Legfontosabb > Csapok

Akril pult a fürdőszobában. Előnyök, hátrányok és hogyan készítsd el a táblát magadban?

Csak néhány évtizeddel ezelőtt, kevesen használták munkalapok a fürdőszobában, többnyire csak felfüggesztett mosdókagylók vagy legfeljebb asztalok, amelynek a teteje be volt ágyazva a mosdóhoz. Ma minden megváltozott drámai módon, és a teljes körű pultnak a fürdőszobában való megjelenése már nem tekinthető luxusnak, hanem lényeges elemnek. Ebből a cikkből megtanuljuk, hogyan készítsünk akril asztalteret a fürdőszobában, milyen előnyöket és tulajdonságokat, és hogyan készítsünk ilyen terméket önmagában.

Azonnal meg kell jegyezni, hogy a hétköznapi ember az utcán, a kifejezés akril munkalap a fürdőszobában jár műanyag termékek, de a bútoriparban ezt a kifejezést érteni munkalapok mesterséges kő. A mesterséges kő olyan termék, amely kőporból készül, amelynek részecskéi akrilgyantával vannak rögzítve. Ez a termék sokkal olcsóbb, mint a természetes kő, és nagyon népszerű. De a cikk a tiszta akril termékek előállítására összpontosít.

Mi az akril asztal?

A modern műanyag munkalapok a fürdőszobában rendkívül tartósak és megfizethetőek. Könnyen kezelhetők különböző eszközökkel, és a telepítési folyamat a lehető legegyszerűbb, ha megfelelő eszközzel rendelkezik. Akril egy nem porózus szerkezet, amely megakadályozza a szennyeződés behatolását, ez az oka annak, ezek a munkalapok megfelelnek a legmagasabb higiéniai és könnyű gondozni őket.

Információért. Az akrilból készült termékeket egészségügyi intézményekbe, üzletekbe és még gyermekszobákba is beépítik, mivel az anyag környezetbarát és biztonságos. Egy ilyen termék egyszerű ápolása normál nedves ruhával vagy szappanoldattal.

A műanyag fürdőszobai teteje különböző színekkel, egyedi formákkal és akár különleges textúrákkal is rendelkezhet. A gyártáshoz használható és átlátszó akril, melyben a professzionális tervezők néha egyedi 3D-s rajzokat készítenek. Az anyag egyetlen hátránya a karcállóság, de polírozással rögzíthetők.

Előnyei és hátrányai az akril munkalapok

Mint minden más termék esetében, a fürdőszoba akril munkalapjainak előnyei és hátrányai is vannak. Az előnyök a következők:

 • univerzális felhasználás, mivel ez az anyag minden belső stílust illesz;
 • duktilitás, az anyag ellenáll a kis deformációnak és a szélsőséges hőmérsékletnek;
 • nedvességállóság;
 • praktikus, könnyen kezelhető az anyag és megfelelő szintű higiénia fenntartása;
 • hosszú élettartam;
 • alacsony piaci érték.

Ennek az anyagnak a hátránya, hogy nem képes agresszív kémiai tisztítószereket és detergenseket csiszoló anyagok jelenlétére használni, mivel az akril könnyen karcolódhat.

Hogyan készítsünk egy akril pultot magaddal?

Annak érdekében, hogy a táblagépet önmagadban készítsük el, szükséged lesz egy olyan alapra, amelyre folyékony akril folyik. Alapvetően bármilyen régi pultot választhat a kívánt mérethez. Ha nincs egy régi pult, akkor használj közönséges vastag rétegelt lemezeket vagy más fa alapú paneleket.

Először is, a meglévő bázistól el kell vágnia a pontos elrendezést elektromos villanófűrésszel, és elő kell készíteni minden szükséges szerkezeti lyukat.

Fontos megjegyezni, hogy a fürdőszobában lévő akril asztallapja csak a felső részében vízhatlan bevonattal rendelkezik, akril bevonattal. Ezért az alap alsó részét speciális impregnálással kell kezelni, ami növeli a faanyag nedvességállóságát.

Miután a bázist a kívánt méretre vágta, létre kell hoznia éleket az élek mentén, amelyek felületén folyékony akril marad. Az oldalakhoz dekoratív műanyag vagy fém sarkok használhatók, amelyek az öntés után a jövő asztalának részévé válnak. A sarok magassága megegyezzen az öntendő akril réteg vastagságával.

További megerősítő termékek lehetősége

Miután a sarkok be vannak építve és meggyőződtek arról, hogy a keverék nem folyik ki öntés közben, folytathatja az űrlap kitöltését. A műanyag fürdőszobai munkalapok gyártásához bármilyen adalékot alkalmazhat akrilra. A keverékhez kőpor vagy különleges festékeket adhat, az alap aljára egy képet helyezhet el, és átlátszó akrilrel öntheti. A képzeleted és a tervezési ötleteid már dolgoznak itt.

Miután kitöltötte akril, meg kell egyenletesen oszlik meg a felületen egy fém spatula vagy egy műanyag, amelyet korábban nedvesítjük szappanos vízzel, hogy a keverék ne ragadjanak rá.

Fontos megjegyezni, hogy a folyékony akrilát egyszerre kell önteni, nem pedig adagokban, mivel az első rétegnek ideje lehet megkeményedni, és ennek következtében leválasztható lesz. Ha az akril réteg több mint öt centiméter, akkor a szakértők azt javasolják, hogy a vékony fémrudaktól további megerősítést helyezzenek el a talp felszínéről 2-3 centiméterre. Ha kőmorzsát használ, akkor további megerősítést nem lehet végrehajtani.

Amint látja, egy akril asztal készítése a saját kezével nem olyan nehéz a fent leírt technológia használatával.

Akril fülke pult

A fürdőszoba asztali teteje a konyhában a munkaterület funkcionalitásában hasonló, de nem esik ilyen intenzív mechanikai és vegyi terhelésnek. Ezért itt nagyobb figyelmet fordíthatsz az esztétikai elemekre, különösen mivel a vállalatok sokféle modern anyagot kínálnak.

Könnyű tisztítani szappannal és vízzel, speciális drága eszközök használata nélkül

tervezés

Az akrilgyűjtemény több száz színt tartalmaz: nyugodt, sima, világos, márványozott vagy gránit.

rugalmas

Az akril termék bármilyen formát adhat, mivel szépen hajlik

meleg

Az akril megérintése nem olyan hideg, mint a természetes kő

tartós

Az akril újracsiszolható, ami visszaadja az eredeti fényt

egyszerű

Az akril termék könnyebb, mint a természetes kő, ami fontos, ha falra vagy függő termékekre van szerelve

Akril fürdőszoba felső: előnyök

A mesterséges kő, amely akrilöt tartalmaz, egy hihetetlenül népszerű anyag, melyet számos modern apartman Moszkvában kínál, és nem csak. Számos előnnyel nyerte meg az ügyfelek szívét:

 • magas plaszticitás - az akril bármilyen formát kaphat, a belső elemekkel játszik;
 • sima és zökkenőmentes felület, kellemes tapintású;
 • dekoratív - a gyártók különböző színű, érdekes textúrákkal és árnyalatokkal festett anyagokat kínálnak.

Ha egy pultot szeretne vásárolni a fürdőszobában, akkor sikeresen összeillesztheti a mosogatóval - a vászon a mosdóval együtt lehet, és maga a felület szolgálhat fürdőszobai kiegészítőként. A kifinomultabb modellek közé tartoznak a polcok és az egész szekrények, amelyek elrejtik a háztartási kommunikációt.

Akril munkalapok készítése a fürdőszobában megrendelésre

A mesterséges kőből készült termékek leggyakrabban egy egyedi projekten kerülnek megrendelésre - ez lehetővé teszi, hogy felismerje a legbátrabb kreatív ötleteket, és a lehető leghatékonyabban használja a helyiséget a szobában.

A megrendelésár is egyénileg kerül kiszámításra, ez magában foglalja a fogyóanyagonként felhasznált méterárat, színét és textúráját, az él alakját és a falfelület díszítésének típusát. Az ár tartalmazza az összes komplex befejező munkát, hogy a kívánt alakot és a jelenléte darabok.

Gyönyörű fényes felületet vásárolhat, válasszon egy olyan színt, amely leginkább összhangban van a bútorokkal - a képzelet határa egyszerűen korlátlan. A design kombinálható érdekes kovácsolt elemekkel és tartókkal.

Vásárlás akril munkalap - ez azt jelenti, hogy pénzt költeni bölcsen, mert az ár az akril munkalapok a fürdőszoba megfizethető. Viszonzásul gyönyörű és megbízható terméket kap, amely megfelel minden elvárásnak.

Akrilkő fürdőszoba asztalok

A "SoundST" cégnél akril munkalapokat vásárolhat a fürdőszobában, mindkettőt készen és egyéni igények szerint. Minden termék figyelemre méltó a csodálatos stílusos dizájn és a praktikusság szempontjából. Jól karbantartják a kapcsolatot meleg és hideg vízzel, háztartási vegyi anyagokkal. A termékek tartósságának, tartósságának és egyszerű gondozásának köszönhetően egyre több vásárló vonzódik.

Akril kő countertop ár a fürdőszobában

Ha akril munkalapokat választasz a fürdőszobában, az ár több tényező alapján kerül kiszámításra. Ezt befolyásolja a termék mérete és összetettsége, az integrált mosogató jelenléte / hiánya, a falburkolat és a perem alakja, a forrás anyagának színe és színe.

Cégünk széles választékban kínálja a különféle termékek széles választékát vásárlók rendelkezésére.

Vásároljon tőlünk - nyereséges! És miért:

Moszkvában a Sound Stone társaságában gyártják a fürdőszoba kulcsrakész akril munkalapot, amelynek ára optimálisan illeszkedik a minőségéhez. Garantáljuk az egyes alkalmazások egyedi megközelítését, és figyelembe veszik az ügyfél minden kívánságát.

A gyártási idő 3 nap

A saját gyártás lehetővé teszi számunkra, hogy minél gyorsabban készítsünk terméket.

Garancia - 10 év!

Csak megbízható beszállítókkal dolgozunk, és felelősek termékeink minőségéért. A garanciális kötelezettségeink 10 évig érvényesek!

Telepítés a szállítás napján

Szakembereink a szállítás napján telepítenek minden terméket. Garantáljuk a kiváló minőségű telepítést!

Indulás bármikor

A szakember a kérést követő napon számolja ki a mérést. Ön kiválasztja a mérés időpontját. Nálunk mindig kényelmes!

Moszkvában és minden moszkvai régióban dolgozunk

Kész vagyunk arra, hogy Moszkva és a régió bármely pontjára jussunk, legyen az a város központja vagy egy távoli falusi település.

Akril kő fürdőszoba munkalapok: fotó

Itt találja a legmodernebb akril munkalapok fényképeit a fürdőszobában, melyet kézművesek ügyes kezei készítenek. Ha szereted az egyik munkánkat, ismerd meg a vezetőket - megismételjük ezt a modellt. Ha rendelkezik saját rajzával, küldje el nekünk. Ebben az esetben meg fogjuk csinálni, és egy egyedülálló egyedi terméket veszünk, egyetlen példányban.

Ár: 17 036 dörzsölje.

Ár: 15 889 rub.

Ár: 10 600 rub.

Ár: 47 648 rub.

Terület: 0,65 m2

Ár: 23 074 dörzsölje.

Ár: 21 600 rub.

Ár: 46 166 rubel.

Ár: 44 488 rub.

Akril kő munkalapok a fürdőszobához: anyagok katalógusa

Különféle akril munkalapok a fürdőszobának köszönhetően a mesterséges anyagok gyártásában való felhasználás miatt, amelyek különböznek a színtől, a textúrától, a feldolgozási módszerektől és a fogyasztói jellemzőktől. Cégünk csak a kiváló minőségű és nagyszerű design világhírű márkájú kompozitokkal működik. Mielőtt kiválasztaná az anyagot, olvassa el leírását, vagy kérjen szakértőit.

Ár: 13 000 rubel. négyzetméterenként

Ez a kompozit Kelet-Európában készül, szilárd, nem porózus textúrájú és több mint 200 különböző színváltozattal rendelkezik. Monokróm, könnyű, sötét vagy világító, sima matt vagy fényes és félig fényes textúrájú lehet, kellemes fényességgel és textúrával. A 30 mm vastag Akrilika Stone sorozat megnövelt tartósságot és ellenállást jelent az agresszív tényezők ellen. Az anyagból készült akril munkalapok sokáig tartanak és megbízhatóan tartják az eredeti megjelenést a magas páratartalom és a háztartási vegyi anyagok hatásának kitéve. Kellemes árnyalat - ennek az anyagnak az elfogadható árai nem örülhetnek a vevőnek.

Ár: 16 500 dl. négyzetméterenként

Kompozit anyag a Samsung (Dél-Korea) által gyártott, rendkívül ellenálló a különböző hatások. Természetes összetevőkből áll, nem porózus textúrájú, mély festési fokkal. A Staron megőrzi az eredeti árnyalatot, annak ellenére, hogy a magas hőmérséklet (150 ˚C-ig) és a napsugárzás ellenére is. Az anyag nem szennyezi a szennyeződéseket, könnyen feldolgozható és javítható. A palettáját több mint 40 árnyalatú matt, fényes és félfényes textúra reprezentálja, mindkettő fénykeltő, lédús hangzással, modern belső kialakításra alkalmas, pasztellel, monokromatikusan klasszikus megoldásokkal. A gránit, a kvarc stb.

Ár: 24 300 руб. négyzetméterenként

A kiváló minőségű alapanyagból készült kompozit anyag műanyag, amely lehetővé teszi számodra bármilyen formájú termék előállítását. A felület tartós és higiénikus, ellenáll a gomba és a baktériumok kialakulásának. A Triston színtartományban több fényvezető, matt, félig fényes, fényes és textúrus gyűjtemény is található: "Klasszikus" - egyszínű, fényes, kontrasztos részecskék; "Romantikus" - természetes körzet, nagy befogással; "Barokk" - nyugodt elegáns árnyalatok, a természeteshez hasonlóan; "Bizánci" - luxus prémium sorozat háromdimenziós csillámos részecskékkel. Az anyag olcsó egy prémium osztály számára, és 10 év garanciát vállal.

Ár: 18 000 dl. négyzetméterenként

Az egyik első összetett anyag, amely vonzó az erejének, plaszticitásának, higiéniájának és könnyű karbantartásának. A Corian természetes összetevőkből és színezékekből készül, ami környezetbarát. A sűrű, nem porózus textúra nem szennyezi a szennyeződéseket. Az anyag hőformázható és ragasztás nélkül ragasztva speciális ragasztóval. A fejlesztés kezdetén a színsémát 4 szín jellemzi, jelenleg több mint 100. Fényes, lédús, pasztell, eldugult, fényvezető, egyszólamú és foltos zárványok, matt, fényes, félig fényes - választja ízlését!

Ár: 13 900 dl. négyzetméterenként

Az anyag, amelynek szerzője az amerikai DuPont tulajdonában van, méltán népszerű több mint egy évszázada. Az összetett tartós, piszoktól mentes, higiénikus, könnyen javítható. A fürdőszobában használt akril munkalapoknál használják, melynek ára alacsony az ügyfelek örömére. A 30 elem színtartományát egyszólamú és texturális mintákból álló alapsorozatként mutatjuk be, valamint a "beszélgető" nevek "Crystal placer", "Képzeletbeli játék", matt, félig fényes és fényes textúrájú gyűjteményekkel. A gyártó számos saválló (Acid-strong) terméket fejlesztett ki, és különleges kezelést igényel (Ultra).

Ár: 13 300 rubtól. négyzetméterenként

Ezt a Dél-Koreában gyártott anyagot az ésszerű költségek és a kiváló gyakorlatiasság jellemzi. Nem pórusos, meleg érintés, mechanikai igénybevételnek és agresszív háztartási vegyi anyagoknak ellenálló, tartós és higiénikus. A hőformázással történő feldolgozás lehetővé teszi bármilyen összetett alak létrehozását a lemezanyagból. A színoldatok - monokromatikus, matt, fényes, félig fényes, textúrájú, színes megoldások gazdagságát kiegészítik a belső világításhoz alkalmas fényvezető minták. A Hanex könnyen kezelhető, lehetővé teszi, hogy kiváló esztétikájú varrat nélküli termékeket hozzon létre.

Ár: 21 300 rub. négyzetméterenként

A prémium osztály anyaga Dél-Koreában a különböző színekért nagyra értékeli a tervezőket. A Grandexot a legnépszerűbb fényvezető hangok mutatják be, amelyek a márvány, a gránit, a homokkő stb. Anyagait utánozzák. A textúrák matt, fényes, félig fényes. A kiváló plaszticitás lehetővé teszi, hogy ebből az anyagból finom formájú termékeket készítsünk finom görbékkel és hullámos vonalakkal. A kompozit nagyon tartós, környezetbarát, könnyen tisztítható. A varratok és pórusok hiánya kiküszöböli a szennyeződést, ami higiéniát kölcsönöz az anyagnak. Válassza ki az akril munkalapokhoz a fürdőszobában - a termék hosszú ideig marad, miközben vonzó marad.

Ár: 20 300 rubtól. négyzetméterenként

Az egyik legfrissebb anyag Dél-Koreában (LG). Megfizethető áron kiváló teljesítményt nyújt. Hihetetlenül tartós és kopásálló, tökéletesen ellenáll a nedvességgel, hőmérsékletváltozással, háztartási vegyi anyagokkal való érintkezésnek. Ideális a magas páratartalmú és intenzív használathoz. Gazdag fényvezető és monoton színtartománya matt, fényes és félig fényes anyagokból, textúrákból, hasonlóan a homokkő, a kvarc, a gránit textúrájához. Az anyag könnyen kezelhető és működtethető, tökéletesen hőformázható a legszebb körvonalak létrehozásával.

Ablakmosók az akril kád fürdőszobájában: vélemények

A "SoundST" cég által gyártott, akril kőből készült termékekkel kapcsolatban több vásárlói véleményünket ismerjük meg. Reméljük, hogy ez segít a megfelelő választásnak a mi kézművesünk által készített jó minőségű és gyakorlati modellek mellett. A nagyobb kényelem érdekében kulcsrakész termék szállítását és telepítését végezzük.

Krémmodell akril kőből egy fürdőszobában, 1,1 m 2.

Köszönöm a cég specialistáit a fürdőszobában lévő éjjeliszekrény gyönyörű kompozit felületéhez. Korian egy puha krémszínt választottam, és egyáltalán nem sajnáltam. Kitűnő minőség, nagyszerű tervezés, gyors gyártás, telepítés egy nap alatt - nagyon örülök, hogy megrendeltem tőled!

Költség: 40 500 rubel.

Fekete modell egy akril kőből egy fürdőszobához, 1,3 nm.

Rendeltem a Staron zuhanytálcában, a "Volcano" színű, nagyon tetszett. A termék nagyon eredeti és stílusos, mély fekete színű, finom formájú. A gyártás és a telepítés nagyon sok időt vett igénybe, és az árak meglepően elfogadhatóak voltak.

Akril fürdőszoba munkalapok

Kell egy akril pult a fürdőszobába? Rendeljen egy rendelést a Flinstone-val. Napok nélkül dolgozunk, termelés 7 nap alatt, 5 év garanciát vállalunk. Részletek telefonon ☎ +7 (495) 723-88-33.

Példák a munkára

Gyűjteménye

Az akril modellek az egyik legmegfelelőbb és tartósabb. A terméskőben nem rosszabb a teljesítmény. A használt akril lapok gyártásában. Az anyag magas műszaki és működési tulajdonságokkal rendelkezik, ez a legrugalmasabb, ezért a termék nem szabványos formát adhat.

A gyártás során a legmodernebb technológiát alkalmazzuk a fürdőszobák és konyhabútorok számára a legtartósabb felületek kialakítása érdekében.

Az oldal különböző színeket mutat be, a paletta számos árnyalatot kombinálhat. Az akril modellek utánozhatják a kőfelületet, a kőzetek, például a márvány, gránit textúráját. A belsőépítészetben ilyen kivitelűnek tűnik nemes és lenyűgöző.

Akril pult a megrendeléshez: milyen előnyökkel jár?

A termékek kiválasztása tőlünk a következő előnyökkel jár:

 • egy egyedi tervezési projekt létrehozásának lehetősége;
 • az építés szigorúan méret szerinti gyártása;
 • hatalmas színválaszték;
 • gyors szállítás;
 • kiváló minőségű telepítés.

Ahhoz, hogy jobban megismerhessük a termékeket, eljöhet irodánkba. A helyszíni tapasztalt vezetők segítenek dönteni a megfelelő árnyékolásról. Ön is választhat egy konyhai munkalap az akril.

Termékjellemzők

A Flinstone fürdőszobájának akril munkalapja számos előnnyel jár:

 • nem szívja fel a nedvességet;
 • hőmérséklet-csökkenést, hőhatást;
 • alacsony tömeg, így a termékek alkalmasak műanyag bútorok;
 • megnövekedett kopásállóság;
 • ütésállóság;
 • gyakorlatiasság és tartósság;
 • nem félnek a kémiai expozíciótól;
 • semmilyen gomba vagy penész nem keletkezik a felületen;
 • látványos design;
 • alkalmas klasszikus és modern belső térre;
 • ésszerű költségű munkalapok.

A projekttől függően a kialakítás megragadhatja a fürdő egy részét, elrejtheti a mosógépet. Így a fürdőszobában megjelenik egy funkcionális hely - a tervezés tágas polc szerepét játssza. Mi is gyártunk modelleket egy integrált mosogató, saját jellemzőkkel. Kulcsrakész mosogató - nagyszerű lehetőség a nem szabványos szobákhoz.

Gyorsan rendelhetünk egy akril kőpadlót egy megfizethető áron és magas színvonalon a Flinstone-tól.

Akril fülke pult

A fürdőszoba acrylkőből készült padlófelülete sikeresen ötvözi a hostess által igényelt összes tulajdonságot. A modern akril munkafelületek mindennapi használatra, higiéniás és gyönyörűek. Ez a mesterséges kő egy csodálatos polimer, akril gyantából és ásványi töltőanyagból. Kíméletes, nagyon sima és meleg volt az érintőanyaghoz, ami úgy tűnt, hogy a konyhában és a fürdőszobában használják. Az akril felületek megjeleníthető megjelenését kiváló műszaki jellemzőkkel ötvözik.

Az akril munkalapok előnyei

Az akril kőből készült asztallap meglepően sima és egyenletes felülettel rendelkezik. Az akril-ragasztókkal való kötés, majd a polírozás lehetővé teszi, hogy egy nagy, egyenletlen felületet kapjunk, pontosan a megfelelő méretben és bármilyen alakban. Ez az egyik legjobb anyag a lakásban lévő eredeti tervezési ötletek megvalósításához, például a mosogató és a munkalap kombinálásához egy monolitikus egészben. Az exkluzív bútorok egyszerű gyártása a megrendelés alapján.

A kiváló dekorációs lehetőségek mellett az akril felületek a következő egyedülálló előnyökkel rendelkeznek:

 • A pórusok hiánya, egyenletes és sima felületen, nincs helye a szennyeződéseknek vagy a baktériumoknak. Ebben a tekintetben - a magas higiénia és a könnyű tisztítás;
 • Különböző színválaszték;
 • Az ultraibolya sugárzással szembeni ellenállás;
 • Nedvességállóság;
 • Könnyen tisztítható normál szappanos vízzel;
 • Ökológiai biztonság, biológiai közömbösség és ártalmatlanság az emberek számára.

Akril kőpadló

★★★ Ha gyönyörű, tökéletesen sima, esztétikailag tökéletes konyhai felületet szeretne kapni, akkor az akril munkalapok amire szükséged van. Cégünk már évek óta gyárt egy ilyen gyönyörű anyagot, mint az akril.

Munkalapok a fürdőszoba és a konyha számára

Külsőleg az akril kő nem különbözik a természetes gránittól vagy márványtól, de működési jellemzői jelentősen meghaladják a természetes anyagokat. Ezért a konyha és a fürdőszoba akril munkalapja hűségesen szolgál majd sok éven át, miközben kitűnő tulajdonságokkal rendelkezik.

VIGYÁZAT.

A feltüntetett ár MINDIG 1 óráig / m2. m anyag (mesterséges kő), számítás nélkül a késztermék méréséért, gyártásáért, szállításáért, telepítéséért, valamint NÉLKÜL további elemek (szélek, oldalsó oldalak, mosás stb.) beszereléséhez.

Anyag: Samsung Staron

Szín besorolás: EC596 Cosmos

Ár: 11 800 rub. méterenként

Anyag: Samsung Staron

Szín besorolás: EC596 Cosmos

Ár: 11 800 rub. méterenként

Anyag: Samsung Staron

Szín besorolás: EC596 Cosmos

Ár: 11 800 rub. méterenként

Szín besorolás: PC851 (réz)

Ár: 11 400 dörzsölje. méterenként

Szín besorolás: PC851 (réz)

Ár: 11 400 dörzsölje. méterenként

Szín besorolás: PC851 (réz)

Ár: 11 400 dörzsölje. méterenként

Anyag: Samsung Staron

Szín: BW010 (világos fehér)

Ár: 10 300 dörzsölje. méterenként

Anyag: Samsung Staron

Szín: BW010 (világos fehér)

Ár: 10 300 dörzsölje. méterenként

Anyag: Samsung Staron

Szín: BW010 (világos fehér)

Ár: 10 300 dörzsölje. méterenként

Anyag: Samsung Staron

Szín: BW010 (világos fehér)

Ár: 10 300 dörzsölje. méterenként

Szín besorolás: T-013 Homokréz

Ár: 10 500 dörzsölje. méterenként

Szín besorolás: T-013 Homokréz

Ár: 10 500 dörzsölje. méterenként

Szín besorolás: 1213 (ezüstös homok)

Ár: 10 900 rubel. méterenként

Szín besorolás: 1213 (ezüstös homok)

Ár: 10 900 rubel. méterenként

Szín besorolás: 1213 (ezüstös homok)

Ár: 10 900 rubel. méterenként

Szín besorolás: 772 (Russed Tweed)

Ár: 10 900 rubel. méterenként

Szín besorolás: 772 (Russed Tweed)

Ár: 10 900 rubel. méterenként

Szín besorolás: 772 (Russed Tweed)

Ár: 10 900 rubel. méterenként

Sorozat: Szilárd felület 1

Ár: 12 400 dörzsölje. méterenként

Sorozat: Szilárd felület 1

Ár: 12 400 dörzsölje. méterenként

Sorozat: Szilárd felület 1

Ár: 12 400 dörzsölje. méterenként

Szín besorolás: GL-005 Taurus

Ár: 14 400 dörzsölje. méterenként

Szín besorolás: GL-005 Taurus

Ár: 14 400 dörzsölje. méterenként

Szín besorolás: GL-005 Taurus

Ár: 14 400 dörzsölje. méterenként

Szín besorolás: D-037 Dijon Beige

Ár: 10 500 dörzsölje. méterenként

Szín besorolás: D-037 Dijon Beige

Ár: 10 500 dörzsölje. méterenként

Szín besorolás: D-037 Dijon Beige

Ár: 10 500 dörzsölje. méterenként

Szín besorolás: 340 (Zöld)

Ár: 10 900 rubel. méterenként

Szín besorolás: 340 (Zöld)

Ár: 10 900 rubel. méterenként

Anyag: Samsung Staron

Sorozat: Staron Solid

Szín: BW010 (világos fehér)

Ár per rm: 10300 dörzsölje

Ár per m2: 17200 rubel.

Anyag: Samsung Staron

Sorozat: Staron Solid

Szín: BW010 (világos fehér)

Ár per rm: 10300 dörzsölje

Ár per m2: 17200 rubel.

Anyag: Samsung Staron

Sorozat: Staron Solid

Szín: BW010 (világos fehér)

Ár per rm: 10300 dörzsölje

Ár per m2: 17200 rubel.

Tel.: 8 (495) 185-08-08 Szeretném magam "> Akril kő munkalap beépített mosdóval

Anyag: Samsung Staron

Sorozat: Staron Solid

Szín: BW010 (világos fehér)

Ár per rm: 10300 dörzsölje

Ár per m2: 17200 rubel.

Anyag: LG Hi-Mac

Sorozat: Hi-Macs Volcanics

Ár per rm: 16 500 rubel

Ár per m2: 27 500 rubel.

Anyag: LG Hi-Mac

Sorozat: Hi-Macs Volcanics

Ár per rm: 16 500 rubel

Ár per m2: 27 500 rubel.

Anyag: LG Hi-Mac

Sorozat: Hi-Macs Volcanics

Ár per rm: 16 500 rubel

Ár per m2: 27 500 rubel.

Anyag: Samsung Staron

Sorozat: Staron kavics

Szín besorolás: PC851 (réz)

Ár per rm: 11400 dörzsölje

Ár per m2: 19 000 rubel.

Anyag: Samsung Staron

Sorozat: Staron kavics

Szín besorolás: PC851 (réz)

Ár per rm: 11400 dörzsölje

Ár per m2: 19 000 rubel.

Anyag: Samsung Staron

Sorozat: Staron kavics

Szín besorolás: PC851 (réz)

Ár per rm: 11400 dörzsölje

Ár per m2: 19 000 rubel.

Anyag: Samsung Staron

Sorozat: Staron Solid

Szín besorolás: SP011 (Pearl)

Ár per rm: 10300 dörzsölje

Ár per m2: 17200 rubel.

Anyag: Samsung Staron

Sorozat: Staron Solid

Szín besorolás: SP011 (Pearl)

Ár per rm: 10300 dörzsölje

Ár per m2: 17200 rubel.

Anyag: Samsung Staron

Sorozat: Staron Solid

Szín besorolás: SP011 (Pearl)

Ár per rm: 10300 dörzsölje

Ár per m2: 17200 rubel.

Anyag: Samsung Staron

Sorozat: Staron Tempest

Szín besorolás: FS115 (Shell)

Ár méterenként: 17600 rub

Ár per m2: 29300 rubel.

Anyag: Samsung Staron

Sorozat: Staron Tempest

Szín besorolás: FS115 (Shell)

Ár méterenként: 17600 rub

Ár per m2: 29300 rubel.

Anyag: Samsung Staron

Sorozat: Staron Tempest

Szín besorolás: FS115 (Shell)

Ár méterenként: 17600 rub

Ár per m2: 29300 rubel.

Anyag: Samsung Staron

Sorozat: Staron Metallic

Szín besorolás: EC596 (Cosmos)

Ár per rm: 11800 dörzsölje

Ár per m2: 19600 rubel.

Anyag: Samsung Staron

Sorozat: Staron Metallic

Szín besorolás: EC596 (Cosmos)

Ár per rm: 11800 dörzsölje

Ár per m2: 19600 rubel.

Anyag: Samsung Staron

Sorozat: Staron Metallic

Szín besorolás: EC596 (Cosmos)

Ár per rm: 11800 dörzsölje

Ár per m2: 19600 rubel.

Anyag: DuPont Corian

Sorozat: Corian Solid Surface 1

Szín: Cameo White

Ár méterenként: 12 400 rubel

Ár per m2: 20,700 rubel.

Anyag: DuPont Corian

Sorozat: Corian Solid Surface 1

Szín: Cameo White

Ár méterenként: 12 400 rubel

Ár per m2: 20,700 rubel.

Anyag: DuPont Corian

Sorozat: Corian Solid Surface 1

Szín: Cameo White

Ár méterenként: 12 400 rubel

Ár per m2: 20,700 rubel.

Anyag: Samsung Staron

Sorozat: Staron Tempest

Szín besorolás: FC158 (Coffee Bean)

Ár méterenként: 17600 rub

Ár per m2: 29300 rubel.

Anyag: Samsung Staron

Sorozat: Staron Tempest

Szín besorolás: FC158 (Coffee Bean)

Ár méterenként: 17600 rub

Ár per m2: 29300 rubel.

Anyag: Samsung Staron

Sorozat: Staron Tempest

Szín besorolás: FC158 (Coffee Bean)

Ár méterenként: 17600 rub

Ár per m2: 29300 rubel.

Anyag: Samsung Staron

Sorozat: Staron Solid

Szín: BW010 (világos fehér)

Ár per rm: 10300 dörzsölje

Ár per m2: 17200 rubel.

Anyag: Samsung Staron

Sorozat: Staron Solid

Szín: BW010 (világos fehér)

Ár per rm: 10300 dörzsölje

Ár per m2: 17200 rubel.

Anyag: DuPont Corian

Sorozat: Corian Solid Surface 4

Szín: Burled Beach

Ár per rm: 16200 dörzsölje

Ár per m2: 27.000 rubel.

Anyag: DuPont Corian

Sorozat: Corian Solid Surface 4

Szín: Burled Beach

Ár per rm: 16200 dörzsölje

Ár per m2: 27.000 rubel.

Anyag: Samsung Staron

Sorozat: Staron Tempest

Szín besorolás: FC153 (Fahéj)

Ár méterenként: 17600 rub

Ár per m2: 29300 rubel.

Anyag: Samsung Staron

Sorozat: Staron Tempest

Szín besorolás: FC153 (Fahéj)

Ár méterenként: 17600 rub

Ár per m2: 29300 rubel.

Anyag: Samsung Staron

Sorozat: Staron Tempest

Szín besorolás: FC153 (Fahéj)

Ár méterenként: 17600 rub

Ár per m2: 29300 rubel.

Anyag: Samsung Staron

Sorozat: Staron Tempest

Szín besorolás: FC153 (Fahéj)

Ár méterenként: 17600 rub

Ár per m2: 29300 rubel.

Anyag: Samsung Staron

Sorozat: Staron Solid

Szín besorolás: SP011 (Pearl)

Ár per rm: 10300 dörzsölje

Ár per m2: 17200 rubel.

Anyag: Samsung Staron

Sorozat: Staron Solid

Szín besorolás: SP011 (Pearl)

Ár per rm: 10300 dörzsölje

Ár per m2: 17200 rubel.

Anyag: Samsung Staron

Sorozat: Staron Solid

Szín besorolás: SP011 (Pearl)

Ár per rm: 10300 dörzsölje

Ár per m2: 17200 rubel.

Anyag: Samsung Staron

Sorozat: Staron Solid

Szín besorolás: SP011 (Pearl)

Ár per rm: 10300 dörzsölje

Ár per m2: 17200 rubel.

Anyag: Samsung Staron

Sorozat: Staron kavics

Szín besorolás: PS820 Saratoga

Ár per rm: 11400 dörzsölje

Ár per m2: 19 000 rubel.

Anyag: Samsung Staron

Sorozat: Staron kavics

Szín besorolás: PS820 Saratoga

Ár per rm: 11400 dörzsölje

Ár per m2: 19 000 rubel.

Anyag: Samsung Staron

Sorozat: Staron kavics

Szín besorolás: PS820 Saratoga

Ár per rm: 11400 dörzsölje

Ár per m2: 19 000 rubel.

Anyag: DuPont Corian

Sorozat: Corian Solid Surface 4

Ár per rm: 16200 dörzsölje

Ár per m2: 27.000 rubel.

Anyag: DuPont Corian

Sorozat: Corian Solid Surface 4

Ár per rm: 16200 dörzsölje

Ár per m2: 27.000 rubel.

Anyag: DuPont Corian

Sorozat: Corian Solid Surface 4

Ár per rm: 16200 dörzsölje

Ár per m2: 27.000 rubel.

VIGYÁZAT.

Az idézett ár egy adott anyagra érvényes (négyzet / méteres mesterséges kő), és nem tükrözi a termék teljes költségét. A késztermék költségével kapcsolatos további információkért forduljon szakembereinkhez telefonon.

Az akril kő az anyag, amely forradalmasította az építési világot. Megjelenése után az analóg természetes anyagok gyakorlatilag elavultak. Ennek számos előnye van:

 • Környezetbarát
  Ez egy teljesen környezetbarát és biztonságos anyag, amely különböző ásványi adalékanyagokkal készült akrilgyantákból készül. Használható a konyhában, a fürdőszobában és más területeken.
 • Sok szín és szín
  A gyártási folyamat sajátosságai miatt az akril színek és textúrák széles skálájával rendelkezhet.
 • Kiváló teljesítmény
  Az akril kő figyelemre méltó ellenállást mutat a kémiai, mechanikai és termikus hatásokkal szemben, ami ideális anyag a munkalapok gyártásához. Az akril mentes a természetes párkányok hiányosságaitól. Nincsenek repedések és pórusok, ezért nem veszi fel a nedvességet, amely megakadályozhatja a fa- vagy kőtermékeket. Minden eredeti tulajdonsága idővel nem változik, ugyanakkor nem zsírozza el a zsírt és a szagokat.
 • Könnyű gondozás
  Az akril kő teljesen sima felületének köszönhetően könnyű tisztítani és mossa le. Sohasem fog maradni a maró hatású élelmiszerekről. Ezenkívül az anyag antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, és nem toxikus.

Az akrilból készült termékek kifinomult formájával tökéletesen illeszkednek a belső térbe. Az akril könnyen feldolgozható és bármilyen formát ölt, ami lehetővé teszi a kreatív kísérleteket.

Akril fülke pult

A fürdőszoba számára kialakított akril munkalap sok szempontból egy konyhai munkafelületre emlékeztet, egy különbséggel: ritkán ilyen intenzív terhelésnek van kitéve. Ennek köszönhetően a fürdőszoba akril munkalapja lehetővé teszi, hogy nagyobb figyelmet fordítsunk az esztétikára. Ma a piac számos modern anyagot és innovatív megoldást kínál, amelyek kiemelik a stílus jellegzetességeit, és kifejezik saját fürdőszobájának egyedi hangulatát. Az akrilból készült termékek egy egyedi projekten készülnek, amely lehetővé teszi számunkra, hogy a legfejlettebb és legmerészebb kreatív ötleteket megvalósítsuk, így a fürdőszoba helyzete racionális és ergonomikus.

Alapvető tulajdonságok

Az akril a mesterséges kövek típusaként említi - népszerű, nagy szilárdságú és kényelmes anyag, amelyet a befejező munkák különböző területein használnak. Sok előnye miatt kedvezően hasonlítható össze a munkalapok gyártására szánt egyéb anyagokkal:

 • a magas fokú plaszticitás lehetővé teszi számodra, hogy különböző formákat és térfogatokat biztosítson, ami segít megverni a belső tér különböző elemeit;
 • zökkenőmentes, kellemes tapintású felület teljesen sima;
 • A nagy díszítőképesség lehetővé teszi, hogy az anyagot a kívánt színekben festse, és szokatlan textúrát adjon.
 • Zökkenőmentessége miatt az akril asztallap kombinálható fürdetéshez és mosogatóhoz. Ez további helyet biztosít a különféle tartozékok elhelyezéséhez, és elegáns megjelenést ad a helynek.

A kapcsolatfelvétel előnyei

Kiváló minőségű akril munkalap a fürdőszoba számára - a legjobb megoldás a modern belső térnek. Cégünk széles körű tapasztalattal rendelkezik különböző formák, színek és textúrák előállításában. Ügyfeleinknek csak a legjobbat kínáljuk:

 • kedvező ár;
 • hosszú garancia;
 • a felhasznált anyagok minősége és biztonsága;
 • egyéni megközelítés;
 • gyors termelés.
 • Rendelhet egy modellt egy tökéletes fényes felületen, és válassza ki a legmegfelelőbb árnyékot. Az így kapott formatervezés biztosan tetszik a megjelenésnek, a kényelemnek és a könnyű használatnak. Akril munkalap beszerzésével garantáltan tartós, megbízható és minőségi modelt vásárolhat.

  Kőpadló

  Nem titok, hogy bármilyen javítási munka költséges vállalkozás, függetlenül attól, hogy egy magánszemély javítást végez vagy kereskedelmi szervezetet végez, a feladat mindig ugyanaz -, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a lehetséges költségvetésből. És ha nem csak javítást tervez, hanem egy elvi alapú új teret, sőt egy tervezési projektet is létrehoz, akkor a pénzügyi kérdés mellett felmerül a kérdés, hogy miként lehet a tervező ötleteinek megvalósulását megőrizni, miközben megőrzi a befejezett belső tér és alkatrészeinek minőségét, hosszú élettartamát és a költségvetést.

  Cégünk egyedi munkákhoz kínál fürdőszobai kőpultokat. Mind a természetes kővel dolgozunk, mind pedig a fejlett anyagok - mesterséges és akril kő használatával - termékek előállítása során. Érdemes megjegyezni, hogy a fürdőszobák, nem csak a pultok, hanem általában belső megoldások, egészségügyi berendezések stb. Berendezéseinek globális trendjei ma a jól ismert európai és ázsiai vállalatok fejlett fejlesztésein alapulnak. Az ipari termelés számos területén a mesterséges anyag (kő) nagymértékű felhasználása váltott át, amely tulajdonságai és jellemzői miatt messze elmarad a természetes anyagoktól.

  Ügyfeleink számára széles színskálájú, különböző méretű és formájú fürdőszobákat kínálunk, szükség esetén a mosogatók integrálásával, vagy egyetlen termék - asztali mosogató - létrehozásával. Az anyag és a termék, feltéve, hogy a vállalat garanciája, garanciája és szolgáltatása.

  Akril munkalap készítése a konyhába és a fürdőszobába

  Igen, még két vagy három évtizeddel ezelőtt az otthonainkban asztalok voltak faasztalokkal. A világ azonban fejlődik, fejlődik, és ma már az ember hozzáférhet számos anyaghoz, amelyek segítségével maximalizálhatja otthonát, vigaszt, otthont különböztethet meg másoktól. A mai napig nem nehéz a fürdőszoba vagy konyha akril munkalapok gyártása. És amikor konyhákról vagy fürdőszobákról van szó, már jól megalapozott terméktervezés és formatervezés már kialakult ezen a területen.

  A modern design mindenekelőtt a következő szabványoknak való megfelelés:

  • gyakorlatiasság,
  • esztétika;
  • eredetiség;
  • megfizethető költség.

  Meg kell jegyezni, hogy a konyha és a fürdőszoba, vagy bármely más, az anyagból készült termékek akril munkalapjai teljes mértékben megfelelnek ezeknek a követelményeknek.

  Termékeink ára

  A késztermék költségének kialakítása olyan folyamat, amely több lépcsőben zajlik, magában foglalja magának az anyagnak a költségeit, a mérők munkáját, a szakmai tervező számviteli szolgáltatásait, a logisztikát és így tovább. A fürdőszoba vagy a konyha pultjának árának tisztázása érdekében kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a visszajelzési űrlapon vagy hívja a +7 (495) 506-07-54 telefonszámot. Mostanra megismerheti bizonyos anyagok költségeit.

  A fürdőszoba és a konyha akril munkalapok készítésének jellemzői

  Beszélünk erről az anyagról, lehetetlen nem emlékezni a leírására. Az akrilgyártáshoz használt fő textúra a fehér agyag, vagy inkább a por. A kapott viszkozitáshoz akrilgyantát és polimert ad. Ez a struktúra tökéletesen érintkezik színező pigmentekkel - lehetővé teszi, hogy különböző színpaletta asztali teteit készítsen. Az akril munkalapok gyártása összetett technológiai folyamat, ennek ellenére ezeknek a termékeknek a népszerűsége évente növekszik. Lehet, hogy magának az anyagnak a változatosságáról van szó, amelyet ma a legszélesebb modelltartományban gyártanak.

  Ami a termékek telepítését illeti, ez egy egyedülálló pillanat, mert minden pultnak kialakítása teljesen zökkenőmentes. Az alapot (habosított üveglap vagy rétegelt lemez) öntött felületen rögzítik kétkomponensű ragasztóval.

  A konyhai munkalapok gyártásának sajátossága a mosogató kialakulása, ha kőből készült. Ez magában foglalhatja az élek és oldalak felszerelését, valamint az olyan elemek dokkolását, amelyek nem felelnek meg a kőmintanak (ez történhet L-alakú asztallap gyártásában).

  Kiemeli a fürdőszobai akril munkalapok gyártásának néhány jellemzőjét, érdemes megemlíteni további elemek vágását egy kőlapon (ezek lehetnek szappanok vagy a jövőbeni termék funkcionális jellemzői). Könnyen megbirkózunk minden nehézséggel, és bármilyen bonyolultságú munkalapot készítünk - nézd meg magad!

  Tabletop - a belső tér fontos eleme

  Az ízületek, az erõsség és a vizuális megjelenés tökéletes fedõképessége - mindezen tényezõk miatt az akril asztallap fontos eleme a belsõ terek dekorációjának.

  Bármelyik intézmény, iroda nem tehet asztal nélkül, mert ez a bútorzat a központi alak, szinte minden szobában, minden szobában, irodában vagy csarnokban. A cégünk által kínált gyönyörű akril kőpadlók biztosan a nappali fő dekorációjává válnak, kiegészíthetik a meleg konyhaszekrényt, a luxust és ünnepséget hozhatják be a recepcióba, egy kis egyénséget és intimitást adhatnak a fürdőszobába. A "Vita Stone" cég szakemberei vonzó, tartós és praktikus munkalapok segítségével bármilyen helyiségben elegendő és kényelmes légkört teremthetnek.

  Ma az akrilkőt aktívan használják faldíszítésre (falpanelek) vagy nem szabványos termékek előállítására. Az akril segítségével létrehozhat egy eredeti monolitikus kompozíciót az asztallap, az ablakpárkány, a mosdó és a falpanelek. Rendszerint az akril konyhai munkalapokat olyan helyeken készítik, amelyek mosogatásukat tartalmazzák.

  Szüksége van egy akril munkalapra a konyhába vagy a fürdőszobába, és nem tudom, hol vásárolhatják meg, vagy rendeljenek bizonyos méretig? Lépjen kapcsolatba a Vita Stone-tel, szakembereink a táblagépek széles választékát kínálják Önnek, tanácsot adnak minden kérdésre és pontosan azt a modellt, amelyről álmodtál!

  A műanyag kőből készült padló a fürdőszobában

  A fürdőszobából készült mesterséges kőből készült munkalapok lehetővé teszik a mosógép, a mosogató és a talapzat felülete feletti hasznosítható felület növelését. Kiváló minőségű akril kőből készült, ezek a munkalapok könnyen tisztíthatók, higiénikusak és tartósak. A legszélesebb színválaszték és a fürdőszobai tetők bármilyen alakú kialakításának lehetősége lehetővé teszi, hogy olyan felületet válasszon, amely tökéletesen illeszkedik a legkisebb és a nem szabványos helyiségbe is.

  Vegyél egy pultot a fürdőszobában a gyártóktól

  Az Artificial Stone LLC a moszkvai és a moszkvai régió akril munkalapjainak hivatalos gyártója. A mesterséges kőből származó termékek vásárlásának előnyei a vállalatnál:

  • a közvetítők hiánya;
  • az akril felületi változatok hatalmas választéka;
  • gyártási termékek egyedi megrendelésekhez;
  • a munka időben történő elvégzése;
  • teljes körű szolgáltatások: a méréstől a telepítésig;
  • elfogadható ár és különleges promóciók.

  Miért tökéletes az akril munkalap a fürdőszobában?

  A mesterséges kőpadló a legjobb megoldás az acrylkő különleges tulajdonságainak köszönhetően a fürdő felületének befejezésére. A természetes anyagoktól eltérően az akril 70% -kal kevesebb pórust tartalmaz, ami azt jelenti, hogy nem veszi fel a nedvességet. A minimális permeabilitás megakadályozza, hogy az akril felület duzzadjon, és a penészgombák és patogén mikrobák tenyészerejévé váljon.

  Az akril felülete tökéletesen sima és egyenletes, nem tartalmaz mikrotömböket és a megfelelő gondozás évtizedekig tart. Ha az akril munkalapokat a műanyag fürdőszobához hasonlítja, akkor kiemelheti a mesterséges kőből készült termékek következő előnyeit:

  - esztétika, fürdőszoba kőpadlóval mindig jobban megjeleníthető, mint a műanyag;
  - magas hőmérséklet ellenállás;
  - ütésállóság, mechanikai igénybevétel;
  - környezeti biztonság, az anyag nem melegíti fel a toxinokat fűtött állapotban;
  - a tisztítás egyszerűsége, a felület könnyen tisztítható, nem hagyja el a szennyeződéseket a háztartási vegyi anyagoktól.

  Összehasonlítva a termékek természetes kő munkalapok a fürdőszobában a mosogató alatt, szekrények és a mosógép, készült akril kő, van egy kellemes tapintású: nem hideg, sima és teljesen homogén. Egy másik jelentős előnyt jelent a sugárzás háttérének teljes hiánya, amely gyakran természetes kőben emelkedik.