Legfontosabb > Csapok

A fürdőszobai csempék online számítása

Néha nagyon nehéz elképzelni, mi lesz a fürdőszoba a felújítás után. Sok ember, gondolkodási raktár alapján, nem tudja látni a csempe, képzeld el, hogyan fog kinézni zárt térben. Természetesen megnézheti a gyártó tervezőinek által kínált belső kialakításokat, és egy-egy-egyet is készíthet. De ez a lehetőség gyakran nem megfelelő, mivel a tervezési belső kialakítású szobák ritkán méretük és formájuk egybeesnek az igazi, tipikus fürdőszobákkal.

Hogyan értsük meg, hogy ez vagy a csempe megfelel Önnek, vagy sem? Az egyik lehetőség az, hogy találkozzon egy tervezővel az egyik üzletben. Speciális programok segítségével méreted szerint létrehozhatsz egy virtuális lapkakészletet. A mínuszok - akkor vásárolni csempe ebben a boltban, akkor tölteni sok időt a tervező, mert az emberek ritkán értik egymást az első szóból. És minél több csempe opciót vesz figyelembe - annál több időt töltesz.

A második lehetőség az, hogy megtanulják használni a csempeelrendező szoftvert. Sajnos a programok teljesen kifizetődnek, és sok időt vehet igénybe, hogy tanulmányozzák.

A harmadik lehetőség az, hogy a saját rétegezésű csempeinket használjuk. Teljesen ingyenes, nemcsak a csempe színkombinációinak megjelenítését teszi lehetővé, hanem részletesen kiszámítja a szükséges mennyiséget, figyelembe véve a csempe vágása megtakarításait. A csempe elrendezésének kialakításáról ebben a szolgáltatásban meg fogjuk jeleníteni ezt az oldalt.

 • A fal összes falának méretei
 • Az ajtó mérete. Ha az ajtót be van építve, akkor az ajtólap szélességét 10 cm-re kell 5 cm-es magasságig hozzáadni.
 • A fürdő mérete. A hossza általában egyenlő annak a falnak a hosszával, amelyhez a kád hozzáfeszül. Szükségünk van a szélességre és a magasságra is. A fürdő magasságát rendszerint a lábak szabályozzák, ezért el kell döntenie a kívánt magasságot.
 • Csempe gyűjtemény.

Menjen a gyűjtemény oldalára, amelynek elrendezését szeretné. Keresse meg a "Lap létrehozása" gombot az oldalon, és kattintson rá. A program létrehoz egy csempe elrendezést.

A felső részen vannak olyan fülek, amelyeken a vezérlő és a beállítási gombok csoportosulnak.

A "Helyi beállítások" lapon kattintson a gombra. Megnyílik egy párbeszédpanel, amely lehetővé teszi a szoba méretének beállítását. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a paraméterek módosításakor az összes bevitt adat törlődik. Ezért az elrendezési szolgáltatással együtt kezdeni kell őket. Amikor a helyiség méretét adja meg a munkaterületen, a szoba falai a megadott méreteknek megfelelően jelennek meg. A dimenziók beállítása után a zoom gombokkal nagyíthatja vagy kicsinyítheti az elrendezést, hogy illeszkedjen a képernyőhöz a kényelmes folytatáshoz.

A "Tárgyak a szobában" lapon kádat, mosdót, tükröt, ajtót helyezhet el a szobájában. Ha az ikonra kattintasz az objektum képével, megnyílik egy párbeszédpanel az objektum dimenzióinak és pozíciójának beírásához. A beviteli eredmények a munkaterület elrendezésében jelennek meg.

A "Csempe" lapon áthelyezheti a csempe elrendezések rácsát, megváltoztathatja az elrendezés irányát (függőlegesen, vízszintesen), telepítheti a határokat és mozaikokat. A rácshálózati számítások mérete automatikusan kiszámításra kerül az alaplap méretének megfelelően.

 • A kijelző iránya (függőlegesen vagy vízszintesen)

A csempe mind "hazudni", mind "álló" lehet, ha lehetővé teszi dekoratív elemek rajzolását és a határok méretét. A kijelző irányának megváltoztatásához kattintsunk arra a falra, amelyen meg szeretnénk változtatni a kijelző irányát, majd kattintsunk az első gombra a két nyíl képével. Ha a számítás irányát meg kell változtatni minden falon, akkor végezze el ezt a műveletet minden falon.

 • Shift rács, az első csempe mérete, szélsőséges csempe, vágási vezérlés

  A gyönyörű csempézés magában foglalja még a csempéket is a bal és a jobb oldalon, a dekorációs elemek középpontba helyezésével, a varratok hozzáigazításával a fürdő magasságához és még sok máshoz. Mindezt a fal aktiválásával teheti meg, ha rákattint az egérrel a kép fölé, majd a nyílgombokkal (). A nyíl iránya jelzi, hogy a kijelzőrács melyik irányba tolódjon el. Nyírási lépés - 1 cm.

  A határok a keskeny dekoratív elemek, amelyeket rendszerint a különböző virágok csempe közötti harmonikus átmenethez, valamint a helyiség elrendezéséhez hoztak létre. A falon belüli falak telepítése a fal teljes hosszának vagy magasságának kell lennie, ellenkező esetben a csempe elrendezés geometriája eltolódik, ami rendkívül csúnya. A határokat a gomb két egymást követő függőleges (függőleges) vagy vízszintes vonalak () függőleges gombjával lehet megnyitni. A gombra kattintva megnyílik egy párbeszédpanel, amelyben először kiválaszthatja azt a falszámot, amelyen a járdaszegélyt telepíteni kívánja, majd a rendelkezésre álló küszöbök listáján - a járdaszegélyen, majd a felfelé és lefelé mutató nyílgombokkal a sor jobbra vagy alulról történő mozgatásához. Mozaik (gombok és gombok) telepítésekor áll rendelkezésre a mozaik sor szélességének beállítása.

  Az "Elrendezés" lapon telepíti a lapokat a falain, az előző lépésekben szerkesztett. Tudjon meg többet a lépés és a kezelőszervek képességeiről:

  • Módosítsa a varrat színét

  A számítás vizuális észlelésének javítása érdekében megváltoztathatja a csíkos öltés színét. A változtatáshoz kattintson a "Varrás színe" gombra, és a megnyíló párbeszédpanelen válassza ki a kívánt színt. Sajnos a varratok színe nem változtatható meg az egyes soroknál vagy csempéknél. Az eredményt azonnal látja a munkaterületen.

  A számítások vizuális érzékelésének javítása érdekében megváltoztathatja a falak háttérszínét. Például ha egy csempe egységes szürke színnel rendelkezik, akkor nehéz megnézni azokat a helyeket, ahol nem telepítette a lapkát. Ha a háttérszínt sötétebb vagy világosabb színre változtatja, akkor azonnal megjelenik a kijelző üres területe. A változtatáshoz kattintson a "Háttérszín" gombra, és a megnyíló párbeszédablakban válassza ki a kívánt színt.

 • Csempék kiválasztása a telepítéshez

  A kiválasztható lapka kiválasztásához kattintson a "Cserép választása" gombra. Megjelenik egy párbeszédpanel, amelyen a csempe képei lesznek elhelyezve. Kényelem érdekében a lapok lapokra vannak felosztva, a csempefajták nevével - Sima (alap, háttér) csempe, díszek - mintás csempe és panelek - mintás csempék készlete, együtt elkészítve a kész mintát vagy kompozíciót. A csempe kiválasztása a képre kattintva történik. A kiválasztott csempe a szolgáltatás tetején jelenik meg.

 • 180 fokos csempe forgatás

  Bizonyos esetekben meg kell adni a mintázat kialakításának irányát a minta gyönyörű dokkolásához. Ehhez a cserép 180 fokos elforgatásának lehetősége biztosított. A szolgáltatás tetején található egy jelölőnégyzet, amelynek "Flip" felirat szerepel (a tick / birdies jelölőnégyzet). Ha ez az opció be van kapcsolva, az összes telepített lapot 180 fokkal elforgatja a képhez képest.

 • A csempék telepítése a falakon

  Ha egy cserépet választasz, csak helyezze az egeret a falra, ahová a lapkát fel kívánja szerelni. A megfelelő helyen kattintson az egérre, ahol a csempe képe telepítésre kerül. A telepítés megszakításához kattintson ismét erre a helyre - a csempe eltávolításra kerül.

  A falon lévő csempék helyszínének vizuális megjelenítése mellett a kiszolgáló kiszámolja a felhasznált csempék számát is. Továbbá, ha a böngésző beállításaitól függően lehetőség van a kép kis torzulására, a számítások teljes mértékben az egyes objektumok koordinátáinak matematikai számításán alapulnak. A számításokat a jobb felső sarokban található "Számlák megjelenítése" gombra kattintva tekintheti meg. Az eredmények a falfelvételek alatt elforgatható táblaként jelennek meg. A táblázat tartalmazza a függőleges (Рв), vízszintes (Рг), két síkra vágott (Рвг), a tényleges lefektetés területét, az elrendezéshez szükséges mennyiséget.

  Ha problémái vannak az elrendezések létrehozásával kapcsolatban - kérjen segítséget, feltétlenül válaszolunk:

  3D program a fürdőszobai tervezéshez

  Szeretné frissíteni a fürdőszoba megjelenését? A helyzet képes megmenteni egy speciális programot a fürdőszoba tervezéséhez. Először úgy tűnhet, hogy az alkalmazás nem szükséges, mert semmi nehezen megjavítható: csak új anyagokat kell vásárolni, és új vízvezetéket kell rendelni. De helyesen kiszámítani az összeget az azonos kerámia csempe, és a fennmaradó költségek nem mindig is képes egy profi. Ebben a cikkben talál információt a szoftverekkel való együttműködésről, és megtudhatja, hogy milyen problémák és hogyan segít megoldani.

  A cikk tartalma:

  Egy új fürdőszoba kialakítása a "Interior Design 3D"

  A "Interior Design 3D" univerzális program az orosz Windows alatt, amely egy lakóház, lakás vagy iroda berendezéseit tervezi. Az alkalmazásban egyszerűen, internetkapcsolat nélkül, bármilyen méretű szobát hozhat létre, bútorokat hozhat létre és megtekintheti az eredményt:

  • • 2D tervezési módban ("felülnézet");
  • • 3D módban. Ebben az esetben az elrendezés szabadon mozgatható a terv szerint és forgatható, ahogy csak akar;
  • • a virtuális látogatás módban. Itt értékelheti a szobát belülről. Szó szerinti értelemben.

  Ezek a lehetőségek segítenek abban, hogy teljes képet alkossanak a jövőbeni változásokról, és felmérjék az általuk felmerült ötletek minőségét a fürdő javítása érdekében.

  Új projekt létrehozása

  A munka érdekében telepítenie kell a "Design Interior 3D" alkalmazást a számítógépére. A program ingyenes terjesztését letöltheti honlapunkról. Amíg a programfájlok kicsomagolása folyamatban van, keresse meg a padlót, vagy készítse el a méréseket a fürdőszobából. Ez segít elkerülni a kellemetlen meglepetéseket, amikor észre veszi terveit, kiszámítja az összes költséget a pénznemre és a legpontosabb bevásárló listát.

  Tehát a fürdőszoba tervezésére szolgáló program telepítve van. Ezután létre kell hoznia egy projektet és újra kell hoznia a kívánt helyiséget. A "Interior Design 3D" -ben a szobákat manuálisan lehet rajzolni a korábban elvégzett mérések alapján, vagy egy valódi tervet sablonként betölthet, és egyszerűen körbefuttathatja a munkahelyi helyiségeket.

  Amikor szobát rajzol, a létrehozott szoba teljes körű 3D-s elrendezése megjelenik a képernyő alján. Szükség esetén megváltoztathatja a méretét: ehhez óvatosan húzza az egeret bármelyik falra.

  Rajz létrehozásakor különös figyelmet kell fordítani az ajtók megválasztására. A "Interior Design 3D" program könyvtárai számos opcióval rendelkeznek: a hagyományos és a kettős ajtókról az ívekre. Szintén az alkalmazás tartalmaz egy lenyűgöző gyűjteménye a különböző méretű ablakok.

  Fal- és padlóburkolat

  A következő lépésben szerezzen teljes javítást a virtuális fürdőszobában. Ha duplán kattint a létrehozott helyiségre, a jobb oldalon található beállítási panel jelenik meg. Itt megváltoztathatja a szoba nevét, beállíthatja a falak és a befejező anyagok magasságát. A falburkolat és a padlóburkolat a fürdőszobában a legjobb megoldás a csempe kiválasztásához: a programban 160 textúra található, így gyönyörű és praktikus kialakítású.

  Állítsa be a design nagyon egyszerű:

  1. • a testreszabandó elem menüjében ("Falak", "Padló", "Mennyezet" vagy "Egyéb");
  2. • kattintson az "Anyag" oszlopra, és válassza ki a katalógusban a "Tile" elemet;
  3. • válassza ki a megfelelő opciót és kattintson az "Alkalmaz" -ra;
  4. • állítsa be a textúra méretarányát, és nézze meg az eredményt az előnézeti ablakban.

  Szintén érdemes figyelembe venni azt a tényt, hogy a fürdőszobai tervező lehetővé teszi, hogy anyagokat töltsön le a számítógépről. Ez kényelmes, mert nagymértékben megnöveli a kreativitás határait, és lehetőséget ad arra, hogy nem absztrakt dizájnot hozzon létre, hanem a lehető legközelebb van a valósághoz.

  Helyezze el a készülékeket és a fürdőszobai kiegészítőket

  A befejező anyagok kiválasztása csak a munka első szakasza. A másodikban meg kell választani a berendezést a szoba és a kis bútorok. Terv készítésénél érdemes megfontolni a fürdő karakterét: ha össze van kapcsolva, akkor kevesebb szabadsága lesz a kreativitásnak.

  A "Interior Design 3D" program számos lehetőséget kínál a fürdők és a zuhanyzók, a jakuzzi, a tükrök, a mosogatók és egyéb elemek számára, amelyeket általában ilyen helyiségek rendezésére használnak.

  A jövőben testreszabhatja bármely hozzáadott elem megjelenését. Állítsa be a fürdőszoba színét, szőnyegét vagy mosogatóját, módosítsa helyét, és azonnal értékelje az eredményt az előnézeti ablakban.

  Emellett ne felejtsd el fényforrás hozzáadása: a katalógusban több tucat különböző lámpák és csillárok különböző változataiból állnak. Válassza ki a legmegfelelőbbet, és adja hozzá a szobába.

  Mentse és nyomtassa ki a dokumentumot

  A program másik előnye, amely egyszerűen nem csendes - lehetőség van arra, hogy becslést készítsen a helyiségek javítására. Ezzel a funkcióval gyorsan létrehozhat egy listát a jövőbeli akvizíciókról, és ezzel egy időben kiszámíthatja az összes következő költséget.

  A fürdőszobák modellezésére szolgáló kész tervszoftver lehetővé teszi, hogy számítógépén vagy nyomtatáskor mentse a számítógépet. A projektet a számítógépén is elhagyhatja: ez lehetővé teszi, hogy a jövőben szükség esetén a fürdőszoba szerkesztéséhez térjen vissza.

  3D design projekt fürdőszoba és WC

  1) Szabadítsd meg magad. Ön 3D-s tervezési projektet készíthet a 3D online szolgáltatásunkban "SanViz" ingyen. A tervezési projekt létrehozása legfeljebb 1 percet vesz igénybe. Ha a szolgáltatás nem helyesen töltötte be a lapok képét, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a [email protected] címen. meg fogjuk oldani. Ha a csempék nem szerepelnek a webhelyen, akkor nem adhatjuk hozzá a SanViz-hez.

  * Ha összeomlik, vagy nem töltődik be, javasoljuk, hogy dolgozzon a Microsoft Explorer böngészőjében, és indítsa el a WebPlayer verziót (nem szabad összetéveszteni a Microsoft Edge-del, egyáltalán nem működik)

  ** nem működik telefonon / táblagépen

  2) A tervező távolról 1000 rubel. A 30 ezer rubel csempe megrendelésénél kedvezményt adunk erre az összegre. Tervezőnk egy tervezési projektet készíthet Önnek egy jó program megvalósításában. Elküldjük a projektet, és elfogadjuk a módosításokat e-mailben.

  3) A 2500r-es bemutatóteremben a tervező. Tervezőnk egy tervezési projektet készíthet Önnek egy jó program megvalósításában. Ehhez előzetesen be kell jelentkeznie a tervezőnek telefonon, és előre meg kell küldenie a szoba méreteit. A csempe sorrendjében a 2500r diszkont lesz.

  • A tervezési projekt 1 órán belül megtörténik;
  • Több mint 50 ezer rubel projektet terveznek;
  • A csempegyűjteménynek a készletünkben és raktárunkban kell lennie.
  • A bemutatóteremben széles körű csempe, akkor válassza ki a kívánt lehetőséget.

  Példák a SanViz tervezési projektjeire

  Ön képes lesz függetlenül fogadni ezeket a képeket, a program becslést is készít, és egy csempe rakodási rendszert készít.

  Példa a tervező munkájára

  Példák egy tervező munkájára, aki professzionális programban dolgozik, amely lehetővé teszi, hogy nagy fotorealisztikus és különböző csempeelrendezést készítsen.

  Layout csempék online

  Agatha

  BRAZIL

  Absolut Keramika, Spanyolország

  Fulham

  Absolut Keramika, Spanyolország

  RETRO

  TEA 02 FOSKER

  Absolut Keramika, Spanyolország

  Porcelanite Dos, Spanyolország

  3D Fal

  Atlas Concorde, Olaszország

  Porcelanite Dos, Spanyolország

  800 ITALIANO

  Porcelanite Dos, Spanyolország

  Porcelanite Dos, Spanyolország

  Porcelanite Dos, Spanyolország

  A csempe számológép használatához válassza ki a gyűjteményt, amelyet kiszámítunk és eljutunk a kezdőoldalra. Így néz ki például a Karaoke gyűjteményre.

  A teljes számítás 4 alapvető lépésből áll.

  Első lépés: meghatározza a csempe célját és a falak méretét a kiszámításához

  A függőleges oszlopban állítsa be a mennyezet és a falak magasságát. Példánkban egy olyan fürdőszobát készítünk, amelynek mennyezeti magassága 2,7 m, két 2,5 és két szélességű, 1,7 m széles, 2,5 m hosszú, míg az ajtók méreteit levonjuk később.

  Kényelmesen a méretek kétféleképpen adhatók meg: manuálisan, vagy a vonalzó csúszka mozgatásával a kívánt mutatóhoz.

  Itt állíthatja be a burkolat szélességét a csempe között, mivel ez a mutató szintén befolyásolja a számítást. Kiválaszthatja az elrendezés opciót is - vízszintesen vagy átlósan elhelyezve a csempeinket. Szűk varrást választottunk, 1,5 cm-t és vízszintes elrendezést.

  Győződjön meg róla, hogy az összes kötelező mező kitöltődött? Nagyszerű, menj a következő lépéshez.

  By the way, ha kell csempe számítás kisebb falak száma, például a kettő, akkor távolítsa el a felesleges falakat. Ehhez állítsa a kurzort a felesleges fal értékére, és válassza ki a "távolítsa el a falat" gombot. A jobb sarokban, az uralkodók alatt található. Ha hirtelen meggondoljuk magunkat, és úgy döntünk, hogy falat adunk a számításunkhoz, akkor kattintsunk a bal oldali "Fal hozzáadása" gombra.

  Második lépés: Tile Layout

  A csempe számológép bal oldalán a gyűjtemény tartományát látjuk: a fő csempe és díszek. A jobb oldalon, amely szélesebb és nagyobb, mint a bal oldalon, a falainkat a korábban beállított paramétereknek megfelelően fogjuk megjeleníteni.

  A "falakkal" szembenézzünk a falakon, és kiválasztjuk őket az alábbi listából: 1. fal, 2. fal és így tovább.

  Az első fal felé nézzen, válasszon egy bézs csempe, amelyet vízszintes sorokban akarunk rendezni. Ehhez a bal egérgombbal húzza a kívánt táblát a falhoz.

  Kérjük, vegye figyelembe, hogy ahhoz, hogy a csempe kitöltse egy bizonyos helyet, be kell vinni a "sorrendbe rendezés" elembe. Ha csak húzzuk a csempe a falra, akkor egyetlen elemként fog esni. Kényelmes dekorációhoz, de nem alkalmas nagy területekre.

  A lapok elrendezése lehet vízszintes vagy függőleges. Ha hozzá akarunk adni egy kontraszt sávot, akkor ismét a bal oldali kívánt színt válasszuk ki, és a "Teríték sorok rendezése" segítségével válasszuk ki a kívánt területet.

  Ha az egész falat bélelték, díszeket is elhelyezhet. Ehhez válasszon egy külön díszítőelemet, és vigye azt a helyre, ahová szükségünk van. Az egész díszítőcsíkot választottuk, ismét a "Menetrend a sorokban" elemet használva.

  Helytelenül helyezett elem? Ne aggódjon. Használja a radírt. A fal bal alsó sarkában található. Fogja meg az egérrel, húzza azt a helyre, ahol a hiba történt - és a rossz elemet már eltávolították.

  Itt van az egyik fal, amit kaptunk:

  Amikor az egyik falon lévő csempe elrendezésének eredménye eleget tesz nekünk, folytassa a következő lépést.

  Ha meg akarjuk ismételni egy fal másik oldalra való elrendezését, akkor használhatjuk a "hasonlóan rendezni egy falhoz..." parancsot, és kiválaszthatunk egy falat a menüben.

  Miután megkezdte az összes falat, folytassa a következő lépéssel.

  3. lépés: mentés (kivonás ajtók, fürdők stb.)

  Most ki kell választania a területet a csempe nélkül. Ezt egy konkrét falon kell elvégezni, azok közül, amelyeket már megtaláltunk a listából.

  Először az ajtót. Pontos méretei kézzel beállíthatók, vagy a csúszkák mozgatásával a vonalzókon. A kiválasztott terület tükröződik a falunkon.

  Másodszor, tetszőleges régiót adhat meg. Például úgy döntöttünk, hogy nem tilos a fürdőszoba mögötti hely. Ezután válassza ki a kívánt falat, és jelölje meg azt a területet, amelyet a csempe felszabadít. Kedvenceink tetszés szerint hozzáadhatók vagy eltávolíthatók a számológépben. Nagyon kényelmes.

  Mind megjelölve? Ezután menj a negyedik lépéshez.

  4. lépés: Végelszámolás

  A kijáraton teljes körű elrendezést kapunk tervezési törekvéseinknek, szobánk méretének és kiválasztott tetszőleges területeknek megfelelően.

  A csempe, az ár, a felvétel, a készlet (ha szükséges, például nem díszítésre kerül), a teljes összeg. Az állomány csökkenthető, növelhető vagy teljesen eltávolítható.

  A számítás alatt láthatjuk a csempe elrendezését a falakon, ahogy fogantuk.

  A kész számítást el lehet küldeni az e-mail címére, elmentheti a könyvjelzőkbe, vagy közvetlenül elhelyezheti a megrendelést a megfelelő gomb használatával.

  3d csempe elrendezés

  Sürgős! A tervezett idõben a tervezõ a soron következõ idõpontot választja.

  Távolról! A tervezõvel e-mailben vagy telefonon kommunikálhat anélkül, hogy meglátogatná az üzletet.

  Minden csempe egy helyen! A weboldalon bemutatott széles választék lehetővé teszi a kérések teljesítését.

  A tervezési projekt minden anyaga az Ön számára lesz fenntartva.

  A csempék kényelmesebb munkája érdekében minden falhoz elrendezést adunk a szám és a méret jelzésével.

  A 3D Design szolgáltatás a kerámia burkolólapok elrendezéséhez 3 szakaszból áll:

  Küldj nekünk egy alaprajzot, melynek méretei (falhossz, mennyezetmagasság), a tervben meg kell adnia a tárgyak helyét (fürdőszoba, zuhanyzó, WC, mosogató).

  Te magad is megteheted, szalagméretre, ceruzára és levélre van szükséged.

  Ha nehéz helyed van, hívja a mérőműszert, hívja fel a hívás költségét a boltokban.

  Ezután meg kell választani egy csempegyűjteményt, mindezt a weboldalunkon, például a fürdőszoba vagy a konyha cserép szakaszában, valamint az olyan üzletekben, ahol meg lehet érinteni és élőben látni.

  3d fürdőszoba csempe design

  Hozzon létre saját fürdőszobai tervezőprojektet

  néhány perc alatt - a csempe költsége automatikusan kiszámításra kerül

  Használja ki online 3D-s csempeépítőjét online!

  1. Válasszon egy meglévő fürdőszobai elrendezést, vagy készítsen saját 3D-ben
   a falak, ablakok és ajtók hossza és szélessége, amit kérdezel magadtól!
  2. Válasszon ki egy tetszőleges lapkát a kínálatunkból.
   hatalmas gyűjtemény a leghíresebb gyártók
  3. Helyezze a csempe falra és a padlóra, használja a különböző gyűjteményeket
   hozzon létre saját fürdőszobai tervezést
  4. Díszítés és testreszabás varratok
   számos lehetőség, hogy a belső érdekes és vonzó
  5. Rendezzük el a bútorokat és a vízvezetéket
   különböző fürdők és zuhanyzók sarkai, WC-k, szekrények, mosdók, tükrök stb.
  6. Nézd meg a kész tervezési projektet és a számítást
   Az új fürdőszoba 3D-ben és a csempe becsléséhez - azonnal!

  Tervezőlapok online - nézze meg, milyen az új fürdőszobája!

  A Tile Designer Online ingyenes program a csempék kiépítéséhez. Néhány percen belül hozhat létre saját fürdőszobai tervezési projektet, a csempe számológép funkció kiszámítja a lapkát online - megtudhatja, hogy hány csempe van szüksége a szobájához és a kerámia burkolólap áraihoz. Ön azonnal megnézni, milyen kerámia csempe a fürdőszobában van a kínálatunkban, és a "3D-s csempe elrendezés" funkció segítségével elhelyezheti a fürdőszobai tervezési projekt falaira és padlójára. Ha egy csempe számológépet keres, akkor a mi 3D-s csempeépítőnk az, amire szüksége van!

  Layout csempék 3D-ben INGYEN!

  Tisztelt vásárlók, javasoljuk, hogy használja az új szolgáltatást "Laying tiles in 3D". Jelenleg a szolgáltatás mindenki számára elérhető, és teljesen ingyenes. Töltse le a Ceramic 3D WEB program frissített verzióját, és a jövőben a fürdőszoba vagy a padló belsejét is megteheti. A program jellemzői nagyon nagyok. A beépített számológép pontosan meghatározza a kívánt méretű lapok méretét a megadott méretek alapján. Telepítse a bútorokat és tartozékait, a vízvezetékeket és mindent, amire szüksége van egy teljes és reális tervezési projekthez. A programban való részvételhez személyi számítógépre és szabadidejére van szükség. Hozzon létre és hozzon létre. Ha bármilyen nehézségei vannak, kérjük, lépjen kapcsolatba az [email protected] címen vagy hívjon minket a 8-917-381-10-31 számon. Mindig szívesen segít. A csempézés üzletének személyzete Nova.

  A kényelem és a rakodási sebesség érdekében a gyűjtemények gyártókra vannak osztva.

  Kattintson a képre, hogy letöltse a Ceramic 3d Web programot, melyeket a gyártó cég Uralkeramika Russia csempe gyűjteményével tölthet le

  Kattintson a képre, hogy töltse le a Kerámia 3d web programot a Lasselsberger Ceramics Russia gyártótól

  Kattintson a képre, hogy töltse le a Kerámia 3d Web programot csempe gyűjteményekről a gyártó Shakhtinskaya csempe Oroszországból

  Kattintson a képre, hogy töltse le a Sanviz Web programot csempe gyűjteményekkel a Gracia Ceramica Russia gyártótól

  Kattintson a képre, hogy letöltse a Ceramic 3d Web programot a Cersanit Russia gyártójától

  Kattintson a képre, hogy letöltse a Ceramic 3d Web programot az Intercerama Ukraine csempe gyűjteményével

  Kattintson a képre, hogy letöltse a Kerámia 3d web programot a Berezakramika Belarus csempegyártó gyűjteményével

  Kattints a képre, hogy letöltsd a Ceramic 3d Web programot Keramin Belarus nevű csempegyártók gyűjteményével

  Javasolt számítógépes követelmények:

  2000 MHz-es processzor és újabb

  2048 MB RAM és felette

  512 MB video adapter az OGL 2.1 és újabb támogatással (a legfontosabb!)

  10 000 MB szabad merevlemez-tér és fölött

  Fürdőszoba tervezés program

  Saját dekorációval a fürdőszobában nem tehetünk meg egy programot a belsőépítészet tervezésénél. Végtére is nem mindig világos előre, hogy pontosan milyen színek harmonizálnak a belső térben, hogyan rendezik megfelelően a vízvezetékeket és a bútorokat, és mennyi anyag szükséges a szoba befejezéséhez. A tervezési szoftver segít a probléma kezelésében.

  Tervezési funkciók

  A fürdőszoba belső kialakításának programja egy 3D-s tervező, amely egy tervező, amelyben minden műveletet soronként, lépésről lépésre végzik el. A program általában mindig lehetőséget nyújt a projekt korrigálására és módosítására, bármilyen szakaszban. A szoba kialakításának szimulálására van egy utasítás, amely után egy jó tervezési projekt szimulálható:

  • A helyiségméretek meghatározása. Ebben a szakaszban a program meghatározza az adatokat, figyelembe véve a hely szélességét, hossza és az összes alkatrész arányát, valamint az ablakok és az ajtók elhelyezkedését.
  • Zónaterület. A speciális eszközök használatával a szoba zónába kerül, a partíciókat létrehozzák vagy eltávolítják.
  • Vízvezeték felszerelés elhelyezése.
  • Bútorok elrendezése.
  • Kiegészítő tartozék.

  Szoftver a tervezéshez

  A modern időkben az interneten jelentős számú program létezik a fürdőszobák tervezéséhez. Közülük jó ingyenes programok. Vannak olyan online programok is, amelyekben könnyen elvégezheti az összes szükséges számítást, valamint a letölthető alkalmazásokat.

  A fürdőszobák 3D-s tervezésénél azonban a leggyakrabban szabad szoftver egy kalóz termék, amely szoftveres hibákkal járhat, ami zavart okozhat a munka során.

  Ebben az esetben a helyesebb megoldás a program engedéllyel rendelkező verziójának megvásárlása egy kis összeghez. A 3D-s ütemező licencelt verziójának költsége az interneten átlagosan 10 dollár. A programok drágább verziói magukban foglalják a maximális szolgáltatásokat és képességeket.

  Online programok

  Az online programok különösen gyakoriak az amatőr tervezők körében. Ez a szoftver különbözik attól, hogy nem kell letölteni a számítógépre, mivel minden tervezett dizájnú tevékenység online történik.

  Az ilyen programok azonban rendszerint kevésbé képesek a számítógépre letöltött alkalmazásokhoz képest. Ezeknek a programoknak a minősége szorosan kapcsolódik az internethez való csatlakozás sebességéhez és a saját számítógépének technikai lehetőségeihez. A gyenge processzor és a videokártya jelentősen korlátozhatja a 3D-s tervező online működését és képminőségét. Ugyanez vonatkozik a letölthető szakmai alkalmazásokra is. Ezekhez a programokhoz elegendő RAM szükséges (legalább 1 GB).

  A rendelkezésre álló online modellezési alkalmazások a befejező anyagok és bútorok gyártóinak hivatalos honlapján találhatók, és ezek az alkalmazások alapértelmezés szerint általában ugyanazokat a termékeket kínálják.

  Letölthető alkalmazások

  Az interneten nagyszámú letölthető szabad lakásformátum létezik. A főbbek között meg lehet határozni:

  Astron design

  Ez egy nagyon kényelmes háromdimenziós szerkesztő az Astron orosz cég által kiadott, a szekrénybútorok gyártására specializálódott helyiségek tervezésére. Ezzel a programmal szimulálhat egy egész fürdőszoba belső és bármely más szobát. A program a falakat, a padlót, a mennyezetet különféle színekben festheti, ablakokat és ajtókat építhet, bútorokat és különféle kiegészítőket rendezhet. A program összes bútorja az Astron termékek virtuális bemutatója. A bútorok széles skálája meglehetősen változatos.

  A program szabadon elérhető. Munka előtt a programot először telepíteni kell a számítógépre.

  Pro100

  Ez egy nagyszerű program a tervezési kísérletekhez. Lehetőség van bármilyen tervezési projekt gyors és eredményes fejlesztésére. A PRO100 program számos különböző funkcióval rendelkezik, aminek köszönhetően bármilyen komplexitású helyiség tervezési projektjének kidolgozásához és kiváló minőségű sztereoszkopikus vizualizáláshoz juthat. A belső megjelenítés azonnal, hét vetületben történik. A program mind a kész modulokat alkalmazhatja a bútortervezéshez, mind a belső kialakításhoz, valamint saját könyvtárak létrehozásához. A létrehozott projekt kinyomtatható. A program jelentős előnye a helyiség befejezéséhez szükséges anyagok rendkívül pontos számítása.

  A PRO100 programot a bútorgyártók tevékenyen használják, köszönhetően a bútorok háromdimenziós modellezéséhez szükséges különféle eszközöknek. Továbbá nagyon népszerű a tervezők, mind a szakemberek, mind az amatőrök körében.

  A PRO100 program shareware, és először töltheti le demó verzióját az interneten. A program támogatja az orosz nyelvet és intuitív kezelőfelülettel rendelkezik. Csak a Windows operációs rendszer támogatja.

  Tile 6.0 HOME

  Az ideális program a fürdőszobai tervezés és a konyha tervezés online tervezéséhez. A program sokféle bevonattal (kerámia cserép, linóleum, tapéta és mások), bútorszerkezetek széles skálájával és egészségügyi berendezésekkel rendelkezik. A program a fürdőszoba belső kialakításához szükséges anyagok kiszámításával könnyedén megmunkálható. Különösen ez a 3D-s szerkesztő hasznos a kerámia burkolólapok megválasztásánál. A programban kipróbálhatja a kerámia burkolólapok színét és méretét, rajzolja ki rajzát, meghatározhatja a kerámia burkolólapok optimális típusát. Ezenkívül a programban lehetőség van a bevonat megkönnyítésére és fényességének beállítására, a fényforrások fényességének beállítására, ami nagyon fontos a kerámia burkolatok kiválasztásakor.

  A Tile 6.0 HOME program hasznos lehet szobatervezés esetén is. Lehetősége van különböző alakzatok, oszlopok, oszlopok létrehozására.

  A terv felülvizsgálata a Tile programban

  VisiCon

  Ez egy egyszerű alkalmazás, amelyet magán felhasználók számára terveztek, anélkül, hogy sok technikai képzésre lenne szükség. Tartalmazza a legszükségesebb funkciókészletet, egyszerűsítve a művel való munkát. A program lehetővé teszi, hogy átfogó képet készítsen a belső térről részletes részletek nélkül. A kész könyvtári modellek segítségével gyorsan elrendezheti a háromdimenziós objektumokat és felületeket virtuális befejező anyagokkal díszíthet, majd különböző szögekből értékelheti a kész tervezési projektet.

  Szakmai programok

  A professzionális programokat általában tapasztalt tervezői stúdiók használják. A szabadon letölthető és online alkalmazásokban nem lehetséges olyan jól kidolgozott projekt megvalósítása, mint a szakmai programok esetében. A nem professzionális programok minimális tervezési összetevőket használnak, így nem tudnak valós képet adni a létrehozott tervezési projektről. A szakirodalom és az elégtelen részletesség megkülönbözteti az ingyenes programokat a szakmai programoktól.

  A professzionális tervezési programok közül meg lehet határozni:

  ArCon eleco

  Ez a szoftver a professzionális formatervezéshez készült. Kezdetben a program célja a professzionális építészek számára, hogy egyszerűsítsék munkájukat az épületek és szerkezetek építésében. A szoftver működése meglehetősen nagy. A programban az épület belső és külső tervezésével együtt dolgozhat, részletesen kidolgozhatja a belső részleteket, megváltoztathatja a színsémát és a szobák világítását, hozzáadhatja az objektumokat. Ebben a programban részletesen megmunkálhatja a függesztett mennyezeteket, ablakokat és ajtókat.

  A kiváló minőségű háromdimenziós megjelenítés lehetővé teszi egy virtuális sétát a létrehozott tervezési projekten keresztül.

  Az ArCon Eleco program normál működéséhez 2 GB RAM, 2,5 GB merevlemez-terület és eléggé nagy teljesítményű grafikus kártya kívánatos.

  Tile 6.x prof + render

  Kiváló szoftver termék, amelyet kifejezetten a tervezéshez terveztek fürdőszobákban, WC-kben, konyhákban és egyéb helyiségekben, ahol kerámia burkolólapot helyeznek. A programot nemcsak a professzionális tervezők, hanem a kerámia burkolólapok gyártói is értékesítik.

  Először is a programot kerámia burkolatokkal dolgozzák ki. Ebben a programban részletesen kiválaszthatja annak méretét és színét, textúráját, meghatározhatja a kerámia burkolólapok elhelyezési módját, majd összeállíthatja a szükséges anyagok listáját, és figyelembe veheti azok számát. A program keretei közötti választás nagyon nagy, ráadásul különböző gyártók kerámia burkolólapjainak készletei letölthetőek a programba, többek között KERAMA MARAZZI, LASSELSBERGER, Keramin, Casa dolce casa és mások. A szoba virtuális díszítése után gondoskodik a szükséges vízvezetékekről és bútorokról, amelyek a programban gazdag választékban állnak rendelkezésre. A bútorok és szaniterek készmodellei szintén letölthetők az internetről 3ds formátumban.

  A tiszta kép és a részletek kidolgozása a programban lehetővé teszi, hogy minden apró dolgot figyelembe vegyen és a virtuális tervezési projektet a valósághoz legközelebb hozza.

  Olyan jól ismert programok, mint a 3D Studio MAX, a Google SocketchUp, a Blender, nem kevésbé jóak a formatervezés területén. Nemcsak a tervezési projektek fejlesztésére jöttek létre, hanem általánosságban a háromdimenziós számítógépes grafikák bármely elemét is létrehozhatják, interaktív játékok létrehozásáig.

  Tippek a választáshoz

  A fürdőszobai tervezés tervezésének választása a tervezett pénzügyi költségek méretétől függhet. Ha a fürdőszobát egyszerűen elvégeznék, anélkül, hogy sok befektetést kellene tennie, egyszerűen ingyenes programokat és online alkalmazásokat használhat, amelyek általánosságban részletgazdagság nélkül lehetővé teszik a tervezési projekt megtervezését.

  Ha a fürdőszoba kialakítása magas színvonalú, professzionális megközelítést igényel, tanácsos professzionális szoftvert használni. Végtére is, minőségi eredmény elérése, rendszerint mindig költségeket igényel. Rendelkezik egy professzionális tervező szolgáltatásainak megrendelésével, akik a szakmai programok közös megértésén túl bizonyos finomságokkal rendelkeznek velük együtt dolgozni. Ezen túlmenően a tervezők ritkán dolgoznak kész sablonokkal és gyakrabban fejlesztik ötleteiket és elemeit a lakberendezésben. A professzionális tervezők számára a szoftver az önkifejezés és a kreativitás technikai platformja.

  A szubsztrátum vastagsága, amelyet a laminátum alatt választani fog, megmondja ezt a cikket.

  megállapítások

  A fürdőszobai tervezés tervezésére alkalmas számítógépes program nagyon kényelmes megoldás. A belsőépítészeti fejlesztés programjának köszönhetően világos, reális képet kaphat arról, hogy a fürdőszoba hogyan fog kinézni felújítás után. Ezenkívül ez a program a stílus és a tervezési képesség érzetét fejleszti, lehetővé teszi, hogy maximalizálja képességeid erejét és megtestesítse a legmerészebb ötleteket a belsőépítészet területén.

  3d fürdőszoba csempe design

  Azok számára, akik saját 3D-s belsőtervüket szeretnék modellezni, és számolniuk kell a szükséges mennyiségű kerámia burkolatot, tapétát, laminált anyagot stb. további felvásárlásukért. A könyvtárban a szükséges lefedettséget saját maga is felveheti. A programnak nagyon egyszerű funkciója van, akkor dolgozhat vele, anélkül, hogy különleges képességekkel rendelkezne.

  Üzleti célokra

  A program ajánlott mindazok számára, akik részt vesznek a kerámia burkolatok, tapéták, fürdőszoba bútorok stb. Értékesítésében. Hasznos lehet mind a professzionális javítással és dekorációval foglalkozó szakemberek, mind a professzionális tervezők számára.

  hírek

  2018/09/01
  A "TILE COLLECTIONS" szakaszban új gyártók gyűjteményei kerültek fel: TGT Kerámia (Kína), ABK Ceramica Campeginese (Olaszország)

  2018/08/30
  A "TILE COLLECTIONS" szakaszhoz új termelőkészleteket egészítenek ki: Alma Ceramica (Oroszország)

  2018/08/28
  A "TILE COLLECTIONS" szakaszban a gyártók új gyűjteményei kerülnek hozzáadásra: Kerlife (Spanyolország)

  3D fürdőszoba tervezés, belső látványtervezés

  Igény szerint a fürdőszobában 3D-s kialakítású. Az objektum megjelenítéséhez a fürdőszoba és a fürdőszoba pontos méretei, a szaniterek elhelyezése, valamint a falak és padlók kerámia csempeinek sorozatára van szükség. A fürdőszobai tervezés teljes érzékeléséhez 5-7 szög elegendő.
  A munka teljesítményének hozzávetőleges feltételei - 3-5 nap.

  A fürdőszoba és a fürdőszoba belseje textúrázással és reális anyag felhasználásával: 1000 rubel / m 2. Minimális rendelési összeg 4000 dörzsölje.