Legfontosabb > Tartozékok

Színes akril fürdők: Tervezési lehetőségek és tanácsok a választáshoz

Azok, akik szembesülnek az új fürdő választásának problémájával, nem fogják elcsodálni az akril modellek. De kevesen gondolják, hogy többszínűek. Hogy hogyan válasszuk ki a megfelelő színű akril fürdőket a belső térben, hogyan különböznek egymástól, beszéljünk ebben a cikkben.

Különlegességek

A többszínű vízvezeték a modern design megoldások terméke. A gyártók elmagyarázzák az ilyen modellek megjelenését a hazai piacon egy új szakaszban a vízvezeték-tervezés kialakításában és a szovjet életmód elől. Az új technológiák fejlesztésével a hazai piac új termékekkel teli. Ezek egyike akril fürdők. Általában a fogyasztók attól tartanak, hogy megvásárolják a vízvezeték világos színét, amely elárasztja, ezért inkább a klasszikus fehér színt.

Az akril fürdők a gyártás típusának megfelelően kétféleképpen oszthatók meg: öntött akril és bevont változatok. Ezek teljesen akrilból és modellekből készült termékek, amelyek csak egy folyékony akril réteggel vannak bevonva. Az első fajták drágábbak, mint a második, mivel az akril meglehetősen drága anyag.

A fő előnye az akril lehetőségek - az alacsony súlyuk. Ezek a modellek bármilyen formát és színt kaphatnak, ami eléggé fáradságos a gyártási folyamatban. A különböző színű színek mellett a fürdők borításával vagy különböző csillogással borítják. Kívánt esetben az akril kád díszítéssel rendelhető.

De vannak jelentős hátrányai. Az ilyen termékeket a gondatlan tisztítás károsíthatja. Nem mindig ellenállnak a hirtelen hőmérsékletváltozásoknak. Mindez az öntött akril modellekre vonatkozik. Ha a fürdőt csak egy akril réteg borítja, gyakran nem felel meg a megadott tulajdonságoknak.

Mi más hamis?

Az öntött akril fürdőkádat meglehetősen magas áron (100 ezer rubel) adják el. Érdemes ezt az árkategóriát kis különbséggel irányítani. Bármi, ami lényegesen olcsóbb, mint ez a sáv nem tekinthető teljesen akril fürdőnek. A kiváló minőségű akril modell ára ugyanolyan, mint a márvány vagy öntöttvas. Ami az akril bevonattal ellátott lehetőségeket illeti, a rétegnek nem szabad vékonyabbnak lennie, mint 30 mm.

Általában túl vastag vagy vékony réteg látható azonnal. A meggátolatlan gyártók az akril kompozit műanyag üvegszálat cserélik, a tetején túl vékony réteg akril, vagy akár a forgácslap alján is megerősítik.

Hogyan illeszkedni a belső térbe?

A színes akril kádak népszerűségét nyilvános helyeken nyerik. A fürdő vagy a szauna belseje különleges. Ezek nagyméretű szobák, amelyek a kerület, a csempézett vagy a fa padló körül világítanak. A színes, világos jacuzzi tál vagy csak egy kis termék az eljárások számára jól illeszkedik egy ilyen belső térbe.

Ami a közönséges lakóhelyeket illeti, egy akril modell lehet a kiút, ha a fürdőszoba területe kicsi, és nem akarsz zuhanyozni. Jó példa erre a kis lehetőségek, amelyeket koreai vagy japán apartmanokban telepítenek. Területenként egyenlő a zuhanyzóval. Az ilyen modellek nem sok helyet foglalnak el, könnyebben törődnek velük.

Az ilyen termékek beszerelése a hazai belső térbe, a tervezők sajátos sarokkádakat fejlesztettek ki. Az ilyen fürdõk látványosak lesznek a kis fürdõkben. Egy másik lehetőség egy kis kád a fal mentén. Az alakban, úgy néz ki, mint egy baba fürdő, de nagyobb mélységben. Az ilyen modellek a közelmúltban népszerűvé váltak. Az ilyen fürdőkád egyik előnye, hogy színét nem lehet kombinálni, és nem lehet átfedni más fürdőszobai elemekkel.

A színes vízvezeték jelenléte fanyar tartozékok, szerelvények, fal- és padlóburkolat. Ellenkező esetben a fürdőszoba kockázata világos, de íze és kényelmetlen.

Mágikus szín

Mindenki tudja, hogy a különböző színek milyen hatással vannak egy ember hangulatára és légkörére egy szobában. Ha színes fürdőt szeretne vásárolni, érdemes figyelembe venni a színérzékelés bizonyos finomságait.

 • Red. Biztosítja a biztonságot. Alkalmas olyan emberek számára, akik csendben gondolkodnak, miközben kemény munkát végeznek melegfürdővel.
 • Orange. Segít nyugodni, összpontosítani. Alkalmas azoknak, akik gyakran hangulati hangulatot tapasztalnak.
 • Sárga. Eltávolítja a negatív, segít a jó hangulat helyreállítása után egy kemény napi munkát.

Akril fürdők (színes)

márka

Ha a lakás felújítása során az egyik legfontosabb szempont a kreatív fürdőszobák elrendezése, akkor a 3Dplitka.ru-nál szívesen segítenek a terveinek megvalósításában. A katalógusunk színes akril fürdõje a fényes folt, amely exkluzív lesz.

 • Szín: a festészet lehetősége, zöld, piros

A színes fürdők előnyei

A fürdőszoba színes szaniteráru gyártási technológiája magában foglalja a festék bevitelét a polimer előállítási folyamata során, ezért a termékek felülete:

 • nem ég ki;
 • nem töröl;
 • nem változik a szín az idővel;
 • kevésbé érzékeny a pigmentekre.

Ha belefáradt a hófehér szaniterekbe, és szeretné diverzifikálni a belső téredet, akkor a 3Dplitka.ru választéka az Ön rendelkezésére áll. Nálunk nem csak vásárolhat színes fürdőt szállítással, hanem installálási szolgáltatásokat is rendelhet.

Lásd még négyzet alakú kád 100x100-as katalógusunkban

Színes fürdő

A színes fürdő mindössze 2 óra alatt valós! Az "ömlesztett fürdő" technológia nem csak a leghangosabb újdonság a fürdőkúra helyreállításában, és a zománc frissítésének leghaladóbb módja, hanem a kívánt szín folyadékgyülemlése a folyadék akril használatával, a színséma hozzáadásával.
Ez az anyag megkülönböztető tulajdonsággal rendelkezik - folyékony. Hála neki, a kompozíciót a fürdő oldalára öntik, és nem alkalmazzák ecsettel. Ez lehetővé teszi a mester számára, hogy minőségi és még új bevonatot kapjon elmosódások nélkül, amelyek lehetnek fehérek vagy színesek.
Az alábbi színek közül választhat: rózsaszín, zöld, piros, sárga, lila, szürke, kék és mások.

Színes fürdőzés

A bármilyen méretű és formájú fürdőben, bármilyen állapotban, az AcrylMos színt készíthet. A színt egyedileg választják ki - a fürdőszoba színterme alatt. A színek felrajzolása közvetlenül az ügyfélen történik, ezért a kellemetlen meglepetéseket kizárják.
A színes fürdő cégünkben olcsó. Kolerovka növeli a költségeket a munka csak 300 rubel.

Színes fürdő: vásárolni vagy kabát akril?

A színfürdõ, amelyet ma bármely vízvezetékbõl vásárolhat, feltétlenül megköveteli a telepítést, ami a fürdőszobába kerül. Az akril helyreállításával kapott színes fürdő nem igényel rá. És ami az ügyfél számára legfontosabb - ez körülbelül 60-80% -kal olcsóbb, mint egy új termék egy telepítéssel.
Ebben az esetben a színfürdõje a fizikai és kémiai hatásoknak megfelel - ez a folyékony akril legfontosabb megkülönböztetõ elõnye. A fürdő teljes körű helyreállítása és "festése" a technika teljes körű betartásával garantálja az ügyfél kiváló teljesítményét a fürdő használatában és megjelenésében. Ez egy nagy, ragyogó, ellenálló szín, amely nem sötétedik, és sárga idővel, karcolások hiányában, repedések és forgácsok nélkül is 20 év után.
Munkánk során olyan folyékony akril márkákat használunk, amelyek teljes mértékben megfelelnek az összes modern nemzetközi szabványnak és követelménynek. Folyékony akrilünk ezüst nanorészecskékkel gazdagodik, amelyek aktívan részt vesznek a külföldi gombák és baktériumok megsemmisítésében. Színfürdõje nemcsak szép, hanem praktikus, kényelmes, meleg és teljesen nem csúszós. A legtöbb fogyasztó számára nyilvánvaló a töltési módszer alkalmazásának előnyei az új színfürdő beszerzéséhez.

Színes fürdő

Kád a mesterséges kőből Estet Lira 170х80

Kádas mesterséges kőből készült Estet Lira 170х80 hozzáadásával.

Bath Aquastone Florida 135x135

Fürdőkád öntöttvas márványból Aquastone Florida 135.

Fürdő Aquastone Olivia 180 képernyővel

Aquastone Olivia 180 öntött márványból készült kád egy képernyővel.

A kád Aquastone Arma 170x70 műkőből készült

A kád Aquastone Arma 170x70 műkőből készült.

Fürdőkád egy mesterséges kőből Estet Tsarskaya 150x73

Szabadtéri kád mesterséges kőből Estet Tsarskaya 150x73.

Mesterséges kőfürdő Estet Scarlett 180x77

Szabadtéri kád mesterséges kőből Estet Scarlett 180x77.

Fürdőszoba Fama Style Rio 168h80

Bath Fama Style Rio 168h80 mesterséges márványból. Jellemzők: Kívülről festhető..

Kád a műkőből Estet Venice 170x80

Fürdõk márványozott Estet Venice 170x80 aszimmetrikus sarokból. Jellemzők: Fürdő az oroszlánon..

Fürdőkád egy mesterséges kőből Estet Marcel 170x80

A fürdő Estet Marcel 170x80 öntött márványfürdő önálló. Jellemzők: Ovális fürdő..

Astra Forma Nagano fürdő

Bath Astra-Form Nagano öntött márványból. Jellemzők: Egyéni fürdés lehetséges.

Bath Aquastone Armada 170

Aquastone Armada 170 öntött márványból készült fürdő.

Bathtub egy Aquastone Naomi 170x75 műkőből

Kád Aquastone Naomi 170x75 műkőből. Jellemzők: Beépített fürdőkád.

Astra Form Tiora Bath

Astra-Form fürdőkád A Tiora öntött márványból készül. Jellemzők: Astra-Form Tiora fürdő készült.

Fürdőkád egy mesterséges kőből Estet Alfa 180x80

Fürdőkád egy mesterséges kőből Estet Alfa 180x80 szabadon álló, beépített vagy beépített.

Fürdőkád a Pham Anna Style 160x73 mesterséges kőből

Fürdőkád egy mesterséges kőből Pham Anna Style 160x73.

Astra Forma Monaco Bath

Külön fürdő Astra-Form Monaco öntött márvány. Jellemzők: Talán egyedi..

Akrilkád Astra Forma Aphrodite 234x165

Akrilkád Astra-Form Aphrodite. A fürdő megerősített akrilból készül. Jellemzők: In..

Kád a műkőből Astra Form Retro 170x75

Szabadtéri kád mesterséges kőből Astra Form Retro 170x75. Jellemzők: színes..

100% garancia a következőhöz:
eladott árukat

Gyors szállítás
országszerte

Minőségi áruk
nagy választék

Színes fürdő

A leggyakoribb fürdőszínek és az emberek hatása

Fürdőszövetek

A fürdőhely belsejében a fő helyet két elem foglalja el: fürdő és mosdó. Belső koncepciók létrehozásakor a tervezők a legnagyobb figyelmet fordítják rájuk, különösen a fürdőre. Ma a piac számos különböző fürdőkád modellt kínál, méretük, formájuk és egyenletes színük szerint. A többszínű fürdő még mindig ritkaság a házainkban és a lakásokban, de fokozatosan a napsütésben vagy a keverőben is megtalálják helyüket. A színfürdõ képes egy bizonyos fénypontot létrehozni a belsõ térben, ami bájjal, szingularitással és vonzerõvel rendelkezik.

Azok, akik "maguk művészek és tervezők", akik megszokták, hogy saját véleményükre támaszkodnak, és véglegesnek és elegendőnek tartják, nagyon hasznosnak találják ezt a cikket. Úgy tervezték, hogy segítsen az új színfürdõ végleges megválasztásában. Természetesen nem szabad elvetetlenül megvásárolnia az első fürdőt, ha csak nem fehér. Az a tény, hogy minden színnek bizonyos hatása van még az emberi tudatalattira is. A színek bizonyos társulatokat okozhatnak, hangulatot cselekedhetnek. A tudomány és az orvostudomány még olyan irányba mutatott, mint a színterápia (kromoterápia). Az embereket színnel lehet kezelni, és ezt a tényt nem lehet figyelmen kívül hagyni. Ne felejtsük el, hogy a fürdőt évek óta választják, ezért különös gonddal kell megközelíteni ezt a problémát. Ez a cikk foglalkozik a fürdő színének és alakjának megválasztásával, az anyag gyártásához.

A leggyakoribb fürdőszínek és az emberek hatása

Sárga fürdő

Nagy valószínűséggel a sárga fürdő nagyon kellemes lesz, és családtagjai szeretik. A sárga egy nagyon pozitív szín, amely biztosan felemel. A sárga fürdő emlékeztetni fog mindenkire a téli napsütéses napokon. Ennek megfelelően a fő egészségügyi berendezéseknek gondoskodniuk kell az egész helyiségről. A sárga fürdő jó hangulatot teremt, kellemes a reggelen, még a legbonyolultabb és legborzasztóbb napokon is.

Próbálja meg kiválasztani a megfelelő tartozékokat a fürdőhöz, amely összhangban áll a koncepcióval és kiegészíti azt. Milyen színek legjobban megfelelnek a sárga színnek? A sárga lila legjobb barát egy egyszerű és könnyen megjegyezhető szabály. Nagyszerűen néz ki a fürdőszoba belsejében, a sárga fürdőszoba lila mosogató mellett.

Lila fürdő

Az ibolya önmagában meglehetősen misztikus. A lila fürdő nagyon szép álom és álom. Az ibolyaszínű szín valóban elvarázsolhat, és talán csak segít a pihenésben. Gyönyörködj egy álmodozó és fantasztikus hangulathoz, készen arra, hogy víztisztításokat vegyen egy lila fürdőben.

Piros fürdő - légy óvatos!

Vörös fürdő - élénkíteni és energizálni azokat, akik érzik a hiányát. Ezen kívül egy fürdő ez a szín biztos, hogy lesz a látóközpont vonzereje a fürdőszobában. Mivel a vörös szín izgalmasan hat a szervezetre, óvatosan kell alkalmazni a depresszióra, a migrénre és a megnövekedett nyomásra hajlamos emberek körében.

A vörös szín leginkább a zöld árnyalatok tárgyaival és tartozékaival kombinálható. Ez a két szín kölcsönösen kompenzálható. Számos kipárolgatja a vörös hatását a belső fehér színben. A fehér és a piros klasszikus kombinációja nagyon kedvező a környezetben. Meg kell erősíteni a piros feketének hatását.

Fekete fürdő

Ez a fürdő színe nagyszerű a fürdőszobában az agglegény lakásában. A fekete színek bizonyos benyomást keltenek - gazdagságot, luxusstílust, valami sznobert. Ugyanakkor az a személy, aki a belső színekben a fekete színeket kedveli, titokban, óvatosan és kissé veszélyesnek tekinthető. Kerülje el, vagy éppen ellenkezőleg, használja, ha kedveli a népi kultúra néhány trendjét, a piros feketék kombinációját. Ez túl pokol és baljós. A kontraszt átmenet fekete fehér, óvatosan kell használni. Általában a belső szín fekete színe az egyik legnehezebb a tervező számára, csak a két fent említett árnyalattal kombinálható (vörös és fehér). A fekete belső kialakítása nem könnyű, és nagy design tehetséget igényel.

Szürke semleges

Valójában ez a szín teljesen semleges, és jól alkalmazható a fürdőszoba belsejében. A szürke (vagy inkább fémes árnyalatú) fürdõ megfelelõ, tiszteletre méltó, szervezett emberek számára. Az egyetlen megjegyzés, hogy a fürdőszobában a szürke szín nem használható, ha a házban 7-10 éves gyermekek vannak. A gyermekek agyának élénk színekkel kell rendelkeznie a fejlődés kezdetén.

Narancssárga fürdő

Narancssárga narancssárga fürdő nagyon szükséges azok számára, akik a gyakoribb fáradtság gyakori tüneteit érzékelik. Ez egyszerűen külső töltést, külső energiaforrást igényel. És lehetnek narancssárga fürdő. Minden reggel felkelést és alváshiányt érez, menj be a fürdőszobába, ahol egy narancssárga fürdőt szerelnek be - ez egy csodálatos élvezet és jó hangulat, hosszú munkanap előtt. Az arany színét a gyermekek imádják, akik természetüknél fogva mindig vonzóak mindenre, ami világos, vidám, pozitív.

Tudja, hogy az orvosok javasolják a narancssárga színterápiát (színkezelést) a depresszióban és a fóbiákban szenvedőknek? Narancsszín - önellátó. Ő uralja a belső és egyéb színeket, a minimális sárga és fehér blot mellett, általában nincs szüksége.

Zöld fürdő

A zöld fürdõ - ritka választás, és a zölden készült termékeknek a termékek formájában történõ termékei meglehetõsen ritkák. Vannak azonban olyan emberek, akik szeretik a zöldet. Ha te vagy közülük - szabadon vásárolhat meg egy zöld fürdőt! A tudomány, egyébként, úgy találta, hogy a zöldnek bizonyos antiszeptikus tulajdonságai vannak. Azok, akik "zöld környezetben" élnek, jobbá teszik a megfázást.

A fürdő zöld színét óvatosan kell kiválasztani. Különösen intenzív mocsári hangok vezethetnek egy személyt "zöld melankóliává". Állítsa meg a választást a fiatal tavaszi fű vagy az alma színében.

Barna fürdő

A barna fürdők nagyok azok számára, akik értékelik a biztonság és csendes időtöltés érzését. Ezek a szorongás és szorongás érzései vannak. Ők a vízfolyamatok elfogadása a világosbarna árnyalatú fürdőben, a tejes kávé színe segít a pihenés és a harmónia érzésének, az univerzum darázsainak bevonásában.

Kék fürdő

Kék szín - ajánlott családtagok, párok számára Úgy vélik, hogy a kék árnyalatok hozzájárulnak a kapcsolatok összehangolásához, ez a hűség és a szeretet színe. Különösen jó a fürdőszobában fog kinézni nagy elemek kék árnyalatú aqua.

Fürdőszövetek

A fürdő színének megválasztása nehéz, de miután ez a folyamat befejeződött, elkezdheti kiválasztani a legalkalmasabb anyagokat a királyné fürdőszobájához. Napjainkban a gyártók, a különböző egészségügyi berendezések gyártásával foglalkozó vállalatok készek arra, hogy a fogyasztók számára széles körű anyagokat kínáljanak. Ezek különböznek jellemzők és számos paraméter között. A legelterjedtebb napjainkban a fürdők - öntöttvas, acél és akril gyártásához szükséges anyagok.

Akril fürdők

Az akril egy csodálatos innovatív műanyag, amely hatalmas eloszlást ért el a világon. Ma a legtöbb fürdő, beleértve a színt, a bolygón akrilból készült. Ez az igazság nem mondható el országunkról - a fogyasztók meglehetősen konzervatívak és nagy gonddal közelítik meg az akril fürdőket. Ez főként az alacsony minőségű akrilból készült termékek áramlásának köszönhető, amelyek a piacra rohantak. A fogyasztók úgy vélik, hogy az akril fürdők törékenyek és megbízhatatlanok. Nem így van, ha akrilból készült fürdőt választasz jó és bevált gyártókból.

acél

Az acél fürdők mind jó. A jól ismert európai gyártók kiváló minőségű acélkádja évek óta szolgálja Önt, ami évtizedekig tart. A piacon képviselt különböző gyűjtemények között vannak acélszínű fürdők. A zománcgyártók bármilyen színt készíthetnek. Az acél fürdők egyetlen hátránya, különösen az akril változatok előtt, a formák és változatok kissé gyenge választéka.

Öntöttvas

Ez a legnépszerűbb fürdőfelszerelés, amelyet országunk fogyasztói imádják. Öntöttvas fürdő - a megbízhatóság, a minőség és a tartósság személyisége. Az európai színfürdők vezető gyártóinak termékei között találhatók öntöttvas minták. Az öntöttvas fürdő minden előnye közül, amelyek felsorolása túl sok időt vesz igénybe, olyan hibák, mint a nagy súly és az árcsökkenés.

Színes fürdő

népszerű

26492.00 dörzsölje. 21194.00 dörzsölje.

17580.00 dörzsölje. 14285.00 dörzsölje.

22940.00 dörzsölje. 18352.00 dörzsölje.

Termékek oldalanként:

Termékek: 11

Bath BelBagno BB04-ROS

Alak: szabadon álló ovális

Méret: 170x80 cm

Bath BelBagno BB04-BRN / BIA

Alak: szabadon álló ovális

Méret: 170x80 cm

Bath BelBagno BB04-ORO / BIA

Alak: szabadon álló ovális

Méret: 170x80 cm

Bath BelBagno BB14-NERO / BIA

Alak: szabadon álló ovális

Bath BelBagno BB18-NERO / BIA

Alak: szabadon álló ovális

Méret: 180x90 cm

Bath BelBagno BB19-NERO / BIA
Bath BelBagno BB40-1700 MARINE

Alak: szabadon álló ovális

Méret: 170x80 cm

Akkumulátoros fürdő KolpaSan Eroica FS fekete 180x80

179055.00 dörzsölje. 143244.00 dörzsölje.

akril fürdő KolpaSan Eroica FS zöld 180x80

179055.00 dörzsölje. 143244.00 dörzsölje.

Akkumulátoros fürdő Kolpa san Adonis piros 180x80

Alak: szabadon álló ovális

179055.00 dörzsölje. 143244.00 dörzsölje.

Akkumulátoros fürdő Kolpa san Adonis fekete 180x80

Alak: szabadon álló ovális

179055.00 dörzsölje. 143244.00 dörzsölje.

Termékek: 11

A színes fürdő egy modellkép, amely minden háztartás hangulatát meghatározza. A divat és a stílus jelenlegi trendjei új irányokat határoznak meg a ház tervezésében, beleértve a fürdőszobát is. Nincs olyan szabály, amely a fürdőszobát szigorúan pasztell színekben kívánja befejezni, eltávolodhat a szabványoktól és színeket adhat hozzá. A színes fürdő a szoba belsejét különlegessé teszi. Biztosan hangsúlyos lesz a fürdőszoba kialakításában.

Miért érdemes megtagadni a fehér klasszikus kádat a fényes termékek kedvéért?

 • a szoba hangulatát állítják. A fehér szín hideg, semleges, míg az élénk színek segítenek a fürdőszoba eredeti, szokatlan, divatos és hangulatos kialakításában;
 • a tál szokatlan árnyalata a tulajdonosok rendkívüli gondolkodását, a minták és bélyegek elutasítását jelzi;
 • az élénk szín előnyös hatással van egy személy érzelmi állapotára;
 • Megkapja a lehetőséget, hogy diverzifikálja az unalmas belső teret.

A színfürdők típusai

 1. Öntöttvas. Mivel a formanyomtatványok korlátozottak, a gyártók nagyobb színválasztékot próbálnak biztosítani a vevőnek. Az öntöttvas fürdők általában nem feltűnő színűek: pasztell arany, szürke stb.
 2. Akril. Az előző típusától eltérően az ilyen termékek különböző formájúak lehetnek: a normál négyszögtől a "kagylókig" és a "szirmokig". Annak érdekében, hogy festeni lehessen egy ilyen fürdőt, a belseje borítékkal és egy bizonyos színű gélrel borított. A kész felületen akril is fel van töltve, majd a tálat készen áll a működésre. A festék nem fakul és nem veszíti el az eredeti színt 20 évig.
 3. Steel. A kívánt árnyalatot úgy érik el, hogy a kívánt színezéket hozzáadjuk a zacskó felületéhez. Ha a két korábbi lehetőség nem felel meg Önnek, szabadon választhat az acélfürdő helyett - ez minden idők klasszikusa.
 4. Márvány. Ez egy fényűző, környezetbarát anyag. A fürdők márványból, kvarc homokból és magas poliészter tartalmú gyantából készülnek. A színes tál öntött márvány nagyszerű díszítése a tágas fürdőszoba.

Katalógusunk különböző színes fürdőszobákat kínál megfizethető áron. Hozzáadhatja a kívánt funkciót a kívánt funkcióhoz: világítás, hidromasszázs, fejtámla, aero masszázs stb. Az online áruházunk tanácsadói tájékoztatják Önt a szállítási, fizetési módokról, és segítenek kiválasztani és megvásárolni a legmegfelelőbbet az Ön belső fürdőjéhez. Kapcsolattartó telefon: +7 (495) 620-58-04.

Színes vízvezeték

Gyártás - Triton (Oroszország) Garancia - 10 év Méretek (W / W / W) - 1500x1500x670 mm..

Gyártás - Triton (Oroszország) Garancia - 10 év Méretek (W / W / V) - 1500x1500x670 mm Fürdőkád

Gyártás - Triton (Oroszország) Garancia - 10 év Méretek (W / G / V) - 1700x960x620 mm Fürdőkád

Gyártás - Akrilan (Oroszország) Garancia - 10 év Élettartam - 15 év Méretek (W / G / V) - 150..

Gyártás - Akrilan (Oroszország) Garancia - 10 év Élettartam - 15 év Méretek (W / G / V) ndash..

Élettartam - 25 év Gyártás - Akrilan (Oroszország) Garancia - 10 év Méretek (W / G / V) - 1..

Gyártás - Akrilan (Oroszország) Garancia - 10 évKiszolgálószolgálat - 15 évDimenziók (W / Y / V) - 15..

Gyártás - Akrilan (Oroszország) Garancia - 10 évKiszolgálószolgálat - 15 évWeight - 36 kg Méretek (w / g /..

Élettartam - 20 év! Nagy hatású zománcozás, ISO - 9001 nemzetközi minőségi tanúsítvány.

Élettartam - 20 év! Nagy hatású zománcozás, ISO - 9001 nemzetközi minőségi tanúsítvány.

Élettartam - 20 év! Nagy hatású zománcozás, ISO - 9001 nemzetközi minőségi tanúsítvány.

Élettartam - 20 év! Nagy hatású zománcozás, ISO - 9001 nemzetközi minőségi tanúsítvány.

Vízvezeték a szín:

• Az egészséges pszicho-érzelmi állapotod
• Az élet színpaletta a fürdőszobában
• Harmónia a kiválasztott kerámia lapokkal
• Gyönyörű belső tér a fürdőszobában
• Stílusos, modern és divatos design.

Vásároljon vízvezetéket? De nem a szokásos, és a színes? A fürdőszoba kialakítása és belsejében?

Ha úgy dönt, hogy vásárol egy színes fürdő, WC, mosdó, zuhanyzó vagy fürdőszoba bútorok egy helyen, és még versenyképes áron a gyártó, akkor várjuk a speciális online áruház Santekh-Gazteh.ru.

Az Ön információiért tájékoztatjuk Önöket arról, hogy az elmúlt években a színes változatban a háztartási vízvezeték iránti növekvő kereslet valódi fellendülése volt.

Ezt nemcsak a modern divat követelményei magyarázzák meg, amikor a tervezők színharmón belüli fürdőszobai belső tér kialakítására törekszenek. Ez is kapcsolódik ahhoz. hogy a hagyományos fehér színnel ellentétben, amely a nyugalom és a sterilitás szimbóluma, a színskála határozott hatással van egy személy pszicho-érzelmi állapotára, vagy orvosi terminológiában hatással van a krómterápiára.

Miután eldöntötte, hogy milyen színsémát készít a fürdőszobájában, milyen padló- és falburkoló lapokat választott, azt javasoljuk, hogy vásároljon színes fürdőszobai készleteket az online áruházban lévő készletben, vagyis válasszon színes fürdőt vagy zuhanyzóstallát, amely megfelel a színnek WC-vel, mosdóval vagy bútorokkal.

A színes vízvezeték ára természetesen valamivel magasabb, mint a szokásos fehér színű hasonló termékek esetében. A színes fürdőszobai szerelvények azonban enyhén elveszítik az árat, hiszen a fürdőszoba belseje kedvezően hasonlítható össze a barátai és ismerősei fürdőszobájában alkalmazott szabványos megoldásokkal.

Válasszon, hívjon, rendeljen, és azonnal szállítjuk megrendelését saját szállításával!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy - színes szaniter kerámiák, színes fürdők és színes bútorok a gyártás sajátosságai miatt kissé eltérhetnek a RAL skála színtáblájától.

Színfürdők (38 fotó) - válasszon hangulatot

Sokan odafigyeltek a fém vagy akril színes kádakra, amelyeket a vízvezetékházak csarnokaiban mutattak be.

És minden alkalommal, amikor a látogatók többsége úgy gondolt, hogy egy ilyen terméket vásárol a saját lakásukhoz, tudat alatt ébredve felismeri, hogy ez egy jó hangulat, amely különös bájjal járhat az egész teremnek.

Tehát miért vonzódunk egy ilyen ismerős tartozék élénk színeihez, mint egy fürdőszoba? Végül is, sok évig egy hófehér fürdőszoba csésze képét egy mosdókagylóval és egy WC-vel együtt tenyésztették, mint például a tisztaság és a rend. Miért egyre népszerűbbek a színfürdők egyre több vízvezeték vásárlóval?

Ha befagyasztja a boltban, miután látta a színes akril fürdőket, azt jelenti, hogy tudatában készen áll egy ilyen fényes és rendkívüli kiegészítőre otthonában.

Ha bízol az érzéseidben, és készek merész kísérletekre, akkor egy új fürdőszobát vásárolni nem messze van.

Őseink óta az őseink észrevették, hogy a víz, amikor érintkezésbe kerül egy könnyű léptékkel, gyógyító tulajdonságokkal rendelkezik, hozzájárulva az emberi test lelki és érzelmi javulásához. Valójában maga a víz is jó stimulátor a létfontosságú energiákban, és színnel kombinálva csak javítja a jótékony tulajdonságait.

Mind az őseink, mind a mai leszármazottaik többféleképpen ismerik a víz különböző színezetet:

 • a napfényt a fürdőszobában fényes és telített színekké alakítva színes üveg (színes üvegfestő) segítségével;
 • színes sót vagy gyógyteák hozzáadásával a vízhez, különböző színekben festve a vizet;
 • a helyiségek átalakítása mesterséges világítással (színes lámpák);
 • különböző színű fürdők használatával

Egy ablak a fürdőszobában nincs minden lakásban vagy házban

Természetesen a háztartások ritkán büszkélkednek a fürdőszobában, így a napfény, mint a vízi pszicho-érzelmi terápia, néhány ember számára elérhető. Bár modern házak épülnek már figyelembe véve a divatos trend - a legtöbbjük egy elrendezés ablakkal a fürdőszobában.

Aromaterápia színezett sóval jó megoldás, azonban a fürdőszobában csiszoló hatású, ami hatással van a bevonat tartósságára.

A mesterséges világítás is jó ötlet, de nem mindenki szeretne diszkókat szervezni zárt fürdőszobában. Ez az oka annak, hogy az akril színfürdők ideális megoldást jelentenek a legtöbb fürdőszobában a pozitív érzelmi légkör megteremtésére.

Színes fürdőszoba lámpák

Mi a színek az ősök nyelvén?

Ráadásul a színek nem csak az érzelmi nyugalmat hordozzák, hanem az energiaátvitel is.

Akrilszínű fürdő

Őseink úgy vélték, hogy minden színnek saját energiája van, ezért válasszon egy színes tartozékot az apartman vagy a ház tulajdonosainak pszichológiai jellemzői alapján.

 • Red. Egy ilyen színű fürdő az anya méhével jár, ezért biztonságot és biztonságot nyújt az ember számára.
  Ezenkívül a vörös szín stimulálja az emésztőrendszert.
 • Orange. Ez a szín az energiához köthető, amely képes gyógyítani a fóbiákat és a neurózist. Ezért egy narancssárga fürdőszoba jól alkalmazható az erős érzelmi zavarban szenvedőknek.
  Ez a szín segít nyugodni és koncentrálni.
 • Sárga. A nap színe és energiája lehetővé teszi az ember számára, hogy megszabaduljon a negativitástól és helyreállítsa a jó hangulatot.
 • Green. Ez a szín hordozza a növényvilág energiáját, ezért az álmatlanságban szenvedőknek és különböző betegségekre hajlamosak - antiszeptikus hatással van a szervezetre.
 • Blue. Az ég színe lehetővé teszi a meditálást, a gondolatok rendjét és nyugtatja az idegrendszert.

Akril fürdőkád kék

Az egészségügyi berendezések modern piaca

De nem csak a színes öntöttvas fürdőkád lehet logikus következtetés a javításra, vagy szolgálhat alapja egy stílusos fürdőszoba belső.

Ma a piacon vannak színes termékek:

 • acélból;
 • akril;
 • quary (kvarc és akril vegyületek);
 • természetes kő;
 • üveg;
 • fa.

Természetesen az üveg, a fa és a kő exkluzív dolgok a gazdag vásárlók számára, akik több tízezer dollár vagy euróban kifejezett összeget fizethetik meg nekik. Értékesítésük olyan kicsi, hogy részletesebben nem fogjuk figyelembe venni fogyasztói minőségüket.

Exkluzív fa kád

A legtöbb vásárló nem igényel ilyen anyagokat exkluzív anyagokból, először a magas költségek miatt, másrészt az állandó gondozás miatt.

Ne feledje, hogy a tömeges vízvezeték-termékek piacán a demokratikus árak miatt ez még mindig a legáltalánosabb, mint a rendelkezésre álló anyagok:

Ezek a hazai vízvezeték-piac értékesítésének 99% -át teszik ki.

Akril fürdők

A modern boltokban bemutatott akril színfürdők képesek bármilyen formát venni, amely sem a hagyományos öntöttvas, sem az acél nem büszkélkedhet. Ezért az akril fürdők egyre népszerűbbek a fogyasztók körében.

Akrilszínű fürdő egy kis helyiségben

Ellentétben az acél és az öntöttvas, akril színes fürdő képes formát nyerni a hagyományos négyszögletes futurisztikus, könnyen beilleszthető bármely helyiségbe.

Még akkor is, ha kis fürdőszobákról beszélünk, például Hruscsovban vagy egy kis vidéki házban, könnyű választani egy olyan modellt, amely könnyen illeszkedik a szobába.

Referenciaként: A hazai eladók észrevételei szerint a leggyakrabban nem szabványos akril vagy kvári fürdőket vásárolnak vidéki házak, nyaralók és nyári házak számára.

Ezenkívül az országban telepített akril színfürdő, amely képes biztosítani a gyógyító pszicho-érzelmi magatartás teljes teljességét. És miután értékelte a színes tartozék minden előnyét, sokan megvásárolják a saját lakásukra világító vízvezetékeket.

Acél fürdők

Ha a 70-80-as évek magas épületének standard jellegzetes lakásáról beszélünk, akkor a színes acélkádak jó gazdasági alternatíva.

Színes acél kádak

Gyártása során a gyártók különféle színezékeket adnak a zománcnak, amelyek alkalmazása és szárítása után nyugodt hangot adnak a fürdőnek.

Az acél színe gyakran megvásárolható:

 • hozzon létre egy közös stílust;
 • csempe-kombinációk;
 • kombinációk mosdóval és WC-vel.

Öntöttvas fürdők

Jelenleg továbbra is igény van az öntöttvas fürdőkre, nagyrészt annak köszönhetően, hogy az elmúlt években ez volt a legszigorúbb egészségügyi felszerelés. És bár manapság sokkal kedvezőbb ajánlatok vannak a fürdőszoba áraira, anyagaira és formájára, az öntöttvasak a tiszteletre és a luxusra vonatkoztak.

Kézzel festett színes öntöttvas fürdő

A öntöttvasnak előnyei és hátrányai vannak, amelyeket nem fogunk élni. Fontos, hogy a hagyományos fehér szín ma már nem tudja hangsúlyozni ezt a tiszteletet. Ezért a mai vásárlók már nem akarnak fehér színű öntöttvas fürdőt vásárolni - színes öntöttvas fürdővel helyettesítik őket.

Ezt a jelenséget úgy magyarázza meg, hogy ha új fürdőt fizetnek, legyen egyéni és kifinomult. Ezért a színes öntöttvas fürdőket, vagyis a legdrágább elemeket gyakran a gyártók kézi festékkel festik, hogy hangsúlyozzák egy ilyen hasznos fürdőelem egyéniségét.

Ma a fogyasztói piac különböző színű öntöttvas fürdőket kínál különböző gyártókból és különböző áron.

A választás elég nagy:

 • exkluzív tételek híres francia és olasz mesterek;
 • a délkelet-ázsiai országokból származó termékek, amelyek alacsonyabb áron vannak.

Színes öntöttvas kínai készítésű fürdő

Ez lehetővé teszi, hogy ilyen világos és stílusos terméket vegyen egy meglehetősen nagyszámú, különböző jövedelemszintű vásárlókhoz. Ha készen áll egy exkluzív lehetőség megvásárlására, akkor fordítson figyelmet az európai gyártókra, és ha meg akarja menteni a költségeket - akkor válassza a kínai áruk között.

Beige öntöttvas fürdő a francia Jacob Delafon cégtől

Ma az öntöttvas színű fürdők nem csak a modern magánházak stílusának elemévé váltak, ahol a lakások lehetővé teszik, hogy kényelmesen elférjenek az összes szaniterek, hanem a standard lakások is.

Természetesen az ilyen vásárlást feltétlenül megelőzi a helyiségek nagy átalakítása, ahol különös figyelmet fordítanak a vízszigetelésre, hiszen a modern termékek nyílt telepítést igényelnek.

De különböző színű vasfürdőket is felvehetsz és beágyazhatsz. Kedvezőbbek, mivel nem rendelkeznek öntött faragott lábakkal, és alakjuk inkább lekerekített, ami megkönnyíti a vízvezeték szerelését a fürdőszobában.

Következtetések: a színes fürdő termékek egyedülállóak minden házban. Ezen kívül gyógyító tulajdonságaik vannak, amelyek lehetővé teszik a tulajdonos számára, hogy visszaállítsa az energia egyensúlyát és összehangolja a pszicho-érzelmi állapotot.

Nem nevezhetők exkluzívnak, mert az akril színfürdők nem túl drágák, és sok fogyasztó számára elérhetők, de az általuk létrehozott stílus kedvezően hangsúlyozza az egész szoba egyéniségét és tiszteletét.

Színes fürdők - Top 5 belső paletták és népszerű anyagok

A modern belső stílusok új szabályokat határoznak meg a fürdőszobák tervezésénél. Nem szükséges könnyűvé tenni, vagy csak pasztell árnyalatokat használni, mert divatos színfürdőket díszíthet. Milyen paletta választja ki, és hogyan helyezi a színes kiejtéseket? Elmondom róla.

Ma megengedheti magának, hogy kísérletezzen, és ne korlátozza a fény árnyalatait.

A fürdőszoba hangulata a palettája

A fürdő élénk színekben nem szabály, hanem csak az egyik tervezési lehetőség, mert ma a csempék, festékek, stretch mennyezetek, valamint a vízvezeték-berendezések és még a lámpák gyártói tucatnyi élénk színeket kínálnak ahhoz, hogy egy eredeti fürdőt alakítsanak ki hangulatának megfelelően!

A fürdőszoba megfelelő színválasztása nem egyszerű feladat.

Sárga-narancssárga paletta: 1 opció

Sárgára és narancssárgára gyakran használják a fürdőszobában. A színek legjobb kombinációjának kiválasztása a fürdőszobában, ezeknek az árnyalatoknak a használata nagyon egyszerű. Ezeket "könnyű" pasztell árnyalatokként használják, amelyek nem igényelnek hígítást más színekkel, valamint olyan lédús, fényes árnyalatokat, amelyek nyugodtabbak lehetnek - fehér, krémszínű, világoszöld.

A citrom, az őszibarack, a korall, a narancs és más színek felemelődnek, és ez az, amire szüksége van a reggeli vízkezelések során. Jól mennek a kék, világoszöld, érzéketlen árnyalatokkal.

Meleg árnyalatú narancs, citrom, őszibarack kombinálódik ebben a lédús fürdőszobában, ahol nem csak a padlót és a falakat csempével díszítik, hanem a betűtípust is

Kék-ibolya paletta: 2. lehetőség

A kék és kék árnyalatok kedvelik a fürdőszobát, mert kapcsolatban állnak a tengerrel és a vízzel. Ezek a színek elgondolkodnak a kérdés megválaszolásakor: "Milyen színűvé válik a fürdőszoba?".

A hideg paletta univerzális, alkalmas mind a nagy, mind a kompakt fürdők számára. A kék árnyalatok fehér színnel kombinálva vizuálisan kibővítik a helyet, és az ibolyaszínű és az ibolyaszínű rózsaszínűek - finom juicinesst adnak a belső térnek.

A kék és lila kombináció kompakt fürdőkben jól néz ki

A kék és árnyalatai tökéletesen ötvözik a fehér és az arany, a narancssárga színt, valamint a barna árnyalatú (bézs, csokoládé, fa szín).

Amint a képen látható, a lila a bézs, az arany és a krémszínű árnyalatok fényes kiegészítője.

Zöld paletta: 3. opció

Zöld a harmónia színe, reggel felgyújtja a hangulatot, és esténként pihenni fog. Ezért, mi a legjobb szín a fürdőszobában, a zöldet nyugodt és sokoldalú választásként választják. A diszkrét színek kiválasztásakor a zöldet szinte bármilyen más színnel kombinálhatjuk.

A zamatos zöld árnyalatok a fürdőszobában frissességet adnak.

A lédús zöld árnyalatokat tökéletesen hígítják fából készült kiegészítőkkel (ezt a technikát gyakran használják eco-stílusú és japán). A mész vagy mosogató tökéletesen illeszkedik a belső térbe, fából készült bútorokkal, törülközőtartókkal, szőnyegekkel és berendezéssel. A világoszöld tónusok jól kombinálódnak fehér, kék, szürke, sárga és fekete színnel.

Ez a belső, fából készült és kő elemekkel és természetes árnyalatokkal díszített zöld fotópapír nagyon lédús.

Figyelj! A fürdőszobában túl világos zöldség nedvességet okoz, ezért könnyű árnyékokkal kell hígítani.

Vörös-rózsaszín paletta: 4. lehetőség

A piros a szenvedély, a meleg színe, a fürdőszobában az intimitás és az érzéki érzés. Azonban, hogy bevezeti ezt a színt a belső térbe, nem könnyű, ezért javaslom, hogy kövessetek néhány szabályt.

A vörös-rózsaszín palettában lévő színfürdők szenvedélyesek, romantikusak, lédúsak és éppen ellenkezőleg, nyugodtak.

Utasítások a piros használatához a fürdőszobában:

 1. A vörös szín a fürdőszobában - mivel a fő hangsúly nem ajánlott a kompakt szobákban, mivel ez az árnyék vizuálisan csökkenti a területet. Színes szaniteráruk vagy bútorok formájában adhatja meg, vagy több fényárnyal hígítható.
 2. A színek kombinációja nagyon kényes munka, például a kizárólag vörös és fehér kombinációja a belső térben, a fürdő kellemetlen érzést okozhat, így a tervezők javasolják a harmadik szín használatát.
 3. A vörös színű fényes vízvezeték eredetileg a fürdőszobában, különösen a mosdókban és a jacuzziban néz ki, ezért nem szükséges befejezni a belső térséget, hogy pikáns legyen.

Még a piros vízvezeték is átalakíthatja a belső tér kialakítását

Rózsaszín, ezzel szemben növeli a fürdőszobát. Kombinálva fehér, arany, zöld, szürke és más hangok egyenlő arányban, a szoba univerzális lesz.

De a rózsaszín árnyalatok előfordulása túlságosan nőiesé teheti, és ezért kényelmetlen lesz a férfiak számára. Még a rózsaszínű fehér 50-50-es hígításával is lehetővé válik, hogy olyan családot hozzon létre, amely minden családtag számára kényelmes.

A vörös vagy rózsaszín belsőben nem lehet kevesebb, mint a fő szín

Barna és fekete tónus: 5. lehetőség

A fekete fürdő népszerű megoldás a csúcstechnika, loft és fúziós stílusok számára. Ezt a színt a belsõ belsejébe vinnék be a befejeztével, és a fekete vízvezetéknek, különösen a betûknek köszönhetõen.

A fekete színt szinte bármilyen árnyalattal kombinálják, de minden fényes vagy fülbemászó színt tovább kell hígítani könnyű és hideg - fehér, pasztell, világoszöld és kék színnel. A legnépszerűbb fürdők sötét és világos színekben - fekete-fehér, szürkés, aszfalt és bézs.

A fotó fekete, fehér és fából készült, és kiderül a modern minimalizmus.

A barna színséma is nagyon népszerű megoldás, úgy tekinthető sokoldalúnak, mint a zöld vagy kék színek. A különböző barna árnyalatok tökéletesen össze vannak kapcsolva egymással, még más megjegyzések bevezetése nélkül is. Az arany vagy bézs betű, fa elemek, valamint a vörös, narancssárga és más színű meleg paletta árnyalata jól illeszkedik egy ilyen belső térbe.

A barna fürdő minden családtagok ízlésének megfelel.

Ha nehéz megtalálni a megfelelő árnyalatokat, a sokszínű fürdő a legváltozatosabb lehetőség. Ma a Provence és a Kitsch fürdők belső terében nagyon népszerűek, amelyek 3 vagy több színt kombinálnak. Az ilyen belső terek frissek, lédúsak és világosak.

A szobában a fotó többszínű érhető el a csempe a hatása színes mozaik

Színes betűtípusok - fényes ékezetek

A színekben hígítani kívánt szobának a legszembetűnőbb eleme a kívánt színű fürdő. Annak érdekében, hogy a "wow effektet" kapja, el kell hagynia a klasszikus fehér betűtípust az eredeti minták és színek javára.

A vízvezeték-piac különböző anyagokat kínál, amelyekből színes betűtípusok készíthetők.

Öntöttvas fürdők

Az öntöttvas fürdők gyártói a termékek eredeti színváltozatait kínálják. Mivel a formanyomtatványok megválasztása korlátozott, a márkák arra törekednek, hogy a vásárlók nagyobb választékot kapjanak az árnyalatok miatt.

A sertésvas betűk általában nemes, nem túl élénk színekkel rendelkeznek - arany, bordó, sötétkék, fekete vagy szürke. A piacon megtalálhatók a színminták és a minták.

Az ár az öntöttvas fürdő Recor Carlton lábakkal - 220 ezer rubel

Akril fürdők

Az öntöttvas fürdők remekművei és megbízhatósága reménytelenül elavult. A zománc restaurálásával, az időigényes felszereléssel, a méretekkel és a fürdő hatalmas tömegével kapcsolatos örök problémák miatt a modern fürdőszobában nem kívánatos.

Az akrilfürdők modern felszereléssé váltak az egészségügyi felszerelés számára. Könnyen telepíthető, esztétikus és megfelelő gondossággal, hosszú élettartamú, ezek a fürdők nemrég nagyon népszerűek.

Hogyan vannak elrendezve akril fürdők?

Két fajta akril fürdő található. Az olcsóbbak akril lapokból készülnek. A termék üvegszálas és telítetlen poliészter gyantával van megerősítve. A fürdõk gyártását követõen speciális vegyületeket is kezelnek, amelyek megakadályozzák a korróziót és meghosszabbítják a termék élettartamát.

A költséges akril fürdők öntéssel készülnek. A termék szilárd és meglehetősen vékony, ugyanakkor nagyon tartós. Az öntött akril vízvezeték szerelvényeket üvegszállal és gyantával megerősítik, a rögzítési pontokban, valamint az olcsó és drága akril fürdőkben pedig forgácslemez alkatrészek vannak beépítve, hogy megakadályozzák a felesleges stresszt az akril és a repedés ellen.

Egyes vásárlók még mindig nem merik elhagyni az öntöttvas fürdőt, és akril kádat vásárolni, ez nem azért történik meg, mert teljesen elégedettek az öntöttvaszal, hanem azért, mert félnek a rossz minőségű fürdő vagy hamisítvány kiválasztásától. Vannak olyan vásárlók is, akik sok mítoszot hallottak erről a berendezésről, és nem kockáztatják meg nem ellenőrzött termék beszerzését.

Az akril termékek előnyei és az igazság róluk

Ne félj az újból. Nem csoda, hogy a tervezők kifejlesztettek akril vízvezetékeket, figyelembe véve az anyag minden előnyét és hátrányát. Az egészségügyi akril fő előnyei:

 • A könnyűség, a fürdők mindössze 20-45 kilogramm súlyúak, ami a felszerelés szállítását és felszerelését sokkal kényelmesebbé teszi;
 • Tartósság, a megfelelő gondossággal és óvatossággal (ne essen súlyos tárgyakat, cigarettázást), a fürdő nemcsak hosszú ideig szolgál, hanem megőrzi eredeti megjelenését;
 • Az anyag meleg és tapintású, a vasalattól és acéltól eltérően;
 • Környezetbarát anyag, amely korunkban nagyon értékes.

Nem szabad azt gondolnunk, hogy az akril termékek kis vastagsága a megbízhatatlanság jele, éppen ellenkezőleg, ha 8 mm helyett 5-6 helyett ez egy olcsó hamisítványt jelent, kevésbé tartós műanyag hozzáadásával.