Legfontosabb > Tartozékok

Színes akril fürdők: Tervezési lehetőségek és tanácsok a választáshoz

Azok, akik szembesülnek az új fürdő választásának problémájával, nem fogják elcsodálni az akril modellek. De kevesen gondolják, hogy többszínűek. Hogy hogyan válasszuk ki a megfelelő színű akril fürdőket a belső térben, hogyan különböznek egymástól, beszéljünk ebben a cikkben.

Különlegességek

A többszínű vízvezeték a modern design megoldások terméke. A gyártók elmagyarázzák az ilyen modellek megjelenését a hazai piacon egy új szakaszban a vízvezeték-tervezés kialakításában és a szovjet életmód elől. Az új technológiák fejlesztésével a hazai piac új termékekkel teli. Ezek egyike akril fürdők. Általában a fogyasztók attól tartanak, hogy megvásárolják a vízvezeték világos színét, amely elárasztja, ezért inkább a klasszikus fehér színt.

Az akril fürdők a gyártás típusának megfelelően kétféleképpen oszthatók meg: öntött akril és bevont változatok. Ezek teljesen akrilból és modellekből készült termékek, amelyek csak egy folyékony akril réteggel vannak bevonva. Az első fajták drágábbak, mint a második, mivel az akril meglehetősen drága anyag.

A fő előnye az akril lehetőségek - az alacsony súlyuk. Ezek a modellek bármilyen formát és színt kaphatnak, ami eléggé fáradságos a gyártási folyamatban. A különböző színű színek mellett a fürdők borításával vagy különböző csillogással borítják. Kívánt esetben az akril kád díszítéssel rendelhető.

De vannak jelentős hátrányai. Az ilyen termékeket a gondatlan tisztítás károsíthatja. Nem mindig ellenállnak a hirtelen hőmérsékletváltozásoknak. Mindez az öntött akril modellekre vonatkozik. Ha a fürdőt csak egy akril réteg borítja, gyakran nem felel meg a megadott tulajdonságoknak.

Mi más hamis?

Az öntött akril fürdőkádat meglehetősen magas áron (100 ezer rubel) adják el. Érdemes ezt az árkategóriát kis különbséggel irányítani. Bármi, ami lényegesen olcsóbb, mint ez a sáv nem tekinthető teljesen akril fürdőnek. A kiváló minőségű akril modell ára ugyanolyan, mint a márvány vagy öntöttvas. Ami az akril bevonattal ellátott lehetőségeket illeti, a rétegnek nem szabad vékonyabbnak lennie, mint 30 mm.

Általában túl vastag vagy vékony réteg látható azonnal. A meggátolatlan gyártók az akril kompozit műanyag üvegszálat cserélik, a tetején túl vékony réteg akril, vagy akár a forgácslap alján is megerősítik.

Hogyan illeszkedni a belső térbe?

A színes akril kádak népszerűségét nyilvános helyeken nyerik. A fürdő vagy a szauna belseje különleges. Ezek nagyméretű szobák, amelyek a kerület, a csempézett vagy a fa padló körül világítanak. A színes, világos jacuzzi tál vagy csak egy kis termék az eljárások számára jól illeszkedik egy ilyen belső térbe.

Ami a közönséges lakóhelyeket illeti, egy akril modell lehet a kiút, ha a fürdőszoba területe kicsi, és nem akarsz zuhanyozni. Jó példa erre a kis lehetőségek, amelyeket koreai vagy japán apartmanokban telepítenek. Területenként egyenlő a zuhanyzóval. Az ilyen modellek nem sok helyet foglalnak el, könnyebben törődnek velük.

Az ilyen termékek beszerelése a hazai belső térbe, a tervezők sajátos sarokkádakat fejlesztettek ki. Az ilyen fürdõk látványosak lesznek a kis fürdõkben. Egy másik lehetőség egy kis kád a fal mentén. Az alakban, úgy néz ki, mint egy baba fürdő, de nagyobb mélységben. Az ilyen modellek a közelmúltban népszerűvé váltak. Az ilyen fürdőkád egyik előnye, hogy színét nem lehet kombinálni, és nem lehet átfedni más fürdőszobai elemekkel.

A színes vízvezeték jelenléte fanyar tartozékok, szerelvények, fal- és padlóburkolat. Ellenkező esetben a fürdőszoba kockázata világos, de íze és kényelmetlen.

Mágikus szín

Mindenki tudja, hogy a különböző színek milyen hatással vannak egy ember hangulatára és légkörére egy szobában. Ha színes fürdőt szeretne vásárolni, érdemes figyelembe venni a színérzékelés bizonyos finomságait.

 • Red. Biztosítja a biztonságot. Alkalmas olyan emberek számára, akik csendben gondolkodnak, miközben kemény munkát végeznek melegfürdővel.
 • Orange. Segít nyugodni, összpontosítani. Alkalmas azoknak, akik gyakran hangulati hangulatot tapasztalnak.
 • Sárga. Eltávolítja a negatív, segít a jó hangulat helyreállítása után egy kemény napi munkát.

Akril fürdők (színes)

márka

Ha a lakás felújítása során az egyik legfontosabb szempont a kreatív fürdőszobák elrendezése, akkor a 3Dplitka.ru-nál szívesen segítenek a terveinek megvalósításában. A katalógusunk színes akril fürdõje a fényes folt, amely exkluzív lesz.

 • Szín: a festészet lehetősége, zöld, piros

A színes fürdők előnyei

A fürdőszoba színes szaniteráru gyártási technológiája magában foglalja a festék bevitelét a polimer előállítási folyamata során, ezért a termékek felülete:

 • nem ég ki;
 • nem töröl;
 • nem változik a szín az idővel;
 • kevésbé érzékeny a pigmentekre.

Ha belefáradt a hófehér szaniterekbe, és szeretné diverzifikálni a belső téredet, akkor a 3Dplitka.ru választéka az Ön rendelkezésére áll. Nálunk nem csak vásárolhat színes fürdőt szállítással, hanem installálási szolgáltatásokat is rendelhet.

Lásd még négyzet alakú kád 100x100-as katalógusunkban

Színes akril fürdők

Termék kód: 100934

Méretek (dshg): 169,5x80x48

Termék kód: 101539

Méretek (dshg): 174x84x45

Termék kód: 101531

Méretek (dshg): 175x82,5x44

Termék kód: 101523

Méretek (dshg): 170x76x45

Termék kód: 101503

Méretek (dshg): 170x74,5x50

Termék kód: 101515

Méretek (dshg): 178x75x45

Termék kód: 101535

Méretek (DSHG): 168x80x42

Termék kód: 189160

Méretek (dshg): 170x80x45

Termék kód: 101519

Méretek (DS): 170x78

Termék kód: 101527

Méretek (dshg): 172,5x79,5x50

Termék kód: 101511

Méretek (dshg): 160,5x77x43

Termék kód: 101507

Méretek (dshg): 170x75x43,5

Néha a vízvezeték klasszikus fehérsége bosszantó. És akkor jöjjön el a színes akril fürdők támogatásához, amellyel könnyebbé válik a belső tér felfrissítése és valóban eredeti formában történő elkészítése.

A nem szabványos színek vonzzák a figyelmet és javítják a hangulatot. Például egy élénk narancsszínű fürdő a legjobb hely az akkumulátorok teljes napi töltésére. És a fekete, éppen ellenkezőleg, ellazul, és hihetetlenül elegánsnak néz ki - mintha valami idegen tárgy, és nem csak egy újabb vízvezeték. A fényűző karkötő nagyon elegáns fürdőt kölcsönöz a klasszikus art deco-nak. Azonban egy pillantás a képen sokkal többet tud mondani, mint bármelyik leírást.

A szokatlan színeket általában nem szabványos formában egészítik ki. Azonban az ilyen fürdők különféle tervezési megoldásokban kaphatók. Megtekintheti azokat a katalógusban, amely többek között tartalmazza a méreteket és az árakat.

Ha pedig vásárol egy színes akril fürdőt az online áruházban, nagyszerű időt takaríthat meg a tökéletes modell keresésére. A vezető gyártók legszélesebb választéka (Radomir, Villeroy Boch, Riho és sok más) kiegészítik vonzó árak, valamint a szállítás és a beszerelés megrendelésének lehetősége.

Érték törlése Szín: barna, kék

A színezett akril fürdők áttekintése

Az akril fürdőkről sokat írt. Még túl sok. Az előnyöket (kis súly, különféle formák) és a mínuszokat (egyszerûen károsítják a felületet a tisztítás, deformáció a hõmérsékletrõl) egyszerûen nem tárgyalták. Egy másik széles körben nyilvánosságra hozott szolgáltatás a szín. A gyártási technikák és a kiindulási anyagok előállítása egyszerű eszközökkel teszi lehetővé, hogy az akril termékek nemcsak hagyományosan fehérek legyenek. A színpaletta változatos. A modern fürdők világos színekkel rendelkeznek, díszítve gyöngyházzal és csillogó gyöngyökkel. Ezenkívül a zebra, a leopárd vagy a tigris színeződés megjelenhet a fürdőszobában. Minden színes fény csodálhatja a fotót. Itt van egy színes akril kád és beszélgetés.

A színes megoldások jellemzői

Hagyományosan, mivel fajanszból készültek, a fürdőszoba elemei fehérek voltak. Fehér WC, fehér mosdó, fehér fürdő. Drága modellekben (persze, a vízvezeték bevezetésének hajnalán a közönséges ember életében elit opciók és objektumok voltak a felhasználók számára szerényebbek), a fehér fajansz kézzel festett alulról festett.

De a modern anyagok megjelentek eredményeként - új lehetőségek, aktuális divatirányzatok, például akril színű fürdőszobák. A kék akril kádat, az akril vanília színű kádat vagy fürdőkádat az eladók jelentik, mint plusz plusz a választás kedvéért. A vízvezeték elemek hagyományosan fehér színének elkötelezettségét a szegény szovjet élet örökségének tekintik, amelyet a lehető leghamarabb ki kell küszöbölni, "az életét élénk színekkel díszítve". Ez így van?

Gazdag és drága

Érzi a különbséget a "gazdag" és a "drága" szavak között? Próbáljon ki egy kísérletet: nézze meg az akril fürdők eladását kínáló üzleteket. A választékukban feltétlenül a színes akril fürdő. Most próbálja meg bonyolítani a feladatot - keresse meg a rubrikát, ahol az akril kádak képviseltetik magukat. Mint tudják, a szilárd akril termékek a legdrágábbak és minőségiek. Bár az akril nem természetes kő, réz vagy más olyan anyag, amely korunkban exkluzív lett, még mindig meglehetősen drága gyártás.

Ezért csökkenteni kell a termelési költségeket egy vékony akril rétegen, és a maradékot más, olcsóbb anyagok helyettesítik.

Fontos! Az öntött akril termékek teljes egészében akrilból állnak, trikó gyártók nélkül:

 • kompozit műanyag
 • alsó merevítő forgácslap;
 • a falak megvastagodása üvegszál erősítéssel;
 • és más kísérletek arra, hogy elfogadható terméket készítsünk egy vékony (esetenként akár egy milliméter vastag) akril-rétegből.

Az alsó falak vastagsága 30 mm - ez nagyon különbözik az akril rétegtől milliméterben. Ezeknek az egészségügyi eszközöknek a költsége meglehetősen hasonlítható a jó öntöttvas modellekhez, és közel áll a természetes márványból való ablúzió termékeihez.

Nézze meg, vannak-e olyan kádak a modelltartományban, amelynek árkategóriája 100 000 rubel felett van, fekete akril kád vagy más színű akril fürdők 100% akrilból készültek? Majdnem minden luxus termék fehér. És egyébként meglehetősen visszafogott, szabványos formák, és nem "finom kontúrok", amelyek az élénk színekkel együtt olyan hangosan hirdetők dicsérik.

Kevéssé kétlem, hogy az olcsó műanyag ékszerek helyénvalóak a magas társadalomban a magas társadalomban. Miért kedvelik az olcsó akril zöld fürdőket a gyöngyház gyöngyházával, mint a kegyelem és a jó ízlés magasságát? Az angol királynő a finom ízlés és a jó stílus modellje.

Ez a fürdő színe az Ön számára.

Képzeld el: vörös akril fürdő, és te benne vagy. Semmi sem? Például a trilógia fürdőszobájában történt gyilkosság jelenete. És hogyan fogod megnézni a zebra csíkok hátterét? Azok, akik azt javasolják, hogy válasszanak egy színes fürdőt stílusuk hangsúlyozására, a színes egészségügyi termékek szépsége az, hogy választhat egy fürdőt, amely megfelel a csempe színének. Milyen színű a fekete akril keverék jól? A csempe a fürdőszoba falán előnyös lesz a káprázatos fehér lámpatestekkel együtt.

Az emberi pszichológia olyan, hogy a fényes és aktív rajz tárgyak gyorsan felfújódnak. Ha adót adsz be, és olyan terméket vásárolsz, mint egy zöld akrilfürdő, rövid idő múlva úgy érezheti, hogy a kellemes vízkezeléstől nem kapja meg a kívánt pihenést. Éppen ellenkezőleg, valami folyamatosan felháborító. Talán az ok az ingerlékenység - a fürdő, a színe "szemöldök".

következtetés

Nem szabad a házat olyan épület kiállítási standként megtervezni, amely értékesíti az építőanyagokat, ami a vevő legélénkebb és legfigyelemreméltóbb figyelmét képviseli. Az élettér nem az a hely, ahol megmutathatják a befejező anyagok gyártói merész megoldásait és technológiai lehetőségeit. Ez az a hely, ahol aludni, pihenni, kommunikálni a gyerekekkel. Nem szabad folytatnia a gyártókat és a kereskedelmet, és üldöznie kell a csillogó, fényes újításokat. Ráadásul az ilyen termékek nem mutatnak jó ízűséget.

Színes fürdő

A színes fürdő mindössze 2 óra alatt valós! Az "ömlesztett fürdő" technológia nem csak a leghangosabb újdonság a fürdőkúra helyreállításában, és a zománc frissítésének leghaladóbb módja, hanem a kívánt szín folyadékgyülemlése a folyadék akril használatával, a színséma hozzáadásával.
Ez az anyag megkülönböztető tulajdonsággal rendelkezik - folyékony. Hála neki, a kompozíciót a fürdő oldalára öntik, és nem alkalmazzák ecsettel. Ez lehetővé teszi a mester számára, hogy minőségi és még új bevonatot kapjon elmosódások nélkül, amelyek lehetnek fehérek vagy színesek.
Az alábbi színek közül választhat: rózsaszín, zöld, piros, sárga, lila, szürke, kék és mások.

Színes fürdőzés

A bármilyen méretű és formájú fürdőben, bármilyen állapotban, az AcrylMos színt készíthet. A színt egyedileg választják ki - a fürdőszoba színterme alatt. A színek felrajzolása közvetlenül az ügyfélen történik, ezért a kellemetlen meglepetéseket kizárják.
A színes fürdő cégünkben olcsó. Kolerovka növeli a költségeket a munka csak 300 rubel.

Színes fürdő: vásárolni vagy kabát akril?

A színfürdõ, amelyet ma bármely vízvezetékbõl vásárolhat, feltétlenül megköveteli a telepítést, ami a fürdőszobába kerül. Az akril helyreállításával kapott színes fürdő nem igényel rá. És ami az ügyfél számára legfontosabb - ez körülbelül 60-80% -kal olcsóbb, mint egy új termék egy telepítéssel.
Ebben az esetben a színfürdõje a fizikai és kémiai hatásoknak megfelel - ez a folyékony akril legfontosabb megkülönböztetõ elõnye. A fürdő teljes körű helyreállítása és "festése" a technika teljes körű betartásával garantálja az ügyfél kiváló teljesítményét a fürdő használatában és megjelenésében. Ez egy nagy, ragyogó, ellenálló szín, amely nem sötétedik, és sárga idővel, karcolások hiányában, repedések és forgácsok nélkül is 20 év után.
Munkánk során olyan folyékony akril márkákat használunk, amelyek teljes mértékben megfelelnek az összes modern nemzetközi szabványnak és követelménynek. Folyékony akrilünk ezüst nanorészecskékkel gazdagodik, amelyek aktívan részt vesznek a külföldi gombák és baktériumok megsemmisítésében. Színfürdõje nemcsak szép, hanem praktikus, kényelmes, meleg és teljesen nem csúszós. A legtöbb fogyasztó számára nyilvánvaló a töltési módszer alkalmazásának előnyei az új színfürdő beszerzéséhez.

Színes fürdő

Kád a mesterséges kőből Estet Lira 170х80

Kádas mesterséges kőből készült Estet Lira 170х80 hozzáadásával.

Bath Aquastone Florida 135x135

Fürdőkád öntöttvas márványból Aquastone Florida 135.

Fürdő Aquastone Olivia 180 képernyővel

Aquastone Olivia 180 öntött márványból készült kád egy képernyővel.

A kád Aquastone Arma 170x70 műkőből készült

A kád Aquastone Arma 170x70 műkőből készült.

Fürdőkád egy mesterséges kőből Estet Tsarskaya 150x73

Szabadtéri kád mesterséges kőből Estet Tsarskaya 150x73.

Mesterséges kőfürdő Estet Scarlett 180x77

Szabadtéri kád mesterséges kőből Estet Scarlett 180x77.

Fürdőszoba Fama Style Rio 168h80

Bath Fama Style Rio 168h80 mesterséges márványból. Jellemzők: Kívülről festhető..

Kád a műkőből Estet Venice 170x80

Fürdõk márványozott Estet Venice 170x80 aszimmetrikus sarokból. Jellemzők: Fürdő az oroszlánon..

Fürdőkád egy mesterséges kőből Estet Marcel 170x80

A fürdő Estet Marcel 170x80 öntött márványfürdő önálló. Jellemzők: Ovális fürdő..

Astra Forma Nagano fürdő

Bath Astra-Form Nagano öntött márványból. Jellemzők: Egyéni fürdés lehetséges.

Bath Aquastone Armada 170

Aquastone Armada 170 öntött márványból készült fürdő.

Bathtub egy Aquastone Naomi 170x75 műkőből

Kád Aquastone Naomi 170x75 műkőből. Jellemzők: Beépített fürdőkád.

Astra Form Tiora Bath

Astra-Form fürdőkád A Tiora öntött márványból készül. Jellemzők: Astra-Form Tiora fürdő készült.

Fürdőkád egy mesterséges kőből Estet Alfa 180x80

Fürdőkád egy mesterséges kőből Estet Alfa 180x80 szabadon álló, beépített vagy beépített.

Fürdőkád a Pham Anna Style 160x73 mesterséges kőből

Fürdőkád egy mesterséges kőből Pham Anna Style 160x73.

Astra Forma Monaco Bath

Külön fürdő Astra-Form Monaco öntött márvány. Jellemzők: Talán egyedi..

Akrilkád Astra Forma Aphrodite 234x165

Akrilkád Astra-Form Aphrodite. A fürdő megerősített akrilból készül. Jellemzők: In..

Kád a műkőből Astra Form Retro 170x75

Szabadtéri kád mesterséges kőből Astra Form Retro 170x75. Jellemzők: színes..

100% garancia a következőhöz:
eladott árukat

Gyors szállítás
országszerte

Minőségi áruk
nagy választék

Színfürdők (38 kép): akril, öntöttvas, acél minden ízléshez

Minden fotó a cikkből

Sokan odafigyeltek a fém vagy akril színes kádakra, amelyeket a vízvezetékházak csarnokaiban mutattak be.

És minden alkalommal, amikor a látogatók többsége úgy gondolt, hogy egy ilyen terméket vásárol a saját lakásukhoz, tudat alatt ébredve felismeri, hogy ez egy jó hangulat, amely különös bájjal járhat az egész teremnek.

Tehát miért vonzódunk egy ilyen ismerős tartozék élénk színeihez, mint egy fürdőszoba? Végül is, sok évig egy hófehér fürdőszoba csésze képét egy mosdókagylóval és egy WC-vel együtt tenyésztették, mint például a tisztaság és a rend. Miért egyre népszerűbbek a színfürdők egyre több vízvezeték vásárlóval?

Ha befagyasztja a boltban, miután látta a színes akril fürdőket, azt jelenti, hogy tudatában készen áll egy ilyen fényes és rendkívüli kiegészítőre otthonában.

Ha bízol az érzéseidben, és készek merész kísérletekre, akkor egy új fürdőszobát vásárolni nem messze van.

Őseink óta az őseink észrevették, hogy a víz, amikor érintkezésbe kerül egy könnyű léptékkel, gyógyító tulajdonságokkal rendelkezik, hozzájárulva az emberi test lelki és érzelmi javulásához. Valójában maga a víz is jó stimulátor a létfontosságú energiákban, és színnel kombinálva csak javítja a jótékony tulajdonságait.

Mind az őseink, mind a mai leszármazottaik többféleképpen ismerik a víz különböző színezetet:

 • a napfényt a fürdőszobában fényes és telített színekké alakítva színes üveg (színes üvegfestő) segítségével;
 • színes sót vagy gyógyteák hozzáadásával a vízhez, különböző színekben festve a vizet;
 • a helyiségek átalakítása mesterséges világítással (színes lámpák);
 • különböző színű fürdők használatával

Egy ablak a fürdőszobában nincs minden lakásban vagy házban

Természetesen a háztartások ritkán büszkélkednek a fürdőszobában, így a napfény, mint a vízi pszicho-érzelmi terápia, néhány ember számára elérhető. Bár modern házak épülnek már figyelembe véve a divatos trend - a legtöbbjük egy elrendezés ablakkal a fürdőszobában.

Aromaterápia színezett sóval jó megoldás, azonban a fürdőszobában csiszoló hatású, ami hatással van a bevonat tartósságára.

A mesterséges világítás is jó ötlet, de nem mindenki szeretne diszkókat szervezni zárt fürdőszobában. Ez az oka annak, hogy az akril színfürdők ideális megoldást jelentenek a legtöbb fürdőszobában a pozitív érzelmi légkör megteremtésére.

Színes fürdőszoba lámpák

Mi a színek az ősök nyelvén?

Ráadásul a színek nem csak az érzelmi nyugalmat hordozzák, hanem az energiaátvitel is.

Akrilszínű fürdő

Őseink úgy vélték, hogy minden színnek saját energiája van, ezért válasszon egy színes tartozékot az apartman vagy a ház tulajdonosainak pszichológiai jellemzői alapján.

 • Red. Egy ilyen színű fürdő az anya méhével jár, ezért biztonságot és biztonságot nyújt az ember számára.
  Ezenkívül a vörös szín stimulálja az emésztőrendszert.
 • Orange. Ez a szín az energiához köthető, amely képes gyógyítani a fóbiákat és a neurózist. Ezért egy narancssárga fürdőszoba jól alkalmazható az erős érzelmi zavarban szenvedőknek.
  Ez a szín segít nyugodni és koncentrálni.
 • Sárga. A nap színe és energiája lehetővé teszi az ember számára, hogy megszabaduljon a negativitástól és helyreállítsa a jó hangulatot.
 • Green. Ez a szín hordozza a növényvilág energiáját, ezért az álmatlanságban szenvedőknek és különböző betegségekre hajlamosak - antiszeptikus hatással van a szervezetre.
 • Blue. Az ég színe lehetővé teszi a meditálást, a gondolatok rendjét és nyugtatja az idegrendszert.

Akril fürdőkád kék

 • Blue. A tenger színe telített egy embert a mozgás energiájával, bizalmat és elszántságot adva neki.
 • Lila. Ennek a színnek az energiája segít megnövelni a tónust és helyreállítani a szervezet életerejét.
 • Bézs. Energiával tölt el valakit, érzékenységet és melegséget ad.

Az egészségügyi berendezések modern piaca

De nem csak a színes öntöttvas fürdőkád lehet logikus következtetés a javításra, vagy szolgálhat alapja egy stílusos fürdőszoba belső.

Ma a piacon vannak színes termékek:

 • acélból;
 • akril;
 • quary (kvarc és akril vegyületek);
 • természetes kő;
 • üveg;
 • fa.

Természetesen az üveg, a fa és a kő exkluzív dolgok a gazdag vásárlók számára, akik több tízezer dollár vagy euróban kifejezett összeget fizethetik meg nekik. Értékesítésük olyan kicsi, hogy részletesebben nem fogjuk figyelembe venni fogyasztói minőségüket.

Exkluzív fa kád

A legtöbb vásárló nem igényel ilyen anyagokat exkluzív anyagokból, először a magas költségek miatt, másrészt az állandó gondozás miatt.

Ne feledje, hogy a tömeges vízvezeték-termékek piacán a demokratikus árak miatt ez még mindig a legáltalánosabb, mint a rendelkezésre álló anyagok:

Ezek a hazai vízvezeték-piac értékesítésének 99% -át teszik ki.

Akril fürdők

A modern boltokban bemutatott akril színfürdők képesek bármilyen formát venni, amely sem a hagyományos öntöttvas, sem az acél nem büszkélkedhet. Ezért az akril fürdők egyre népszerűbbek a fogyasztók körében.

Akrilszínű fürdő egy kis helyiségben

Ellentétben az acél és az öntöttvas, akril színes fürdő képes formát nyerni a hagyományos négyszögletes futurisztikus, könnyen beilleszthető bármely helyiségbe.

Még akkor is, ha kis fürdőszobákról beszélünk, például Hruscsovban vagy egy kis vidéki házban, könnyű választani egy olyan modellt, amely könnyen illeszkedik a szobába.

Referenciaként: A hazai eladók észrevételei szerint a leggyakrabban nem szabványos akril vagy kvári fürdőket vásárolnak vidéki házak, nyaralók és nyári házak számára.

Ezenkívül az országban telepített akril színfürdő, amely képes biztosítani a gyógyító pszicho-érzelmi magatartás teljes teljességét. És miután értékelte a színes tartozék minden előnyét, sokan megvásárolják a saját lakásukra világító vízvezetékeket.

Acél fürdők

Ha a 70-80-as évek magas épületének standard jellegzetes lakásáról beszélünk, akkor a színes acélkádak jó gazdasági alternatíva.

Színes acél kádak

Gyártása során a gyártók különféle színezékeket adnak a zománcnak, amelyek alkalmazása és szárítása után nyugodt hangot adnak a fürdőnek.

Az acél színe gyakran megvásárolható:

 • hozzon létre egy közös stílust;
 • csempe-kombinációk;
 • kombinációk mosdóval és WC-vel.

Öntöttvas fürdők

Jelenleg továbbra is igény van az öntöttvas fürdőkre, nagyrészt annak köszönhetően, hogy az elmúlt években ez volt a legszigorúbb egészségügyi felszerelés. És bár manapság sokkal kedvezőbb ajánlatok vannak a fürdőszoba áraira, anyagaira és formájára, az öntöttvasak a tiszteletre és a luxusra vonatkoztak.

Kézzel festett színes öntöttvas fürdő

A öntöttvasnak előnyei és hátrányai vannak, amelyeket nem fogunk élni. Fontos, hogy a hagyományos fehér szín ma már nem tudja hangsúlyozni ezt a tiszteletet. Ezért a mai vásárlók már nem akarnak fehér színű öntöttvas fürdőt vásárolni - színes öntöttvas fürdővel helyettesítik őket.

Ezt a jelenséget úgy magyarázza meg, hogy ha új fürdőt fizetnek, legyen egyéni és kifinomult. Ezért a színes öntöttvas fürdőket, vagyis a legdrágább elemeket gyakran a gyártók kézi festékkel festik, hogy hangsúlyozzák egy ilyen hasznos fürdőelem egyéniségét.

Ma a fogyasztói piac különböző színű öntöttvas fürdőket kínál különböző gyártókból és különböző áron.

A választás elég nagy:

 • exkluzív tételek híres francia és olasz mesterek;
 • a délkelet-ázsiai országokból származó termékek, amelyek alacsonyabb áron vannak.

Színes öntöttvas kínai készítésű fürdő

Ez lehetővé teszi, hogy ilyen világos és stílusos terméket vegyen egy meglehetősen nagyszámú, különböző jövedelemszintű vásárlókhoz. Ha készen áll egy exkluzív lehetőség megvásárlására, akkor fordítson figyelmet az európai gyártókra, és ha meg akarja menteni a költségeket - akkor válassza a kínai áruk között.

Beige öntöttvas fürdő a francia Jacob Delafon cégtől

Ma az öntöttvas színű fürdők nem csak a modern magánházak stílusának elemévé váltak, ahol a lakások lehetővé teszik, hogy kényelmesen elférjenek az összes szaniterek, hanem a standard lakások is.

Természetesen az ilyen vásárlást feltétlenül megelőzi a helyiségek nagy átalakítása, ahol különös figyelmet fordítanak a vízszigetelésre, hiszen a modern termékek nyílt telepítést igényelnek.

De különböző színű vasfürdőket is felvehetsz és beágyazhatsz. Kedvezőbbek, mivel nem rendelkeznek öntött faragott lábakkal, és alakjuk inkább lekerekített, ami megkönnyíti a vízvezeték szerelését a fürdőszobában.

Következtetések: a színes fürdő termékek egyedülállóak minden házban. Ezen kívül gyógyító tulajdonságaik vannak, amelyek lehetővé teszik a tulajdonos számára, hogy visszaállítsa az energia egyensúlyát és összehangolja a pszicho-érzelmi állapotot.

Nem nevezhetők exkluzívnak, mert az akril színfürdők nem túl drágák, és sok fogyasztó számára elérhetők, de az általuk létrehozott stílus kedvezően hangsúlyozza az egész szoba egyéniségét és tiszteletét.

Színes fürdő

A színes fürdő mindössze 2 óra alatt valós! Az "ömlesztett fürdő" technológia nem csak a leghangosabb újdonság a fürdőkúra helyreállításában, és a zománc frissítésének leghaladóbb módja, hanem a kívánt szín folyadékgyülemlése a folyadék akril használatával, a színséma hozzáadásával.
Ez az anyag megkülönböztető tulajdonsággal rendelkezik - folyékony. Hála neki, a kompozíciót a fürdő oldalára öntik, és nem alkalmazzák ecsettel. Ez lehetővé teszi a mester számára, hogy minőségi és még új bevonatot kapjon elmosódások nélkül, amelyek lehetnek fehérek vagy színesek.
Az alábbi színek közül választhat: rózsaszín, zöld, piros, sárga, lila, szürke, kék és mások.

Színes fürdőzés

A bármilyen méretű és formájú fürdőben, bármilyen állapotban, az AcrylMos színt készíthet. A színt egyedileg választják ki - a fürdőszoba színterme alatt. A színek felrajzolása közvetlenül az ügyfélen történik, ezért a kellemetlen meglepetéseket kizárják.
A színes fürdő cégünkben olcsó. Kolerovka növeli a költségeket a munka csak 300 rubel.

Színes fürdő: vásárolni vagy kabát akril?

A színfürdõ, amelyet ma bármely vízvezetékbõl vásárolhat, feltétlenül megköveteli a telepítést, ami a fürdőszobába kerül. Az akril helyreállításával kapott színes fürdő nem igényel rá. És ami az ügyfél számára legfontosabb - ez körülbelül 60-80% -kal olcsóbb, mint egy új termék egy telepítéssel.
Ebben az esetben a színfürdõje a fizikai és kémiai hatásoknak megfelel - ez a folyékony akril legfontosabb megkülönböztetõ elõnye. A fürdő teljes körű helyreállítása és "festése" a technika teljes körű betartásával garantálja az ügyfél kiváló teljesítményét a fürdő használatában és megjelenésében. Ez egy nagy, ragyogó, ellenálló szín, amely nem sötétedik, és sárga idővel, karcolások hiányában, repedések és forgácsok nélkül is 20 év után.
Munkánk során olyan folyékony akril márkákat használunk, amelyek teljes mértékben megfelelnek az összes modern nemzetközi szabványnak és követelménynek. Folyékony akrilünk ezüst nanorészecskékkel gazdagodik, amelyek aktívan részt vesznek a külföldi gombák és baktériumok megsemmisítésében. Színfürdõje nemcsak szép, hanem praktikus, kényelmes, meleg és teljesen nem csúszós. A legtöbb fogyasztó számára nyilvánvaló a töltési módszer alkalmazásának előnyei az új színfürdő beszerzéséhez.

Akrilan színes akril fürdőkádak

Az Akrilan az egyetlen Oroszországban működő cég, amely színes akril fürdőket gyárt.

Az Akrilan akril kádak jótállási ideje 10 év, a fürdő minimális élettartama 15 év!

A Glamour, a Sky és a SaVanna gyűjteményeiben bemutatott színes megoldásokban a kivitelezés lehetséges:

 • Négyszögletes fürdők
 • Aszimmetrikus fürdők
 • Sarokfürdők

A Glamour, a Sky és a SaVanna gyűjtemények minden egyes fürdőmodelljéhez ugyanolyan színű előlapot vásárolhat.

A Hydromassage, az Aero masszázs és bármilyen más kiegészítő felszerelés is felszerelhető!

A linket követően megtekintheti az Akrilan fürdők mindegyik modelljét, és mindegyikhez további felszerelés költségeit.

Színes kádak Akrilan - Glamour sorozat - 17 fotó

Legyen világos, elegáns és elegáns!

Néha az életben mindent meg akar változtatni, "festeni" élénk színekben. El akarom dobni az összes szürke és unalmas. És érdemes kezdeni a körülöttünk lévő világgal. Olyan sokan döntenek, és megkezdődik a javítás.

Ahhoz, hogy megszabaduljon a mintázott minták a fürdőszobában, akkor figyeljen a sorozat "finom színfürdők" Glamour ".

A szín mélysége, fényereje, vonzereje és stílusa - ez vonzza a legkifinomultabb "Glamour" -ot!

A Glamour színkollekció 16 szín, 16 árnyalat, amely első pillantásra energiával és mágikus szépséggel töltődik fel.

A "Glamour" kiválasztása után választja a fényes jövőjét! Tehát mitől megakadályozza, hogy ma lépjen hozzá?

Színes fürdő Akrilan - Sky sorozat - 7 fotó

Mennyei vonzerő!

"Sky" - egy sorozat, amely végtelenül ad. Ezek a fürdők élvezhetik anélkül, hogy a szemeidet a kecses vonalak végtelenné tenné. Csodálatos színváltozatok elfelejtik az összes problémát, és fáradt munkanap után fürödnek...

Ezeknek a fürdőknek a jellemzője a fényes sugárzás, amely úgy tűnik, hogy a fürdő aljára esik. Úgy tűnik, ilyen csodálatos szépségű sugarak törtek ki a mennyből, új energiát generálva. Az energiát, amit hajlandó megosztani veletek.

A Sky sorozat 7 különböző színváltozat kombinálható kecsesen vékony vonalakkal.

Kecses, vékony vonalak, mint a fénysugarak, eltérnek az egész fürdőben. Feketék, sárgaek, narancssárgák lehetnek - egyáltalán nem olyan fontosak. Fontos, hogy stilisztikai teljességet és szépséget adjanak. "Ég levegője", gyönyörködtető szépség és érzékenység - ez az, amit érzéki természetnek kell választania, akik nem tudnak anélkül elképzelni az életet érdekes, néha pikáns jegyzetek nélkül.

A fekete-fehér klasszikus "keveréke", az arany és az ezüst fénye, a vörös árnyalatok telítettsége és érzékenységének kombinációja... Csak a legjobb kombinációt kell választania az Ön számára!

Akrilan színfürdők - SaVanna sorozat - 4 fotó

Titokzatos, titokzatos, érzelmes, fényes... Végtelenül beszélhetünk az afrikai szavannairól, minden alkalommal emlékezve a szépségére és szokatlanságára. A SaVanna fürdőkollekcióval közelebb kerülhet az afrikai szavanna kifinomultságához.

A vadon élő afrika lélegzetét a fürdőszobában egy olyan fürdőkádban fogják meg, amelyet "zebra" csíkkal díszítenek. Az ilyen világosságot lehetetlen nem észrevenni.

A fekete gyönyörűen összefonódott ezüstös, fehér vagy finom arany, széles választékkal.

A természet minden egyes zebra számára egyedi mintát adott. Ennek tudatában a mesterek úgy tették, hogy a fürdőszobában nincs minta a többiek között. Annak ellenére, hogy csak két színt használ - minden fürdő exkluzív. A mesterek lelküket, a világ elképzelését, a munkájukat az egyes fürdőkbe...

De mindegyiknek van egy dologja - a fényes, vad, vad természet, az energia, amelyet ezek a fürdők képesek adni az otthonodnak. Nagyon kellemes pihenni bennük, mert bennük a hosszú utazásaid emlékére merülsz.

"Az életet a szivárvány színeivel díszítjük!" - ez a mottó azoknak, akik Akril színes akril fürdőket (Akrilan) hoznak létre. A hajóik e mesterei készek arra, hogy az élet fényességét és gazdagságát megadják, ami néha nem elég.

A színes fürdők viszonylag korábban jelentek meg a piacon. És képesek voltak megnyerni népszerűségüket. A mesterek létrehozásakor olyan egyedi technológiákat alkalmaznak, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy "két madarat egy kővel elkapjanak":

 • A színeloszlás elérése
 • A színes bevonat tartósságának elérése

Ez több évtizedet igényel a színes akril fürdő megvásárlása óta, de nem fog elveszteni a színét, árnyalatait, szépségét.

A színes akril fürdők nem csak az aktív életstílust és állandó mozgást élvezik. Ezeket a designokat azok is választják, akiknek fontos stilisztikai tökéletessége a szobában, a belső harmónia.

A vásárlók különböző méretű fürdők, készletek és árnyalatok állnak rendelkezésre. Mindez a preferenciák, az ízek, a hangulatok és a vágyaktól függ.

A folyékony akril a fürdőszobában - a technológia és a saját kezű kezelési módszerek. 115 fotó restaurálási munkálat

A hosszú élettartamú fürdő felületét repedések és forgácsok borítják. Idővel a zománcok rozsdás foltokat képeznek. A régi fürdő új termékkel történő cseréje pénzügyi költségeket eredményez, és hosszú időbe telhet. Előfordulhat, hogy vissza kell állítania a helyiség régi megjelenését, ami szintén időt vesz igénybe.

A cikk összefoglalása:

Akril kivitelben

Jobb, ha másképp megy, és új akciót adsz az öreg fürdőnek. Ez sok okból előnyös. A kádak helyreállítása folyékony akrilnal a helyiség előtti helyiségét érintetlenül hagyja. Ellenkezõ esetben a fürdõ lebontása után a burkolóelemek, a csempe vagy a mûanyag panelek hatással lesznek.

A régi házakban minden kommunikációs cső öntöttvasból készül. És az új fürdőszobával együtt új adaptereket és műanyagból készült csöveket kell vásárolni. Ezeknek a munkahelyeknek magukba kell vonniuk a szakmai munkásokat. Ez jelentős készpénzkiadás.

Az ilyen munkák mindig sok szemetet és port tartalmaznak. Kényelmetlen egy ilyen szobában élni - három napig ideiglenes tartózkodást keres.

A fürdőszoba befejezése egy napig tarthat. A munka öntése és átadása órákig tart, az idő múlásával az akril lefagy. Még egy kis összehasonlítás a fürdő cseréje és a gyors helyreállítás között sem hagy kétséget a folyékony akril előnyeiből.

Az akril fő tulajdonságai

A fő plus akril tartóssága. Ha követitek minden vele együtt dolgozó szabályt, teljes évtizedet szolgál majd. A befejező anyag alacsony hővezető képessége és a fürdő külső oldalán található poliuretán hab további alkalmazása kiterjed a vízkezelés kényelmes elfogadására.

A helyreállítás önmagában több órát vesz igénybe. A felület keményedési ideje függ az anyag minőségétől. Néhány óra akril megkötése néhány nap alatt, mások pár nap alatt.

A szakemberek nem javasolják a gyors opció kiválasztását. A szilárdság és más fizikai tulajdonságok hosszú távú megszilárdulás során nyilvánulnak meg.

A lökések és egyéb fizikai hatások nem okoznak repedéseket az akrilkezelt fürdő felszínén. Amikor napfénynek van kitéve, a színe nem fakul. Az akril ellenáll a vegyi anyagoknak, és még savas folyadékokkal sem mossa le.

A gyártók arról számolnak be, hogyan kell használni az ömlesztett akrilát. Az összes ajánlás szigorú betartása feltárja a befejező anyag minden előnyét.

Ez az anyag teljesen biztonságos az egészségre. Minden helyiségben használható. A zománc és a folyékony akril különböző finisanyagok, és összetételükben nincs semmi közük.

Hozzon létre egy színes kitöltést.

A fürdőkád fehér színét klasszikusnak tekintik, amely szinte bármilyen kialakításra alkalmas, de a folyékony akril szín kialakításának köszönhetően segít megvalósítani a belső térnek megfelelő ötleteket.

Megfelelő mennyiségű színes festék van. A szín intenzitása függ a mennyiségétől. A folyékony akril hígításához fel kell tölteni egy festéket a főkomponensre, mielőtt a keményítőt beleöntik. Ez a fő feltétel.

A kapott keveréket mindaddig keverjük, amíg egy homogén tömeg meg nem akadályozza a buborékok képződését. Az így kapott folyékony akril vödröt azonnal fel kell használni, különben a megoldás sűrűsödik, ami rossz minőségű bevonatot eredményez.

Hibák az akril alkalmazása során

A fürdőkád akriltal való helyreállítása a tapasztalatlan rajongók által hibákhoz vezethet. Kisebb sérülések esetén lehetséges, hogy azonnal rögzítik őket. A hibák súlyosabbak, újra fel kell tölteni.

Az akril bevonat nem szárad, megkövesedik. Ezért nem szükséges szellőztetni a helyet a gyors beállításhoz. Óvakodjék a porról. Használjon hosszú ideig tartó keményítőt - ez biztosítja a bevonat tartósságát.

A tartály oldalán maradt keverékre nincs szükség, nem lesz keményedés és lágy lesz a tapintáshoz. A fennmaradó megoldás értelmetlen, hogy megmentsen. Ne hagyja el egy zárt vödörben, a kémiai reakció elvégzi a munkáját, mert nem igényel sok levegőt, hogy megkeményedjen.

A fürdőszobában lévő folyékony akrilfotók vizuálisan ábrázolják ezt az anyagot. Ez segíteni fogja a helyreállítási anyag megválasztását.