Legfontosabb > Dekoráció

Akril lábfürdő (olcsó)

Az akril fürdõk egészségügyi termékeinek megjelenése valóságos ajándék az eredeti termékek ínyencjeinek. Az akril fürdők eltérő geometriájúak és méretűek, az egyedi technológiai jellemzők miatt nagyon összetett konfigurációk lehetnek.

Kényelmes figurák, lábak rejtve a dekoratív képernyő mögött

A fürdőszoba használatának kényelme két, ugyanolyan fontos feltételtől is függ: a termék minősége és a helyes telepítés. Mielőtt leírná az akril fürdők telepítésének folyamatát, tanácsos egy kicsit megismerkedni a gyártási technológia jellemzőivel és erősségeivel és gyengeségeivel. Az ilyen ismeretek segítenek elkerülni a bosszantó hibákat, a beszerelés során kellő figyelmet kell fordítani a működési problémák elkerülésére.

Akrilfürdő beszerelése a lábakon

Az akril fürdők előnyei és hátrányai

Ma már kétféle fürdő található a piacon:

 • tiszta öntött akrilból;
 • akril-neril-butadién-sztirolból és polimetil-metakrilátból különböző arányban.

Az előbbiek erősebbek, de kissé korlátozottak az űrlapok készítésében. Az utóbbiak több műanyagból készültek, ami megkönnyíti a gyártási folyamatot, de először az erőben észrevehetően alacsonyabb. A költségarány ugyanaz. Melyik fürdőt választani - minden felhasználónak el kell döntenie. De vannak olyan általános ajánlások, amelyek lehetővé teszik Önnek, hogy magának válassza a legjobb megoldást.

Mit kell figyelni?

Az akril fürdők összes lehetséges telepítési módja közül a leggyorsabb és legolcsóbb megoldás a lábakra való választás, és részletesebben meg fogjuk élni.

Akril lábfürdő

Az előkészítő munka típusai

 1. Az épület összes építési munkálatának befejezése és a mérnöki hálózatok összekapcsolása.

Fontos. A rögzítés sajátosságai miatt az akril fürdők csak beton felületekre telepíthetők. A falaknak tégla kell legyen, végső esetben habszivacs használata megengedett. A gipszkarton falakkal díszített helyiségekben szigorúan tilos akril fürdők telepítése. Ez a követelmény a termékek rögzítésére jellemző.

 1. Tisztítás törmelék és a munkahely előkészítése. A munka során semmi sem zavarja, a padlónak tisztának kell lennie, hogy megakadályozza a karcolásokat, a felület kartonpapírral vagy vastag ruhával van lefedve.
 2. Eszközök és anyagok előkészítése. A rések lezárásához külön fürdőzáró tömítőanyagra van szükség (ez gátolja a mikroorganizmusok növekedését és javítja a teljesítményt), egy sor állványeszköz, egy elektromos fúró, egy mérőszalag, egy szint, egy ceruza vagy egy marker.

Bath Sealant

Mielőtt a fürdőt behelyezné, gondosan ellenőrizze a kiegészítő rögzítőelemek állapotát és teljességét. Ne feledje, hogy a gyártó garanciája csak a gyári hibákra vonatkozik. A nem megfelelő telepítés során kapott károkat saját költségén kell javítani. Az elülső felületekről készült védőfóliák csak az összes beépítési munkálatok befejezésének területét távolítják el.

Akrilfürdő csomagolás

Szerelő készlet (különböző fürdőmodellek esetén változhat)

Helyiség előkészítése

1. lépés: Ragassza ki a kerámia csempe ízületét a fal és a padló között. Használjon speciális antibakteriális szilikonokat, szerelje fel az egyenletes rétegben a kerülete körül azokon a helyeken, ahol az akrilfürdőt telepítik.

A cső hegyét szilikonnal 45 fokos szögben vágja le

Helyezze a csövet a tömítőpisztolyba

Kattints a pisztoly hátulján lévő szorítósínre, és nyomd le a cső aljára, hogy a legkisebb nyomás a tömítést összenyomja

A ravaszt nyomva tartásával folyamatos sima görgőt képezhet a csempe teljes hosszában, amelyet le kell zárni

Gyakorlati tanácsok. Könnyebb szintetizálni a szilikon egy vékony keskeny vállpánttal vagy egy öntvényes bot segítségével. Annak megakadályozása érdekében, hogy a felesleges tömítőanyag ne ragadjon a kerámia lapok felületéhez, nedvesítse meg őket szappanos vízzel, mielőtt egy szórófejet kiegyenlítene. A pálcát ugyanabba az oldatba kell meríteni, ez megakadályozza a szilikon ragasztását, a tömítőanyag varrása egyenletes lesz.

2. lépés Ha a vízből való vízelvezetés nem a megfelelő helyen van, akkor speciális bélést kell készítenie. Csatlakoztasson műanyag csöveket vízelvezetéshez, 50 mm-es csőátmérőhöz. Mérje meg a meglévő szennyvízcsatorna távolságát a fürdőből a lefolyó helyére. A meglévő lefolyócsövekhez egy háromszög csatlakozik.

Szennyvíz a fürdőszobában

Fontos. Ne felejtsd el a csövek lejtését, a magasságkülönbség csak egy centiméter - kettő lineáris méterenként.

Nem szükséges pontosan szabályozni ezt a paramétert, ellenőrizni a meredekséget egy átlagos épületszinttel.

Grade Level Verification Példa

Ha viszont van szükség, használjon további elemeket. A csövekhez való csatlakozás során győződjön meg róla, hogy nedvesíti a tömítő gumit, a szokásos szappanos víz használható.

A szennyvízcsatlakozás típusai

Csatornacsövek szerelése

Ha néhány csövet meg kell vágni, akkor ezt a csiszológépet kővel fémre vagy fémfűrészre kell vinni. A vágás után győződjön meg róla, hogy a merevítéseket egy éles késekkel eltávolítja, és egy kicsit letisztít. Ellenkező esetben az éles végek károsíthatják a gumitömítést, a rendszernek szét kell szednie, kicserélnie a tömítéseket és össze kell szerelni. A letörés egy csiszoló tárcsa. Tartsa 30-45 ° -os szögben a műanyag cső végéig, és lassan forogjon a kerület mentén. Burrs jelent meg - vágja őket egy késsel.

Ha nincs csiszológép, akkor a csövet levágja egy darabolóval

A cső vágási szélén lévő súrolókat késsel vagy csiszolópapírral tisztítani kell. Ellenkező esetben a haj és a szálak később ragaszkodnak hozzájuk.

Ha a szifon hullámcső nélkül van, akkor pontosan meg kell mérni a méreteket, ha hullámosodik, akkor a munka nagymértékben leegyszerűsödik. Ügyeljen arra, hogy a leeresztő cső ne zavarja a fürdő lábának felszerelését.

Fürdő csapda

Ha nincs hideg és meleg víz a zuhanyzó telephelye közelében, ezt a problémát is meg kell oldani. Kétféleképpen lehet eltávolítani a kerámia burkolólapokat a falakon, és egy rejtett szemöldököt készíteni, vagy a csővezetéket fel lehet szerelni a falak befejezéséhez. Melyik választási lehetőség - önállóan döntsön, figyelembe véve igényeit és képességeit.

Ez az előkészítő munka befejeződött, elkezdheti telepíteni a fürdő lábát.

A fürdő telepítési utasításai

1. lépés: Fedje le a padlót kartonnal, fordítsa fejjel lefelé a fürdőt, és távolítsa el a védőcsomagolást.

Ez alatt kell lennie a gyártó utasításainak, meg kell találni a dokumentumot és gondosan el kell olvasni. Ellenőrizze a lábak teljességét, számolja meg a hardver számát.

Ellenőrizze a készlet tartalmát

Ügyeljen a tulajdonságokra és a célra.

A standard csomag tartalma:

 • négy műanyag láb. Belső menetük van a csavarozáshoz és a magasság és furatok rögzítéséhez a padlóhoz;
 • két szerelési csatorna (állvány). Acéllemezből készült, a korrózió elleni védelem érdekében a külső felületeket cinkréteggel borítják. A rögzítés furatokkal történik;
 • négy szegecs. Egyrészt a műanyag lábak csavarják őket, másrészt a csapágycsatornákhoz vannak rögzítve;
 • a diófélék. Segítségével a lábak magasságban vannak szabályozva és rögzítve a szükséges helyzetben;
 • önmetsző csavarok. Csapágycsatornák (lamellák) felszerelésére szolgál;
 • fém bilincsek. Használják arra, hogy a fürdő oldalát a falhoz rögzítsék;
 • tányérok a falra való rögzítéshez.

A legtöbb fürdõben túlfolyó szifon van. Ha nem, akkor ezeket az elemeket külön kell megvásárolni.

Lépés 2. Keressen egy helyet a lécek rögzítéséhez. Ha az utasítások nem jelzik a helyüket, azokat egymástól maximális távolságra kell rögzíteni. De nagyon fontos állapot betartása mellett - az összes csavart csak egy speciális, megvastagodott helyre lehet csavarozni az alján. A lécnek párhuzamosnak kell lennie egymással, és merőleges a fürdő hosszanti tengelyére. Elemek telepítése szalagméret és négyzet segítségével.

Helyezze a csatornát a fürdőelem szélei mentén

3. lépés Jelölje meg a ceruza rögzítőpontjait az alján egy vékony ceruza vagy éllovas tollal. Vedd fel a csavarokat a hosszra, és rögzítse a léceket. Ügyeljen arra, hogy a csavarok hossza kb. 0,5-1 cm-rel legyen kisebb, mint a fürdő alja vastagsága. Ellenkező esetben a fürdő elülső felületének mechanikai sérülése lehetséges. Húzza meg szorosan a csavarokat, ne csavarja be. Jobb, ha egy hagyományos csavarhúzóval dolgozhat, a kezdők számára nehéz ellenőrizni a csavarhúzó meghúzási nyomatékát.

Helyezze a csatornát a fürdőelem szélei mentén

Akril lábfürdő

Moszkvában és Jekatyerinburgban a zuhanytálca könnyű lesz. A fürdőkád megfelelő paraméterekkel könnyen választható. Akril kádak a lábakon - ez egy olyan trend, amely tetszeni fog

Készek vagyunk nyereséges együttműködésre:

 • Akril kádak a lábakon vonzó áron, 10244 rubeltól 170886 rubelig
 • Kifizetés kényelmes módokon: Visa, MasterCard és egyéb kártyák, fizetés az interneten, számlán, futárszolgálat kézbesítéskor
 • Szállítás Oroszország bármely régiójába, valamint Moszkvába és Jekatyerinburgba
 • mindig ellenőrizni kell a szállítás előtt

Az árak megtekintéséhez és megrendeléséhez az Akril lábfürdőt St. Petersburg, Tyumen, Yekaterinburg, Perm, Chelyabinsk városban válassza ki a kívánt városot a jobb felső sarokban.

Akril lábfürdő

népszerű

26492.00 dörzsölje. 21194.00 dörzsölje.

17580.00 dörzsölje. 14285.00 dörzsölje.

22940.00 dörzsölje. 18352.00 dörzsölje.

Termékek oldalanként:

Termékek: 17

Bath BelBagno BB04

Alak: szabadon álló ovális

Méret: 170x80 cm

Bath BelBagno BB04-ROS

Alak: szabadon álló ovális

Méret: 170x80 cm

Bath BelBagno BB04-BRN / BIA

Alak: szabadon álló ovális

Méret: 170x80 cm

Bath BelBagno BB04-ORO / BIA

Alak: szabadon álló ovális

Méret: 170x80 cm

Bath BelBagno BB05

Alak: szabadon álló ovális

Bath BelBagno BB06-1550

Alak: szabadon álló ovális

Bath BelBagno BB06-1700

Alak: szabadon álló ovális

Bath BelBagno BB08

Alak: szabadon álló ovális

Bath BelBagno BB20

Alak: szabadon álló ovális

Bath BelBagno BB21

Alak: szabadon álló ovális

Bath BelBagno BB23

Alak: szabadon álló ovális

Bath BelBagno BB40-1700

Alak: szabadon álló ovális

Méret: 170x80 cm

Bath BelBagno BB40-1700 MARINE

Alak: szabadon álló ovális

Méret: 170x80 cm

Bath BelBagno BB41-1700

Alak: szabadon álló ovális

Méret: 170x80 cm

Bath BelBagno BB42-1700

Alak: szabadon álló ovális

Méret: 170x85 cm

Termékek: 17

Az akril kádak a lábakon esztétikailag és hatékonyan néznek ki egy belső terekben. A vizuális fellebbezés mellett az ilyen vízvezeték előnyökkel jár a klasszikus modellekhez képest és gyakorlati szempontból is. A telepítéshez nincs szükség további pódiumokra, keretekre vagy mélyedésekre, és a padlók padlójának tisztítása sokszor hatékonyabbá válik. Az akril fürdőkád alatt a lábak nem halmoznak fel a por, ami azt jelenti, hogy a szobája mindig tisztán tiszta. Az online áruházunk katalógusában számos hasonló szaniteráru gyártó Oroszországból és Európából származik. Határozottan megtalálja a tökéletes lehetőséget.

Tippek a lábfürdő kiválasztásához

 • Egy tökéletesen emeletes padló szükséges. Annak érdekében, hogy ez a modell stabil legyen, meg kell győződnie arról, hogy szobája készen áll a vízvezetékszerelésre a vásárlás előtt. A padlószinteket ki kell egyenlíteni, ellenkező esetben kényelmetlen a vízkezelésre.
 • Tekintsük a szoba méretét. Rendszerint az ilyen modellek szabadonállóak és meglehetősen tágas helyiségekben vannak felszerelve. Csak akkor lesz a fürdő nagyon szép.
 • Ügyeljen a lábak színére. Az árnyékolókészülékek kiválasztásánál a szoba belsejének részleteit fókuszálhatja. Ha a lábak színe megismétli a szekrények fogantyúit, akkor esztétikailag és stílusosan fog kinézni.

Lépjen kapcsolatba velünk, ha bármilyen kérdése van az áruk, árak és szállítási feltételekkel kapcsolatban. Tapasztalt tanácsadó válaszol minden kérdésére és segít a megfelelő modell megvásárlásában. Hívjon minket! További információért hívja a +7 (495) 620-58-04 telefonszámot.

Akrilfürdő beszerelése a lábakon

Az akril fürdõk egészségügyi termékeinek megjelenése valóságos ajándék az eredeti termékek ínyencjeinek. Az akril fürdők eltérő geometriájúak és méretűek, az egyedi technológiai jellemzők miatt nagyon összetett konfigurációk lehetnek.

Kényelmes figurák, lábak rejtve a dekoratív képernyő mögött

A fürdőszoba használatának kényelme két, ugyanolyan fontos feltételtől is függ: a termék minősége és a helyes telepítés. Mielőtt leírná az akril fürdők telepítésének folyamatát, tanácsos egy kicsit megismerkedni a gyártási technológia jellemzőivel és erősségeivel és gyengeségeivel. Az ilyen ismeretek segítenek elkerülni a bosszantó hibákat, a beszerelés során kellő figyelmet kell fordítani a működési problémák elkerülésére.

Akrilfürdő beszerelése a lábakon

Az akril fürdők előnyei és hátrányai

Ma már kétféle fürdő található a piacon:

 • tiszta öntött akrilból;
 • akril-neril-butadién-sztirolból és polimetil-metakrilátból különböző arányban.

Az előbbiek erősebbek, de kissé korlátozottak az űrlapok készítésében. Az utóbbiak több műanyagból készültek, ami megkönnyíti a gyártási folyamatot, de először az erőben észrevehetően alacsonyabb. A költségarány ugyanaz. Melyik fürdőt választani - minden felhasználónak el kell döntenie. De vannak olyan általános ajánlások, amelyek lehetővé teszik Önnek, hogy magának válassza a legjobb megoldást.

Mit kell figyelni?

Az akril fürdők összes lehetséges telepítési módja közül a leggyorsabb és legolcsóbb megoldás a lábakra való választás, és részletesebben meg fogjuk élni.

Akril lábfürdő

Az előkészítő munka típusai

 1. Az épület összes építési munkálatának befejezése és a mérnöki hálózatok összekapcsolása.

Fontos. A rögzítés sajátosságai miatt az akril fürdők csak beton felületekre telepíthetők. A falaknak tégla kell legyen, végső esetben habszivacs használata megengedett. A gipszkarton falakkal díszített helyiségekben szigorúan tilos akril fürdők telepítése. Ez a követelmény a termékek rögzítésére jellemző.

 1. Tisztítás törmelék és a munkahely előkészítése. A munka során semmi sem zavarja, a padlónak tisztának kell lennie, hogy megakadályozza a karcolásokat, a felület kartonpapírral vagy vastag ruhával van lefedve.
 2. Eszközök és anyagok előkészítése. A rések lezárásához külön fürdőzáró tömítőanyagra van szükség (ez gátolja a mikroorganizmusok növekedését és javítja a teljesítményt), egy sor állványeszköz, egy elektromos fúró, egy mérőszalag, egy szint, egy ceruza vagy egy marker.

Bath Sealant

Mielőtt a fürdőt behelyezné, gondosan ellenőrizze a kiegészítő rögzítőelemek állapotát és teljességét. Ne feledje, hogy a gyártó garanciája csak a gyári hibákra vonatkozik. A nem megfelelő telepítés során kapott károkat saját költségén kell javítani. Az elülső felületekről készült védőfóliák csak az összes beépítési munkálatok befejezésének területét távolítják el.

Akrilfürdő csomagolás

Szerelő készlet (különböző fürdőmodellek esetén változhat)

Helyiség előkészítése

1. lépés: Ragassza ki a kerámia csempe ízületét a fal és a padló között. Használjon speciális antibakteriális szilikonokat, szerelje fel az egyenletes rétegben a kerülete körül azokon a helyeken, ahol az akrilfürdőt telepítik.

A cső hegyét szilikonnal 45 fokos szögben vágja le

Helyezze a csövet a tömítőpisztolyba

Kattints a pisztoly hátulján lévő szorítósínre, és nyomd le a cső aljára, hogy a legkisebb nyomás a tömítést összenyomja

A ravaszt nyomva tartásával folyamatos sima görgőt képezhet a csempe teljes hosszában, amelyet le kell zárni

Gyakorlati tanácsok. Könnyebb szintetizálni a szilikon egy vékony keskeny vállpánttal vagy egy öntvényes bot segítségével. Annak megakadályozása érdekében, hogy a felesleges tömítőanyag ne ragadjon a kerámia lapok felületéhez, nedvesítse meg őket szappanos vízzel, mielőtt egy szórófejet kiegyenlítene. A pálcát ugyanabba az oldatba kell meríteni, ez megakadályozza a szilikon ragasztását, a tömítőanyag varrása egyenletes lesz.

2. lépés Ha a vízből való vízelvezetés nem a megfelelő helyen van, akkor speciális bélést kell készítenie. Csatlakoztasson műanyag csöveket vízelvezetéshez, 50 mm-es csőátmérőhöz. Mérje meg a meglévő szennyvízcsatorna távolságát a fürdőből a lefolyó helyére. A meglévő lefolyócsövekhez egy háromszög csatlakozik.

Szennyvíz a fürdőszobában

Fontos. Ne felejtsd el a csövek lejtését, a magasságkülönbség csak egy centiméter - kettő lineáris méterenként.

Nem szükséges pontosan szabályozni ezt a paramétert, ellenőrizni a meredekséget egy átlagos épületszinttel.

Grade Level Verification Példa

Ha viszont van szükség, használjon további elemeket. A csövekhez való csatlakozás során győződjön meg róla, hogy nedvesíti a tömítő gumit, a szokásos szappanos víz használható.

A szennyvízcsatlakozás típusai

Csatornacsövek szerelése

Ha néhány csövet meg kell vágni, akkor ezt a csiszológépet kővel fémre vagy fémfűrészre kell vinni. A vágás után győződjön meg róla, hogy a merevítéseket egy éles késekkel eltávolítja, és egy kicsit letisztít. Ellenkező esetben az éles végek károsíthatják a gumitömítést, a rendszernek szét kell szednie, kicserélnie a tömítéseket és össze kell szerelni. A letörés egy csiszoló tárcsa. Tartsa 30-45 ° -os szögben a műanyag cső végéig, és lassan forogjon a kerület mentén. Burrs jelent meg - vágja őket egy késsel.

Ha nincs csiszológép, akkor a csövet levágja egy darabolóval

A cső vágási szélén lévő súrolókat késsel vagy csiszolópapírral tisztítani kell. Ellenkező esetben a haj és a szálak később ragaszkodnak hozzájuk.

Ha a szifon hullámcső nélkül van, akkor pontosan meg kell mérni a méreteket, ha hullámosodik, akkor a munka nagymértékben leegyszerűsödik. Ügyeljen arra, hogy a leeresztő cső ne zavarja a fürdő lábának felszerelését.

Fürdő csapda

Ha nincs hideg és meleg víz a zuhanyzó telephelye közelében, ezt a problémát is meg kell oldani. Kétféleképpen lehet eltávolítani a kerámia burkolólapokat a falakon, és egy rejtett szemöldököt készíteni, vagy a csővezetéket fel lehet szerelni a falak befejezéséhez. Melyik választási lehetőség - önállóan döntsön, figyelembe véve igényeit és képességeit.

Ez az előkészítő munka befejeződött, elkezdheti telepíteni a fürdő lábát.

A fürdő telepítési utasításai

1. lépés: Fedje le a padlót kartonnal, fordítsa fejjel lefelé a fürdőt, és távolítsa el a védőcsomagolást.

Ez alatt kell lennie a gyártó utasításainak, meg kell találni a dokumentumot és gondosan el kell olvasni. Ellenőrizze a lábak teljességét, számolja meg a hardver számát.

Ellenőrizze a készlet tartalmát

Ügyeljen a tulajdonságokra és a célra.

A standard csomag tartalma:

 • négy műanyag láb. Belső menetük van a csavarozáshoz és a magasság és furatok rögzítéséhez a padlóhoz;
 • két szerelési csatorna (állvány). Acéllemezből készült, a korrózió elleni védelem érdekében a külső felületeket cinkréteggel borítják. A rögzítés furatokkal történik;
 • négy szegecs. Egyrészt a műanyag lábak csavarják őket, másrészt a csapágycsatornákhoz vannak rögzítve;
 • a diófélék. Segítségével a lábak magasságban vannak szabályozva és rögzítve a szükséges helyzetben;
 • önmetsző csavarok. Csapágycsatornák (lamellák) felszerelésére szolgál;
 • fém bilincsek. Használják arra, hogy a fürdő oldalát a falhoz rögzítsék;
 • tányérok a falra való rögzítéshez.

A legtöbb fürdõben túlfolyó szifon van. Ha nem, akkor ezeket az elemeket külön kell megvásárolni.

Lépés 2. Keressen egy helyet a lécek rögzítéséhez. Ha az utasítások nem jelzik a helyüket, azokat egymástól maximális távolságra kell rögzíteni. De nagyon fontos állapot betartása mellett - az összes csavart csak egy speciális, megvastagodott helyre lehet csavarozni az alján. A lécnek párhuzamosnak kell lennie egymással, és merőleges a fürdő hosszanti tengelyére. Elemek telepítése szalagméret és négyzet segítségével.

Helyezze a csatornát a fürdőelem szélei mentén

3. lépés Jelölje meg a ceruza rögzítőpontjait az alján egy vékony ceruza vagy éllovas tollal. Vedd fel a csavarokat a hosszra, és rögzítse a léceket. Ügyeljen arra, hogy a csavarok hossza kb. 0,5-1 cm-rel legyen kisebb, mint a fürdő alja vastagsága. Ellenkező esetben a fürdő elülső felületének mechanikai sérülése lehetséges. Húzza meg szorosan a csavarokat, ne csavarja be. Jobb, ha egy hagyományos csavarhúzóval dolgozhat, a kezdők számára nehéz ellenőrizni a csavarhúzó meghúzási nyomatékát.

Helyezze a csatornát a fürdőelem szélei mentén

Szabadonálló kádak a lábakon

 • nincs
 • Aero masszázs még.
  • nincs
 • Jellemzők még.
  • Szabadon álló
 • Ország még.
  • Anglia
  • Németország
  • Olaszország
  • Kína
  • Lengyelország
  • Oroszország
  • Anglia
  • Németország
  • Olaszország
 • Munkakörülmények

  SanSmail

  Az ügyfeleknek

  együttműködés

  Az ezen az oldalon található összes információ csak tájékoztató jellegű, és semmilyen körülmények között sem nyilvános ajánlattétel.
  Ha többet szeretne megtudni a költségekről, a rendelkezésre állásról, az ezen a webhelyen bemutatott áruk megrendelésének lehetőségéről, kérjük, forduljon a kereskedőhöz telefonon, e-mailben vagy közvetlenül a boltban.

  Akril lábfürdő

  Válassza ki a várost

  • Moszkva
  • Szentpétervár
  • Szurgut
  • lepedék
  • Kazan
  • Nizhny Novgorod
  • Novosibirsk
  • Kurszk
  • Jekatyerinburg
  • Nizhnevartovsk
  • Tyumen
  • Krasnodar

  Ha a város nem szerepel a listán, akkor:

  • Válts Moszkva honlapjára, és rendelje meg a szállítmányozó által szállított árukat
  • Váltson a legközelebbi város webhelyére, amelyet automatikusan meghatároz.

  Szabadon álló akril fürdőkád lábakkal - ajánlások a választáshoz

  A modern felújítás a fürdőszobában, a praktikus kommunikáció, a falak, a padló és a mennyezet stílusos díszítése, mindenféle bútor beszerzése. Az exkluzív és stílusos megjelenésű, önálló káddal kiegészítik.

  Egy ilyen választás megfelelő lenne egy tágas szobához, amely hozzá kell járulnia a luxushoz és a kizárólagossághoz.

  Szabadonálló kád

  A közelmúltban ilyen modellt csak tágas fürdőszobában lehetett elhelyezni. Most a kereslet számukra többször nőtt. A szakértők ezt megmagyarázzák a sok ember vágya, hogy elegáns környezetet hozzon létre, hogy örömöt és pihenést kapjon a vízkezeléstől a kemény munka után.

  Fő jellemzője, hogy rendszeresen törölni fogja a port, a fröccsenést és a nedvességet minden oldalról. A lenyűgöző esztétikai tulajdonságoknak köszönhetően, amelyek vonzzák a figyelmet erre a modellre, megtestesíthetjük a design legbátrabb formáit.

  A modern gyártók hasonló mintákat kínálnak különböző anyagokból, az árak természetesen különbözőek. Kiválaszthatja azt, amely kielégíti az összes kérését, a kívánt színt megfizethető áron.

  A különálló szerkezetek sok modellje létezik. Masszív, öntöttvas, könnyű súlyú akril- és mennyiségi, valamint demokratikus - acélból készült modelleket kínálnak. A fürdők gyártásához kevésbé gyakori anyagok használhatók:

  • egy fa;
  • kerámia;
  • mesterséges márvány;
  • réz.

  A vasöntvény modern vagy klasszikus stílusú. Akril - az alakok és színek sokféleségéről ismert. Quarille kvarc homok és akril keveréke. Ez a fürdő erősebb, mint az akril, de könnyebb öntöttvas. Az acél kádak csak egy speciális dobogóra telepíthetők. A mesterséges kő ideális anyag a szabadon álló fürdők számára.

  A luxus, az egyediség és az eredetiség különbözik a betűtípustól, amelynek előállítása üveg, réz, fa és kerámia. Ezek a tervezési fejlesztések, különösen a gyönyörű, kifinomult belső terek magas áron.

  Az önálló fürdőszobát mind a szoba közepén helyezik el, mindegyik részében egy speciális kifutópálya felemelésére vagy a lábak felállítására. A tágas szoba tökéletesen illik.

  méltóság

  A fő előny a beltéri helyiségben, a helyiség közepén vagy a fal közelében található. Ennek köszönhetően bármilyen tervezési ötletet elvégezhet.

  A különféle formák egy másik előnye. A termék eltérő lehet:

  • kerek;
  • ovális;
  • hordó alakban;
  • téglalap alakú;
  • négyzet alakú;
  • aszimmetrikus, egyedi méretekkel és vázlatokkal.

  A szabadon álló kádat kétféle módon lehet beépíteni: egy épített dobogóra vagy egy lábra. Ha megfontoljuk az esetet a dobogóra, akkor azt a helyet használhatjuk, ahol a különböző kommunikáció rejtve van.

  Hátrányok - hátrányok

  A helyiségben, ahol a berendezést telepítik, a javítást ki kell tölteni. A kommunikációs vonalat a telepítési helyre kell kitölteni és helyesen kell elvégezni.

  A fürdő szabadon áll, minden esetben több, mint egy beépített.

  A termék ára jóval magasabb, mint a beágyazott társaiké. Ennek ellenére az emberek, akik inkább egy elegáns belső térben hajlandóak nagy pénzt fizetni az esztétikai élvezetért.

  Mi az alapja a szabadonálló kádnak?

  Először meghatározzuk a fürdéshez használt anyagot. Az öntöttvas tartós anyag, élete nagy. Öntöttvas fürdőben a víz hosszú ideig hűl - az anyag hosszú ideig tartja a hőmérsékletet; de a termék súlya nagyon nagy. Vásárlás és beszerelés előtt konzultáljon szakértőkkel: előfordulhat, hogy erősítenie kell a padlót.

  A dobozban szabadon álló acélból, valamint akrilból kell állni. Ezek a termékek nem elég stabilak a lábak szereléséhez.

  A kvartilisből származó termék mind a lábakra, mind a dobogóra telepíthető. A termék tartós és stabil, vonzó és mindenki kedveli. Ez a termék több, mint az akril, de kevesebb vasat. Vásárlás csak jól-off emberek.

  Akrilkád

  Az akril kiváló anyag a fürdők készítéséhez. A plaszticitásnak köszönhetően bármilyen alakú és méretű termék készíthető. A felület sima és csúszásmentes, kiváló hőterhelhetőség és elektromos biztonság.

  Az akrilból készült termék nem nehéz, de nem olyan hatásos és szilárd, mint a vas. Kis tömegének köszönhetően kényelmesen szállítható és telepíthető. Az eredeti forma csak akril fürdőkből állhat. Fel lehet szerelni hidromasszázs vagy világítással.

  A fürdőszoba lábai dekoratív elemként használhatók. Napjainkban népszerűbbek a szabad lábak a lábakon, amelyek szabályozott magasságban vannak. Nagyon kényelmes minden egyes szobához és a családtagok kényelméhez.

  Hogyan válasszuk ki a lábakat

  Ha szabadon álló fürdőt szeretne vásárolni figurázott lábakon, akkor a legjobb, ha az összes alkatrészt egy helyen vásárolja meg. A szakértők segítenek és elmondják Önnek, hogy melyik szerelvény és melyik tartozék illik legjobban a termékéhez. Összeszerelik az összes szükséges kötőelemet, mielőtt ellenőrizték erejüket.

  A lábak kiválasztásakor hallgassa meg a tapasztalt kézművesek tanácsát:

  1. A lábaknak olyan erőseknek kell lenniük, hogy ellenálljanak a termék súlyának, a benne lévő víznek és a fürdőző személy súlyának. Ez az anyag kezelhető vas-, bronz- és horganyzott acélból.
  2. A lábakon nem ajánlott kádat installálni a repedésekkel és repedésekkel borított régi kerámiacsempékre. Ilyen csempe mindenképpen nem fogja ellenállni a lábak nyomásának - kezd eltörni, megtörni. Annak érdekében, hogy ne változtassa meg, jobb, ha azonnal feküdt a padlón egy új csempe.
  3. A fürdő lábak kiválasztásánál figyelni kell a célra. Dekoratívak lehetnek - kizárólag díszítésre szánják; támogatás - amely támogatja a tálat; továbbiak - kiegészítik az általános tervezést és megerősítik támogatását.
  4. A lábak kiválasztása, a szoba vízvezetékének általános stílusa. A nagy ragadozók karmai formájában lévő lábak klasszikus stílusban, barokk stílusban vagy művészi dekorációban egészítik ki a belső teret. A klasszikus vonalak melletti tömör lábak alkalmasabbak a kényelmes szobák minimalista stílusában.
  5. Időnként ragasztószalaggal rögzítik a lábakat a fürdőszobába, de ez a módszer megbízhatatlan. A szilárd építésű szakemberek számára speciális kötőelemeket ajánlunk, amelyek tartalmazzák a csavarokat és a konzolokat. A fürdőszoba működtetéséhez flip-ot kell fektetnie vagy oldalra kell helyezni. Helyezze be a rögzítőelemeket a megadott lyukakba, rögzítse, csavarja be a végéig. Ellenőrizze a kapcsolat erősségét. Helyezze a terméket a lábakra, speciális betéteket visel rájuk. A bélésnek köszönhetően lehetetlen károsítani a padlót; szükség esetén a fürdőt gyengéden mozgathatja a padló mentén.

  A keverők kiválasztására vonatkozó ajánlások

  A szabadon álló kádak a lábakkal közvetlenül a padlóra szerelt csapokkal jól néz ki. Manapság sok ilyen típusú keverő van. A leggyakoribb elemek a barokk, a rokokó vagy a klasszikusok, amelyek díszes drága elemekkel vannak díszítve. Stílusos megjelenésű mixer a szabadonálló fürdőkád számára, tömör, egyenes formákkal, amelyek a csúcstechnika stílusában rejlenek.

  A zuhanyfej rögzítése a betűtípushoz képest egy cső vagy tömlő van elhelyezve, amely ehhez a csőhöz van rögzítve. A cső magassága másfél méterrel eléri a 120 kg-os terhelést - a kialakítás meglehetősen stabil. A keverőbe jutó víz a padlóba szerelt csöveken keresztül érkezik. Egy ilyen keverő telepítéséhez további vízvezetékeket kell biztosítani a vízvezetékek elosztására.

  Az elemek, amelyek díszítik a keverőt, hasonlónak vagy a kiválasztott lábak színének kell lennie. A világhírű gyártóktól (akrilből) leválasztott fürdők, amelyek hidromasszázs berendezésekkel vannak felszerelve, a keverékeket már beépítették a termék fedélzetére. A termék már a mixerrel már forgalomban van.

  Van egyfajta keverő, amely egy polcon vagy dobogóra van szerelve, ahol a betűtípust fel van szerelve. Az akril vagy öntöttvas fürdő ilyen keverővel nagyon látványosnak tűnik.

  tippek

  Ha egy szabadon álló fürdőt épít egy régi épület keményfa padlóján, győződjön meg róla, hogy ellenáll egy ilyen tehernek.

  A fürdő felszerelése előkészítő munkát igényel a kommunikáció ellátásában. Ez közvetlenül, szakképzett szakemberrel kell foglalkoznia.

  A fürdőszobát bármilyen stílusban díszítheti. De mivel a leválasztott termék központi helyet foglal el a szobában, pontosan a megjelenése határozza meg a belső tér stílusát.

  A modern stílus díszítéséhez nem csak a dobogóra szerelt akril kád vagy a padló "süllyesztett" alkalmas. Az űrlap bármelyik lehet, és jobb, ha a színt a szobában illeszkedik, vagy ellentétben áll az általános kialakítással.

  A lábfürdő a klasszikus stílust kiegészíti. Ovális alakú sárgaréz-betűk, mesterséges kőből készült fürdők, de bármilyen módon akrilszerűnek tűnnek.

  A mesterséges márványból készült fürdők tökéletesek a romantikus, szecessziós, rokokó és barokk stílusú belsőtereknek. Előnyben részesítik a négyszögletes és ovális alakokat.

  következtetés

  A szabadon álló fürdő kiváló választás a tágas szobában. Mivel a szinte bárhol a helyiségben telepíthető, a tervezőnek végtelen lehetőségei vannak. Minden belső stílushoz tökéletesen illeszkedik, a színes fürdő pedig a modern stílus legfőbb látványossága.

  A megfelelően választott fürdő nagy örömöt jelent Önnek és családjának. Könnyű és kényelmes lesz mind a kisgyermekek, mind az idősek számára.

  Szabadonálló kádak a lábakon

  • nincs
 • Aero masszázs még.
  • nincs
 • Jellemzők még.
  • Szabadon álló
 • Ország még.
  • Anglia
  • Németország
  • Olaszország
  • Kína
  • Lengyelország
  • Oroszország
  • Anglia
  • Németország
  • Olaszország
 • Munkakörülmények

  SanSmail

  Az ügyfeleknek

  együttműködés

  Az ezen az oldalon található összes információ csak tájékoztató jellegű, és semmilyen körülmények között sem nyilvános ajánlattétel.
  Ha többet szeretne megtudni a költségekről, a rendelkezésre állásról, az ezen a webhelyen bemutatott áruk megrendelésének lehetőségéről, kérjük, forduljon a kereskedőhöz telefonon, e-mailben vagy közvetlenül a boltban.

  Akril lábfürdő

  Az akril lábfürdő hihetetlenül látványos és a belső tér középpontjává válhat. A Radomir cég tervezői alaposan átgondolják minden egyes löketet, és igyekeznek tökéletesen megvalósítani a formát és a funkcionalitást.

  Kiváló minőségű teljesítmény

  A "Radomir" cég több mint 25 éve kifogástalan hírnevet szerzett a 100% -os higiénikus akrilból készült termékek gyártójaként. Ennek az erősen higiénikus anyagnak a fürdői hófehér felületűek, nem hajlamosak a fakulásra és a sárgulásra, a nagy szilárdságra és a hosszú élettartamra. A 120 cm-es és a 175 cm-es méretű, 80 cm-es szélességű modellek elegendő mennyiségű és pontosan beállított formákkal rendelkeznek, amelyek vízbe merülnek és kényelmes helyzetbe kerülnek.

  Kényelem és design

  A lábak oroszláncsapok formájában rozsdamentes acélból készültek, díszes készítményekkel díszítve, bronz, króm vagy arany árnyalattal. A kifinomult formatervezés biztosítja a tál stabilitását és az egyenetlen felületre való telepítést. A leeresztő cső a padlóba van szerelve, egy zuhanycsapot, egy kifolyóval, kézi öntöződobozt és vízáramlás-szabályozó szelepeket használnak keverőként. Minden kiegészítő berendezés ugyanolyan kivitelben áll, mint a lábak.

  Készítsen előre egy kedvenc fürdőt weboldalunkon. Ha bármilyen kérdése van, hagyjon üzenetet tanácsadóinknak az online csevegésben.