Legfontosabb > Bútor

3D program a fürdőszobai tervezéshez

Szeretné frissíteni a fürdőszoba megjelenését? A helyzet képes megmenteni egy speciális programot a fürdőszoba tervezéséhez. Először úgy tűnhet, hogy az alkalmazás nem szükséges, mert semmi nehezen megjavítható: csak új anyagokat kell vásárolni, és új vízvezetéket kell rendelni. De helyesen kiszámítani az összeget az azonos kerámia csempe, és a fennmaradó költségek nem mindig is képes egy profi. Ebben a cikkben talál információt a szoftverekkel való együttműködésről, és megtudhatja, hogy milyen problémák és hogyan segít megoldani.

A cikk tartalma:

Egy új fürdőszoba kialakítása a "Interior Design 3D"

A "Interior Design 3D" univerzális program az orosz Windows alatt, amely egy lakóház, lakás vagy iroda berendezéseit tervezi. Az alkalmazásban egyszerűen, internetkapcsolat nélkül, bármilyen méretű szobát hozhat létre, bútorokat hozhat létre és megtekintheti az eredményt:

 • • 2D tervezési módban ("felülnézet");
 • • 3D módban. Ebben az esetben az elrendezés szabadon mozgatható a terv szerint és forgatható, ahogy csak akar;
 • • a virtuális látogatás módban. Itt értékelheti a szobát belülről. Szó szerinti értelemben.

Ezek a lehetőségek segítenek abban, hogy teljes képet alkossanak a jövőbeni változásokról, és felmérjék az általuk felmerült ötletek minőségét a fürdő javítása érdekében.

Új projekt létrehozása

A munka érdekében telepítenie kell a "Design Interior 3D" alkalmazást a számítógépére. A program ingyenes terjesztését letöltheti honlapunkról. Amíg a programfájlok kicsomagolása folyamatban van, keresse meg a padlót, vagy készítse el a méréseket a fürdőszobából. Ez segít elkerülni a kellemetlen meglepetéseket, amikor észre veszi terveit, kiszámítja az összes költséget a pénznemre és a legpontosabb bevásárló listát.

Tehát a fürdőszoba tervezésére szolgáló program telepítve van. Ezután létre kell hoznia egy projektet és újra kell hoznia a kívánt helyiséget. A "Interior Design 3D" -ben a szobákat manuálisan lehet rajzolni a korábban elvégzett mérések alapján, vagy egy valódi tervet sablonként betölthet, és egyszerűen körbefuttathatja a munkahelyi helyiségeket.

Amikor szobát rajzol, a létrehozott szoba teljes körű 3D-s elrendezése megjelenik a képernyő alján. Szükség esetén megváltoztathatja a méretét: ehhez óvatosan húzza az egeret bármelyik falra.

Rajz létrehozásakor különös figyelmet kell fordítani az ajtók megválasztására. A "Interior Design 3D" program könyvtárai számos opcióval rendelkeznek: a hagyományos és a kettős ajtókról az ívekre. Szintén az alkalmazás tartalmaz egy lenyűgöző gyűjteménye a különböző méretű ablakok.

Fal- és padlóburkolat

A következő lépésben szerezzen teljes javítást a virtuális fürdőszobában. Ha duplán kattint a létrehozott helyiségre, a jobb oldalon található beállítási panel jelenik meg. Itt megváltoztathatja a szoba nevét, beállíthatja a falak és a befejező anyagok magasságát. A falburkolat és a padlóburkolat a fürdőszobában a legjobb megoldás a csempe kiválasztásához: a programban 160 textúra található, így gyönyörű és praktikus kialakítású.

Állítsa be a design nagyon egyszerű:

 1. • a testreszabandó elem menüjében ("Falak", "Padló", "Mennyezet" vagy "Egyéb");
 2. • kattintson az "Anyag" oszlopra, és válassza ki a katalógusban a "Tile" elemet;
 3. • válassza ki a megfelelő opciót és kattintson az "Alkalmaz" -ra;
 4. • állítsa be a textúra méretarányát, és nézze meg az eredményt az előnézeti ablakban.

Szintén érdemes figyelembe venni azt a tényt, hogy a fürdőszobai tervező lehetővé teszi, hogy anyagokat töltsön le a számítógépről. Ez kényelmes, mert nagymértékben megnöveli a kreativitás határait, és lehetőséget ad arra, hogy nem absztrakt dizájnot hozzon létre, hanem a lehető legközelebb van a valósághoz.

Helyezze el a készülékeket és a fürdőszobai kiegészítőket

A befejező anyagok kiválasztása csak a munka első szakasza. A másodikban meg kell választani a berendezést a szoba és a kis bútorok. Terv készítésénél érdemes megfontolni a fürdő karakterét: ha össze van kapcsolva, akkor kevesebb szabadsága lesz a kreativitásnak.

A "Interior Design 3D" program számos lehetőséget kínál a fürdők és a zuhanyzók, a jakuzzi, a tükrök, a mosogatók és egyéb elemek számára, amelyeket általában ilyen helyiségek rendezésére használnak.

A jövőben testreszabhatja bármely hozzáadott elem megjelenését. Állítsa be a fürdőszoba színét, szőnyegét vagy mosogatóját, módosítsa helyét, és azonnal értékelje az eredményt az előnézeti ablakban.

Emellett ne felejtsd el fényforrás hozzáadása: a katalógusban több tucat különböző lámpák és csillárok különböző változataiból állnak. Válassza ki a legmegfelelőbbet, és adja hozzá a szobába.

Mentse és nyomtassa ki a dokumentumot

A program másik előnye, amely egyszerűen nem csendes - lehetőség van arra, hogy becslést készítsen a helyiségek javítására. Ezzel a funkcióval gyorsan létrehozhat egy listát a jövőbeli akvizíciókról, és ezzel egy időben kiszámíthatja az összes következő költséget.

A fürdőszobák modellezésére szolgáló kész tervszoftver lehetővé teszi, hogy számítógépén vagy nyomtatáskor mentse a számítógépet. A projektet a számítógépén is elhagyhatja: ez lehetővé teszi, hogy a jövőben szükség esetén a fürdőszoba szerkesztéséhez térjen vissza.

Online fürdőszoba tervezés

A fürdőszoba nem kis érték a nappaliban. Ez a központ a tisztaság és a higiénia, a pihenés és a kikapcsolódás lakói lakás. És ha egy fürdőszobai projekt online létrehozásáról van szó, akkor ez az útmutató segít Önnek ebben. Ehhez az ingyenes online szolgáltatást az online tervező planner5D használatával fogjuk használni.

Miért választottuk a planner5d-et?

 • Ingyen;
 • Működik a böngészőben (nincs szükség letöltésre és telepítésre);
 • Bármely, az internethez csatlakozó számítógépről elérhető;
 • Számos funkcionalitás;
 • A te munka online közzététele;

A tervezés kezdete

Az online fürdő projekt a szobák fő tervezési munkájának folytatása, és már van konyha, hálószoba és szekrény. Nyisson meg egy meglévő projektet, vagy hozzon létre egy új programot, ha csak indít. Add hozzá egy további szobát, állítsa be a méretét, és jelezze az újonnan létrehozott szobát, mint FÜRDŐ.

Fürdőszoba elrendezés

Most, az online tervező főmenüjében megyünk a tervező részéhez, és beleszólunk egy belső ajtót, hogy a szoba valamilyen módon kapcsolódjon a főépülethez.

Ideje gondoskodni a kivetített helyiségben rejlő fő tárgyakról. A menüben válassza ki a szék ikonnal ellátott lapját, majd kattintson a BATHROOM elemre.

Itt látjuk a kategóriák öt nevét, amelyekből elemeket készítünk online fürdőszobai projekt létrehozására.

 • WC, bidé, vizelde
 • Szekrények és polcok;
 • mosogatók;
 • Fürdőkádak és zuhanyzók;
 • Piperecikkek;

Mindegyik kategóriából egy elemet mutatunk be, hogy bemutassuk a 3d fürdőszobai tervezési szolgáltatás képességeit.

Megjegyzés: Az ingyenes online fürdőszobai projekt létrehozásakor a program korlátozza bizonyos funkciók és belső tárgyak kiválasztását. Annak érdekében, hogy a szolgáltatás 100% -át használhassa, pénzt kell készítenie, ahogy mondják a "zadonatit" azaz. adományokat adjon a program továbbfejlesztéséhez, mivel a fejlesztőknek motivációra van szükségük a további fejlesztéshez, és minőségi termékre van szükségünk.

Szóval, vettünk egy sor elem és telepítve a fürdőszoba

 • jacuzzi;
 • Mosdó;
 • WC-tál
 • Polc tárolása;
 • gardrób;

Ha kívánja, bármikor módosíthatja a projektben bármit, és mentheti újra a profiljába. Kinyomtathat egy projektet vagy képet készíthet HD minőségben. Az összes felsorolt ​​funkció a program jobb menüjében található.

Megoszthatod barátaiddal és megmutathatod képességeid gyümölcsét, kattints a SHARE gombra, és küldd el a linket egy személyes üzenetben egy közösségi hálózaton vagy e-mailen keresztül.

Amint látja, egy online fürdőszobai projekt létrehozása meglehetősen szórakoztató gyakorlat, és a modern szoftverek egyszerű használatának köszönhetően ez egyáltalán nem nehéz.

3d fürdőszoba design

Hozzon létre saját fürdőszobai tervezőprojektet

néhány perc alatt - a csempe költsége automatikusan kiszámításra kerül

Használja ki online 3D-s csempeépítőjét online!

 1. Válasszon egy meglévő fürdőszobai elrendezést, vagy készítsen saját 3D-ben
  a falak, ablakok és ajtók hossza és szélessége, amit kérdezel magadtól!
 2. Válasszon ki egy tetszőleges lapkát a kínálatunkból.
  hatalmas gyűjtemény a leghíresebb gyártók
 3. Helyezze a csempe falra és a padlóra, használja a különböző gyűjteményeket
  hozzon létre saját fürdőszobai tervezést
 4. Díszítés és testreszabás varratok
  számos lehetőség, hogy a belső érdekes és vonzó
 5. Rendezzük el a bútorokat és a vízvezetéket
  különböző fürdők és zuhanyzók sarkai, WC-k, szekrények, mosdók, tükrök stb.
 6. Nézd meg a kész tervezési projektet és a számítást
  Az új fürdőszoba 3D-ben és a csempe becsléséhez - azonnal!

Tervezőlapok online - nézze meg, milyen az új fürdőszobája!

A Tile Designer Online ingyenes program a csempék kiépítéséhez. Néhány percen belül hozhat létre saját fürdőszobai tervezési projektet, a csempe számológép funkció kiszámítja a lapkát online - megtudhatja, hogy hány csempe van szüksége a szobájához és a kerámia burkolólap áraihoz. Ön azonnal megnézni, milyen kerámia csempe a fürdőszobában van a kínálatunkban, és a "3D-s csempe elrendezés" funkció segítségével elhelyezheti a fürdőszobai tervezési projekt falaira és padlójára. Ha egy csempe számológépet keres, akkor a mi 3D-s csempeépítőnk az, amire szüksége van!

3D design projekt fürdőszoba és WC

1) Szabadítsd meg magad. Ön 3D-s tervezési projektet készíthet a 3D online szolgáltatásunkban "SanViz" ingyen. A tervezési projekt létrehozása legfeljebb 1 percet vesz igénybe. Ha a szolgáltatás nem helyesen töltötte be a lapok képét, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a [email protected] címen. meg fogjuk oldani. Ha a csempék nem szerepelnek a webhelyen, akkor nem adhatjuk hozzá a SanViz-hez.

* Ha összeomlik, vagy nem töltődik be, javasoljuk, hogy dolgozzon a Microsoft Explorer böngészőjében, és indítsa el a WebPlayer verziót (nem szabad összetéveszteni a Microsoft Edge-del, egyáltalán nem működik)

** nem működik telefonon / táblagépen

2) A tervező távolról 1000 rubel. A 30 ezer rubel csempe megrendelésénél kedvezményt adunk erre az összegre. Tervezőnk egy tervezési projektet készíthet Önnek egy jó program megvalósításában. Elküldjük a projektet, és elfogadjuk a módosításokat e-mailben.

3) A 2500r-es bemutatóteremben a tervező. Tervezőnk egy tervezési projektet készíthet Önnek egy jó program megvalósításában. Ehhez előzetesen be kell jelentkeznie a tervezőnek telefonon, és előre meg kell küldenie a szoba méreteit. A csempe sorrendjében a 2500r diszkont lesz.

 • A tervezési projekt 1 órán belül megtörténik;
 • Több mint 50 ezer rubel projektet terveznek;
 • A csempegyűjteménynek a készletünkben és raktárunkban kell lennie.
 • A bemutatóteremben széles körű csempe, akkor válassza ki a kívánt lehetőséget.

Példák a SanViz tervezési projektjeire

Ön képes lesz függetlenül fogadni ezeket a képeket, a program becslést is készít, és egy csempe rakodási rendszert készít.

Példa a tervező munkájára

Példák egy tervező munkájára, aki professzionális programban dolgozik, amely lehetővé teszi, hogy nagy fotorealisztikus és különböző csempeelrendezést készítsen.

Design 3d padló a fürdőszobában - A legjobb választás a modern belső térben! (100 kép)

Ma a tényleges megoldás a fürdőszoba padlózatának díszítésére a 3 D emelet.

Az építőanyagok piacát szó szerint túltelítették bármilyen ilyen színű anyag, árnyalat, alak.

Mielőtt befejezné a fürdőszobát, emlékeznie kell arra, hogy nem minden anyag hosszú ideig szolgál.

Különösen a nedves helyiségek számára kialakították a 3 D padlót. Ez nem csak a fürdőszobában helyezhető el.

A fürdőszoba magas páratartalmú helyiség, a 3D tökéletesen illik hozzá.

Annak érdekében, hogy a fürdőszobában megfelelő padlót válasszon, emlékeznie kell - az ilyen anyagoknak több követelménynek is meg kell felelniük, nevezetesen: nedvességállóságnak; biztonságos, mindenekelőtt nem csúszós; tartós.

Mi a 3 d emelet?

A 3 D padló egy teljesen új alaptechnika. Újabban elégedettek voltunk a szokásos kerámia burkolatokkal a fürdőszobában, most még egy nagy megoldás a szoba díszítésére.

A 3 D rendszer nem egyszerű, hiszen első pillantásra tűnik. Ez egy képen alapul. Annak érdekében, hogy a padló a valóságban úgy nézzen ki, mint egy térfogatos, élénk pillantást, hogy le kell esnie.

Az ilyen fürdőszoba padlója gyönyörű, modern, esztétikailag kellemes. A padló ebben a dizájnban változatos a fényképekkel, ami nem ábrázolt.

A padló átlátszó anyag, polimer kompozícióval. A kompozíció három réteggel rendelkezik, az első ötlet a padlón egy polimer bázis, a második réteg egy rajz, a harmadik pedig a polimer bevonat utolsó rétege. A padló másik neve - ömlesztve.

Egy ömlesztett öltözet részei:

 • A bevonóanyagok teljesen toxikusak.
 • Bevonatállóság
 • A padló nem csúszik, nagyon fontos a nedves helyiségekben.
 • Sima, sima felület, nincs kötés.
 • Nem gyullad fel.
 • Az anyag nem ad át vizet, ellentétben a csempékkel.
 • A szobát gyönyörű megjelenés, modern design nyújtja.

hátrányai:

 • Az anyagok viszonylag magas költsége és a telepítés
 • A bevonat hosszú ideje, 5-7 napig szárad.
 • Lehetetlen lehet csinálni magad.
 • Különleges termékekkel kell tisztítani.

Melyik képet választja?

Az ömlesztett padló jól néz ki a fürdőszobában, különösen, ha a kép kék színű, mivel ebben a szobában a víz elemei érvényesülnek.

Érdekesnek tűnik a vízből kiugró delfinek vagy más tengeri lakosok.

Ha szélsőséges nézetek rajongói vagy, akkor válasszon egy kőzet alakú mintát egy sziklán vagy nyílt nyíláson.

Természetbarátok biztosan élvezik a természetes homok, szárított virágok és levelek használatát, a minta színezett üvegét.

A fürdőszobában az ilyen kompozíciók rendkívül szépnek tűnnek. Amellett, hogy a tengeri élet, a víz rajzok, jól néz ki a fürdőszobában lédús fű, virágos gyep.

Kiválasztása ilyen mintát, akkor kell építeni a teljes design a fürdőszoba figyelembe veszi a színét a falak.

Hogyan esik el a padló?

Keverje össze az összes szükséges alkotóelemet az anyaggal. Nem lehet építőipari keverő nélkül.

Az anyagok behelyezése előtt a padlót tisztítják, minden rendellenességet megtisztítanak, a padló alapozva van.

A méréseket az anyagon végezzük, az elkészített keveréket a padlóra helyezzük. A soron pontosan fel kell tölteni a keveréket.

Az utolsó réteget 3-4 óra múlva alkalmazzuk, egy mintát ragasztunk az alapra, és átlátszó rögzítő réteget alkalmazunk.

Egy speciális lakkot alkalmaznak, amely megvédi a súrlódást. Az önterülő padló kialakításának költsége a maguk anyagi költségétől, a munka összetettségétől, a tervezéstől és a helyiség méretétől függ.

Fontosak továbbá az ilyen padlók fagyasztásának időzítése is, hiszen csak egy héttel később át tudják lépni a fürdőszobai küszöböt, de nem mindenki fog dönteni erről.

Ha úgy döntesz, hogy ilyen padlót készít a saját kezedben, ebben az esetben csak anyagokat kell vásárolnod. Ne feledje, hogy egy ilyen padlót egy tapasztalt mesternek kell elhelyeznie, mivel az anyagok szeszélyesek, szigorúan követnie kell a telepítésre vonatkozó utasításokat.

3D fürdőszoba tervezés, belső látványtervezés

Igény szerint a fürdőszobában 3D-s kialakítású. Az objektum megjelenítéséhez a fürdőszoba és a fürdőszoba pontos méretei, a szaniterek elhelyezése, valamint a falak és padlók kerámia csempeinek sorozatára van szükség. A fürdőszobai tervezés teljes érzékeléséhez 5-7 szög elegendő.
A munka teljesítményének hozzávetőleges feltételei - 3-5 nap.

A fürdőszoba és a fürdőszoba belseje textúrázással és reális anyag felhasználásával: 1000 rubel / m 2. Minimális rendelési összeg 4000 dörzsölje.

3D fürdőszoba tervezés: a modellezési programok áttekintése

Kezdve javítani a fürdőszobát, először gondosan meg kell fontolnia, és rajzoljon egy vázlat a felújított szoba. Manuálisan történő végrehajtása nem mindig megfelelő. Ráadásul a "régimódi" rajz nem tükrözi a helyzet minden részletét. Ma, amikor a modern építési technológiák mindenki számára elérhetők, minden megfelelő számítógépes program a 3d fürdőszoba design számára lesz a legjobb asszisztens ebben a nehéz feladat.

Természetesen az összes szükséges anyag kiszámítása, belső tételek is kényelmesebb elvégezni speciális szoftver segítségével. A fürdőszoba összetett és egyedi kialakítása felelősségteljes megközelítést igényel. Ezenkívül a javítási munkák során szükség lehet további berendezések beszerzésére, festék- és lakkdobozok, csempék, cementhabarcs vagy egyéb termékek beszerzésére.

Hogyan kell kezdeni újjáépítési fürdőszoba

Minden lakástulajdonos kényelmes módot választ arra, hogy lefordítsa az eredeti ötleteket a belső térbe. Néhány hajlandó fizetni az építész munkájáért, míg mások csak saját erejükre és képzeletükre támaszkodnak.

A fürdőszobai tervezési program segít a fürdőszobai megjelenés ingyenes kialakításában szakértők segítségével. Még egy egyszerű rendszer a módosított szoba segít megbirkózni a helyes elhelyezését a bútorok és a vízvezeték, majd biztosítja a mester jobb megértését, hogyan kell befejezni a padló, a mennyezet és a falak.

Jelenleg, amikor technikai újítások néha megjelennek, és néha nem mindig van elég ideje rajzolni a rajzokat papírra. A helyiségek tervezésének néhány automatizálási eszköze mindenki számára elérhető. A tanulás, hogy velük dolgozhassunk, egyáltalán nem nehéz.

A helyiségek rendezésére szolgáló programok

A 3D-s fürdőszobai dizájn egy egyszerű és meglehetősen népszerű Design Studio 3D 2010 program segítségével rajzolható ki. Ez a platform különböző helyiségek térfogatú belső kialakításait hozza létre.

A FloorPlan 3D egy másik felhasználási területe a felhasználók számára is széles körben ismert. Projekteket hoz létre, kiválasztja a terem kialakítását, és vizuálisan ábrázolja a szoba kész képét 3d-ben. Egy ilyen program használata egyszerű.

A DS 3D Interior csomag és a DS 3D Designer speciális alkalmazás segítségével a felhasználók választhatják a fürdőszoba szerelvények tervezését. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi a bútorok projektek létrehozását. A program felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkezik, amely könnyű és kellemes munkát végez.

A belsőépítészet professzionálisabb megközelítése az Ashampoo Home Designer Pro. Ezt a szoftvert azonban nem csak az építészek használhatják. A program könnyen elsajátítható és kezdő.

A fürdőszobának felújítása és a belső stílus bármilyen stílusban történő kialakítása érdekében tanácsos telepíteni az Arcon programot is. Könnyen használható. Még az amatőr tervezők képesek lesznek ezt az alkalmazást elsajátítani.

Az IKEA cég kifejlesztette a 3D Architect Home Design Deluxe szoftverterméket. Ez egy viszonylag régi szoftver, amely lehetővé teszi a ház vagy apartman projektjeinek rajzolását. A szolgáltatást olyan felhasználók számára tervezték, akiknek nem volt tervezési tapasztalata. Ezért mindenki könnyen megtervezheti a fürdőszobában egy új belső teret és a bútorokat a hasznos segédprogram segítségével kiválaszthatja.

A Sweet Home 3D egy speciális kialakítású szobája rendkívül egyszerű kezelőfelülettel rendelkezik. A szakemberek néha elkerülik az ilyen egyszerű program használatát a munkájukban, mivel "gyermekesnek" tekintik.

A 3D Visicon Pro szolgáltatás segítségével a felhasználók részletesen megvizsgálhatják a fürdőszoba belső terét. Ebben a programban a fejlesztők tematikus katalógusokat tartalmaztak számos további komponenssel és alkatrészrel. Minden minta és tárgy valódi kiviteli alakot tartalmaz. Tervezők tervezték őket, és a hazai vállalatok termelték.

Számítógépes szoftverek a szemben lévő anyagok kiválasztásához

A Tile 6.0 HOME szoftver termékcsaládjának módosítása nemcsak egy fürdőszobai projekt létrehozását teszi lehetővé, hanem előzetesen kiszámítja a padló- és falburkoláshoz szükséges kerámia burkolólapok számát, hogy meghatározza a stílus leginkább megfelelő cserép típusát. A program lehetővé teszi a különböző típusú belsőépítészet kiválasztását.

Mindenféle bevonattal rendelkezik: laminált, linóleum, tapéta és különböző falpanelek. A megvalósítandó 3D projekt, a fürdőszoba, a tervezés és az összes belső elem a számítógép képernyőjén elérhető lesz, ami nagyban megkönnyíti a fürdőszoba javításának folyamatát. Minden tulajdonos láthatja a frissített helyiségek jövőképét, és könnyen megvalósíthatja a kreatív ötleteket a gyakorlatban. Ebben az esetben a szoftver háromdimenziós modelleket hoz létre a vízvezeték, a bútorok és a különféle kiegészítők számára.

A belső tér kialakításán kívül a Tile 6.0 HOME megnyitja a teret a fürdőszobában történő megvilágítás kísérleteihez. A világítási eszközök helyzetének, beállításának és fényerejének megváltoztatásával új képeket hozhat létre, és közülük a legmegfelelőbb egy adott stílust érintő döntéshez.

A program segítségével könnyedén megváltoztathatja a fürdőszoba berendezéseit, mivel alapvetően különböző részleteket választ a régi fejhallgatók számára. Tehát láthatja, hogy egy átlagos fürdőszoba szekrény második életet kap, amikor a hagyományos fadobozok helyett átlátszó üveg vagy arany ajtókat csatolnak hozzá. Az ilyen vizuális hatások megmutatják, hogy melyik irányban kell eljárni a későbbi javítások során.

Munka a belsőépítészeti tervekkel

Jelenleg számos eszköz rendelkezésre áll az ilyen típusú szoftverekhez. Ezek között még ingyenes szolgáltatások is vannak. Ezért nem szabad túlzottan óvatosnak lennie a technikai újításoktól. Ha úgy kívánja, az ilyen szoftverek elsajátítása nem sok időt vesz igénybe. Maga a lakás tervezője lehet, a családi költségvetést megtakarítva.

A szolgáltatások kiválasztása széles körben képviselteti magát. Bonyolult, professzionális programokat telepíthet, és egyszerű, egy kezdő dizájner számára. Ezekkel az eszközökkel egyszerűen frissítheti a fürdőszoba belsejét saját egyedi projektje szerint.

Az ilyen technikai eszközök egyik fő előnye a könnyű telepítés. A legtöbb tervezési programot általában néhány perc alatt töltik le. Ugyanakkor a munka megkezdésével mindenki képes lesz megbecsülni az ilyen szoftverek funkcionalitását. Számos segédeszköz az objektumok modellezéséhez és megjelenítéséhez nagymértékben leegyszerűsíti a tervezést.

Az ilyen munkák izgalmas, izgalmas folyamatgá válnak.

A tervezési platformok telepítése és konfigurálása során ellenőriznie kell, hogy az operációs rendszer megfelel-e az ilyen programok követelményeinek. Néha a megfelelő telepítéshez bizonyos feltételeknek kell teljesülniük, azonban a legtöbb esetben az ilyen segédprogramok könnyen telepíthetők.

Amikor a program már a számítógépedben van, tanácsos tanulmányozni a speciális utasításokat, megy át néhány leckét, amelyek mindig a szoftverhez vannak csatolva. A videó segít abban, hogy gyorsan megértse mindent, és elindítsa a belső projektek létrehozását.

Számos apró képzés után rendszerint egyszerűen rajzolhat egy fürdőszobai modellt, belső tárgyakat tervezhet, elhelyezését, valamint kiegészítheti a projektet dekoratív elemekkel.

A számítógépes tervezés finomságai

A 3D modellezés programjában végzett munka sorrendje a fürdőszobának egy háromdimenziós képének létrehozása meghatározott paraméterek szerint. Ezután húzza meg az ablakot és az ajtónyílásait, ha szükséges, rajzolja át a válaszfalak átvitelét. Érdekesebb és sokkal kényelmesebb, mint egy rendszeres rajz vagy séma létrehozása egy papírlapra. Még a legegyszerűbb programok is ilyen jellegű épületépítési feladatokat látnak el.

Fontos figyelembe venni a helyzet valamennyi elemét, beleértve a kisebb részleteket is.

A programba be kell illeszteni az ablakot, az ajtókat és a belső méretekben lévő egyéb elemeket. Még akkor is, ha a nyílások átadásával kapcsolatos kísérletek csak egy számítógépes projektben maradnak, és nem dönt a nagyszabású átépítésről, a belső tér részletes elemzése segít a helyes döntéshozatalban a bútorok és az egészségügyi berendezések elhelyezésekor.

Ez a megközelítés biztosítja a kiváló minőségű, gondosan kidolgozott fürdőszoba kialakítását.

A következő szakaszban folytatják a befejező anyagok kiválasztását, azok típusát, textúráját, színét. Ebből a célból speciális eszközöket és fájlkönyvtárakat biztosít a számítógépes programok. A megfelelő bélés megtalálása velük könnyű lesz.

Különleges szoftverek segítségével készült projektek és példák a fürdőszobai tervezésről, amelyek fotói a galériában bemutatásra kerültek, valósághűnek tűnnek, és segítenek a felújítás során az ötletek megtestesítésében.

Kiválasztása után a befejező anyagok általában megy a berendezése a szoba. Ez a 3D tervezés kiváló munkát végez ezzel a feladattal. Minden részletet megrajzolhat, és megnézheti, hogyan illeszkedik a dekorációba. A térfogati képek sokkal több lehetőséget kínálnak, mint a rendszeres grafika.

Az ilyen programok használatával maga a lakás tervezője lesz. Szükség van a bútorok, vízvezeték szerelvények elrendezésének elvégzésére, szükség esetén a belső tér beállítására.

A projekt befejezése után minden digitális adathordozón elmenthető. Nagyon kényelmes, mert magával viheti a kész formatervezést, anyagokat, bútorokat és vízvezetékszerelő anyagokat épít és befejezi.

Egy egyedi kép létrehozása a házban vagy a lakásban különleges alkalmazások használatával könnyű és szórakoztató, azonban megbízható, licencelt termékeket kell telepítenie.

Minőségi szoftver a helyiségtervezéshez

Néhány szabad kalóz verzió rendszeresen működik. Ezek a programok gyakran sikertelenek. Ha a hacker szoftver nagyszámú belső összetevő ingyenes használatára van bontva.

Mindez problémákat okoz, a felvett adatok elvesztése, a program hirtelen megszakadása. Ezért csak megbízható, engedélyezett platformokat használjon.

Literátus megközelítés a 3D-s tervezéshez

Az eszközök és funkciók függvényében a fejlesztők egyszerű, költséghatékony programokat és összetett, professzionális szoftvereket bocsátanak ki. A legfrissebb termékek költségei sokkal magasabbak, azonban az ilyen segédprogramok lehetővé teszik, hogy eredetibb, nem szabványos belső kialakításokat hozzon létre.

A tervezők és tervezők munkájának automatizálása egyre több lehetőséget kínál a kényelmes lakásépítésre.

Házi 3D modellező program telepítésével bármilyen helyiség képét megtervezheti, rajzolhat egyedi designt, fürdőszobát, konyhát vagy nappalit.

Ezért jobb, ha mindig minőségi szoftvereket választasz licenccel. Az ilyen eszközök kiválasztása meglehetősen nagy: a 3D-s csempe a fürdőszobában, a 3D Visicon Pro, a 3D Max fürdőszoba, az Arcon. Ezek a design eszközök alkalmasak mind a kezdő tervezők, mind a szakemberek számára.

Ha türelme van, egy kis időt és munkát végez, észreveheti a legszokatlanabb kreatív ötleteket, és létrehozhat egy egyedi képet a fürdőszobáról.

6 kreatív és divat ötlet a 2017 - 3D fürdőszoba design

3D látványterv romantikus stílusban

A 3D-s térinformatikai fotónyomtatás lehetővé teszi, hogy saját kezűleg kreatív és eredeti designt hozzon létre a fürdőszobában, anélkül, hogy drága építőcsapokat vonzana. A legmodernebb belsőépítészi formatervezők szinte mindegyike háromdimenziós képekből áll.

Hogyan változhat a tömeges nyomtatás a fürdőszobában? Drasztikusan! Például:

 • kettős területet egy kis szoba vizuálisan nyomja a falakat egymástól;
 • a szoba magasabbak és vizuálisan korrigálják a fürdőszoba rossz geometriáját;
 • hozzon létre egy divatos designot egy kis készpénzes kiadással;
 • mentse a választott stilisztikai koncepciót a dekoráció és vegye fel fényes eredeti design ékezetek.

Volumetrikus festmények vagy szokatlan minták teszik a fürdőszobát hangulatosnak és egyidejűleg nem egységesnek. Végül is, mennyire kellemes, hogy minden reggel a tengerparton vagy egy napos nyírfa ligetben mosható. Vagy visszajön az ázsiai belső tér kifinomult kifinomultságához.

Divatos színek, minták és textúrák a belső térben 2017-ben

Vezető színek a 2017-es belső terekben

A stylistok bátrabban javasolják a fényes és váratlan színek kombinációját, vagy legalább egy váratlan és merész akcentust használnak a dekorációban. Lehet, hogy nem hisz a horoszkópokban és az asztrológiában, de észrevettem, hogy minden évben a keleti naptár szerint saját színsémát és bizonyos kiegészítőket hoz a divatirányzatokhoz.

Tegyük fel például, hogy ez a 2016 a majom szimbóluma alatt halad. Nehéz nem észrevenni a fényes arany és ezüst ékezeteket a divatos díszítés minden elemében, varrni és több, teljesen összeférhetetlen színt keverni. De mindez az alapzöld színnel (a dzsungel színével) és a barna és bézs színárnyalatainak egészével (a fa törzsével és a majom szőrszínével) együtt van.

A következő évben a kakas jele mellett kerül sor, és bizalmasan megjósolni, hogy a dekor fényesebb, lédús, telített színeket vesz fel egy könnyű, barnás-narancssárga és fekete háttéren.

Biztos vagyok benne, hogy a dekoráció és a belső tárgyak bőséges természeti anyagokkal rendelkeznek. Főleg fa és bambusz.

A következő év színkombinációit illetően, a Pantone cég szakértői szerint a vezető formatervezési koncepciók vezetője a belső színekben a következő színösszetételeket vezeti:

 • A 2016-as sárga-zöld kompozíciók pasztellarendszerét 2017-ben is keresni fogják. Puha, homályos, szürke homály fedi, rózsaszín és kék motívum tervezési utasítás nem zárja ki a retro belső tereket a fürdőszoba és a hálószobában.
 • Semleges háttérszíneket, például meleg krémet és napsütötte vöröseset, valamint hideg, világosszürke és kékesest, fényesebb, de elmosódott színekkel hígítják. Üdvözöljük a belső súlytalanság és átláthatóság érzését.

A fürdőszobában lévő falak és padlók 3D-s kivitelben segítik a repülés és a tágasság érzését. A kék ég motívumai segítenek a tenger meleg homokhidájával együtt.

 • A buzgó keverékek iránti kereslet - az élénk színek és a sötét, telített színek kombinációja. Például egy meleg piros karaminnal és zöldesen szürke vagy gazdag barna háttérszínnel.
 • A vörös és a zöld szín teljes palettájának kombinációja fényes és lenyűgöző.
 • A következő év divatos színei a narancssárga, rózsaszín és elnémított citrom színének finom és váratlan kombinációi lesznek, kiegészítve az aranyos kiegészítőkkel.
 • Lesz egy trend és az erdő nyugodt motívumai. Ezek több zöld és kék-zöld árnyalatúak, ellentétben a mész és az érett kék szőlő gazdag színével.
 • A mélykék mély hangzatok kombinációi tejfehér és sötétzöld színűek, valószínűleg olíva hangzással, sötétzöld színűek és szalmaszínűek.

A vezető belsőépítészek véleménye intuitív módon a Rooster következő évének energiájára összpontosít, a színkombinációkból látható.

Minták, rajzok és textúrák - a padló és a mennyezet falainak dekorációja

Ideális kis fürdőszobákhoz

Amikor egy csempe vagy 3 d panelt választanak a fürdőszobához, fontos néhány fontos belsőépítészeti szabályt követni:

 • Az anyag egyenetlen szerkezete csak a helyiség egyik falán alkalmazható, amelyre figyelmet kell fordítani. Vagy bizonyos eredeti belső elemekre, például egy texturált keretre, amelyben a tükör díszítve van, vagy egy kis boltív, amely megvilágítja a fürdő központi falát.
 • Kis szobákhoz puha, tompított színek alkalmasak, mivel a rengeteg fényes ékezetek szűk helyet keltenek. Egy fényes akcentus elég - egy lámpatest, több csempe képei, a többi csempe semleges színnel és sima textúrával van megválasztva.

Az ilyen élő dekoráció minden fürdőszobát díszít.

 • A fényes felületek és a tükrök vizuálisan növelik a helyet.
 • Ne vegyen részt a nagy festményekben és összetett kompozíciókban. Egy külön rajz a hátsó technikában sokkal látványosabbnak tűnik.
 • Kis virágdísz kisszobákra és tágas fürdőszobák nagy méretére.
 • A fürdőszobai függöny segítségével 3D-s mintát lehet használni a közös fürdőszobának két zónára való felosztására.
 • Ha a két ellentétes fal sötétebb és a másik kettő könnyebb, akkor a szoba sötétebbé válik.
 • A magas mennyezet hatása fényes tükörfelületeket hoz létre.

Misztikus mesés barlang

A térfogati kép hatása segít például a fürdőszoba kellemetlen geometriájának javításában, például, mint ezt a fotót - a kerek tengeralatti barlang teljes illúzióját. A hatás a háromdimenziós képen keresztül történik a falakon és a mennyezeten, valamint az alsó diffúz megvilágításon.

Divat ötletek az eredeti fürdőszoba belső

A fürdőszobában lévő csempe a 3D-s tervezésben nem kell hagyományos tengeri stílusban díszíteni. Delfinek, hullámok és tengerpart pálmafákkal - egyszerű és érdekes fürdőszoba sablon. A rajzok és textúrák gazdag választéka lehetővé teszi a képzelet és a kreativitás megteremtését, egyedi belső kialakítását, még egy kis fürdőszobát is.

Számos tervezési ötletet javasolok, amelyek egyaránt megfelelnek egy magánháznak és egy standard kétszobás lakásnak.

Az első megoldás meleg napsütéses homokhangok.

A homokpadló emlékeztet egy meleg nyári strandra.

A sárga és a bézs paletta továbbra is a belsőépítészeti megoldás. Ez a padló térfogatos kivitelben tökéletesen kiegészíti a műanyag paneleket buja zöld dzsungel és világos egzotikus madarakkal. Csak egy kis helyiségben, élénk színekkel kell óvatosnak lenni - nem több, mint egy ellentétes telített árnyalat.

Kiegészíti ezt a táblát vagy keretet egy bambuszból készült tükör számára, ami teljes egzotikus illatát teremt az egzotikus meleg országoknak.

Sajnos ez a design kissé korlátozza a stílusok megválasztását - ez csak a földközi-tengeri partvidék vagy a szubtrópusi dzsungel etnikai motívuma lehet.

A második eredeti döntés

Képes 3D geometriai minta

Ideális falfestéshez a fürdőszobában modern modernitás minimalizmusában. Az ilyen falak tökéletesen kiegészíthetik a bútorokat tükör- vagy üvegfelületekkel, krómozott elemeket lámpákhoz és bútorszerelvényekhez.

A geometriai konvex mintázat a nagy tér teljes illúzióját hozza létre. De amikor ezt az opciót választja, akkor a matt, sötét padlóra és a tükrözött vagy fényes mennyezetre kell maradnia.

A harmadik megoldás merész interaktív.

Bevonat, amely színt vált

A csempe tele van színezett gélzel, és színe megváltozik megnyomva. Nagyon látványos a fürdőszobákban a high-tech vagy az új hullám stílusában. Az ilyen dekoráció kiválasztásakor csak a padlóra kell fókuszálni, semleges, előnyösen sötét színeket választani a fal dekorációjára és matt, ezüst a mennyezetre.

A negyedik megoldás a falak elcsúsztatása.

3D háttérképet a természetes homokkő durva textúrájával kombinálva

Ez a megoldás tökéletesen ötvözi a divatos színeket, nincs szabványos kék tengeri szín. A medence teljes illúziója egy ősi vár teraszán.

Az ilyen belsőséget tökéletesen kiegészíti fából készült bútorokkal vagy márvány elegáns bútorokkal.

Még csak egy függöny a fürdőszobában egy ZD mintával ebben a stílusban, amelynek ára lényegesen kisebb, mint a csempe vágás, segít a kis fürdőszoba sokkal tágasabb.

Ötödik megoldás - egy nagyon közeli fürdőszobában

A végtelen elegáns illúziója

Monokróm falak és padló együtt fényes mennyezet és a teljes 3D illúzió a végtelen. Divatos gyöngy, kissé elnyomva szürke. Ezüstös és tejfehér.

Ugyanez a megoldás jól néz ki meleg aranyszínű narancssárga színben. A padló és a mennyezet világosnak kell lennie.

A hatodik megoldás szabványos

Víz a lábad alatt

Szinte minden katalógusban a csempe és a csempe egy 3d kép van padló ebben a design. Víz van a lábad alatt, és valaki más is úszott benne. Nem tudom, hogy mások hogyan észlelik, de az ilyen dekoráció megrémít egy kicsit.

Ezen túlmenően az orvosok nem javasolják ilyen jellegű dekoráció alkalmazását olyan személyeknél, akik hajlamosak magas vérnyomásra, szédülésre és látáskárosodásra. Az ilyen illúzió zavart okozhat az űrben, sőt a szédülés, és a fürdőszobában ez különösen veszélyes.

Ha delfint szeretne, jobb, ha a falra helyezi őket, a padlón a vízfelület káros a pszichére. Kellemes a tudat számára, hogy szilárd talajon járjon. A padló lehet lágy smaragdfű, meleg folyó homok, fa log ház - minden kemény, megbízható felület.

Összefoglaló

A bemutatott videó ebben a cikkben ismerkedhet érdekes megoldások fürdő design a különböző stílusok és irányok a modern belső kialakítás. Örülnék, ha az olvasók megoszthatnák a kreatív ötleteiket a megjegyzésekben.

A fürdőszobai csempék online számítása

Néha nagyon nehéz elképzelni, mi lesz a fürdőszoba a felújítás után. Sok ember, gondolkodási raktár alapján, nem tudja látni a csempe, képzeld el, hogyan fog kinézni zárt térben. Természetesen megnézheti a gyártó tervezőinek által kínált belső kialakításokat, és egy-egy-egyet is készíthet. De ez a lehetőség gyakran nem megfelelő, mivel a tervezési belső kialakítású szobák ritkán méretük és formájuk egybeesnek az igazi, tipikus fürdőszobákkal.

Hogyan értsük meg, hogy ez vagy a csempe megfelel Önnek, vagy sem? Az egyik lehetőség az, hogy találkozzon egy tervezővel az egyik üzletben. Speciális programok segítségével méreted szerint létrehozhatsz egy virtuális lapkakészletet. A mínuszok - akkor vásárolni csempe ebben a boltban, akkor tölteni sok időt a tervező, mert az emberek ritkán értik egymást az első szóból. És minél több csempe opciót vesz figyelembe - annál több időt töltesz.

A második lehetőség az, hogy megtanulják használni a csempeelrendező szoftvert. Sajnos a programok teljesen kifizetődnek, és sok időt vehet igénybe, hogy tanulmányozzák.

A harmadik lehetőség az, hogy a saját rétegezésű csempeinket használjuk. Teljesen ingyenes, nemcsak a csempe színkombinációinak megjelenítését teszi lehetővé, hanem részletesen kiszámítja a szükséges mennyiséget, figyelembe véve a csempe vágása megtakarításait. A csempe elrendezésének kialakításáról ebben a szolgáltatásban meg fogjuk jeleníteni ezt az oldalt.

 • A fal összes falának méretei
 • Az ajtó mérete. Ha az ajtót be van építve, akkor az ajtólap szélességét 10 cm-re kell 5 cm-es magasságig hozzáadni.
 • A fürdő mérete. A hossza általában egyenlő annak a falnak a hosszával, amelyhez a kád hozzáfeszül. Szükségünk van a szélességre és a magasságra is. A fürdő magasságát rendszerint a lábak szabályozzák, ezért el kell döntenie a kívánt magasságot.
 • Csempe gyűjtemény.

Menjen a gyűjtemény oldalára, amelynek elrendezését szeretné. Keresse meg a "Lap létrehozása" gombot az oldalon, és kattintson rá. A program létrehoz egy csempe elrendezést.

A felső részen vannak olyan fülek, amelyeken a vezérlő és a beállítási gombok csoportosulnak.

A "Helyi beállítások" lapon kattintson a gombra. Megnyílik egy párbeszédpanel, amely lehetővé teszi a szoba méretének beállítását. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a paraméterek módosításakor az összes bevitt adat törlődik. Ezért az elrendezési szolgáltatással együtt kezdeni kell őket. Amikor a helyiség méretét adja meg a munkaterületen, a szoba falai a megadott méreteknek megfelelően jelennek meg. A dimenziók beállítása után a zoom gombokkal nagyíthatja vagy kicsinyítheti az elrendezést, hogy illeszkedjen a képernyőhöz a kényelmes folytatáshoz.

A "Tárgyak a szobában" lapon kádat, mosdót, tükröt, ajtót helyezhet el a szobájában. Ha az ikonra kattintasz az objektum képével, megnyílik egy párbeszédpanel az objektum dimenzióinak és pozíciójának beírásához. A beviteli eredmények a munkaterület elrendezésében jelennek meg.

A "Csempe" lapon áthelyezheti a csempe elrendezések rácsát, megváltoztathatja az elrendezés irányát (függőlegesen, vízszintesen), telepítheti a határokat és mozaikokat. A rácshálózati számítások mérete automatikusan kiszámításra kerül az alaplap méretének megfelelően.

 • A kijelző iránya (függőlegesen vagy vízszintesen)

A csempe mind "hazudni", mind "álló" lehet, ha lehetővé teszi dekoratív elemek rajzolását és a határok méretét. A kijelző irányának megváltoztatásához kattintsunk arra a falra, amelyen meg szeretnénk változtatni a kijelző irányát, majd kattintsunk az első gombra a két nyíl képével. Ha a számítás irányát meg kell változtatni minden falon, akkor végezze el ezt a műveletet minden falon.

 • Shift rács, az első csempe mérete, szélsőséges csempe, vágási vezérlés

  A gyönyörű csempézés magában foglalja még a csempéket is a bal és a jobb oldalon, a dekorációs elemek középpontba helyezésével, a varratok hozzáigazításával a fürdő magasságához és még sok máshoz. Mindezt a fal aktiválásával teheti meg, ha rákattint az egérrel a kép fölé, majd a nyílgombokkal (). A nyíl iránya jelzi, hogy a kijelzőrács melyik irányba tolódjon el. Nyírási lépés - 1 cm.

  A határok a keskeny dekoratív elemek, amelyeket rendszerint a különböző virágok csempe közötti harmonikus átmenethez, valamint a helyiség elrendezéséhez hoztak létre. A falon belüli falak telepítése a fal teljes hosszának vagy magasságának kell lennie, ellenkező esetben a csempe elrendezés geometriája eltolódik, ami rendkívül csúnya. A határokat a gomb két egymást követő függőleges (függőleges) vagy vízszintes vonalak () függőleges gombjával lehet megnyitni. A gombra kattintva megnyílik egy párbeszédpanel, amelyben először kiválaszthatja azt a falszámot, amelyen a járdaszegélyt telepíteni kívánja, majd a rendelkezésre álló küszöbök listáján - a járdaszegélyen, majd a felfelé és lefelé mutató nyílgombokkal a sor jobbra vagy alulról történő mozgatásához. Mozaik (gombok és gombok) telepítésekor áll rendelkezésre a mozaik sor szélességének beállítása.

  Az "Elrendezés" lapon telepíti a lapokat a falain, az előző lépésekben szerkesztett. Tudjon meg többet a lépés és a kezelőszervek képességeiről:

  • Módosítsa a varrat színét

  A számítás vizuális észlelésének javítása érdekében megváltoztathatja a csíkos öltés színét. A változtatáshoz kattintson a "Varrás színe" gombra, és a megnyíló párbeszédpanelen válassza ki a kívánt színt. Sajnos a varratok színe nem változtatható meg az egyes soroknál vagy csempéknél. Az eredményt azonnal látja a munkaterületen.

  A számítások vizuális érzékelésének javítása érdekében megváltoztathatja a falak háttérszínét. Például ha egy csempe egységes szürke színnel rendelkezik, akkor nehéz megnézni azokat a helyeket, ahol nem telepítette a lapkát. Ha a háttérszínt sötétebb vagy világosabb színre változtatja, akkor azonnal megjelenik a kijelző üres területe. A változtatáshoz kattintson a "Háttérszín" gombra, és a megnyíló párbeszédablakban válassza ki a kívánt színt.

 • Csempék kiválasztása a telepítéshez

  A kiválasztható lapka kiválasztásához kattintson a "Cserép választása" gombra. Megjelenik egy párbeszédpanel, amelyen a csempe képei lesznek elhelyezve. Kényelem érdekében a lapok lapokra vannak felosztva, a csempefajták nevével - Sima (alap, háttér) csempe, díszek - mintás csempe és panelek - mintás csempék készlete, együtt elkészítve a kész mintát vagy kompozíciót. A csempe kiválasztása a képre kattintva történik. A kiválasztott csempe a szolgáltatás tetején jelenik meg.

 • 180 fokos csempe forgatás

  Bizonyos esetekben meg kell adni a mintázat kialakításának irányát a minta gyönyörű dokkolásához. Ehhez a cserép 180 fokos elforgatásának lehetősége biztosított. A szolgáltatás tetején található egy jelölőnégyzet, amelynek "Flip" felirat szerepel (a tick / birdies jelölőnégyzet). Ha ez az opció be van kapcsolva, az összes telepített lapot 180 fokkal elforgatja a képhez képest.

 • A csempék telepítése a falakon

  Ha egy cserépet választasz, csak helyezze az egeret a falra, ahová a lapkát fel kívánja szerelni. A megfelelő helyen kattintson az egérre, ahol a csempe képe telepítésre kerül. A telepítés megszakításához kattintson ismét erre a helyre - a csempe eltávolításra kerül.

  A falon lévő csempék helyszínének vizuális megjelenítése mellett a kiszolgáló kiszámolja a felhasznált csempék számát is. Továbbá, ha a böngésző beállításaitól függően lehetőség van a kép kis torzulására, a számítások teljes mértékben az egyes objektumok koordinátáinak matematikai számításán alapulnak. A számításokat a jobb felső sarokban található "Számlák megjelenítése" gombra kattintva tekintheti meg. Az eredmények a falfelvételek alatt elforgatható táblaként jelennek meg. A táblázat tartalmazza a függőleges (Рв), vízszintes (Рг), két síkra vágott (Рвг), a tényleges lefektetés területét, az elrendezéshez szükséges mennyiséget.

  Ha problémái vannak az elrendezések létrehozásával kapcsolatban - kérjen segítséget, feltétlenül válaszolunk:

  Hozzon létre otthonát percek alatt

  Csatlakozzon a 5D tervezőhöz, és használjon egyszerű és kényelmes eszközt apartmanok, házak, helyszínek és belsőépítészet tervezéséhez. Tervezés létrehozása érdekes és izgalmas, 31 210 529 felhasználóink ​​már ismerik!

  Az 5D tervező lehetővé teszi, hogy professzionális szinten részletes alaprajzokat és realisztikus belsőépítészetet készítsen anélkül, hogy speciális készségeket és hosszú edzést igényelne.

  3 egyszerű lépés a legjobb eredmény érdekében:

  Bármilyen típusú elrendezés és komplexitás

  Könnyű létrehozni egy szobát vagy lakást, házat, telket, irodát, éttermet stb. 2D és 3D nézetben.

  Adj egy realisztikus kattintásnak a projektedet.

  Professzionális 3D-s renderelés egyetlen kattintással

  Mindig közel

  Töltse le a Planner 5D mobilalkalmazást az App Store-ban

  Használja projektjeit bárhol. Legyen a partnerünk.

  A Planner 5D telepítése a webhelyére nagyszerű üzleti lehetőség!