Legfontosabb > Csapok

"Akril-Moszkva" - Moszkvai akrillák helyreállítása

Az Acryl-Moscow cég 2007 óta működik Moszkvában és a moszkvai régióban.

"Acryl-Moscow" -

cég felső osztály!

A lélekkel dolgozunk érted.

Siess fel a problémás fürdővel

Rendelje meg a fürdőt cégünkben!

A legfejlettebb technológiákkal foglalkozó "Liquid bath" (folyékony akrilos öntés módszere) "Acryl-Moscow" mindig a legmagasabb színvonalú munkavégzést végzi!

Az ömlesztett akril helyreállítása nem igényli a kád felszámolását és ártalmatlanítását. Nem csak pénzt takarít meg, hanem 20 évig is szolgál.

Sok oka van annak, hogy az ügyfelek a fürdőhelyreállítási szolgáltatásokra vonatkoznak:

 • az akril bevonat ideális, tartós és környezetbarát;
 • az akril nem szennyezi a szennyeződéseket, nem hámlik le és nem hámozik le;
 • nem kell vásárolni vásárolni egy új fürdő, pénzt költeni a szállítás és a telepítés;
 • a helyreállítási munkák csak 2-3 órát vesz igénybe;
 • A fürdőkupak frissítésének ez a módja optimális a lakás kiadása vagy értékesítése során.

Miután megkapta a rend, a szakemberek a „akril-Moszkva” a lehető leghamarabb el fog jönni az otthoni és kapcsolja egy régi rozsdás fürdő egy fényes új szépség!

Mindig örülünk, hogy veled együttműködünk!

A régi akril eltávolítása

1 000 dörzsölje

Ha a fürdőt előzőleg zománcozották (festékeltávolítás)

700 dörzsölje

A műanyag leeresztő szétszerelése

200 dörzsölje

Vasaló / vasaló leeresztése

600 dörzsölje

Új pántoló szilva készlet

500 dörzsölje

300 dörzsölje

Az akril bélés eltávolítása (fürdő a fürdőszobában)

1 200 dörzsölje

Csiszoló súroló fürdő

500 dörzsölje

Tömeges akril sarok

300 dörzsölje

Ismételt elhagyás a vízelvezető akril helyreállítása után

1 000 dörzsölje

A mester távozása Moszkvában (Moszkvában - ingyen!)

100 dörzsöléstől

Akril mosdóbevonat

1000 dörzsölje

A kiváló minőségű akril kádak helyreállítása!

Ha nem könnyedén nézed a fürdődet, de kellemetlen használni.
Ha a fürdő eltávolításával történő felújítás nem szerepel a tervekben..
Ha úgy gondolja, hogy a jó vízvezeték ára túl magas..
Ha nem akarod túlfizetni a zománc javítására..

 • Gyönyörű modern fürdőszoba hófehér fényes fürdőszobával
 • Robusztus bevonat kiváló tulajdonságokkal
 • A legjobb áron - mindössze 3 ezer rubel
 • Hivatalos 3 éves garancia

A technológia: a kád van töltve akril gyöngy (folyékony polimer), amelynek jelentése egymástól függetlenül és fokozatosan lefelé folyik, töltő minden repedések és elrejtik alatt az összes hibáit. A bevonat sűrű és egyenletes, a fürdő tökéletesen festetlen csíkok és buborékok nélkül.

Akril - a legmodernebb, megbízható és környezetbarát anyag. Ha az akril bevonat száraz, akkor készen áll arra, hogy több mint 20 éve szolgálja Önt. Az új zománc nem reped, nem fog lehúzódni az idő múlásával, vagy mérgező anyagokat bocsát ki. A méltóságteljes akril ellenáll a több száz csepp zuhanyfejnek és több ezer hirtelen hőmérsékletváltozásnak. Véletlenül elrontani ilyen zománc az életkörülményekben lehetetlen!

Akrilfürdő helyreállítása - "Acryl-MSC"

Még a fürdőkád legmegfelelőbb működése sem tarthatja örökre tökéletes megjelenését. Kis háztartási károk, karcolások, tisztítás nem megfelelő eszközökkel - mindez elhomályosítja a felületet, ami homályos, szürke, és végső soron megromolja az egész fürdőszoba megjelenését.

Nem szabad elhamarkodott döntéseket hoznia, és elkezdheti lebontani a fürdőt. A modern javítási technológiák lehetővé teszik a felület fehérségének és fényes ragyogásának helyreállítását, amely sok időt és jelentős összeget takarít meg a tulajdonos számára.

A fürdő helyreállítása a zománc helyreállítására, a fürdőkád kopott felületére. A fürdő modernizációjának modern módszere az "Ömlesztett fürdő". Ezt a módszert folyékony (tömeges) akril alkalmazásával alkalmazzák. A lefedettség minősége csak az összes elvégzett munkafolyamat szabályainak kötelező betartásával érhető el. A fürdőszobai akril helyreállításának eljárása két fázisban zajlik:

Fürdőfelület előkészítés

 1. Csiszolós sweep;

A fürdő előkészítésének folyamata a rozsda és a mészkő alapos tisztításával, a szilikon és a cement maradványokkal kezdődik, a sarokcsiszolók (bolgár) segítségével, csiszoló fúvókával.

Tisztítás után a felületet kémiai összetétellel kezeljük a szerves anyag eltávolítására (fertőtlenítés).

A bevonás előtt a harmadik lépésben a fürdőterületet oldószerrel és szakemberrel kell zsíroldni.

Akril bevonat

 1. A munkadarab előállítása;

A két komponensből, az akrilből és a keményítőből álló anyagot homogén tömegig gyúrjuk. Nem ajánlott keverőgépet használni. Ehhez illesszen be egy kis feldolgozott fadarabot. Fontos, hogy az akrilát óvatosan az edény sarkában és falában keverje össze. Egy ilyen készítménynek egy ideig (5-10 perc) állni kell a felhordás előtt.

 • Az anyag felhordása a felületen;

  Folyékony akril a fürdő oldalára kis mennyiségű öntéssel töltik fel. Miután az akril bevonásra került a fürdő összes falához, meg kell kezdeni a fürdő oldalainak kiegyenlítését, majd a fel nem töltött részek faláról a spatulákkal alulról felfelé emelve. A végső szakasz a kád aljához igazodik, hogy a kád kívülről leereszkedjen és eltávolítsa a cseppeket.

  Az akril szárítása során egy fedett fürdőben nem ajánlott egy szomszédos mosogatót használni a vízcseppek behatolásának elkerülésére. 24 órán belül célszerű lezárni a fürdőszobát, hogy a por ne essen a felületre.

  Fontos! A fürdő akril helyreállításának minősége elsősorban a mester szakszerűségétől függ. Különböző cégek állítólag "behozott anyagot" kínálnak, de a fürdőhelyreállítási szolgáltatási piacon az összes meglévő akrilgyártmányt Oroszországban gyártják.

  Szagtalan anyag! Nem mérgező! A kikeményedési idő 24-36 óra!

  Garancia a munkában 3 év! Az anyag élettartama 15-20 év!

  Mesterek legalább 5 éves szakmai tapasztalattal! Regisztráció Moszkva!

  Egy szerződést kötünk és egy munkát végezzünk!

  Helyreállító fürdő folyékony akril felhasználásával

  Az akrilalapú fürdő restauráció vezető szerepet tölt be a helyreállítási technológiák jelenlegi piacán, melynek felületét vékony, de tartós, új anyagból álló réteggel fedjük le. A biztonság, a munka gyorsasága, kiváló eredményei, a bevonat tartóssága és a különböző mértékű romlottságú felületeken való felhasználhatósága miatt a helyreállítási módszert a fogyasztók széles körben használják és bízzák.

  Az akril fürdők bevonására alkalmas anyagok már számos cégnél vásárolhatók, amelyek a fürdők javítására szakosodtak. Azonban ennek az anyagnak a megmunkálása szakképzettséget és bizonyos készségeket igényel, ezért tökéletesen sima felületet kapjon csíkok, rétegek és rések nélkül, jobb tapasztalt kézművesek szolgáltatásainak használata.

  A fürdő helyreállításához szükséges eszköz

  A munka megkezdése előtt a kádat leválasztják a szennyvízcsatornáról, a szifont és a csapot eltávolítják, és a tartályba felesleges akril tartály kerül behelyezésre.

  Az előkészítési eljárás a régi bevonat eltávolításával kezdődik. A felületet alaposan meg kell tisztítani, különös figyelmet fordítva a repedésekre és forgácsokra. Különösen mély károsodás van gittal. Ezután a fürdőt kémiai kezelésnek vetjük alá speciális eszközökkel és zsírtalanítjuk, majd megszárítjuk. Csak ezután a felület bevonásra késznek tekinthető.

  A munkadarabot közvetlenül a munka megkezdése előtt készítik el. Az egyik legfontosabb jellemzője a szag és az abszolút biztonság hiánya mind a mester, mind a bérlők számára. Az akrilok elkezdenek kis csepegtetni, az oldalaktól kezdve, a perem körül. A folyamat során a mester leereszkedik alsó és alsó szintre, amíg az anyag a fürdő alját fedezi. Ezután egy spatulával simítsa ki az eljárás során keletkező sagokat, és távolítsa el az akril felesleget a leeresztő nyíláson keresztül. Az akril teljes szárításának időtartama 24-36 óra, amely után egy szifont és egy keverőt szerelhetünk be a fürdőbe, és csatlakoztathatjuk a csatornarendszerhez.

  Az akril fürdő helyreállításának előnyei

  A fürdő folyadék akril helyreállítása olyan technológia, amely számos előnnyel jár, mint más módszerek:

  • Kevesebb, mint 36 óra alatt minden fürdés megjelenik egy új termék megjelenésén. Sem a teljes csere, sem a zománcfestés nem ad ilyen időmegtakarítást;
  • A folyékony akril bevonat sokkal olcsóbb, mint egy új fürdő. És ha úgy gondolja, hogy nemcsak fürdést, hanem új vízvezetéket kell vásárolnia, valamint javítania kell a falakat és a padlót, akkor a helyreállítás előnyei nyilvánvalóvá válnak.
  • Az ömlesztett akril vékony, de tartós réteget képez a fürdő felületén. Az anyag plaszticitása ellenáll a forgácsolásnak és repedésnek. A takarékosság élettartama legalább 15 év, megfelelő gondossággal.
  • A fényes megjelenésű akril felület teljesen csúszós, még nedvesedés után is. Ezáltal a bevonat biztonságos a gyermekek és az idősek számára.
  • Az akril nem igényel komplex ellátást vagy speciális tisztítószereket. A puha ruhával vagy szivaccsal a szokásos szappan könnyedén megtisztítja a felületet. Nagyon fontos, hogy az akril megakadályozza a mikroorganizmusok kialakulását, ami a fürdőt higiénikusvá teszi.

  Örülünk, hogy meglátogatjuk ügyfeleink között!

  az "Acryl-MSK" vállalat vezetője, Vladynlav Dobrynin

  TÖBB ACRYLIC FŰRÉSZEK

  3. cselekvési szám! Ebben a hónapban 1000r kedvezmény az EURO-24 fürdőre!

  AKKUMULÁTOR FÜRDŐ EURO STANDART-24

  EURO 24 24 órán át szagtalan szárítás, környezetkímélő, hipoallergén és antibakteriális tulajdonságok

  Akrilgyártás
  Finnacryl Kft. Finnország / EU

  fürdőkád 1,2 méter

  3490 2500 rubel

  fürdő 1,5 méter

  3890 2890 rubel

  fürdő 1,7 méter

  3990 2990 rubel

  4. cselekvési szám! Ebben a hónapban 1000r kedvezmény a fürdőkre EURO PREMIUM-16!

  AKKUMULÁTOR FOGADÓ EURO PREMIUM-16

  „PREMIUM AKRIL» EURO 16 DRYING SZAGTALAN 16 óra, környezetbarát, hipoallergén és antibakteriális tulajdonságokkal

  Akrilgyártás
  Finnacryl Kft. Finnország / EU

  fürdőkád 1,2 méter

  5500 4300 rubel

  fürdő 1,5 méter

  5990 4500 rubel

  fürdő 1,7 méter

  5990 4700 rubel

  5. cselekvési szám! Ebben a hónapban 1000r kedvezmény a fürdőben SUPER PREMIUM-8!

  TÁMOGATÓ PREMIUM BATHTUB

  „AKRIL SUPER PREMIUM» EURO 8 DRYING SZAGTALAN 8 óra, környezetbarát, hipoallergén tulajdonságai, nano részecskék ezüst küzdelem baktériumok és üledékek

  Akrilgyártás
  Finnacryl Kft. Finnország / EU

  fürdőkád 1,2 méter

  5700 4700 rubel

  fürdő 1,5 méter

  6100 5100 rubel

  fürdő 1,7 méter

  6300 5300 rubel

  BATHTUB BATH EcoVanna

  36 ÓRA SZÁRÍTÁSI GYÁRTÓ RUSSIA

  fürdőkád 1,2 méter

  2490 rubel

  akril EcoVanna Oroszország

  fürdő 1,5 méter

  2790 rubel

  akril EcoVanna Oroszország

  fürdő 1,7 méter

  2890 rubel

  akril EcoVanna Oroszország

  A KIEGÉSZÍTŐ MŰVEK ESETÉN CSATLAKOZIK AZ ÜGYFÉL VESZÉLYÉBEN

  A műanyag csatorna eltávolítása ingyenes

  Öntöttvas szilva eltávolítása bontása 400 r

  Automatikus vagy félautomata 200 r eltávolítása

  Új szilva hullámossággal, vasalóval, lánccal és dugóval 400 r

  Akril mosdó vagy mosogató 1000r

  Műanyag képernyő a fürdő alatt 1450 p

  Ha a fürdőt 400 (400) ecsettel festették (zománcozott)

  Zsetonok, repedések eltávolítása mind a 200 r-nál

  Szilikon fürdõtömítés szabad

  Színválaszték Szabad: fehér, kék, rózsaszín, krém stb.

  Indulás moszkvai szabad. Indulás a Moszkva körgyűrűhöz 100 p.

  A munkához 2 lehetőség van, a "csatorna-túlfolyás" eltávolításával vagy eltávolítás nélkül. Választhat, mi felel meg legjobban. Lehetőség van a csatorna-túlfolyás rögzítésére 24, 16 vagy 8 óra elteltével, a kiválasztott anyag típusától függően.

  rajz akril kisülési szilvával

  A videó bemutatja a munka akril és edzés 36 óra, de erkölcsileg elavult, és azt javasoljuk, ma, hogy válasszon egy modernebb bevonatokat egy időben önteni 24, 16 és 08:00.

  A túlcsordulás szétszerelése akkor történik, amikor a fém leeresztő csészéket újakkal kívánja kicserélni. De ha nincs hozzáférése a mosogatóhoz, például van egy csempézett képernyő, akril alkalmazható a túlcsordulás szétszerelése nélkül.

  akril alkalmazása a csatorna kicserélése nélkül

  (a videó 36 órás akril árnyalatot mutat, de már elavult, és 24 órás, 16 órás vagy 8 órás megszilárdítási időtartamú bevonatokat ajánlunk)

  Ha a fürdő alján a víz korábban stagnált a hornyoknál, akkor az akril feltölti és a fürdő alját szintre emeli. Akrill bevonat ütésálló. Minden munka 2-2,5 órát vesz igénybe a fürdő állapotától függően. Az alkalmazás során az Euro-akril nem bocsát ki semmiféle szagot, és néhány óra alatt a fürdőszobát használhatják. Az akril ömlesztett fürdő élettartama 15-25 év. Az akril bevonat mindig megújítható és újratölthető.

  Mit kell főzni a mester érkezése előtt?

  Használja a fürdőszobát a kapitány megérkezése előtt, mint rendesen. A fürdő mosásához vagy szárításához nincs szükség. Világosnak kell lennie a fürdőben. Csavarja le a lefolyót nem szükséges. Csak vegye ki a fürdőszobai törölközőt és a kádban lévő összes csövet.

  Munkaterv

  Mester tisztítja a fürdő felületén alkalmazása előtt az akril cement, és egy vizes tintacseppek kő mosási fürdő több detergens majd szárad. Ezután a mester átadja az akril felületét a fürdő felszínén.

  Az általunk alkalmazott európai akril megfelel az európai környezetvédelmi előírásoknak, és nem bocsát ki semmilyen szagot, ellentétben a helyi gyártók akriljaival.

  Itt fizetheti a fürdő helyreállítását banki átutalással.

  alkalmas öntöttvas, akril és acél fürdők számára

  Az európai akril szétszórt!

  Nem rendelkezik pórusokkal és nem szennyezi a szennyeződéseket. Könnyen tisztítható normál szappannal.

  Akril fürdõ "meleg" az érintésre, sima és még csúszásmentes.

  A fürdő tökéletesen sima, magas fényességű felületet biztosít.

  A zománcfürdővel ellentétben az ömlesztett akril fürdő sokkal erősebb és esztétikusabb.

  Ha kétségei vannak, milyen módszert választani, javasoljuk a cikk olvasását:

  Mit válasszon? - Zománc vagy BULK ACRYL? - Tippek az ügyfelek számára.

  Az ár-minőség kritériumai:

  Zománcfürdők - alacsony költségvetési lehetőség, 3 hónapig tart. legfeljebb 5 évig.

  Akril bevonat - átlagosan 1000 rubel drágább, 15-25 évig tart és frissíthető.

  Összehasonlítva a tömeges akril bélés nem igényel szét a csempe a szélén a fürdő!

  Ezenkívül nem szükséges a csempézett képernyő szétszerelése a fürdőszoba alatt!

  Szintén nem szükséges szétszerelni a lefolyót (példa a 2. videóban).

  A módszeres ömlesztett fürdő az ügyfél pénzét takarítja meg. Miért? olvasható a cikkben:

  Insert vagy ömlesztett fürdő?

  A mosolyod az arcodon

  ez a legmagasabb

  munkánk értékelése!

  Bármilyen kérdés? Hívjon most!

  8 (495) 409-52-00

  Munkaidő 09: 00-22: 00 között dolgozik.

  Mestereink kényelmes időben jönnek el. A fürdés helyreállítása a holnap és a héten történik.

  Az akril fürdők visszaállítása a városokban

  Moszkva, Aprelevka, Balasiha, Bronnitsy, Vidnoe, Vereya, Volokolamsk, Vysokovsk, Voskresensk, Golitsyno, Dzserzsinszkij, Dedovsk Dmitrov, Domodedovo, Dolgoprudny Dubna, Drezna, Yegoryevsk, vasúti, Zsukovszkij, Zvenigorod, Zelenograd, Zaraysk, Istra, Ivanteevka, Klimovsk, Kashira, Klin, Kolomna, Kotelniki, Korolev, Krasznoarmejszk, Krasnogorsk, Krasnoznamensk, Krasnozavodsk, Kubinka, Kurovskoye, Lobnya, Likino-Dulyovo, Losino-Petrovszkij, Lytkarino, Lukhovitsy, Lyubertsy, Mozhaisk, Mytischi, Moszkva, Naro-Fominsk, Noginsk, nyaklánc, Odintsovo, Ozyory, Orekho on-Zuevo megvilágít, Pavlovsky Posad, Podolsk, Protvino, Pushchino, Pushkino, Ramenskoye, Roshal, Reutov, Ruza, Serpukhov, Sergiev Posad, Solnechnogorsk, Stupino, Staraya Kupavna Troitsk, Taldom, Fryazino Khimki Khotkovo, Csehov, Chernogolovka, Shatura, Shcherbinka, Shchelkovo, Elektrougli, Elektrogorsk, Elektrostal, Jubilee, Yakhroma.

  Akril töltőanyag egy high-tech és környezetbarát anyagokból előállított nyersanyagokból nyugati cégek Du Pont Dow Franciaország Németország amelyet szerte a világon, hogy visszaállítsa a bevonófürdő. Ez az anyag, tapasztalt kézművesek minőségileg visszaállítani a fürdő a lehető leghamarabb, elég hívjon minket.

  Az akril fürdők visszaállítása: fontolja meg a módszer előnyeit és hátrányait

  Nem is olyan régen, az egyetlen módja annak, hogy helyreállítsák a régi fürdő volt, hogy alkalmazzon egy új réteg zománc. De az előrehaladás nem áll meg, és most bárki, aki valamilyen okból nem meri megváltoztatni a fürdőt egy újabbak számára, rendelkezésre áll egy módja annak, hogy helyreállítsa a régi fürdőt akrilokkal. Ez a módszer jelentősen növeli a vízvezetékek élettartamát. Az akril bevonat előnyeiről, és hogy van-e mínusz, és további megvitatásra kerül majd.

  Modern helyreállítási módszerek

  A fürdők akrillel történő helyreállítása jelenleg kétféleképpen valósul meg:

  • akril bélés felszerelése;
  • folyékony akril (az úgynevezett stakril) alkalmazásával.

  Technológiailag ezek a módszerek nagyon különbözőek. Ha a folyékony akril alkalmazása hasonló a zománcozáshoz, a bélés telepítése teljesen más technológia. Mindkét lehetőséget részletesebben is megvizsgáljuk.

  Az akril bélés telepítése

  Az akril bélés egy betét a fürdőben, teljesen lefedve az öntöttvas vagy fém alapanyagot. Az ilyen bélés telepítése után a fürdõ nem fog különbözni az új akril megjelenésétõl, mert maga a bélés ugyanabból az anyagból készül és ugyanazt a technológiát használja, mint a fürdõ.

  Az akril egy hófehér anyag, mely ellenáll a különböző hatásoknak, és ezért tartós. Az akril réteg alatt elrejti az ütésálló műanyag alapját, amely a termék alakját adja. Az akrilbélés nem változtatja meg a fürdőszoba térfogatát, mert az ilyen bélés telepítése hasonló ahhoz a tényhez, hogy egy műanyag poharat helyezünk be egy másikba: a szemüvegek mennyisége ugyanaz, annak ellenére, hogy könnyen beilleszthetők egymásba. Ugyanez történik a béléssel. A bélések csak bizonyos szabványosított méretekben léteznek, amelyek a legtöbb fürdőre vonatkoznak.

  Bélés beillesztése - a módszer előnyei

  1. Kemény, ütésálló, kopásálló felület.
  2. Hófehér sima, de nem csúszós bevonat.
  3. Ellenáll a háztartási vegyi anyagoknak.
  4. Az ár a bélés a telepítés alatt ára egy új fürdő.
  5. Gyors telepítés.

  Helyezze be a bélést - hátránya a módszer

  1. Az akril réteg vastagsága a bélésen alacsonyabb, mint az akrilfürdőé.
  2. A telepítéshez szükséges alap (régi öntöttvas vagy fémfürdő).
  3. A gyártás lehetetlen egyedi méretek szerint.
  4. Önnek rendelkeznie kell tapasztalattal vagy szakemberrel. A bélés telepítése önmagától nem fog működni.
  5. A bélés telepítésekor a fürdővel szomszédos burkolólapot lebontják.

  Figyelmeztetés. Megpróbálja a bélést a saját kezével felszerelni, anélkül, hogy a képesítések és tapasztalatok jelenléte nélkül a leggyakrabban rossz minőségű telepítést eredményezne, és rövid időn belül megakadályozza a bélés teljes megsemmisítését.

  Az ilyen helyreállítás költsége alacsonynak tűnik, de figyelmet kell fordítanunk arra, hogy az ár tartalmazza-e a bélés szállítását, emelését és felszerelését. Ezenkívül meg kell fizetnie a régi vízelvezetés lebontását és egy új berendezés beszerelését, valamint a csempe lebontását, ha a káddal szomszédos.

  Tapasztalt szakértők szerint az akril bélés erős és tartós, ha a telepítés helyesen történik, és minőségi anyagokat használ. Az ilyen telepítésben azonban mínusz van, ami jelentősen csökkentheti az élettartamot.

  Az a helyzet, hogy maga a bélés nem tud tökéletesen követni a fürdő kontúrjait. A helyeken, ahol van egy kis rés, a bélésen mikrobend van kialakítva. Ahhoz, hogy a bélés helyén maradhasson, speciális ragasztót hívnak le, amely az első néhány év során azonban idővel jár, amikor "felduzzad", a ragasztó elkezd hámozni az ilyen mikrobendők helyén. Így üregek képződhetnek az ungluing helyeken. Amikor a víz bejut az ürességbe, stagnál és kellemetlen szagot lát.

  Ezenkívül, ha a bélés telepítése során a leeresztő szifont húzza, repedés alakulhat ki, és ha nem érik el, a víz belélegezhet. Ezért a bélés telepítését csak olyan bizonyított szakembereknek kell megbízniuk, akiknek jelentős tapasztalata van ezen a területen.

  Helyreállítás folyadék akrilnal

  Ha a fürdőszoba nem illeszkedik a szabványos méretekhez, akkor a bélés felhelyezése nem működik. Ebben az esetben használhatja a folyékony akril helyreállítási módját, vagy úgynevezett "stakrilom". És magát a módszert is nevezik - egy ömlesztett fürdő módszere.

  Sokan úgy vélik, hogy ez ugyanaz, mint a zománcfürdő, de nem az. A gyártóknak megfelelő anyagot ugyanazok használják, mint akril bélés gyártására, csak folyékony formában, és a "beöntéssel", nem ecsettel történik a fürdőben: az akril a falon egyenletes áramlással van felhordva.

  Folyékony akril helyreállítása - a módszer előnyei

  1. Ragasztó közbenső réteg hiánya.
  2. A kiváló minőségű folyékony akril nem sárga.
  3. A háztartási vegyi anyagokkal szembeni ellenállás.
  4. Helyreállíthatja és öntöttvas és fém fürdőt hozhat létre.
  5. A csempét nem kell szétszerelni, még akkor sem, ha a káddal szomszédos.

  Helyreállítás folyadék akrilnal - a módszerrel szemben

  1. A leeresztő eszközök lebontásának szükségessége.
  2. Ha a kádban gyári rendellenességek vannak, akkor az akril teljesen ismételni fogja őket.
  3. Jelentős lehet a réteg teljes megszáradásához szükséges idő.

  Az ilyen helyreállítás megbízhatósága, mint bármely befejező munka, nagymértékben függ a munkák anyagainak és technológiájának minőségétől. Ha az alkalmazás során hiba történt, ez buborékok képződéséhez vezethet, amelyek az üvegréteg későbbi megzavarásával járhatnak.

  Ezenkívül sok szakértő az ilyen réteg túlmelegedésének elfogadhatatlanságára utal. Ha túl magas hőmérsékletnek van kitéve, a felső réteg is megszakadhat.

  Figyelembe kell venni, hogy a stacril meglehetősen új anyag, és a gyártók gyakran korrigálják a gyártási képletét a "minőség javítása" érdekében, azonban a szakértők szerint ez néha ellentétes. Ezért jobb, ha a már bevált anyagot pozitív visszacsatolással használjuk.

  következtetés

  Általánosságban elmondható, hogy a fürdők akrillal történő helyreállítása, mind folyékony, mind pedig betétet használva, csökkentheti a javítás költségeit. De figyelembe kell vennie az olyan árnyalatokat, mint a csempék és a leeresztő eszközök szétszerelése, a választott módszertől függően. Ráadásul a rossz minőségű anyagok és a telepítési hibák minden erőfeszítést megtagadhatnak, és a megtakarítások mellett további költségeket is kap. Leggyakrabban a mesterek egy új fürdő megvásárlását és az akril helyreállítását javasolják, csak olyan esetekben, amikor az új fürdő megvásárlása és felszerelése nem lehetséges.

  Helyreállító fürdő folyékony akril - gyors és olcsó módszer

  Hozzáadta: Sergey Kolosov május 12

  A fürdőváltozás a "másodlagos javítás" legproblémásabb szakaszának nevezhető. Rendszerint nemcsak a szétszereléssel és a vízvezetékkel kapcsolatos munkák, hanem a csempe részleges megsértése is társul a falon és a padlón. Szerencsére a modern építési technológiák jelentősen leegyszerűsíthetik ezt a folyamatot, nevezetesen a fürdő saját kezével történő helyreállítását. Az egyik legnépszerűbb módszer a folyékony akril használata. Ebben a cikkben elmondjuk.

  Vissza kell állítanom a kádat?

  Mielőtt közvetlenül az adott technológia megfontolásába lépnénk, nézzük meg, van-e értelme visszaállítani a fürdőt, és nem könnyű újból helyettesíteni.

  A fürdők általában és az ömlesztett akril helyreállítása számos tagadhatatlan előnnyel jár. Először is, nincs szükség a meglévő javítás megszakítására, függetlenül attól, hogy ez egy csempe vagy tapéta. Ez nemcsak nagymértékben leegyszerűsíti a folyamatot, hanem jelentősen megtakaríthatja a fürdőszoba helyreállítását is. Másodszor, még a "halott" fürdő helyreállítása sokkal olcsóbb, mint helyettesíteni, akkor is, ha ez a legolcsóbb egyenértékű. És végül, a helyreállítás sokkal kevesebb időt vesz igénybe, mint a csere, mert az eljárás nem igényli a víz átfedését és egyéb "vízvezetékkomplikációkat".

  A folyékony akril lehetővé teszi, hogy akár a "halott" fürdőt is megmentse

  A folyékony akril előnyei és hátrányai

  A fürdő helyreállításának egyik leggyakoribb módja a folyékony akril helyreállítása.

  Az anyag egy kétkomponensű folyadék, amely összekeveredve megszilárdul, szilárd felületet képezve, amely tökéletesen elrejti a régi fürdő károsodását.

  A folyékony akril két különálló tartályban található alapanyaggal és egy keményítővel.

  A többi helyreállító anyaghoz képest a folyékony akril számos előnnyel jár:

  • Lehetővé teszi a kisebb és nagy hibák elrejtését.
  • Ellenáll a károsodásoknak és szennyeződéseknek. A megfelelő gondossággal az akrilfürdő 10-15 évig vonzó megjelenést kölcsönöz.
  • Növeli a hő- és hangszigetelő fürdőt. A folyadék akrilbevonatú fürdőben lévő víz sokkal hosszabb ideig hűl, mint az acél vagy az öntöttvas vastagsága.
  • Az akrilfürdő könnyen visszaállítható. Ha a fürdőben folyékony akril behelyezése után karcolás volt, problémamentesen eltávolítható, és nem kell frissíteni az egész bevonatot. Elég lesz egy viszonylag olcsó "javító készlet"

   Az olcsó javító készlet gyakorlatilag szinte semmilyen nyom nélkül kiküszöböli a karcolásokat és a forgácsokat

  • A folyékony akril helyreállítása viszonylag alacsony költség mellett kiváló eredményt ad.

  Bár tisztázni kell, hogy a fent felsorolt ​​előnyökkel a folyékony akrilnak több hátránya van. Szárad elég hosszú ideig (24-48 óra), különleges szaga van az alkalmazás során, és nagyon érzékeny a szennyeződésre a szárítási fázis alatt, így a munka során a fürdőt minél alaposabban meg kell védeni a portól és a piszoktól.

  Azonban mindezen hiányosságok többet ellensúlyoznak az anyag előnyei miatt, így biztonságosan elmondhatjuk: az "árszínvonalú" folyékony akrilfülkék helyreállítása első helyen áll a hasonló módszerek között.

  A folyamat előkészítése

  Tekintsük a teljes folyadék akril helyreállítását. Kezdésként nézze meg a "forrásanyagot". Ez a látszólag helyrehozhatatlanul sérült fürdő, amit megpróbálunk helyreállítani.

  Tömeges akril még egy ilyen fürdőszobával is

  A folyékony akril helyreállításának technológiája nem túl bonyolult, azonban ahhoz, hogy minden sikeres legyen, a fürdőt megfelelően fel kell készíteni.

  Először a felületet csiszolóanyaggal kezeljük. Erre a célra a legjobb illeszkedő csiszolót csiszoló fúvókával.

  A felület tisztítása a legmegfelelőbb egy daráló használatával

  Ez először lehetővé teszi a fennmaradó szennyeződések eltávolítását a fürdőfelületről, másrészt felülete durvább lesz, ami nagyban megkönnyíti az akril "beállítását".

  A fürdő feldolgozását követően a por és a piszok maradványait eltávolítják a felületéről, alaposan megtisztítják és zsíroldják bármely improvizált gyógymóddal (például rendes aceton alkalmas erre a célra).

  Ebben az eljárásban az akrilsav alkalmazásának előkészülete teljesnek tekinthető.

  A régi csatorna cseréje és a túlfolyás miatt a felújított fürdő teljesen friss.

  Ideális esetben, mielőtt a folyadékot akril bevinni a fürdőbe, érdemes eltávolítani a régi túlcsordulást és túlfolyást, majd a helyreállítás után cserélje ki őket újakkal. De mivel ez nem érinti a helyreállítási folyamatot, annak érdekében, hogy megmentse ezt a fázist, kihagyhatja azt.

  Lépésről lépésre

  1. Az első lépés az akril megkötése a keményítővel, és hagyjuk 15-20 percig letelepedni a szükséges kémiai reakciók megkezdéséhez.

  Az akril megkötődés elkerülése érdekében nagyon óvatosan kell keverni.

  Ne feledje, hogy ezt azonnal meg kell tenni a munka megkezdése előtt, mert különben az akril sűrűsödik, és alkalmatlanná válik az öntésre.

 • Az enyhén hígított akrillát közvetlenül a fürdő aljára öntjük, és speciális műanyag spatulát használva elkezd "átfedni" az oldalakon, így a maradék anyag szabadon áramlik a fürdőbe.

  Az akril alkalmazása a legjobb a műanyag spatula-spatula használatához

 • Amikor a gyöngyök teljesen fel vannak fedve egy akril réteggel, az anyagot továbbra is a fürdő falának középső részén alkalmazzák.

  Az akril felülről lefelé kerül, amíg a fürdő minden oldalát le nem fedik.

  Ha a kisméretű apró darabok csöpögő folyamatában keletkeznek, akkor ugyanolyan műanyag spatulával simíthatók ki.

 • Ha az egész fürdőt, az alját is beleértve, egy akril réteggel borítják, az elmosódott felületek kissé szintre állnak, és a töltés befejezése befejezettnek tekinthető.

  Néhány óra múlva a régi fürdő gyakorlatilag felismerhetetlen!

  Most meg kell várni, amíg az akril teljesen száraz - általában az anyag márkájától függően 24-48 órát vesz igénybe, új túlcsordulást és túlcsordulást telepít (ha természetesen eltávolította a régieket), és ez a helyreállítási munkálat befejezettnek tekinthető.

  Videó: a fürdő helyreállítása töltéssel

  Lehetséges hibák

  Bár a töltési eljárás meglehetősen egyszerű, még a gazdaság hibái során is előfordul, ami hátrányosan befolyásolhatja a végeredményt.

  • Rossz fürdőelőkészítés. Ha a fürdő felületét rosszul megtisztították, rozsdás, szennyeződést vagy zsírt tartalmaznak rajta, akkor a jövőben az akril hámlását okozhatja. Ugyanez vonatkozik a rosszul szárított fürdőre.
  • Helytelen keverés. A folyékony akril komponensek rossz minőségű keveredése esetén, valamint a keveréknek az ajánlott időtartam utáni használatakor a fürdő felülete szivárgást és kidudorodást okozhat, ami nagyon nehéz lesz eltávolítani.
  • A munkát nem megfelelő hőmérsékleti körülmények között végzik. Ajánlott 16-25 ° C-os hőmérsékleten tölteni. Az ilyen mutatóktól való jelentős eltérés hátrányosan befolyásolhatja a végeredményt.

  Nos, és mint valójában bármely munka elvégzése során a fürdő helyreállítása során nem szabad sietni, hanem mindent megtenni, ahogy azt mondják, "érzéssel, érzelmileg, elrendezéssel". Ezután a folyadék akrilnal való fürdő visszanyerésének folyamata gond nélkül áthalad.

  Megfelelő gondoskodás

  Mint mondtuk, az akril több mint tíz éve képes megtartani eredeti vonzó megjelenését. Ennek ellenére gondosan törődnie kell vele. Az akril felületet mosószerrel nem szabad mosni egy csiszolóanyaggal. Ez vonatkozik a ruhákra és a mosogatórongyokra is, amelyekkel törölni fogja a fürdőt. Egy hagyományos folyékony termék, amelyet edényekhez használnak, tökéletes az akril mosásához, bár speciális "tisztítószerek" is beszerezhetők speciális folyékony akril készítményekkel.

  Különleges ápolószerek vannak az akril számára, de ha nincsenek meg a szokásos mosogatószerekkel, akkor megteheti.

  Mégis, ha nagy akváriumot fürdesz akril fürdõbe, akkor egy speciális gumi matracot kell megvásárolnia, amely megvédi az akril felületet a karmaiktól.

  Amint láthatja, a fürdő folyadék akril helyreállítása viszonylag egyszerű eljárás, és nem igényel komoly kiadásokat. Biztosak vagyunk abban, hogy tanácsunknak köszönhetően könnyen megbirkózhatunk vele. Sok szerencsét a javítással!

  Folyékony fürdő akril

  A rossz vízminőség és a hosszú távú használat rozsdásodást okoz a fürdőszobában, repedések és forgácsok. A fürdő teljes cseréje sok időt és további pénzügyi veszteségeket igényel. A régi terméket le kell bontani, és ez nem mindig lehetséges és helyénvaló. Gyakran a fürdés lebontása után komplex építési munkákat kell elvégeznie ahhoz, hogy helyreállítsa a régi típusú szobát.

  Miért előnyös a bunker akrilmentes töltése?

  Még a fürdőkád javítására szolgáló különféle technológiák átfogó összehasonlítása sem kételkedik abban, hogy melyiket preferálja.

  Akril fürdőkád helyreállítása - gyors felszíni helyreállítás

  A technológiai előnyök rövid listája

  1. A felhasználási szabályok függvényében a folyékony akril fürdőkád tíz évig vagy tovább.
  2. Az anyagnak alacsony a hővezetőképessége - csökken a hőveszteség, így a vízkezelés feltételei kényelmesebbé válnak. A hőtakarékosság hatása jelentősen megnő, ha öntés előtt a fürdő külső felületeinek szigetelését habarccsal végzi.

  Habszigetelés

  A zománcfürdők restaurálása (restaurálása) akrilokkal

  A fürdő a helyreállítás után nem fél a háztartási vegyi anyagoktól és sokkhatásoktól

  Van egy megjegyzés - az előnyök csak abban az esetben lehetnek, ha a munkát a gyártó ajánlásaival összhangban végzik. Szüksége van az eszközökre, a készségekre, a türelemre és a vágyakra.

  Mi a folyadékfürdő akril

  Folyékony akrilfül

  Stakril - folyadék helyreállításához

  Kétkomponensű akrilát (észter) és keményítő alapú anyag. A speciális berendezésekben lévő akrilátok poliakrilátokká polimerizálódnak, nincsenek színük és illatuk. Ásványi színeket adtak hozzá, hogy fehérek legyenek. A butil-akrilátok, a legbiztonságosabb anyagok, leggyakrabban folyékony akrilok előállításához használatosak. Az egészségügyi ellenőrző hatóságok kivétel nélkül engedélyeztek akril bevonatokat minden helyiségben.

  A keményítővel való keverés során kémiai reakciók kezdődnek, aminek következtében új, szilárd intermolekuláris kötések képződnek. Szigorúan az a folyadékfürdő akril egy különösen rezisztens polimer festék, amelynek semmi köze a zománchoz. A zománcozott bevonatok fizikai tulajdonságainak összehasonlítása a gyártók szokásos, de hatékony hirdetési trükkje. Az összes polimer anyag és epoxigyanta nem tekinthető teljesen ártalmatlannak az emberi szervezetre. A folyékony akril felületkezelése nem zománcozott, hanem festés, ez a tudás szükséges a munka technológiájának megértéséhez.

  Fontos. Soha ne használja az ismeretlen gyártók termékeit, az állami szabályozó szervezetek nem teszik kötelezővé a teszteket, és bőrirritációt vagy mélyebb elváltozásokat okozhatnak. Ezenkívül az ilyen bevonatoknak nincs elegendő tapadása a fürdő felszínéhez, néhány hónapos intenzív használat után elkezdenek lepecsételni. És az utolsó. A keménység és a mechanikai terhelésekkel szembeni ellenállás szempontjából lényegesen alacsonyabbak a licencelt vállalkozások termékei esetében. A vevők megkísértik a hamisítványok alacsony árát, de az alacsony minőségű anyagok használatának megőrzésére való törekvés gyakran kétszeres költségnövekedést eredményez. És ez a legjobb, néha a következmények nagyon szomorúak lehetnek.

  Milyen eszközökre és eszközökre van szükség

  1. Csiszolópapír. Segítségével szilárd betéteket tisztítanak a fürdőből. Nehéz tisztítani a kezét, jobb, ha olyan speciális gumikont használ, amelyhez csiszolópapír van csatlakoztatva. Csiszolópapír finom csiszolóanyaggal, a szám nem lehet alacsonyabb mint 80.

  Egy sor gumi spatulas

  Fúró és fúvóka keverő

  A fényképen a professzionális hajszárító

  Ha a fürdõ nagyon öreg, és lyukakon vagy csiszolt zománcon keresztül van, akkor ezeket üvegszálas gumival kell lezárni. De ilyen helyzetek ritkák.

  A munka algoritmusa

  Eszközök készítése, vásárolt anyagok - elkezdheti a munkát.

  A fürdő helyreállítása előtt

  1. lépés: Óvatosan ellenőrizze a fürdő állapotát, határozza meg a tisztítás módját. Ügyeljen arra, hogy milyen anyagokat kell kitöltenie a fal és a fürdő oldalán.

  Távolítsa el a varrást a fal és a fürdőszoba között. Ha a centen alapuló anyagokat használják a tömítéshez, akkor ezeket kemény merev eszközökkel kell eltávolítani. A munkálatok meglehetősen bonyolultak, nagyon óvatosan kell megérintenie a kalapácsot, mindenesetre nem szabad károsítani az oldalán lévő zománcot. Ha a pecsétet egy szakember végezte el, akkor a réteg eltávolítása több mint egy órát igényelhet. Nemcsak a fürdő oldalát, hanem a fal szomszédos felületét is tisztítani kell. Itt a munka a használt alapanyagoktól függ.

  A régi tömítőanyag eltávolítása a fürdő oldaláról

  2. lépés: Távolítsa el az építési hulladék nagy részeit, ismét vizsgálja meg a felületet. Lássuk a hibákat - helyesbítsük őket.

  3. lépés Indítsa el a belső felület tisztítását és a fürdő oldalát. Javasoljuk, hogy mechanikus eljárást használjon fúróval. Állítsa be a patront közepes sebességgel, nyomja meg a csiszolószövetet a kezelendő felületekhez fanatizmus nélkül. Ismét emlékeztetünk arra, hogy a tisztítás eredményeképp nem szabad eltávolítani az összes zománcot, és a lehető legnagyobb mértékben tartsa tiszteletben.

  Kezdje az oldallal, jobb, ha a szerszámot több helyen ugyanazon a helyen tartja, mint a fúró fordulatainak és a préselés erőinek növeléséhez. Annak érdekében, hogy jobban ellenőrizhesse a csiszolás minőségét, folyamatosan fújja ki a felületen kialakuló port. Ne állítsa le a munkafúrót egy helyen, hanem folyamatosan mozogjon. Az első érintkezést és kilépést a munkakapcsolóról lassan, hirtelen mozgások nélkül kell végrehajtani.

  A régi fürdő felületének előkészítése

  4. lépés Ha a szifon kialakítása lehetővé teszi, majd távolítsa el a lefolyó felső részét és a túlfolyást, rengeteg szennyeződés keletkezik.

  Távolítsa el a pántoló tetejét

  Tisztítsa meg ezeket a felületeket, távolítsa el a port. Ez történhet száraz ruhával vagy porszívóval. Ellenőrizze a fürdő felületét, ha szükséges, homokos területeket manuálisan. Így az éles hajlítás helyszínei feldolgozottak. Különös figyelmet fordítsunk a mosogató közvetlen közelében lévő alsó részre.

  Óvatosan alaposan csiszolja a fürdő alját

  A rossz minőségű fürdők rossz tulajdonsággal rendelkeznek: ezeken a helyeken a túlterhelés túl nagy, nem minden víz jut be a csatornába. Az ismételt szárítás után pedig makacs foltok és kalcium-lerakódások jelennek meg. Ne próbálja meg eltávolítani őket csak csiszolással, tele van a zománc teljes eltávolításával. Használjon más tisztítási technológiákat.

  1. Használja a szódabikarbónát. Egy fúrógépet használhat gumi fúvókával. Szórja meg a szóda apró részleteit, és tisztítsa meg a fürdőt. Van vágy és erő - kézzel dörzsölje a felületet.
  2. Aktív mosószer fluor-savval. Savasan öntsük a savat a fürdő körüli oldalra, ne öntsünk nagy mennyiséget, ne hagyjuk a gyógyszert a padlón. Az oldalak kis kinyúlásokkal rendelkeznek, de nem tudnak sok folyadékot tartani. Egy mosószerrel szivacsot áztatva, körkörös vagy mozgó mozgásban tisztítsa meg a fürdőt. Ha a szilárd kalciumrészecskék a felületen maradnak, a kémiai reakció a szén-dioxid levegőbe történő kibocsátásával kezdődik. Ne félj tőle, nem mérgező. De ha allergiásak, akkor nemcsak gumi kesztyűt kell használnia, hanem légzőkészüléket is.

  Fontos. Ne használja tisztítani a fürdő termékek, mivel a összetétele sósav, akkor aktívan feloldja a zománc, rendkívül kellemetlen következményekkel járhat.

  Miért kell gondosan eltávolítani az összes foltot? Két okból. Az első az, hogy a fürdő felületére vékony réteg akrilt alkalmaznak, így foltok jelennek meg rajta. A második a folyékony akril adhéziós együtthatója a kezeletlen felületek csökkenésével, a delamináció kockázatának növekedésével.

  5. lépés: Alaposan öblítse le a fürdő felületét a mosószer maradékanyagaiból erős víznyomással. A sav jobb eltávolítása érdekében tiszta szivacsot használhat. Lég a helyiségben, kapcsolja be a szellőztetést.

  6. lépés Kívánatos, hogy teljesen eltávolítsa a szifont, ha ez nem lehetséges, győződjön meg róla, hogy az alsó kupakot lecsavarja és a tartályt a lyuk alatt helyettesíti. Felgyülemlik az áramló akril fürdő folyadék. Szigorúan tilos az anyag belépése a csatornacsatornába. Az a tény, hogy a folyékony akril kikeményedése még a vízben is bekövetkezik, kémiai reakció. A nagydarabok keményítése után eltömítheti a rendszert, ezért hosszú ideig és keményen kell tisztítani. Néha ez szükségessé teszi a fürdés lebontását.

  A régi szilva leszerelése

  Távolítsa el a régi szifont

  Gyakorlati tanácsok. Ha műanyag szifon van felszerelve, cserélje ki egy újat. Műanyag a műtét során elveszíti eredeti megjelenését, egy teljesen fehér új bevonat csúnyán néz ki. Kevés műanyag szifon van, a többletköltségek nem feltétlenül befolyásolják a fürdő befejezésének árát.

  7. lépés: Alaposan zsírtalanítsa a felületet bármilyen oldószerrel, ne bánjon, törölje le az összes felületet, különösen az ízületeket és a hajlításokat. A zsírtalanító fogyasztása nem kevesebb, mint 200 ml standard káddal 170 cm hosszú.

  Alaposan zsírtalanítsa a felületeket.

  Gyakorlati tanácsok. Ha a fürdő függőleges felületén zománcozott zacskók vannak, akkor ezeket a helyeket automata gittal kell lezárni.

  A horizontális forgácsokat az akril szorítja meg. A forgácsolást rendes módon végezzük: alaposan fel kell keverni az alapot és a keményítőt a fém spatulán, az anyagot a káros felületekre kis gumi spatulával kell felhordani. A gittszárítás után a javított helyeket finom csiszolással csiszolni kell. Nem szükséges homokfésülni, a kisebb karcolásokat megszorítani.

  Oldalhiba

  8. lépés: Hagyja a fürdőt megszáradni, nincs idő - szárítsa meg hajszárítóval.

  Fontos. A bevonat minősége nagymértékben függ a keményedési körülményektől, a fürdőt legalább + 21 ° C-os és legfeljebb + 25 ° C-os szobahőmérsékleten akrillal töltötték. A folyékony akrilnak ugyanolyan hőmérsékletnek kell lennie. Ezek nem kiegészítő követelmények, hanem a bevonási technológia szerves része.

  9. lépés: Védje a felületet a fürdő kerülete alól akrilból. Ehhez használjon maszkoló szalagot, újságot vagy papírt.

  Ragasztó maszkoló szalagot úgy, hogy ne fesse a falakat

  A padló lefedése filmmel

  Ragassza fel a felületet a kád kerületén a falhoz való érintkezési ponton. Ne várjon óvatosan, és ne piszkos legyen. Nem történik meg. Sokkal jövedelmezőbb, ha nem engedélyezi a szennyezést, mint kiküszöbölni őket. Ha a fürdőnek dekoratív képernyője van, akkor teljesen zárja be az újságokat. Győződjön meg róla, hogy a padlót a kád szélén takarja. Ha a folyékony akrilkábel beáramlik a kerámia burkolatokba, akkor nem távolítható el innen. A készítmény gyorsan felszívódik a cementhabarcson, így nem lesz oldószer. Ezenkívül a fürdő akril bevonata nem reagál az oldószerekre, ez az egyik előnye. Üzem közben folyamatosan ügyeljen arra, hogy a védelem megbízható és ne sérüljön meg.

  10. lépés: Az anyag előállítása. Kb. 4 liter anyag szükséges szabványos fürdő esetén, a meghatározott értékek kissé eltérhetnek a márkától és a gyártótól függően, olvassa el figyelmesen a használati utasítást. Az anyag előkészítése - egy nagyon fontos pont, ne rohanjon, és felelősségteljesen megközelítse a munkát.

  1. Az alap lehet fém vagy műanyag tartály. Nyissa ki a fedelet, keverje össze az alapot legalább öt percig. Nagyon kívánatos egy fúró használatát kis keverővel. A homogenitás manuális elérése nagyon nehéz. Különösen, ha meg kell keverni az alapot a keményítővel.

  A képen a kompozíciót kézzel keverjük össze

  Keverjen legalább 10 percig. A tapasztalatlan kézművesek abbahagyják a keverést, miután a kompozíció egyenletesen fehérré vált. Ez egy érvénytelen hiba, legalább tíz percet kell kevernie. Ez az egyetlen módja az egységes összetétel elérésének. Mi következik a heterogén összetétel következményeiről?

  Keverjük 10-15 percig.

  Megfelelő kapacitás - Műanyag levágott palack

  Vannak olyan lehetőségek, amikor az akril alapja túl vastagnak bizonyult, ez az anyag tartós vagy helytelen tárolása miatt következik be. Ne számíts rá, hogy a keményítő hozzáadásával vékonyabb lesz. Az anyagot csak xilollal hígítsa.

  Kis adagokban keverjük állandó keverés közben, a teljes keverési idő legalább öt perc.

  Helyreállító fürdő folyékony akril

  45 mester

  Árak: 2999-től 7000-ig.

  Árak: 3999-től 7000-ig.

  • A fürdő helyreállítása folyékony akrilnal - 45 mester a PROFI.RU-n
  • 799 javító szakember véleménye
  • Moszkvai folyékony akril medencék helyreállítása 2999 rubel / db.

  Hol kezdjem?

  Adja meg, hogy melyik mesteret keresi.

  Kapnak ajánlatokat a mesterektől

  Kommunikáljon közvetlenül, és válassza ki a legjobbat az Ön számára.

  A fürdők felújítása folyékony akrilnal

  A szublunáris világban nincs semmi örök, ez a kijelentés olyan termékekre vonatkozik, mint a fürdőhelyek. A felületük piszkos sárga lesz, gyakran repedéshálózattal borítva, és nem mutatható ki. Rendkívül kellemetlen ilyen betűtípust használni, és lehetetlenné válik a hosszú távú működés eredményének alapos mosása akár a legagresszívebb mosószerekkel is. A szennyeződést a zománcréteg számos mikro-zavarában tartják, ahonnan szinte lehetetlen eltávolítani őket. A kádak helyreállítása folyékony akrilnel ebben az állapotban elkerülhetetlen.

  Mi az "akril"

  Természetesen a betűtípust egy újat helyettesítheti, de ez az intézkedés, a munka és a pénz szempontjából, teljes körű javítást jelent. Ennek elkerülése érdekében csak egy bíboros mód van - a fürdők folyadék akril helyreállítása.

  A metakrilátra és akrilsavakra alapozott polimer anyagok csoportjának közös háztartási neve több polimer adalék anyag felhasználásával, hogy meghatározott tulajdonságokat biztosítson a készítményekhez.

  Az anyag több mint 70 éve ismert a polimetil-metakrilát név alatt, amelyet üveg helyettesítésére fejlesztettek ki, és plexi néven ismert. Különböző adalékok bevezetésével széles körben használják szaniter termékek előállítására, beleértve a mesterséges kőzetet is. Az anyag könnyű, tartós, jól feldolgozott.

  A folyékony akril helyreállító fürdők csinálják magukat

  Számos módja van a fürdőkád kopott felületének helyreállítására, beleértve a falak különleges festékekkel való festését. Azonban a legjobb eredményeket akrillal végezzük. Ha a felület megfelelően van előkészítve, az akril nagy tapadást mutat a felülethez a fémes anyagokból, és 2-8 mm vastagságú tartós védőréteget képez.

  Felület előkészítés

  Ez a legfontosabb lépés a fürdő helyreállításában. Ennek a műveletnek a fő célja, hogy a betét belső felületét maximálisan tisztítsa védőbevonat alkalmazására, ezt a következőképpen végezzük:

  • alaposan tisztítsa meg a szennyeződést enyhe tisztítószerekkel. Ez a művelet célja, hogy azonosítsa a régi zománcréteg összes károsodását, ha szükséges, a mély repedések megosztására;
  • a zománcot tiszta fémre károsítja. Ennek fő eszköze a csiszolópapír szövet alapon. A fém kefék fúvókákkal történő használata fúró számára megengedett. Ennek a módszernek az a hátránya, hogy fokozza a porelszívó termékek tisztítását. Figyelem! Mechanikus tisztítási módszer alkalmazása esetén légzőkészüléket kell használni a légzőszervek és szemvédő eszközök védelmére;
  • a tartály falain levezetett por felszínének tisztítása után, forró vízzel kell eltávolítani. Használhat szivacsot vagy kefével. A rostos anyagok használata nem engedélyezett, mivel a rostok az edény falának felületén mikrohullámúakhoz tapadnak, ami nem teszi lehetővé a felület kiváló minőségű bevonását akrilokkal;
  • a hajó belső falainak zsírtalanítása. Fontos! Ebből a célból nem használhat oldószert, mert a munkát belsőleg végzi. Javasoljuk, hogy szódát használjunk, miután elkészítettük a készítményt a nedvességtartalom konzisztenciájában. A munkát szivacsos munkával kell elvégezni, miután a falakat alaposan átmosották meleg vízzel. Ne törölje le az edény belső felületét, hanem hagyja megszáradni.

  A borító készítmény előállítása

  Az akril fürdőbevonatot kétkomponensű összetételben - a fő anyag és a keményítő - adják el. A keverést közvetlenül a használat előtt végezzük, amikor a fürdő teljesen működőképes. Ennek oka, hogy a keverék alkalmassá válik a munkára. A szinte teljes polimerizáció 40-50 percen belül megy végbe, majd a készítmény teljes mértékben meglazul.

  A kompozíciók keverését egy kerek szakaszú fa keverővel kell elvégezni, mivel az anyag egységessége határozza meg a helyreállítás végső minőségét. Kívánt esetben egy fúvókával ellátott elektromos fúrót használhat a keveréshez, de meg kell adnia a legkisebb sebességet a készüléken. Ellenkező esetben a keverék lehet a szoba falán, és nem a helyreállítás.

  Az akril készítmények lehetővé teszik a színezést. Ezeket az adalékanyagokat pontosan egy ilyen alkalmazáshoz fejlesztették ki, és azokat egy meghatározott célra gyártják. A színezést a csomagoláson akrilkompozícióval lehet feltüntetni. Az egyetlen korlátozás az adalékanyag mennyisége - nem lehet több, mint az anyag teljes tömegének 3% -a. Erősen! Az oldószereket nem szabad hozzáadni az akril bevonat összetételéhez, ez a készítmény azonnali romlását eredményezi.

  A munka sorrendje

  A bevonat elkezdése előtt több előkészítő műveletet kell végrehajtania:

  • kapcsolja ki a szaniter szerelvényeket, szereljen fel egy sima edényt a leeresztő lyuk alatt, hogy összegyűjtse a kapott összetételt;
  • a falakon, amelyekhez a kád hozzáfűződik, szükséges ragasztani egy ragasztószalagot;
  • a fürdő fedél padlófüggő falai újságokkal vagy műanyag burkolattal.

  Csak a műveletek elvégzése után elkezdheti keverni és alkalmazni a kompozíciót.

  Alkalmazás a legalkalmasabb, ha egy kipukkanó kúp alakul ki, amely egy egységes húr összetételét öntve, az edény legmagasabb pontjától kezdve.

  Kívánatos, hogy a sugárban levő keverék mennyisége lehetővé tegye a falak fedését felülről lefelé egyetlen lépésben. Jobb, ha egy kicsit többet adunk a kompozíciónak, a felesleg az előretelepített tartályban a leeresztőnyíláson keresztül áramlik. Amikor a fel nem fedett helyekre való öntés újra megkönnyebbülést okozhat. A spatulával való esetleges rendellenességek kiegyenlítése elfogadhatatlan, és helyrehozhatatlan védőréteg-hiba alakul ki.

  Akrill bevonat szárítás

  Amikor a kompozíció teljesen lefedte a betű és a fenék falát, a munka véglegesnek tekinthető. A készítmény teljes polimerizációjának ideje az anyag csomagolásán van feltüntetve, és általában körülbelül 3 óra.

  A munka végén ki kell kapcsolni a fürdőszobában lévõ fényeket, és ellenõrizni kell a bevonatréteget egy ultraibolya vagy LED forrás fényében. Ez segít a véletlenszerűen elkapni a keverékben vagy a rost, gyapjú vagy törmelékrészecskék felületén. Azokat azonnal el kell távolítani.

  A szárítás idején szorosan zárja be a fürdőszoba ajtaját, és ne lépjen be a szárítás teljes ideje alatt, hogy elkerülje a por belépését a helyiségbe, ami károsíthatja a felújított felületet.

  A végső polimerizáció befejeztével a szükségtelen áramlások gondos levágásához szükséges, majd telepítse a vízvezeték szerelvényeket. Az akril réteg kitörésének elkerülése érdekében a csatlakozást nem lehet megcsípni.

  A fürdők akril helyreállítása számos előnnyel jár:

  • A folyékony állapotban lévő anyag minőségileg kitölti a felszínen lévő összes szabálytalanságot és repedést, beleértve a zománcburkolat integritásának áthidaló megsértését. Ebben a mély károsodásban kívánatos, hogy először lezárjuk a testmunkához használt gitt. A javító helyiséget óvatosan csiszolják csiszolóruhával (a felület előkészítésének szakaszában);
  • az akril tapintásos érintkezés esetén kellemes, felülete nem csúszik a lábad alatt, ami nagyon fontos az egészségügyi termékek számára;
  • az anyagnak alacsony a hővezető képessége;
  • akril bevonat kopásálló, beleértve a sokkterhelést is;
  • megakadályozza a patogén baktériumok kialakulását a felszínen;

  Különösen bemutatják az öntöttvas fürdő otthoni helyreállítását, mivel az ilyen termékek szétszerelését és eltávolítását jelentős költségek kíséri, és az alapanyag szilárdsági jellemzői elegendőek egynél több nemzedék működéséhez.

  Az akrilfelület gondozása

  A folyékony akril helyreállítása új, tartós felületként jelenik meg antiszeptikus tulajdonságokkal.

  A helyreállított felület tisztítását tisztítószerek nélkül kell elvégezni, amelyek tartalmazzák a csiszoló adalékokat vagy a kémiai hatóanyagokat. Kívánatos törölni a tiszta felületet egy puha ruhával.

  Az akril felületű fürdőben nem lehet áztatni a ruhákat mosás előtt, valamint sós fürdőt, különösen a színes sókat.

  Alternatív módszerek a fürdő helyreállításához

  A betűtípus helyreállítása meglehetősen népszerű, az akril bélések telepítése. Ez az a lehetőség, hogy elvégezzed azt a munkát, amelyet nem javasolhatod magadnak. Az eljárást az alábbi sorrendben lehet leírni:

  • a tálca mérését a felszerelés helyén;
  • akril bélés gyártása speciális berendezéseken végzett mérések alapján, fejlett gyártási körülmények között;
  • a címre történő kézbesítés;
  • a bélés felszerelése a fürdőkádba, különleges vegyületekkel történő lezárás;
  • az egészségügyi szerelvények csatlakoztatása az edény új méretei szerint.

  A hosszú távú életképességi bélések 20 év alatt vannak meghatározva. A termék beszerelésekor alkalmazott tömítőanyagok és ragasztók ciklusa azonban 3-4-szer kevesebb. Ennek eredményeként a fürdő és a bélés közötti nedvesség behatol, a megfelelő szagok felszabadulása révén a felbomlott folyamatok alakulnak ki.

  A betétdíjakat különböző előadóművészek jelzik 4 - 5 ezer rubel mennyiségben. De gyakran előfordul, hogy ez az ár nem tartalmazza a mérő vagy más művek meghívását, amelynek eredményeképpen a kiadás végső ára jelentősen magasabb. Ennek eredményeképpen közeledik a font új betétcseréhez, mivel többek között le kell szüntetni a burkolólapok egy részét.

  Az akril bevonatok költségmutatói

  Az egyik fő kérdés, hogy mennyibe kerül? A piac számos alternatívát kínál a folyékony akril felvásárlására. Először is - az eladás teljességéről.

  A minimális minőségű akril és keményítő: 1 csomagban kérdezze 1700-1900 rubel. Jobb lehetőségek, (az eladó szerint - a nanorészecskék használata) valamivel drágább az ömlesztett beszerzések.

  Azonban sokkal kényelmesebb a javító készletek megvásárlása, amelyek mind a felszíni előkészítést, mind a fürdőhelyeket a javítás után tartalmazzák. A legszélesebb konfigurációban egy ilyen készlet 3000 rubelre vásárolható. Amikor önállóan dolgozik otthon, ez a teljesség tűnik a legelőnyösebbnek - nincs szükség minden apróságra a boltba.

  következtetés

  A betűtípus helyreállítása folyékony akril segítségével lehetővé teszi, hogy a ház vagy apartman életkörülményeit a lehető legrövidebb idő alatt javítsa anélkül, hogy a javításhoz kapcsolódó tőkeköltséget igénybe vehetne. A végrehajtás egyszerűsége lehetővé teszi számukra, hogy kielégítő minőséget nyújtsanak. A cikk elolvasása után mindenki biztonságosan munkába állhat, és biztos lehet a sikerben.