Legfontosabb > Bútor

Hidromasszázs szőnyeg - kellemes kiegészítés a fürdőhöz

Valószínűleg nincs olyan személy, aki nem álmodott volna otthoni pezsgőfürdőről. Sajnos nem mindenki engedheti meg magának ezt a luxust. A költségek meglehetősen magasak. De van egy költségvetés és kompakt megoldás - hidromasszázs fürdőszőnyeg. Ez a cikk tárgyalja ezt a készüléket és hogyan használható.

megjelenés

Külsőleg a hidromasszázs matrac meglehetősen érdekes kialakítás. A padlószőnyegek mérete, színe és alakja változó lehet, de a legtöbb esetben hosszúkás négyszög alakú és szabványos méretű fürdőbe illeszkedik. A szabványos hidromasszázs szőnyeg hossza 1,2 m, szélessége pedig kb. 40 cm.

Eszköz és funkciók

Egy kényelmes felfújható párnával, egy légtömlõvel és egy kompresszorral rendelkezik, melynek kezelõpanelét és számos üzemmódját választják. A felfújható párna vagy matrac, ahogy helyesebb lenne felhívni, tartós, rugalmas és hipoallergén gumiból készült. Ez a készülék nem traumatikus, hiszen az alja speciális, csúszásmentes bevonattal és tapadókorongokkal rendelkezik, amelyek szorosan rögzítik a szőnyeget a kád aljára.

A kompresszor egy kis műanyag doboz, 220-240 voltos tápegységgel. A távvezérlő hagyományos elemekkel történő táplálásához. A távvezérlő hatótávolsága eléri a 7 métert. A kompresszor közvetlenül a huzalhoz van csatlakoztatva egy tömlővel, amelynek hossza általában több mint két méter. Annak ellenére, hogy elég nagy teljesítményű motor van jelen, a pezsgőfürdő minimális zajt hoz létre, csak egy sima dimenziós zümmögést, amely nyugtató a füléhez.

A masszázs intenzitásától függően mindig kiválaszthatja az egyik javasolt módot: könnyű, erőteljes vagy változó üzemmód, valamint a fürdőzés időtartamának beállítása. Ehhez a hidromasszázs berendezés beépített időzítőt tartalmaz. Átlagosan egy munkamenet 15-30 percig tart. Egyes modellekben a hidromasszázs ülés időtartama legfeljebb 60 perc, de ez ritka, hiszen néhány ember hajlandó egy egész órán át buborékos fürdőben feküdni. Az eszközön belüli szünetnek legalább 10 percnek kell lennie.

előnyök

Annak ellenére, hogy a készülék eredetileg olcsóbb alternatívát jelentett a beépített hidromasszázs funkcióval rendelkező masszív fürdőszobákhoz képest, számos vitathatatlan előnye van azokhoz képest:

 • a szőnyeg kényelmes és egyszerűen használható minden méretű fürdőszobában;
 • nem kell javítani vagy átrendeződni a fürdőszobában;
 • a szopókák jelenléte miatt elhelyezhető, ahol a legkényelmesebben használhatja;
 • A távvezérlő a nedvesség behatolás elleni védelemmel lehetővé teszi, hogy ne kapcsolja át a működési módokat semmilyen helyzetből. A kapcsolókészüléknek nem kell kifejezetten elérnie a buborékok intenzitásának beállítását;
 • a fürdőben lévő víz mindig meleg lesz a beépített vízmelegítő rendszernek köszönhetően, amely állandó hőmérsékletet biztosít;
 • a szőnyeg könnyedén összecsukható, feltekerhető és magával viheti, amikor elmozdul vagy utazik. Ugyanakkor emlékeztetni kell arra, hogy az ilyen hidromasszázs szőnyegek csak egyéni használatra alkalmasak és nem használhatók úszómedencékben, szaunákban stb.

További jellemzők

Vásárlásakor figyeljen a matrica funkcióira. Néha fel van szerelve néhány szép lehetőséggel.

A használatban lévő hidromasszázs szőnyeg típusától függően a következő kiegészítő funkciók is rendelkezésre állhatnak:

 • Vízmelegítő funkció. Mivel a víz folyamatos mozgásban van a hidromasszázs alatt és a levegő áthalad rajta, amelynek h mérséklete kisebb, mint a víz hőmérséklete, állandóan forró vizet kell a fürdõbe forrasztani, hogy megõrizze a jakuzzi hatását. A fűtővíz funkciójával pihenhet és élvezheti az eljárást, mivel maga a szőnyeg automatikusan megtartja a kívánt hőmérsékletet.
 • Aromaterápiát néhány modell hidromasszázs szőnyegben biztosít. A tervezés során speciális tartályokat biztosítanak, amelyekben kis mennyiségű aromás olajat öntünk, és az egész eljárás során lehetőségünk nyílik élvezni a csodálatos aromákat. Néhány szőnyeg esetén ajándékba illóolajkészletet adnak, és egyesek számára külön kell megvásárolni őket. Az olajok használata kedvező hatással van a pszichére és a légzőrendszerre. De óvatosan kell eljárni, ha hajlamos az allergiára. Az eljárást megelőzően hajtson végre egy kis próbát - csepegjen egy kis aromaolajat a könyökös kanyarban és várjon, ez nem okoz allergiás reakciót. Ha nem, használja ezt az olajat a fürdőzési folyamatban.
 • Ózonterápia - köszönhetően az emberi test terápiás fertőtlenítő hatásának. Az ózonterápia érzéstelenítő, gyulladáscsökkentő, baktericid és immunstimuláló hatású.

Előny és kár

Korlátozások nincsenek a fürdőfürdő használatához. Használható mind gyermekek, mind felnőttek számára. Az egészséggel kapcsolatos okokból azonban kevés az ellenjavallat.

A hidromasszázs használata az alábbiakkal történik:

 • súlyos mentális zavarok;
 • szívbetegség;
 • beteg máj;
 • egy pancreas beteg;
 • terhes nők;
 • gombaölő és gombás bőrbetegségben szenvedők;
 • az akut légzőszervi megbetegedések súlyosbodása során.

A fenti esetekben, mielőtt megvásárol egy hidromasszázs szőnyeget, először konzultáljon orvosával.

Ezenkívül a legtöbb ember számára a hidromasszázs szőnyeg folyamatos előnyökkel jár.

 • Segít a nehéz napi munka után kikapcsolni, megfiatalítani és nyugtatni az idegeket. Hasznos azok számára, akik depresszióban szenvednek, vagy folyamatosan idegi feszültségben vannak.
 • A szőnyeg hasznos lesz azok számára, akik figyelik az alakjukat, és meg akarják szabadulni a narancsbőről. A hidromasszázs fürdők segítenek javítani a bőr tónusát és rugalmasságát, láthatóan meghúzva és gyengéden fénytelenítik a nem kívánt halott sejteket.
 • A hidromasszázs szőnyegek is hasznosak azok számára, akiknek problémái vannak az erekben és az ízületekben. Ez a masszázs javítja a vérkeringést és hozzájárul a szívműködés normalizálásához.
 • Hasznos lehet a hidromasszázs hatása és a sportolók hatása, mivel tökéletesen segít a mentális fáradtság kiküszöbölésében az izmok után.

Használati útmutató

Tevékenységek sorrendje:

 1. Helyezze a szőnyeget közvetlenül a fürdőbe, és erősen nyomja lefelé úgy, hogy a tapadókorongok tapadjanak.
 2. Szükséges a szükséges mennyiségű víz összegyűjtése. A vízhőmérsékletnek valamivel magasabbnak kell lennie, mint amit szoktál, de nem túl forró.
 3. A távvezérlõ használatával meg kell adni a kívánt mûködési módot, és csak utána lehet közvetlenül eljárni.

A forró kád használata közben ne használjon semmilyen mosószert. Csak pihenni kell és érzed több millió buborék hatását. Előnye elsősorban abban rejlik, hogy pihenést biztosít az egész szervezetnek. Ezért mindig ne fusson és ne kapcsolja át az üzemmódokat, és maximális hatást kíván elérni. Jobb pihenni.

Azok számára, akik a hidromasszázs hatást a testsúlycsökkentés és a testformálás érdekében szeretnék használni, azt javasoljuk, hogy egy speciális krémet vagy olajat alkalmazzon anti-cellulit hatással a problémás területekre fürdés után. Mivel a bőrt jól lezárják és felmelegítik, és a pórusok nyitva vannak, a hatóanyag ezen a krémen gyorsabban áthatol, és az anticellulitikus eljárások hatása gyorsabban észrevehető.

Hidromasszázs kád: eszköz, fő és kiegészítő funkciók, előnyök

Sokan közülünk, a "jacuzzi" néven ismert pezsgőfürdő még mindig a luxus életmód egyik jellemzője.

Eközben ez a nézőpont, amely egy időben meglehetősen tisztességes, ma olyan sztereotípiává változik, amely nem felel meg a valóságnak, és végül összeomlik.

Az utolsó ütést egy szerény termék és egy költséghatár - egy hidromasszázs fürdő mat, megtapasztalta, amelyet most leírunk.

megjelenés

Amikor ezt a témát nézi, nem jelentkezik gazdagsággal és luxusalgalommal való egyesülés. A lágy polimerből készült termék valóban úgy néz ki, mint egy szőnyeg, lyukak az egyik oldalon és tapadókorongok a másik oldalon.

Lényegében azonban ez nem szőnyeg, hanem inkább egy kis matrac.

A méret kb. 1,2 x 0,4 m (különböző gyártók esetében plusz vagy mínusz néhány centiméter).

Annyira, hogy a szőnyeg egyszerűen befér a rendszeres fürdőbe.

Amellett, hogy a szőnyeg a dobozban van valami más:

 • kompresszor műanyag dobozban 220 V-os tápegységgel;
 • vízálló távirányító (nem minden modellen elérhető);
 • felfújható párna;
 • légtömlő.

A tápkábelt tartalmazza.

A hagyományos fürdőhöz hasonlóan a hidromasszázs anyagok különböző anyagokból készülnek - akril, acél vagy öntöttvas. Öntöttvas fürdő hidromasszázs - az előnyei és hátrányai az ilyen termékek részletesen.

A fürdőszoba tetején lévő tükrök mennyezetének jellemzői és költségei itt tekinthetők meg. A tükrözött mennyezetek anyagainak változatai.

A hidromasszázs kádok eszköze és a kiválasztási kritériumok leírása ebben az anyagban található.

Eszköz és funkciók

A működtetés elve rendkívül egyszerű: a kompresszor a kád aljára helyezett tömlőt behelyezi a szőnyegbe, és a szőnyeg eloszlik a lyukakon keresztül, és buborékok formájában jön ki a felhasználóhoz.

A termék alján szorosan rögzítik a tapadókorongok segítségével, így a felhasználó minden manőveréhez rögzítve marad.

A kompresszor kézi vezérlésével vagy a távirányító használatával megváltoztathatja a levegőellátás intenzitását. Így a hidromasszázs különböző módokon hajtható végre.

Nő, fürödni

Mint látható, az alapkonfigurációban a hidromasszázs szőnyeg teljesen biztonságos, hiszen az elektromos része - a kompresszor - ki van zárva a vízből, és egyáltalán nem érintkezik vele (a levegőellátó tömlő hossza 2 m).

előnyök

A szőnyeg masszírozó előnyei nyilvánvalóak:

 1. Nem mindenki tudja, hogy nem szükséges mosogatószereket használni a jacuzziban, mivel eltömítik a vékony fúvókacsatornákat. Így a tulajdonosnak rendszeres fürdővel kell rendelkeznie, kivéve, ha természetesen úgy döntött, hogy búcsút mond a szappan örökre. De a hidromasszázs szőnyeg tulajdonosának nem kell zavarba hoznia a fürdőszobát egészségügyi felszereléssel - egy egyszerű fürdő elegendő.
 2. A pihentető szimbólumhoz képest egy pezsgőfürdővel szemben díjmentesen lehet fizetni a hidromasszázsra abszolút minden felhasználó számára, függetlenül attól, hogy mennyire nagy a fürdőszobája.
 3. A szőnyeg, a jacuzzi felszerelésétől eltérően, nem kell hosszú ideig telepíteni - egyszerűen csak a fürdő aljára kell helyezni. Ennek megfelelően könnyen és gyorsan eltávolítható, ezután semmi sem zavarja a fürdőszobát a szokásos módon.
 4. Összecsukott formában a szőnyeg kevés helyet foglal el, így könnyedén el lehet vinni utazás közben. Meg kell azonban jegyezni, hogy a gyártók nem javasolják hasonló termékek használatát szállodákban, úszómedencékben és egyéb nyilvános helyeken.

A fő funkció mellett számos modell is végezhet továbbieket, amelyeket részletesen ismertetni kell.

További jellemzők

Tehát mi mást kérhet a hidromasszázs szőnyeg tulajdonosa? Ma ilyen lehetőségekkel rendelkező modellek készülnek:

 1. Fűtött víz. Javasoljuk, hogy egy lehetséges vevő különös figyelmet fordítson erre a funkcióra, még akkor is, ha hosszú távú szigetelt vagy öntöttvas fürdőt használ. Az a tény, hogy a szőnyegmasszázs működése során a víz, amelyen keresztül nagy mennyiségű levegő kerül szobahőmérsékleten, a szokásosnál sokkal gyorsabban lehűl. Az elektromos fűtés megakadályozza, hogy állandó melegvizet adagoljon.
 2. Aromaterápiás. Az a tény, hogy a szagok hatalmas szerepet játszanak a világnézetben, a tudósok sokáig bizonyították. A megfelelő íz kiválasztása nemcsak hangulatot emelhet, nyugodhat és elősegítheti a jó emésztést, de javíthatja a mentális aktivitást is. Ez a "pozitivizálás" legerőteljesebb eszköze a legteljesebb mértékben elérhetővé válik, ha az illóolajokhoz patronokat vásárol. Azok számára, akik allergiára hajlamosak, egyesek negatív hatást gyakorolhatnak. Az ilyen felhasználóknak először 1-2 csepp olajat kell felhúzniuk a könyökre, és ellenőrizniük kell, hogy van-e irritáció.
 3. Ozonizálás. Amint azt a név is jelzi, egy ilyen funkciójú masszírozó ózonot képes előállítani. Nagy mennyiségben ez a gáz mérgező, de mérsékelten teljesen ártalmatlan és a víz tisztítására szolgál.

Előny és kár

Először is, a hidromasszázs szőnyeg hatékony eszköz a mély relaxáció eléréséhez.

Mint ismeretes, a gyors életstílus és az állandó feszültségek által okozott belső feszültségek a modern civilizáció zúzódása, különösen a megalopolisok lakói számára.

Nem könnyű megszabadulni tőlük: még az alvás állapotában is feszültség marad.

A masszázs során azonban a test magától ellazul, végül régóta várt pihenést kap. Ugyanakkor a psziché is nyugszik, a depresszió és a krónikus fáradtság eltűnik. Az effektus fokozásához elengedhetetlen a pihentető önképzés.

Referenciaként. 30 - 40 perc teljes pihenés egy "üres" fejjel (nem gondolkodik semmi) helyett 2 - 3 óra alvás.

A kiváló minőségű relaxációs hidromasszázs kombinációja javítja a vérkeringést és az anyagcserét. Ezenkívül ez az eljárás kellemes érzést ad, és ha a felhasználó bárhol fájdalmat érez, akkor kevésbé lesz észrevehető.

Vegye figyelembe a hidromasszázs előnyeit az alábbi betegségekben:

 • a belek meghibásodása;
 • az ödéma megjelenése a károsodott nyirok-vérkeringés és a vénás stádium következtében;
 • az ödéma sérülés utáni megjelenése;
 • a bőr flabbsága;
 • ízületi betegség;
 • különböző idegrendszeri betegségek;
 • álmatlanság.

A fürdőszőnyeg felszerelése

Nyilvánvaló azonban, hogy egyes betegségekben a hidromasszázs káros lehet. A komplex betegségben szenvedők számára jobb tanácsot kérni az orvostól a szőnyeg használatáról.

Az eljárást haladéktalanul el kell halasztani, ha:

 • jelenleg egy betegség súlyosbodása;
 • vannak fertőzés jelei;
 • vannak gyulladt területek a bőrön;
 • a felhasználó tuberkulózisban szenved;
 • vannak urolithiasis jelei;
 • vérzés vagy trombózis fordul elő;
 • a tumor a felhasználóban található (rosszindulatú és jóindulatú);
 • a magas nyomás folyamatosan fennmarad (harmadik fokú magas vérnyomás);

Használati útmutató

A szőnyegmasszázs használata rendkívül egyszerű:

 1. A fürdőben kis mennyiségű vizet kell öntenie.
 2. Ezután csatlakoztassa a levegőellátó tömlőt a szőnyegen.
 3. Most a terméket le kell fektetni az aljára, és enyhén nyomva kell lenyelni a levegőt a szívócsészékből. Ez rögzíti a matracot az alján.
 4. A fürdőt még kényelmesen meleg vízzel kell kitölteni, és a kezelőpanelen be kell állítania a masszázs időtartamát és módját. Az első eljárás időtartama 15 perc legyen, minden további időtartam fél óráig emelkedik.

Hol vásárolhatok?

A legolcsóbb fürdő szőnyeg rendelhető a gyártó honlapján, például a Medisana-tól. A Moszkvában kiadott árucikkek a "Maryina Roscha" és a "Dobryninskaya" metróállomások közelében találhatók (a pontos címeket a weboldalon feltüntetik).

Hasonló termékek számos online áruházban is megtalálhatók, például a "Promedic".

Azok, akik meg akarják érezni az árut, mielőtt megvásárolnák és megnéznék magukat, hogy milyen jóak, lehetnek például minden Telemag áruházban - itt a masszázsszőnyegek a legszélesebb körben kerülnek bemutatásra.

Szeretne többet megtudni a forró kádakról. Olvassa el a következő cikket. Fürdőkádok hidromasszázs - méretek, árak, terméktípusok.

A süllyesztett mennyezetre szerelt lámpatestek és az elektromos vezetékek beszerelése - olvassa el a következő cikkben.

A

Például a "Montiss WBS6230M" (a holland cég megrendelésével gyártott termék) a fűtés és az ozonáció függvényében 3,5 ezer rubel lesz.

A német "Medisana" kétféle változatban gyártott padlószőnyeg 6000 rubelt fog fizetni. (MBH modell 3 patron aromaterápia, 450 W) és 8000 rubel. (BBS modell 4 patronnal aromaterápiához és fűtött vízhez, 570 W).

Sokkal drágább szőnyegek vannak. A Novasan (Németország) termék ára 75 ezer rubel.

A lehetőségek a következők:

 • ozonáció és aromaterápiás funkciók;
 • 12 masszázs mód és 10 firmware;
 • vízmelegítés két üzemmódban (+ 34C és + 39C);
 • vannak fúvókák a helyi masszázsra;

A készletben van egy hőmérő és egy lábfürdő is.

Vélemények

Számos megjegyzés szerint egyetlen felhasználó sem sajnálja a vásárlást. Igaz, néhány ember óvatosnak tartja az olcsó kínai szőnyegek kezelését. A csomagolt kompresszor gyorsan meghibásodik, és maga a szőnyeg egy alacsony minőségű polimerből készül, amely mérgező anyagokat bocsát ki (erre erős kémiai szag van).

Miért van szüksége hidromasszázs fürdő matracra és 5 paraméterre?

A hidromasszázs fürdőszőnyeg egy nagyszerű alternatíva a pezsgőfürdőhöz.A lakás tulajdonosa álmodik arról, hogy a fürdőszobában pezsgőfürdő vagy hidromasszázs kád van. Az ilyen fürdőszobák árai nagyon magasak, de mégis van lehetőség a költségvetés pótlására. A szőnyeg a raktárban megtalálható, az árdiverzitás megment. Továbbá, egy ilyen eszköz nagyszerű ajándék lesz szeretteinek.

A hidromasszázs szőnyeg kiválasztása a fürdőszobában jacuzzi hatással

A hidromasszázs előnyei megerősítést nyertek. A hidromasszázs nagy előnyökkel jár az emberi test számára. De a jakuzzi egy egyszerű lakásban szinte lehetetlen, hiszen az ilyen fürdőszobák árai magasak, és a tipikus apartmanok szobáiban nincs elég hely.

A pezsgőfürdő telepítésekor teljesen át kell terveznie a fürdőszobát, ugyanakkor nem mindenki tudja elvégezni ezt a javítási munkát.

A hidromasszázs fürdőszőnyeg a jacuzzi hatására nem igényel nagy anyagköltségeket vásárláskor, és mindenki meg tudja érteni működésének elvét. Nincsenek különleges követelmények és szabályok az adott elem használatához.

A hidromasszázs fürdőszőnyeg a jacuzzi hatására nem igényel nagy anyagköltséget vásárláskor

A szőnyegek modelljei különbözőek, néhánynak van néhány funkciója is, például van egy masszírozó.

Egy szaküzletben könnyedén kiválaszthat egy modellt minden egyes vevő egyedi vágyához. Továbbá az egyes szőnyegek árfutása csak függő funkcióktól, anyagtól és gyártótól függ, és a legegyszerűbb modell is sikeresen teljesíti a hidromasszázs fő funkcióját.

Hogyan válasszunk szőnyeget:

 • Óvatosan ellenőrizze a szőnyeget, mielőtt bármilyen hibát vagy zsetont vásárolna. Az anyagnak puhanak és kényelmesnek kell lennie.
 • Ellenőrizze az elektromos alkatrészek és gombok működését.
 • Kötelező oktatás oroszul.
 • Teljesítmény akár 700 watt.
 • Javasoljuk, hogy olyan szőnyeget kapjon, amely további funkciókat, például fűtött vizet tartalmaz.

Ezek a szőnyegek azért jók, mert a hidromasszázs eljárás közvetlenül elvégezhető a fürdőszobában, és ez nem járul hozzá további kellemetlenségekhez.

A hidromasszázs szőnyeg előnyei

Úgy gondolják, hogy a hidromasszázs szőnyeg a beépített hidromasszázs funkcióval rendelkező speciális fürdők teljes cseréje, azonban a szőnyeg jelentősen eltér a helyhez kötött szerkezetektől.

Számos előnye van, például:

 1. A szőnyegek mérete eltérő, ezért minden fürdőszobában használható. Ezt bárki használhatja, erre nincs szükség különleges képességekre.
 2. A szőnyeg nem igényel semmilyen javítást, bármikor használhatja.
 3. A dizájn sisakjai segítenek a szőnyeg rögzítésében, ahol a legkényelmesebb a fürdő.
 4. A távirányító jelenléte lehetővé teszi, hogy könnyedén szabályozhassuk a szőnyeget, a kapcsolási módokat, és nem veszélyezteti a konzol nedvesedését.
 5. Egy további fűtési funkció elkerülheti a víz hűtését és megtartja a szükséges kényelmes hőmérsékletet.
 6. A szőnyeg jól mozgatható. Akkor utazhat veled utazás közben, vedd fel, amikor elmozdulsz. Nagyon kompakt és megfelel a minimális helynek.

De emlékeztetni kell arra, hogy a szőnyeget személyre kell szabni, és tilos nyilvános helyen, például úszómedencékben használni.

A hidromasszázs pad számos előnnyel jár.

A szőnyegmechanizmus által előállított buborékok enyhe masszázs hatásúak, a bőr károsodása vagy kellemetlen érzés teljesen kizárt.

Egy aero masszázs eszköz, amely a levegő segítségével működik, egyedülálló, lebegő, ezért gondosan rögzíteni kell. A szőnyeg mérete más lehet, egy kis kerekről a teljes fenekére kiterjedő fürdőre, mint egy matrac. A szőnyeget minden korosztály számára használják, a baba fürdőzését felnőtt felügyelete mellett kell végrehajtani.

A masszázsmedence jellemzői

A masszázsszőnyeg fő előnye, hogy egyszerűen a fürdőkád vagy a zuhany alatt helyezkedik el.

Mosás közben a masszázs felületre lépő személy, aki nagy hatással van a lábára, enyhíti a fáradtságot, és nagyon kellemes érzéseket tapasztal.

Egyesek hasonlítják össze a szőnyeg masszázs hatását a tenger homokkal vagy kövekkel. A masszázs hatás javítja a vérkeringést, ami pozitív hatással van az egész testre.

Különböző színjellemzőket talál különböző mintákkal.

A masszázs kád nagyon kényelmes

A masszázsszőnyeg jellemzői:

 • Kopásálló gumi gyártása.
 • Van csúszásgátló hatása.
 • A masszázs hatása a speciális duzzanat miatt jön létre.

Masszázs matrac nagyon hasznos.

Nevezetesen, a következő esetekben:

 • Megelőző intézkedések a lapos lábakon.
 • Különleges helyeken a lábak masszírozzák, ami kedvező hatást gyakorol a belső szervekre.
 • A lábak és lábak izomzatának javítása.

A szőnyeg nem rontja el a fürdőszoba belsejét, mivel a raktárak széles skálája nagyon változatos, és kiválaszthatja a szükséges formát bármilyen alak és szín tekintetében. Szintén olyan szőnyegeket is készítenek, amelyek a hőmérséklet hatása alatt megváltoztatják a színt és a mintázatot. Nagyon kényelmes az ilyen szőnyegek használata kisgyermekek fürdéséhez.

Amikor a vízhőmérséklet 37 ° C fölé emelkedik, a szőnyeg színe megváltozik, ami azt jelenti, hogy a víz kellemetlen lesz a gyermek számára.

Annak érdekében, hogy a szőnyeg ne csússzon a fürdő aljára, helyesen kell felszerelni. A kád alját alaposan megszárítják és apró részecskékből megtisztítják, majd szilárdan a tapadókorongok felületéhez ragasztják, és csak ügyelve arra, hogy a fogantyú erős legyen, zuhanyozhat.

Vélemények a hidromasszázs fürdő szőnyegre

Galina, 36 éves, Vladivostok

"A munkahelyemen mindig stresszhelyzetbe kerülök, és nagyon fáradt vagyok, a hidromasszázs szőnyeg nagyon pihentető, és az egész nap alatt felhalmozódott fáradtság gyorsan eltűnik. Nagyon egyszerű és könnyen használható, csak telepítse és öntsön vizet. Aromás olajokat használok. Egy ilyen fürdõ után nagyon jól alszom, nyugtalan alvás eltûnik, és pihentem.

Anna, 46 éves, Omszk

Vélemények a hidromasszázs fürdő szőnyegre - rendkívül pozitív

"Nagyon kényelmes feküdni a fürdőszobában, ugyanakkor kapcsolni a távirányítón. Úgy tűnik, hogy tényleg a jacuzziban vagy, a kis légbuborékok miatt. Plusz az a tény is, hogy vannak olajkazetták. A bekapcsolt állapotban a zaj kicsi, ezért semmi bosszantó, és élvezem a masszázs élvezetét, és elolvassa a könyvet. "

Christina, 28 éves, Moszkva

"Fiatal anya vagyok, és nincs időm egy masszázsterápia látogatására, a hidromasszázs szőnyeg segít az egész test izmainak lazításában, hiszen számos csecsemőt kell hordanod a karodban. Ha nincs lehetőség a fürdőszobában feküdni egy hidromasszázs szőnyeggel, csak a szokásos gumit húzza le, akkor is nagyon jól feszül a borjak feszültségétől, egész nap a lábadon kell töltenie. És a gyerek nagyon szereti a szőnyeget a halakkal, ráadásul színt vált. "

A hidromasszázs fürdő matrac célja (videó)

A pezsgőfürdő szőnyeg gazdaságosabb és kompakt megoldás, szemben a helyhez kötött berendezésekkel. Ha a fürdőszobában végzett javítás teljesen befejeződött, és nem volt lehetőség jacuzzi felszerelésére - a masszázsmasszázs vagy matrac tökéletesen kiegészíti a vízkezelést.

Whirlpool Bath Mat - Sikeres Jacuzzi csere

Azok, akik ellátogattak a termálforrásokba, lelkesen beszélnek mágikus hatásukról a testre - mindkettő kellemes és nagyon hasznos. Ahhoz, hogy élvezhesse ezt a hatást a városi környezetben, a szalonok külön melegvizes káddal voltak felszerelve. Mindazonáltal ma és otthon is el lehet kényeztetni magát hasonló eljárással, külön költségek nélkül. A csodálatos szőnyeg (amit hidromasszázsnak neveznek) egy elektromos motorral és egy vezérlőpanellel segít. Nem rosszabb, mint egy pezsgőfürdő. Hidd el, ez a tartozék a fürdőszobádat igényli.

Termékjellemzők

Tehát ez az eszköz a következőkből áll:

 • A téglalap alakú kendő nedvességálló anyagból készült, különálló rekeszekbe osztva. A szőnyeg alsó része tapadókorongokkal van ellátva, a felső pedig csúszásgátló hatással rendelkezik.
 • Elektromos kompresszor, amely levegőt kényszerít és képes az áramellátásra. Van benne egy sisak is. Csatlakozik egy szőnyegen, speciális hullámos tömlővel.
 • Távirányító, amely lehetővé teszi a készülék kényelmesen vezérlését.
 • Ergonómikus alakú felfújható gumi párna a nyak alatt, a nagyobb kényelem érdekében.

Ezenkívül további jellemzők is lehetnek (növelve a termék költségét). Például a víz melegítésére, egy speciális patron az aromás olajok (amely lehetővé teszi a hidromasszázs aromaterápiás eljárással), egy eszköz a levegő ozonizálásához.

Ha egy ilyen téma előnyeiről beszélünk, akkor nyilvánvaló. Egy ilyen masszázs és a bőr öregedése megakadályozza és javítja az alvást, és hozzájárul a szív normalizálásához (valamint a keringési rendszerhez). Ózon jelenlétében antibakteriális hatás jelentkezik, és ha van patron az aromás olajok számára, akkor használhatja az aromaterápia lehetőségét. Ezután az idegek megnyugodnak, és az alvás még erősebbé válik.

Egy másik kétségtelen előnyt jelent egy jó hangulat egy kellemes eljárás után, burkoló és puha, mint egy pezsgőfürdőben. Nos, és a tulajdonosok hiányosságai szerint csak egy kis zaj a munkahelyen - valójában kompresszor van a tervezésben. Azonban nem túl hangos, semmiképpen sem haladja meg a megengedett decibeleket.

Részletesebben a hidromasszázs fürdőszőnyeg előnyeiről és hátrányairól szól a következő videó:

A helyes fürdőfürdő szőnyeg kiválasztása

Annak érdekében, hogy megfelelően és régóta szolgáljon, figyeljen a minőségére. Jobb a megvásárolt vállalatok termékeinek megvásárlása, a hamisítványok figyelembevételével (amelyek nem ritkák a mai piacon). Tehát nem lenne helyénvaló kérni az eladónak egy igazolást.

És itt van néhány tipp a választáshoz:

 • Gondosan nézze meg a szőnyeget - nem lehetnek látható hibák és egyenetlen szélek kívülről. Az érintésre az anyagnak puha és rugalmas legyen.
 • Ellenőrizzük, mennyire jól működnek a kompresszor és a konzol gombjai, külsőleg vizsgálják.
 • Kívánatos, hogy az orosz nyelvű tanfolyam létezik.
 • A készülék teljesítménye nem lehet túl magas (általában nem nagyobb, mint 700 watt). Ellenkező esetben a technológiát nem tartották tiszteletben, és az eszköz megvásárlása veszélyes.
 • A fűtési lehetőség megléte kívánatos (a levegőbuborékok hozzájárulnak a víz gyors hűtéséhez), a fennmaradó kiegészítő funkciók a saját belátása szerint.

Ne feledje, hogy ezek a termékek csak otthoni fürdőkhöz készültek! A medencékhez nem használható.

Hidromasszázs szőnyeg Emoa

Népszerű modellek és gyártók

Medisana - német minőség, három év garancia

Ez a német cég gyártja a legnépszerűbb termékeket. Csak két modellje van, amelyek 1,2-es, 0,36 m-es mérettel rendelkeznek, különböző szintű funkcionalitással (és árral). Mindkettő kényelmes távirányítóval működik, nagyon alacsony zajszint és kiváló minőségű. 2,4 m hosszú tömlővel és 2,2 méter hosszú elektromos vezetékkel rendelkezik. Tovább - részletesen minden eszközről.

A Medisana fürdőszoba "MBH" 450 wattos kapacitású hidromasszázs szőnyegének modellje 6 ezer rubel áron vásárolható meg. Ő:

 • Az automatikus kikapcsolás időzítője 20 perc múlva van.
 • Az aromaterápia három patron.
 • A masszázs a kompresszor teljesítményének három szintjén zajlik.

A "BBS" modell, amelynek kapacitása 570 watt, valamivel több mint 8 ezer rubel. Az alábbi lehetőségekkel van felszerelve:

 • 30, 20 vagy 10 perc időzítő beállítása.
 • Automatikus kikapcsolás fél óra után.
 • Négy patron az aromás olajokhoz.
 • A víz fűtési lehetősége.

Részletesebben a "BBS" hidromasszázs szőnyegről szól a következő videó:

Költségvetési lehetőség a levegő ozonáció lehetőségével

A MONTISS WBS6230M modellt Hollandiában kérik Kínában. Költsége 3,5 ezer rubel, három teljesítményszint (legfeljebb 700 watt), a víz és az ozonát levegőjét melegítheti. A szőnyeg mérete 0,37 méterrel 1,05 méter (kissé hosszabb, mint a fent leírt modellek). De a zajszint magasabb.

Fotó egy hidromasszázs szőnyegen egy pezsgőfürdőben

Novasan - egy teljes többfunkciós megoldás

Ez szigorúan szólva nem csak szőnyeg, hanem teljes rendszer a hidromasszázs számára. Igaz, kedves - körülbelül 75 ezer rubel. A német márka Novasan létrehozott egy csoda gépet, amely lehetővé teszi számodra, hogy sok dolgot csinálj:

 • A víz ózonmentesítésével tisztítható.
 • Aerohidromasszázs gyártása tizenkét üzemmódban, tíz meglévő firmware-sel. Hét közülük ózon.
 • Hagyja a vízhőmérsékletet (34-35 fok) vagy melegebbé (38-39 fokos).
 • Alternatív masszázs pihenéssel négy változatban.
 • Végezzen részleges masszázst, amelyhez speciális tippek találhatók.
 • Inhaláljon, masszírozzon végtagokat (a készletben lévő fürdővel).

A készülék teljesítménye 490 és 1300 watt között változik. Fel van szerelve egy kényelmes párna a fej alatt, egy hőmérő, és egy rács befecskendező lyukakkal.

Ezután meghívjuk Önt, hogy nézze meg a hidromasszázs szőnyegek értékelését a fürdőben.

Hidromasszázs szőnyeg Jacuzzi SPA AIR COMFORT SH-AS11

Vélemények

MONTISS WBS6230M

Összegyűjtve a második felét a vakáción, sokan terveztek az út során, de ő átesett. Aztán úgy döntöttem, hogy kényeztetem magam, anélkül, hogy elindulnék, feliratkoznék egy hidromasszázsra. Nagyszerű, de drága. Átverés az interneten, megtalálta ezt a modellt és megvásárolta. Most van egy igazi spa-szalon a fürdőszobámban. Tetszik. Minden kényelmesen elvégezhető - távcsövek, távoli, a készüléket a falra akasztani. Egy évig panasz nélkül dolgozik.

Nem is olyan régen vásároltuk ezt a készüléket - az akció örült nekem és férjemnek. Talán jobb, mint egy pezsgőfürdő. Külön örömét a hároméves fiú. Kedves ár egy nagy plusz. Csak itt a fürdőszoba nem túl jól csatlakozik, és még mindig elég hangos. Azonban kevesebb energiával, csendesebb.

A következő videó áttekintést nyújt egy olyan találmányról, mint a MONTISS WBS6230M hidromasszázs szőnyeg:

Medisana BBS

Vettem ezt a dolgot a feleségemnek az utolsó születésnapomra. Nagyon örült neki. Gyakran használják, különösen, hogy szereti az aromaolajok hozzáadásának képességét. Őszintén szólva, néha kedvelem magam is - nagyszerű érzelmeket. És segít a vérkeringésben. Ajánlom!

Vettem egy modellt magamnak, anélkül, hogy egy perccel később megbánnám. Úgy érzem most, mint a "gyöngyház" eljárások után a szanatóriumban. Rendkívüli kellemes érzés. Az álom javult, nagyobb az optimizmus, valami frissítést érzek.

Hidromasszázs fürdőmedence Medisana BBS

Hidromasszázs fürdő matrac kiválasztása

Van vágyam vásárolni egy jacuzzit, de nincs lehetőségem... ismerős? De most nem kell sok pénzt kivenni ahhoz, hogy valódi örömet szerezzen a vízügyi eljárásokban. A hidromasszázs új szóval a háztartási fürdõszőnyegek beépítettek, speciális masszázs funkcióval.

megjelenés

Ha megnézzük a legtöbb termék képét, akkor láthatjuk, hogy a szőnyegek téglalap alakú párnák formájában készülnek, amely több kisebb rekeszben is megtalálható. A szőnyeg mögött olyan szopók tartoznak, amelyek segítenek a fürdőhöz illeszkedni, és megakadályozzák a csúszást.

a fotó hidromasszázs szőnyegen

Nagy szilárdságú anyagból készül, melyet a víz hatása nem deformál, és képes kielégíteni a megfelelő nyomást.

És a szőnyeg fő "agya" egy kicsi egység, amelynek több gombja van az üzemmódok és a gumi fúvókák "lábai" szerint egy stabil helyhez.

A hidromasszázs fürdőszőnyegek célja

A legfontosabb dolog, amit meg kell említenünk az ilyen termékek megvásárlásakor, hogy kizárólagosan az életkörülmények között használják. Ez a termék nem alkalmas nyilvános helyeken, például medencében való használatra.

Ezeknek a termékeknek köszönhetően nemcsak a vízkezeléstől való igazi örömet szerezheti, hanem javíthatja jólétét is, és ami a legfontosabb, javítja az egészségét. Végtére is maga a víz jó orvos, és ha ez a víz bizonyos impulzusokkal és rezgésekkel jár, az akció csodálatos.

A szőnyegek használata

A hidromasszázs szőnyegek nagy előnye a sokoldalúság. A legtöbbjük mérete elég kicsi, de ez nem akadályozza meg, hogy teljesen teljesítse funkcióit. Minden méretű fürdőbe illeszkedik, még egy nagyon kicsi, vagy leengedve is. Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően a szőnyeg könnyedén kanyarodik, miközben a tulajdonságok nem veszítenek el.

A használat megkezdéséhez csak állítsa be a kívánt üzemmódot, és kapcsolja be a speciális eszközt, amelyhez a matrac csatlakoztatva van. Ez az eszköz elegendő távolságban van, és egy hullámos tömlővel van a szőnyegen. Nem kell félni, mivel a készülék nagyon jól védett a nedvességtől, földelt, és annak ellenére, hogy váltakozó áramról működik, teljesen biztonságos, ha követi a használati utasítást.

És ha felmerül a kérdés, akkor hogyan kell kezelni, ezért van egy speciális, kényelmes kezelőpanel, amely akár 7 méteres távolságon is működik. Egy szabványos fürdőszobához elég ez, de egy nagy helyiség esetén lehetőség van egy helyiség kialakítására a helyiségben.

Gyógyászati ​​tulajdonságok

Azon kívül, hogy a szőnyegnek gyógyító hatása van, különleges rezgéseknek köszönhetően képes az ózon feltöltésére is. Ez a funkció kiváló megelőzés és küzdelem mindenfajta mikroorganizmus és baktérium ellen. A termékre adott visszajelzések többnyire pozitívak. Igen, egy ilyen eszköz nem lehet minden betegség csodája, de legalább jó egészséget és energiát biztosít.

munka

A hidromasszázs szőnyegek három üzemmódban működnek. A masszázst a légáramlás és a különböző modulációk jelzése okozza. Érdemes kipróbálni az összes módot, hogy kiválassza az optimálisat.

Továbbá a szőnyeg képes buborékok kialakítására (a jakuzzi hatása), a levegőáram három sebességgel működik. Ezenkívül van egy olyan funkció, amely felszabadítja az ózonmolekulákat, amelyek antiszeptikus tulajdonságokkal rendelkeznek.

Egy kellemes kiegészítés a légmasszák fűtése, amelyek nagyobb masszázs hatékonyságot nyújtanak.

A szőnyeg helyes telepítéséhez és használatának megkezdéséhez speciális fotó- vagy videóinformációkat láthat, amelyek részletesebben elmondják, valamint olvassa el a véleményeket, amelyek gyakran érdekesebb alkalmazásmódokat írnak le a hatékonyabb masszázs érdekében.

Gyógyfürdő szőnyegek

Ma sokan adnak munkát az idejük jelentős részében. Ennek eredményeképpen fáradtság, kényelmetlenség és fájdalom jelentkezik a testben. Ezt különböző módon megoldhatja. Az egyikük belép egy professzionális gyógyfürdőbe, ami nem mindig az idő és a pénz. Alternatív megoldásként hidromasszázs szőnyeget vásárolhat a fürdőben, kiváló megoldást nyújt a problémára, és segít az életerő és a jó közérzet helyreállításában.

A fő előnyök közé tartoznak a következők:

 • Ergonómia. A vászon nagyon könnyű összecsukni és csomagolni, ha szükséges. Ugyanakkor a tulajdonságok károsodása vagy elvesztése teljesen kizárt;
 • Sokoldalúságát. A termék mérete nem nagy, amely lehetővé teszi bármilyen fürdőben történő felhasználását;
 • Az a képesség, hogy a bőr jó állapotban maradjon. A szív és az erek munkájának fokozása, a keringési rendszer javítása;
 • Lehetőség egy jacuzzi létrehozására egy közönséges fürdőben. Ezt a vászon egyedülálló tulajdonságai révén érik el;
 • Az aromaterápia használata. Jó hatással lesz az idegrendszerre, valamint elősegíti a jó álmokat.

Ha úgy dönt, hogy vásárol egy hidromasszázs fürdő mat, akkor válassza azt helyesen. Az első dolog, amely figyelembe veszi - a készülék erejét. Minden személy számára egyedi. Otthoni használatra alkalmas termékek és kis teljesítmény. Ha több családtagnak napi munkáját tervezi, előnyben részesítse a megfelelő teljesítményt. Ezenkívül a fejhez, a fűtési rendszerhez és az illóolajokhoz készült patronok is megtalálhatóak a készletben. Mindez az alkalmazást kényelmesebbé és élvezetesebbé teszi.

Ha nem tudja, mit szeretne, akkor kiválaszthatja cégünk hidromasszázs szőnyegét. Kiváló minőségű, német összeszerelés, három év garancia, megfelelő hatékonyság és hatékonyság. Számukra a fürdőzés valóban örömet jelent. Ez mindig jól érezheti magát és élvezheti az életet.

Hot tub fürdõszőnyegek

 • A vízhőmérséklet fenntartása
 • vibrotherapeutics
 • Hidromasszázs
 • 3 cserélhető fúvóka
 • Mérete 42 * 36 * 17 cm
 • vibrotherapeutics
 • Hidromasszázs
 • Intenzív masszázs reflex zónák
 • Vízfűtés szabályozó
 • Levehető görgők lábmasszázshoz
 • Alvóidőzítő 20-30-40-50-60 percig
 • Túlmelegedés elleni védelem
 • Méretek: 39x24x46 cm
 • Súly: 4 kg
 • Teljesítmény: 390 watt
 • Tápellátás: 220-240V / 50Hz
 • 2 féle masszázs.
 • 16 beépített mágnes.
 • Súly 2 kg.
 • Mérete 18 * 39 * 40 cm
 • 3 intenzitás.
 • A távirányító jelenléte.
 • Szerelje fel a kád alját tapadókorongokkal.
 • Különböző fürdőméretekhez alkalmas.
 • A méret 36 * 120 cm


 • Hőmérséklet-karbantartás
 • Hidromasszázs
 • vibrotherapeutics
 • Cél: Pihenés
 • A masszázs típusa: hidromasszázs
 • Alkalmazási terület: lábak
 • Tápellátás típusa: AC 220V
 • Csomagolási méret (LxWxH), cm: 43 x 41 x 11
 • Szállítási súly: 2165
 • Beépített szivattyú
 • Bubble masszázs
 • Vibráló masszázs
 • Mágneses terápia
 • 4 külön görgős görgő a lábmasszázshoz
 • 2 pedikűr tipp
 • Étel: 220 V-os hálózatból
 • Teljesítmény: 50 W
 • Méretek: 440 x 350 x 200 mm
 • Súly: 1,6 kg
 • Gumi lábak a vibráció csökkentésére.
 • Visor a fröccsenő anyagok ellen.
 • Három cserélhető fúvóka.
 • Ecsetfejet
 • Nozzle-habkő.
 • Masszázsfej.
 • 4 integrált mágnes.
 • Víz nélküli használhatóság.
 • 8 infravörös emitter.
 • Vibráló masszázs.
 • Buborékos masszázs.
 • A gyógynövények és sók használatának lehetősége.
 • Az LCD kijelző jelenléte.
 • Időzítő - 20-60 perc.
 • Elektronikus szabályozás t ° - 35, 38, 42, 45, 48 ° С.
 • aromaterápiás
 • Dupla falak a hőszigeteléshez
 • 16 beépített mágnes
 • Hidromasszázs
 • Vibráló masszázs
 • Vízmelegítés
 • Kivehető masszázsgörgő
 • Masszázs talpbetét
 • Toll a kényelemért
 • Eltávolítható sárvédő
 • Kábelcsavarozás
 • Tápellátás: 220 V
 • teljesítmény:

140 V

 • Méretek: 41x38x17 cm
 • Súly: 3,2 kg
  • Tápegység:

  220V, 50Hz

 • Súly: 5,2 kg.
 • Méret (LxSxH): 49x39x26 cm
  • Megszünteti az izomfeszültséget
  • Enyhíti a fáradtságot és fájdalmat a lábakban
  • Megszünteti a nehézségeket a lábakban és az ödémában
  • Normalizálja a vérkeringést
  • Melegíti a lábát
  • Növeli az immunitást
  • Csökkenti a stresszt
  • Javítja a koncentrációt
  • Térfogat: 3.3 L
  • Teljesítmény: 140 W
  • Feszültség: 220-240 V, 50-60 Hz
  • Méretek: 42x40x18 cm
  • Súly 2,2 kg

  Hot tub fürdõszőnyegek

  9 éves siker
  munka

  Vezető márkák
  a területen
  egészségügyi termékek

  Szállítás másnap Moszkvában és Szentpéterváron

  Több mint 600 pont
  volt

  Adjon nekik
  Oroszország lényege!

  Fizetés kényelmes
  valamilyen módon

  Készpénz
  áruk fogadására,
  kártyák, e-mail kifizetések, transzferek

  Hidromasszázs szőnyegek

  Hidromasszázs mat Medisana MBH

  Hidromasszázs mat Medisana BBS

  A hidromasszázs fürdő szőnyegeket úgy tervezték, hogy lazítsák az egész testet. A hidromasszázs szőnyegek költségvetési lehetőségeket kínálnak egy jacuzzi számára, megelőző és terápiás torzítással. A szőnyeg egy téglalap alakú párna, ahol a rekeszek egyenletesen oszlanak el a felszínén. A szőnyeg a hátoldalon van, a vízbe való rögzítéshez, a fürdőszobába. A Medisan hidromasszázs szőnyege különleges anyagból készült, kellemes tapintású. A Medissan hidromasszázs szőnyegek több funkcióval rendelkeznek, amelyeket a távvezérlő szabályoz, vagy a felületén található gombokkal lehet beállítani.

  A hidromasszázs szőnyeg kizárólag háztartási használatra készült, és csak a fürdő számára. Használatakor a szőnyeg minden szempontból javítja a jólétet, mivel a hatás az egész testen egyidejűleg jelenik meg rezgések és impulzusok révén. Élvezni fogja az egész test kiváló és nyugtató hidromasszázsát.

  Bármilyen hidromasszázs szőnyeg használható különböző fürdőkhöz, még ültetve is. Nagyon műanyag, csak kanyarodik anélkül, hogy elvesztené a szükséges és fontos tulajdonságokat. Az is egyszerű, hogy hidromasszázs kádat használjon, elegendő fürdőszobába helyezni, beállítani a szükséges módot és bekapcsolni a matrachoz rögzített készüléket egy hullámos tömlővel. Az eszköz védett a nedvességtől, földelt, bár elektromos árammal, biztonságos, ha követni fogja a világos utasításokat.

  A Medisan hidromasszázs szőnyegének számos beállítási módja van, beleértve a három sebességgel történő légáramlást, a buborékokat, amelyek egy bizonyos jacuzzi hatással bírnak, beleértve a fűtött levegőt, az ozonációt, valamint a változó modulációjú jeleket. Kiválaszthatja magának a legjobb lehetőséget.

  Aero masszázsmedence

  Hétfő péntek 8-21 szombat-vasárnap 10-18

  Régiók (ingyenes hívás)

  Hétfő péntek 8-21 szombat-vasárnap 10-18

  • legfontosabb
  • Testápolás
  • Masszírozó a fürdőszobában
  • Hidromasszázs kád "Medisana MBH"

  Hidromasszázs kád "Medisana MBH"

  A Yamiss pelletek eltávolítására szolgáló gép

  Egy átlagos fürdőt egy jakuzziba forgat, ami levegőbuborékokat hoz létre a vízben. Nagyon kényelmesen használható: lehetővé teszi a masszázs kívánt intenzitását és időtartamát egy távvezérlő segítségével, amelyet tapadókorongokkal szilárdan rögzítenek minden sík felületre, és illatosolajjal töltik ki.

  Aero masszázs otthonában: egy átlagos fürdőt egy jakuzziba fordítson!

  Egy pihentető aero masszázs álmodozása? Itt az ideje, hogy teljesíts egy álmot! Végtére is, egyáltalán nem feltétlenül kell egy jacuzzit venni otthon, vagy látogasson el a gyógyfürdőbe. A fürdõmasszázs pontosan ugyanazt a hatást nyújtja, de ugyanakkor:

  • a masszírozó költsége lényegesen kisebb, mint a jakuzzi költsége;
  • nincs szükség a telepítésre, a masszírozó egyszerűen be van helyezve a fürdőszobába, és könnyen eltávolítható is;
  • nincs javítás, a fürdőszoba megváltoztatása;
  • A masszírozó használata nem igényel időt, és nem pazarolja az idegeit, hanem segít menteni és helyreállítani őket.

  A "Medisana MBH" fürdőszobai masszírozó előnyei:

  • A távvezérlő segítségével a masszírozó közvetlenül a fürdőszobából vezérelhető, anélkül, hogy a kompresszort minden alkalommal meg kellene változtatni az eszköz működési módjának megváltoztatására.
  • Az aromatizáló funkció kitölti a fürdőszobát a kedvenc illatain, és lehetővé teszi az aromaterápiát, ha aromás olajokat ad hozzá egy speciális patronhoz a készülék levegőtömlőjébe.
  • Az időzítő lehetővé teszi a kívánt munkamenet beállítását.
  • A kétfokozatú szelep biztosítja a masszírozó és a kompresszor megbízható csatlakoztatását.
  • A rugalmas és lágy anyag párna tökéletesen illeszkedik a kád aljához és fel lehet tekerni a masszírozó könnyű szállításához.


  A "Medisana MBH" masszírozó optimális méretű, így szinte minden fürdőkádra alkalmas

  Hogyan működik a "Medisana MBH" masszírozó?

  Az aero masszázs eszköz a fürdő alján található tapadókorongokra van szerelve, és egy tömlőn keresztül van a kompresszorhoz csatlakoztatva, amelyen keresztül a levegő a szőnyegbe áramlik és buborékok formájában jelenik meg, kellemesen pihentető és a test masszírozását. A kompresszoron van egy vezérlőegység, amivel beállíthatja a masszázs intenzitását (könnyű, erős vagy változó), és beállíthatja a kívánt munkamenet időtartama (10, 20 vagy 30 perc, ezen idő lejárta után a készülék automatikusan kikapcsol). Ezenkívül a felhasználó kényelme érdekében a sima felületekre történő felszereléshez egy távtartó és egy tapadókorong található, amely lehetővé teszi a készülék működtetését közvetlenül a fürdőszobából.


  A "Medisana MBH" masszírozó távirányítója ergonomikus alakú, és lehetővé teszi a készülék összes funkciójának távvezérlését

  Az aero masszázs előnyei az egészségre:

  • Meglazítja és ellazítja a testet és az elmét.
  • Minimálisra csökkenti a fájdalmat.
  • Jótékony hatást gyakorol a vérkeringésre, a nyirokrendszerre, és ezáltal a bioritmusokat és a folyamatok szervezetbe helyezését teszi lehetővé.
  • Növeli a véráramlást a bőrön kb. 15% -kal, ezáltal hozzájárulva a bőr egészségi állapotának javulásához.
  • Normalizálja az anyagcserét és növeli az immunitást.
  • Hasznos hatás az autonóm idegrendszerre.
  • Kezeli a gastrointestinalis traktus problémáit.
  • Segít leküzdeni az álmatlanságot.
  • Hozzájárul az elhízás elleni küzdelemhez.
  • Növeli a kozmetikai eljárások hatékonyságát.
  • Tisztítja a testet a toxinoktól és a salakoktól.
  • A cellulitisz elleni küzdelem.
  • A nőstény meddőség és egyéb betegségek kezelésére alkalmazzák.


  A "Medisana MBH" masszírozóhoz három tartály található az aromás olajok számára, ami aromaterápiát tesz lehetővé

  Nagyon egyszerű és kényelmes a "Medisana MBH" masszázs-masszírozó használata, minden újonc képes kezelni!

  A "Medisana MBH" masszírozó biztonságos használata. A készülék kialakítása úgy van kialakítva, hogy a szőnyeg biztonságosan teljesen vízbe merüljön. A kezdéshez helyezze a kád aljára, rögzítse a tapadókorongokra, és helyezze a kompresszort a kád felett, a levegőellátó cső elég hosszú ahhoz. Írja be a fürdőszobába a vizet, és csatlakoztassa a készüléket a 220 V hálózati feszültséghez. Most csak a kívánt munkamintenciát választja ki, a munkamenet időtartama, aromás olaj hozzá, és a masszírozó készen áll a munkára.

  Ellenjavallatok a masszírozó használatához:

  • gombaölő és gombás bőrbetegségek;
  • légúti betegségek;
  • mentális rendellenességek;
  • súlyos szívbetegség;
  • a máj és a hasnyálmirigy betegségei;
  • terhesség.

  Aero masszázzsal való fürdés előtt a www.yamiss.ru weboldal szakértői azt javasolják, hogy előzetesen konzultáljon az orvosával.

  Valódi német minőség! A Medisana garantálja a megbízható és stabil gépkezelést.

  A német cég, a Medisana 30 éve foglalkozik termékek előállításával az egészség és a jólét fenntartása érdekében. A szlogennel dolgozva "semmi fontosabb az ember számára, mint az egészségük" lehetővé teszi számára, hogy készítsen néhány legjobb egészségügyi terméket. A nyomás és impulzus, a hőmérők, a mérlegek, a vércukorszintmérők, a manikűr és pedikűr készletek, masszírozók és más megoldások Medisana márkanév alatt történő értékesítése sikeresen értékesített és hízelgő felhasználókat szerzett a világ minden tájáról. A gyártás során csak a legmagasabb minőségű modern anyagokat és alkatrészeket használják, amelyek az állandó minőségellenőrzéssel kombinálva minden termék magas megbízhatóságát és problémamentes működését biztosítják, beleértve a "Medisana MBH" masszírozót.

  Műszaki adatok:

  • 3 masszázs intenzitás: könnyű, erős, változó;
  • 220-240 V, 50 Hz-es hálózatból működik;
  • kompresszor teljesítmény - 450 W;
  • időzítő 10/20/30 percig;
  • automatikus kikapcsolás alapjáraton - 20 perc elteltével;
  • szünet a munkában - legalább 10 perc;
  • a szőnyeg mérete 120x36 cm;
  • a levegőellátó tömlő hossza - 2,4 m;
  • hálózati kábel hossza - 2,2 m;
  • távvezérlő teljesítmény - 1 db 3 V CR2032 akkumulátor.


  Kozmetikai masszőr csomagolása "Medisana MBH"