Legfontosabb > Tartozékok

A falakhoz használt akril panelek használata

Díszítő faldíszítés már az ősi idők óta használatos, de az igazi forradalom ezen a területen viszonylag korábban történt - egy ilyen többfunkciós polimer, mint akril szintézisének kezdetével. Az akril panelek a falak rövid idő alatt megtalálta a legszélesebb alkalmazást a lakberendezésben.

Ma ezen univerzális és esztétikus polimerek paneljeit konyhai és fürdőszobai, irodai és ipari helyiségekben használják. Ebben a cikkben megpróbáljuk részletesebben megérteni az akrilikus népszerűség okait.

Műszaki adatok és működési jellemzők

Az acryl az akrilsav alapján létrehozott polimerek generikus neve, viszont a földgázból szintetizálódik. Ez az anyag széles körű alkalmazásokkal rendelkezik, beleértve a belső dekorációt is.

Alapja gipsz lap és MDF lap. Kezdetben az MDF alapját őrlésnek és alapozásnak vetjük alá, majd egy mintát vagy rajzt alkalmazunk a lemez felületére egy nyomtató használatával.

Végső érintésként a lemez felületét megolvasztott akrillal bélelik. A magas hőmérséklet hatására a két anyag egyetlen, majdnem monolitikus struktúrába van fuzionálva.

Tartósság - az akril panelek egyik fő előnye

Az akril fali panelek sikeresen helyettesítik a hagyományos cserépet egyedülálló teljesítményjellemzőik miatt.

 1. Mechanikai feszültséggel szembeni ellenállás. Más polimer anyagokkal ellentétben az akrilból készült falpanelek rendkívül nehéz véletlenül károsodni - ennek érdekében erőfeszítéseket kell tenni.
 2. Alacsony tömeg. Alacsony súlya miatt a panelek nem feszegetik a falszerkezeteket. Tehát az akril panel háromszor könnyebb, mint egy azonos méretű üveglap.
 3. Az ultraibolya sugárzással szembeni ellenállás. Az akril tömbben festett gyakorlatilag nem fakul a nap, és az évek során megőrizte gazdag színét.
 4. Hygiene. A panelek nem szennyezik a piszkot és a szagokat, a patogén baktériumok, a gomba és a penész nem termesztik a felületüket.
 5. Könnyű gondozás. A sima felületnek köszönhetően az akril panelek könnyen eltávolíthatók bármilyen szennyeződéstől.
 6. Vízálló. A nedvesség ellenállása miatt az anyagot magas páratartalmú helyiségekben lehet használni. Használható vízszigetelésként a falak nedvességtől való védelme érdekében.
 7. Környezetbarát. Az anyag nem tartalmaz toxikus összetevőket és még akkor is, ha az égetés nem bocsát ki veszélyes anyagokat a levegőbe.
Ez az anyag a fürdőszobában és a hallban is befejezheti a szállodát.

És az ilyen falpanelek legfontosabb előnye a pompás díszítő tulajdonságok.

Az akril panelek falakra néző anyagként használhatók.

Gyakran használják konyhai kötények bélésére, díszítő betétek az irodai válaszfalak nyílásaiban stb.

A textúrák, színek és minták hatalmas választéka teszi őket a belsőépítészek egyik kedvenc anyagának.

A panelek felületén a széles formátumú nyomtatási eljárással szinte bármilyen rajzot alkalmazhat, beleértve a 3D-s képeket is. Kereskedelmi használatra és texturált panelek készítésére, további dekoratív hatás létrehozására.

Az akril egyetlen hátránya az a magas költség, amely megakadályozza, hogy teljes mértékben kiszorítsa versenytársait a befejező anyagok piacáról - polivinil-klorid, csempe és kompozit anyagokból, melyeket fa alapoztak meg.

A táblázat az akril és más anyagok összehasonlító jellemzőit mutatja be. Ebben az esetben a PMMA - polimetil-metakrilát (akril gyanta) rövidítéssel hivatalosan elfogadott hivatali megjelölés.

Az akril panelek fő típusai

A modern piacon három fő típusú akril fali panel - alapja gipsz, MDF és az úgynevezett dekoacryl, készült átlátszó gyanták.

Mindegyik anyag saját technikai jellemzőkkel és saját alkalmazási területtel rendelkezik.

Gipsz akril

A gipsz akril először 10 évvel ezelőtt jelent meg az értékesítésben, és aktívan támogatja a piacon a gipsz-vinil és más díszítő anyagok alternatívájaként.

A Gipsoacryl széles körben használják a beltéri falburkolatok, mennyezetburkolatok, ablak- és ajtópályák beépítéséhez.

Ebben az esetben az akrilgyanták alkalmazásának alapja egy gipszkarton. A bevonat meglehetősen erős és jól tolerálja a hatalmas, határokon átnyúló embereket.

Annak a ténynek köszönhetően, hogy a gipsz nem tolerálja a magas páratartalmat, nedves helyiségekben nem feltétlenül ajánlott a gipsz akril használatát.

MDF, akril

Az akrilfali panelek közül az MDF-akril a legáltalánosabb megoldás. Ez annak az alkalmazásának egyetemességének köszönhető. Nem fél a nedvességtől, és még a fürdőszobákban, a szaunákban és fürdőkben is fel lehet fedni.

Az MDF nagy szilárdsága miatt a panelek ellenállnak a hajlításnak, ütésnek és fizikai igénybevételnek.

Dekoakril

Külsőleg, ez az anyag úgy néz ki, mint egy matt vagy fényes felületű áttetsző plexiüveg. A dekoakril lap vastagsága 0,4 és 1,2 cm közötti.

A dekoacril teljesítményét tekintve jóval jobb a hagyományos üveghez képest - sokszor könnyebb és sokkal ellenállóbb a külső hatásokkal szemben.

Például ütésállósága ötször nagyobb, és súlya ugyanabban az időben háromszor kisebb, így a dekoacryl feldolgozható veszélyeztetés nélkül - fúrás, fűrészelés és akár hajlítás.

A nagy fényátviteli kapacitás lehetővé teszi, hogy átlátszó és áttetsző partíciókat hozzon létre. A természeti környezet hatásaival szembeni ellenállás lehetővé teszi nem csak a belső tér, hanem az épület homlokzatainak furnérozását is.

Akril panelek szerelése

Az akril fali panelek remek módja a gyors és minőségi javítások elvégzéséhez. Az akril lapok egyszerű szerelése a csapágyfelületen a korunk legfinomabb befejező anyagához kapcsolódik - a gipszkartonhoz. Az akril panelek beépítésének technikája azonban sok tekintetben hasonlít a GCR rögzítési technikájához. Az ilyen típusú panelek telepítésével kapcsolatos részletekért tekintse meg ezt a videót:

Felület előkészítés

A fali MDF-akril vagy gipsz akril használata előtt nem szükséges speciális előkészítő munka.

Mivel a lapok a lengőkeret keretére kerülnek, nem fordítanak különös figyelmet a kis alaphibákra.

Elég, hogy a falak repedéseit és réstömbjeit megkenjük, nehogy a hő elhagyja a helyiséget vagy a nedvesség behatolását kívülről.

Abban az esetben, ha a falburkolatot áttetsző deco-akril bevonattal látják el, a fal előkészítését jobban meg kell közelíteni.

A bázis ebben az esetben általában a dekoakril felületére alkalmazott mintázat hátterét játssza.

Ebben a tekintetben a falnak esztétikus megjelenése van - pöttyös, szintetizált, festett.

Keretszerelés

A következő lépés a tartó keret telepítése. Létrehozásához mindkét fa lécet és sávot, valamint egy fémprofilot használhat a gipszkartonhoz. Itt nincs alapvető különbség.

Az egyetlen feltétel - a magas páratartalmú helyiségekben lévő falak burkolásakor nem szabad fát használni. Ilyen körülmények között a faanyagot gyorsan érintik a rothadás és a gomba.

A láda létrehozásához felfüggesztésre lesz szükségünk. A falhoz rögzítenek egy sor csomó-körmöket, amelyek egymáshoz képest 0,4-0,6 m távolságban vannak. A ládát fel lehet szerelni a videón:

A csavarokkal ellátott felfüggesztésekhez rögzítse a kívánt hosszúság függőleges állványait. Szükség esetén erősíthetők a keresztirányú elemek rögzítésével.

Panel telepítés

A rekeszekhez való rögzítőpanelekhez többféle módszert is alkalmazhat.

 1. Az akril lapokat ragasztóval rögzítik a kerethez. Ez a módszer lehetővé teszi csavarok nélkül abban az esetben, ha a díszítő felület elrontása nem feltétlenül kívánatos.
 2. A csavarokra való rögzítést ritkán alkalmazzák, mivel a sapkák megdöntik az egész esztétikai elemet. Opcióként az öncsapos csavarok beágyazódnak az üregbe, majd megkenik és festik. Különleges dekoratív takarókat is használhat az elrejtéséhez.
 3. A harmadik lehetőség az, hogy a panelet a nyomógombbal nyomjuk meg. Ez a lehetőség a legalkalmasabb a dekoacryl használatához, ha a tartó keretprofilok az egyes lapok ízületei mentén helyezkednek el.

A lemezek sarokcsuklói dekoratív sarokkal vannak bezárva. F vagy L profilokat is alkalmazhat. Ez további szilárdságot és erőt biztosít a szerkezetnek.

Az üveg és az akril blokkok használatának megjelölése 14

Bár az akril- és üvegblokkok hivatalosan "építőanyagok" -nak minősülnek, sok esetben képesek. Ezek az elemek meglehetősen sokoldalúak, mivel különböző módokon alkalmazhatók, hogy az otthonibb és funkcionálisabb legyen.

Az akril és az üvegblokkok egyformák és egyformák. Valószínűleg az építőanyagok egy családjának testvéreiről gondoltatok rájuk. Ugyanazt a célt szolgálják, de másképp teszik, így a lakástulajdonosok rugalmasabbá teszik használatukat.

Mit kell tudni az akril és üvegblokkokról?

Az első dolog, amit tudnod kell, ezek a blokkok két különböző anyagból készülnek. Minden anyagnak megvannak a maga előnyei és hátrányai, valamint a különböző formatervezés, így egyes modellek jobb választást jelenthetnek Ön számára, mint mások.

Az üvegblokk, amint megérted, üvegből készült, átlátszó vagy színezett anyagból készülhet. Különböző textúrákból álló üvegblokkok állnak rendelkezésre - a modern termékek piacán találhatók bordázott felületek, különböző minták utánzása stb.

Az üvegblokk körülbelül 6-szorosa egy azonos méretű akril blokknak. Akril blokk 20 négyzetméteres paraméterekkel. cm súlya körülbelül 450 gramm, és ugyanolyan méretű üvegblokk súlya mintegy 2,7 ​​kg.

Ez a súly azt jelenti, hogy jó szilárd építőanyag van, de ez az elem nem működik. Az üvegblokk kétségtelen előnyei az erőssége és keménysége. Az ilyen blokkok tartósabbak, mint az akril, és nem könnyű karcolni. Ezenkívül az üveg idővel nem bomlik és nem válik elszíneződve. Másrészt a fő hátránya a súly. Üvegblokkok használata a csúszó válaszfalak számára nem túl praktikus, mert az anyag túlságosan megnehezíti a terméket. Az üvegblokkokból készült falak és zuhanytálcák szintén nagy súlyt tesznek a szerkezetekhez. Biztosítania kell, hogy a belső részek képesek legyenek ilyen terhelést kezelni.

Az akril blokk hőre lágyuló anyag. Kívülről nagyon hasonlít egy üvegblokkhoz, mivel az üveg különböző textúrákban és színárnyalatokban kapható. Az akril blokk fő előnye, hogy alacsony az üvegblokkhoz képest. Mivel a súlya alacsonyabb, a partíciókban felhasználható a magánélet védelméhez. Mindig nagyra értékelik, különösen a fürdőszobákban. Nem kell aggódnia attól a ténytől, hogy a padló nem képes ellenállni az akril tömb súlyának.

Az akril blokk egy másik fontos eleme az olyan szerkezetek gyors telepítése, mint a partíciók és a zuhanyzók. A tömör üvegblokk hagyományosan cementedik a helyén, ami időt és bizonyos készségeket igényel. Az akril tömbökkel minden sokkal egyszerűbb, mivel az akril és üvegblokkok elhelyezése jelentősen eltér.

Az akril blokk hátrányai közé tartozik az a tény, hogy lágyabb, mint az üveg, és jobban hajlamos a karcolásokra. Ebben az esetben ne használjon súroló és tisztítószert. Ha karcolja akril, akkor ez nem a világ vége. A termékek modern piacán megtalálhatók olyan speciális szerszámok, amelyek a karcolások eltávolítására szolgálnak. Egy utolsó megjegyzés az akrilről: az idő múlásával a műanyag természetesen reagál az ultraibolya sugárzásra és sárga színűvé válik. Az akril blokkok készítői, mint általában, feldolgozzák termékeiket olyan csúcstechnológiai módszerekkel, amelyek minimalizálják ezt a hatást. Egyes gyártók előadják, hogy termékeik meghaladják az iparági szabványokat, és a színváltozás idővel az emberi szem számára észrevehetetlen.

Hogyan használhatók akril és üvegblokkok a belső térben?

Tekintettel az akril- és üvegblokkok sokoldalúságára, meg kell érteni, hogy használatuk korlátait csak a képzeleted korlátozza. Továbbá semmi sem áll az utat, ha mindkét típusú akril és üvegblokkot szeretné használni.

Az alábbiakban néhány olyan ötletet fogunk bemutatni, amelyek segítenek az akril és üvegblokkok alkalmazási körének meghatározásában otthonában.

Windows (fix és nyitott)

Az akril és üvegblokkok használata az ablakok számára bizonyított módja annak, hogy ezt a sokoldalú építőanyagot használják. Ezek az ablakok és nyílások képesek a lakástulajdonosok magánéletének átadására, fényt engednek, így ideális választás a zuhanyzók, a pezsgőfürdő és a magánélet egyéb területeihez.

Az ablakok akril tömbjeinek az az előnye, hogy működőképesek, ami lehetővé teszi számukra a nyitást. A szárnyak az oldalán csuklósak és kifelé nyílnak, mint egy ajtó, vagy a felső ablakok akril blokkokból készülhetnek, így nyitható ablakokat hozhatnak létre. Az ilyen típusú ablak előnye, hogy lehetővé teszi, hogy friss levegőt hozzon. Ez, ahogy ezt megérted, lehetetlen fix blokk ablakokkal.

Falak és válaszfalak

A falak egy másik alkalmazás az átlátszó blokk anyagokhoz. Az üvegblokkot nagy kiterjedésű külső falakon használják, sőt, a falak nagy átlátszó ablakot alkotnak. Ez a fajta építés komoly építési munkát igényel, valamint hatékonyságának következményeit. Azonban, ha új otthont építesz és üvegfalakat szeretnél hozzáadni blokkokból, akkor ez egy nagyszerű megoldás az egyedülálló dizájn modern stílus kialakításában.

A ház belső falaiban lévő válaszfalak egy másik lehetőség akril vagy üvegblokkok kivitelezéséhez. A falakat nem kell egymáshoz erősíteni - egy üveg vagy akril blokkot használhat a fal részleges szélességéhez a két szoba közötti nagy nyílás bezárásához. A teljes falú válaszfalak gyakran használatosak a fürdőszobákban, hogy elválasszák a WC-t a többi fürdőszobából. Ilyen esetben az üveg- vagy akrilblokkok olyan módot kínálnak a személyes légkör megteremtésére, amely nem zárja le a zavaró anyagokat.

zuhanyok

Az akril és üvegblokkok jó választás a zuhanyozók számára, mivel a magánélet és a fény kombinációja biztosítja ezeket az anyagokat. Jól működnek, függetlenül attól, hogy az ajtó vagy a válaszfal teljes ajtaja, vagy nyitott zuhany. Az Ön által választott üvegszövetnek köszönhetően az adatvédelem szintje is változhat.

Dísz a verandán

Ha van egy szép nyitott veranda, de nem akarja, hogy a szomszédok minden olyan eseményt tanúskodjanak, amit tartasz rajta, használjon akril vagy üvegblokkot a kerítés formájaként. Használhatja fával és áttetsző panelekkel kombinálva a kerítés mentén.

Konyha sziget és bár

A konyha szigete vagy bárjának felső része bármilyen anyagból készülhet, de ez nem jelenti azt, hogy alapját sem lehet megtervezni. Az üvegblokk az egyik alternatíva, amely a sziget alapjaként használható. Ez a lehetőség több egyedi stílust jelent, mint a bárok és a szigetek hagyományos faburkolata. Válasszon színes dekoratív üvegblokkokat vagy érdekes világítást, hogy extra hatást keltsen.

Belső oszlopok

Gondolt már arra, hogy üvegből vagy akrilból hozhat létre oszlopokat a belső térben? A legtöbb oszlop hagyományosan fából, kőből vagy gipszkartonból készül. Az akril vagy üvegblokk használata - egy új csavar az oszlopok jelenlétének koncepciójához a belső térben.

Az a tény, hogy szinte korlátlan számú lehetőség van akril és üvegblokkok bevezetésére a ház falaira. Csak a képzeleted és a szerkezeti következmények korlátozzák Önt, attól függően, hogy szeretné használni ezt a sokoldalú építési terméket.

Mit kell tudnia, mielőtt akril vagy üvegblokkot vásárolna?

Az akril és üvegblokkok nem csupán üveg vagy műanyag építőanyagok. Sok ilyen termék valójában olyan "valós" rendszerek, amelyek más részeket és anyagokat használnak kombinációban a különböző falak, ablakok és egyéb termékek előállításához, amelyeket a fentiekben tárgyaltunk.

Néhány ilyen termék különleges tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek miatt a telepítési folyamat kevésbé összetett és időigényes. Más szavakkal, nem minden akril és üvegblokk azonos.

Hogyan válasszunk akril és üvegblokk között?

Az akril vagy üvegblokk választása elsősorban az adott funkciótól függ, amelyet ezeknek az anyagoknak az elvégzéséhez el kell végezni. A nyílászárók általában akril tömbökkel készülnek.

Miután áttekintettük ezeket a forgatókönyveket, mindent megtalálunk az esztétikai szempontból, a költségek és a telepítés egyszerűségének megfelelő termékek megtalálása során. Előfordulhat, hogy az egyik anyag megjelenését a másikhoz kívánja előnyben részesíteni, vagy döntését a telepítés egyszerűségére alapozhatja.

Azt is meg kell fontolnod, hogy magad csinálod-e, vagy szakembereket veszel-e. A szakemberek, különösen az akril és üvegblokkok szerelésére specializálódott szakemberek előnyei az, hogy tapasztalattal rendelkeznek a termékkel.

Falblokkok

A falfalak és lemezek könnyű, nehéz vagy cellás betonból készült építőanyagok. Nagy szilárdságú, és teherhordó falak, válaszfalak, valamint épületek egyéb szerkezeti elemeinek megépítésére szolgál. A Pazogrebnevy lemezeket a könnyű, nem terhelt falak és válaszfalak építésére alkalmazzák. A többi falanyaghoz képest nagyon könnyű, könnyen telepíthető és megfizethető.

A falblokkok és födémek változatosak

Minden egyes típusú blokkok célra különböző követelmények és jellemzők vannak, ezért fontos egyértelműen meghatározni a felépített falak szerkezeti feladatait és kiválasztani a megfelelő anyagot.

Típusú falblokkok, azok alkalmazása

A falak építőelemeinek jellemzői

 • Beton tömbök - cementkötöző anyagból. Univerzális mindenféle szerkezetben. Nagy szilárdságának köszönhetően különösen hatékony a csapágyfalak, alapozások és lábazatok felállítása. Az anyag kész falai tartósak és ellenállnak a hosszú távú kedvezőtlen időjárási viszonyoknak.
 • Kiterjesztett agyagtéglák - cementkötözőanyagból készültek, agyagos granulátumok hozzáadásával - expandált agyag. Rendelkezzen jó hang- és hőszigeteléssel. A falak modern betonelemek átlagos élettartama 60 évvel kezdődik, ami viszonylag alacsony tömeggel kombinálva kemény versenyt teremt a betonblokkok számára. Ezek a tömbök hatékonyak az alacsony épületek, háztartási épületek, garázsok, alapozások falainak kialakításában.
 • Gázszilikát tömbök - mészhabarcsból készülnek gázképző adalékokkal. A mikropórusoknak köszönhetően jó hő és hangszigetelést biztosít. A gázszilikát blokkok könnyedsége és mérete felgyorsítja a falak burkolását, ami ezt az anyagot nélkülözheti a házak, városi házak és más alacsony épületek külső, belső, valamint hordozófalainak kialakításához.
 • Pazogrebnevy gipszkartonok - természetes gipszből készülnek, szintén változatosak hidrobiziruyuschim adalékkal. A Pazogrebnevy lemezek (GGP) egyszerű házak és lakások egyszerű falak építésére szolgálnak, egyszerűen telepíthetők, és nem igénylik a szakmai építők bevonását.
 • Tégla - a falak építése a tégla, általában drágább és hosszabb ideig tart, mint bármely más blokkok. Azonban a tégla jó szilárdságú és vízálló tulajdonságokkal rendelkezik.

Mi a teendő a külső falak blokkolásakor?

A falak építőelemeinek hőszigetelése

 1. Ár. Minél könnyebb a blokkok, annál olcsóbbak - itt a legoptimálisabb változat a hajlított beton (gázszilikát, claydite-beton blokkok) blokkok. Ez a könnyű anyag a változattól függően átlagosan 30% -kal képes csökkenteni az építési költségeket - nincs szükség masszív alapozásra, és a szállítási költségek is csökkenthetők.
 2. Erő. A legmagasabb betonblokk. Erõs és tartós falakból áll, de az ilyen szerkezetek súlya nagyon erős alapokat, magas szállítási és beszerzési költségeket igényel.
 3. Munkaerő-költségek. A betonelemek súlya miatt jelentős telepítési költségekre van szükség. A gázszilikát és a kavicsbeton blokkok könnyedségük miatt a lehető legrövidebb idő alatt helyezkednek el, ezért hatékonyak a városi házak, villák, nyaralók és egyéb magánépítészeti objektumok építéséhez.
 4. Hőszigetelés. A keramzit-beton és a széntartalmú betonblokkok a legalacsonyabb hővezetési tényezővel, a legmagasabb betonokkal rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy a falak falazóelemei különös figyelmet igényelnek, amikor a szigetelési fázisban dolgoznak.

Napjainkban a claydite-beton blokkok egyre népszerűbbek az építőiparban - jellemzőik aránya lehetővé teszi nemcsak a "meleg", hanem a szilárd falak építését is.

Mi vásárol kockák a falak?

A könnyű aggregátumok és betonelemek falai a leghosszabbak lesznek, de a betonblokkok további szigetelést igényelnek. Ha gyorsan fel kell építeni egy városi házat, házat vagy házat, használjon gázszilikátot és betonelemeket - világosak, könnyen felszerelhetők és melegen tartanak.

Akril blokkok

Blokkolja a Fiskars 16 * 21 cm-es bélyegzőket

Jó napot! Itt nem itt az első alkalommal. Nagyon szeretem mindent, jó áron (van

Jó napot! Itt nem itt az első alkalommal. Nagyon szeretem mindent, jó áron (vannak promóciók.
>> Teljes ellenőrzés

Nagyon örülök, hogy megrendeltem a boltban, nagyon köszönöm))).

Nagyon örülök, hogy megrendeltem a boltban, nagyon köszönöm))).
>> Teljes ellenőrzés

Webhelyünk cookie-kat használ a teljesítmény növelése és a webhely hatékonyságának növelése érdekében. Ha folytatja a munkát a webhelyen, elfogadja a cookie-k és az adatvédelmi irányelvek használatát.

Gipsz akril panelek

Az akril bevonattal ellátott GCR panelek teljesen dekoratív, tűzálló, nem éghető panelek, amelyek lehetővé teszik a helyiségek belső falainak gyors elhelyezését és a válaszfalak felállítását. A World of Panels GKL cég falpanelének alapja egy egyenes szélű gipszkarton (GKL). A panelek mérete 1,2 × 2,5; 1,2 × 2,7; 1,2 × 3,0; 1,2 × 3,3; 1,2 × 3,6 m

Hasonló tűzálló paneleket vásárolhat meg a megfizethető áron a "World of Panels" cég, amely szigorúan a technika szerint gyártja a befejező anyagokat. Ez lehetővé teszi, hogy kiváló eredményeket érjen el és megszüntesse a házasságot, mivel minden termék szigorú tesztelés alatt áll.

A termékcsalád tûzálló falpaneleket is kínál, amelyek különféle dekorációval rendelkeznek, többek között a tökéletesen illeszkedõ opciókat.

Dekoratív bevonat

A dekoratív tűzálló panelek gipszkartonból és különleges bevonatból állnak, amely a műszaki jellemzőkért, valamint az anyag megtervezéséért felelős.

A gyártási folyamat során egy többrétegű akrilfesték bevonatot viszünk fel a szubsztrátumra, a külső réteg speciális rögzítésével, hogy fokozzuk a mechanikai igénybevételtől való kopásállóságot.

A dekorációs rétegként használt akril bevonat nagy fényállósággal és nagy kopásállósággal rendelkezik, és tökéletesen ellenáll a háztartási vegyi anyagok, lúgok, savak és fertőtlenítőszerek hatásainak. Ezáltal a nem éghető panelek praktikusak és sokoldalúak.

Ennek eredményeként egy teljesen kész falpanel díszítő bevonattal kerül a tárgyhoz. A panel a gipszlemezek (PS, PN) előkészített fém keretére van felszerelve dekoratív profilok segítségével. A különböző színek és textúrák a panelek lehetővé teszik, hogy hozzon létre egy sor interiors, amelyek megfelelnek a vállalati stílusú szobában.

A kívánt színű gipsz akril paneleket választhatja honlapunkon. Az árnyalatok spektrumát a lap megfelelő lapján találja meg. Meg kell jegyezni, hogy ebben a katalógusban csak a legnépszerűbb és legnépszerűbb színek és textúrák jelennek meg. A teljes katalógust szakembereink biztosítják.

Alapvető tulajdonságok

 • Tűzállóság;
 • Alacsony füstképző képesség;
 • Gyors telepítés, lerövidítve a tárgy időtartamát;
 • A "nedves folyamatok" hiánya a létesítményben.

Mindezek a tulajdonságok lehetővé teszik a gipsz akril panelek használatát a lakberendezéshez, beleértve a nyilvánosságot, például az iskolákat, egészségügyi intézményeket, irodákat stb. Tűz esetén a panelek minimalizálják az emberi egészségre jelentett kockázatokat.

A panelek tűz jellemzői

Az önmagukra való szoros figyelem vonzza a díszítő tűzálló paneleket, amelyek a közelmúltban megjelentek a befejező anyagok hazai piacán. A mai napig az ilyen termékek gyártása különböző cégeknél és márkáknál történik, mivel a tűzbiztonsági követelmények egyre nehezebbé válnak, ezért általában a tűzálló anyagok iránti igény és a panel különösen nő. A kereslet, ahogy ön is tudja, kínálat keletkezik, és a gyártók magas versenye lehetővé teszi számukra az elfogadható árakat.

Jelenleg a díszítő tűzálló panelek olcsóak, miközben kiváló műszaki jellemzőkkel rendelkeznek, és használatuk sok időt és pénzt takarít meg.

Számos dekoratív falpanel megvásárlására, nem tűzveszélyes, beleértve a "World of Panels" céget, amely saját termékeket kínál, valamint a telepítéséhez szükséges szolgáltatásokat.

Akril blokkok

Az akril tömbök gyakran szükségesek az építészeti elemek, dekorációk, bútorok és ajándéktárgyak gyártásához. Cégünk különböző méretben megrendeli a plexi blokkokat. A termékek vastagsága 30-250 mm között változhat. A blokkok PLEXIGLAS GS öntött akrilból készülnek, egy kiváló minőségű, átlátszó anyagból készülnek Németországban.

Átlátszó akril blokk "Stone-1"

Az akril tömböket a tervezés és az építészet különböző területein használják - a bútorok, a dekoráció, az ajándéktárgyak gyártásában.

Átlátszó akril blokk "Stone-2"

A termékek univerzálisak - felhasználhatók tervezési és építészeti elemek, bútorok, ajándéktárgyak, víz-akril létesítmények gyártásához.

 • előző
 • 1
 • A következő

Érdekes tudni

Kereskedelmi állványok és állványok

Mi a különbség a formázás és az extrudálás akril között?

Az akril és a polikarbonát összehasonlítása

Az akril blokkok előnyei a "PlexiStore" cégtől

Mindegyik nagykereskedelmi és nagykereskedelmi megrendelést végezzük. A termékcsomag különböző méretű tömbökből állhat.

Cégünk termékei számos előnnyel rendelkeznek:

 • A legszélesebb választékot kínáljuk a tipikus méretű blokkok kiválasztásához, amelyből kiválaszthatja a megfelelő opciót.
 • Ha nem talált megfelelő terméket a helyszínen, akkor az akril blokkok egyedi méretek szerint készülnek.
 • A blokkok feldolgozása modern automatizált berendezésen történik.
 • A polírozott termékek a legmagasabb minőségű polírozáshoz.
 • A blokkok tökéletesen sima felületűek és kiváló minőségű felülettel rendelkeznek, így további feldolgozás nélkül használhatók fel.
 • Az akril tömböket a nagy átláthatóság, a nagy fényáteresztési tényező, az erő és a merevség különbözteti meg.

Ha akril blokkokat szeretne vásárolni a PlexiStore online áruházban, rendeljen el egy megrendelést a weboldalon vagy vegye fel a kapcsolatot telefonos menedzsereinkkel. A termékeket az Ön igényei szerint gyártják, biztonságosan biztonságos, merev csomagolásban csomagolva és a megadott címre szállítják.

Akril blokkok

Blokkolja a Fiskars 16 * 21 cm-es bélyegzőket

Jó napot! Itt nem itt az első alkalommal. Nagyon szeretem mindent, jó áron (van

Jó napot! Itt nem itt az első alkalommal. Nagyon szeretem mindent, jó áron (vannak promóciók.
>> Teljes ellenőrzés

Nagyon örülök, hogy megrendeltem a boltban, nagyon köszönöm))).

Nagyon örülök, hogy megrendeltem a boltban, nagyon köszönöm))).
>> Teljes ellenőrzés

Webhelyünk cookie-kat használ a teljesítmény növelése és a webhely hatékonyságának növelése érdekében. Ha folytatja a munkát a webhelyen, elfogadja a cookie-k és az adatvédelmi irányelvek használatát.

Blokkok külsõ és belső falakba

Nem sokkal ezelőtt, az egyik legmegbízhatóbb, valamint a külső falakhoz használt hagyományos anyagok tégla volt. Sok előnye mellett nyilvánvaló hátrányai is vannak. Először is, egy különálló egység kis mérete, ugyanakkor nagy sűrűségű. Másodszor, a kellemetlen hővezető tényező, ami arra késztette a falak vastagságát. Harmadszor, az előző tézisek eredményeképpen nagyszámú tégla használatára van szükség, hozzá kell adni a szerkezet teljes súlyát és a nyomást az alapra (tömegesnek és terjedelmesnek kell lennie).

Mi ez és miért keresnek?

A jövő nem csak az építőipar, hanem más csúcstechnológiai iparágak is az összetett anyagok használatára, amelyek kétségtelenül blokkok a külső és belső belső falak számára. Ezeknek a termékeknek a legfőbb célja a strukturális sokszínűség. Például egy tégla homogén (homogén) - ez agyagból áll, amely a megfelelő téglalap alakú, és aztán lőtt, hogy az alapvető tulajdonságok fixek legyenek. A falblokkok, a származástól és az alaptól függetlenül, számos kulcsfontosságú összetevőt tartalmaznak, amelyek mindegyike más szerepet játszik (alap, töltőanyag, sütőpor, habosítóanyag, ragasztóanyag).

Nyilvánvaló előnye, hogy szinte minden ilyen termék rendelkezik az optimális arány a térfogat-tömeg. Például egy hagyományos 1 NF tégla, amelynek mérete 250 × 120 × 65 mm (0,00195 m3) és sűrűsége 1600 kg / m3, súlya körülbelül 3,12 kg. Ugyanakkor a tipikus gázblokkok mérete 250 × 150 × 625 mm (0,02344 m3), és fajsúlyuk átlagosan 500 kg / m3. Ilyenkor a tömege 11,7 kg. Úgy tűnik, hogy ez a szám nagyobb, de ha kiegyenlítjük a köteteket, akkor majdnem 37,5 kg téglát fogunk (több mint 3-szoros felesleges).

A szerkezet szerinti osztályozás

Ha elemezzük az építési piac egy meghatározott szegmensét, kiderül, hogy a vevő külső tömbként különböző tömböket kap. Először is, azok besorolása a kompozícióra, azaz a fő összetevők kombinációjára épül. Az alábbi típusok megkülönböztethetők:

 • Gázbeton.
 • Vibrocompressed.
 • Habblokk.
 • Könnyű aggregátum.
 • Fa-beton.
 • Salak.

És most külön-külön figyelembe vesszük az egyes fajokat.

1. Szénbeton blokk.

Ez egy többkomponensű épületelem, amely a következőkből áll:

 • Cement-homokos vízoldat (tömeges).
 • Lime (erős lúgos környezet létrehozására használják).
 • Alumínium por vagy paszta (gázkatalizátor).

Ennek a típusnak az a tulajdonsága, hogy az alumínium és az alkáli mész habarcs kémiai reakciója a gáz halmazállapotú hidrogén felszabadításával történik. Ő viszont kis összefüggés nélküli buborékok keletkezését okozza, és ennek következtében a kész billet porózus szerkezete.

A végső megszilárdulás módjától függően a levegőztetett betonfalblokkok autokláv és nem autokláv típusúak. Az első esetben az üregeket magas hőmérsékletű gőzzel kell kezelni körülbelül 9 atm nyomáson. A második változatban a szárító kamrákban a természetes keményedési folyamatot alkalmazzuk.

A levegőztetett betonblokkok falai jól hőt takarítanak meg, kiváló szellőztetést biztosítanak a levegőnek, és az alapozás terhelését csaknem háromszorosra csökkentik a téglahoz képest. Ugyanakkor a közvetítők összes populista kijelentése ellenére nyilvánvaló hiányosságok vannak:

 • Alacsony valódi erő.
 • A nedvesség felhalmozódása a pórusokban.
 • Fújva a száműzetés szélén.
 • További erősítőszalag megszervezésének szükségessége.

2. Habbeton blokk.

Ez a külső és belső munkákhoz használt építőanyag valamilyen módon hasonlít az előzőre, mivel az eredmény egy porózus szerkezet, és az alapítvány valójában ugyanaz - cement, homok és víz. A különbség az, hogy nem keletkeznek légbuborékok a műanyag tömegére gyakorolt ​​reakció miatt, hanem hab formájában készülnek készen. Egy betonkeverőben egy homok-cement oldattal köt össze, majd formába öntik.

Három általánosan elfogadott módszer van a hab betonra: a klasszikus, a száraz mineralizáció és a barotechnikai módszer. Az előnyök közül a hagyományos beton, a hőszigetelési jellemzők, a kisebb tömeg és az anyagfogyasztás, a jól feldolgozott és a környezetbarát termékek jobbak. A hátrányok szinte azonosak a levegőztetett betonéval, a szerkezet hasonlósága miatt.

3. Vibrációs préselt falblokkok.

Egy másik többkomponensű anyag, amely cementből, homokból, vízből és törmelékből áll, mint a szokásos beton. A gyártás a vibropresszió módszerével történik, különösen nagy szilárdságú formákban. Attól függően, hogy a kész termék lehet testes vagy sejtes (áteresztő kamrák válaszfalakkal). A méretek lehetővé teszik mind külső, mind belső falak használatát. Nagy szilárdságú, vízálló és tűzálló, tökéletesen ellenállnak a hőmérsékleti ingadozásoknak, csökkentik az alapozás terhelését stb.

4. Ceramsite blokk.

A blokk összetétele cementet, homokot és töltőanyagot (expandált agyag zúzottkő) tartalmaz, megközelítőleg 1: 2: 3 arányban. Mindegyiküket vízben pépszerű állapotba keverjük, utána formába öntjük (préseléssel), amelyeket hőkezeljünk. Önmagában a claydite 5 mm-es, legfeljebb 5 mm-es borítékból készült agyag sütve (kocka). Ennek az összetevőnek a fő tulajdonsága a porozitás és a nedvességtartalom.

Az ilyen típusú tömbök nagy szilárdságúak, "levegőztetik", ellenállnak a hőmérsékletváltozásnak, jól szigetelik a hangot, alacsony hővezetési együtthatóval rendelkeznek.

A kavicsbeton használatának külön lehetőségét külső többrétegű falak alkotják. Ebben az esetben a késztermékek három golyót tartalmaznak a szendvicspanelek elvén:

 • Belső - expandált agyag vastagsága legfeljebb 200 mm.
 • Közepes szigetelés (általában polisztirol hab 10 cm).
 • Külső - dekoratív (texturált) betonlap (60 mm - ig).

5. Arbolitovy blokk.

A huszadik század második felében kifejlesztett belföldi építési kompozitok, de eddig nem kaptak sok elosztást. Az arbolita összetétele magában foglalja:

 • Szerves tömeg - töltőanyag faforgács, szalma, zúzott szárak formájában.
 • Binder oldat - cement, homok és víz keveréke.
 • Kémiai adalékok - katalizátor a szilárdulás folyamatához (kalcium-nitrátok és kloridok, vízüveg).

A blokkok külső falai kiváló hangzást és tartósságot, alacsony hővezetést, tűzállóságot és egyszerű feldolgozást biztosítanak. A hátrányok közé tartozik a levegőáramlás, a kikészítés és vízszigetelés, valamint nem elég sima felület.

6. Salakbeton blokk.

A falakhoz hasonló építőkövek rezgéses préseléssel készülnek cement-homok habarcs (kötőanyag komponens) és salak töltőanyag keverékében. Mivel teljesen más anyagokat használhat: hamu, nagy szitálás, zúzott kő, kavics, téglapor, kibővített agyag.

Alacsony költséggel, az öntermelés és falazat lehetőségével, a hőállósággal, a hangszigeteléssel. A hátrányok az esztétika, a törékenység, az alacsony szilárdság és a nedvességállóság hiánya.

Bármely felsorolt ​​termék tovább besorolható felhasználásuk szerint:

 • Fal - támasztószerkezetek és falak szerelése.
 • A válaszfalak - alkalmasak az átrendezéseket.
 • Vívás - blokk blokkok. Klasszikus egyszólamú és színes lehet.

Szabványos méretek és előírások

A szavak a szavak, de egy adott blokk kiválasztásakor a technikai adatokra kell támaszkodnia. Ezek a pultok táblázatos formában állíthatók elő a fent említett födémtípusok számára:

Akril blokkok falakhoz

A blokk előnyei a tégla fölött:

Kötetenként 1 blokk egyenlő 16 téglával.

4-szer könnyebb, mint az azonos térfogatú téglák

Mi a blokk?

Belső oldala egy vékony, de sűrű, rézsavbeton réteg. A sejtszerkezet fő rétege 2 összetevőből áll: expandált agyag és cement.

Az ilyen blokkok megvásárlásával nemcsak az építési anyagot kapja meg, hanem a homlokzat kész dekorációját is. A textúra változatossága változatos: tégla utánzata, különböző típusú kövek, megkönnyebbülés és egyéb dekoráció.

A DSC "Inoblok" elnyerte a NAMIKS Országos Ügynökség 2012-es díját a kategóriában: "A tégla-, kő- és kavicsbeton-teljesítmény alacsony termelésű termelésének legjobb terméke"

Az "Innoblok" építőelemek nagy önfenntartó képességgel rendelkeznek - a nyomószilárdság 35-65 kg / cm2, ami népszerűvé és a legoptimálisabb falanyagként teszi lehetővé a falusi házak és nyaralók építését. Az ilyen blokkokat az orosz DSK "Innoblock" gyártja az importált berendezéseken. A nyersanyaguk könnyű és tartós kerámia beton, mely kerámia gömböcskékre épül, 1100-1200 ° C hőmérsékleten hőkezelve. Ennek az abszolút környezetbarát töltőanyagnak köszönhetően az "Inoblok" falblokkok gyártásában keletkező keveréknek különleges belső szerkezete van, nagyon hasznos tulajdonságokkal. Az "Innoblok" fali egységből épített házakban a kedvező páratartalom-paraméterek megmaradnak, vagyis ilyen helyiségekben jól lélegeznek.

A könnyű aggregátumblokkok nagyon meleg építőanyagok:

Az ilyen blokkok hővezetési tényezője száraz állapotban 0,11 W / ms. Egyszerűen a fát jobban megőrzik, mint fát, és ezzel szemben magas tűzállóságúak (A1 osztály). Ugyanakkor a "Inoblock" blokk falának vastagsága mindössze 400 mm, és maga a blokk tömege 27 kg (bármilyen felnőtt esetén).

A falblokkok jelentősen gyorsítják és csökkentik az építési költségeket:

Az anyag kényelmes műszaki paraméterei lehetővé teszik a munkások számának csökkentését az építkezésen, és a DSB "Inoblok" szakemberei által kifejlesztett know-how kétszer gyorsítja a ház építési idejét, és 35-40% -kal csökkenti az építési költségeket. Ez azért valósul meg, mert az "Innoblok" falblokkok a hab és a gázblokkokkal ellentétben azonnal a homlokzat külső felületével készülnek, az ügyfel kérésére a homlokzat dekoratív bevonattal is rendelkezhet, amely különböző kőművészeti textúrákat hoz létre. Az "Innoblok" falblokkok nem igényelnek szigetelést és bélést - ez lehetővé teszi a falak építését, hogy elkerüljék a további időt és anyagi forrásokat. Az "Inoblock" falblokkok előnyeit nem csak a NAMIX szakemberei, hanem a tervezők és építők is értékelték, akik a gyakorlatban meg voltak győződve az új termék hatékonyságáról.

Homlokzati lakosztály - víz külső festék

tól 169 rubel / 1 kg

Homlokzati lakosztály - akrilfesték homlokzatra, alagsorra és falakra

 • fokozott időjárásállóság
 • megbízható betonvédelem a korrózió ellen
 • vízálló és nedvességálló
 • UV ellenállás
 • környezetbarát és gyors száradás
 • egyszerűség és egyszerű alkalmazás
 • magas bioprotektív tulajdonságokkal rendelkezik
 • matt
 • fogyasztás - 1 kg 4-5 négyzetméterenként.

A porózus felület megkötése előtt a festés előtt az Homlokzat-Talaj homlokzat alapozó alkalmazása javasolt.

Válasszon színt

Egyéb színek: Megrendelő rendelése 15 kg-tól.

A táblázat színe nem feltétlenül egyezik meg a standarddal, mivel a monitor képernyőn megjelenő színek érzékelése a monitor fényességétől, kontrasztától és színbeállításaitól függ.

Raktárak elérhetősége:

 • Ilmensky pr-d, 5: 15 kg
 • Elektrolitikus pr-d, 3s79: 105 kg

tartalékoljon árut az indulás előtt telefonon +7 (495) 221-21-80

Raktárak elérhetősége:

 • Ilmensky pr-d, 5: 60 kg
 • Elektrolitikus pr-d, 3s79: 120 kg

tartalékoljon árut az indulás előtt telefonon +7 (495) 221-21-80

Homlokzati lakosztály - festék homlokzatokhoz, homlokzatokhoz és falakhoz használt betonhoz, akril vízi festékekhez beton- és vasbeton felületek festéséhez.

Az homlokzatfesték az akril kopolimereken alapuló víz diszperzió.

A Luxe homlokzat időjárásálló, tartós és tartós bevonatot képez. Az akrilfesték megakadályozza a beton pusztulását, és létrehoz egy polimer védőfóliát, amely megbízható védelmet nyújt az ásványi felületnek.

Az homlokzatfesték vízzel és mosószerekkel szemben ellenálló. Magas nedvességállóságának köszönhetően a nem normalizált páratartalmú helyiségek (zuhanyzók és fürdőszobák) is alkalmasak.

kinevezés

Az akrilfólia Az Facade-Lux beton és vasbeton szerkezetek, téglafalak és kerítések védőfestésére, habszivacs betonra és gázszilikát blokkokra, expandált agyagbeton- és cinderblokkok, azbesztcement, vakolt és egyéb ásványi bázisok védelmére készült.

A festéket betonhoz való szabadtéri munkákhoz használják, homlokzatok, pincék, alapozások, falak garázsok, pincék, lépcsők, erkélyek festésére.

A Paint Facade Suite ajánlott a beton korrózió elleni védelmére. A fungicid adalékanyagoknak köszönhetően a festék ajánlható a beton megóvására a biológiai károsodástól.

Alkalmazási területek

 • élelmiszer- és gyógyszeriparban
 • kiskereskedelmi, raktár, használati helyiségek
 • falak és homlokzatok köz- és lakóépületek
 • homlokzati lemezek és falblokkok, habblokkok és gázblokkok
 • beton és alapblokkok, beton és cementlemezek
 • vasbeton termékek (zhbi) és szerkezetek, vasbeton lemezek és támaszok
 • betonkerítések, zárt szerkezetek stb.

Vízalapú homlokzatfestéket vásárolhat honlapunkon:

 • Hívjon fel vagy hívjon fel telefonon (munkaidőben),
 • Helyezzen el egy online megrendelést vagy küldjön kérést e-mailünkre (bármikor kényelmesen Önnek).

Az alkalmazás módja

A festéket egy 1-2 rétegben ecsettel, hengerrel vagy szórással kell felhordani a tisztított felületre. Szükség esetén a festéket vízzel való munkaviszkozitással hígíthatjuk.

A festési munkákat legalább 5 ° C-nál alacsonyabb levegő hőmérsékleten kell elvégezni.

Száradási idő + 20 ° C - 1 óra.

fogyasztás

A festékfogyasztás 200-250 gramm. 1 négyzetméteren egyetlen bevonattal.

Költségkalkulátor

tárolás

Tárolja 0 ° C feletti hőmérsékleten, olyan helyen, ahol a hő és a közvetlen napfény véd.

Ne fagyjon!

Garanciális tárolási idő - a gyártástól számított 6 hónap.