Legfontosabb > Dekoráció

3D fürdőszoba padlólapok

A javítások során egyre gyakrabban a szobák, különösen a fürdőszobák díszítésére új technológiák szerint fejlesztett anyagokat használnak (lásd a Phototile a fürdőszobában: mit válasszunk, hogyan kell törődni). Ezek közé tartoznak a háromdimenziós képek - 3D padlólapok. A fürdőszobában egyedülálló, rendkívül szép formatervezést hoznak létre. És a 3D-s rajz hatásának köszönhetően életre kel, mintha egy teljesen más világba került volna.

3D padlóburkolat, gyártása

A 3D padlólap egy homlokzati anyag, amelynek szíve a szokásos csempe. Több rétegben és rajzban szénréteget alkalmaz. A többrétegű és háromdimenziós képet (3D-effektust) hoz létre. A 3D padlóburkolat a füvön utánzó harmatcseppeket, a víz alatti világot él, ahol változatos lakói élnek. A rajzok különböznek a világosságtól és a fényességtől. A belső tér kialakítása realisztikus.

A mikrolencsés technológia segítségével készült, amikor a rétegeket olyan szokványos csempékre alkalmazzák, amelyek megvédik, és mozgásmintázat keletkeznek.

A cserép alapanyaga a kerámia, a műanyag és az üveg. A termelés lényege:

 • polikarbonát alapréteget alkalmazva;
 • értékcsökkenési réteget rajzol;
 • a fényvisszaverődéssel rendelkező mintával rendelkező filmréteg bevonása;
 • egy olyan átlátszó réteget alkalmazva, amely lencsékként működik;
 • ütésálló réteg alkalmazása a kopásállóság növelése és a termék élettartama meghosszabbítása érdekében.

A 3D-s padlólap megnövekedett ereje miatt figyelemre méltó, ezért rákattintással nem lehet félni, hogy repedések vagy szakadások jelennek meg.

A gyártók olyan átlátszó, áttetsző burkolólapokat állítanak elő, amelyek folyadékot tartalmazó anyaggal vannak feltöltve, valamint egy háromdimenziós mintával rendelkező csempe, amelynek nagy szilárdsága van. Van egy 3D csempe padló zajelnyelő tulajdonsággal.

A 3D csempe előnyei

A használt 3D padlólapok számos előnnyel rendelkeznek:

 • magas esztétikai tulajdonságok;
 • hosszú távú üzemeltetés, körülbelül 30 év, amely garantálja a gyártót;
 • felülete csúszásgátló tulajdonságokkal rendelkezik, ami rendkívül fontos a fürdőszobában;
 • antimikrobiális, higiénikus tulajdonságok, amelyek meggátolják a gomba és penész megjelenését a felületen;
 • mechanikai hatásokkal és vegyi anyagokkal szembeni ellenállás;
 • kizárólag nem éghető anyagokat használnak csempék előállításához;
 • teljes vízszigetelés.

A 3D csempe hátrányai

A 3D-s padlólapok számos kisebb hibát tartalmaznak, amelyeket figyelembe kell venni használat közben:

 • hogy a fürdőszobai burkolatot 3D lemezekkel dolgozzák fel, teljesen sík felületre van szükség;
 • a csempe nem hajlítható, hajlítható és tiszta legyen csiszolóanyagokkal;
 • a vágást óvatosan és nagyon óvatosan kell végrehajtani, mivel a rajz megsérülhet;
 • A padlóhoz tartozó 3D csempe csak beltérben használható, mert nem tolerálja az alacsony hőmérsékletet.

Hogyan válasszunk

A 3D lemez kiválasztásának alapvető követelményei szinte megegyeznek a szokásos módon. Az anyag fő feladata, hogy befejezze a fürdőszoba felületét, elrejtve a belső tér hibáit és kiemelve annak előnyeit. A burkolólapokat esztétikai preferenciáik alapján kell megválasztani (lásd Hogyan válasszon egy csempeburkolatot egy fürdőszobának).

Ha a fürdőszoba kicsi, kérjük, válasszon egy csekély csillogó árnyalatot egy kis képen. Nagyméretű helyiség befejezéséhez bármilyen burkolólapot használhat, csak akkor szükséges, ha az anyag designja a szoba belsejével van kombinálva (lásd: Fürdőszobai csempe - a legjobb gyártó választása).

3D padlólapok vásárlásakor elengedhetetlen, hogy megismerkedjen a minőségi tanúsítvánnyal, mivel költsége meglehetősen magas. Érdemes pénzt fizetni egy alacsony minőségű termékért?

Néhány stílusszabály

A fürdőszobában használt 3D padlólapok falakhoz használhatók. Az alkalmazási kör korlátozása. Csak a megfelelő ragasztó típusát kell kiválasztani. Használhat szilikon vagy gipsz rögzítőt, valamint cement alapú ragasztót.

A fűtött padlókhoz hőálló kompozíciókat kell használni. Vannak olyan esetek, amikor egy 3D-s csempe csatlakoztatásához használjon speciális kétoldalas szalagot.

A telepítési folyamat meglehetősen egyszerű. A felszínt fel kell készíteni a munkára. Ennek a helynek teljesen száraznak, szilárdnak és simanak kell lennie. A csempe vízszintesen van elhelyezve, ellenkező esetben a színek egyenetlenül oszlanak el. A varratok és lejtők hiánya jelzi a berendezés helyességét. A rést a szilikon alapú, színtelen tömítőanyag segítségével őröljük meg.

Care Tips

A használat során különleges nehézségek nem merülnek fel. Az egyszerű víz könnyen megbirkózhat a szennyeződéssel a csempe felületén. Ha szokatlan fürdőszobai beltéret szeretne létrehozni, a 3D padlólapok a tökéletes választás.

3D padlólapok

Padlólapok 3d - a valódi esztéták kiválasztása

Csempék a konyha padlóján

Gyönyörű csempe a konyha padlóján minden olyan estét álma, aki nemcsak kellemes, hanem kreatív belső teret kíván létrehozni. Segítségének végrehajtásában ilyen rendkívüli ötletek képesek lesznek egyedülálló új anyag - 3d csempe a padlón.

A 3d padlólap egy edzett üveg, háromdimenziós képen lerakódva. A csempe mikrolencsés technológiával készült, ami reális képet nyújt. Fotók a csempe szinte életre kelnek, úgy tűnik, hogy megérintheti őket!

A 3D-s csempe a padlón segít létrehozni egy párhuzamos világ illúzióját. Képzelje el, hogy a fürdőszobába vagy a konyhába való belépéskor nem érinti a rendszeres padlót, hanem a tenger mélységét vagy az óriási sziklák törését. Ez egy olyan lenyűgöző látvány, amely nem hagy semmit közömbös!

A 3D-s padlólap egyedülálló kialakítás, amely lehetővé teszi bármely helyiségnek a modern művészet valós munkáját. Az esztétikai funkciók mellett a 3D padlóburkolatok számos tagadhatatlan előnnyel járnak:

 • gyakorlatiasság és tartósság;
 • az élénk színek telítettségének megőrzése 10 évig;
 • semlegesség az agresszív kémiai környezetekhez;
 • a pórusok hiánya és a por és a piszok felhalmozódásának lehetősége;
 • az ultraibolya sugarak és a mechanikai terhelés ellen;
 • egyszerű telepítés

A 3d padlólap speciális buborékokkal rendelkezik, amelyek párnázást biztosítanak a mozgások alatt. Amikor egy ilyen bevonaton járunk, nem érzünk hideg és kellemetlen felületet, hanem puha szőnyeget.

Lehetőség van ilyen cserép használatára a lakásban, az irodában vagy a bevásárlóközpontban. Nagy fizikai igénybevétellel ellenáll, és nagy forgalmú, nyilvános helyeken használható. Ez egy nagyszerű lehetőség azok számára, akik úgy döntöttek, hogy mindenkit meglepnek és igazi örömet okoznak.

A sztereó burkolólap egy tökéletesen lapos alapra helyezett fedőréteg. Ehhez meg kell szintetizálnia a beton esztricheit, megszüntetnie a szabálytalanságokat, repedéseket és egyéb hibákat. Csak ezt követően háromdimenziós képet készíthet, és a befejezés végső szakaszába léphet.

Padlólapok a konyhai árakhoz

A szokatlan sztereó hatású padlólapok a tiédek lehetnek, ha azt weboldalunkon akarjuk megvásárolni. Megfizethető ár és magas színvonal garantált. Megrendelésünket bármely Oroszországba szállítjuk. Az anyagokat robosztus dobozokba csomagolják, amelyek megakadályozzák a szállítási műveletek esetleges mechanikai sérülésének valószínűségét.

A 3d padlók közvetlenül az oldalon keresztül vásárolhatók meg. Ez nagyszerű megtakarítás valós időben és nincs szükség kimerítő vásárlási utakra. A megrendelés nagyon egyszerű a webhelyen. Egyszerűen válassza ki a padlólapok kívánt méretét, tervezze meg és adja meg a kívánt számot. Ezután menjen a pénztárba, ami néhány percet vesz igénybe. Az online áruház tanácsadói hamarosan kapcsolatba lépnek Önnel, tisztázzák a megrendelés részleteit, és elküldik Önnek.

Rendeljen a 3d szintet a nap és az éjszaka bármikor. Ez különösen értékes az elfoglalt emberek számára, akik gyakran nem rendelkeznek egyetlen ingyenes percel a nap folyamán. A 3d padlólap megtekinthető egy speciális könyvtárban, amely megtalálható a szükséges kategóriában. Most vásárolni befejező anyagok rendkívül egyszerűvé vált. Ugyanakkor a csempe maga a lehető leghamarabb az Ön által megjelölt címre fog megjelenni. Kiváló minőségű, kedvező áron, kreatív tervezéssel és tartóssággal - a megfelelő választás minden este számára, aki érdekli a megszerzett dekoráció praktikusságát.

3d padlólapok: az anyag összetételének jellemzői, telepítés

Képzelje el egy pillanatra, lépjen be a fürdőszobába, és lépjen be a tenger mélységébe minden lakosával.

Igaz, váratlanul, de nagyon hatékonyan. Kár, hogy lehetetlen. De miért? Teljesen - csak egy "élő csempe" vagy egy 3 d-effektus szükséges.

Az "élő csempe" vagy a 3d emelet egyike az új típusú padlóburkolatoknak, amelyek díszítik a belső teret, szórakozássá válnak a gyermekek és a felnőttek számára, kereskedelmi vagy belföldi helyiségek fényes hangsúlyozásával. Könnyen telepíthető és karbantartható, biztonságos és környezetbarát.

Az "Élő csempe" lehetővé teszi, hogy egy új módon megnézzük a belső tér ismert elemeit. Sok apró parabolikus lencsét hoz létre a mozgás illúziója, és a lapos felület megszerzi a kötetet, és szó szerint életre kel, ha megérinti, amikor a belső kapszula a csempe enyhén összenyomott.

Ez az anyag csiszolható padló, jól néz ki a munkalapokon és a bárpultokon. Tulajdonságai miatt a 3D csempe nem feltétlenül alacsonyabb a kerámiánál, és esztétikai szempontból még felülmúlja is.

Jellemző a padló 3d csempe

A 3D-s grafika hatására kidolgozott alapanyag alapja mikrolencsés technológia. Ez a szénfilm és csempe egyedülálló kombinációja, amely lehetővé teszi egy háromdimenziós kép hatásának elérését. A felület rugalmas és tartós. A folyadékkomponens, amelyet többszínű vagy monokróm színezékkel hígítanak, belülről van beágyazva.

A szerkezet több réteg polikarbonátból áll:

 • alap,
 • amortizáció,
 • a következő jön reflektív,
 • majd egy szuper transzparens műanyag "lencsét" és egy polimer ütésálló kopóréteget.

A gél vegyület a két védőréteg között van.

Különleges védőfelszerelés és extra nagy igénybevételű rétegek egyaránt lehetővé teszik, hogy ellenálljon a szuperkemény terhelésnek és szennyeződésnek. A csempegyártás egyik végső lépcsője az erősség vizsgálatára szolgál, amelynek során minden négyzetmétert 500 kg-os nyomásnak vetnek alá.

A színes folyadék a csempe területén kisebb nyomással mozog, azaz kompenzáló módon. A csempere kattintva a legvonzóbb hatás érhető el, ami a háromdimenziós illúziót hozza létre.

A rajz raszterképekből, absztrakt foltokból vagy geometriai formákból állhat. A különleges kialakítás és a technológia lehetővé teszi számukra, hogy minden szempontból észrevegyék őket.

Az "élő csempe" segítségével nemcsak az egész padlót lehet elhelyezni, hanem egy betétet egy kerámiával díszített rendszeres padlózathoz.

Szabványos méretek: 25 × 25, 50 × 50 és 100 × 100 cm, vastagsága 10 mm.

A 3d lefedettség előnyei

A telek kiválasztásának változatossága, melyet 3d csempékkel lehet animálni, nagyszerű - több százezer lehet. De az esztétika nem az egyetlen előnye a padló háromdimenziós anyagának.

A főbb tulajdonságok között meg kell jegyezni:

 • ellenáll minden mechanikai terhelésnek - nem lehet karcolódni, képes elviselni a 200 kg / cm2-es terhelést;
 • tartósság - a szakértők azt mondják, hogy élettartama kb. 30 év;
  vegyi ellenálló képesség az agresszív háztartási termékekkel szemben;
 • higiénia - csökkenti a gombák vagy más mikroorganizmusok valószínűségét;
 • hipoallergén és környezetbarát - a csempe teljesen ártalmatlan az allergiában szenvedők számára;
 • vízszigetelés;
 • csúszásgátló felület;
 • UV-sugárzással szembeni ellenállás - 5-8 év alatt elkezd elhalványulni;
 • a lengéscsillapítás, amikor a gyaloglás nemcsak kellemes, hanem hasznos is, miközben a gyaloglás lágy borítású benyomást kelt;
 • tűzálló tulajdonságok.

hiányosságokat

E csempe hátrányai jelentősen kisebbek:

 • korlátozott a használata - csak belsőépítészetként használható, nem használható külső munkákhoz;
 • tilos mechanikai változtatásra kényszeríteni, például a behelyezés során vagy a 2 ° -nál nagyobb hajlításhoz;
 • a felület 60-73% -ának egyenletes nagy nyomásával szabadon kell lennie.

opciók

Átlátszó - felületét teljesen átlátszóvá teszi, lehetővé téve a háttérvilágításhoz való alkalmazását. A háttérvilágítás mind a tetején, mind az alján helyezhető el, ami egyedi színhatást eredményez.
Áttetsző - fehér bázissal rendelkezik, amely nem sugároz fényt, így az interaktivitás hatása csak nő. Az ilyen 3D csempe folyékony töltőanyaga lehet azonos színű vagy különböző árnyalatú. Amikor rákattint a csempe alakult egyedi "élő" rajzok.

kiválasztás

3d padlólap két célt szolgál:

 1. díszíti a belső tér
 2. elrejti a hibákat és hangsúlyozza a belső tér méltóságát.

A tágas helyiségektől eltérően a kisbabák színpalettáját óvatosan kell kiválasztani, különben sok színes folt és élénk szín jelentősen csökkenti a már kis helyet.

Padló "élő csempe" - kétségtelenül a finom döntés, amikor létrehozza exkluzív belső. Ez az anyag nagyszerű a folyosón és a folyosón - nagyon tartós és nem fél az éles sarkúktól egyáltalán.

Padlóburkolat

A 3D-s csempe teljesen szokatlan, egyszerűen felszerelve.

Miután meghatároztuk a szükséges anyag méretét és mennyiségét, előkészítsük az alap felületét. Az alapnak:

 • kemény, azaz van egy támasz, nem szabad laza és poros;
 • száraz - a nedvességtartalomnak 3% alatt kell lennie;
 • sima és egyenletes - a tökéletes egyenletesség az egész területet a szintező vegyületek segítségével érik el.

Használatakor kétrészes poliuretán ragasztót vagy két részből álló vízalapú ragasztót kell használni. Kb. 3 mm-es rétegben kerülnek alkalmazásra. Megfelelően helyezve, nem egyenetlen varrások vagy lejtők vannak.

Az ideiglenes használatnál a kétoldalas ragasztószalagot a pamut alapon (a csempe kerületén ragasztják a rövid csíkokhoz) vagy egy polietilén hátlapot, amely megvédi a töréseket.

A háttérvilágítás használatakor először telepítse az elektromos áramkört, majd szerelje fel a vezetőket, amelyek plexiüvegből, polikarbonátból vagy PET-ből készülhetnek. A 3d csempe a vezetőkhöz van rögzítve, így egy kis rés (3-4 mm) van köztük, így a méretváltozás miatt a kép nem mozdul ki.

A megvilágítás hiányában a felületet a fő felületre rögzítik, az anyag közötti rés marad. Mindkét esetben a rést dörzsöljük szilikon tartalmú színtelen tömítőanyaggal.

A művelet nem okoz nehézséget, mivel felülete könnyen tisztítható normál vízzel.
A 3D padlóburkolatok megtekintéséhez nézze meg a kis videót:

3D-s csempe a fürdőszobában - merítés egy másik dimenzióban

Minden nap a szobák kialakításában, beleértve a fürdőszobákat, egyre inkább új technológiákat alkalmaznak. A szoba kialakításának egyik ilyen innovatív megközelítése a háromdimenziós képekkel ellátott csempék használata. Ezeket 3D effekt lapkáknak hívják. Ezeknek a csempéknek köszönhetően egyedi, stílusos és szokatlanul szép fürdőszobai designt hozhat létre. A 3D-hatás segíteni fogja a választott képet, és megtalálhatja magát egy másik világban.

Mi ez?

A 3D-s csempe először is az egyik szokványos csempékből álló alapanyag egyik típusa, amelyen több réteg polikarbonát film és valamilyen kép van felhordva. Ezek a rétegek volumetrikus hatást hoznak létre.

A 3D formátumú csempe lehet fal, padló és még mennyezet. A mennyezeten utánozhatja a zavaros vagy tiszta égboltot; a padlón - a természetből származó textúrák, például harmatcseppekkel, homokkal vagy buktatókkal ellátott füvek; és a szoba falán láthatja az egész várost, erdőt vagy mezőt, amely a horizont felé nyúlik stb.

Ezenkívül 3D-s csempék használatával - a szokásos fürdőszobát változatos lakóhellyel lehet a víz alatti világban kialakítani. A 3D-s csempe ilyen képei annyira fényesek és világosak, hogy az általuk létrehozott belső tér a realizmusban feltűnő, és a leginkább kellemes érzéseket ad.

nyalánkság

A 3D-s csempéknek számos előnye van:

 1. Ugyanolyan pozitív tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a kerámia burkolólapok, azaz tartósak, ellenállnak a nedvességnek, tűzállóak és higiénikusak.
 2. A padlómodellek emellett nagyon ellenállnak a kopásnak. Kiszállhatnak akár 200 kg súly 1 cm2-enként.
 3. A 3D csempék képesek befolyásolni a vizuális-térbeli észlelést beltéren belül.
 4. A szobák díszítésének lehetőségei annyira nagyok, hogy könnyű lesz saját exkluzív és rendkívül szép ízlése.
 5. Tartósak. Egyes gyártók szerint a 3D csempék több mint egy évtizede tarthatnak.
 6. Ezek a termékek higiénikusak: nincs penész, és nem járulnak hozzá a gombák és egyéb mikroorganizmusok fejlődéséhez.
 7. A 3D csempék meglehetősen ellenállnak a különböző detergenseknek, beleértve az agresszíveket is.
 8. Teljesen hipoallergén.
 9. Felületük csúszásgátló.

ellenérvek

 1. A 3D csempe csak egy tökéletesen illeszkedő felületen helyezhető el. A falra vagy a padlóra vonatkozó szabálytalanságok és hibák miatt a térfogat vizuális hatása elvész vagy torzulhat.
 2. Nem vágható vagy fektethető 2 foknál nagyobb kanyarral.
 3. A csempe nem használható a ház külső felületén, és a téli időszakban nem fűthető szezonális lakóházak öltözködése.

3D fotólap

Lényegében a 3D-s fotólap ugyanaz, mint a 3D-s lap. Az egyetlen különbség az első, hogy a fototile lehet rendelni magad. Ehhez nagyon nagy felbontású fényképet kell készítenie. A kiválasztott fényképet a csempe magas hőmérsékleten használja. A termikus hatás következtében a festék gáznemű formát kap, és behatol a polimer bevonathoz, és rögzül a csempe. Ezt követően a terméket egy mázas réteggel borítják.

Hogyan kell termelni?

A 3D-s csempék gyártásánál mikrolencsés technológiát alkalmaznak. Ennek a technológiának a lényege abban rejlik, hogy több speciális réteget alkalmaznak egy hagyományos csempe felületére, amelyek képesek megvédeni és megteremteni egy dinamikus minta hatását. Először is, egy polikarbonát alapréteget kell alkalmazni. Ezután egy párnázó réteget alkalmaznak, majd a felületet egy fényvisszaverő fóliával borítják. A kép tetején egy szuper-átlátszó réteget alkalmaznak, amely a lencsék működését végzi. Ez a réteg nagyméretűvé teszi a rajzot. A nagyobb szilárdság érdekében a terméket védő ütésálló réteggel borítják. Ez a réteg tartósabbá és hosszabb élettartamúvá teszi a terméket.

Tippek a választáshoz

 1. Nem javasoljuk, hogy a kis fürdőszobában a színes 3D-s csempe színeket vegye be, mert rengeteg fényes folt és fényes dinamikus kép egy közeli helyiség benyomását keltheti.
 2. Azt is tanácsoljuk, hogy legyen óvatos a tartozékok kiválasztásával, mivel minden alkatrész kevesebb helyet takaríthat meg.
 3. Nagyobb fürdőszobák esetén kiválaszthatja a szélesebb színpalettát különböző alakzatokkal és több belső elemekkel.
 4. A legfontosabb dolog nem elfelejteni a mérsékeltséget és az ízérzést. Fontos, hogy a belső tér minden eleme összhangban legyen egymással.

Fektetési technika

A 3D-s födémteljes helyiséggel szembeni elrendezés kissé eltér a normál kerámia burkolatokkal való szembenézés folyamatától. A 3D-s lapot maga, vagy szakemberek segítségével lehet elhelyezni.

A csempék önszereléséhez szüksége van:

 1. Teljesen sík felületet biztosítson a falakon és a padlón. Győződjön meg róla, hogy a felület teljesen száraz és nem folyékony.
 2. Készítse elő a burkolatot.
 3. Készítsen olyan keveréket, amellyel ragasztja a csempeit a falon vagy a padlón. A keverékben rendszerint szilikon, cement vagy vakolat kell jelen. A csempe kétoldalas szalag segítségével szerelhető fel. És olyan padlók esetében, amelyek fűtési rendszerrel hőálló keveréket használnak.
 4. Ha a fürdőszobában lámpákat telepít, előzetesen végezzen elektromos munkát.
 5. Ebben az esetben olyan útmutatókat kell telepítenie, amelyekhez később csatolhatja a lapkát. Az útmutatókat olyan anyagokból kell vágni, mint a polikarbonát, a plexiüveg vagy a PET.
 6. Az útmutatók telepítése után folytathatja a 3D-s lapok rögzítését. A burkolólapok elhelyezésekor egy 3-4 mm-es szélességű rést kell hagyni közöttük. Erre azért van szükség, hogy a kép ne mozdulhasson el a csempe méretének különbségei miatt.
 7. Ha a háttérvilágításra nincs szükség, akkor a 3D-s lapokat közvetlenül a fő felületre kell felszerelni. Ne felejts el elhagyni a rést. Ezután egy színtelen felületű szilikon alapú tömítőanyagot tölt fel. A habarcsot óvatosan, spatulával kell felhordani, hogy a csempe felületét ne károsítsa.
 8. Távolítsa el a hermetikus keverék maradványait nedves ronggyal.
 9. Ha a padlón egy háromdimenziós képet készít, hogy tökéletesen lapos felületet hozzon létre, akkor önmagasító keveréket használhat, amely képes még kisebb magasságkülönbségekre is.

A 3D csempék könnyen karbantarthatók. Tisztítsa meg nedves szivaccsal, majd törölje száraz ruhával. Az egyetlen nehézséget a kemény víz használata okozhatja. Le tudja hagyni a plakettet a csempe. És ha megszünteti ezt a plakettet, tisztításkor speciális vízlágyítót kell hozzáadnia.

Ne feledje, hogy a csempe nagyon óvatosan kell kezelni, mivel a felső rétege könnyen megsérülhet. Minden karcolás vagy forgácsolás teljesen vagy részben torzíthatja az egész képet. Emellett deformáció eredményeként a csempe elveszítheti fényes megjelenését.

Mégis, a 3D-s csempék minden gyártója biztosítja, hogy megfelelő működés mellett ezek a csempe több mint 25 évig tarthat, miközben megőrzi valamennyi tulajdonságát.

3D csempe a fürdőszobában - modern módon gyönyörű befejezi +75 fotót

Ki nem szeretné látni a fürdőszoba otthonában gyönyörű, kényelmes és funkcionális? Valószínűleg nincs ilyen lakástulajdonos, aki megtagadná a fürdőszobájának javítását.

És ez nem feltétlenül meglepő, mert egy tökéletesen berendezett szobában egy személy kényelmesebbnek érzi magát.

Reggel kellemesebb egy éltető zuhanyt venni, este pedig kényelmesen átáztathatja a fürdőszobát, és megnézheti a díszes csempés mintákat.

Azonban ma a szokásos mintázatú csempe gyakorlatilag nem használatos. Ez váltotta fel a modern 3d fürdőszoba csempe.

Még akkor is, ha a fürdőszobája meglehetősen szerény méretű, ezzel a cserépdel paradicsomi fürdővé válhat.

Kompetensen felvetve a képet és a szoba általános kialakítását, vizuálisan bővítheti azt, valamint elrejtheti a meglévő hiányosságokat. Egyetértek azzal, hogy ez fontos, mert néha a javítási hibák idején történik, amelynek korrekciója drága.

Akkor miért ne használnod egy másik, olcsóbb módot arra, hogy elrejti a hibát a kíváncsiskodó szemektől? A 3d hatású csempe segít megvalósítani az álmaidat, és egyedivé teheti a fürdőszobai tervezést.

Csempék használata egy 3d hatással, hogy díszítse a fürdőszobát

Csak néhány évvel ezelőtt ezt a divatirányzatot az egységek használták. Azonban néhány év elteltével az anyag népszerűsége jelentősen megnőtt.

Sokan szeretnék használni díszítő elemként a fürdőszoba tervezésében. A falra vagy a padlóra fektetett háromdimenziós rajzok nagyon látványosak.

Világosak és szokatlanok, ráadásul a kötet miatt, úgy tűnik, hogy a rajz "él". Egyetértek azzal, hogy ez nagyon érdekes.

A piacon számos tematikus rajz található, amelyek lehetővé teszik a lakástulajdonos számára a legmegfelelőbb választást. Ugyanakkor nem számít, milyen stílusban díszítették a fürdőszoba belsejét. A fürdőszobájához egy érdekes minta megtalálható, amely illeszkedik a teljes kialakításba.

Ha kétségei vannak azzal kapcsolatban, hogy a kiválasztott kép illeszkedik-e a belső térbe vagy sem, nyugodtan használhatja a vízi témát.

Univerzális és alkalmas minden stilisztikai trendre. A hullámhosszú hullámok, egzotikus halak, delfinek és még a bálák fényképezőgépe a modern, hi-tech, Provence stílusú fürdőszobához ideális, mit mondhatunk a klasszikusokról.

Vannak, akik megtagadják a 3d csempék használatát kis fürdőszobákban, mert úgy vélik, hogy egy háromdimenziós kép csak "enni" a szabad helyet.

Valójában, ha a fürdőszoba nagyon szerény méretű, nem ajánlott ezt az anyagot használni a főnek. Azonban biztonságosan használhatja szaggatottan.

Például, ha a fürdőszobája egyszerű, tömör burkolattal van ellátva, bizonyos helyeken térfogatképet adhat ki 3d csempék használatával. Rendkívül szokatlan és gyönyörű lesz. Ebben az esetben nem kell aggódnia attól a ténytől, hogy a szoba vizuálisan csökkent.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő 3D-s effektust?

Mielőtt végleges döntést hozna, ne feledkezzen meg azokról az alapfunkciókról, amelyeket egy csempe meg kell tennie:

 • minden csempe, függetlenül attól, hogy van-e 3d hatása vagy sem, a dekorációnak kell lennie a fürdőszobának;
 • Segítségével egyszerűen el kell rejteni az összes meglévő hiányosságot a helyiségek javításában;
 • a csempe legyen kényelmes borítás, amely nem igényel különös gondosságot;
 • annak minőségi mutatói elég magasak legyenek ahhoz, hogy az anyagot minél rövidebb ideig használhassa.

Ebből kiindulva először is csak kiváló minőségű anyagot kell választania, amely nemcsak a fürdőszobai dekorációvá válik, hanem a javításban rejlő hiányosságok elrejtése is. Amint kiválasztja a fenti követelményeket kielégítő 3d-s lapkát, meg tudja változtatni a tervét.

Ugyanakkor emlékeztetni kell arra, hogy nem csak a személyes preferenciáit kell irányítani. Különösen körültekintően kell választani egy csempe a kis fürdőszoba.

Mivel a rossz színséma jelentősen elrontja az egész megjelenést, és még kisebb látványt nyújt a helyiségben.

Ezért javasoljuk, hogy válasszon egy olyan, világos árnyalatú 3d-s cserépet, amely nem tartalmaz nagy fényes ékezeteket. A jelenlétük csak akkor megengedett, ha tágas fürdőszobát tervez, ilyen csempével.

Ellenkező esetben csak ellopják a helyet, és a fürdőszobája még kisebb lesz. Csak a nagy fürdőszobák tulajdonosai engedhetik meg maguknak ilyen kísérleteket sötét és terjedelmes 3d csempével.

3D csempék: eredeti megoldások a belsőépítészethez

A több mint egy tucat évig tartó burkolólapok a burkolólapok piacán vezető szerepet töltenek be erőssége, tartóssága, könnyű karbantartása és esztétikai tulajdonságai miatt. Csempe falak és padlók a fürdőszobák, folyosók, konyhák - vagyis azok a helyek, ahol a szennyezés kockázata és a magas páratartalom.

A modern technológiák fejlesztésével a bélésanyagok egyre változatosabbá válnak, szokatlan és összetett formák és textúrák megszerzésével. Az egyik újítás, amely egyre népszerűbb a modern világban, 3D-s csempe.

Különlegességek

A többdimenziós hatás a 3D bevonatot "élve" teszi - a rajta lévő képek annyira valóságosnak tűnnek, hogy a hangerő és a mozgás benyomását keltik. Az ilyen tulajdonságok miatt a többdimenziós hatású csempe képes vizuálisan bővíteni a térséget, perspektívát teremteni.

Ezt az értékes minőséget sikeresen használják bármely helyiség kialakításában.

A 3D csempe mind a falburkolathoz, mind a padlóburkolathoz készült, és összetételük és kopásállóságuk különböznek. Ezt a fontos pontot figyelembe kell venni az anyag kiválasztásakor.

Környezetvédelmi tulajdonságai szerint a 3D-s burkolat nem alacsonyabb a kerámiáknál, és teljesen biztonságos a lakóépületekben való használatra.

Leggyakrabban 3D-s bevonatot használnak a falak, padlók padlózásához a fürdőszobákban, konyhákban, medencékben. Ez magyarázza a rengeteg tengeri és vízi témákat a legelterjedtebb cserépbeállításokban. És valóban, a korallzátonyok újjáélesztett festményei, a delfinek fröccsenése vagy a kavicsok alján folyó patak csodálatos díszítés a vízhez kapcsolódó helyiségekben.

Azonban az esztétikai szépség mellett a 3D-s csempe a tervezési trükkökben is szolgálhat a tér vizuális megnövelésében, a tér nagyobb mennyiségben és fényben való megjelenítésében.

A többdimenziós hatásnak a burkolóanyag gyártása során különböző kompozíciókat és képalkotási módszereket alkalmazhatunk. Az ilyen árnyalatok ismerete segít abban, hogy a legmegfelelőbb lefedettség mellett a megfelelő választás legyen.

Heavy Duty sztereó csempe

Amikor ilyen bevonatot készít mikrofunkciós technológia, polikarbonát és üveg segítségével. A 3D csempe díszítő rétegének kitöltése különböző lehet:

 • 3D rajz. A legvékonyabb átlátszó lemezek megtörik az incidens fényét, egy minta közöttük lévő filmet, és a csempefelületet védi a mechanikai hatásoktól a tartós átlátszó polikarbonát. A 3D-s rajzolás lehetővé teszi, hogy díszítse a szobát a természetre nézve, a városi utcai fényképek perspektívájában, a geometriai térfogatú ábrákon. Nincs korlátozás a szerzők és a tervezők képzeletére.
 • Gel. A rajzon vagy a fényképeken kívül folyékony, többszínű gélt használnak a csempe kitöltéséhez. Amikor a felületre nyomást gyakorolnak, a gélt az átlátszó bevonat alatt újraelosztják, minden alkalommal új egyedi minta létrehozásával.
 • Foszforral. Az eredeti 3D-s dekoráció használatának másik módja egy foszfor használata a csempe üregében - a sötétben ragyog. Ez a hatás annak köszönhető, hogy a részecskék képesek felhalmozni a napfényt vagy a mesterséges megvilágítást.

A teljes sötétségben a festék fényenergiát ad, festeni a szobát a megadott színekben és mintákban.

A multidimenzionalitás sztereoszkópikus csempe hatását a mikrolencsék minta refrakciója okozza. A kép "életre kel", a mozgás illúziója jön létre, a kép úgy tűnik mozog, attól függően, hogyan változik a megfigyelő helyzete.

A fentiekből látható, hogy a 3D-s csempék használatának a vizuális tulajdonságokon kell alapulnia, vagyis azon a felületen, ahol maga is "felfedhet". A gél minták alkalmasak a padló és a vízszintes felületek - munkalapok, bárpultok. Az "élő" rajzok mind a padlóra, mind a mennyezetre és falra néznek.

a dombormű

Háromdimenziós kerámia - az előző bevonat pontos ellentéte. Az ilyen burkolólapokat egy másik, kerámia vagy vasbeton alapú technológiával készítik el. A bevonó anyag átlátszatlan, feladata nem többdimenziós kép sugárzása, hanem egy saját textúrájú hangerő létrehozása. Kiválaszthatja a fa, a vakolat vagy a cserép a különböző lehetőségek a megkönnyebbülés bevonat.

A textúra szerint a 3D domborművek a legváltozatosabb díszítéssel rendelkezhetnek: konvex absztrakt félgömbök, méhsejtek, hullámszerű játékok, virágdíszek. A dombornyomott kerámiák választéka szintén növekszik a különböző szerkezeti lehetőségek miatt. Lehet, hogy durva az érintés, fényes vagy matt.

A megkönnyebbítő kerámia egyik hátránya a tisztítás bonyolultsága. A por és a füst felgyülemlik durva felületen, és nehezebb tisztítani, mint egy sima felületű felületet. Ezért ez a csempe nem ajánlott a konyha falainak a kályhához és mosogatóhoz, valamint a kis fürdőszobákhoz való nézéséhez. Emellett a megkönnyebbülés képes vizuálisan elrejteni a helyet.

De a nappaliban, a hálószobában, a folyosó domborított felülete fényűző lesz. A nagy konvex minta különleges eleganciát kölcsönöz a privát házban lévő fürdőszoba vagy medence tágas szobájába, díszítik a kandallót a klasszikus nappaliban, nemes megjegyzésekkel.

3D csempék: kiválasztási kritériumok

A közelmúltban különös figyelmet szenteltek a lakófelületek burkolatának. Fontos, hogy ne csak kiváló minőségű felületeket készítsen, hanem az alkalmazott anyag típusát is. A 3D-s csempe középpontjában: mivel egyedülálló befejező anyag, akkor köteles figyelembe venni bizonyos szabályokat a vásárlás során.

Különlegességek

A 3D-s csempe egy háromdimenziós hatású anyag. A felszínén van egy szénfilm, aminek köszönhetően sokféle hanghatást lehet elérni.

A fajtától függően az anyag méretei lehetnek 25 x 25, 50 x 50, 100 x 100 cm, a rajz pedig leggyakrabban raszteres, absztrakt vagy geometrikus. A háromdimenziós hatás bármely nézőpontból látható.

Valójában ez egyfajta fal- és padlóburkolat, amely az alkalmazott mintázat láthatóságától eltér a szokásos társtól. Ez az anyag nincs összefüggésben a betonalapra öntött epoxi padlóval. Ez egy olyan anyag, amelynek szokatlan sima és dombornyomott textúrájú szerkezete jellemzi a minta típusát, amely egyes fajtákban a gyártási módszerektől eltér.

Amikor a felületre néz, lehet egy monolitikus vászon, a tér dimenzióinak vizuális megváltoztatása. Ugyanakkor az anyag egyedülálló abban az értelemben, hogy teljes képet képes megjeleníteni egy térfogathatással.

Ennek az anyagnak a hátránya az egyedi rajzok összetett érzékelése. Ezért a háromdimenziós csempék kiválasztása során bizonyos szabályokat be kell tartani. Nem minden szobában harmonikusnak tűnik. A kép mérete, vizuális mélysége és a kép maga is számít. Bizonyos esetekben negatív hatást fejt ki, ami a belső komplexumot, harmóniától mentes.

Gyakrabban ilyen sztereoszkopikus anyagot használnak a fürdőszoba és a konyha falainak díszítésében. Az első esetben előnyös az akcentusségi zónák kijavítása vagy olyan kompozíciók kiválasztása, amelyek nem túlterhelik a teljes stilisztikai képet.

A konyhában a háromdimenziós csempe megfelelő a konyhai kötény alá helyezett síkban. Mindkét esetben a sztereoszkópikus csempe elvégzi a tér növelésének funkcióját, ami különösen fontos a helyiségek hiányában.

Ez az anyag lehet fényes, tompa, durva. A felületi textúra a szem meghatározó hatásának meghatározó hatása. Ha a felület lapos, az érzékelés lágyabb.

A megkönnyebbülés esetén a helyzet más: a térfogat gyakran érintse a szemeket, ami belső egyensúlyhiányt okoz. Ezeket a tényezőket figyelembe kell venni a boltban lévő befejező anyag kiválasztásakor: nem minden, ami közelről ható gyönyörűnek tűnik megfelelő egy adott helyiségben. Ez különösen érzékelhető, ha a helyiség helyisége korlátozott: a legtöbb esetben a sztereoszkópikus csempe rajza meglehetősen nagy.

A lényeg az, hogy az ilyen burkolólapokat nem lehet vágni. A cserép alternatívájaként több további réteget is tartalmaz, így a megszokott vágás megtörheti az anyag integritását, lebontva a dekoratív és gyakorlati jellemzőket.

Az anyag fugázását színtelen szilikon tömítőanyaggal végezzük. Ez a csempe lehet fal és padló is, fontos figyelembe venni a vásárláskor.

A modern építési piacon a 3D-s csempe több fajtája.

szabadtéri

A kerámia bevonat ebbe a kategóriába tartozik kétféle befejező anyag:

 • Lapos alapanyag csempével és háromdimenziós mintával (főként fürdőszobákban, fürdőszobákban, konyhában);
 • Folyékony töltőanyaggal, csempe, amely megnyomása során a héliumvegyület jelenléte miatt keletkezik egy élő mintázat a befejező anyagban (a padló egy részének dekoratív díszítéséhez szükséges anyag).

A második fajta érdekes, mert ha rákattint, megváltoztatja a bevonat színét. Hélium fajta a vágás során teljesen elveszíti tulajdonságait. Ha le kell vágnia egy lapos kategóriát, akkor a mintázat soraiban tükröződik, ami torzuláshoz vezet.

Az anyag hátránya a magas költségek. A fő két kategórián kívül a 3D-s hatású járda burkolatok is megvásárolhatók a piacon.

Falra szerelhető

Ez az ág háromféle befejeződést tartalmaz:

 • Lapos kerámiák nyomtatott és világos képekkel, a minta világossága és a mechanikai igénybevétel ellenállósága miatt. Alkalmas a lakások különböző helyiségeinek (pl. Lakóépületek) szembenézésére.
 • Glass. Ez egy edzett üvegből készült, amelyre egy feldolgozott képet alkalmaznak mikrolencsés technológiával (a sztereó hatás a néző helyzetével mozog). Különböző tartósságú. A fektetés, mint a cserép. A cserép félelmet ébreszt az oldal szélétől.
 • Csempe megkönnyebbüléssel. Ez egy nagy formátumú vagy mozaikos változat, korlátlan struktúrájú lehetőségekkel, blokk, félgömb, növények, virágok utánzásának képessége (egyedülálló anyag, amely az ellátás bonyolultságában rejlik).

A gyártók szerint ez az anyag tartós, és képes kezelni a kezelt síkot 35 évre. A speciális bevonatnak köszönhetően nem csúszik, hanem sokféle lengéscsillapítás esetén különbözik.

Ez a burkolat ellenáll a penésznek. Azonban felszólítja a bázis felkészítését, és ha szemben áll, nem teszi lehetővé a 2 foknál nagyobb lejtést.

anyagok

Az egyes alkatrészek összetevői az adott típusú lapoktól függenek. Egy esetben zúzott kőből, homokból, cementből és lágyítóból áll (a burkolat típusához).

A kerámia fajta agyagból vagy különböző kerámiamagokból készül. Az agyag összetevőkön kívül a komponensek homok, alumínium-szilikátok, kálium-, nátrium- és kalciumkarbonátok.

Az agyagot más komponensekkel keverik szigorúan kiszámított arányban. A keveréket őrölték, zúzta, formázott, szárított, kalcinált. A 3D-s hatás eltérő módon valósul meg. Ezt szublimációval, matricával, színezékek vagy kerámia tinták alkalmazásával alkalmazzák. A falak üvegből készülnek.

Egyéb fajták közé tartoznak a gipszkartonok. Méretenként más, ezért gyakran panelek. Ez az anyag különösen hatásosnak tűnik, gyakran lehetővé teszi a megfelelő hangulat átvitelét anélkül, hogy rengeteg minta lenne a felületen. Könnyű és elegáns.

tervezés

Tervezési technikák e cserép ma tömeg. A gyártók a szokatlan hatásra összpontosítanak. Minden esetben a kialakítás a szoba céljától függ, figyelembe véve az ellátás jellemzőit. Ha az anyag hajlamosabb a szennyeződésre, válasszon egy lapos csempe mintát. A fürdőszobában egyfajta kerek formát lehet vásárolni, melyet könnyebb törölni szennyezés esetén.

Az akcentusségi zónákban hullámformában anyagot vásárol. A hullámos burkolólapok szokatlanok. Az áramvonalas forma miatt simítja a belső éleket. Egyes kategóriák átlátszóak. Ez lehetővé teszi a háttérvilágítást, ami növeli a mélység hatását.

Érdekes technika a csempepanel. Ez a fajta tökéletesen kombinálható csempe, díszítő és természetes kő, mozaik és üveg mozaikokkal. Ez a funkció lehetővé teszi a mennyezet díszítésére szolgáló 3D csempe használatát. Az egész felületet azonban nem szabad kitölteni.

Az anyag színe nagyon különböző lehet. A csempe lehet fehér, krémszínű, világosszürke, bézs, acél, fémes fényű. Az egyik fényes döntés a fajták, amelyek a helyiség céljától függően vannak. Például a fürdőszobai választékot a tipikus tengeri színek jellemzik, köztük a türkizkék, kék árnyalatok, amelyek gazdag zöldellő színekkel hígítva különösen vonzzák a figyelmet. Ha a kinyomtatott héjúak, a fő háttér gyakran homokos.

A nappali típusok gyakran monokromatikusak, a megkönnyebbülés stilisztikai mintákat mutat. Ezek mindenféle levelek, ágak, geometriai motívumok, amelyek gyakran tartalmaznak kisebb ékezeteket (például virágokat). A sima háttérrel rendelkező hullámok szerkezete elegánsnak tűnik, ugyanakkor nem terheli meg a helyet. Gyémántok, körök, hatszögek, amelyek egyetlen vászonot alkotnak.

A formatervezés lehet a legszokatlanabb, a mintázat különböző irányait lehet használni. A vászon állhat olyan töredékekből, amelyek különböző szélességű, hosszanti, keresztirányú csíkokból állnak, a megkönnyebbülés száma és mélysége.

A minták nélküli töredékekhez való kapcsolódás stílusos akcentust hoz létre. Ez különösen érdekes, ha a csempe felületének fémes bevonata van. Ha a dombornyomott csíkok mellett a kontrasztos mintázatot nyomtatják fel a felületen, egy ilyen fajta díszítheti a nappali helyiséget.

Hogyan válasszunk?

A háromdimenziós képpel rendelkező lapok kiválasztása a befejező anyagok típusától függ. Kezdetben meg kell értenünk: a fal- és padlóburkolatok egy adott súlyterhelésnek vannak kitéve, a vastagság, a méret, a forma és a megkönnyebbülés jellemzői eltérnek.

Válassza ki úgy, hogy ne vágjon darabokat. Ugyanakkor vegye figyelembe az elhelyezést.

A szakemberek egyszerű ajánlásaival egyszerűsítheti magát - ez segít a megfelelő és harmonikus választásban:

 • Vegye figyelembe a belső stílust: ha sok bútort és tartozékot használ, ez az anyag felesleges lehet.
 • Ha egy mintát választanak alapul, akkor könnyűnek kell lenniük, a nagyméretű nyomtatványok kizárhatók: eltakarja a padlót, vizuálisan csökkenti a falak magasságát és szélességét.
 • Ügyeljen a formára: ha a tervezési irányzat üdvözli az egyszerűséget és a szigorú geometriát, kizárja az összetett átlapolású fajtákat, megtöri a stílust.
 • Szoros helyiségben egy dinamikus kép, amely rengeteg fényes foltot tartalmaz, nem megfelelő: célszerűbb, ha a csempe egyszeri alapon egy szerény akcentussal jár.
 • A kép árnyalatainak be kell illeszkedniük a szoba belsejébe, különben helytelennek tűnnek.
 • Ne használja mind a padlóburkolatot, mind a falfelületet ugyanabban a helyiségben, még akkor is, ha a fürdőszobát kívánja bélelni: a legtöbb síkra gyakorolt ​​háromdimenziós hatás gyorsan irritálja a szemet, és hatással van a pszichére.
 • Ügyeljen a nyomtatás méretére és textúrájára: válasszon egy fa mintát a falakhoz, kérjük, vegye figyelembe, hogy a padlón nem szabad megismételni (a fafelületek bõsége egyszerűbb lesz a belső térben).

Válassza ki az ékezetes, kicsi területeket a béléshez. Például egy kandalló vetülete lehet. Téglából vagy falazatból készült csempékből készült, valósághűnek tűnik, miközben nem roncsolja a teljes harmóniát.

Ne emelje ki azt a síkot, amely előtt az audio vagy video zóna található. Tehát a plazmából származó figyelem háromdimenziós hatásra vált, ezért a szemek kellemetlenek lesznek.

Porcelán csempe, mozaik és csempe 3D hatással

A sokféle belsőépítészeti megoldás közül kiemelkedik a grafika - még nem veretlen és unalmas kivitelű felülete. Az ilyen rajzok mindig bonyolultak, meg akarom nézni őket, és megérinteni, hogy érezzék a hangot, ami annyira élénken szól. A 3D-ben készült rajz nem mindig teljesen egyértelmű, egy kicsit titokzatos, de ez vonzza az ügyfeleket. Bizonyos belső stílushoz ez a megoldás csak a legjobb - hozzáadja a báj és a kifinomultság a szobába. A geometriai motívumok mindig valami üzletszerű, szigorú beállítást hoznak létre.

Gyakran a 3D-s hatást mozaikos, és akár szokatlan textúrájú, például fa vagy bőr kombinációban is használják. Első pillantásra lehetetlen elhinni, hogy a kerámia szeme előtt. A márvány, kő vagy fa textúra egy grafikus 3D-hatással elegáns és lenyűgöző.

Az "Élő" csempe releváns a szórakoztatáshoz. A mennyezeti falak és a padló olyan embereket vonz majd, akik szeretik az új technológiákat és követik a divatirányzatokat. Ha helyesen megközelíti az "élő" csempék témáit és színeit, akkor biztonságosan használhatja otthon. Illusztrációkat hozhat létre egy másik valósággal, geometrikus grafikával rendelkező gyűjteményekkel. Természetesen az ilyen színes lehetőség használata mérsékelt, például csak egy falat burkolva. Valami hűvös és városi jelenhet meg a belső téredben, de ez a stílus a csúcstechnológiájú vagy minimalista megoldások rajongói számára.

Ha mozaikról beszélünk 3D-ben, akkor biztonságosan használhat ilyen bevonatot a fürdőszobában vagy a medencében. A mozaik alkalmas a városi lakásokra is, ahol az ultramodern szellem uralkodik, és a grafika könnyen és természetesen a nappali, vagy akár a hálószobában alakul ki.

3d csempe elrendezés

Sürgős! A tervezett idõben a tervezõ a soron következõ idõpontot választja.

Távolról! A tervezõvel e-mailben vagy telefonon kommunikálhat anélkül, hogy meglátogatná az üzletet.

Minden csempe egy helyen! A weboldalon bemutatott széles választék lehetővé teszi a kérések teljesítését.

A tervezési projekt minden anyaga az Ön számára lesz fenntartva.

A csempék kényelmesebb munkája érdekében minden falhoz elrendezést adunk a szám és a méret jelzésével.

A 3D Design szolgáltatás a kerámia burkolólapok elrendezéséhez 3 szakaszból áll:

Küldj nekünk egy alaprajzot, melynek méretei (falhossz, mennyezetmagasság), a tervben meg kell adnia a tárgyak helyét (fürdőszoba, zuhanyzó, WC, mosogató).

Te magad is megteheted, szalagméretre, ceruzára és levélre van szükséged.

Ha nehéz helyed van, hívja a mérőműszert, hívja fel a hívás költségét a boltokban.

Ezután meg kell választani egy csempegyűjteményt, mindezt a weboldalunkon, például a fürdőszoba vagy a konyha cserép szakaszában, valamint az olyan üzletekben, ahol meg lehet érinteni és élőben látni.

Kerámia 3d csempe fürdőszoba és nappali, 3D-s hatás dekoráció

A néma hangok vagy a monokróm színek belseje unalmas lehet. Az ilyen belső tér gyakran "lapos" és nem feltűnő. Azonban a kerámia burkolólapok gyártói új eredeti megoldásokat találnak, hogy otthonosan és emlékezetessé tegyék a belső térünket, adjanak egy kis színt és tovább vizuálisan bővítsék a teret.

A belső megjelenés javításának egyik módja egy olyan kerámia 3d-s csempe, melynek kifejező szerkezete vagy tájképei és tájképei adják a helyiség mélyebb hatását, ami különösen fontos a kisebb helyiségekben. Ezért a 3d csempe népszerű a fürdőszoba vagy a tervezés a folyosó a szoba, akkor tökéletesen megmutatja magát a nappaliban. Alkalmazását megtalálja a konyhában, gyönyörűen díszíti a falat, csak nem a munkaterületen, mivel por és zsír felhalmozódhat a csempe üregében.

Kerámia csempe 3d hatással

Már ismerjük a csempe "sertés" vagy "metró", amely szintén volumetrikus megjelenésű, és hasonlít a tégla, a közelmúltban nagyon népszerű a lakberendezési helyiségek díszítésében, és nagyon hatásos megjelenést kölcsönöz nekik.

Az elmúlt években folyamatosan alakult ki a 3D hatások alkalmazása a belsőépítészetben és az épülettervezésben. Nem volt kivétel a padló- és falburkolatok, amelyek között egy különleges helyet a 3D-s burkolatok foglalnak el. Használhatja azt, hogy díszítse az egész falat, vagy csak annak egy részét. Függetlenül attól, hogy milyen lehetőségek vannak a 3D-effektusú csempék használatára, jól megújítja a belső teret, modern bútorokkal díszíti a bútorokat a fürdőszobában, és alkalmas a modern és klasszikus belső térre.


3D 3D mozaik a fürdőszobában

A térbeli térszerkezet, a 3D-ként is ismert, a gyártók egyik vezető új trendje. A 3D hatású csempe nagyon divatos. Nemrégiben jelentősen nőtt a választék, a formatervezési minták és díszítések választéka, és a térszerkezetek egyre merészebbek és világosabbak. Geometrikus, hullámos, mintás, steppelt vagy fonott hatással - sok lehetőség.

Kiválaszthatunk különböző formaterveket és színeket, és minden alkalommal, amikor egy cserépet választunk a térbeli textúrával, csodálatos mélységhatást eredményez.


A háromdimenziós csempe fantasztikus vizuális hatással bír - az anyag mázas térszerkezete olyan mértékben megtéveszti a szemünket, hogy a falak hullámosnak tűnnek. A tematikus "hullámok" vagy a "ruhadarabok" a kerámia 3D-s tervezésének vezető motívumai. Érdekes módon a háromdimenziós hatás egy hagyományos, lapos, különleges geometrikus mintázattal is elérhető.


3d csempe a fürdőszobában

3D-s hatású csempék használata egy fehér fürdőszobában. Érdekes textúrákkal rendelkezik, és lehetővé teszi térbeli helyszínek létrehozását.


Photo. 3 d csempe méhsejt kialakítás

A háromdimenziós hatás dekoráció a legfényesebbnek tűnik egy fehér helyiségben, szemben a sima csempével.

Photo. 3d fürdőszoba csempe design

A 3D-s kollekció 3D-s burkolólapjai dinamikus fény- és árnyékolást biztosítanak. A minimális geometriai minták vonzhatják figyelmüket finomságuk és modern jellemvonásukkal.


Ajánlott egy modern fürdőszobához vagy egy klasszikus dizájnú belsőépítészethez.

Az érdekes ajánlatok közül 2 irányba mutat:

 • puha, szerves formák,
 • élesebb, geometrikus formák.

Háromdimenziós csodálatos hatás nem csak a fürdőszobában használható, hanem a falak, folyosók, vagy egy nyilvános épület falainak érdekes díszítése is lehet.
Természetesen a szerkezeti felület kissé nehezen törődhet, különösen, ha egy ilyen csempe a zuhany alatt helyezkedik el. Válasszon egy nem porózus felületet úgy, hogy ne halmozza fel a nedvességet, amely a baktériumok és a penész fejlődésének és növekedésének környezetévé válhat.

Ha ilyen problémák merülnek fel, akkor elolvashatod, mint a mészkészletek mossod a zuhanykabinot. A nagyszámú felületű csempe megnövelt karbantartást igényel, így tiszta marad. Szárazon tartásához jól szellőzzük ki a fürdőszobát zuhanyozás vagy fürdés után, hogy a falak jól száradjanak. Jó megoldás lenne egy jó minőségű szellőztető rendszer, és még jobb, ha a szellőztetési módban lévő fürdőszobai ablakok nyitva vannak, ha természetesen ott vannak.

Egyéb 3D effektek dekorálnak

A 3D-s hatás természetéből származhat és különböző formákat ábrázolhat, ami a szerves szerkezetek szépségét, például a méhsejteket ábrázolja. Különleges megkönnyebbülésük képes megragadni a képzelet, és a belső érdekesebb lesz.


A teremben lévő háromdimenziós tér benyomása falfestményeket is létrehozhat, például természetes motívumokkal. Hála nekik, a tér nemes lesz, és lágyságot és mélységet kap.