Legfontosabb > Fürdő

3D program a fürdőszobai tervezéshez

Szeretné frissíteni a fürdőszoba megjelenését? A helyzet képes megmenteni egy speciális programot a fürdőszoba tervezéséhez. Először úgy tűnhet, hogy az alkalmazás nem szükséges, mert semmi nehezen megjavítható: csak új anyagokat kell vásárolni, és új vízvezetéket kell rendelni. De helyesen kiszámítani az összeget az azonos kerámia csempe, és a fennmaradó költségek nem mindig is képes egy profi. Ebben a cikkben talál információt a szoftverekkel való együttműködésről, és megtudhatja, hogy milyen problémák és hogyan segít megoldani.

A cikk tartalma:

Egy új fürdőszoba kialakítása a "Interior Design 3D"

A "Interior Design 3D" univerzális program az orosz Windows alatt, amely egy lakóház, lakás vagy iroda berendezéseit tervezi. Az alkalmazásban egyszerűen, internetkapcsolat nélkül, bármilyen méretű szobát hozhat létre, bútorokat hozhat létre és megtekintheti az eredményt:

 • • 2D tervezési módban ("felülnézet");
 • • 3D módban. Ebben az esetben az elrendezés szabadon mozgatható a terv szerint és forgatható, ahogy csak akar;
 • • a virtuális látogatás módban. Itt értékelheti a szobát belülről. Szó szerinti értelemben.

Ezek a lehetőségek segítenek abban, hogy teljes képet alkossanak a jövőbeni változásokról, és felmérjék az általuk felmerült ötletek minőségét a fürdő javítása érdekében.

Új projekt létrehozása

A munka érdekében telepítenie kell a "Design Interior 3D" alkalmazást a számítógépére. A program ingyenes terjesztését letöltheti honlapunkról. Amíg a programfájlok kicsomagolása folyamatban van, keresse meg a padlót, vagy készítse el a méréseket a fürdőszobából. Ez segít elkerülni a kellemetlen meglepetéseket, amikor észre veszi terveit, kiszámítja az összes költséget a pénznemre és a legpontosabb bevásárló listát.

Tehát a fürdőszoba tervezésére szolgáló program telepítve van. Ezután létre kell hoznia egy projektet és újra kell hoznia a kívánt helyiséget. A "Interior Design 3D" -ben a szobákat manuálisan lehet rajzolni a korábban elvégzett mérések alapján, vagy egy valódi tervet sablonként betölthet, és egyszerűen körbefuttathatja a munkahelyi helyiségeket.

Amikor szobát rajzol, a létrehozott szoba teljes körű 3D-s elrendezése megjelenik a képernyő alján. Szükség esetén megváltoztathatja a méretét: ehhez óvatosan húzza az egeret bármelyik falra.

Rajz létrehozásakor különös figyelmet kell fordítani az ajtók megválasztására. A "Interior Design 3D" program könyvtárai számos opcióval rendelkeznek: a hagyományos és a kettős ajtókról az ívekre. Szintén az alkalmazás tartalmaz egy lenyűgöző gyűjteménye a különböző méretű ablakok.

Fal- és padlóburkolat

A következő lépésben szerezzen teljes javítást a virtuális fürdőszobában. Ha duplán kattint a létrehozott helyiségre, a jobb oldalon található beállítási panel jelenik meg. Itt megváltoztathatja a szoba nevét, beállíthatja a falak és a befejező anyagok magasságát. A falburkolat és a padlóburkolat a fürdőszobában a legjobb megoldás a csempe kiválasztásához: a programban 160 textúra található, így gyönyörű és praktikus kialakítású.

Állítsa be a design nagyon egyszerű:

 1. • a testreszabandó elem menüjében ("Falak", "Padló", "Mennyezet" vagy "Egyéb");
 2. • kattintson az "Anyag" oszlopra, és válassza ki a katalógusban a "Tile" elemet;
 3. • válassza ki a megfelelő opciót és kattintson az "Alkalmaz" -ra;
 4. • állítsa be a textúra méretarányát, és nézze meg az eredményt az előnézeti ablakban.

Szintén érdemes figyelembe venni azt a tényt, hogy a fürdőszobai tervező lehetővé teszi, hogy anyagokat töltsön le a számítógépről. Ez kényelmes, mert nagymértékben megnöveli a kreativitás határait, és lehetőséget ad arra, hogy nem absztrakt dizájnot hozzon létre, hanem a lehető legközelebb van a valósághoz.

Helyezze el a készülékeket és a fürdőszobai kiegészítőket

A befejező anyagok kiválasztása csak a munka első szakasza. A másodikban meg kell választani a berendezést a szoba és a kis bútorok. Terv készítésénél érdemes megfontolni a fürdő karakterét: ha össze van kapcsolva, akkor kevesebb szabadsága lesz a kreativitásnak.

A "Interior Design 3D" program számos lehetőséget kínál a fürdők és a zuhanyzók, a jakuzzi, a tükrök, a mosogatók és egyéb elemek számára, amelyeket általában ilyen helyiségek rendezésére használnak.

A jövőben testreszabhatja bármely hozzáadott elem megjelenését. Állítsa be a fürdőszoba színét, szőnyegét vagy mosogatóját, módosítsa helyét, és azonnal értékelje az eredményt az előnézeti ablakban.

Emellett ne felejtsd el fényforrás hozzáadása: a katalógusban több tucat különböző lámpák és csillárok különböző változataiból állnak. Válassza ki a legmegfelelőbbet, és adja hozzá a szobába.

Mentse és nyomtassa ki a dokumentumot

A program másik előnye, amely egyszerűen nem csendes - lehetőség van arra, hogy becslést készítsen a helyiségek javítására. Ezzel a funkcióval gyorsan létrehozhat egy listát a jövőbeli akvizíciókról, és ezzel egy időben kiszámíthatja az összes következő költséget.

A fürdőszobák modellezésére szolgáló kész tervszoftver lehetővé teszi, hogy számítógépén vagy nyomtatáskor mentse a számítógépet. A projektet a számítógépén is elhagyhatja: ez lehetővé teszi, hogy a jövőben szükség esetén a fürdőszoba szerkesztéséhez térjen vissza.

3D fürdőszoba tervezés, belső látványtervezés

Igény szerint a fürdőszobában 3D-s kialakítású. Az objektum megjelenítéséhez a fürdőszoba és a fürdőszoba pontos méretei, a szaniterek elhelyezése, valamint a falak és padlók kerámia csempeinek sorozatára van szükség. A fürdőszobai tervezés teljes érzékeléséhez 5-7 szög elegendő.
A munka teljesítményének hozzávetőleges feltételei - 3-5 nap.

A fürdőszoba és a fürdőszoba belseje textúrázással és reális anyag felhasználásával: 1000 rubel / m 2. Minimális rendelési összeg 4000 dörzsölje.

3D szoftver a fürdőszobai tervezés tervezéséhez

Egy új fürdő design kialakításakor minden mester bizonyos segédeszközökre támaszkodik: saját tapasztalata, szakmai tanácsadása és így tovább. Több gyakorlati tervezők és javítóművészek már régóta használnak különleges szoftvereket a fürdőszoba tervezéséhez.

Természetesen mindannyian megérti, hogy nem valószínű, hogy sikerül kiszámítani a fürdőszoba javítását, és még inkább a tervezést és a modern belsőséget, az ujjakon. Napjainkban a fürdőszobákra vonatkozó követelmények teljesen eltérőek, és a festékdobozok és a fugázócsomagolás biztosan nem elégségesek.

Mindenkinek megvan a maga módja a helyzetből, de minden profi elindít egy fürdőszobai tervet, majd ezt követően javítja a projekt tervezését. Természetesen megfelelően megértjük, hogy nincs mindig pénz a drága tervezők számára, de nagyon könnyű feljegyezni egy egyszerű projektet egy papírlapra. És még egy ilyen projekt is segít mindent a helyén. Nyilvánvaló, hogy a papíron való rajzolás és a számológépre történő számolás primitív, de nem mindannyian használunk fürdőmodellek létrehozására irányuló programokat, de hiába.

A legjobb 3D fürdőszoba szoftver

A fürdőszoba tervezési program előnyei

Azonnal el kell kezdeni azzal a ténnyel, hogy ma az interneten elegendő számú ingyenes design program található a fürdőszobák számára. Ez az első és legfontosabb előny, különösen a szkeptikusok számára, akik gyakran elítélik az újdonságokat, és még inkább drágák. Sajnos sokan ugyanúgy a fürdőszobai tervezési programokhoz tartoznak. Ennek oka az a vonakodás, hogy valami új dolgot észlel, megvásárolja, sőt megértse a komplex algoritmusokat is. De most már sokat változott.

Napjainkig számos olyan speciális eszköz van, amellyel a fürdőszoba kialakításának és belső kialakításának köszönhetően teljesen ingyenes. És mindegyiknek számos előnye van, és felméri, hogy mi fog azonnal megérteni a különbséget a design és a PC között egy papírlapon:

 • Kezdjük azzal a ténnyel, hogy néhány perc alatt le lehet tölteni egy programot egy fürdőszobai tervezéshez, különböző funkciók, például a fürdőszoba vizualizációja és 3D-s modellezése révén;
 • Ezután telepítse a programot. Azonnal ellenőrizze, hogy a rendszer megfelel-e a 3D fürdőszobai tervezési program valamennyi követelményének. Néha ezek a követelmények túl magasak, de gyakrabban, mint nem, a programok könnyen illeszkednek a rendszerekhez;
 • Miután telepítette a szoftvert a számítógépére, meg kell mennie az elejére. Itt kezdődik a legérdekesebb: nem kell aggódni attól a ténytől, hogy ebben az eszközben semmit sem értesz, legtöbbjüknek különlegessége van. A 3D dizájn 3D-s vizuális bemutatója, 3D-s fürdőszobai tervező, további eszközök használata és még sok más. Mindez segít a program gyors megértésében és az indulásban;
 • Ebben a szakaszban már sokat tehetünk, és néhány napos edzés után, és általában megtanulhatjuk, hogyan kell gyorsan felhívni a szobákat, berendezni a bútorokat és díszíteni. Tehát, először is egyszerűen létre kell hoznia egy szobát a szükséges területről és paraméterekről. És ez nem egy téglalap egy papírlapon, hanem egy teljes körű projekt, vagy inkább annak kezdete;
 • Ezután megy át vágni az ablakon keresztül, mozgatva falakat, ajtókat hozva stb. Nem nagyon érdekes? De még a fürdőszobai tervezési programok is képesek ilyenek;
 • És ez csak a kezdet, mert a következő lépés a fürdőszoba dekoráció kiválasztása: tapéta vagy csempe, kék vagy piros, a mennyezet panelekkel vagy festett, és így tovább. Mindezt a fürdőszobai tervezés speciális eszközei, valamint a befejező anyagokat és más elemeket tartalmazó katalógusok és könyvtárak segítségével teheti meg.
 • És ez nem a vég, mert a bútorok berendezése előtt. Ehhez feltétlenül szükséged lesz egy 3D fürdőszobai tervezési funkcióra, amellyel sokkal többet tehetsz, mint a hagyományos 2D-s grafikával. Most nem csak javítóművész vagy, hanem tervező is - bútorok kiválasztása és rendezése, vízvezeték szerelése, következtetések levonása a végzett munkáról, helyes hibák;
 • Most, hogy a fürdőszoba kialakítása befejeződött online, mentheti a projektet, és átviheti azt bármilyen digitális adathordozóra, hogy képes legyen kinyomtatni és bemutatni azt a bútorüzletben, az épület szupermarketben és így tovább bútorok és anyagok beszerzéséhez, akkor is meg kell.

Mint látható, nem olyan nehéz letölteni a fürdőszobai tervezési programot, és létrehozni a tökéletes helyet, de sok "de" van.

Engedélyezett szoftver a fürdőszobák tervezéséhez

Miért, mert letölthet egy ingyenes programot egy fürdőszoba tervezéséhez és felhasználásához? Vagy nem? Igaz, letölthet egy ingyenes szoftvert a 3D-s fürdőszoba modellezéséhez és egy 3D-s fürdőszoba kialakításához, de hogy milyen jó lesz, ez egy másik kérdés. Számos program 3D-s fürdőszoba tervezésére és a teljes vizualizációra kalóz van, ami azt jelenti, hogy a kereskedő lopott. Természetesen működni fog, de hogyan? Legtöbbször az ilyen szoftverek egy kicsit görbe és hibásak, ahogy azt a profik mondják. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy amikor feltörti a fürdőszobai 3D-s programot, így szabadon felhasználható, sok belső fájl törött. Ez nem megfelelő működéshez, memóriacseppekhez, a megállapodás hirtelen megszűnéséhez és más kellemetlen dolgokhoz vezet. Vagyis a kalóz szoftver egyszerűen leállhat, de mi van akkor, ha van egy projekted a számítógépeden, amelyet már egy hete dolgozol? Ez a legfontosabb dolog - a 3D fürdőszobai tervezéshez és vizualizációhoz engedélyezett programok megvásárlásával sokkal többet tudsz elveszteni, mint puszta fillérekért.

Sőt, minden olyan szoftver, amelyen teljes körű projektet és egy fürdőszobai 3D modellt lehet készíteni, online vásárolható meg, és meglehetősen olcsó. Kísérletileg bizonyították, hogy sok ilyen program költsége körülbelül 10 dollár. Egyesek egy kicsit drágábbak - 30-40 dollár, de funkcionalitásuk sokkal erősebb. Most már nem csak egyszerű tervezést hozhat létre, hanem olyan komplex projekteket is rajzolhat, amelyek nem csak 3D-s fürdőszobával rendelkeznek, hanem az egész otthonában.

Ahogyan megérted, minden program fürdőszobai tervezésre 3D-s vagy szabványos grafika nagyon hasznos, és egy engedélyezett program fürdő design, különösen. Ezért azt javasoljuk, hogy a szakemberek által kínált minőségi szoftvereket használjon, és ne próbálja meg a kalóz verziókon dolgozni és elrontani a hangulatot. 3D Max fürdőszoba, 3D fürdőszoba csempe, 3D VisiconPro, Arcon - figyeljen ezekre a nevekre, és pontosan tudni fogja, hová kezdjen. És higgy nekem, ha van vágya és szabadideje, akkor egy hét múlva elkészítheti első 3D-s fürdőszobai projektjét, felidézheti azt, megnézheti minden oldalról, javíthatja és talán még a munkába is.

3D design projekt fürdőszoba és WC

1) Szabadítsd meg magad. Ön 3D-s tervezési projektet készíthet a 3D online szolgáltatásunkban "SanViz" ingyen. A tervezési projekt létrehozása legfeljebb 1 percet vesz igénybe. Ha a szolgáltatás nem helyesen töltötte be a lapok képét, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a [email protected] címen. meg fogjuk oldani. Ha a csempék nem szerepelnek a webhelyen, akkor nem adhatjuk hozzá a SanViz-hez.

* Ha összeomlik, vagy nem töltődik be, javasoljuk, hogy dolgozzon a Microsoft Explorer böngészőjében, és indítsa el a WebPlayer verziót (nem szabad összetéveszteni a Microsoft Edge-del, egyáltalán nem működik)

** nem működik telefonon / táblagépen

2) A tervező távolról 1000 rubel. A 30 ezer rubel csempe megrendelésénél kedvezményt adunk erre az összegre. Tervezőnk egy tervezési projektet készíthet Önnek egy jó program megvalósításában. Elküldjük a projektet, és elfogadjuk a módosításokat e-mailben.

3) A 2500r-es bemutatóteremben a tervező. Tervezőnk egy tervezési projektet készíthet Önnek egy jó program megvalósításában. Ehhez előzetesen be kell jelentkeznie a tervezőnek telefonon, és előre meg kell küldenie a szoba méreteit. A csempe sorrendjében a 2500r diszkont lesz.

 • A tervezési projekt 1 órán belül megtörténik;
 • Több mint 50 ezer rubel projektet terveznek;
 • A csempegyűjteménynek a készletünkben és raktárunkban kell lennie.
 • A bemutatóteremben széles körű csempe, akkor válassza ki a kívánt lehetőséget.

Példák a SanViz tervezési projektjeire

Ön képes lesz függetlenül fogadni ezeket a képeket, a program becslést is készít, és egy csempe rakodási rendszert készít.

Példa a tervező munkájára

Példák egy tervező munkájára, aki professzionális programban dolgozik, amely lehetővé teszi, hogy nagy fotorealisztikus és különböző csempeelrendezést készítsen.

3D fürdőszoba tervezés: a modellezési programok áttekintése

Kezdve javítani a fürdőszobát, először gondosan meg kell fontolnia, és rajzoljon egy vázlat a felújított szoba. Manuálisan történő végrehajtása nem mindig megfelelő. Ráadásul a "régimódi" rajz nem tükrözi a helyzet minden részletét. Ma, amikor a modern építési technológiák mindenki számára elérhetők, minden megfelelő számítógépes program a 3d fürdőszoba design számára lesz a legjobb asszisztens ebben a nehéz feladat.

Természetesen az összes szükséges anyag kiszámítása, belső tételek is kényelmesebb elvégezni speciális szoftver segítségével. A fürdőszoba összetett és egyedi kialakítása felelősségteljes megközelítést igényel. Ezenkívül a javítási munkák során szükség lehet további berendezések beszerzésére, festék- és lakkdobozok, csempék, cementhabarcs vagy egyéb termékek beszerzésére.

Hogyan kell kezdeni újjáépítési fürdőszoba

Minden lakástulajdonos kényelmes módot választ arra, hogy lefordítsa az eredeti ötleteket a belső térbe. Néhány hajlandó fizetni az építész munkájáért, míg mások csak saját erejükre és képzeletükre támaszkodnak.

A fürdőszobai tervezési program segít a fürdőszobai megjelenés ingyenes kialakításában szakértők segítségével. Még egy egyszerű rendszer a módosított szoba segít megbirkózni a helyes elhelyezését a bútorok és a vízvezeték, majd biztosítja a mester jobb megértését, hogyan kell befejezni a padló, a mennyezet és a falak.

Jelenleg, amikor technikai újítások néha megjelennek, és néha nem mindig van elég ideje rajzolni a rajzokat papírra. A helyiségek tervezésének néhány automatizálási eszköze mindenki számára elérhető. A tanulás, hogy velük dolgozhassunk, egyáltalán nem nehéz.

A helyiségek rendezésére szolgáló programok

A 3D-s fürdőszobai dizájn egy egyszerű és meglehetősen népszerű Design Studio 3D 2010 program segítségével rajzolható ki. Ez a platform különböző helyiségek térfogatú belső kialakításait hozza létre.

A FloorPlan 3D egy másik felhasználási területe a felhasználók számára is széles körben ismert. Projekteket hoz létre, kiválasztja a terem kialakítását, és vizuálisan ábrázolja a szoba kész képét 3d-ben. Egy ilyen program használata egyszerű.

A DS 3D Interior csomag és a DS 3D Designer speciális alkalmazás segítségével a felhasználók választhatják a fürdőszoba szerelvények tervezését. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi a bútorok projektek létrehozását. A program felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkezik, amely könnyű és kellemes munkát végez.

A belsőépítészet professzionálisabb megközelítése az Ashampoo Home Designer Pro. Ezt a szoftvert azonban nem csak az építészek használhatják. A program könnyen elsajátítható és kezdő.

A fürdőszobának felújítása és a belső stílus bármilyen stílusban történő kialakítása érdekében tanácsos telepíteni az Arcon programot is. Könnyen használható. Még az amatőr tervezők képesek lesznek ezt az alkalmazást elsajátítani.

Az IKEA cég kifejlesztette a 3D Architect Home Design Deluxe szoftverterméket. Ez egy viszonylag régi szoftver, amely lehetővé teszi a ház vagy apartman projektjeinek rajzolását. A szolgáltatást olyan felhasználók számára tervezték, akiknek nem volt tervezési tapasztalata. Ezért mindenki könnyen megtervezheti a fürdőszobában egy új belső teret és a bútorokat a hasznos segédprogram segítségével kiválaszthatja.

A Sweet Home 3D egy speciális kialakítású szobája rendkívül egyszerű kezelőfelülettel rendelkezik. A szakemberek néha elkerülik az ilyen egyszerű program használatát a munkájukban, mivel "gyermekesnek" tekintik.

A 3D Visicon Pro szolgáltatás segítségével a felhasználók részletesen megvizsgálhatják a fürdőszoba belső terét. Ebben a programban a fejlesztők tematikus katalógusokat tartalmaztak számos további komponenssel és alkatrészrel. Minden minta és tárgy valódi kiviteli alakot tartalmaz. Tervezők tervezték őket, és a hazai vállalatok termelték.

Számítógépes szoftverek a szemben lévő anyagok kiválasztásához

A Tile 6.0 HOME szoftver termékcsaládjának módosítása nemcsak egy fürdőszobai projekt létrehozását teszi lehetővé, hanem előzetesen kiszámítja a padló- és falburkoláshoz szükséges kerámia burkolólapok számát, hogy meghatározza a stílus leginkább megfelelő cserép típusát. A program lehetővé teszi a különböző típusú belsőépítészet kiválasztását.

Mindenféle bevonattal rendelkezik: laminált, linóleum, tapéta és különböző falpanelek. A megvalósítandó 3D projekt, a fürdőszoba, a tervezés és az összes belső elem a számítógép képernyőjén elérhető lesz, ami nagyban megkönnyíti a fürdőszoba javításának folyamatát. Minden tulajdonos láthatja a frissített helyiségek jövőképét, és könnyen megvalósíthatja a kreatív ötleteket a gyakorlatban. Ebben az esetben a szoftver háromdimenziós modelleket hoz létre a vízvezeték, a bútorok és a különféle kiegészítők számára.

A belső tér kialakításán kívül a Tile 6.0 HOME megnyitja a teret a fürdőszobában történő megvilágítás kísérleteihez. A világítási eszközök helyzetének, beállításának és fényerejének megváltoztatásával új képeket hozhat létre, és közülük a legmegfelelőbb egy adott stílust érintő döntéshez.

A program segítségével könnyedén megváltoztathatja a fürdőszoba berendezéseit, mivel alapvetően különböző részleteket választ a régi fejhallgatók számára. Tehát láthatja, hogy egy átlagos fürdőszoba szekrény második életet kap, amikor a hagyományos fadobozok helyett átlátszó üveg vagy arany ajtókat csatolnak hozzá. Az ilyen vizuális hatások megmutatják, hogy melyik irányban kell eljárni a későbbi javítások során.

Munka a belsőépítészeti tervekkel

Jelenleg számos eszköz rendelkezésre áll az ilyen típusú szoftverekhez. Ezek között még ingyenes szolgáltatások is vannak. Ezért nem szabad túlzottan óvatosnak lennie a technikai újításoktól. Ha úgy kívánja, az ilyen szoftverek elsajátítása nem sok időt vesz igénybe. Maga a lakás tervezője lehet, a családi költségvetést megtakarítva.

A szolgáltatások kiválasztása széles körben képviselteti magát. Bonyolult, professzionális programokat telepíthet, és egyszerű, egy kezdő dizájner számára. Ezekkel az eszközökkel egyszerűen frissítheti a fürdőszoba belsejét saját egyedi projektje szerint.

Az ilyen technikai eszközök egyik fő előnye a könnyű telepítés. A legtöbb tervezési programot általában néhány perc alatt töltik le. Ugyanakkor a munka megkezdésével mindenki képes lesz megbecsülni az ilyen szoftverek funkcionalitását. Számos segédeszköz az objektumok modellezéséhez és megjelenítéséhez nagymértékben leegyszerűsíti a tervezést.

Az ilyen munkák izgalmas, izgalmas folyamatgá válnak.

A tervezési platformok telepítése és konfigurálása során ellenőriznie kell, hogy az operációs rendszer megfelel-e az ilyen programok követelményeinek. Néha a megfelelő telepítéshez bizonyos feltételeknek kell teljesülniük, azonban a legtöbb esetben az ilyen segédprogramok könnyen telepíthetők.

Amikor a program már a számítógépedben van, tanácsos tanulmányozni a speciális utasításokat, megy át néhány leckét, amelyek mindig a szoftverhez vannak csatolva. A videó segít abban, hogy gyorsan megértse mindent, és elindítsa a belső projektek létrehozását.

Számos apró képzés után rendszerint egyszerűen rajzolhat egy fürdőszobai modellt, belső tárgyakat tervezhet, elhelyezését, valamint kiegészítheti a projektet dekoratív elemekkel.

A számítógépes tervezés finomságai

A 3D modellezés programjában végzett munka sorrendje a fürdőszobának egy háromdimenziós képének létrehozása meghatározott paraméterek szerint. Ezután húzza meg az ablakot és az ajtónyílásait, ha szükséges, rajzolja át a válaszfalak átvitelét. Érdekesebb és sokkal kényelmesebb, mint egy rendszeres rajz vagy séma létrehozása egy papírlapra. Még a legegyszerűbb programok is ilyen jellegű épületépítési feladatokat látnak el.

Fontos figyelembe venni a helyzet valamennyi elemét, beleértve a kisebb részleteket is.

A programba be kell illeszteni az ablakot, az ajtókat és a belső méretekben lévő egyéb elemeket. Még akkor is, ha a nyílások átadásával kapcsolatos kísérletek csak egy számítógépes projektben maradnak, és nem dönt a nagyszabású átépítésről, a belső tér részletes elemzése segít a helyes döntéshozatalban a bútorok és az egészségügyi berendezések elhelyezésekor.

Ez a megközelítés biztosítja a kiváló minőségű, gondosan kidolgozott fürdőszoba kialakítását.

A következő szakaszban folytatják a befejező anyagok kiválasztását, azok típusát, textúráját, színét. Ebből a célból speciális eszközöket és fájlkönyvtárakat biztosít a számítógépes programok. A megfelelő bélés megtalálása velük könnyű lesz.

Különleges szoftverek segítségével készült projektek és példák a fürdőszobai tervezésről, amelyek fotói a galériában bemutatásra kerültek, valósághűnek tűnnek, és segítenek a felújítás során az ötletek megtestesítésében.

Kiválasztása után a befejező anyagok általában megy a berendezése a szoba. Ez a 3D tervezés kiváló munkát végez ezzel a feladattal. Minden részletet megrajzolhat, és megnézheti, hogyan illeszkedik a dekorációba. A térfogati képek sokkal több lehetőséget kínálnak, mint a rendszeres grafika.

Az ilyen programok használatával maga a lakás tervezője lesz. Szükség van a bútorok, vízvezeték szerelvények elrendezésének elvégzésére, szükség esetén a belső tér beállítására.

A projekt befejezése után minden digitális adathordozón elmenthető. Nagyon kényelmes, mert magával viheti a kész formatervezést, anyagokat, bútorokat és vízvezetékszerelő anyagokat épít és befejezi.

Egy egyedi kép létrehozása a házban vagy a lakásban különleges alkalmazások használatával könnyű és szórakoztató, azonban megbízható, licencelt termékeket kell telepítenie.

Minőségi szoftver a helyiségtervezéshez

Néhány szabad kalóz verzió rendszeresen működik. Ezek a programok gyakran sikertelenek. Ha a hacker szoftver nagyszámú belső összetevő ingyenes használatára van bontva.

Mindez problémákat okoz, a felvett adatok elvesztése, a program hirtelen megszakadása. Ezért csak megbízható, engedélyezett platformokat használjon.

Literátus megközelítés a 3D-s tervezéshez

Az eszközök és funkciók függvényében a fejlesztők egyszerű, költséghatékony programokat és összetett, professzionális szoftvereket bocsátanak ki. A legfrissebb termékek költségei sokkal magasabbak, azonban az ilyen segédprogramok lehetővé teszik, hogy eredetibb, nem szabványos belső kialakításokat hozzon létre.

A tervezők és tervezők munkájának automatizálása egyre több lehetőséget kínál a kényelmes lakásépítésre.

Házi 3D modellező program telepítésével bármilyen helyiség képét megtervezheti, rajzolhat egyedi designt, fürdőszobát, konyhát vagy nappalit.

Ezért jobb, ha mindig minőségi szoftvereket választasz licenccel. Az ilyen eszközök kiválasztása meglehetősen nagy: a 3D-s csempe a fürdőszobában, a 3D Visicon Pro, a 3D Max fürdőszoba, az Arcon. Ezek a design eszközök alkalmasak mind a kezdő tervezők, mind a szakemberek számára.

Ha türelme van, egy kis időt és munkát végez, észreveheti a legszokatlanabb kreatív ötleteket, és létrehozhat egy egyedi képet a fürdőszobáról.

3d fürdőszoba design

Hozzon létre saját fürdőszobai tervezőprojektet

néhány perc alatt - a csempe költsége automatikusan kiszámításra kerül

Használja ki online 3D-s csempeépítőjét online!

 1. Válasszon egy meglévő fürdőszobai elrendezést, vagy készítsen saját 3D-ben
  a falak, ablakok és ajtók hossza és szélessége, amit kérdezel magadtól!
 2. Válasszon ki egy tetszőleges lapkát a kínálatunkból.
  hatalmas gyűjtemény a leghíresebb gyártók
 3. Helyezze a csempe falra és a padlóra, használja a különböző gyűjteményeket
  hozzon létre saját fürdőszobai tervezést
 4. Díszítés és testreszabás varratok
  számos lehetőség, hogy a belső érdekes és vonzó
 5. Rendezzük el a bútorokat és a vízvezetéket
  különböző fürdők és zuhanyzók sarkai, WC-k, szekrények, mosdók, tükrök stb.
 6. Nézd meg a kész tervezési projektet és a számítást
  Az új fürdőszoba 3D-ben és a csempe becsléséhez - azonnal!

Tervezőlapok online - nézze meg, milyen az új fürdőszobája!

A Tile Designer Online ingyenes program a csempék kiépítéséhez. Néhány percen belül hozhat létre saját fürdőszobai tervezési projektet, a csempe számológép funkció kiszámítja a lapkát online - megtudhatja, hogy hány csempe van szüksége a szobájához és a kerámia burkolólap áraihoz. Ön azonnal megnézni, milyen kerámia csempe a fürdőszobában van a kínálatunkban, és a "3D-s csempe elrendezés" funkció segítségével elhelyezheti a fürdőszobai tervezési projekt falaira és padlójára. Ha egy csempe számológépet keres, akkor a mi 3D-s csempeépítőnk az, amire szüksége van!

Layout csempék online

Agatha

BRAZIL

Absolut Keramika, Spanyolország

Fulham

Absolut Keramika, Spanyolország

RETRO

TEA 02 FOSKER

Absolut Keramika, Spanyolország

Porcelanite Dos, Spanyolország

3D Fal

Atlas Concorde, Olaszország

Porcelanite Dos, Spanyolország

800 ITALIANO

Porcelanite Dos, Spanyolország

Porcelanite Dos, Spanyolország

Porcelanite Dos, Spanyolország

A csempe számológép használatához válassza ki a gyűjteményt, amelyet kiszámítunk és eljutunk a kezdőoldalra. Így néz ki például a Karaoke gyűjteményre.

A teljes számítás 4 alapvető lépésből áll.

Első lépés: meghatározza a csempe célját és a falak méretét a kiszámításához

A függőleges oszlopban állítsa be a mennyezet és a falak magasságát. Példánkban egy olyan fürdőszobát készítünk, amelynek mennyezeti magassága 2,7 m, két 2,5 és két szélességű, 1,7 m széles, 2,5 m hosszú, míg az ajtók méreteit levonjuk később.

Kényelmesen a méretek kétféleképpen adhatók meg: manuálisan, vagy a vonalzó csúszka mozgatásával a kívánt mutatóhoz.

Itt állíthatja be a burkolat szélességét a csempe között, mivel ez a mutató szintén befolyásolja a számítást. Kiválaszthatja az elrendezés opciót is - vízszintesen vagy átlósan elhelyezve a csempeinket. Szűk varrást választottunk, 1,5 cm-t és vízszintes elrendezést.

Győződjön meg róla, hogy az összes kötelező mező kitöltődött? Nagyszerű, menj a következő lépéshez.

By the way, ha kell csempe számítás kisebb falak száma, például a kettő, akkor távolítsa el a felesleges falakat. Ehhez állítsa a kurzort a felesleges fal értékére, és válassza ki a "távolítsa el a falat" gombot. A jobb sarokban, az uralkodók alatt található. Ha hirtelen meggondoljuk magunkat, és úgy döntünk, hogy falat adunk a számításunkhoz, akkor kattintsunk a bal oldali "Fal hozzáadása" gombra.

Második lépés: Tile Layout

A csempe számológép bal oldalán a gyűjtemény tartományát látjuk: a fő csempe és díszek. A jobb oldalon, amely szélesebb és nagyobb, mint a bal oldalon, a falainkat a korábban beállított paramétereknek megfelelően fogjuk megjeleníteni.

A "falakkal" szembenézzünk a falakon, és kiválasztjuk őket az alábbi listából: 1. fal, 2. fal és így tovább.

Az első fal felé nézzen, válasszon egy bézs csempe, amelyet vízszintes sorokban akarunk rendezni. Ehhez a bal egérgombbal húzza a kívánt táblát a falhoz.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy ahhoz, hogy a csempe kitöltse egy bizonyos helyet, be kell vinni a "sorrendbe rendezés" elembe. Ha csak húzzuk a csempe a falra, akkor egyetlen elemként fog esni. Kényelmes dekorációhoz, de nem alkalmas nagy területekre.

A lapok elrendezése lehet vízszintes vagy függőleges. Ha hozzá akarunk adni egy kontraszt sávot, akkor ismét a bal oldali kívánt színt válasszuk ki, és a "Teríték sorok rendezése" segítségével válasszuk ki a kívánt területet.

Ha az egész falat bélelték, díszeket is elhelyezhet. Ehhez válasszon egy külön díszítőelemet, és vigye azt a helyre, ahová szükségünk van. Az egész díszítőcsíkot választottuk, ismét a "Menetrend a sorokban" elemet használva.

Helytelenül helyezett elem? Ne aggódjon. Használja a radírt. A fal bal alsó sarkában található. Fogja meg az egérrel, húzza azt a helyre, ahol a hiba történt - és a rossz elemet már eltávolították.

Itt van az egyik fal, amit kaptunk:

Amikor az egyik falon lévő csempe elrendezésének eredménye eleget tesz nekünk, folytassa a következő lépést.

Ha meg akarjuk ismételni egy fal másik oldalra való elrendezését, akkor használhatjuk a "hasonlóan rendezni egy falhoz..." parancsot, és kiválaszthatunk egy falat a menüben.

Miután megkezdte az összes falat, folytassa a következő lépéssel.

3. lépés: mentés (kivonás ajtók, fürdők stb.)

Most ki kell választania a területet a csempe nélkül. Ezt egy konkrét falon kell elvégezni, azok közül, amelyeket már megtaláltunk a listából.

Először az ajtót. Pontos méretei kézzel beállíthatók, vagy a csúszkák mozgatásával a vonalzókon. A kiválasztott terület tükröződik a falunkon.

Másodszor, tetszőleges régiót adhat meg. Például úgy döntöttünk, hogy nem tilos a fürdőszoba mögötti hely. Ezután válassza ki a kívánt falat, és jelölje meg azt a területet, amelyet a csempe felszabadít. Kedvenceink tetszés szerint hozzáadhatók vagy eltávolíthatók a számológépben. Nagyon kényelmes.

Mind megjelölve? Ezután menj a negyedik lépéshez.

4. lépés: Végelszámolás

A kijáraton teljes körű elrendezést kapunk tervezési törekvéseinknek, szobánk méretének és kiválasztott tetszőleges területeknek megfelelően.

A csempe, az ár, a felvétel, a készlet (ha szükséges, például nem díszítésre kerül), a teljes összeg. Az állomány csökkenthető, növelhető vagy teljesen eltávolítható.

A számítás alatt láthatjuk a csempe elrendezését a falakon, ahogy fogantuk.

A kész számítást el lehet küldeni az e-mail címére, elmentheti a könyvjelzőkbe, vagy közvetlenül elhelyezheti a megrendelést a megfelelő gomb használatával.

3D fürdőszoba tervezés, belső látványtervezés

Igény szerint a fürdőszobában 3D-s kialakítású. Az objektum megjelenítéséhez a fürdőszoba és a fürdőszoba pontos méretei, a szaniterek elhelyezése, valamint a falak és padlók kerámia csempeinek sorozatára van szükség. A fürdőszobai tervezés teljes érzékeléséhez 5-7 szög elegendő.
A munka teljesítményének hozzávetőleges feltételei - 3-5 nap.

A fürdőszoba és a fürdőszoba belseje textúrázással és reális anyag felhasználásával: 1000 rubel / m 2. Minimális rendelési összeg 4000 dörzsölje.

Fürdőszoba tervező - Szoba tervezés szakember

A jövő fürdőszobájának modellezése lépésről lépésre lehetséges bizonyos számítógépes programok segítségével.

A fürdőszobai tervező lehetővé teszi, hogy önállóan, még tapasztalat és gyakorlati tervezési készségek nélkül is megteremtse a szobából a kívánt képet:

 • állítsa be a fürdőszoba méretét és alakját;
 • meghatározza az ajtók, ablakok, felszállók helyes elhelyezkedését, a kommunikáció (víz és szennyvíz), szellőzés, világítás.
 • töltse fel a fürdőszobát bútorokkal és bútorokkal;
 • díszítse a belső tér, válassza ki a textúrát, és döntsön a falak színéről, a mennyezetről, a padlóról;
 • nyomtassa ki a kiválasztott kész projektet, és használja a képet, ha anyagot vásárol a boltban.

Az ütemezőprogramokban 3D objektumok könyvtárai - a vízvezeték és egyéb belső elemek háromdimenziós modelljei, valamint az anyag textúrái, amelyek lehetővé teszik, hogy kiválassza és azonnal elhelyezze őket a projektben, anélkül, hogy időt vesztene a 3D kép létrehozásáért.

Azonban sok gyártó honlapján közzétett tervezők csak saját szalonjaik anyagaival és modelleivel foglalkoznak.

Tervezők a fürdőszoba befejező anyagának költségének kiszámításához

Az online (Online) számológépek csempe, tapéta, festék segítségével kiszámíthatja a szükséges mennyiségű anyagot. Csak a helyiség méretét vagy külön felületét kell beírnia a számológépbe.

Csempe számológép - gyors és pontos eredmény.

Általában a számológépen végzett számításnál az ablakot és az ajtókat nem kell kivonni, ezért ha a fürdőszoba összetett konfigurációjú, a helyiség kerületét be kell állítani.

Nagyon kényelmes kiszámítani az online kalkulátor helyiségének megvilágítását: állítsa be a kívánt fényszintet, a fürdőszobát, adja meg a lámpa típusát és kapja meg a javasolt teljesítményt.

Próbálja ki Flo (Try a a Floor)

 • A fürdőszobai padlótervező program létrehozása A Tray e Flo lehetővé teszi, hogy bármilyen típusú padlóra próbálkozzon.
 • Elég a fotók feltöltéséhez a szobából, és kísérletezhet.

Hátrányok: a program nem oroszul. De használhatja a böngészője online fordítóját.

Cale Stílus Stúdió (Color Style Stúdió)

 • A program létrehozása olyan design, amely lehetővé teszi, hogy elérje a tökéletes színes megoldást - az adatbázis több mint 57.000 szín.
 • Töltsön fel egy beolvasott fényképet a fürdőszobából, válasszon objektumokat, színt cserél, amíg elégedett leszel a fürdőszoba színterével.
 • Egyszerre több opciót is megvizsgálhat ugyanazon a monitoron, összehasonlíthatja és értékelheti az eredményt.

Hátrányok: a program kifizetése, de láthatja a demo verziót.

A Color Style Studio kiválaszthatja bármely díszítőelem színét

Fürdőszoba belsőépítészek

Google ScratchAp (Google SketchUp)

 • Belsőépítészet fürdőszoba ismert eszközök: vonalzó, szögmérő, ceruza és radír.
 • A program egyszerű és kényelmes, a videók oktatói a kezdőknek.

Hátrányok: hiányos részletmodellek.

A Google SketchUp használatával mindent megtervezhet a bútorok otthonról

Édes Home 3D

 • A fürdőszobák és egyéb szobák ütemezője ingyenes és orosz nyelvű, kiterjedt dokumentációval és videó tanítással.
 • Két tervvel párhuzamosan működik: két- és háromdimenziós.
 • Töltsön le egy beolvasott fürdőszobai tervet, és adjon hozzá fürdőszobai bútorokat a program nagy 3D-s könyvtárából (ezek közül bármelyik megadható a méretek, a textúra és a szín).
 • Vegyen egy virtuális túra az új fürdőszobájába.

A kezdők nehézségekbe ütköznek az objektumok elhelyezésével, ezért a legnagyobb objektumról a kisebbekre kell menni.

Sweet Home 3D - tiszta felület, rugalmas beállítások

3D otthoni építész (3D otthoni építész, Home Design Deluxe)

 • A tervezőeszközök gazdag készlete, a befejező anyagok gyűjteménye és a fürdőszobai lakberendezési minták tökéletes tervezői.
 • Ha a vízvezeték és a bútorok helytelenül vannak felszerelve, a program figyelmeztet egy hibára.

Mínusz: a program kifizetése.

A 3D Home Architect egy olyan készletű fürdőszobai megoldások gyűjteménye, amelyek jellemző tulajdonságokkal rendelkeznek a valós jellemzőkkel.

A 3D-s vizualizáció lehetővé teszi, hogy hiba nélkül tervezze meg a fürdőszobát. Ez a kihívást jelentő, kemény munka izgalmas élmény lesz számodra!

3d fürdőszoba design

A Mosplitka cég köszönöm, hogy termékeinket választotta.

Kérjük, hagyja el a kapcsolattartási adatait, és menedzserünk a közeljövőben felhívja Önt, és adja meg a megrendelés részleteit.

 1. otthon
 2. >
 3. A tervezési projektek galériája
 4. >
 5. 3D tervezés

A mi üzletünkben ingyenes 3D-s tervezési munkát kaphatunk, 2D-ben a csempe elrendezést és a szükséges anyagok költségének kiszámítását.
A szolgáltatás "tervezési projekt" magában foglalja:

 1. A tervezési projekt fejlesztése figyelembe véve az ügyfél kívánságait.
 2. A kapott megoldás megjelenítése 3D-s programban.
 3. A kész tervezési projekt színes kinyomtatása.
 4. A 2D-es elrendezések színes kinyomtatása fal- és padlóburkolatokhoz, amelyek segítenek a kézműveseknek abban, hogy félreérthetetlenül megvalósítsák a tervezési projektet.

A szolgáltatás tervezési projektje ingyenes a csempe vevők számára.