. A kívánt árnyalatot a hat különböző gyűjtemény közül választhatja ki. Mind a fekete-fehér matt, mind a fényes megoldások, valamint a könnyű és félig fényes textúrák.

Ár: 20 300 rubtól. négyzetméterenként

Dél-Korea környezetbarát márkája, amelyet a hozzá kapcsolódó világ iránti felelősségteljes hozzáállás jellemez. Az összetett anyagból készült termékek könnyen újrahasznosíthatók és nem jelentenek veszélyt a természetre. A színek széles választéka magában foglalja mind a tiszta monochrome változatokat, mind a texturális mintákat, amelyekben ellentétes foltok vannak. A felület lehet átlátszó, félig fényes, fényes és fényvezető.

Vélemények

A mosogatók és a polimer anyagból készült más termékek értékesítésével foglalkozó cég megválasztása során figyeljen a saját termelésének jelenlétére. A Sound Stone cég önállóan teszi mosdókat és mosdókat, anélkül, hogy közvetítőkkel segítene, amely lehetővé teszi számunkra, hogy a legjobb feltételeket kínáljuk az ügyfeleknek. Olvassa el ügyfeleink által írt véleményeket.

Kiváló hozzáállás az ügyfelekkel!

Az ilyen dolgok mindig nagyon drágák voltak. De úgy döntöttem, felhívom és megtudom a hozzávetőleges költségeket. Kellemes meglepetés volt a tanácsadó hozzáállása: a lány részletesen elmondta mindent, és segített kiválasztani egy modellemet szerény költségvetésemre. Gyorsan elkészített és telepített, használjon több mint hat hónapot. Nagyon boldog.

Költség: 19 000 rubel.

Mindenkinek tanácsot adok! Minőség 5 + -nál.

Egy mosogatót kerestünk, amely illik a nagyon világos konyhánkba. Megálltunk a Montelli anyagán. A szín megfelelő, a minőség kiváló, és általában a költségek egy mese. Mindig nincs karcolás! Bár gyakran a gyerekek mosogatják az ételeket, de még mindig tiszták. Most ilyen mosdót akarunk elhelyezni a fürdőszobában.