Legfontosabb > Dekoráció

Akril csempe

Alig kémiai aggodalomra okot adó „Du Pont”, diplomáját 1962-ben, a teremtés az anyag, amely az úgynevezett „akril kő”, és célja, hogy mesterséges csontok, el tudta képzelni, hogy az anyag lesz fantasztikusan népszerű oly távol a gyógyászati ​​ipar, a termelés a bútorok és szaniterek. Azonban, hogy hogyan történt - akril csempe, amely egyesíti az egyedülálló tulajdonságai az egyik legjobb műanyag és szépsége ásványi anyagok, előállításához használt műkő, ez lett a legnépszerűbb anyag munkalapok és bútorok fürdőszoba. Fő előnyei a rugalmasság, teljes egyenletességét szerkezet hiányában mikropórusok, a legmagasabb szintű vízállóság és a képesség, hogy a ragasztó csempe olyan szorosan, hogy a felület azok úgy tűnik, mint egy.

Ebben az esetben, az akril lapok 100% ökológiailag tiszta (inert és bakteriológiai és kémiai), leküzdhetetlen akadályt a baktériumok számára, nagyon szép fajta szépség, hihetetlenül erős (hála a strapabíró akril!) És könnyen tisztítható, mosható és javítás. Még komoly mechanikai ütés csorba gyakorlatilag lehetetlen beszerezni, és a karcolások könnyen és teljesen eltávolítható finom csiszolópapírral vagy más súrolószert.

Profkamen cég mindig készen áll, hogy felajánlja a sokféle akril lapok különböző alkalmazások - mindenféle állványok, dekoratív burkolat, munkalapok, párkányok, bútor, dekoráció fürdőszobák és így tovább.

Akril Fürdőszoba cserép

Szállítás 350 dörzsöléstől.
Szállítás Oroszországban és a FÁK-ban.
Ingyenes szállítás lehetséges.
További részletek.

Figyelem! ELADÓ!

Csak ma kedvezményt kap minden Kasavag csempe.
Részletek telefonon.
8 (495) 746-01-07

ELŐNYÖK

A termékek mindig raktáron vannak.
Hivatalos forgalmazók vagyunk.
További részletek.

Vélemények

Rugalmas csempe

A rugalmas csempe egy innovatív innovatív anyag, amely egyedi akril polimerekből készül. A csempe bármilyen irányba hajlítható bármilyen irányba - felhasználható a külső és belső sarkok, ajtó és ablak nyílások, oszlopok és egyéb ívelt felületek díszítésére.
A dekoratív, rugalmas csempe egyszerűen használható - rendszeres íróasztallal vágják (a vágás megkönnyítése, a csempe fűtése). Rugalmas csempe használatához elegendő az épület vagy a háztartási hajszárító tészta állapotban történő melegítése, majd ragasztása az alaphoz, gondosan kialakítva sarkokat vagy egyéb szabálytalanságokat.
A rugalmas cserép kialakításakor az utasításokat kell követni, amelyek az ilyen csomagok minden egyes csomagolásában szerepelnek.

Az internetes áruházunkban különböző gyártók, textúrák rugalmas burkolólapjait vásárolhatják meg, külső és belső használatra megfizethető áron. Ügyeljen a kedvezményekre és promóciókra.

 • Rugalmas csempe Delap (13)
 • EcoBrick rugalmas cserép (21)
 • Kő tapéta (30)
 • Rugalmas márvány (20)

Korall 2 tégla

Méret: 243x72 mm Mennyiség: 200 db. (4 m2) Súly: 16 kg.

Kreta tégla

Méret: 243x72 mm Mennyiség: 200 db. (4 m2) Súly: 16 kg.

EcoBrick blokk 071

Méret: 70-150-225х95 mm Mennyiség: 66 db. (1 m2) Súly: 4 kg.

EcoBrick blokk 072

Méret: 70-150-225х95 mm Mennyiség: 66 db. (1 m2) Súly: 4 kg.

EcoBrick blokk 075

Méret: 70-150-225х95 mm Mennyiség: 66 db. (1 m2) Súly: 4 kg.

EcoBrick blokk 076

Méret: 70-150-225х95 mm Mennyiség: 66 db. (1 m2) Súly: 4 kg.

Ecobrick Plast 010

Méret: 295x100 mm Mennyiség: 34 db. (1 m2) Súly: 6 kg.

Ecobrick Plast 012

Méret: 295x100 mm Mennyiség: 34 db. (1 m2) Súly: 6 kg.

Ecobrick Plast 014

Méret: 295x100 mm Mennyiség: 34 db. (1 m2) Súly: 6 kg.

Ecobrick Plast 028

Méret: 295x100 mm Mennyiség: 34 db. (1 m2) Súly: 6 kg.

EcoBrick Arrows 059

Méret: 300x30x4-7-12 mm Mennyiség: 111 db. (1 m2) Súly: 6,8 kg.

EcoBrick Arrows 060

Méret: 300x30x4-7-12 mm Mennyiség: 111 db. (1 m2) Súly: 6,8 kg.

Fürdőszobai csempe - melyiket válasszuk? 100 fotó a legjobb új termékek közül!

A fürdőszoba megjelenését nem csak a gyönyörű modern berendezések biztosítják, hanem a csempe választását és lefektetését is.

Ennek az anyagnak a különféle típusai, a különböző letelepítési módok kiválasztásának lehetősége lehetővé teszi, hogy a szoba igazi fellebbezést és egyediséget biztosítson.

A csempe előnyei és hátrányai

A csempe négyszögletes vagy négyzet alakú, homokból és ásványi anyagból készült agyag, majd égetés. Felülről egy speciális összetételű mázzal borítják.

Ilyen anyag a különböző méretű és színes árnyalatokhoz.

Kiválaszthatja a legfeljebb 5 cm hosszú oldalhosszú csempe, vagy akár 40x60 cm-es nagyobb méretű opciókat.

A csempe főbb előnyei közé tartozik a...

Nedvességálló, így a falak és más szerkezetek védve lesznek a megsemmisüléstől és a penészképződéstől. Ezért ajánlott alacsonyabb porozitású cserépet venni.

Higiénia - a lemezek nem igényelnek komoly gondozási és tisztítási erőfeszítéseket, azonban fertőtlenítőszerekkel tisztítani és rendszeresen meg kell mosni őket. Ezért tanácsos olyan anyagot kiválasztani, amely ellenáll a vegyi támadásnak ("AA" típus).

Mechanikai igénybevétellel szembeni ellenállás - a burkolólapnak nem csak esztétikailag vonzónak kell lennie az élettartam alatt, hanem meg kell védeni a kopástól.

A fürdőszobát II. Osztályú PEI lemezekkel lehet bevonni. De nem szabad megfeledkezni arról, hogy a falak és a padlók különböző lehetőségeket használnak, a szilárdságtól és a mechanikai kopástól való ellenállás függvényében.

Csökkentett elektromos vezetőképesség statikus elektromosság nélkül.

Természetes eredetű és környezetbarát.

Különböző tervezési kivitelezés.

Ugyanakkor vannak olyan funkciók, amelyeket figyelembe kell vennie, amikor ezt az anyagot választja a fürdőszobájához:

 • hogy a burkolólapot esztétikailag és megbízhatóan lefektetették, tanácsos a létesítménybe bízni a tapasztalt szakembereknek;
 • az anyag ára és a munka költsége meglehetősen magas;
 • a lemezek közötti varrások feldolgozásának szükségessége.

Milyen típusú stílust választani?

A fürdőszobában egy eredeti helyzet megteremtéséhez kiválaszthatja a különböző típusú csempe-telepítést:

A varrásnak a varrásba való behelyezése meglehetősen egyszerű lehetőség, amely lehetővé teszi a mennyezetek vizuális felemelését, ha a négyszögletes lemezeket függőlegesen szerelik fel. És a vízszintes irány vizuálisan bővíti a fürdőszobát.

Az átlós kivitel 45 fokos szögben a szakemberek bevonását igényli. A csempe behelyezése ebben az irányban, elrejti a szabálytalanságokat a felületen.

A sakk sorrendje eredeti, de végrehajtásához két különböző színű négyzet alakú cserép szükséges. Lehetőség van ilyen lapok elhelyezésére mind a varratokon, mind átlósan.

A mozaik időigényes módszer a fürdőszoba felületének elrendezésére apró kerámiákból összeállított lemezek használatával.

A különböző színű csempék elválasztására díszítõtáblát használhatunk kép vagy díszítéssel.

Színváltozat és stílus

A klasszikus kialakítás a fürdőszobában a fehér csempe, mely vizuálisan elválasztható világos dekorációval, szegéllyel vagy betétekkel.

A fekete szín nem nagyon népszerű, mert kissé komor, de stílusos hátteret teremt. A lépcsős rakodással jól ellensúlyozhatja a fehéret.

A piros szín lehetővé teszi az eredeti megjelenést, de agresszivitásának köszönhetően csökkentheti a kényelmet a szobában. Javasoljuk, hogy ne csempézze az ilyen burkolólapokat a fürdőszoba egynél több falára.

Zöld árnyalatai a vidámság miatt a szoba eredetiségét és nyugalmát adják.

A tervezők a csempe színek kombinációját ajánlják.

A klasszikus sakkverzió mellett a kék és a sárga csempe, a piros és a fekete csempe kombinációja a fehér lemezek hozzáadásával is népszerű. A kék-fehér bélés kombinációk szintén jól néznek ki.

A csempe kiválasztása

A választás során figyelembe veendő fő tényezők az apartmanok tulajdonosainak árai és ízei. De a fürdőszoba mérete fontos szerepet játszik.

Nagy téglalapok csak nagy területeken használhatók. De ha a fürdőszobád kicsi vagy nagyszámú hajlított felületet tartalmaz, akkor jobb, ha közepes méretű vagy mozaikos cserépre áll.

Végtére is, ha nagy méretű lemezeket vásárolsz, akkor vágni kell őket, és ez a minta integritásának megsértéséhez vezet. A kis fürdőszoba vizuális terjeszkedéséhez megvásárol egy fényes opciót.

Vásárláskor gondosan vegye figyelembe az alábbiakat:

 • a felületen nem lehet károsodás, sem kisebb, egyenetlen árnyékolás vagy eltérés a rajzok mentén;
 • a sima csempe legyen sima, anélkül, hogy a két lemez közötti rések létrejöhetnek;
 • a lemezek sarkának egyenesen kell lennie, és a méreteknek meg kell felelniük a jelölésnek.

Hogyan lehet kiszámítani a csempék számát?

A probléma megoldásához szakemberek szolgáltatásait, kézzel vagy online számológépen végezheti el az interneten. Figyelembe kell venni a tervezett tervezést, a fektetés módját, a színtani jellemzőket, a határok és dekoráció jelenlétét.

Kézi számításhoz a következő számításokat kell elvégezni:

 • mérje meg az összes felület hosszát és szélességét az ajtók vagy ablakok területének kivonásával;
 • kiszámítja a felület nagyságát;
 • határozza meg az 1 négyzetméterenkénti szilárd lemezek számát. m;
 • 10% -kal növelni a vágás, kár vagy javítás mennyiségének növekedését.

Javasoljuk továbbá, hogy minden oldalról lefektethessük a fektetést. Ez költséges lesz, de a jövőben segíteni fog sok probléma megoldásában.

Csempézés

A fürdőszobát szappanos vízzel tisztítják. Javasoljuk, hogy meleg mosóoldatot használjunk, és alulról felfelé kell helyezni.

Az azonnali tisztítás előtt néhány percig meleg vizet hagyhat a fürdőszobában. A felületen kialakuló gőz jobb tisztítást tesz lehetővé. Törölje le a falakat fentről lefelé.

Alaposabb tisztításhoz használjon folyékony ammóniát vagy oldott ecetet egy liter vízben, 200 ml térfogatban.

A varratokat és cserépeket antibakteriális szerekkel is kezelni lehet a penész eltávolítása érdekében.

A padlót először porszívóval tisztítják, majd puha ronggyal tisztítják.

A megfelelő anyag kiválasztása a legmegfelelőbb stílushoz a fürdőszobában segít eredeti megjelenés létrehozásában. Ehhez azonban szakképzett cserépet kell készíteni, és rendszeresen gondoskodni kell a felületek kezeléséről.

Az akril csempék leírása és célja

Az akril kő használata ma meglehetősen gyakori jelenség. Nagyon széles körben használják a lakberendezésben is - egyértelmű példa az akril csempe, sokoldalú és esztétikailag vonzó. Ez ötvözi az ásványi anyagok praktikusságát, műanyagát és szépségét.

Akril csempe leírása

Ez a csempe nemcsak azért van megkülönböztetve, hogy akrilból készült, hanem azzal is, hogy rendelkezik plaszticitással - és ezért hajlékony, rugalmas és tartós. A telepítés során változhat, ahogy tetszik, a szükséges helyiséghez igazítva.

Műszaki adatok

Ez a csempe akár ötven évig is szolgálhat, magas vízállósággal és színállósággal bír, képes bármely más anyagot utánzani a textúrájában, tökéletesen elviseli az alacsony hőmérsékleteket is - ezért technikai jellemzői annyira optimálisak minden szobához.

Akril csempe fajtái

Sok fajta akril csempe - például utánzása egy tégla, egy kő és így tovább. Lehetőség van arra, hogy egy ilyen csempe olyan szobatípus szerint osztályozzák, amelyre több más jellemzőnek megfelelően szándékoznak.

A fürdőszobában

A nedvességtől való kivételes ellenállása miatt a csempéket aktívan használják a fürdőszobában. Kivételes páratartalom mellett sem veszíti el minőségét, így az akril csempe optimális lesz ebben a teremben.

rugalmas

Amint az a névből kitűnik, ezek a burkolólapok hajlíthatók. Ez lehetővé teszi a használatát, többek között a sarkok vagy egyenetlen felületek díszítése esetén - és ezzel növeli a tervezői szabadságot.

A padlóra

A padlóra egy ilyen csempe tökéletes, különösen a különösen tartós fajtáinál, mivel még a meglehetősen komoly mechanikai hatással is szinte lehetetlen csiszolni - jól, a karcolások könnyen eltávolíthatók akár csiszolóporral vagy hagyományos finom csiszolópapírral.

A kép akril padlólapokat mutat.

tükör

Ez egy nagyon különleges megoldás, amely, ahogyan a neve is jelzi, egy igazi tükör tulajdonságaival rendelkezik, vagyis képes magától visszaverni minden körülményt. Ez lehetővé teszi, hogy egy nagyon érdekes belső kialakítást hozzon létre. E fajta hátránya, hogy nem rendelkezik rugalmassággal.

A falaknál

Általában parafa vagy márvány chipeket használnak a falakhoz, amelyek "kevertek" az akril keverékben. Nagyon szépnek tűnik, nagyon praktikus és lehetővé teszi, hogy bármilyen tervezési döntést érjen el, amelyről gondolhat.

haszon

Az akril csempe optimális tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a használatát a legtöbb szobában. Könnyen tisztítható, tökéletesen megőrzi a hőt, és esztétikailag is vonzó lehet. Akril kőből készült.

A vizuális megoldásai annyira sokszínűek, hogy szinte bármilyen stílushoz illeszkednek, amelyet választani szeretne.

következtetés

Ha arra gondol, hogy a padlót vagy a falat csempével borítja, akkor miért nem tekinti az akril megoldásokat? Vonzóak (sok vizuális megoldás létezik), praktikusak és az energiatakarékosság szempontjából még sok más hagyományos megoldást kínálnak. Ezért figyeljen erre, amikor a belső téred következő javulását gondolod.

A videó akril csempéket mutat:

Rugalmas fürdőszoba csempe

A csempe tekinthető a legkeresettebb befejező anyagnak, és a növekvő igény arra kényszeríti a gyártókat, hogy minden új verzióját megtervezzék. Az egyikük rugalmas csempe volt - univerzális felület minden felülethez. A különleges plaszticitásnak köszönhetően a belső és külső sarokba, nyílásokba, résekbe, konvex építészeti elemekbe illeszthető. Ez az anyag nagyon magas nedvességállósággal rendelkezik, ezért a hajlékony csempe nagyszerű a fürdőszobában.

Rugalmas fürdőszoba csempe

Rugalmas lapok típusai

A rugalmas csempék különböző anyagokból készülnek, ami nem csak a megjelenést, hanem néhány jellemzőjét is befolyásolja. Amikor vásárol egy fürdőszoba belső, akkor tanulmányozza ezeket a különbségeket részletesebben, hogy válassza ki a lehető legoptimálisabb lehetőségeket. A leggyakoribbak két típus - rugalmas kő és rugalmas PVC csempe. Az első típus több befejező anyagot kombinál, amelyek termelése természetes homokkő, márvány vagy szilícium morzsát tartalmaz. A második típus a vinil, akril, kvarcburkolat polimer anyagokon alapul.

A rugalmas kő jellemzői

Mi rugalmas kő

Rugalmas kerámia és rugalmas kő egy új generáció kompozit anyaga. Egy speciális gyártási technológia, amelyben az összetevők magas hőmérsékletű feldolgozását biztosítják, biztosítja az anyag természetes textúrájának megőrzését, ugyanakkor rendkívül rugalmas, rugalmas és könnyen vágható. A hagyományos csempe vastagsága 2-4 mm, négyméteres kivitelben 4-5 kg. Népszerű méretek: 50 × 600, 200 × 300, 600 × 300, 800 × 400 mm.

Az anyag nem fél a víz közvetlen érintésétől a felszínig, éles hőmérsékleti cseppeket szállít, nem éghető.

Ezt az anyagot mind függőleges, mind vízszintes felületek véglegesítésére használják, alapja a beton, fa, hab és gázblokkok, mindenféle szigetelés, tégla, rétegelt lemez. A rugalmas kő a fűtött padlóra fektethető, mivel nagyon széles tartományban képes ellenállni a hőmérséklet csökkenésének, és képes hő átadására. A vízállóságnak köszönhetően a fürdőszobák tökéletes befejezése.

Rugalmas Stone Delap

A rugalmas kő előnyei:

 • kis súly;
 • magas díszítéssel és különféle lehetőségekkel;
 • tűzállóság és környezetbiztonság;
 • szilárdság és rugalmasság;
 • a könnyű telepítés és szállítás;
 • gondozás hiánya;
 • a működés időtartama a díszítő tulajdonságok elvesztése nélkül;
 • csúszásgátló tulajdonságai.

A hajlékony kő lapjai tetszőleges mennyiségben csatlakoztathatók egymáshoz, és zavartalanul telepíthetők

A járólapos fürdőszoba nagyon esztétikus és stílusos, a felület mindig érintetlen. Kár esetén (ami nagyon ritka), az egyes töredékek könnyen helyettesíthetők újakkal. A hátrányok csak az anyag magas költségeit tartalmazzák, jellegzetességei és dekoratív jellege miatt.

PVC csempe tulajdonságai

A vinil vagy PVC csempe sok szempontból hasonlít az olyan népszerű bevonatokhoz, mint a linóleum és a laminált, de bizonyos jellemzők messze felülmúlják őket. A vastagsága 1,5-3,5 mm között változik, a fektetést mindenféle alapbeton- és fafelületre, linóleumra, kerámia burkolólapra, önterülő és fűtött padlóra készítik. A fő feltétel - az alap legyen a lehető sima, tiszta és száraz.

Mi a PVC csempe?

A PVC burkolat szerkezete többrétegű:

 • alapréteg;
 • festett PVC dekoratív réteg;
 • poliuretán bevonat;
 • védő réteg csúszásgátló tulajdonságokkal.

A fő komponensű polivinil-klorid mellett az anyag inert töltőanyagokat, lágyítókat, stabilizátorokat és színezékeket is tartalmaz. Az ilyen kompozíció a csempék megfelelő rugalmasságát, a hőmérséklethatásokkal szembeni ellenállást, az UV-ellenállást és a kopásállóságot biztosítja. Ugyanakkor az anyag biztonságos az emberi egészségre, mivel nem bocsát ki káros anyagokat.

Vinyl padlólapok

A vinil rugalmas csempe előnyei:

 • olcsó;
 • könnyű a szállítás és a könnyű telepítés;
 • csúszásgátló felület;
 • hatalmas változatosság az anyag textúrájában, színében és mintázatában;
 • a rugalmasság és a nagy szilárdság kombinációja;
 • nedvességgel szembeni ellenállás, korrózió, gombák;
 • jó hangszigetelés;
 • könnyű cserélni a sérült darabokat.

A megfelelően megtervezett PVC csempe évek óta szolgál, szinte anélkül, hogy elveszítené a dekoratív tulajdonságait. A gondoskodás ezen anyag elengedhetetlen, és a széles választék korlátlan lehetőségeket nyit meg a tervezési megoldások számára.

Vinyl csempe finom padló

Kvarc-Vinyl csempe, árnyék "tölgyes palota szürke-bézs"

 • alacsony ellenállás az oldószerekkel szemben. Például a véletlenül kiömlött aceton mélyen megmaradhat a cserépen, ami nem javítható;
 • Ezt az anyagot nem szabad fűtött tárgyak közelében elhelyezni, és ahol közvetlen érintkezés lehetséges a tűzzel. A csempe égetése nagyon mérgező anyagokat bocsát ki.

Hogyan vásároljunk egy jó csempe

Egy másik nagyon fontos pont a vinyl kiválasztásakor a rúd vastagsága.

Vinyl befejező termékek

A csempe négyszögletes és téglalap alakú. A négyzet alakú csempe standard méretei 33x33 cm, 50x50 cm és 61x61 cm, négyszögletesek - 18x92 cm. A fektetés módja kétféle - ragasztó és ragasztós -. Az első típus a szokásos csempe, amely a padlóhoz speciális összetevők és öntapadó anyagok segítségével van rögzítve. Mindkét opció lehetővé teszi megbízható, monolitikus és vízálló bevonatot, amely kiemelkedő fontosságú a fürdőszoba elrendezésében.

PVC cserépfajták

A ragasztott típusú cserép létrehozása úszó padló, mert nincs rendelkezés rögzítése a bevonat az alap. Az ilyen csempe számára három lehetőség van, amelyek a kötési módban különböznek egymástól:

 • csempe ragasztószalagokkal a széle mentén;
 • csempe reteszeléssel laminált típus szerint;
 • Moduláris elemek mindkét oldalon speciális vágásokkal.

A laminált anyaghoz hasonlóan a PVC csempe különféle kopásállóság-osztályokkal rendelkezik, amely nemcsak az erő tulajdonságait, hanem annak költségeit is meghatározza. Lakások és magánházak díszítésére 23-31. Osztályú csempe, nagy változatossággal és minimális vastagsággal. Az átlagos élettartam 5-6 év. A 32-42-es típusú csempe kereskedelmi forgalomnak minősül, és nagy forgalmú területekre vonatkozik. 10-15 évig szolgál, de sokkal drágább, mint a háztartás. 43 osztály kopásállósága speciális bevonatot jelent, amelyet garázsok, termelési üzletek, sportkomplexumok számára terveztek. Természetesen az utolsó lehetőség a legtartósabb, de a legdrágább, és ezért a fürdőszobában használhatatlan.

Fontos szabály a vinil csempék kiválasztásához

Összehasonlító táblázat rugalmas csempék fajtáitól

Rugalmas kerámia csempe Delap

Rugalmas kő (Németország)

Rugalmas kő (Oroszország)

PVC csempe Tarkett

Kvarcos vinil csempe Deart Flore

A technológia rugalmas kerámia burkolatokat készít

Rugalmas kő vagy rugalmas kerámiák elhelyezése eltér a PVC burkolólapoktól, bár nem sok. Az összes árnyalat lefedéséhez vegye figyelembe az egyes típusokat külön-külön. De először alaposan olvassa el, hogyan kell megfelelő módon előkészíteni a felületet a béléshez, különösen azért, mert ez a folyamat minden ilyen típusú befejező anyag esetében megegyezik.

Felület előkészítés

A hajlékony csempe alapra való illesztésének minősége három tényezőtől függ:

 • az alap simasága;
 • a ragasztó ragasztó tulajdonságai;
 • helyes rögzítési és nyomóelemeket.

Az első tényező a legfontosabb, és itt van, hogy sokan olyan bosszantó hibákkal járnak, amelyek a befejezés végbevágásához vezetnek. A gipsz és a cement habarcsok, a hámló festék, a repedések, a penészes területek - mindez akadályozza a csempe normál illeszkedését a falhoz vagy a padlóhoz, és a működés során hozzájárul a bevonat romlásához.

Szóval, kezdd el a bontás a régi befejezni. Ha a falakat egyszerűen festették, nem szükséges a festéket súrolni, a legfontosabb az, hogy szorosan tartsa. Hámlás, buborékok és más hibák jelenlétében alaposan tisztítsa meg ezeket a helyeket, és finom szemcsézett csiszolópapírral tisztítsa meg.

Hogyan lehet eltávolítani a festéket a falakról

Különösen körültekintően vizsgálja meg a csövek közelében lévő területeket - általában a vakolat hagyja ott, szemetet és rozsdát gyűjtenek.

A gombafertőzött területeket alaposan átitassuk és "Fehérség" -el vagy más klórtartalmú készítménnyel kezeljük.

Fehér a gomba ellen a falakon

Ha nagy repedések vagy mély zsetonok vannak, gyúrjuk meg a cementhabarcsot, és lezárjuk őket.

A fal repedéseinek tömítése

Ha az ilyen hibákat nem tartják be, akkor folytathatja az alapozást és a szintezést. Az alapozáshoz egy univerzális, szagtalan, univerzális akril-latex alapozó a legjobb, és vízszintes vízálló vakolat keverékhez (például Vetonit TT).

Egy fényképen - univerzális alapozó latex alapon

A gitt csak akkor alkalmazható, ha az alapozott falak teljesen szárazak. A szintezés után a felületet csiszolják és a porból megtisztítják tiszta ruhával. Ezután ismét fedjük le a falakat egy alapozóval. Most készek rugalmas csempék telepítésére.

Ha a burkolólapot a padlón kell elhelyezni a fürdőszobában, elő kell készíteni. A rugalmas kő legjobb alapja a cement-homok esztrich vagy az önterülő padló. A cserépre nem ajánlott: az anyag nagyon közel van a felülethez, és a legkisebb szabálytalanságokat ábrázolja, ami azt jelenti, hogy behatolhatnak a varratokba. Ha a padlót vízszintes helyzetbe állítja, ügyeljen arra, hogy a síkot egy szinttel irányítsa, mert a felületnek lehetőleg laposnak kell lennie.

A padló egyenletességének meghatározása

A fénykép világosan mutatja a magassági különbségeket.

Hogyan kell szintetizálni a padlót?

Miután a habarcs megszáradt, a padló fel van töltve, hogy megnövelje a víztaszító képességet és növelje a ragasztó tapadását.

A padló alapozását egy hengerrel

Szerszámok és anyagok csempék gyártásához

A folyamat során szüksége lesz:

 • vékony fém vonalzó vagy mérőszalag;
 • ceruza;
 • éles kengyel;
 • épület hajszárító;
 • gumi henger;
 • festékhenger egy kis halomral és ecsettel.

A ragasztó kiválasztásakor vegye figyelembe a hidrofób tulajdonságait, a szokásos fürdőszobai kompozíciók nem alkalmasak. A szakértők javasolják, hogy a FLEX (hajlékony) márkájú ragasztót válasszák, például MAPEI Keraflex, Litoflex K80, Knauf Flex. Vásárláskor számszerűen számítsa ki a kívánt mennyiséget: átlagosan 2,5 kg ragasztó kerül felhasználásra négyzetméterenként.

A ragasztókészítmények leírása

Ha olyan rugalmas cserépet választott, amely "aszimmetrikus alakú" vad kőből áll, vízálló habarcsot is kell vásárolnia.

Grout CERESIT CE 40 rugalmas víztaszító, gombaellenes

Ez a bevonat sokkal hatékonyabb a különböző vastagságú varratokkal szemben, és nem teheti meg a fugázás nélkül. Azonban a geometriailag helyes formák elemeinek elhelyezése lehetővé teszi, hogy a bevonatot zökkenőmentesen, monolitikusan készítsük, és ebben az esetben nincs szükség a troweling kompozíciókra.

Fürdőszoba falburkolat

1. lépés: A csempe kicsomagolásra és a padlóra kerül, hogy meghatározza, hogyan lehet a fragmentumokat egymáshoz illeszteni.

2. lépés. A gyártó utasításai szerint elkészíti a ragasztót: megfelelő tartályt kell venni, vízbe önteni, fokozatosan önteni a száraz keveréket és keverni. Nagyon fontos, hogy szigorúan vegye figyelembe a csomagoláson feltüntetett arányokat, a telepítés minősége attól függ. A kész keveréket azonnal megvásárolhatja, és időt takaríthat meg.

3. lépés: A dekoráció során tapasztalt tapasztalatok hiányában jobb, ha a csempe alulról nem lesz rögzítve, mint a kerámia, hanem felülről - az egyik sarkon. Ez annak köszönhető, hogy amikor az anyagot késsel vágják le, a vágások nem lehetnek annyira tiszták, mint a gyári. A fal alsó részén ez a hiba gyakorlatilag nem észrevehető, ellentétben a felső részvel, ahol minden látható. De a professzionális mestermesterek inkább ragasztják az alját, mint egy szabványos csempe.

A ragasztót csak a csempére kell felhordani, egyenletesen az egész hátoldalon.

Ez általában elegendő az anyag rögzítéséhez. Egyes szakemberek javasolják, hogy ragasztót alkalmazzanak a fal felületére, és ne a csempere, és ehhez egy fogazott simítót használjanak. Mindkét módszert széles körben alkalmazzák, de az első sokkal kényelmesebb.

4. lépés: Vegye ki az első elemet, és tegye vissza a falhoz, azonnal vízszintesen és vízszintesen. Amint a burkolólapot laposra helyezzük, mindkét kezével óvatosan lenyomjuk a falat, majd egy gumi görgővel kanyarodunk a középponttól a szélekig, a felesleges ragasztó és a légbuborékok kiürítésével. Ragasztás azonnal törölje.

5. lépés: A következő elem rögzítve van a végéig. Ha a szélek lazán illeszkednek (és ez nagyon gyakran történik, amikor a csikkelést), kissé felmelegednek egy hajszárítóval, és gördítik le. A két csempe alsó szélének sík vízszintes vonalat kell képeznie, ezért egyenletesen szintelje ki a töredékeket, mielőtt a felületre nyomná őket. Hasonlóképpen rögzítse a sorban maradt csempeit.

6. lépés: Először a szélső elemet ragasztó nélkül ragasztjuk a falhoz, és meghatározzuk, hogy szükség van-e a vágásra. Szükség esetén mérje meg a maradékot a saroktól mérőszalaggal, csempe hátrafelé, visszahúzódjon a kívánt szélesség széléről, és a vonalzó alá vonjon vonalat ceruzával. Ezután vágja le a felesleget egy éles késsel vagy ollóval.

Tanács. Ha egy sarkot, egy csomópontot vagy egy másik kiemelkedést szeretne levágni, akkor a csempe a sajtolás után fűtött egy hajszárítóval. Fűtött, rugalmasabbá válik, és jól illeszkedik a komplex felületekre. Annak érdekében, hogy a fogantyú megbízhatóbb legyen, 15-20 másodpercig meg kell nyomni az anyagot a falhoz.

A szögek nem mindig megkülönböztethetők a szigorú vertikussal, és lehetetlen a szomszédos elemek pontosan feküdni. Ebben az esetben az anyag átfedése szükséges: az egyik lapka 10-20 mm-re van egymásra helyezve, míg a szélek nem ragasztottak. Ezután vágja el a két pengét késsel, vegye le a vágott csíkokat, enyhén emelje fel a csempe széleit és ragasszon fel ragasztót, majd simítsa le az anyagot.

Ha minden erőfeszítés ellenére néhány helyen (kis helyigényű) 3 mm-es rések maradnak, akkor nagyon egyszerűen kiküszöbölhetők. Ehhez vegye le a burkolólapokat, előmelegítse az előlapot egy alapozóval, és óvatosan dörzsölje át a varratot, amíg összefonódik a vásznon. 15 perc elteltével egy puha kefével el kell távolítani az egyes homokszemeket. A széles réseknél ez a módszer nem megfelelő, külön kell ragasztani őket.

Fugázás és fugázás

7. lépés: Az összes csempe ragasztása után a felületet egy hidrofób vegyülettel kell kezelni, amely általában a csempe csomagolásához kapcsolódik. Ez a vegyület növeli a bevonat vízállóságát, megkönnyíti a karbantartást és meghosszabbítja a bevonat élettartamát. Vigyük fel egy széles ecsettel vagy hengerrel, rövid nadrággal az alulról felfelé.

Pontosan ugyanúgy rugalmas csempe ragasztott a padlóra, és a fürdőkád, a válaszfalak és más felületek szembesülnek.

PVC csempe szerelési technológia

A fürdőszobában a PVC padlóburkolatok leggyakrabban használatosak, bár mindkét falra és mennyezetre van lehetőség. Előnyben részesítjük a ragasztási módszert, mivel megbízhatóbb a magas páratartalom esetén. Először a felület előkészítésén dolgozunk.

Előkészítő szakasz

A PVC-alapú bevonat bizonyos követelményeket támaszt:

 • a lyukak hiánya, repedések, delamináció;
 • a betonbázis nedvességtartalma nem haladja meg az 5% -ot;
 • a felület maximális simasága, egyenletessége és merevsége;
 • nincs por, zsír vagy olajfesték az aljzatra.

A szintező lemez vagy a kiegyenlítő keverék feltöltése biztosítja ezeket a feltételeket. Ha a burkolólapot a csempe tetejére ragasztani szeretné, először gondosan meg kell csípnie az ízületeket és ki kell küszöbölnie a magassági különbségeket, különben az új bevonat alatt az összes szabálytalanság látható lesz. Ezenkívül a burkolólapok alatt keletkező dudorok működés közben anyagi károkat okoznak.

A felület előkészítése után győződjön meg róla, hogy a csempe a szobába, és hagyja őket legalább egy napig. Az ajánlott hőmérséklet a fürdőszobában 18-24 ºC között kell lennie.

Ragasztásra és a PVC padló ragasztására vonatkozó követelmények

Tanács. Ha a PVC burkolólapokat "meleg" víz vagy elektromos padlóra helyezzük, a fűtőtestet néhány nappal le kell zárni. Ugyanakkor a "meleg" padló és a műanyag bevonat között legalább 1,5 cm távolságnak kell maradnia, amelyet cement vagy polimer keverékkel lehet betölteni.

Eszközök munkához

Ha a rugalmas csemperagasztást ragasztóanyaggal végezzük, akkor a munkához szükséges:

 • nagy ollók anyagvágáshoz;
 • fogazott simító ragasztó alkalmazása;
 • gumi henger;
 • gumi sisak;
 • mérőszalag;
 • bevont vezeték.

A ragasztót speciális, vízálló, PVC termékekhez tervezték. Kiváló eredmény például az univerzális ragasztó KESTOPREN, KIILTO EXTRA, Homakoll. A csempegyártók csomagolásán általában azt kell jelezni, hogy melyik ragasztót kell a tojásnál használni.

PVC burkolólapok ragasztására

Először meg kell határoznia, hogyan rakja le a csempe - közvetlenül vagy átlósan. A legjobb, ha a padlólapot száraz padlóra rakja, és látja, hogy tetszik jobban. A kiválasztott módszer az alap elrendezésétől függ, amely lehetővé teszi a szoba közepének azonosítását. Vegye át a bevont zsinórt és jelölje meg a merőleges tengelyeket a szoba sarkából vagy az ellenkező falak középpontjából. Vagyis az irányvonalak átlósan helyezkednek el a helyiségben vagy párhuzamosak a falak vonalával, de szigorúan kell metszeniük 90 fokos szögben. A kereszteződés pontjától kezdve és a csempék telepítéséhez az egyik vezetőn keresztül.

1. lépés: A csomagoláson feltüntetett utasításokat szigorúan, a feltüntetett arányok figyelembevételével készítse el a ragasztót. A készítmény összekeverésénél figyelembe kell venni a polimerizáció idejét a munka befejezése érdekében. Tapasztalat hiányában jobb a kis adagokban elkészíteni a ragasztót.

2. lépés A spatulát a padlón a ragasztókészítményre a kiindulási pont közelében, a vezető tengely egyik oldalán kell felhordani, és egyenletesen elosztani, hogy a fedett terület elegendő 3-4 csempe számára.

3. lépés: Vegye ki az első elemet, és helyezze a padlóra úgy, hogy az oldalsó él és a vég egybeesjen a vezetővonalakkal, és a szög a tengelyek metszéspontjába esik. Óvatosan nyomja meg és sima, a levegőt a csempe alá szorítja.

4. lépés: Csatlakoztassa a következő elemet a kiválasztott lefektetési minta szerint. A hátoldalon vannak nyilak az egyes lapkákon, ezért a fedél beszerelésekor győződjön meg róla, hogy a nyilak iránya egybeesik. A burkolólapokat végtelenítetten, rések nélkül, gondosan megnyomva és simítva a széleket.

5. lépés Az első szakasz lefektetése után egy gumi hengerrel felhúzza, majd enyhén nedves ruhával törölje le a ragasztót. 25-30 perc elteltével még egyszer be kell dobni az eredményt. Időközben elkészítheti a következő ragasztócsomagot.

Ragasztás és csempézés

A panelek ragasztásának folyamata

Pvc csempe előpréselése ágyazáskor

Az anyag vágásakor jelölje meg és vágja le az elülső oldalt. A jelölési vonal mentén először egy sekély bemetszést végzünk az egész csempe mentén, majd meghajlítjuk és a bázist levágjuk.

Vágja le a töredékeket először egy száraz felületre, ha szükséges, helyes, majd csak a ragasztóhoz rögzítve. A csempe, amely hajlított felületeken (a csövek közelében, az ajtóban, a dobogónál) helyezkedik el, ajánlott kivágni vastag papírra. Az anyag plaszticitásának növelése érdekében a burkolólapokat hajszárítóval kell felmelegíteni. Két nappal a fürdőszobában, telepítheti a vízvezetéket, és elvégezheti a végleges javításokat.

Az öntapadó PVC burkolólapot a padlóra ugyanazon az alapon helyezték el, de a ragasztó keverék használata nélkül. Ez a módszer egyszerűbb, kevesebb időt és energiát igényel. Ugyanakkor sokkal alaposabban kell elvégezni az alaprajz elkészítését, különben a burkolat rosszul tapad a felületre, és hamarosan elkezd hámozni.

Csempézési módszerek

Tégla zárral és anélkül

Gondolatlan módon a tojás

A fürdőszobában gyakran használják a kastélycsatlakozással ellátott cserépeket is. Az ilyen bevonat úszó padló, és semmilyen módon nem rögzíthető az alapra. Az előkészítő lépcső ugyanúgy történik, mint a ragasztóval történő felszerelés során, ezért nem fogjuk részletesen megfogni. Mielőtt elkezdené a munkát, olvassa el alaposan az utasításokat - minden egyes PVC csempék gyártója eltérhet a technikában.

1. lépés: Az első csempe, amely az ajtó túlsó sarkában fekszik, és a falhoz egy horony van. Az első sor lapjain lévő horony alsó kiemelkedését írószerszámmal kell elvágni, hogy ne zavarja a felületek ütközését. A csempe szélének és a falnak kb. 5 mm-es távolságot kell hagynia.

2. lépés: Vegye le a második lapkát, az első mellett, majd csúsztassa a léc szélét. Ismételje meg mindent a sor végéig. A fektetett lapok sík vonalnak kell lenniük a magasságkülönbségek nélkül.

3. lépés. A második sort a csempe szélességének legalább egyharmadának eltolásával kell rögzíteni. Ehhez egy darab egy sík felületre van helyezve, az elülső oldali vonalzó alatt vágás történik, félig meghajlítva, és alulról lefelé húzva.

Csempe kötési séma

PVC csempe a beszerelés alatt

Rolling csempe csempe

Az utolsó csempe lefektetése

Így minden más sor rögzítve van, az utolsó csempe, ha szükséges, hosszúsággal van vágva. Ha a zárak szorosan feszesek, használhat gumi sisakot. Általában ez a módszer gyakorlatilag nem különbözik a tojásló laminátumtól, kivéve, hogy a bevonat elemei kisebbek.

A PVC bevonatos padló működése

Fürdőszobai csempe

Fürdőszobai csempe: a TESSER katalógusokban megtalálható számos modell

A fürdőszobai csempe a tökéletes felületkezelő anyag, amely megbízhatóan véd a nedvességtől a falak, a padló és a mennyezet között. A kerámia bevonatok megfelelnek az egészségügyi és higiéniai előírásoknak, ellenállnak a penészgombák, a gombás mikroorganizmusok stb. Kialakulásának. A fürdőszobai burkolólapot azonban nemcsak műszaki tulajdonságai, hanem vonzó kialakítása szempontjából is értékelik. Az online áruház TESSER (Moszkva) nagyszámú modellt mutat különböző stílusokból: a nemes klasszikusoktól a visszatartott minimalizmusig.

A gyűjtemények összetétele

Mindegyik gyűjtemény egy teljes körű eszköz, amely egy stílusos belső kialakításhoz használható, egy design kulcsban díszítve. A fürdőszoba burkolólapjának alapja. Ezzel kombinálva különböző dekorációs elemeket kínálnak: betétek, panelek, szegélyek, üvegceruza, sarkok stb. A fürdőszoba padlóburkolata szintén megfelel a többi színes és stílusos modellnek, ugyanakkor nagyobb vastagságban különbözik tőlük. Néhány gyártó a hagyományos cserép helyett a padló ajánlatot használni ütésálló és durva porcelán.

Tartományföldrajz

A katalógus ezen oldalán kerámia csempe található az orosz és külföldi gyártók számára. A spanyol és olaszországi kerámiákat felülmúlhatatlan formatervezés és kiváló minőség jellemzi. Ennek az elit terméknek az ára általában meghaladja a más gyártó országokból származó analógok költségeit. Ezért, ha gyönyörű és jó minőségű csempe vágyat kíván vásárolni a fürdőszobában, akkor figyeljen a lengyel vagy a török ​​gyárak kínálatára. Olcsó, elegáns és a kerámia burkolólapok szabványainak megfelelő fürdőszoba beszerzése a hazai, fehérorosz, ukrán márkák gyűjteményeivel kapcsolatos. A TESSER honlapján megrendelheti a csempék vásárlását, valamint a Design Project szolgáltatást is.

Hívjon minket - létrehozunk
Tervezés az Ön számára AS GIFT!

Akril fürdők

márka

Az akrilfürdők a múlt század végén jelentek meg, de az utóbbi években szó szerint felrobbantották a vízvezeték-piacot, a hagyományos acél- és öntöttvas termékeket. A kínálatunkban bármilyen formában és funkcionalitásban bemutatásra kerülnek modellek.

Valószínűleg nincs olyan személy, aki egy intenzív munkanap után nem álmodott volna olyan meleg betűtípusról, amely pihentette a fáradt szervezet minden sejtjét. A stílusos akril kád, amely központi elemévé válik a modern belső térben, segít nemcsak fizikai, hanem szellemi erőnk visszaállításában is. Cégünk a világ legmegbízhatóbb árajánál világszerte ismert vízvezetékeket kínál.

Az akril fürdők előnyei

Nehéz megkérdőjelezni az újonnan kialakított akril fürdők formáinak külső vonzerejét és eleganciáját, de tényleg nagyon jó munkát végeznek? Ezeknek a technológiai termékeknek az összes erőssége és gyengesége, valamint az összes ismert acél- és öntöttvas modell összehasonlítása segít megérteni ezt a problémát.

Az akril fürdők fémes előnyei nyilvánvalóak:

 • A korszerű hőre lágyuló műanyagok erőssége és megbízhatósága, amelyek közé tartozik az akril, hasonlóak az acél és az öntöttvas fizikai paramétereihez, míg a műanyag termékek tömege 4-5-ször alacsonyabb, mint a fém társaiké.
 • A termostabilizált műanyagok gyártási technikái lehetővé teszik, hogy bármilyen méretű és konfigurációs terméket kapjanak. Ezért az akril fürdők kialakításában nem csak a szokásos négyszög alakúak, hanem aszimmetrikusak, oválisak, kerekek is, vagy ágazati modell formájában készülnek.
 • A könnyű súly, még az elégséges összkomponensek miatt az akrilfürdő telepítése önmagában is könnyen kezelhető, ami nem az öntöttvas tartállyal történik.
 • A karcolások, repedések és forgácsok, amelyek valamilyen módon fényes felületen jelenhetnek meg, egyszerűen eltávolíthatók őrléssel vagy helyreállítással speciális folyékony akril kompozíciók segítségével.
 • A fürdők falának hőszigetelése meghaladja bármely más egészségügyi termék paramétereit. Az alacsony hővezető képesség előnye nem csak a víz lassú hűtése. A fürdő akrilfala soha nem ég el hidegen, ha érinti a meztelen testet, a sima felület mellett nagyon kellemes az érintés.
 • A hőre lágyuló műanyag termékek nem reagálnak a rossz minőségű vízre, idővel nem barna rozsdafoltok borítják, és nem homályosodnak meg.
 • Az akril vízvezetékkel már nem hallja a felhangzó vízcseppeket - az anyag hangszigetelése méltó minden dicséretért.
 • A műanyag könnyen megmunkálható, így az ilyen fürdők különféle berendezésekkel felszerelhetők, jelentősen növelve funkcionalitását.

A masszában a hőre lágyuló műanyaggal kombinált vákuumformálás lehetővé teszi a tervezők számára, hogy megvalósítsák legmerészebb projektjeiket, és igazi remekműveket kapjanak különböző formák és színek formájában.

Vannak vélemények az akril fürdők hátrányairól, amelyek viszonylag magas költségekkel járnak, a mechanikai terhelés alatt lévő apróság vagy a kémiai oldószerek hatásának ellenállása. Tény, hogy olcsó modellek vannak katalógusunkban, és a megfelelő kezelés és gondozás lehetővé teszi, hogy semmisítse meg az összes többi hátrányt.

Mit kell keresni az akril fürdők kiválasztásakor?

A szaniterek modern piacán kétfajta akril kád van:

 • Olyan termékek, amelyeket homogén masszából öntünk, amely hűtés után üvegszálas vagy fém hálóval van megerősítve.
 • A hőre lágyuló lap vákuum formázásával kapott kádak, amelyeket megerősítés követ.

Az első típusú modelleknek azonban meglehetősen magas ára van, mind pedig az élettartamuk, azonban a munkaerő intenzitása és a termelési szintre vonatkozó követelmények gyakorlatilag kizárják az alacsony minőségű termékek vásárlásának lehetőségét. A második típusú fürdők kiválasztásakor vegye figyelembe a következő tényezőket:

 • Falvastagság Mivel a kiváló minőségű termékek legalább 5 mm vastagságú akril lapból készülnek, amikor egy terméket a fénybe néznek, nem szabad áttetszni.
 • Tiszta felületet. A termék aljának és falainak teljesen simanak kell lenniük, a színtónus pedig egyenletes.
 • Túlzott rugalmasság. Nyomja meg az ujját a gyöngy közepén. A fal lehajlása, még egy gyenge ütközés esetén is, a gyártási technológia megsértését vagy elégtelen erős keretet jelzi.
 • A rétegek száma. Ha alaposan megvizsgálja a gyöngy oldalvágását, akkor tisztán láthatja, hogy hány réteg van a fürdőben. Ebből a tényező közvetlenül befolyásolja a tartósságát és erejét a termék, így a vastagabb a "pite", annál jobb.
 • A tervezés megerősítése. A súlyos gyártók feltétlenül erősítik a fürdő alját forgácslemezzel és fémkerettel.

Ha úgy döntesz, hogy egy minőségi akrilfürdő a priori nem lehet olcsó. A gyanúsan alacsony ár azt jelzi, hogy a termék olcsó műanyagból készült, akril bevonattal. Természetesen egy ilyen úszómedence is képes lesz ellátni a funkcióit, azonban gondosabb hozzáállást igényel, mivel lehetetlen helyreállítani, ha a felület sérült.

A modern vízvezetékek szilárdsága és tartóssága kétségtelenül nagyon fontos. Azonban igazi örömöt és örömet hoz majd, ha a gyakorlati és esztétikai elemek teljes mértékben megfelelnek a tulajdonos igényeinek és ízlésének.

Tervezés és funkcionalitás

A fürdő alakja és mérete az összes családtag összetételétől és kedvtelésétől függ. Az optimális magasság a padlótól körülbelül 70 cm-re található, így egyszerűen nem csak a felnőttek számára, hanem a gyermekek számára is könnyebben juthat be a betűtípusba. Az 50-60 cm-es tartály mélysége lehetővé teszi, hogy könnyen fel tudja tartani a fejet a víz felett. A legjobb választani a hosszúságot úgy, hogy a család legmagasabb tagja teljes magasságba nyúljon, és oldalra támaszkodva. A szélesség, az alak és a tervezés pusztán egyéni kérdés, és attól függ, hogy a szoba stilisztikai orientációja és elrendezése, valamint a tulajdonosok személyes preferenciái. Weboldalunkon fürdők minden ízlés szerint:

A modern akril betűkészletek nemcsak kényelmes fogantyúval és polcokkal vannak felszerelve, hanem jacuzzival, hidromasszázs vagy aero masszőrökkel is. Gyakran ezek a lehetőségek kiegészülnek a krómterápia funkciójával, amely együttesen javítja a vérkeringést és hozzájárul a test és a bőr általános hangnövekedéséhez. A legdrágább modellek elektronikus vezérlőegységgel, monitorral és a világhálóval való kapcsolattal rendelkeznek. Amikor egy modellt választott integrált rendszerekkel, ne feledje, hogy csak a jól ismert gyártók termékei teljesítik a legmagasabb minőségi és tartóssági követelményeket.

Népszerű akril fürdő gyártók

 • Jacob Delafon
 • Banos 10
 • Jacuzzi
 • Jika
 • Ravak
 • Riho
 • triton
 • Vangerplast
 • Vitra
 • Aquatech
 • Eurolux

Csak megbízható gyártókkal dolgozunk, ami garantálja a minőséget és a hosszú élettartamot. Rendelést a weboldalon vagy telefonon keresztül, és mi azonnal elküldjük a vásárlást Moszkvában lévő saját szállítmányunkkal vagy harmadik fél légitársaságunkkal az ország régióiba vagy Ukrajnába.

Fürdőszobai csempe

A különböző alapanyagok megjelenése ellenére a fürdőszobai kerámiák továbbra is vezető szerepet töltenek be a magas páratartalmú lakóterek kialakításában. WC, konyha és egyéb helyiségekhez is használható. Ezért javasoljuk, hogy használja a kijelölés egyes elemeit, és rendezze a rendeltetési célnak megfelelően.

A PLITKA-SDVK.RU webhely oldalain találhat termékeket a legnépszerűbb globális gyártókból Spanyolországból, Olaszországból, Oroszországból, Törökországból és Lengyelországból.

Figyelembe véve azt a tényt, hogy az emberek jobban szeretnek pihenni a munkahelyi zuhanyzás után, vízelvonásos eljárásokat vesznek igénybe, nem ajánlott élni élénk színekkel. A pszichológusok azt mondják, hogy a legkedvezőbbek kék, bézs, rózsaszín, valamint a természetes anyagok textúráinak imitációja.

A gyűjtemény különlegességei az általános minta és a téma. Egy sorban a termékek több színben is kiadhatók. Ez lehetővé teszi, hogy a különböző színű elemeket egy mintával zónáljuk.

A design nem kevésbé jelentős, mint annak minősége. Ne feledje, hogy a javítás évtizedek óta zajlik, ezért tanácsos lemondani a divatos és világos megoldásokról a klasszikusok kedvéért. Természetesen a választás mindig a tiéd.

 • Fal. Facing, puha szerkezetű és könnyen vágható. Ez lehetővé teszi, hogy szabadon testreszabható legyen a felület különböző csavarjaihoz. A legjobb, ha ilyen terméket 20% -os vízabszorpciós arány mellett vásárolnak. Ne feküdjön a padlón, nem erre van szánva.
 • A padlóra. Az elsőtől eltérően alacsony vízfelszívódással és sűrű kompozícióval rendelkezik, ellenáll a vegyi anyagoknak, kopásálló, nem veszíti el a mintát az idő múlásával.
 • Dekoratív elemek: szegélyek, panelek, betétek. Elegáns és kifinomult megjelenést kölcsönöznek, és mind a gyár részeként, mind külön kapható.

A műanyag burkolólapok típusai és a vinil anyagok használatára vonatkozó ajánlások

Amikor a fürdőszobát, ami önmagában talán a legdrágább, javításakor előbb vagy utóbb felmerül a kérdés, hogy milyen anyagokat választanak. Természetesen a cserép a legnépszerűbb választás Oroszországban. A modern választások azonban nem korlátozódnak a szovjet stílusú kerámiákra. Például egy műanyag csempe van a fürdőszobában vagy a PVC-ben. Hol használhatom?

Csempézés alkalmazása a fürdőszobában

Ha belefáradt a monoton négyszögekbe, a fürdőszobai műanyag cseréppanelek kiváló megoldást jelentenek a befejezéshez.

Fal dekoráció

A műanyag panelek könnyen telepíthetők a falra, könnyen tisztíthatók és a megjelenés nem okoz csalódást. Azonban a panel használata a csempe alatt a fürdőszoba, korlátozza a repülési a képzelet, amikor kiválasztja a képet.

Ezenkívül a csempe alatt lévő padlózatnak teljesen repedések vagy törések esetén teljesen meg kell változnia. By the way, a tartósság műanyag csempe a fürdőszoba nem különbözik. Ezenkívül nagy a valószínűsége a gomba kialakulásának, a helytelen beépítésnek és az alacsony tömörségnek. Semmilyen esetben ne hagyja a nedvességtől nyitott területet. Cserélje azt is, nem fog működni.

Ennek ellenére az anyag előnyei:

 • A PVC csempe a fürdőszobában fél a nedvességtől.
 • A falakon szinte megkülönböztethetetlen a szokásos lapoktól.
 • Függetlenül attól, hogy érdemes megemlítenünk, hogy egy csempe a PVC-ből egy fürdőszobában sokkal kisebb költséggel jár, mint a kerámia vagy a természetes kő?
 • By the way, műanyag csempe a fürdőszobában néha nagyon pontosan lehetővé teszi, hogy utánozzák nem csak a szín, hanem a szerkezete a természetes anyagok.
 • A PVC falburkoló lapok fertőtlenítő tulajdonságokkal is rendelkeznek, ezért ne aggódjon otthoni szennyvízelvezetés miatt.
 • A vinil környezetbarát termék, és teljesen ártalmatlan az egészségre.

Az Ön információiért: A PVC burkolatburkolatok általában az ún. Fel kell készülnie arra a tényre, hogy mindegyik falról kb. 4 centiméterre van szükség, ami elengedhetetlen a kis méretű autók számára. A legfontosabb a csúcsminőségű tömítés pillanata.

A műanyagból készült csempe semmilyen körülmények között nem haladhatja meg a nedvességet.

Padlóburkolat

A padlózat befejező anyagának megválasztása során vitathatatlan előny, hogy a nedvességálló csempe az úgynevezett "meleg padló" bevonatként használható. Biztos lehet benne, hogy a nedvesség nem esik a kábelre. Ehhez illik a népszerű vinil csempe.

Fontos! A vinil csempe "meleg padlóra" történő beszerelésekor szükség van egy betét felszerelésére, amely elegendő merevséget biztosít és a csempe és a fűtési rendszer közötti rés legalább 1,5 cm.

Csempe a fürdőszobájához megfelelő lenne, ha maga a szoba nagy, mert egyenletes bevonatot hoz létre. PVC csempe a fürdőszobában egy másik jelentős előnye - a tökéletes geometria. A speciális szerszámok és a csatlakozó díszlécek beépítéskor nem hasznosak.

A padlóhoz jó megoldás a ragyogó akril csempe a fürdőszobában. Ezen kívül műanyag csempe a fürdőszobában - ez ideális lehetőség, hogy hagyja nyitva a hozzáférést a technikai nyílások és a kommunikáció.

Ha a padló rendellenességekkel vagy néhány különleges kialakítású elemekkel rendelkezik, akkor a fürdőszobához hajlékony csempe a felület felé néz. Ezeken a felületeken nem marad nyomok erős mosószerek. A fürdőszobai műanyag lemezek két fontos tulajdonsággal rendelkeznek. Először is, az anyag felülete nem csúszik még nedvességtől sem. Másodszor, a vinil nem igényel további zajszigetelést.

Mennyezeti dekoráció

PVC műanyag lemezek is használhatók a mennyezet befejezéséhez a fürdőszobában. A felfüggesztett szerkezetek számos előnnyel rendelkeznek. Például nincs szükség a szabálytalanságok kijavítására, sőt a régi bevonat eltávolítására is. Ráadásul a csuklós mennyezet mögött elrejtheti a huzalt és szellőzi. Beállíthatja a háttérvilágítást is. A legfontosabb dolog az egyszerű telepítés. Ezenkívül a PVC felülete nagyon könnyen mosható, és ha szükséges, a szerkezet egyéni sérült részei cserélhetők sok erőfeszítés nélkül.

Az ilyen lemezek felszerelését önmetsző csavarok és dugók használatával száraz módszerrel készítik el. Általában szükség van egy kis minimális szerszámra, önmagukban PVC panelekre és néhány szerelési elemre, például csavarhúzóra, buborékra és vízszintre, kézifűrészre, kalapács dobozra, kalapácsra, mérőszalagra és építési késre.

Rack panelek - a legnépszerűbb műanyag mennyezeti struktúrák között. Felhívjuk figyelmét, hogy az ilyen mennyezetek egymás közötti összekötő típusok szerint vannak felosztva - vagy hornyolt vagy hornyos a tüske felé (lásd a fotót). Fontos tudni és emlékezni az egyik elem cseréjére.

A műanyag lécek nagyon különböző hosszúságúak - méterről háromra és 13-30 cm szélességűek.

Milyen típusú műanyag panelek?

Vinyl csempe a fürdőszoba falak, mint a valóban a padló, nagyon eltérő formában. A legkisebb méret 457mm négyzet. A tartósság érdekében a PVC nagy nyomás alatt dolgozik, a legkülönbözőbb megkönnyebbüléshez. Néha a vinil paneleket nehéz megkülönböztetni a természetes fából vagy kőből. Ez egy nagyszerű lehetőség, ha egy fürdőszoba tervezésénél vizuálisan különböző anyagokat lehet összeilleszteni, amelyek természetes módon nem kombinálhatók.

A technológiai termelés lényege, hogy különböző anyagokat préselnek PVC hozzáadásával. A bevonatok típusát egyrétegű, vagy homogén és heterogén, azaz többrétegűre osztják. Az első szilárdsága polivinil-kloridot biztosít. Működés közben nem rosszabb a többrétegű PVC-nél, de a színek kiválasztása ebben az esetben nagyon korlátozott.

A többrétegű PVC szerkezete sokkal bonyolultabb. Rendszerint tiszta PVC-ből, lamináló felületből, poliuretánból vagy poliészterből áll. Bizonyos esetekben a felső réteg egy milliméter vastagsággal ér el, hogy különleges erőt biztosítson. A teljes vastagság elérte a hét millimétert.