Legfontosabb > Fürdő

Előnyei és hátrányai az akril fürdő: mely akril fürdő jobb?

Bath - az egyik legdrágább vízvezeték szerelvény. Az emberek hajlandók tisztességes pénzt fizetni, mert nem csak úszásra, hanem egy kemény nap után is kikapcsolódásra szolgálnak. Az egész kérdés az, hogy pontosan mit kell fizetnie: kiváló minőségű, tartós termékek vagy termékek, amelyek problémákat okoznak, és gyorsan cserére szorulnak.

Általában a fürdőt a következő kritériumok szerint választják: anyag, méret, formatervezés, márka. Ami az anyagokat illeti, a legnépszerűbbek közé tartozik az öntöttvas, acél, akril. Vannak azonban üvegek, fajansz, márvány és még fa modellek is. Az utóbbi évek trendje - akril fürdők. Véleményük nagyon különböző. Milyen előnyei és hátrányai vannak az akril fürdőknek a többi típushoz képest?

Akril fürdőtechnológia

Az akril fürdők polimetil-metakrilátból készülnek. Ez egy speciális polimer kompozíció, amelyet a mindennapi életben higiénés akrilnak neveznek, mivel az anyagot széles körben használják modern zuhanyozók és fürdőkádak gyártásában. A polimetil-metakrilát termékek tartósak és könnyűek, ami nagyban megkönnyíti azok telepítését.

Az akril jól megtartja a hőmérsékletet, nem járul hozzá a mikroorganizmusok reprodukciójához. Az anyag plaszticitását a tervezők sikeresen használják: akril fürdőket talál minden formában és méretben.

Az akril-egészségügyi termékek gyártására két technológia alkalmazásával - extrudálás és öntés. Az első módszer egyszerűbb és olcsóbb, ezért a késztermékeket megfizethető áron értékesítik.

Azonban a termékek nem különböznek különleges tartóssági vagy magas technikai és működési jellemzőktől egy 1 mm-es akrilfólia csak kívülről fedezi a fürdőt. Akrilnitrilbutadénből készültek, ami egyfajta műanyag.

Néha az extrudált modelleket hamis akril fürdőnek nevezik. Ez a név nem teljesen helyes, de teljes mértékben tükrözi a fogyasztók becsült magatartását az áruk minőségéhez.

Az akrilfürdő költsége túl alacsony - az ok arra, hogy éber legyen. Lehetséges, hogy a termék akrilnitril-butadiénből készül, és nem jó minőségű.

Az öntött fürdõk akrilból készülnek, üvegszálas és poliésztergyantával megerõsítve, az alsó rész pedig speciális jelzáloglapokkal megerõsödik. A termékeket korrózióálló bevonattal ellátott fémkeretekre szerelik fel. Megfelelőségi igazolásokat csatolnak a termékekhez, és az eladónak meg kell adnia azokat a vevőnek.

A kiváló minőségű akrilfürdő, öntéssel készült, kb. 20 évig tarthat. Az öntött termékeket állandó használatra telepítik, és extrudált is vásárolhatók nyári házakhoz, ahol alkalmanként használják őket.

Az akrilfürdő egyik jellemzője a "szeszélyesség" az ellátás szempontjából. Annak érdekében, hogy jó évekig jó állapotban maradjon, szigorúan be kell tartania a fürdőszobai törődés szabályait. A terméket csak speciális, nem abrazív háztartási vegyszerekkel kell tisztítani.

A tisztítószerek bármelyik boltban megvásárolhatók. A címkét fel kell tüntetni, hogy a készítmény felhasználható az akril vízvezeték szerelvények gondozására. Ha repedések, zsetonok vagy más hibák jelentkeznek, a felületet folyékony akrilnal javítják. Ez az eljárás a szakértők számára legmegfelelőbb.

Az akrilból készült vízvezeték előnyei és hátrányai

Mint minden más termékhez, az akril fürdőknek is vannak előnyeik és hátukuk. Az előnyök között a legértékesebb:

 • Alacsony tömeg. A standard méretű akril kád átlagosan 30 kg. Szállítható, emelhető, hordozható, akár egyedül is telepíthető.
 • Egyszerű telepítés. Más anyagok fürdõit általában a lábakra helyezik. Az akril termékek telepítéséhez speciális állítható keret található. Teljesen hiányzik, nem kell újra megvásárolni a részleteket.
 • A modellek széles választéka. A fürdők gyártásához használt összes anyag közül az akril a legtöbb műanyag. Bármely formát kaphat, még a legösszetettebb is. Ezt a tulajdonságot sikeresen használják az elegáns modelleket létrehozó tervezők. Az egyedülálló és esztétikus belső tér lenyűgözőinek egy igazi felfedezés.
 • Könnyű gondozás és javítás. A fürdéshez használhat mosogatószereket edényekhez, folyékony szappanokhoz, de még mindig jobb, ha még speciális készítményeket vásárolnak. Ha enyhe karcolás van, csiszolópapírral tisztítják. Nagy repedések esetén a bevonatot folyékony akrilnal kell helyreállítani, és ezt a munkát szakosodott cégek végzik.
 • A hőmérséklet megőrzésének képessége. A pihentető kezelések kedvelői számára ez a minőség megfizethetetlen. A víz lassan hűl, és maga a felület sem olyan hideg, mint egy fémfürdő.
 • Csúszásgátló bevonat. Az akril fürdők felülete sima, de nem csúszik, így a sérülés kockázata jelentősen csökken.
 • Hygiene. Az akril nem rothad, nem támadja meg a gombát, nem járul hozzá a baktériumok elterjedéséhez.
 • Extrák. Kívánt esetben az akril fürdő tulajdonosai megvásárolhatnak fúvókákat és masszírozó eszközöket, amelyek még kellemesebbé teszik a vízkezelést.

Az akril fürdők fő hátrányai közé tartozik a kis statikus szilárdság, az elégtelen karcállóság és a magas költségek. Ami a termékek árát illeti, meglehetősen indokolt, mert a kiváló minőségű akril fürdők kifinomult technológiával készülnek.

A választást azonban mérlegelni kell és összehasonlítani: talán olcsóbb öntöttvas analóg.

Az anyag plaszticitásának köszönhetően egyedülálló formatervező modelleket hozhat létre, bármilyen méretű fürdőkádból.

A statikus szilárdságot a fém keret biztosítja, anélkül, hogy a kád feltöltődne, megváltozik a forma. Védje a terméket a karcolásoktól, segít speciális szőnyegek úszni. Ezek házi kedvencek mosására szolgálnak stb.

A fürdés során óvatosnak kell lenni: könnyű elrontani az anyagot éles, kemény vagy nehéz tárgyakkal.

Az ovális alakú vízvezeték szerelvények nem mindig kényelmesen telepíthetők, ha a fürdőszoba mérete kicsi, de egy tágas szobában nagyszerűen néz ki

Mi az akril modellek?

Ha a fémfürdőknek többnyire egyszerű alakjuk van, akkor az akril lehetővé teszi, hogy bármilyen méretű szokatlan fürdőmodellt hozzon létre. és nem szabványos. Ez kibővíti a fürdőszoba kialakításának lehetőségeit.

Minden tulajdonos megtalálhatja a legmegfelelőbb formát, amely illeszkedik a belső tér stílusába és teljes mértékben kielégíti a házban élő család igényeit. Egy másik plusz az a képesség, hogy kombinálják az akril különböző anyagokkal. Ez egy további "bónusz" az eredeti termékek létrehozásakor. Lássuk, milyenek az akril fürdők.

1. opció - négyszögletes

Ezek olyan univerzális modellek, amelyek bármely helyiségben telepíthetők, kivéve a nagyon kicsieket. Úgy néz ki, szép, kényelmes, de gyakrabban, mint nem eredetiek és néha túlságosan tágnak tűnnek.

A kis szoba téglalap alakú kádjai túlságosan tágnak tűnhetnek, de a tágas szobákban remekül néz ki.

2. opció - ovális

Az ovális fürdőkád sima kanyarai minden belső térre alkalmasak, jól kombinálhatók más formákkal. Sokan azonban egyszerűen téglalapokkal és oválisokkal voltak ellátva, amelyek nagyon népszerűek voltak a szovjet korszakban.

A tágas, klasszikus stílusú szobákban egy ovális fürdő egészíti ki a tárgyak sima formáját.

3. opció - aszimmetrikus

A fürdőszoba aszimmetrikus modellje teljesen átalakul. A szoba ultramodern és stílusos. Az aszimmetrikus termékek jobbra és balra készülnek. Attól függően, hogy a forma, akkor lehet telepíteni egy sarokban.

Az egyetlen caveat: vásárláskor különleges panelet kell vásárolni a dekorációhoz, mivel nehéz lehet a burkolólapok felülbírálása.

Az aszimmetria mindig előnyös a belső térben. Az összetett anyagok szokatlan fürdője fokozott figyelmet vonz, ezért különösen óvatos gondoskodást igényel.

4. opció - Sarok

A népszerűségben aszimmetrikusak. Sarokmodelleket telepítenek a belső terek személyre szabásához, vizuálisan finomítanak és egyidejűleg gondoskodnak arról, hogy a vízvezeték a lehető legkisebb legyen.

Ezek a fürdők nagyon jól használhatók, de mosás közben enyhe nehézség: a termék nagy szélességének köszönhetően fel kell mászni benne, hogy elérje az összes felületet.

A sarokmodellek nemcsak gyönyörűek, eredetiek, hanem nagyon kényelmesek is, mivel kitöltik a sarkok helyét.

5. opció - kerek

Ezek a fürdők általában nagy átmérőjűek és csak nagy szobákhoz alkalmasak. Egy szerény szobában, elfoglalják az egész területet. A kerek modellek mosása olyan kellemetlen, mint a sarok.

A kerek akril hidromasszázs fürdők igazi luxus. Ha ilyen modellt telepít a szoba közepére, akkor megoldja a kényelmetlenség problémáját az érzékeny felületek gondozásában.

Hasonlítsa össze az anyagokat és vonjon le következtetéseket

Ahhoz, hogy megértsük, melyik akril fürdő jobban megfelel az adott működési feltételeknek, össze kell hasonlítani előnyeiket és hátrányait. A leggyakoribb anyagok az acél és az öntöttvas, ezek közül a fürdők gyakoribbak voltak a közelmúltban a szovjet múltban.

Sokak számára egyszerűen elfogyasztják, és ez az egyik oka az akril modellek növekvő népszerűségének. A lakások és házak tulajdonosai sokszínűséget keresnek. De vajon mennyire indokolt az acrís öntöttvas vagy acél cseréje?

Az öntöttvas tartós, évtizedek óta megfelelő gondozással nem veszíti el megjelenését, rendkívül tartós. Az öntöttvas hátrányai - nagy tömeg (120 kg-ig), különféle modellek hiánya. Ebből az anyagból lehetetlen egy bonyolult formájú termék. Az akril lényegesen rosszabb, mint az öntöttvas szilárdsága, tartóssága és mechanikai igénybevételének ellenállása.

De sokszor könnyebb, könnyebben telepíthető, és a különféle design csodálatos. Az akrilfürdőben lévő víz kétszer olyan gyorsan lehűl. Ha összehasonlítja a költségeket, az öntöttvas fürdő megvásárlása 20% -kal olcsóbb lesz.

Az acél szinte minden mutatóban gyengébb az öntöttvas és az akril esetében. Az anyag rosszul tartja a hőmérsékletet, a víz ilyen fürdőkádban gyorsan lehűl, és a zaj, amely akkor következik be, amikor egy vízsugár benyomódik a lakásban.

A duktilitás magasabb volt, mint az öntöttvas, de alacsonyabb, mint az akril. Lehetőség van különböző modellek kialakítására is, de az akril fürdők gyártói nem kínálnak ilyen sokféle választékot.

Amikor acél modellt vásárolsz, emlékezned kell az instabilitására. Szerelje fel a terméket jobbra a keretre, mert a lábakon táncolhat. Az akril fürdők előnye ebben az esetben a személyzet. A modellek azonnal keretekkel vannak ellátva. Plus acél - olcsó.

Érdemes megemlíteni a quarian fürdők létezését. Olyan anyagból készülnek, amely akril és kvarc keveréke. Ezek a fürdők, mint például az akril, bármilyen alakúak és méretűek lehetnek, nagyon vonzónak tűnnek. Az akril feletti kvarár előnye, hogy kevésbé érzékeny a repedésre. A többi anyag nagyon hasonló.

Azonban a kvarc termékek árai sok vevőt megállítanak.

Az akril-acél modellek kifinomult technológiával készülnek. A fürdők több rétegből állnak - acélból és akrilból álló lemezek, amelyek között egy speciális kötőréteg van 1 cm vastagságban.

Ezek a termékek könnyűek, tökéletesen megtartják alakjukat, világos kontúrokkal különböztethetők meg, könnyebb őket csempére helyezni. De lényegesen drágábbak, mint a hagyományos akril modellek, és nem minden vevő engedheti meg magának.

Fürdők gyártásához és több egzotikus anyag felhasználásához - fajansz, fa, márvány, üveg. A remek tervezői fajansz és az üvegfürdők rendkívül drágák és kivitelezhetetlenek, de hihetetlenül szépek és megjelenésüknek köszönhetően. A fa modelleknek több esztétikai funkciójuk van, mint a gyakorlatiasak, és csak egy nagyon gazdag ember engedheti meg magának a márványt.

Ezeknek az anyagoknak a modelljei inkább megjeleníthetők, mint az akril, de az ár túl magas.

A gyönyörű márkájú fürdő további fúvókákkal bármilyen méretű lehet. Egyes gyártók dupla fürdőt kínálnak.

Hasonlítsa össze a különféle fürdők előnyeit és hátrányait, és döntse el, melyik termék megfelel Önnek. Ha megállítja a választást az akril modellen, akkor érdemes megtudni, melyik márkát keresik honfitársaink között. A legjobb márka Ravak (Cseh Köztársaság). A cseh fürdők előnye 5-6 mm falvastagság. Ezek a modellek nehéz problémákat okoznak.

Általában, a fürdő aljára lépve, egy személy bizonyos "törékenységet" érez. Ravak termékei kellemesen különböznek más cégek termékeitől. A fürdők falai erősebbek, de ez nem befolyásolja az anyag plaszticitását és a formák sokféleségét.

Szintén figyeljen a márkanevek (Сersanit (Lengyelország), Kolo (Lengyelország), Pool Spa (Spanyolország) termékeire. Egy adott modell kiválasztásánál próbáljon minél több információt gyűjteni, amennyire csak lehetséges, olvasd el a fogyasztói véleményeket.

Akril kád. Áttekintés, történelem.

Az akril fürdők sok tulajdonosai már felértékelték előnyüket más fajok tekintetében. Ezt nem nehéz ellenőrizni az akrilfürdők vevői értékelésével kapcsolatban. De először derítsük ki, honnan jöttek a fürdők?

Egy kis történelem.

A régészek megtalálták a legöregebb fürdőt, amely nem kevés ötezer éves, és szülőföldje India. A "fiatal" fürdő 2000 éves kora, Fr. Krétán. Meglepő módon alakja azóta nem változott sokat.

Az ókori Rómában a fürdőszoba csak a patríciusok otthonaiban volt, és a fürdők maguk is fényűző megjelenést mutattak, mivel bronzból, márványból vagy a legjobb fából készültek. A jelentékeny rómaiak az ablúziót az úgynevezett "kifejezésekben" végezhetik el - volt közös márvány medencék és egyéni fürdésre alkalmas helyiségek. Az eredeti fürdők bronzból készültek, lánccal lógtak a mennyezetről: lengettek, mint egy hinta.

Az ókori görögök hasonló helyiségekben is használtak, de a fürdők mérete és alakja alapján megállapítható, hogy nem feküdtek a fürdőszobában és a medencében, hanem ültek. Nyilvánvalóan a Hippokratész ajánlása vezérelte őket, hogy az ilyen helyzet előnyei sokkal nagyobbak, mint a hazugság. Érdekes megjegyezni, hogy csak a nők használtak forró vizet, míg az erősebb szex inkább a hideg.

A középkorban a fürdőt feledésbe merülték: szégyenlősnek tekintették a fizikai tisztaságot, és a fürdőt szégyenhelynek, a színháznak nevezték. Tehát a márvány és a bronz fürdők fényessége a múlté, fás kádakat használnak a fürdőzés helyett. Egy ilyen kádban fürdött, és nagyon ritkán, viszont az egész család, a víz természetesen nem változott. A tudósok úgy vélik, hogy ilyen tisztátalanság és járványok olyan szörnyű betegségek, mint a pestis és a kolera.

A XVII. Században csak Európában jelentek meg fémfürdők, és először luxus tárgynak számítottak. Egy évszázaddal később, a fürdők mellett, sok házban szükséges attribútum lett. Néhány évtizeddel később megjelentek öntöttvas fürdők, de drágák voltak, így nem minden család engedhette meg őket.

Ma, az új technológiáknak és a vegyiparnak köszönhetően, fürdőszobáinkat minden fürdőkáddal ellátogathatjuk: öntöttvas, fém vagy akril. Az utóbbi, bár viszonylag korábban jelent meg, határozottan megragadja az első pozíciókat vasalóban és fémben.

Akril fürdőszoba - higiénia, megbízhatóság, szépség

A kutatások szerint ez az anyag új generációja, mint például az akril, ez a legjobb a fürdők gyártásában.

Milyen előnyei vannak az akrilfürdőnek?

Kezdetben meleg, és ennek meggyõzõdéséért elegendõ csak egy ilyen fürdõt érinteni a boltban: az érzés kellemes lesz! Sokan még mindig úgy vélik, hogy az öntöttvas klasszikus "mosó tartály", de ha összehasonlítja ezeket a két anyagot, világossá válik, hogy az akril több érdeme van. Képzeld el, hogy mennyi erőfeszítést kell tennie, és ezért pénzt költeni, hogy felemelje ezt a 200 kilogramm terméket, például az ötödik emeleten, lift nélkül! Igen, és telepítésével minden bizonnyal elégedetlenséget okoz a szomszédok között, különösen akkor, ha este kerül sor. Az akrilfürdő súlya 15-40 kg, nehéz lesz felemelni és feltelepíteni, miközben nagyon kevés zaj lesz, vagy egyáltalán nem lesz.

A modern öntöttvas fürdők, nyilvánvalóan a súlycsökkentés érdekében, nagyon vékony zománcozott réteggel rendelkeznek, amellyel a szappantartalmú szappan vagy üvegedény leesése nemcsak repedéseket okozhat, hanem forgácsolást is okozhat. Az akril kádat ez a kellemetlen kímélés okozza, bár természetesen ez nem jelenti azt, hogy a nehéz tárgyakat éles végekkel kell dobni. Nagyon egyszerű ellátást igényel, és a gondos kezelés legalább 15-25 évig tart, miközben újnak tűnik. Az öntöttvas fürdő előnyeinek kihasználása nélkül azonban megjegyezzük, hogy foltot, például zöld vagy más korrozív anyagokat nagyon nehéz eltávolítani, és néha egyszerűen lehetetlen, de szennyezés után az akrilfürdőt bőséges vízzel kell lemosni és puha szivaccsal dörzsölni.

Az akrilfürdő tartós és - legfontosabb a mi korunkban - környezetkímélő. Fúrhat lyukat a csövekhez és egy keverőhöz, installálhat hidromasszázs rendszert és más vízvezetékberendezéseket. Az is kellemes, hogy az akril szagtalan, és a fürdőszoba modernnek néz ki, és különböző méretű, színű és formájú lehet. Vagyis nem csak a vízvezeték szükséges eleme, hanem a szoba hiteles díszítése is, különösen akkor, ha összhangban van a bútorokkal, kiegészítőkkel és csaptelepekkel. Semmi ártalmas mikroorganizmus nem alakul ki a felszínen - végül is nagyon sima, fényes, pórusokkal vagy karcolásokkal nem jár, és ilyen fürdőben való csúszás nem lehetséges.

Mindezek a tulajdonságok lehetővé teszik számunkra, hogy az akrilról teljesen biztonságos, tartós és gyönyörű anyagként beszéljünk, ami a világ minden táján egyre nagyobb érdeklődést kelt a vásárlók körében. Elég azt mondani, hogy az elmúlt évben akril fürdőket vásároltak, az idő sokkal hosszabb, mint a vas vagy a fém.


Emlékeztetni a vevőre: hogyan válasszunk akril fürdőt, és ne csalódjunk

Tekintettel arra, hogy a mai építési piacon a kínai hamisítványok több mint 70% -a, a tapasztalatlan vásárlónak komolyan kell választania a választást, miután először tudást szerez.

Az akril fürdõk erõssége annak köszönhetõen, hogy hûtés után különleges erõsítésre szorulnak. Ez lehet például telítetlen poliésztergyanta vagy üvegszál, de a legjobb erősítők egy fém hálón alapulnak. A komoly gyártók fürdői, amelyek értékelik hírnevüket, rendszerint két rétegből állnak - erősítő és akril. Kád kiválasztása esetén gondosan vegye figyelembe a kivágott oldalt, lehetőleg nagyítóval. Ha nem két, hanem három réteget lát, akkor ne siessen a vásárlással: az egyik "extra" réteg műanyag. Ez arra enged következtetni, hogy az eladásra felkínált minta elsősorban műanyagból áll, az akril pedig mikroszkopikus mennyiség.

A kínai alacsony minőségű fürdők olcsó ABS-műanyagból készülnek. Az ilyen műanyaggal való emberi érintkezés azonban egész Európában betiltott: a sztirolt tartalmaz, ami messze nem biztonságos az egészség számára. Ez egy színtelen folyadék, amelynek különös szaga irritálja a nyálkahártyákat. Ne habozzon a külső szagát: ha vannak idegen szagok - ez a termék egyértelműen rossz minőségű! De ez a hiány gyakran csak otthon jelentkezik, amikor elkezdi tölteni a fürdőt vízzel. Ebben az esetben legyőzze az esetleges félénkséget, és visszaküldi a vásárlást a boltba.

A kínai fürdőket meghatározhatja mindenfajta harang és síp, mint a számítógépes játékok és a TV. Nyilvánvaló, hogy ezek a fürdők, még jó minőségűek is, igen drágák. Valójában teljesen helytelenek ebben a szobában és különösen a kádban - csak a karfák elégek. Ugyanez a háttérvilágításnak tulajdonítható, kivételt csak a chromotherapy végezhet, ami hozzájárul a télen az immunitás növekedéséhez. A Közép-Királyság mesterei ugyanazt a hagyományos LED-es háttérvilágítást telepítik, ami halk, ahogy azt mondják, és nem szaga, de az eladó biztosíthatja az ellenkezőjét. A potenciális vásárlási forma különös nyomorúságát figyelmeztetni kell, akril - bár műanyag, de nem ilyen mértékben.

Nos, és végül.

A fürdőszoba "királynőjének" megválasztása, többek között a fizikai adatokra összpontosít. Kényelmes és kényelmes legyen, a legmegfelelőbb helyzet félig fekszik. A lábakat feszíteni kell, különben nem tetszik a víz fölött kiálló térd érzése, ami hűvös. A testétől a fürdő oldaláig legalább 5 cm szabadnak kell lennie, és az optimális mélységnek kb. 50-60 cm-nek kell lennie.

Fürdők, szaunák és medencék

A fürdő gyógynövényekkel, olajokkal vagy sóval segít enyhíteni a fáradtságot, az izmok tónusba hozását követően a fizikai erőfeszítés és a mozgalmas nap után. Ezért nehezebb alábecsülni az effektív hatást a teljes vízkezelési folyamatra. Egy új helyiség kialakítása a fürdőszobában, vagy egyszerűen úgy dönt, hogy a régi fürdő modellt egy modernbb tárggyal helyettesítheti, nehézségekbe ütközhet a választás során. Végül is, a gyártók óriási választékot kínálnak a fogyasztóknak. Ezek különböznek a gyártás során felhasznált anyagokban, valamint méretükben és formájukban. A cikkben megvizsgáljuk, melyik fürdő jobb: öntöttvas vagy akril.

Tartalom:

A négyszögletű tégelyeket lekerekített sarkokkal tartják hagyományosnak, de gyakran vannak kerek, négyzetes és egyenletes aszimmetrikus alakú termékek. Ezek öntöttvasból, acélból, kerámiából, akrilból és természetes kőből készültek.

Annak ellenére, hogy minden új anyag megjelenik a piacon, az akril és az öntöttvas modellek továbbra is a leggyakoribbak a fogyasztók körében. Az alábbiakban felsoroljuk a vízvezeték-termékek összes előnyét és hátrányát.

Öntöttvas fürdők

Az öntöttvas fürdő előnyei

 • A következő jellemzőkkel rendelkezik: kiváló szilárdság, magas hővezető tényező, valamint kiváló kopásállóság - egyszerűen "átadja" a mechanikai hatást. A vastag falak (legfeljebb 8 mm) miatt ez a termék hosszú ideig képes megtartani a hőt, ami viszont lehetővé teszi, hogy a úszó több időt töltsen forró vízzel.
 • Az ilyen kádat nem lehet deformálódni bármely tárgy elesésével, az alsó nem hajlik a víz és az emberi test súlya alá.
 • Egy másik előnye az anyag kiváló hangelnyelő tulajdonsága - a folyó víz hangja szinte nem hallható.
 • A tálban levő zománcot több rétegben alkalmazzák, ami a bevonat kopásállóságát biztosítja, lehetővé teszi tisztítószerek használatát, amelyek tartalmazzák a csiszolóanyagokat. Az öntöttvas fürdőkád évekig tart, miközben eredeti formájával megőrizte fényerejét.
 • A termék stabilitása teljes mértékben a súlyától függ, így megbízhatóságot ad. Az öntöttvas kádat ugyanabból az anyagból készült lábakkal egészítik ki, amelyek képesek ellenállni egy hatalmas edénynek.
 • A modern fürdők, a szovjet időkben gyártott hasonló modellekhez képest, sokkal könnyebbé váltak a tál vékonyabb falai miatt. A hazai és külföldi öntödék biztosítják, hogy egy ilyen fürdõ legalább 25 évig tart, és ez csak garantált élettartam. Azt mondhatjuk, hogy az életidő szinte korlátlan.
 • Számos fogyasztó téves, tekintettel arra, hogy ez az anyag a fürdőkészítéshez elavult. Napjainkban nem csak négyszögletes formájúak, klasszikus lekerekített sarkokkal, hanem meglehetősen szokatlan sziluettekkel is. Emellett felszerelhetők fejlécekkel, fogantyúkkal és még hidromasszázs funkcióval is. Ezért választani egy modellt, összhangban a teljes stílus a fürdőszoba lesz elég egyszerű.

Az öntöttvas fürdők hátrányai

 • Az ilyen fürdők fő hátránya nagyon lenyűgöző. A legkompaktabb modell 80-90 kg súlyú és a nagyobb méret 190 kg-ig terjed. Kétségtelen, hogy ez a szám kellemetlenséget okoz, például amikor öntöttvas fürdőt emel a padlón.
 • Bár érdemes megemlíteni, hogy másrészről masszívságuk stabilitást és megbízhatóságot biztosít a működés során. És a kategorikus kijelentés, hogy ez negatív jellemzője ezeknek a mintáknak, nem teljesen helyes.
 • Nehéz lesz egy zománcburkolat visszaküldése a hosszú üzemidő miatt sérült vagy elveszett eredeti megjelenéshez, de lehetséges. Ehhez el kell távolítania a régi zománcozott és rozsdás réteget, majd először a tál felületét először fel kell festeni, és több rétegben speciális zománcot kell festeni.
 • Az öntővas összetettsége nem teszi lehetővé összetett, szokatlan alakú tálak gyártását, így a tartomány nagyon korlátozott. Mindazonáltal a hagyományos fürdők ügyfeleik - amatőr klasszikusok.

Tipp: vásárlás előtt alaposan meg kell vizsgálni az öntöttvas fürdőt zománc és repedések jelenlétére a zománc felületén. A felületnek síknak és simanak, egyenletesen színezettnek kell lennie, csíkok nélkül. Bár enyhe hullámosság megengedett, mivel öntöttvas maga is természetes érdesség.

Az öntöttvas fürdő költsége

 • Lehetőség van egy orosz gyártó átlagos méretű öntöttvas fürdő megvásárlására 9,5 ezer rubel alatt.
 • A hasonló jellegű olasz modell 11 ezer főt jelent.
 • Hasonló termék Franciaországból - mintegy 17.000 rubel.

Öntöttvas gyártók

Néhány évtizeddel ezelőtt csak a háztartási vízvezeték állt a fogyasztók rendelkezésére. Manapság a külföldről érkező gyártók modellei széles körben képviseltetik magukat.

 • Az orosz gyártó fürdője az átlagos árkategóriába tartozik. A GOST szerint az 1., a 2. és a 3. osztályba tartoznak, ezek a termékek elsősorban szabványos méretűek és klasszikusak.
 • A Kirov gyár például kerekített szélű és széles oldalú modelleket gyárt, amelyek lehetővé teszik a csúszó függönyök telepítését. A modellek közé tartoznak a kis- és közepes méretű termékek, valamint a minták, amelyeknek a fürdési térfogata legfeljebb 200 liter lehet.
 • Fürdők A Novokuznetsk öntödei cégeknek világos, szigorú körvonalaik vannak, de elegáns vázlatos tálakkal. Minden modell lábakkal van felszerelve, amelyek lehetővé teszik a szükséges magasság beállítását. Az új technológiák alkalmazása lehetővé teszi a zománc felhordását három rétegben, ami viszont magas kopásállóságot és a bevonat tartósságát biztosítja.

Ami a külföldi gyártókat illeti, a francia és spanyol modellek széles körben képviseltetik magukat a piacon.

 • A spanyol öntöttvas fürdők mindig kiváló minőségűek voltak, eredeti kialakításúak és korszerűek voltak. A tál alját csúszásgátló anyaggal kezeljük, de speciális betétekkel is rendelkezhet. A könnyű használhatóság érdekében minden modell oldalfogantyúval van ellátva.
 • Franciaország legjobb öntöttvas fürdõje kiváló minőségű zománcáról híres - ideálisan sima, tartós, mechanikai igénybevételnek ellenálló. A festékanyagban lévő titán-fehér biztosítja a termék rendkívüli fehéritestét és a réteg integritását. Az egyedülálló csúszásgátló bevonat teljes mértékben felelős a fürdőszobában való biztonságért. Több mint egy évszázada a Jacob Delafon márka élen jár.
 • A drágább termékek közé tartozik a finn és olasz gyártók luxus, de praktikus fürdõje.
 • Nos, a költségvetési rést a kínai gyártók által gyártott modellek foglalják el.

Akril fürdők

Az akrilfürdő előnyei

 • Az ilyen fürdők egyik fő előnye a formák hatalmas változata. A gyártási technológia meglehetősen egyszerű, valójában egy fűtött szintetikus polimer lap, amelyet az öntőformába helyezett. Ezért a gyártóknak lehetőséget kell biztosítani arra, hogy a fogyasztók széles körű egészségügyi ellátással rendelkezzenek.
 • Maga az anyag lehetővé teszi, hogy egy olyan tálat készítsen, amely megismétli az emberi test alakját. Kiválaszthatja a hagyományos és többfunkciós készülékek modelljét, a nagyobb kényelem mellett: aero- és hidromasszázs, világítás stb.
 • A termék kis súlyának köszönhetően a szállítás és a szerelés / szétszerelés minden nehézség nélkül megtörténik. Az akrilfürdő eleinte meleg, ami lassan hűti a vizet.
 • Ugyanilyen fontos a megjelenés, itt kiválaszthat egy olyan képernyőt, amely elrejti a csúnya alsó részt, és esztétikusabb megjelenést kölcsönöz a fürdőszobának.
 • A tál belső felülete csúszásmentes, a szervezet számára kellemes és higiénikus. A gondoskodás egyszerű, nincs szükség különleges követelmények betartására. Az egyetlen dolog, amely nem tartalmazhat klórt vagy csiszolóanyagokat.
 • Ha idővel megváltozik a fürdő felületének színe vagy karcolások keletkeznek, akkor ezek a hibák könnyen eltávolíthatók őrléssel. A mechanikai sokk által okozott súlyosabb sérülések javítási javítási készlet, amely bármely hardverraktárban megvásárolható.

Az akrilfürdő hátrányai

 • Valójában ez műanyag termék, amelyet üvegszál erősítéssel vagy gyantával megerősítettek. A megerősítés minőségétől függ, hogy a fürdőkád alja süllyed-e a forró vízből, vagy az emberi test súlya deformálódik-e. Az integritás megsértése nehéz tárgyak, például zuhanyfej ütközéséből vagy bukásából következhet be.
 • Az akrilfürdő gyorsan elveszti eredeti fényét, működés közben karcolások és kopások vannak. Továbbá színes ruhák áztatásakor a felület foltosodhat, ez annak köszönhető, hogy egyes gyártók nem felelnek meg a gyártási technológiának.
 • Felelős a stabilitás a keret, amely elvileg fog állni fürdő. Ez a kialakítás megbízhatónak és korróziógátló vegyülettel kell kezelni.
 • A sztirol, amely keményítőgyártásban használatos, kellemetlen szagot kelthet. Különösen akkor fokozódik, ha forró víz jut a tálba. Idővel természetesen erodálódni fog, de tudatában kell lennie az esetleges allergiás reakcióknak a kisgyermekek és az idősek körében.

Kell fürödni a gyártóból, amely a legjobb oldaláról ajánlotta termékeit. Egynapos cégek olcsó helyettesítőket használhatnak.

Szükséges alaposan ellenőrizni, hogy a tasak vastagsága egyenletes-e, ezért elegendő a fürdőkád minden oldalának zseblámpával történő megvilágítása. A belső felületet egyenletesen kell festeni, csíkok nélkül.

Ne habozzon szagolni a terméket, a szag hiánya mondja a minőségéről.

Az árkategóriák hatalmasak, ezért nem szabad lusta, gondosan tanulmányoznia kell a műszaki jellemzőket, és hasonlítsa össze a kedvelt modellek költségeit.

Ár Akril fürdők

Az ár a falvastagságtól, a védőrétegek számától és a modell kiegészítő berendezésétől függ.

 • Lehetőség van egy kompakt, ovális alakú fürdőkádra és egy orosz gyártmányú előlapra, 4-6 ezer rubelre.
 • A modell költsége Lengyelországból 6,500 rubel lesz.
 • Hollandia - 7000 rubelből.
 • Az elit osztály legdrágább modelljei (bonyolult formák, világítással, drága anyagokból készült kerettel stb.) Egy hazai gyártóból 90 ezer rubel, olasz - 270 000 rubel.

Akrilgyártók

Az utóbbi években a fogyasztók egyre inkább az akril fürdők, a pozitív technikai jellemzők miatt növekvő kereslet mellett döntöttek. Bár Európában az ilyen egészségügyi termékeket már néhány évtizede használják.

 • A leginkább megfizethető árak általában Kínából származnak. Furcsa módon a gyártott termékek minősége - az átlag szintjén.
 • A piac átlagos árszegmensét a hazai gyártók foglalják el. Például a "Triton" cég, amely már közel 15 éve elit és költségvetési modelleket gyárt. A nyersanyagokat külföldön vásárolják, és a termelést csúcstechnológiai amerikai berendezéseken végzik.
 • Kissé drágább, mint a lengyel és a cseh gyártók fürdője. A lengyel akril kádak hatalmas választékkal bírnak: az ergonomikus modellektől az eredeti termékekig. A klasszikus formák tökéletesen illeszkednek a tágas tálak puha, sima vonalaihoz. Sajnos egyes modellek falainak vastagsága csak 4 mm, ami kétségbe vonja az ilyen fürdők megbízhatóságát.
 • A Cseh Köztársaságból származó minták megkülönböztető jellemzője az erőssége. Az üvegszál-feldolgozásnak köszönhetően a legjobb akril fürdők ellenállnak a lenyűgöző terhelésnek. Figyelembe véve a fogyasztó érdekeit, a gyártó kínál kényelmes klasszikus formákat, modelleket és luxus design fürdőket.
 • A spanyol gyártók csak a nagy szilárdságú anyagokat használják, ami garantálja az ilyen vízvezetékek tartósságát. Szinte minden termék kiegészítve további részletekkel: függönyök, karfák stb. Nincsenek hibák, de van egy hátránya - a magas költségek. A legnépszerűbbek a Roca akril fürdők.

Meg kell jegyezni, hogy néhány növény, amelyek pénzt takarítanak meg, a metakril helyett egy olcsó analóg, amely alacsonyabb működési paraméterekkel rendelkezik.

Kétségtelen, hogy a fürdők széles skálája, valamint az árak széles köre miatt minden fogyasztó mélyen gondolkodik. Elvégre mindig azt szeretné, hogy a termék kiváló minőségű, megbízható és hosszú élettartamú legyen. És ez a nehéz választás teljesen a vevő vállára esik.

Akrilkád: hátrányok és jellemzők

A hagyományos öntöttvas és acél fürdők mellett az ilyen szaniterek piacának jelentős része akril fürdők. Az akrilfürdők előnyeit és hátrányait már többször leírták, és mégis nincs egyetértésük a pontszámukról.

Vannak, akik úgy vélik, hogy az akril fürdők a legjobb megoldás minden lehetséges, mások -, hogy csak akkor telepítsen akril fürdőt, ha más nem alkalmas.

Az akrilfürdő cseréje

Az igazság, mint tudjuk, körülbelül középen helyezkedik el. És mégis, annak érdekében, hogy biztosítsuk a leginkább objektív választást, ebben a cikkben nem fogunk foglalkozni az érdemi, hanem elemezni a hátrányait akril fürdők. Talán nem minden olyan rossz, mint a szkeptikusok?

De kezdetben - mi az akril fürdő?

Akrilfürdők: Általános információk

Az akril fürdők (amint a neve is jelzi) speciális polimer anyagból - akrilból készülnek.

Az akril fürdõk gyártására két technológia van, és ennek megfelelõen az összes akril fürdõk a következõkre oszthatók:

Az akril lágysága lehetővé teszi különböző formájú és méretű fürdő készítését, ezért használják tervező fürdőmodellek készítéséhez.

Akrilkád

A tartósság érdekében az akril fürdők külső epoxigyantával vannak bevonva, és különleges fémkerettel vannak felszerelve.

Az akril fürdők hátrányait és előnyeit széles körben ismertetik az interneten, és mindent megpróbálunk minél pártatlanul elemezni.

Akrilfürdők: kritikai elemzés

Az akril fürdők hátrányai

Tehát a szükséges minimális információ arról, hogy mi az akril fürdők, kaptunk. Ideje elemezni, hogy valójában az akrilfürdő rossz-e: valójában hibák vagy olyan jellemzők, amelyek bizonyos körülmények között tolerálhatók.

Repedések az akrilben

 • Nem elég nagy ellenállás a magas hőmérsékleten. Általánosságban az akril, amelyet fürdőkészítésre használnak, olvadáspontja 160 ° C-ig terjed.
  Természetesen az ilyen hőmérsékleti terhelés nem lesz kitéve akril fürdőnek - de vannak precedensek, amikor a forró vízzel töltött akril kádak deformálódnak.
  Természetesen ez a fürdõk a gazdaság szegmensrõl szól, de ha például egy acél fürdõvel rendelkezik, az ilyen hátrányokat figyelmen kívül hagyhatja, ellentétben az akril fürdővel.
 • Az akril fürdők másik hátránya a mechanikai törékenység. Először is, az Ön súlya alatt az akril fürdõ kipukkanhat és "játszhat", ami némi kényelmetlenséget okozhat.
  Másodszor, ha egy eléggé nehéz tárgyat akrilfürdőbe dobnak, akkor repedés vagy lyuk alakulhat ki benne. Ismét meg tudod oldani - de maga a helyzet nem kellemes.
 • A harmadik hátránya az akril megítélése a háztartási vegyi anyagoknak. Ha az acél vagy öntöttvas fürdőt szinte bármilyen eszközzel megtisztítanák (kivéve a nagyon agresszív vegyszereket és a csiszolóanyagokat), akkor az akril fürdőhöz speciális tisztítószert kell vásárolnia.
  És ha megpróbálsz "járni" az akril káddal hagyományosabb tisztítószerekkel, készülj fel a karcolásokra, homályosodásra és elszíneződésre.

Mosás - csak speciális szerkezetek!

 • Az akril fürdők költsége (mivel korlátozott hasznos élettartamuk miatt) nem tulajdonítható az érdemeinek.
  A kiváló minőségű akril fürdő nagyon drága, és 10-20 éves élettartama miatt ez a pénzügyi befektetés még kevésbé indokolt.

"Szemmel", hogy meghatározza a minőséget és hitelességét akril nagyon nehéz. Ezért fennáll annak a veszélye, hogy a néhány hónapos üzemeltetés után megvásárolt fürdő elveszíti csillogását és sárgul.

Ez azt jelenti, hogy a gyártás során a fürdőt használták vagy rendkívül alacsony minőségű akril, vagy - egyszerű műanyag.

Az akril fürdők előnyei

Mégis, a hiányosságok lenyűgöző listája ellenére az akril fürdők előnyei gyakran meghaladják:

 • Az akrilfürdők jól megtartják a hőt, és a vízbe ejtett víz még sokáig meleg marad.
 • Az akril fürdők nem félnek a fürdő zománcának károsodásától - acélból és öntöttvasból készült fürdőkádakból.
 • Az akril fürdők (persze, ha kiváló minőségű akrilból készültek) könnyen tisztíthatók. A legtöbb esetben elegendő a fürdő meleg vízzel történő öblítése és száraz törlés.
 • Nos, és végül - az akril fürdők kialakítása sokkal változatosabb, mint az acélból és az öntöttvasból készült kádak kialakítása.

Akril fürdő kialakítása


Így a következtetés magától értetődőnek tűnik: az akril fürdők, mint bármely más anyag fürdők, nem tökéletesek. Számos hiányosságuk van, ami jelentéktelen lehet valakinek, és mások számára kritikus lesz, és indoka annak, hogy megtagadják a vásárlást.

Mindenesetre a vízvezeték kiválasztásánál nem szabad figyelmen kívül hagyni az akril fürdőket elvben: ezeknek a fürdőknek az előnyei és hátrányai gyakran egyensúlyoznak egymással, és legalábbis értékelik, hogy egy vagy másik modell még mindig megéri!

Az akril fürdők előnyei és hátrányai - tegyük meg a "És"

Az itt tárgyalt információk célja nem bizonyos termékek népszerűsítése, hanem objektív tanácsadás megpróbálása az új vízvezeték potenciális tulajdonosai számára. Bővebben megértsük, mi minősül akril fürdõnek, meggyõzõdhet az elõnyeirõl és hátrányairól, ellenõrizheti az árat és levonja a helyes következtetéseket.

Hogyan akril fürdők

Az akril használat alatt álló fürdők valójában több anyagból készült réteges szerkezetű kompozit termékek. A vízzel és a bőrrel érintkező felület akrilból készül - eredetileg átlátszó műanyagból. A színt a polimerizációs szakaszban a folyékony polimetil-metakrilát (PMMA) hozzáadásával kapott különleges porok adják hozzá. Az egészségügyi akril összetétele tartalmaz adalékanyagokat, amelyek megakadályozzák a káros baktériumok repedését a fürdő falain, valamint egyéb összetevőket, amelyeknek köszönhetően a műanyag értékes tulajdonságokat szerez:

 • Plaszticitás - az anyag jól formázott a magas hőmérséklet hatására;
 • Színtartóság - az akril termékek nem fakulnak el;
 • Higiénia - a műanyag alacsony porozitása miatt a szennyeződés a felületén nem marad;
 • Karbantartás - kisebb hibák könnyen visszaállíthatók.

A fürdők gyártásánál olyan anyaglapokat használnak, amelyek vastagsága, mérete és technológiája között különböznek:

1. Anyag. A "tiszta" akrilsav (öntött) úgy készül, hogy a vegyületet lezárt formában öntjük a két pohár közé, majd ezt követően egy gőzkemencében. Az eredmény egy szilárd és tartós, kiváló minőségű lemez.

2. Anyag. A kétrétegű műanyagot (koextrudált akril) egyidejű extrudálással és PMMA olvadékok és egy másik polimer, akrilnitril-butadién-sztirol (ABS) kombinációjával állítják elő. Keményedés után a műanyag szerkezet egyik oldalán fényes felület és ütésálló alap a másik oldalon.

Az ezekből az összetevőkből előállított akril fürdőknek előnyei és hátrányai vannak, amelyek az anyagok különböző jellemzői miatt jelentősen eltérőek.

A kiváló minőségű vízvezeték szerelvények "tiszta" akrilból készülnek. Az anyag fürdőjének előállítása során a műanyag lap fürdővé válik, és négy műveletet hajt végre egymás után:

1. Formázás - egy 8 mm-es vastagságú lapot a munkadarab méretére vákuum segítségével felmelegítik és megnyújtják;

2. Megerősítés - a vékony akrilhüvely hátoldala egy kompozit réteggel van burkolva (általában üvegszálas keverék);

3. Vágás - a felesleges műanyag eltávolítása, a szükséges lyukak fúrása;

4. Összeszerelés - a munkadarabot a hajtókeretre szerelik fel és polírozzák.


Hatalomkeret használata nélkül az akrilfürdő nem fogja fenntartani az ember súlyát.

A kétkomponensű lapból történő fürdő készítésének módja egyszerűbb, költségköltsége alacsonyabb. De végül az ilyen akrilfürdő működési paraméterei sokkal rosszabbak: a bevonat keménysége és az egész szerkezet megbízhatósága alacsony. Kétrétegű műanyagot használnak olcsó termékekben.

Milyen előnyei vannak az akril fürdőknek?

+ Alacsony tömeg.

Az akrilfürdő tömege nem haladja meg a 40 kg-ot, ezért könnyen átadható, nem terheli a ház padlóburkolatát.

+ Megfelelő erőt.

Az öntvények technológiáján alapuló termékek nagy károsodást szenvednek.

+ Jó hő kapacitás.

Az összegyűjtött víz hosszú ideig tartja a kezdeti hőmérsékletet (akár egy óra).

+ Különböző formák.

Szögletes, ovális, téglalap alakú vagy tekercselési vonalak - bármely műanyag fürdő választható.

+ Magas hangszigetelés.

A polimer szerkezete jól felszívja az öntött víz zaját.

+ Kényelmes érzés.

Az akril felületek simák, de csúszásmentesek és kellemesek a testhez.

+ Különféle színek.

Nem szükséges fehér vízvezetékeket vásárolni, és mindenféle árnyékot vásárolni, nem félek attól, hogy elhalványul.

+ Könnyű gondozás.

A falak tisztításához nincs szükség speciális vegyszerekre, elég egyszerű szappanoldatra.

+ A helyreállítás lehetősége.

A forgácsokat, karcolásokat és repedéseket a helyszínen polírozók és javítóanyagok eltávolítják.

+ Széles funkcionalitás.

Az akril fürdők mindenféle lehetőséggel felszerelhetők: aero és hidromasszázs, automatikus túlcsordulás és mások.

A felsorolt ​​előnyök jelentős része kizárólag az öntött akril első osztályú termékeihez kapcsolódik - azok élettartama 10-25 év. Az ABS-ből készült, vékony falú fürdők eredetileg rövid távú működésre tervezték - kb. 3-4 évig.

Akrilkád - minden anyagnak hátrányai vannak

- Az alkohol és a por termékek érzékenysége.

Az akrilfürdő mosása szándékos hozzáállást igényel, hogy elkerülje a felület károsodását és az idő előtti javítást. A tisztításhoz nem használhat agresszív vegyszereket és csiszolóanyagokat tartalmazó vegyületeket.

- Mechanikai törékenység.

A nagy súlyú fürdőkád hajlítsa és "játszik", ami kellemetlenséget okozhat. Ha nehéz tárgyak esnek, a repedések vagy lyukak valószínűsége magas. A nagy károsodás nem mindig alkalmas a helyreállításra, néha könnyebb a fürdő cseréje.

- Nem megfelelő hőállóság.

A műanyag 160 ° C-on olvad, ezért a túl meleg folyadék hatására az akrilfürdő lágyabbá és deformálhatóbbá válik. Ezért ajánlott először hideg, majd meleg vizet önteni.

- Az akrilgyártás költsége magasabb, mint az acél és az öntöttvas tárcsa.

Tekintettel a korlátozott élettartamra, az ilyen fürdőkészlet megszerzése aligha nevezhető indokolt pénzügyi befektetésnek.

Tippek az akrilfürdő kiválasztásához

1. Döntsd el a fürdőszoba szabad helyének méreteit;

2. Fogja meg a zseblámpát a boltban - könnyebb lesz azonosítani a fürdők oldalán lévő vékony foltokat;

3. Nyomja le a fürdőfelületet - érzékeli a design megbízhatóságát;

4. Ellenőrizze a termék vágását - két rétegnek kell lennie: akril és gyanta;

5. Hajtsa a kezét a felület fölött - az érdesség rossz minőségű terméket jelez;

6. Ügyeljen az alakra - a tartós fürdő nem túl bonyolult kialakítás;

7. Kérje meg a tanácsadót a kiválasztott minta műszaki jellemzőiről.

Ne felejtse el az akril fürdő és a falak vastagságának közvetlen függését. A drága és kiváló minőségű másolatok esetén az oldal vastagsága 4-6 mm, az alacsony költségű és alacsony minőségű termékek 2-4 mm falúak.

Egy egyszerű akril fürdő legalább 6000-10000 rubelt (Bach, Eago, Victoria) költ, és a berendezés további felszereléssel növeli a 20 ezer rubel költséget. A 60 ezer rubel felett egy luxust produkál egy antibakteriális bevonat, egy vastagabb fal és krómozott korlát egy európai gyártótól (Teuco, VilleroyBoch, Jacob Delafon).

Az egészségügyi berendezésekhez hagyományosan használt anyagok szintén hátrányai vannak. Hogy az akrillák negatív tulajdonságai jelentős hátrányok vagy csak azok a jellemzők, amelyeket el kell fogadnia és élvezniük kell - ez a probléma egyedileg megoldódott.

Akril pezsgőfürdő VIKI

Wicky akril sarok fürdőkád

Alapfelszereltség? 16 920 dörzsölje

Első képernyő? litcevoy_ekran 3 930 dörzsölje

Hidromasszázs? hidromasszázs 21 010 dörzsölje

Hátmasszázs? spin_massazh 2 470 rub

Daru szabályozó (gerincmasszázs esetén)? kran_regulyator 2 880 dörzsölje

Aero masszázs? aeromassazh 16 700 dörzsölje

Turbo. ? turbo_triton 12 050 dörzsölje

Turbó (aeromasszázs)? turbo_s_aeromass 3 520 dörzsölje

Színterápia? hromoterápia 8 510 dörzsölje

Háttérvilágítást? podsvetka 8 290 dörzsölje

Elektronikus távirányító? elektron_pult 6.940 dörzsölje

Az érzékelő száraz indulása? datchik_suh_puska 4 210 íz

RCD (vészleállító berendezés)? uzo 1 680 dörzsölje

Akril fürdő tisztító? sredstvo_dlya_akrila 490 dörzsölje

Hidromasszázs tisztító? sredstvo_dlya_gm 530 dörzsölje

A standard méret és a tartós retro stílus díszítik, és lehetővé teszik, hogy fantázia át a belső teret a jövő fürdőszoba. Kényelmes hátsó függőleges hornyok a gerincmasszázs injektorok verejtékezéséhez. Kényelmes karfák, fejtámla, kiegészítő fogantyúk telepítésének lehetősége, ezek a modell minden szükséges jellemzője, amely lehetővé teszi a maximális kényelem érdekében a fürdőzést.

Az emelt oldal a fürdő egyik oldalán lehetővé teszi, hogy gondoskodjon minden szükséges fürdő tartozékról, vagy telepítsen egy keverőt. Széles látószögek a fejtámla helyétől, lehetővé teszik, hogy mindent elrendezzenek, amire szüksége van, vagy ha kiegészítő berendezéseket telepít a vezérlőegységek helyére. Az alsó minta díszítése mindig megbízható támaszként szolgál a lábad alatt és díszíti a fürdő külső részét.

Termékismertetők "VIKI"

Amint láttam Vika fotói az online áruházban, azonnal beleszerettem, mert gyermekkorom óta szeretem a legszebb dolgokat, és a barátaim azt mondják, hogy remek ízlésem van.

De ahogy később kiderült, amikor megrendelést állítottak ki, ez a kis ember nem csak vonzó a megjelenésében, hanem teljesen fel tudta cserélni a "felnőtt" fürdőt. Egyébként telefonon egy nagyon intelligens fiatalember volt, akinek kedves hangja Alexei volt a Triton cégtől.

Tehát Vicki kis hossza nagyon mély, és teljesen beilleszkedem a vízbe, és nagyon kényelmes ülni. Továbbá, tekintettel a látásom iránti tiszteletteljes hozzáállásomra, nagyon fontosnak tartott számomra, hogy egy különleges zuhanyfej legyen. Ezzel masszírozhatja a nyakkivágást és a nyak területét, ahol a legérzékenyebb bőrterületek hajlamosak a korai ráncképződésre.

Ezért nekem ez egy nagyon jó vétel, mert lehetővé teszi a drága gyógykezelések kezelését. És azt mondják, hogy a szőke nem tudja, hogyan számoljon pénzt.

A fürdőkád telepítése után majdnem hat hónapig szembesültek a problémával. Az akvizíciót követően minden este este nem jöttem ki örömmel, és észrevettem, hogy néha a múltbeli fürdőzési eljárásokból származó maradékok jönnek ki az injektorokból. Ie valamilyen hideg hideg vízzel.. Fel fogom venni a kapcsolatot a szervizközponttal. Remélem tanácsot adok. Általában a fürdőszoba boldog!

Keresek továbbá,))) javítok a fürdőszobában. Az akril fürdő nagyon népszerűvé vált. Sokkal könnyebb együtt dolgozni velük, mint a többiekkel, könnyű mászni, ha egy új épület és a lift 15 emeletén kikapcsolva már egy hatalmas plusz.))))))))) A Tritonnal hosszú idő telt el. Az ügyfelek választhatják őket. Talán a szóbeszéden természetesen. De nem hallottam semmilyen panaszt... Úgy gondolom, hogy Triton lehetőségként cserélni magam.

Barátok, ha úgy dönt, hogy jacuzzit vesz, akkor nagyszámú fúvókával (és hátul, hidromasszázzsal és repülőgéppel) választhat. És ne mentség a teljesítményáram beállítására. Nem fogsz megbánni! Végül is, 10 éven át, vagy akár 15 évig tartó fürdés is igazolható. A masszázs hasznos az egészségre, és hetente egyszer rendszerint szükséges, teljes lefekvés előtt lefekvés előtt. Fáradtság, mint kéz, eltávolítja. A családom szerette.

Számunkra a fürdőt egyszer és mindenkorra életre keltik. De a mi öntöttvas fürdőnk 7 éves használat után válik olyaná, hogy kellemetlen mosni benne. Sárgával sárgult valamilyen sötét csíkkal. Búcsúzni kéne hozzá. És egy kicsit gondolkodva, úgy döntöttünk, hogy fürdőt telepítünk, mint a gyerekek, vettünk egy akril Triton fürdőt, és nem örülhetünk. Szép formája, meleg és kényelmes. Stabil kereten nyugszik, nem tekercselve. (Stabil). Több mint 3 éves használatával újszerűen ragyog.

Itt megrendeltem a Vika akril fürdőjét hidromasszázzsal. Épp az új év előtt volt, tehát nem vártam, hogy találkozhassak az üdüléssel, mint egy gyógyszállodában. Amint meghozta a parancsot, kevesebb mint egy órán belül már visszahívták.

Házunkban hidromasszázs akrilfürdő van. Az öröm nem olcsó, de nagyon kellemes itt feküdni, jól ellazul és jól hangzik. Gyakori használat után meg kell tisztítani a csöveket, hogy ne legyen stagnáló víz, és nem volt kellemetlen szag. És egy másik akril fürdő hidromasszázzsal jó hely a baktériumok számára. Különös gonddal kell. Általában azonban a fürdő kellemesebb, mint egy öntöttvas.